Orijinalini görmek için tıklayınız : tekleme sıkıntısı
arkadaşlar aracım 3000devıre kadar normal 3 devırde bı yıgılma ve tekleme oluyor sebebı nedır, arac 99 model ımpreza 2,0gt akısmetrede sorun war dedıler yenısını aldım sıkıntı hala devam etmekte bujı kablolarını kontrol et dedıler bujı ıle alakalı olsa 3000devıre kadar normal çalısmaz dıye dusunuyorum? sızce sıkıntı nerde olabılır sıtede bu konularda bu araclarla ılgılenen bılgılı arkadaslardan yardımlarını beklıyorum...
Aynı sorun malesef bendede vardı subaruda. Bende kötü benzin dolayı olmuştu, komple depoyu boşaltıp temizledik sonra güzel benzin koyunca geçmişti. Başka arkadaşlarında başına geldi aynı olay farklı sebeplerden ( Distribütör, oksijen sensörü, buji.. vs gibi). Birazdan daha deneyimli arkadaşlar yazarlar reçetenizi :)
jdm-fuat
20-01-2010, 19:48
oksijen sensöru olabılır onun dısında akıs metrede suphe yoksa eger bujı ıle bujı kablosuna bak eger ımkanın varsa benzın pompasına da bı bak bence ...
Aracın km'si nedir ?
Bobin kokusu geliyo ama hayırlısı inşallah bobin değildir. Çünkü gerçekten pahalı bobin seti. Zaten eğer Bobinse sıkıntı Sti Bobini almanı tavsiye ederim daha hesaplı 900 tl civarında set olarak