Orijinalini görmek için tıklayınız : honda civic si?
honda civic si var 1993 model gri 200binde agır bakımları yapılmış ama OTOMATİK 8 bin istiyo satıcı sizce alınırmı? satarken değerinde satabılrmıyım
civicsi_r
19-01-2010, 16:18
masrafı varmı..?
sadece ıkı tampon ıstıyor
Rockford
19-01-2010, 16:24
bende 5yıldır si var aldıgımdada 10milyardı halen 10milyar piyasası deişmio yani fiyatta problem yaşayacagını sanmam 8liraya alınabilecek arabada sınırlı zaten alabileceklerin içerisinde en güzel tercihlerden biri olur muhtemelen. otomatik vitesi eger ek 1.4is lerdeki gibiyse onda baya bi benzin yaktırıoduk. özellikle otomatik arac aramıosan manuelini kovala derim.
5yıl önce vti alsaydık onun getiriside vardı
banka faizinden fazla getirio vti ahahaha.
fiyat kelepir gibi gelmişti bana ?
otomatik konusunda yokmu bişiler söylicek olan:) aslında otomatik sevmem ama kelepir diye atladım ben:D
civicsi_r
19-01-2010, 17:25
sonradan pişman olmaman için bence manuel al...
otomatik sarmaz be abicim zevk alamassın yakıt fazla tüketir..:) macera aramaya gerek yok bence.:)
manuel en iyisi :icon_tup:
teşekkur ederım vazgectım ozamn:D
fsunnetci
20-01-2010, 11:17
otomatik vites eski araçta sıkıntı yaratır neden dersen bizim türk milleti şanzuman yağı değişimi nedir bilmez kaç kişi 90bin km de otomatik şanzuman yağı değişmesi gerektiğini biliyor sence:icon_wack o araç 200bin km de sorsan sahibine hiç yağını değişmi diye ne der acaba:D sonuç itibari ile manuel alman senin için daha sağlıklı bir karar olur bence;)
otomatik vites eski araçta sıkıntı yaratır neden dersen bizim türk milleti şanzuman yağı değişimi nedir bilmez kaç kişi 90bin km de otomatik şanzuman yağı değişmesi gerektiğini biliyor sence:icon_wack o araç 200bin km de sorsan sahibine hiç yağını değişmi diye ne der acaba:D sonuç itibari ile manuel alman senin için daha sağlıklı bir karar olur bence;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Bencede Manuel alman daha iyi si otomatik olmaz :)
herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)