Orijinalini görmek için tıklayınız : GTA IV oyuncuları buraya...
U2 konusunu işgal ettik buradan devam edelim .. :)
minimum sistem gereksinimleri , internette çok farklı yazıyor fakat benim farkettiğim en kötü 512 mb ekran kartı , 2 ghz işlemci ve 3 gb ram doğru düzgün oynamak içn gerekli..
Arkadaşım CD´lerini verdi bana ama yüklenmesini anlatmadı.
Detaylı arayamadım, nasıl yükleneceğini anlatan resimli falan bir anlatım var mı bildiğiniz ?
DogukanB
21-01-2010, 23:04
ps3 online felan oynanıyomu. oynanıyosa bi zahmet tarif edinde oynayalım :D
bana da şirketti bir arkadaşımdan 2 dvd olarak elime geçti . direk kurdum çalıştırdım ilacıyla. sadece save sorun çektim onu da offline account la çözdüm .. senin sorun nedir tam olarka
ben cdciden aldım 2 cd direkt normal şekilde kurdum hiçbi şekilde sorun çıkmadan..benim ekran kartı 512 ama görüntü inanılmaz derecede güzel çok gerçekçi görüntü
open-source olması çok daha keyifli hale getiriyor oyunu açıkçası. her zxaman sevmişizdir open source u :)
DogukanB
21-01-2010, 23:23
ben pc içinde aldım 1gb ekran kartı ama görüntü takılıyo. sorduğumda adama kaçak cd lerde olabiliyo dedi. doğrumu beni mi mikti cd ci:D
grafik ayarlarını yaptın mı ? çözünürlük yada texture kalitesi çok etkiler..
küçük takılmalar oluyor fakat görüntü ayarıyla alakalı sanırım bi de hangi versiyonu yüklü bende 1.0.0.4 versionu yüklü şuan son version yani , son version yapıp görüntü ayarlarını bilgisayarınızın kaldıracağı en uygun şekilde kurun takılma çok azalıyor, bende fena takılıyordu araştırdım patch yüklencekmiş bi baktım benimki zaten o sürüm, ayarlara girdim kurcaladım uygun ayarları yaptım düzeldi.. bi de type-R kardeş senin sistem gereksinimleri nedir ? baya bi iyi olması lazım rahat oynayabilmen için
sistem gereksinimleri..
GTA IV - Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 )
İşlemci Intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900
Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı
Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı
Media: DVD-ROM
GTA IV - Tavsiye Edilen Sistem
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 )
İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı
Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı
Media: DVD-ROM
Low-Rider
21-01-2010, 23:26
ben pc içinde aldım 1gb ekran kartı ama görüntü takılıyo. sorduğumda adama kaçak cd lerde olabiliyo dedi. doğrumu beni mi mikti cd ci:D
Takılma sorununu gidermek için patchlerini yüklemek lazım.
Bende kasamı topladım eve geldim gta'yı kurdum, bir baktım takılıyor:D
Ağlamaklı oldum nası ya diye sonra çözdüm:D
windows 7 yazmamışlar ama 7 de oynyorum ben :) sorun yok
http://www.vo2ov.com/GTA-4-Mega-Car-Pack-_449372.html
bunu buldum , indiriyrum bakalım nasıl çıkacak
Low-Rider
21-01-2010, 23:31
Draggerla beraber kullandğımız resimlerinide koyduğum araba paketi.
3-4paketten sonra en iyisi bu geldi bize.
Araçlar sürüş olarak güzel yol tutuşlar güzel ve seçenek bol.
Link video da var.
http://www.youtube.com/watch?v=Jv-4_k4rbwU
http://i45.tinypic.com/r0cbq9.jpg
http://i45.tinypic.com/5n3qf5.jpg
http://i50.tinypic.com/blqja.jpg
ahmetbaha-drs
21-01-2010, 23:32
http://gta.wikia.com/Main_Page
Burası baya işinize yarar..
Bende uzun zaman önce bitirdim oyunu,çok keyifli ama bir süre sonra parayı harcayacak birşey olmadığı için sıkıldım:):)
hangi patch bu bahsi geçen ? bende indireyim .. yeterince smooth değil bende de
Low-Rider
21-01-2010, 23:33
parayla hiç işim yok oyunda valla , bazen canım sıkılıyor boş boş turluyorum:d
Low-Rider
21-01-2010, 23:33
hangi patch bu bahsi geçen ? bende indireyim .. yeterince smooth değil bende de
1.0.01 diye başlayıp 1.0.0.4te son bulan.
Sen yüklemişindir bunları çünkü bunlar yüklenmeden oynancak gibi değildi.
Link video da var.
benim verdiğim link mi senin bahsettiğin.
Low-Rider
21-01-2010, 23:41
benim verdiğim link mi senin bahsettiğin.
Aynı değil sanırım çünkü değişik araçlar var.
ok şimdi gördüm youtube daki videonun infosunda var adres . indireyim onu ..
http://www.youtube.com/watch?v=y_JLCmwmGow
video nn hikayesi eleman araba sürmeye çalışıyor başarılı olamıyor...
karısıda al 8 saat GTA sonra tekrar denicez ! diyor ...
ondan sonrasını görün
:D
ocean0636
21-01-2010, 23:49
Yüklemeyi isterdim ama ne yazıkki pc'min kapasitesi yetmiyor :D:D. Arabadan para mı kalıyo :D
Link video da var.
http://i45.tinypic.com/r0cbq9.jpg
http://i45.tinypic.com/5n3qf5.jpg
http://i50.tinypic.com/blqja.jpg
özgür bu paketi yüklersek oyuna yeniden mi başlamamız gerekir?
hahahha evden yayan çıkıp arabayla dönem isteği gelmiyor dğeil bazen bana da :D
Low-Rider
21-01-2010, 23:54
özgür bu paketi yüklersek oyuna yeniden mi başlamamız gerekir?
Oyuna yeniden başlamaya gerek yok , direk gta klasörüne kuruyor.
Shadow_Dancer
21-01-2010, 23:55
valla fena oyun...draggera her gittigimde 2 saat takılıyorum :)
GTA4 takılıyorsa, 1.0.0.4 patch ve üstüne razor crack yapmanız gerekiyor.
Biz full grafik acık, hicbir takılma olmadan oynuyoruz.
Oyunun otomobil dosyası orjinalde 80küsür mb olmasına ragmen bizde 230mb falan, oyundaki neredeyse tüm otomobilleri degistirdim.
Ona ragmen takılma yasamıyorum.
Özgürün de verdigi otomobil packi en iyisi, simdiye kadar 5-6 tane herbiri 200-300mb olan otomobil packi yükledim hepsini denedim.
En sonunda bu packi buldum, yol tutus ve süspansiyon ayarları tamamen degistirilmis, araba sesleri degistirilmis vs cok basarılı ;)
Mesela sultanrs sesi cok güzel ve blowoff var fakat bunu tek otomobilde duymak yerine 3 farklı otomobilde duyabiliyorsunuz, yine eski paketlerde dönüslerde takla atan arabalar bunda muazzam yol tutuyor :)
Birkac foto da benden gelecek birazdan ;)
youtube daki videonun infosunda olan pack bu değilmi?
Low-Rider
22-01-2010, 00:05
Evet , veridğim youtube linkinde olan paket.
Bu arada cok iyi sistemi olup da bu oyunu hic oynamamıs arkadaslar var aramızda, cidden sasırıyorum :D
GTA4 bence su an olayın sonu :)
Hikayesi zaten inanılmaz, görevler mükemmel...
Bunun yanında eski GTAlarda olmayan bi sosyallik var, arkadaslarınızla icmeye gidiyorsunuz bowling oynuyorsunuz bilardo macı yapıyorsunuz vs, yine nete girip kız arkadas bulabiliyorsunuz, onlarla takılabiliyorsunuz.
Esnaf sabah kepenk acıyor, aksam kapatıyor. Sehir gercekten yasıyor :)
Bu mükemmel yazıyı mutlaka okuyun, hergün oynadıgınız oyunda neler oluyor cidden cok sasıracaksınız :D
http://www.playstationturk.com/incelemeler/playstation-3/gta-iv-ve-bilinmeyenler.html
BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?
- Mesela motoru güçlü bir araba aldığınızda ve bolca drift yaptığınızda, özellikle 360 derece kendi etrafımda dönmeye kalktığınızda arabanın arka tekerlekleri alev aldığını görürsünüz. Bu gerçek hayatla eş değer bir fizik kuralıdır.
- İnternet cafenin birine girip www.whattheydonotwantyoutoknow.com adresini yazarsanız harita üzerinde ki bircok mekan vs nerde ögrenebilirsiniz...
- Oyunda sürekli araba ile gezmek, görev yapmak yerine birgün boyuncada sürekli yaya olarak gezmeyi deneyin. Bu şekilde çok farklı sahnelere şahit olacaksınız. Mesela yine böyle birgünde yolda yürürken bir müzik grubu gördüm. Dört beş kişi yere koymuşlar çantalarını havanın kararmasına yakın Times Meydanı civarında sokakta küçük bir gösteri yapıyorlardı. Yanlarına gidip ayrıntılara bakmak isterken ekranın sol üstündeki yazıya hayran kaldım. L1 ile bahşiş verebiliyordum. Güzel bir ayrıntı daha...
- Birgün yine ballandıra ballandıra oynuyorum. Keşfede keşfede... Bir şehirden bir şehre geçecektim. Bir baktım bir polis el kol işaretleri yapıyor bana. Hemen frene asıldım, durdum. Kenarı çektiler arabamı. Benden öncede 3 araba cekmişler CEZA YAZIYORLAR =) 75 $ verdim... MAFIA oyunundakine benzer güzel bir sahneydi...
- Bu arada birşey daha dikkatimi çekti, oyunun henüz %35 lerindeyim. 3. şehirdeyim... oyunun başında kazı çalışması yapılan yollar ve köprüler yavaş yavaş bitiriliyor... Sizde dikkat ederseniz oyunun gerçek hayatla ne kadar uyumlu olduğunu görebilirsiniz... LIBERTY CITY gerçekten yaşayan bir şehir.
- Yine tıpkı MAFIA oyununda oldugu gibi gece yine şehir dolaşması yaparken köprüde intihar eden ve onu engellemeye çalışan bir adam gördüm... Harika bir ayrıntı daha... Oyunda insanların günlük hareketleri kadar psikolojik davranışlarınıda ayrıntılı bir şekilde yer verilmiş.
- Bazı arabalarda zenciler dumanlı cigara alemleri yapıyorlar. Dikkat ederseniz arabanın içi gözükmüyor resmen. Ben ilk gördüğümde araba yanıyor sanmıştım =P
Bizim Jacob' da bu alemleri yapan arkadaşlarımızdan. Bir kere helikopter sürerken yapmıştı. Niko önünü göremeyince baya bir fırçalamıştı Jacob' u =)
- Bunları dün msnde bir arkadaşıma anlatırken oda bana birçok şey anlattı. bagaja ceset sokmak gibi... (sanırım bu görev icabı bir durum)
- Çok güzel ayrıntılar var oyunda. Mesela yolda arabasını tamir edenler, arabasını çaldığımız adamların arabayı kaybetmemek için arabaya tutunmaları ve bizim gaza basmamızla birlikte bizle sürünmeleri gibi... Ayrıca harika bir olay daha anlatayım sizlere. Bir binanın tepesine çıkıp yanınızdan helikopter geçiyorsa eğer koşup sıçrayıp helikopterin ayaklarına tutunabilirsiniz. Aynı şekilde motorla otobanda giderken önünüzde bi kamyon yada tanker varsa motorun üstüne çıkıp kamyonun kasasına atlayabilirsiniz... PARS KİRAZ OPERASYONU hesabı =) Buda EUPHORIA fizik moturunun marifetleriyle alakalı bir durum işte... Azcık reklam olsun =)
- Bu arada trasvesti gördüm arkadaşlar. Oyunda bir çok eksik varken neden travesti koymuşlar bilmiyorum. Bana arabayla gezerken el kol hareketi yaptılar. İnanın cok fahişe görmüştüm oyunda ama travestiler cok daha güzel =) YANLIŞ ANLAMAYIN MODELLEME OLARAK =)
- Birde bu sabah başıma geldi. Otostop ceken ögrenciler var. Üniversite çevresinde giderken başıma geldi. Sırtlarında çantalar...vs Buda cok güzel bir ayrıntı...
- Yolları temizleyenler, dükkan önlerini temizleyen insanlar, kazı çalışmaları yapanlar...vs bunları zaten söylemiyorum bile. Bu arada bir çatışma anında bi arkadaşın başına gelmiş. polis megafondan şu anonsu yapmış... DONT MAKE ME SWEAT yani BENİ TERLETME =) ayrıca dikkat edin bazen polisler gece devriyesi atıyor. Biz genelde araba kullanıp görev yapan bir oyuncu milletiyiz ama inin yürüyün, yaşam gibi oynayın oyunu. ben yine bu polis devriyeleri sırasında yolda yürürken yanıma yaklaştılar ve kafasını dışarı cıkartıp HEY MAN, WHERE ARE YOU GOING? ARE YOU AMERICAN? dedi... bir an dedim şimdi kimlikte ister bunlar =)
- Niko' nun eski bir asker oluşu ve donanma subayı oluşundan mıdır nedir güzel dövüş teknikleri var. Mesela size bıçak çeken biriyle kavga ederken elinden bıçagı alıp ona saplaması gibi... bu arada geçen yine böyle yürüyorduk Michaelle ile... Bir Meksikalı dövmeli kollu vs. grup vardı. geçerken adam bana WHY DID YOU LOOK TO ME dedi (neden bana baktın) sonra çıkardı bıçagı saldırdı üstüme. KESİNLİKLE BİR GÖREV DEĞİLDİ. SADECE YÜRÜYORDUK. harika bir ayrıntı daha...
- Bir kafeye girdigimde orda radyodan çok güzel anonslar geliyor. Birçoğumuz bunları ingilizce oldugu icin dinlemiyoruz ama harika bir atmosferdi gerçekten... Mesela radyoda haberlerde BAŞKANIMIZ BU AYKİ GEZİSİNİ IRAK OLARAK BELİRLEDİ diyordu. bunlar gerçekten önemli ve hoş ayrıntılar...
- Oyunda birkere cep telefonum yenilenmişti ve kamerası falan olmuştu. Ne güzel çıkartıp onun bunu fotoğrafını çekebiliyordum. Sonra save dosyası silinince yeniden başladım ama şimdi öyle birşey keşfedemedim. Bunu yapmasını bilen arkadaşlar var ise yada yeni bir cep telefonu almasını bilen arkadaşlar var ise lütfen benimle irtibata geçsinler. Ayrıca internet üzerinden alışverişlerde faydalı bilgiler bilen arkadaşlar varsa mutlaka bana ulaşsınlar, öğrenmek istiyorum =)
- Panayır alanında, çöp kutusunun birinde bir vibratör bulunuyor. Meraklısı bakabilir. Bende şansıma denk geldim. Yanlış anlaşılma olmasın =)
- Oyundaki golf sahalarına yüksekten bakılınca, yine penisi andıran bir şeklin ortaya çıktığı söyleniyor. Denemedim, sadece edindiğim bir bilgi. Deneyen var mı?
- Oyundaki mekanlarda eski serilere ait haritalar, surfboardlar, kutular, grafitiler vs. bulunuyor. Ayrıca oyunun rakibi olarak gösterilen bir çok oyuna taşlama şeklinde dalga geçercesine yazılar ve resimlerde yer almakta. Saint Row gibi oyunlar için...
- Özgürlük anıtına gizli bir kapıdan girildiğinde şehrin kalbi diye nitelendirilen özgürlük anıtının GERÇEK kalbine ulaşıyorsunuz. Acaib bir durum...
- Eğer Playboy X' i öldürürseniz, Playboy X' in apartman dairesinde Claude Speed' e ait kıyafetleri bulabilir ve giyebilirsiniz. Seçim sizin tabi...
- RockStar' ın başını San Andreas' ta çok ağrıtan "Hot Coffee" moda GTA 4 tede atıfta bulunulmuş. RockStar bizi biraz eğlendirmek için oyuna "Hot Coffee Shop" adlı bir yer eklemiş durumda. Gidere gider yani, yürü be RockStar kim tutar seni =)
- Bohan' da bir apartman dairesi içerisindeki kahve masasının üstünde OG LOC' a ait CD ler mevcut durumda. OG LOC hepimizinde bildiği üzere San Andreas' ın şımarık ve bir okadarda kendini beğenmiş çok konuşan zenci çocuğu =)
- Need Your Clothes, Your Boots, and Your Motorcycle (senin kıyafetlerine, botlarına ve motoruna ihtiyacım var) adlı bir görevde Terminator 2 'ye yine atıfta bulunulmakta. Buda değişik bir ayrıntı tabi...
- Broker' da terkedilmiş bir Burger Shot var. Dikkat edin tinerciler olabilir =)
- Özgürlük heykelinde üstteki kapıların birinin önünde , önünde Hapiness is ... yazan kazak alınabiliyor.
- LCPD Suçlu kayıtlarında yer alan bir kişi, Rockstar' ın bir diğer oyunu olan Manhunt' taki Carcer City' de yaşıyor. İlginç bir ayrıntı daha...
- Oyunda çeşitli yerlerde uzun sakallı ve takkeli imama benzeyen adamlar çıkıyor. Eğer dikkat ederseniz birde kafasında kipa olan Yahudi din adamları var. Müslüman olanlar selam, yahudi olanlarsa çuvi diye selam veriyorlar. Oyunda dinler arası farklı kültürleride koymuşlar. Bu arada oyunda bir çok taksici Yunanistan ve Hindistan göçmeni. Arabalarına çarptığınız zaman arabadan inerek Yunanca MALAKA diyerek sizin bir aptal olduğunuzu (kibar olarak söyledim) söylüyor...
- Arabanız ile giderken gündüz vakti ışıkları açmak istiyorsanız kare tuşuna basılı tutun. Gece ışıklarınız açıkken yine kare tuşuna basılı tutarsanız uzunları yakarsınız. Aynı şekilde yine basılı tutarsanız ışıklarınızı eski haline döndürürsünüz. Önceki aracı uyarmak isteyenlere güzel bir ayrıntı daha =)
- Arabalarda oyunda lisansları alınmamış olsada hem resimsel olarak hemde teknoloji olarak güzel birşekilde aktarılmış. Bazı arabaların ABS fren sistemleri yokken bazılarınında var. Buda bize daha kolay ve teknolojik bir kullanım farkını sunuyor.
- Arabaların bazılarında çok gelişmiş otomatik GPS ekranı bulunmakta. Biraz kulak verirseniz ingilizce olarak size gideceğiniz yeri sesli olarak tarif ediyor. Sağa yada sola dönmenizi, dümdüz gitmenizi falan söylüyor.
- Bu arada otobüs duragında bekleyen insanların gerçektende gelen otobüse bindiklerinide gördüm. Ayrıca telefon klubesinde konuşan adamların yanı sıra akşam fahişelere laf atan grup halindeki gençlerde var. Ayrıntı üstüne ayrıntı yakalıyorsunuz oyunda iyice incelerseniz... Sabah kepenkleri açıp dükkanının camlarını silen adam gördüm. İnanmayanlar varsa lütfen dediğim gibi gerçekçi ve sabırlı oynasınlar =)
- Oyunun en büyük eksiği köpek kedi çocuk gibi ayrıntıların olmamasıydı bana göre... Kocaman yaşayan bir şehrin vazgeçilmez ayrıntılarıdır bunlar. Ama bir arkadaşımın dediğine göre ilerleyen bölümlerde bir çocuk karşımıza çıkıyormuş. Bilmiyorum nekadar doğru...
- Oyundaki bir çok gökdelene asansör yardımıyla çıkabiliyoruz. Yukardan koca şehre bakabiliyoruz. İllaki bir helikopterimizin olmasına gerek yok bunun için. Hatta ben çok caniyim, şeytana uymadan duramam, yaşasın sadizm diyen arkadaşlarımız varsa gökdelenlerin teras katlarındaki insanları aşağıya itebilirler... =)
- Oyunda cep telefonunuz çok işinize yarayacak. İstediğiniz zaman hastane, polis merkezi ve itfaiyeyi arayabilirsiniz. Ben adama birkere vurdum. İçim cız etti, indim aradım. Ambulans geldi ve adamı kurtardı. İçim rahat etti. Sonra oyunda cami aradım bulamadım =)
- Oyunda birçok mekan sizin tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Ben şans eseri birçok fast food, disco ve bar buldum. Sizler oralara girdikçe haritada simge olarak beliriyor. Ama ne hikmetse iki üç tane bulduğum rock bar gibi mekanlar bir türlü çıkmadı haritamda. Bende anlamadım niye olmadığını...
- Benimde başıma geldiği üzere geceleri tenha mekanlarda yaya olarak dolaşırsanız başınıza bir çok bela geliyor. Deneyin görün...
- Bu arada bir anda kendinizi bir çatışmanın içinde bulabilirsiniz. Mafyalar sizi kıyafetlerinizden ötürü yada bindiğiniz arabadan ötürü sizi başkalarıyla karıştırıp "Seni tanıdım, gebereceksin" naralarıyla öldürmeye kalkabilirler... Bir anda ne oluyoruz ya diyebilirsiniz... Eşgal bozuk olunca dertler derya oluyor tabi =)
- Oyunda herhangi bir olaya karıştığınızda yada ulu orta bir adam öldürdüğünüzde, araba çaldığınızda etraftaki insanlara dikkat edin. Aralarından biri yada bir kaçı cep telefonlarını çıkartıp hemen polisi arıyorlar. Olay yerinden uzaklaşsanız bile sizin bilgilerinizi yada vasıta bilgilerinizi polise veriyorlar. Onlarda sizin peşinize düşüyor.
- Eğer bir arabayla bir yayaya çarpıp arabanın önünü yanını kana buladıysanız yada bir çatışmada, kavgada üstünüz başınız kan olduysa bir an önce onu temizlemeye bakın yoksa polisler durumu farkettiklerinde sizin için hiç hoş olmuyor. Zaten eşgal bozuk birde vaziyet harap, aman gözünüzü seveyim dikkat edin =)
- Oyunda herşeyi kendinize siper olarak kullanabiliyorsunuz ama arkasına saklandığınız şeyin dayanıklı olmasına dikkat edin. Aksi taktirde kurşun onuda deler geçer sizide deler geçer =) Bu arada arabaların yakıt depolarına ateş ederek tek mermide havayi fişek gösterisi yapabilirsiniz... Yada insanları kafadan vurarak ağrısız sızısız ölmelerine yardımcı olabilirsiniz. İnsanlık daha ölmedi arkadaşlar, unutmayın...
- Hiç bir fahişenin telefonunu aldınız mı? Ben aldım. Birazcık ingilizce bilmeniz ve konuşmalara kulak vermeniz yeterli olacaktır. Bir telefon çakıyorum, taksiye atlıyor geliyor. Parasıyla değil mi kardeşim? İsteyene telefonu verebilirim. Öööörgh iğrenç bir espriydi kabul ediyorum arkadaşlar...
- Ya hepimizin iyi ingizlice biliyor olması şart yada bu oyunun Türkçe yapılması şart. Çünkü eminim çok fazla ayrıntı kaçırıyorsunuz. Yolda sivil polisler var ve hep istihbarat halindeler. Polisin olmadığı bir yerde araba çalarken bir anda arama çıktı hakkımda. Konuşmalardan bunu çok iyi anlayabiliyorsunuz. Etrafta siviller geziyor. Ayrıca insanlar sizin hakkınızda yürüyüşünüzle olsun, tipinizle olsun birçok dedikodu yapıyorlar... Ben bazen çok gülüyorum gerçekten...
- Arabadan sadece uzi ile ateş etmek yokmuş. Pompalı veya molotof kokteylide kullanabiliyormuşuz. Ben denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim...
- Oyunda birkere helikopterle yüksek irtifaya çıkıp denize atlamak ve olacakları izlemek istedim. Helikopterden kendimi atmamla beraber altımdan geçen yolcu uçağının kanadına düştüm. Sonra tutunamadığım için yuvarlanarak denize çakıldım. Merak ettiğim şu... Uçaklara temasta bulunabiliyorsak yazılım ile bunlara belli bir
kütle ve etkileşim yüklenilmiş demektir. Acaba uçak düşürebilir miyiz? Çok mu abarttım?
- Bu arada sadist arkadaşlarımız için bir ayrıntı daha. Güzel bir yeraltı metrosuna inip metro tam gelecekken bir yolcuyu raylara doğru itebilirsiniz. Yazıklar olsun bize bu tarz hayal dünyasını aşılayan oyun dünyası zihniyetine...
youtube daki videonun infosunda olan pack bu değilmi?
exe olarak cekin, installer diyeni yani ;)
ötekisi zipx falan sacma bi uzantıyla geliyor.
Alıntı yaptıgım yazıyı okuyun, cidden cok sasıracaksınız :)
oyunda kafayı yedirten ilk şaşkınlığım şu oldu, teyp açıkken cep telefonu çalmadan önce müziğe dıtıdıtıdrırıırrı (cep telefonunun hoparlörleri etkileme sesi) sesleri karışmıştı oha demiştim. bu olay hep oluyor.
genelde yaptığım olay, giderim polis merkezi önünde adamın arabasına yumruk atarım polisin görebilceği yerde. adam iner bana bir yumruk atar bende polisin yanına kaçarım poliste eller havaya muhabbetinden alır adamı en yakın polis arabasına bindirir ve götürür :D
Low-Rider
22-01-2010, 00:25
oyunda kafayı yedirten ilk şaşkınlığım şu oldu, teyp açıkken cep telefonu çalmadan önce müziğe dıtıdıtıdrırıırrı (cep telefonunun hoparlörleri etkileme sesi) sesleri karışmıştı oha demiştim. bu olay hep oluyor.
genelde yaptığım olay, giderim polis merkezi önünde adamın arabasına yumruk atarım polisin görebilceği yerde. adam iner bana bir yumruk atar bende polisin yanına kaçarım poliste eller havaya muhabbetinden alır adamı en yakın polis arabasına bindirir ve götürür :D
Dün aynısını yaşadım , birinin arabasını çaldım sonra indirdi beni arabadan yumruk atmaya başladı.O sırada geçen ekip arabası aldı arkadaşı:D
Oyunda çok sevdiğim bir özellikr ; araç içindeki birini silahla öldürünce kafası öne düşüp direksiyona çarpıyor korna ötüyor yine aynı şekilde bir araca hızlı şekilde çarpınca şoför ölüyor araç içinde yada yaralı bir şekilde kendisini dışarı atıp can çekişiyor.
Bu arada youtube linkinden tıklayınca baglantı acılmıyor zannedenler, arada bosluk bırakıldıgı icin olmadıgını farketmistir umarım :)
Car pack burda ;)
http://www.megaupload.com/?d=5D2YJA4I
Low-Rider
22-01-2010, 00:26
bu kapasiteyle oynıyabilirmiyim Microsoft Windows versiyon 2002 Service Pack 3
ıntel(R)
Pentium 4 CPU 3.00 GHz
1,50 GB RAM
yeterli olurmu acaba ??
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/
Bu siteden oyunu seçip test et.
Dün aynısını yaşadım , birinin arabasını çaldım sonra indirdi beni arabadan yumruk atmaya başladı.O sırada geçen ekip arabası aldı arkadaşı:D
Oyunda çok sevdiğim bir özellikr ; araç içindeki birini silahla öldürünce kafası öne düşüp direksiyona çarpıyor korna ötüyor yine aynı şekilde bir araca hızlı şekilde çarpınca şoför ölüyor araç içinde yada yaralı bir şekilde kendisini dışarı atıp can çekişiyor.
Racing ile kavsakta bi arabaya patlayınca fena ucuyosun ben de ona bayılıyorum :D
Biz de camdan ucabilioruz arabadan, o da fena durum :)
oyun ilk çıktığı zamanlar yükledim oyna oyna sıkıldım zaten oyun 15 gb baktım bitecek gibi değil gözümü kırpmadan sildim oyunu :)
Bu arada youtube linkinden tıklayınca baglantı acılmıyor zannedenler, arada bosluk bırakıldıgı icin olmadıgını farketmistir umarım :)
Car pack burda ;)
Bu arada car pack ile ilgili bi uyarı;
GTA hatası kendi kullandıgınız arabadan cok görüyorsunuz :D
Oyundaki tüm otomobilleri göremiyorsunuz bazen, bol bol dolasmak lazım...
Buna en güzel cözüm trainer var, onu da veririz.
Trainer ile herseyi acabilirsiniz, istediginiz arabaları cıkarabilirsiniz, araba rengi yıkama vs tamir + modifiye yapabilirsiniz ;)
Low-Rider
22-01-2010, 00:29
Racing ile kavsakta bi arabaya patlayınca fena ucuyosun ben de ona bayılıyorum :D
Biz de camdan ucabilioruz arabadan, o da fena durum :)
Göreve giderken racingle kavşakta patladım kesicide gidiyordum , sonuç nikonun beyin pekmezi aktı yere:D
Bir başka güzel özellik ise ; diyelim araç çalarken yada birini döverken yayan olarak dolaşam polis sizi gördü.
Eğer arabayla kaçıyorsanız oda yol kenarında olan arablardan birini çalıp peşinize takılıyor.
Bitirmiştim çıktıktan 2 hafta sonra güzel oyundu biraz kasa-kasa oynadım ama :D sonrada sildim.BenceGTA:SA daha zevkliydi..
birde şöyle bir olay var aynı mevzuyu çete elemanlarına yapın :D gidin çete elemanının birini polisin yanında size vurmasını sağlayın. polis yine normal vatandaşa yaptığını yapmaya çalışıyor ama etrafta eğer başka çete üyeleri varsa yani onun territory içinde iseniz polisleri diğer elemanlar vuruyor ayrıca takviye ekipler geliyor birden bir çatışma alıyor başını gidiyor. zaten oyunda insanları birbirine düşürmek çok ama çok eğlenceli.
Bu arada car pack ile ilgili bi uyarı;
GTA hatası kendi kullandıgınız arabadan cok görüyorsunuz :D
Oyundaki tüm otomobilleri göremiyorsunuz bazen, bol bol dolasmak lazım...
Buna en güzel cözüm trainer var, onu da veririz.
Trainer ile herseyi acabilirsiniz, istediginiz arabaları cıkarabilirsiniz, araba rengi yıkama vs tamir + modifiye yapabilirsiniz ;)
Güzel bi paylaşım ama kullancak olan arkadaşlar,dosyaları yedeklesin ki sıkıntı yaşamasın ve patch'le oynarken biras daha kasıcaktır oyun bilginize..
Car pack burda ;)
teşekkürler yavuz msnden de aldım zaten linki, yüklemeye başladık bakalım :)
benimde, aracın olduğu yerde lastiklerini yakıp jant üstüne düşmesi çok hoşuma gidiyor :D
Low-Rider
22-01-2010, 00:31
birde şöyle bir olay var aynı mevzuyu çete elemanlarına yapın :D gidin çete elemanının birini polisin yanında size vurmasını sağlayın. polis yine normal vatandaşa yaptığını yapmaya çalışıyor ama etrafta eğer başka çete üyeleri varsa yani onun territory içinde iseniz polisleri diğer elemanlar vuruyor ayrıca takviye ekipler geliyor birden bir çatışma alıyor başını gidiyor. zaten oyunda insanları birbirine düşürmek çok ama çok eğlenceli.
ahaha territory bölgeler çok sakat ya , araba çaldım bir mahallede şoför indi ateş etmeye başladı karşılık verdim sonra çapraz ateş altında kaldım :D
Low-Rider
22-01-2010, 00:32
teşekkürler yavuz msnden de aldım zaten linki, yüklemeye başladık bakalım :)
benimde, aracın olduğu yerde lastiklerini yakıp jant üstüne düşmesi çok hoşuma gidiyor :D
lp640 o konuda muhteşem ya, lastik patlatıp jant kırıyor bide üstüne:D
Bitirmiştim çıktıktan 2 hafta sonra güzel oyundu biraz kasa-kasa oynadım ama :D sonrada sildim.BenceGTA:SA daha zevkliydi..
Zeka olarak SA cok geride, bunda yapay zeka cok ileri düzeyde ;)
SA ben de cok oynuyordum özellikle multiplayer serverlar cok zevkli...
Ama 2 oyuna bakarsak,
mesela bunda internet kafeden nete girip kız arkadas edinebiliosun, yine sehirde olan biteni netten takip edebiliyorsun.
evde tv izlerken cıkan telefonları arayıp cekilise katılabiliyorsun, yine telefonla silah siparisi verebiliyorsun.
911 arayıp polis itfaiye ambulans isteyebiliyorsun.
2 farklı görevde 2 is yaptıgın adam birbirlerini öldürmeni istiyor, kimi öldürürsen oyun hikayesi ona göre sekil alıyor.
Sehir yasıyor, kepenkler iniyor kalkıyor, birgün girdiginiz yol ertesi gün kapalı olabiliyor, sehrin farklı yerlerinde calısmalar oluyor bitiyor vs.
Yani cidden gercekten yasıyor bu oyun, SA öyle degildi.
ya şöle bişe var, ben ps3te oynuyordum oyunu. daha sonradan ps3 ilk kasada tipik sorun olan optik okuyucu bozukluğu oldu. baydım tamirde ettirtmedim yeni oyun çıkmadı diye. gta oynamak istiyorum bilgisayarımda bi kere yükledim ama o tadı alamadım. yani grafik motoru yeteri kadar tatmin etmiyor beni. 256 mb gforce 8600 ekran kartım amd athlon 4200 işlemcim 4 gb ramim var, çok sıradan geliyor oyun böyle. neyse artık ps3 e sarınca tekrardan devam etmek lazım :) gtaların bütün serileri için geçerli bu oyunlar resmen sonsuz...
gorevler gene abartili mi?
Low-Rider
22-01-2010, 00:35
En son vice city'i oynamıştım ben , onda ki görevler zor gelmiş devam etmemiştim.
Bunda ki görevler tam tadında bence ne çok zor ne çok kolay.
Bazı bölümler 2-3kere denedikten sonra geçilebiliyor.
Low-Rider
22-01-2010, 00:36
abi böyle bişe çıktı???
http://img44.imageshack.us/img44/6065/gta4l.png
http://img696.imageshack.us/img696/6148/gta3.png
İşlemcin yetersiz demiş , diğerlerinde sorun yok.
Görevler bence cok güzel ;)
Görev yaptıgınız adamlar satıyor sizi, tuzaga düsüyorsunuz, ilk kız arkadasınız bile polisin adamı cıkıyor vs...
Cok farklı cok güzel görevler var.
Bazıları zor dogal olarak, ben en cok banka soygunu görevini begenmistim.
http://www.youtube.com/watch?v=nWuAwz-l0Ls
1.0.0.4 patchi yükleyip denesem mi yahu heyecan sardı şimdi gece gece :D
Low-Rider
22-01-2010, 00:39
Hımm hiç bi şekilde oynıyamazmıyım ? :(
İstersen bir dene ama minimum gereksinimlerde çift çekirdek işlemci belirtilmiş.
Çalıştırmaz büyük ihtimalle.
Şu şekilde pc nin kasma oranı nedir ?
yükliyim mi yoksa hiç heves etmiyim mi?
http://img42.imageshack.us/img42/8471/adsz6g.jpg
Low-Rider
22-01-2010, 00:47
manitayı eve bırakırken:D
http://i47.tinypic.com/4j8f9h.jpg
boyle bir oyun icin neden cift cekirdek lazim olsunki, kaynaklari optimize kullanamayacak kadar rahat adamlar, peh :D
manitayı eve bırakırken:D
http://i47.tinypic.com/4j8f9h.jpg
bademcik ameliyati demek :D
kız arkadaş muhabbeti güzel :D fazla gazlayınca korkuyor felan, eve çağırıyorrr genelde şekil arabalarla gidiyorum kızı almaya :D m3 çakması ile felan :P gezdirdikten sonra kahve içmeye davet ediyor, sonra veriyorum kutsalı :hahaha::hahaha:
Low-Rider
22-01-2010, 00:59
Sıcak sıcak gelsin:D
http://i46.tinypic.com/106h82d.jpg
http://i48.tinypic.com/x42djq.jpg
http://i47.tinypic.com/14436ma.jpg
http://i47.tinypic.com/2iuou3a.jpg
http://i47.tinypic.com/wi3vbb.jpg
Pzohauah :D abii heveslendim yaaa :( nası indirip oynıyacaz bunu bee :icon_wack yardım edin lütfen:o
git orjinal dvdsini al :D ama kesin al...
yüklenecek yeri arkadaşlar söyler şimdi...
kız arkadaş muhabbeti güzel :D fazla gazlayınca korkuyor felan, eve çağırıyorrr genelde şekil arabalarla gidiyorum kızı almaya :D m3 çakması ile felan :P gezdirdikten sonra kahve içmeye davet ediyor, sonra veriyorum kutsalı :hahaha::hahaha:
Strip clubda 1 kez dansedince 1 daha isteyin sonra 1 daha :D
3. seferde 2 hatun geliyorlar üstünüze :D
Yine sokaktaki fahiselere fazla para verin kucak spec olsun :D
Low-Rider
22-01-2010, 01:12
Strip clubda 1 kez dansedince 1 daha isteyin sonra 1 daha :D
3. seferde 2 hatun geliyorlar üstünüze :D
Yine sokaktaki fahiselere fazla para verin kucak spec olsun :D
Sonra öldürün fahişeyi paranızı geri alın ahahaha:D
aynen :D:D:D kalmasın paramız :hahaha:
Cani herifler kadın ekmek parası pesinde, isin bitene kadar canım cicim isin bitince cöpe :hahaha::D
benim isim çok geçiyor araba çıkartırken :D kulaklarım çınlıyordu demekki sizdenmiş heheehe
İbrahim Erdem
22-01-2010, 03:16
Zamanında bitirmiştim. Yapay zeka gerçekçilik olarak GTA:SA ya baya fark atar. Ama SA daki gibi suya dalamıyoruz. Onun dışında GTA:SA gibi dağ taşra ortamlar yoktu.
Umarım buna da Cleo gibi bir mod çıkarda zevki katlarız.:rolleyes:
Bunlarda benim exoticler :D
Lamborghini Reventon
Ferrari F430
Dodge Viper
Porsche 911 GT2
Corvette C6 Z06
Mercedes SL65
Honda NSX
Lamborghini LP560-4
Ferrari 288 GTO
Lamborghini LP640
Audi R8
Ferrari Enzo
Aston Martin DB9
Ford GT
Ferrari F430 Scuderia Spider
Yarın da tunerları atarım :)
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-35-14-01.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-36-06-74.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-36-30-09.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-36-47-22.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-37-01-97.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-37-50-58.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-38-20-61.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-38-35-95.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-38-58-16.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-39-12-08.jpg
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/GTAIV2010-01-2204-39-46-85.jpg
Yavuz abi iyi koleksiyon :)
derin not : Turuncu bile olsa Réventon sen nasıl birşeysin ... ah bi sayısal tutmadıki alalım seni ...
Allaşkına git boyat şu araçları Yavuz Beeey :D
çok aradınmı renkleri reventon - viper - sl - lp640 - gt - enzo nun şıpoyleri ve aston martinin renk hele bitirdi nokta olmuş :D
arabadan inince müzik hala duyuluyor yanındayken o da fena :D
Yavuz abi koleksiyon fenaymış :)
oyun çok güzel dedikleri gibi bi çok ince ayrıntı var mesela havuz başında fahişe gördüm parasını verdim iltifatlar ederek işini gördü gitti, vice city de sahile çekip arabayı sallandırıoduk sadece, bunda ne yaptığını görebilioruz :D:D onu geçtimde arabayı arka arka biyere çarptınızmı hiç ? adam öne eğiliyor.. anlamadım gitti öne çarpsak tamam da arkaya çarpınca noluo :D
bi de ben arabaları tek tek yükleme taraftarıyım, bu lambolar porscheler bütün oyunlarda olduundan artık moku çıktı gibi geliyor bana, logan, civic,crx,bmw gibi trafikteki arabalarla oynamak daha zevkli.. tavsiye ederim...
bi de yavuz abi o çuf çuf sultanrs harici hangi araçlarda çıkıyor ?
DogukanB
22-01-2010, 09:25
O patchler nedir peki. Bide bu güzel dediğin araba patchinin linkini verebilirmisin.:D
J5c3_FqacRw
http://www.youtube.com/watch?v=J5c3_FqacRw&feature=related
bu araçlar daha güzelmiş
Low-Rider
22-01-2010, 09:55
O patchler nedir peki. Bide bu güzel dediğin araba patchinin linkini verebilirmisin.:D
Linki 2. yada 3.sayfada vermtiştim.
Güncellemeler 1.0.0.1 - 1.0.0.4 diye gidiyor , hepsini yüklemelisin.
Yavuz şu sonradan ekledklerini yola arttık eksikleri gideriyim:D
fsunnetci
22-01-2010, 10:00
ya bu patchler oyunu harika kılıyor..:icon_tup:
Yavuz abi iyi koleksiyon :)
derin not : Turuncu bile olsa Réventon sen nasıl birşeysin ... ah bi sayısal tutmadıki alalım seni ...
Sana özel bi renk yaparım aksam :D
Allaşkına git boyat şu araçları Yavuz Beeey :D
çok aradınmı renkleri reventon - viper - sl - lp640 - gt - enzo nun şıpoyleri ve aston martinin renk hele bitirdi nokta olmuş :D
Olum orjinal renk üstüne sedef falan da atıyosun da ugrasmadım sabahın 5inde :)
bi de ben arabaları tek tek yükleme taraftarıyım, bu lambolar porscheler bütün oyunlarda olduundan artık moku çıktı gibi geliyor bana, logan, civic,crx,bmw gibi trafikteki arabalarla oynamak daha zevkli.. tavsiye ederim...
bi de yavuz abi o çuf çuf sultanrs harici hangi araçlarda çıkıyor ?
Bu verdigimiz packte, sultan rs - sultan - pinnaclede cıkıyor.
Packte sultan rs yerinde trd supra, sultan yerinde stock supra ve pinnacle yerinde infinity g35 var.
Ben stock supra yerine evox koydum, infinity yerine de GTR35 :heyoo:
J5c3_FqacRw
http://www.youtube.com/watch?v=J5c3_FqacRw&feature=related
bu araçlar daha güzelmiş
Cacık olmaz.
Ben 10 tane falan böyle pack yükledim.
Araba sokaktan dönerken takla atıyorsa napıyım dıs görüntüsünü :D
Bu arada neonlar falan hosuna gittiyse o packle alakalı bir durum degil, trainer yükleyince her arabaya istedigin renk neon koyabiliyorsun.
Ve bu pack agustosta yayınlanmıs, bizim koydugumuz yılbası gecesi, yani 6 ay ilerde...
Dedigim gibi bu packi neden tavsiye ettim, cünkü sadece görünüs degil sesler ve süspansiyonlar da degismis.
Arabaların aptalca viraj dönerken sokak dönerken yatması vs özellikle kalkmıs, her araba icin özel süspansiyon ayarı yapılmıs.
Ve son olarak verdigimiz pakette 60 küsür araba var ve 100+ otomobilin süspansiyon ayarı yapılmıs orjinal arabaları bile cok daha güzel yol tutuyor kullanılıyor.
haklısın opel astra , golf falan dönerken pert oluo :D o zaman ben bu hydrolic ve neon trainerını bulayım yavuz abi saolasın :)
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=701129
işe yararmı bu?
Low-Rider
22-01-2010, 10:33
pm attm type-r
çok ağır oyun baya bi beklersin :) rapidle uuraşcaksan hiç deneme bile derim torrent bulursan sabırla indirebilirsin :)
aynen 2,5lira ver al kurtul , bekleme yok çekiliş yok kura yok :D
basit basit ben normal oyun yükler gibi sorunsuz yükledim
onları patch indirceksin önceki sayfalarda verildi low rider verdi
yavuz abi ve low rider
http://www.youtube.com/watch?v=Fl1JiihWxkE&NR=1
bu linkteki pack sizin verdiğiniz pack ile aynı pack sanırım dimi ? bunu indirmişim ben :D
bu da gerçek gta :D:D
aw39LqC2seA
http://www.youtube.com/watch?v=aw39LqC2seA&feature=related
aynen 2,5lira ver al kurtul , bekleme yok çekiliş yok kura yok :D
Ben ilk seferde .iso dosyasıyla yüklemistim.
İkinci de 4 dvd olarak aldım ve 15 lira verdim, nerde 2.5 liraya? :D
yavuz abi ve low rider
http://www.youtube.com/watch?v=Fl1JiihWxkE&NR=1
bu linkteki pack sizin verdiğiniz pack ile aynı pack sanırım dimi ? bunu indirmişim ben :D
Evet aynısı ;)
Nasıl yol tutus vs :D
Ben ilk seferde .iso dosyasıyla yüklemistim.
İkinci de 4 dvd olarak aldım ve 15 lira verdim, nerde 2.5 liraya? :D
bizim burda bi kırtasiye var oyun cdleri satıyor 2.5 liraya aldım vala çok ucuz , zaten korsan , daha fazla yapmasın :D
Evet aynısı ;)
Nasıl yol tutus vs :D
fenaa fenaa :D o realistic driving olayı bunda yüklü sanırım
fenaa fenaa :D o realistic driving olayı bunda yüklü sanırım
Yok realistic driving öteki packler üstüne kurmustum ben yine böyle olmuyordu.
Bunlarda her arabaya ayrı süspansiyon vs yapılmıs o yüzden cok basarılı ;)
eve de yükleyeyim dedim megauploaddaki resim açılmıyor haliyle dosyayı indiremiyorum yardımcı olabilcekmisiniz :)
Arkadaşlar benim bilgisayar undercover'ı çok zor kaldırmıştı :)
GTA IV 'ı kaldırır mı?Bilgisi olan var mı acaba
önceki sayfalara bakarsan pcnin kaldırıp kaldırmadığını gösteren linki bulabilirsin
eve de yükleyeyim dedim megauploaddaki resim açılmıyor haliyle dosyayı indiremiyorum yardımcı olabilcekmisiniz :)
?? yardımcı olurmusunuz :o
german style bbs rs lı e30 wagonumu aldım gezıyorum oh (san andreas)
http://img651.imageshack.us/img651/8388/adszbo.jpg
onursumer
22-01-2010, 22:10
Arkadaşlar benim bilgisayar undercover'ı çok zor kaldırmıştı :)
GTA IV 'ı kaldırır mı?Bilgisi olan var mı acaba
gta yı akıcı keyif alıcak şekilde oynayabilmen için undercover shift gibi oyunların yüksek çozunurlukten iyi grafiklerde akıcı çalışması lazım :D
ben oyunu bitireli bayağı oldu şimdi hiç açıp oynamıyorum gene biraz takılayım en iyisi :D
Serencebey
22-01-2010, 22:57
sp3 ve dotnet kuramıorum deli oldum...
::ZaFeR::
22-01-2010, 23:23
http://i39.tinypic.com/2i1kvmx.jpg
:D
http://i267.photobucket.com/albums/ii302/vti_59/ss.jpg
patch 1.0.0.4 yüklerken bu hatayla karşılaşıyorum,bilen gören çözen var mıdır?
Low-Rider
26-01-2010, 00:03
http://i46.tinypic.com/5aoyo9.jpg
http://i45.tinypic.com/wlbu3r.jpg
http://i49.tinypic.com/23shp2a.jpg
http://i46.tinypic.com/fmungg.jpg
dizdim beyazları:D
Low bunları nasıl aldın ? sayısal mı vurdu ???
BEYAZ toz ticaretine başladın dimi :D
Car pack burda ;)
selamlar ben b urdan packi inidirdim ama sürekli aynı tip arabalar geçiyor bunu gidermenin bi yolu var mı?
civic için oynanır :D
no dvd yok mu arkadaşlar? benim hep dvd yi istiyor...bu arada oyunum orjinal...
Her baktığımda bu konuya içim gidiyor, internetten indirdim oyunu kuramadım GTA : SA indirdim onu oynuyorum :D
şu eK nın hatchbackini yapsalar..
ya şu god mode trainerını hala yükleyemedim o dosyaların hepsini gta 4 klasörüne atıorum oyun çalışmıyor hata veriyor.. başka ne yapmam gerekli ?
Dün bitirdim, kısa sürdü sanki. :( Dragger'la Low-rider'ın verdiği araç patchini de tavsiye ederim zevk aldım baya. :)
bu arada gta da modifiyeli arabalarınızı sanayiye götürmek için çekici :D
http://xs.to/image-D816_4B5ED4F9.jpg
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-san-andreas/vehicle-mods/1368
not: san andreas için..
Ben de bu oyunu alıcamda pc kaldırmaz diye çekiniyorum :D
UĞUR YUMAK
26-01-2010, 13:10
PS3 ü kuzene kaptırınca pc ye kurmak durumundayım. Lakin tanıdığım bildiğim bütün her yeri gezdim fakat cd'yi bulamıyorum.
İzmirde satıldığını bildiğiniz bir yer varmı arkadaşlar ??
Low-Rider
26-01-2010, 14:10
selamlar ben b urdan packi inidirdim ama sürekli aynı tip arabalar geçiyor bunu gidermenin bi yolu var mı?
Araba paketi yükleyince o anda kullandığın aracı görüyorsun çevrede malesef , oyunda ki bir bug bu sanırım ama alıştık biz.
ya şu god mode trainerını hala yükleyemedim o dosyaların hepsini gta 4 klasörüne atıorum oyun çalışmıyor hata veriyor.. başka ne yapmam gerekli ?
Trainer'ın çalışmaması izinlerle alakalı
başlat -> çalıştır -> uac yaz , sekmeyi en aşşığı çekip pc'yi yeniden başlat trainer çalışır
Low-Rider
26-01-2010, 15:21
Değişik araçlar eklemeye devam ediyorum
şayin:D
http://i47.tinypic.com/21k9wuu.jpg
http://i50.tinypic.com/25qpu6s.jpg
http://i47.tinypic.com/2ptt6ht.jpg
beyazları dizdim yine
http://i45.tinypic.com/2ujo7zp.jpg
http://i46.tinypic.com/zj831x.jpg
http://i49.tinypic.com/qr1b3s.jpg
http://i45.tinypic.com/2iag6e9.jpg
http://i46.tinypic.com/whnn61.jpg
http://i47.tinypic.com/34xrfnk.jpg
http://i45.tinypic.com/2agm61v.jpg
http://i49.tinypic.com/2466usi.jpg
http://i48.tinypic.com/2mdgoht.jpg
http://i45.tinypic.com/qrc0lv.jpg
german style:D
http://i49.tinypic.com/1pdzwi.jpg
http://i48.tinypic.com/27yu9e8.jpg
trainer yardımı içi nteşekkürler akşam evde deneyeceğim :)
civic coupe ve fiat 500 ün görünümü çok güzel,
teşekkürler... Bİrde bu araçları nerden indirdiğini bizlerede söyler misin_? :) bu sonuncu resimlerdekini ŞAYİN ve beyazları :)
Low-Rider
26-01-2010, 16:08
http://www.gtainside.com/
gtainside.com burayı incelersen sol tarafta gta IV veya gta SA bölümleri görceksin ordan cars a girip istediğin model arabayı seçip oyuna ekliosun, eklemeyi de google da "gtaIV araba ekleme" yazarsan birsürü sonuç açarak görebilirsin :) gta sa için daha çok tofaş var :) tavsiyem... mc ceza nickli birisi uuraşıp duruyor şahinlerle :) bende 124 çalıışyorum bakalım bitirebilirsem :)
bu arada şaYinle kaza yapmayın çok tipsizleşiyor :D
İnternet üzerinden indirebilecegim bir site var mı arkadaşlar?
26-01-2010, 17:38
En kısa zamanda GTA4'ü yükleyecem gibi gözüküyor :D
İbrahim Erdem
26-01-2010, 20:52
Ben başladım sömestr da yapılacak en iyi şey gibi gözüküyor:D
UĞUR YUMAK
26-01-2010, 20:56
İnternet üzerinden indirebilecegim bir site var mı arkadaşlar?
Torentten indirmişti bir arkadaşım ama bir türlü kuramamıştık.
MR.TurboALİ
26-01-2010, 21:02
cok güzel bende yüklicem ya :D sahin ve civic +100000
UĞUR YUMAK
27-01-2010, 10:02
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/
Bu siteden oyunu seçip test et.
Üstad benim pc sanırım sınıfta kaldı. Ekran kartı ve çift çekirdek işlemci istiyor.
Ekran kartım 256 ve 512 olarak yeniliycem. Ama işlemcimi çift çekirdek yapmazsam kurtarabilirmiyim acaba ?
Yadımlarınızı rica ederim... :)
UĞUR YUMAK
27-01-2010, 10:10
Arkadaşlar linkteki 512 ekran kartlarından önereceğiniz bir marka , model varmıdır acaba ??
http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/
Uğur abi benimki 512 ama undercover'ı yükledigimde dona dona oynuyordum..Herhalde gta 4'de aynı sorunla karşılaşırım..512 degilde bence biraz daha üst seviyeye çıkart ben de degiştiricem ekran kartını
VTec_king
27-01-2010, 11:26
core quad 2.33 mhz
4 gb ram
640 gb hdd
ati 1650series 1gb ekran kartı
sanırım yeterli olur?
27-01-2010, 12:28
core quad 2.33 mhz
4 gb ram
640 gb hdd
sanırım yeterli olur?
Ekran kartı biraz zorlanabilir : )
onursumer
27-01-2010, 12:31
Arkadaşlar linkteki 512 ekran kartlarından önereceğiniz bir marka , model varmıdır acaba ??
http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/
sistemin diğer ozellikleri nedir?
anakart pci -e mi yoksa agp mi ?
ona gore bakabilirz veya yükselmeye değip değmeyeceğine ;)
core quad 2.33 mhz
4 gb ram
640 gb hdd
sanırım yeterli olur?
ekran kartı biraz zorlar onunu dışında rahat rahat oynarsın ;)
Ahahaha özgür ezmis fotolar :D
bende çalışan oyun artık çalışmıyor...siyah pencere açılıyor ilk başta ve öyle kalıyor...format atmam gerekiyor herhalde...bu social club devamlı çıkıyordu karşıma onu sildim herhalde ondan mı nedir bilemedim :D:D:D
ygtkrmdnz
27-01-2010, 15:18
Güzel oyuna benziyor yükleyelim bakalım :)
bende çalışan oyun artık çalışmıyor...siyah pencere açılıyor ilk başta ve öyle kalıyor...format atmam gerekiyor herhalde...bu social club devamlı çıkıyordu karşıma onu sildim herhalde ondan mı nedir bilemedim :D:D:D
sistem geri yükleme yap düzelir :)
sistem geri yükleme yap düzelir :)
2 3 ay oldu ama olur mu acaba?
onursumer
27-01-2010, 15:33
social club u sildiğin içindir büyük ihtimalle tekrar yüklersen düzelmesi lazım
TolgaEsentepe
27-01-2010, 15:35
2 tane torrent indirdim açmadı daemon ikisinide :) varmı güzel hızlı bi torrent pm alsamda bende oynasam artık :D
Social club silmeyeceksin Ali, onu offline yap yeterli :)
onursumer
27-01-2010, 15:47
torrent link arayanlara
http://www.divshare.com/download/10189702-638
TolgaEsentepe
27-01-2010, 16:00
teşekkürler sayın Sümer :)
Araba paketi yükleyince o anda kullandığın aracı görüyorsun çevrede malesef , oyunda ki bir bug bu sanırım ama alıştık biz.
Trainer'ın çalışmaması izinlerle alakalı
başlat -> çalıştır -> uac yaz , sekmeyi en aşşığı çekip pc'yi yeniden başlat trainer çalışır
başlat çalıştır uac yazıorum hiçbişey çıkmıo böyle bişey yokmuş :D win7 kullanıyorum farklımı acaba ?
Low-Rider
27-01-2010, 19:19
win7 kulanıyorum bende,uac yazınca açması lazım
kullanıcı hesabı denetim ayarları ndan değiştiriceksin , uac olmuyosa böyle dene
UĞUR YUMAK
27-01-2010, 19:41
Uğur abi benimki 512 ama undercover'ı yükledigimde dona dona oynuyordum..Herhalde gta 4'de aynı sorunla karşılaşırım..512 degilde bence biraz daha üst seviyeye çıkart ben de degiştiricem ekran kartını
Direkt 1024 alayım o zaman Anılcım :)
Ferhat_V
28-01-2010, 14:10
sizin yüzünüzden sildiğim oyunu tekrar yükledim görev yapmak zor geliyor şimdi :D arabaları yükleyip gazlayayım sokaklarda yanlaması fena zevkli bu oyunda :D
Savegame isi zor, acaip bi sekilde kaydediyor cünkü.
Netten bulduklarını atınca calıstırmıyor.
ben zahmetli de olsa tariflerle ordan burdan kurcalayarak buldum :) en son çözümü lowridera sormuştum o da yönlendirdi hep aynı şeyler çıktı sonra ya allah diyerekten daldım çözdüm olayı :D yani azimle araştıran duvarı deliyor :D
Benim de oyun bitikti, yeni hdd icin tekrar kurcam oyunları savegame de almıstım bakalım calısacakmı? :)
Hos bitik oyun bi acıdan kötü, her görevde farklı arabalar denk geliyor daha güzel...
Trainer ile cözdük tabi ona da gerek kalmadı.
geçen hafta indirdim arba apaketini fakat anca dün oynayabildim . sanırım bende bir sıkıntı var, oyunda sadece kullandığın araba ve taksiler var etrafta. silip yeniden kurmayı denyeceğim , hiç keyifli olmuyor böyle. ve trafikteki arabaların sayısı da azaldı. ya taksi var ya da benim kulandığım arabadan .
beyler bir sorum olacaktı, şimdi oyunda bütün patchleri yükledim. fakat oyunda grafikleri biraz daha iyileştirmek için özellikleri arttırmak istediğimde oyun bana engel oluyor işte ekran kartımın limiti bu kadar anca bu kadar oynarsın demeye getiriyo :D ne yapmam lazım o engele rağmen arttırabiliyormuyuz?
Konuyu başından okumadım önceki sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın.Ps3 için hileler var mı? Araba cıkartma bölüm atlama vs vs
Konuyu başından okumadım önceki sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın.Ps3 için hileler var mı? Araba cıkartma bölüm atlama vs vs
Cep telefonuna tuslayarak araba motor helikopter vs cıkartabiliyorsun.
Yine silah, armor vs cıkartıp aranmanı falan kaldırabiliyorsun.
Quickly access phone number cheats:
To quickly redial a cheat, at the bottom of your phone menu select "Cheats" to display all the cheats you have previously dialed in. You will not have to wait for the call to go through.
Phone number cheats:
Press up to access your cell phone and press up again to access the keypad. Unlock the following cheats by dialing the corresponding numbers:
Climate Change - HOT-555-0100
Full Armor & Health - 362-555-0100
Full Armor/Health/Ammo & Fix Damaged Car - 482-555-0100
Identify Songs on the Radio - 948-555-0100
Raise Wanted Level - 267-555-0150
Remove Wanted Level - 267-555-0100
Spawn Annihiliator Police Helicopter - 359-555-0100
Spawn Burrito - 2826-555-0150
Spawn Cognoscenti - 227-555-0142
Spawn Comet - 227-555-0175
Spawn Double T - 245-555-0125
Spawn FBI buffalo - 227-555-0100
Spawn Hakuchou - 245-555-0199
Spawn Hexer - 245-555-0150
Spawn Innovation - 245-555-0100
Spawn Jetmax - 938-555-0100
Spawn NRG-900 - 625-555-0100
Spawn Police Chopper - FLY-555-0100
Spawn Sanchez - 625-555-0150
Spawn Slamvan - 826-555-0100
Spawn Turismo - 227-555-0147
Spawn SuperGT - 227-555-0168
Weapon Package #1 - 486-555-0150
Weapon Package� - 486-555-0100
geçen hafta indirdim arba apaketini fakat anca dün oynayabildim . sanırım bende bir sıkıntı var, oyunda sadece kullandığın araba ve taksiler var etrafta. silip yeniden kurmayı denyeceğim , hiç keyifli olmuyor böyle. ve trafikteki arabaların sayısı da azaldı. ya taksi var ya da benim kulandığım arabadan .
Malesef gta bug o, tüm gta serilerinde vardı bunda da var.
Farklı görevler yaptıkca farklı sehirlere farklı yerlere gittikce degisik otomobiller görebiliyorsun.
En güzeli trainer kurmak, oyundaki tüm aracları cıkartıp onlarla gezersin, ama yine tabi kullandıgın otomobilden cok görme ihtimalin var.
Heryerin taksi ve otobüs olması vs gezdikce geciyor.
beyler bir sorum olacaktı, şimdi oyunda bütün patchleri yükledim. fakat oyunda grafikleri biraz daha iyileştirmek için özellikleri arttırmak istediğimde oyun bana engel oluyor işte ekran kartımın limiti bu kadar anca bu kadar oynarsın demeye getiriyo :D ne yapmam lazım o engele rağmen arttırabiliyormuyuz?
GTA4 icin birkac görüntü iyilestirici, fps arttırıcı program var.
Ben bir tanesini kurmustum, farkediyor da.
Bu arada shadow density vardır, onu 0 yap.
.::EmrE::.
31-01-2010, 03:53
Arkadaşlar patchledikten sonra oyunu grafiksel olarak sorun kalmadı.Ancak çok sinir bozucu birşey var,kamera sabit durmuyor malesef,aracın arkasında yani...Mouse ile kontrol etmek zorunda kalıyorum bu normal mi ?
Oyun orjinal bu arada.
Crack yaptın mı?
Razor crackte hic böyle bir sorun yasamadım, bir kez isodan bir kez de cd ile yüklemis olmama ragmen :)
Low-Rider
31-01-2010, 11:24
Arkadaşlar patchledikten sonra oyunu grafiksel olarak sorun kalmadı.Ancak çok sinir bozucu birşey var,kamera sabit durmuyor malesef,aracın arkasında yani...Mouse ile kontrol etmek zorunda kalıyorum bu normal mi ?
Oyun orjinal bu arada.
İlk başlarda bende çok zorlandım mouse ile kontrol etmekte ama hemen alışıyorsun ki bir süre sonra mouse ile kontrol etmeden oynuyamıyosun.
Bazı görevlerde arkana sağına soluna ateş etmen gerekiyor o yüzden mouse la kontrol etmek gerekiyor
31-01-2010, 14:22
Birşey daha soracağım oyunda taksi nasıl çağırılıyor? E ye basın diyor her yerde ancak hiçbir taksi çağıramadım ?!
Low-Rider
31-01-2010, 15:27
Eye basınca ıslık çalar taksi durur , taksiye yolcu olarak binmek için F ye basılı tut
31-01-2010, 17:06
Eye basınca ıslık çalar taksi durur , taksiye yolcu olarak binmek için F ye basılı tut
Bende bir sorun var sanırım...E ye basınca hiçibirşey yapmıyor :( Islık çalmayı bir türlü yapamadım. Sadece görev için mi biniliyor yoksa free roam yaparken de binebiliyor muyuz? Bir de 173 dolar param var ondan mı olmuyor acaba? :S
taxilere yakınken "e"ye bas taxi durur. basmanada gerek yok. yolda duran taxinin yanında "f"ye basılı tut kendi biner arkaya
Low-Rider
31-01-2010, 19:01
Bende bir sorun var sanırım...E ye basınca hiçibirşey yapmıyor :( Islık çalmayı bir türlü yapamadım. Sadece görev için mi biniliyor yoksa free roam yaparken de binebiliyor muyuz? Bir de 173 dolar param var ondan mı olmuyor acaba? :S
İstediğin zaman binebilirsin illa görev olması gerekmiyor.
Dediğim gibi E ye basman çok gerekli değil , taksinin yanına gidip F ye basılı tutarsan yolcu olarak biner.
taksiye nie biniosun yaw bütün arabalar senin :D
harita o kdar büyük ki taxiyle hemen gidiosun... bir anda kapıdasın
Taksi bazı görevlerde cok iyi oluyor.
Mesela 3. sehirdesin, 1. sehre gitmen lazım o kadar zor geliyorki :D
Direk taksiye bindinmi, extra cost ile direk kapıdasın :D
forumda gta 4 konusunu görünce oyunu bende kurayim dedim nese kurduk v.s oyunu açtığımda tam menüye gireceği zaman gta4.exe hata verdi hata kodundada unknown(bilinmeyen) hata yaziyordu hata düzelir diye son pachini kurdum 1,0,0,4 olani bu seferde fatal error EFC20 hatasi almaya başladim...ne yapmaliyim sizce??
EFC20 bazı versiyonlarda veriyordu ama cözümü var.
Googleda bunu yasayan bircok kisiye denk gelmistim, bazı dosyalar indirip cözebilirsin sorunu :)
http://img.zamunda.net/bitbucket/0acf139060_front1.jpg
GTA Snow Mod tavsiye ederim :)
Camlar falan bile buzlu :)
Low-Rider
31-01-2010, 22:59
Sürüşe etkisi varmı snow mod'un?
Eğer varsa eğlenceli olur
DogukanB
31-01-2010, 23:16
her zaman mı kar, ara ara yağıyo mu :D
Sürüşe etkisi varmı snow mod'un?
Eğer varsa eğlenceli olur
Yükledim ama fazla oynamaya vaktim olmadı.Evet kar etki ediyor gibi geldi bana :)
@DogukanB
Valla benim ekran kartı kar bile yağdıramadı :D
yağmurdaki kaydığı kadar kayıyordur diye düşünüyorum ? doğrumudur ? keşke bizim karlarda kaydığı gibi kaysa :)
onursumer
01-02-2010, 11:21
Benim de oyun bitikti, yeni hdd icin tekrar kurcam oyunları savegame de almıstım bakalım calısacakmı? :)
Hos bitik oyun bi acıdan kötü, her görevde farklı arabalar denk geliyor daha güzel...
Trainer ile cözdük tabi ona da gerek kalmadı.
save dosyalarını eksiksiz aldıysan çalışır ben geçen oyle yaptım attım dosyaları çalıştı ama once yeni bi kulanıcı açıp oyunu aç sonradan kopyala yoksa gormuyor :D
arkadaşlar sizde radyo çalışıyor mu? benim radyo çalışmıyor cızırtilar geliyor oyun ripli yanlız audio kısmına baktığımda 4 küsür gb yer kaplıyor müziklerde yerinde....
DogukanB
01-02-2010, 17:36
oyunu yüklüyorum, yüklenmenin tamamlanmasına bi tane kaldı, 30 saattir siyah ms ekranında yüzde30 40 50 felan bişeyler çıkarıyor felan. normal mi bu?
DogukanB
01-02-2010, 17:48
40dk oldu hala çıkartıyo
DogukanB
01-02-2010, 20:46
oyunu kurdum. zafer 1-2 tane patch yükledi ama anlamadım kendi yazar neler olduğunu. ama hala deri gibi takılıyo.
2.4 ghz
512mb ati x1550
2gb ram
yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum ve hala takılıyo. low-rider özgür, yavuz abi bi yardımcı olalım kafayı yedirtti:D
Low-Rider
01-02-2010, 20:56
Grafik ayarlarını en aşağı seviyeye çekip denedin mi?
oyunu kurdum. zafer 1-2 tane patch yükledi ama anlamadım kendi yazar neler olduğunu. ama hala deri gibi takılıyo.
2.4 ghz
512mb ati x1550
2gb ram
yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum ve hala takılıyo. low-rider özgür, yavuz abi bi yardımcı olalım kafayı yedirtti:D
Patch 1.00.4 yüklediysen, üstüne de razor1911 crack yaptıysan takılmaması lazım...
Ekran kartı ayarlarını yaptıgın ekran ne durumda, yesil görünmesi lazım sorunsuz calısması icin, grafikler cok acıksa ondan da kasar.
bu snow mod 400-500 mb bişey ya yuh :D
oha 4,33 gb mış :D
Evet birde sadece mod :D
torrent buldum indireyim bakalım daha eksikleri varmış ama olan yerleri oynarık farketmez :D
dragonflydesing
02-02-2010, 14:23
Özgürlük anıtındaki şehrin kalbini,arkadaşla PS3'de oynarken keşfetmiştik yanına yaklaştığında kalbin atış seslerini duyabilirsiniz,Amerikayı temsili bi şeymiş o kalp arkadaş söyledi ama hatırlamadım.
Mesela yağmur yağarken dikkat ederseniz bazı insanlar brandalı yerlere fln sığınıyorlar
Bu arada Gta IV için Şahin yapmışlar :)
http://img231.imageshack.us/img231/583/gtaivtofassahinmcceza66.jpg (http://img231.imageshack.us/i/gtaivtofassahinmcceza66.jpg/)
Link : http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=25630
--------------------------------------------------------------------------------
Bence GTA IV için paket yüklemek yerine tek tek araçlar var onları yükleyebilirsiniz,alttaki linkte mevcut,aradığınız bir çok model burda vardır.
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=341
--------------------------------------------------------------------------------
GTA San Andreas oynayanlar için; San andreas'a bir çok mod mevcut türkiye'deki bütün araçları bulabilirsiniz(kuş serisinin hepsi mevcut),hatta cami,kız kulesi,trt binası gibi modlarda var.
San andras için arabalar: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=116
biri bana snow modu nasıl yükleyeceğimi anlatabilirmi ? sanırım oyunu bozdum
Dragonfly,
verdigimiz patch bu oyun icin olayın sonu, cünkü süspansiyon yol tutus vs hersey ayarlanmıs yani sadece kep gibi degil, arabanın dısı yok.
Tek tek yüklemede mesela lp560 lp640 reventon, hepsi aynı araba üstüne yapılmıs, birini secmen gerekiyor. Farklı bir arabaya atsan, gitmiyor yol tutmuyor, görüntüde lambo kullanıyorsun ama aslında araba cok yavas ve zevksiz...
yavuz abi snow modu denedinmi
dragonflydesing
03-02-2010, 07:55
Dragonfly,
verdigimiz patch bu oyun icin olayın sonu, cünkü süspansiyon yol tutus vs hersey ayarlanmıs yani sadece kep gibi degil, arabanın dısı yok.
Tek tek yüklemede mesela lp560 lp640 reventon, hepsi aynı araba üstüne yapılmıs, birini secmen gerekiyor. Farklı bir arabaya atsan, gitmiyor yol tutmuyor, görüntüde lambo kullanıyorsun ama aslında araba cok yavas ve zevksiz...
daha öncede dediğim gibi tek tek yüklenen araçların ''Readme'' dosyasından çıkan ''Handling'' ve ''vehicles.ide'' ayarlarını yaparsanız,aracı yapanların o araç için ayarladığı yol tutuş,süsüpansiyon yada abs gibi özelliklere o aracın gerçeğindeki gibi ulaşmanız mümükün olucaktır :icon_tup:
Ben bütün ayarları yaptım, her türlü de denedim zaten.
Ama misal yüksek bir araca istediginiz handling vs ayarı yapın sokak dönüslerinde takla atmasına engel olamıyorsunuz.
Yine bir kamyon yerine, spor bir araba yükleyin yine handling hızlanma vs her degeri yapın, oyuna girdiginizde arabanın ön kaputunda 2 cubuk görürsünüz, kamyona göre.
yavuz abi snow modu denedinmi
Yok denemedim.
Adamlar aşmış olayı :D
YouTube - Kanal von Soley911 (http://www.youtube.com/user/Soley911)
oha ! Onlar ne öle ya ? GT5 yada FM den mi çalmışlar araçları ? ne yapmışlar öle :D
Şaşırmışlaaaaaarrr :)
rs4ü istiyorum, alamıyosam oyundaki lavuk olayım öyle kullanayım :D
oha ! Onlar ne öle ya ? GT5 yada FM den mi çalmışlar araçları ? ne yapmışlar öle :D
Forza3 bircogu :D
Tuning055
22-01-2011, 12:45
Mobile AMD Sempron(tm)
Processor 3600+
2.00 GHz, 1,93 GB RAM
PC HP Compaq' ın f700 modeli bu pc ile rahat oynıyabilir miyim?
ona göre gidip alım..
ben amd 3000le rahat oynuyodum, sıkıntı yaşamazsın
Adamlar aşmış olayı :D
YouTube - Kanal von Soley911 (http://www.youtube.com/user/Soley911)
besıktasta bıgun arabanın onunde pc kasası ıle oturur beklersem şaşırma :D
yukle banada su oyunu dıye :D
Ben hâlâ GTA2 oynuyorum..:D
Ferhat_V
22-01-2011, 20:31
beyler online oynayalımmı bu oyunu eğer kendi aramızda oyun açabilirsek caddelerde gezmek gibi şeyler çok eğlenceli olur :D
beyler online oynayalımmı bu oyunu eğer kendi aramızda oyun açabilirsek caddelerde gezmek gibi şeyler çok eğlenceli olur :D
Millet sanal roll yapar.Biri tuşa geç basar,birinin tuşu basmaz..Sonra geçti geçildi davası oyundan devam eder..:D
bana bırı yuklese su oyunu :D
Online icin orjinal olması lazım.
Ben key satın almıstım ama unuttum cok zamandır oynamadıgım icin :D
Bende P4 2.8 ghz işlemci ati x1950GT 256mb 256 bit ekran kartı ve 1GB ram var.
Yükleyip oyunu açtığımda cok takılmıştı.Demişsinizki patch yükleyince geçti..
Benim PC den mi takılıp kasmıştır oyun yoksa patch ten mi sizce hangisi ona göre tekrar edineyim GTA 4 ü :D
Sayenizde San Andreas yükledim onu oynuyorum 2 gündür :D
Ferhat_V
23-01-2011, 18:40
1 gb ram yetersiz olur benim 3 gb olmasına rağmen çok çok hızlı değil.
Ferhat_V
23-01-2011, 18:41
Online icin orjinal olması lazım.
Ben key satın almıstım ama unuttum cok zamandır oynamadıgım icin :D
araba indirme sitelerinde gördüm online oynamak için program vardıda yükleyip oynuyoruz zannettim :D zaten benim oyunda hata veriyor orjinal olmadığı için ms dos ekranı gibi siyah ekranda kalıp masaüstüne atıyor açmıyor :(