Orijinalini görmek için tıklayınız : NoH20 , 4Ever H20
.::EmrE::.
22-01-2010, 19:11
Yeni bir yıkama olayı cıkmıs,arkadaşla konusuyorduk,ben de sizin fikirlerinizi almak istedim.. Hiçbir şekilde su harcamadan,sadece sprey ile , ayrıca bir yere gitmeye gerek kalmadan,kapınızda aracı temizliyorlarmış..Cila+boya koruma dahil olan bu sprey ile iç dış yıkama 20TL civarı sanırım.Su araca temas etmediği için cok daha saglıklı vs. deniyor.
Bu sistem yaygınlaşsa,siz "Meguire's , Sonax ,Ziebart veya X yıkamacı iyidir,vazgeçmem" mi dersiniz,yoksa bu sisteme geçer misiniz? Çevreciler için güzel bir seçenek gibi duruyor.
ahmet3425
22-01-2010, 19:18
ikisinide istemem en guzeli mahallenin yıkamacısı:D
meguiar's da zaten 20 lira ic-dis yikiyor, benim yolumun uzerinde oldgu icin gecerken ugrar yikatirim orada :) ki onu da yapmiyorum zaten, cok sukur kendim ic-dis guzelce yikama imkanim var, 20 lira cok para yikama icin :D
uzun sure susuz yikanan arabalar cizilmeyecek, matlasmayacaksa ilerde gorur ona gore dusunurum belki ama su an icin, hayir.
Su sabun olmadan temizlik olmaz
Yeni bir yıkama olayı cıkmıs,arkadaşla konusuyorduk,ben de sizin fikirlerinizi almak istedim.. Hiçbir şekilde su harcamadan,sadece sprey ile , ayrıca bir yere gitmeye gerek kalmadan,kapınızda aracı temizliyorlarmış..Cila+boya koruma dahil olan bu sprey ile iç dış yıkama 20TL civarı sanırım.Su araca temas etmediği için cok daha saglıklı vs. deniyor.
Bu sistem yaygınlaşsa,siz "Meguire's , Sonax ,Ziebart veya X yıkamacı iyidir,vazgeçmem" mi dersiniz,yoksa bu sisteme geçer misiniz? Çevreciler için güzel bir seçenek gibi duruyor.
yüzeydeki film şeklindeki yapışan tozu ve kiri su olmadan ve çizmeden sağlıklı çıkaracak şey nedir ?
Çizilmeyi en aza indirgemesini beklediğimiz quik detailer ve mikrofiber bezle dahi tozu silince yüzeysel çizik oluşturuyor.. Susuz bu işi çizmeden yapabileceklerine inanmıyorum
Katılaşmış çamuru kiri pisliği nasıl çıkarsın iki fıslamayla. Böyle şeyler boş işler takılmayınız.
20 lira çok pahalu yahu battık