Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik Sigortası Hakkında
VTec_king
20-01-2010, 10:56
Dün aracın noter satışını aldım
aldığım arkadaşım trafik sigortasını yatırmış fakat artık zeyil denen olay yokmuş
Ne yapmam lazım ?
ilk 6 aylık vergisinide aldığım arkadaşım yatırmış
Benim ödememe gerek varmı ?
Muayne 2011 ekim ayına kadar geçerli
trafik sigortası yaptıracaksın... vergiyi temmuzda yatıracaksın...
sen yenı sigort ayaptıracan mecbur eskısını cocua ver parasını gerı alsın kalan gunlerın prımını
sen yenı sigort ayaptıracan mecbur eskısını cocua ver parasını gerı alsın kalan gunlerın prımını
+172.
Eski sigorta eski sahibinin üzerine olduğu için noter satışı yapıldığı anda zaten iptal olur.
Sen onu acentende iptal ettirip yeni bi sigorta yapacaksın.
artık zeyl yokmuş ne demek ya:) öyle bişey yok noter satışıyla gitsin iptal ettirsin sigortasını.
artık zeyl yokmuş ne demek ya:) öyle bişey yok noter satışıyla gitsin iptal ettirsin sigortasını.
devir zeyili yok demek istemiş :) doğru da demiş :D
artık devir zeyili yapılmıyor .satıştan iptal zeyili düzenleniyor.:)
fiyat araştırması yapmanı öneririm her şirkette rakam değişiyor.
bu arada hayırlı olsun :)
VTec_king
20-01-2010, 11:37
teşekkürler bilgiler için
devir zeyili yok demek istemiş :) doğru da demiş :D
artık devir zeyili yapılmıyor .satıştan iptal zeyili düzenleniyor.:)
fiyat araştırması yapmanı öneririm her şirkette rakam değişiyor.
bu arada hayırlı olsun :)
teşekkürler :)
B.Aktepe
20-01-2010, 11:42
Hayırl olsun egemen iyi günlerde kullan :)
Hayırlı olsun egemen.sbn ve dubai sigorta iyi fiyat veriyor.bi araştır iştersen.
arkadaş bu zorunlu sıgortalar nası böle ucmuş ya kasko fiyatına gelecek yakında nası bı soygundur eskıden bu hızl aartmıyordu
E hadi bakalım egemen hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Bandrol soner abininde dediği gibi Temmuzda yatıracaksın. Eski trafik sigortasınıda iade et sahibi kalan miktarı alsın. sende yeniden kestir sigortayı
arkadaş bu zorunlu sıgortalar nası böle ucmuş ya kasko fiyatına gelecek yakında nası bı soygundur eskıden bu hızl aartmıyordu
Tercihe bağlıya döndü ya heryer farklı fiyat veriyor abi. Ben 98 clıo ya 280 trafik sigortası ödedim, 360 a da kasko yaptırdım düşün durumu :)
VTec_king
20-01-2010, 12:00
Hayırl olsun egemen iyi günlerde kullan :)
teşekkürler bilal :)
Hayırlı olsun egemen.sbn ve dubai sigorta iyi fiyat veriyor.bi araştır iştersen.
teşekkür ederim
E hadi bakalım egemen hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Bandrol soner abininde dediği gibi Temmuzda yatıracaksın. Eski trafik sigortasınıda iade et sahibi kalan miktarı alsın. sende yeniden kestir sigortayı
teşekkür ederim görkem :)
bu arada ak sigorta 280tl ankara sigorta 296tl bunları eleyerek araştırmanı yaparsın
bu arada ak sigorta 280tl ankara sigorta 296tl bunları eleyerek araştırmanı yaparsın
Sigorta bedeli sürücüye göre değişmiyor mu?
Sigorta bedeli sürücüye göre değişmiyor mu?
temiz müşterilerde rakam fix. zaten annesinin üstüne almış sicili temizdir :)
VTec_king
20-01-2010, 12:27
yardımlar için teşekkürler :)
temiz müşterilerde rakam fix. zaten annesinin üstüne almış sicili temizdir :)
hm aydınlandım teşekkür :)
Cimmeria
20-01-2010, 12:40
güle güle kullan egemen hayırlı olsun
overblack
20-01-2010, 12:44
ege güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin
VTec_king
20-01-2010, 12:47
güle güle kullan egemen hayırlı olsun
teşekkür ederim tolga :)
ege güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin