Orijinalini görmek için tıklayınız : Favori Parfüm!
Ozan Özer
08-10-2015, 11:43
son olarak John Varvatos ve Bentley denedim..
ikisi de farklı ve güzel kokular
Fakir parfümü axe black de benden gelsin pekde parfum denemez ama koku fena değil:)
34btr1907
11-11-2015, 14:22
Serge Lutens Chergui - Guerlain L'instant - Comme Des Garcons2 656 - n11.com (http://urun.n11.com/parfum/serge-lutens-chergui-guerlain-linstant-comme-des-garcons2-P26315426)
n11 bugunluk promosyon yapmıs bazı urunlerde,199 tl lidge bulmak bıraz zor olur düşünen varsa kaçırmasın...
-Murat Özcan-
11-11-2015, 15:37
parfüm tedarik eden arkadaşlar kimler acaba forumda ?
34btr1907
13-11-2015, 11:12
kışlıklar göründü
http://i.imgur.com/DdMtJTH.jpg
armani code dışında başka kullanamıyorum
fahrenheit kışın oldukça tatminkar.
aybarsdnr
13-11-2015, 18:05
kışlıklar göründü
http://i.imgur.com/DdMtJTH.jpg
Comme des garçons u Tr de yokken kuzenime italyadan getirtiyordum. Yıllardır kullanıyorum. Üstüne de parfüm tanımam :)
Arkadaşlar Bvlgari MAN in BLACK edp 100ml aldım hepsiburada'dan .Hiç denememistim almadan evvel eşim yoğun kokusundan rahatsız oldu sadece bugün sıktım ve satmaya karar verdim.Ürünü dün teslim aldım bugün satacagim.İlgilenenler olursa özel mesaj atabilir.
Bu arada ithalatçı firma Magna Kozmetik (tr'ye bu ve birkaç markayı getiren firma) üretim tarihi ocak 2015.
Mesut-RR
18-11-2015, 15:18
Kliksa'dan hediye çekim var, boşa gitmesin diye parfüm alayım diyorum.
Rochas man,
Versace Eros
Burberry London
Boss Bottled
Bu 4'ünü kullanmadım, birini alacağım.Var mı tavsiye aralarından kış için ?
Kliksa'dan hediye çekim var, boşa gitmesin diye parfüm alayım diyorum.
Rochas man,
Versace Eros
Burberry London
Boss Bottled
Bu 4'ünü kullanmadım, birini alacağım.Var mı tavsiye aralarından kış için ?
benim hoşuma gidiyor bunlar :)
Slazenger mavi şişe ve deo. gerçekten çok kalıcı ve herkesin mükemmel tepkisini aldığım bir parfüm tavsiye ederim hem ucuz hem aşırı kaliteli 30-40 TL birşey 2'si
Bu comme des garçons u merak ettim cidden
100 lira civarına önerileriniz var mıdır ? 100ml-50ml fark etmez
güncel kullandığım parfümleri yazayım bu benzeri parfümleri alabilirim
Diesel Only The Brave Tattoo
CH men
yves saint laurent
MatraX_07
25-12-2015, 17:08
Lacoste Essentie modeli aldım 190tl'ye yanlız hiç kalıcı gelmedi bana kokusu
Kullanan var mı acaba ?
veliazak
25-12-2015, 17:46
Caldion
Harika kokusu ve kalıcılığı var.
By CrAzY
02-01-2016, 12:58
P tesi sanırım bu ürünleri sipariş geçeceğim ürünler içinden kullanıp memnun kalan varmı biraz kör alış yapcam.
Paco - invictus
Paco - one million
Estee - beyond paradise (erkek)
Ch men
Armani - Black code
Gucci - envy
Tom Ford Vanille
P tesi sanırım bu ürünleri sipariş geçeceğim ürünler içinden kullanıp memnun kalan varmı biraz kör alış yapcam.
Paco - invictus
Paco - one million
Ch men
Armani - Black code
Gucci - envy
Tom Ford Vanille
Ben olsam Tom Ford-Armani Black Code haricini almam.
tabiki zevk meselesi..
By CrAzY
02-01-2016, 13:46
Ben olsam Tom Ford-Armani Black Code haricini almam.
tabiki zevk meselesi..
Abi inan denemedim hiç birini 2 tane odunsu 2 tane de bahar aylarına gidecek güzel önerin varmi
Abi inan denemedim hiç birini 2 tane odunsu 2 tane de bahar aylarına gidecek güzel önerin varmi
Baharlık bunu önerebilirim.
http://www.sevil.com.tr/narciso-rodriguez-for-him-edt-erkek-parfum-100ml.html
Invictus
Rochas
One million
Guzel kokular kislik
34btr1907
02-01-2016, 14:37
Paco - invictus
Paco - one million
Ch men
Armani - Black code
Gucci - envy
Tom Ford Vanille
envy erkek için olanımı ? üretilmiyor nerden buldun :confused:
açık parfümse o ayrı tabi
Wankel Batu
02-01-2016, 14:47
Tom ford extreme , tom ford black orchid efsane kokular benim gözümde , karsi cinste etkisi cok cok iyi , etkisi test edildi onaylandi :D
Anlamadigim birsey avrupada black orchid kadin kokusu diye satiliyor ulkenizde unisex.Sebebine anlam veremedim
mercan_shark
02-01-2016, 15:48
Tom Ford vanille pahali ama tek gecerim hatun bazen kizio aticam artik bu parfumu herkez pesinde diyor.etkisini siz dusunun artik
Wankel Batu
02-01-2016, 16:00
zamaninda kokoriko diye bir parfum almistim , afrodizyak diye hatta tekin acardaki arkadas full afrodizyak her playboyun odasinda mutlaka bulunmasi lazim diyip zorla satmisti ama begenen kizla hic karsilasmadim uzun süreli kullanimda bagimlilik yapiyor sadece
surungen
02-01-2016, 17:23
Gucci Rush
Gucci Rush
kadın parfümü değil mi o ?
erkek versiyonu da var ama evet kadın parfümü olarak biliniyor
surungen
02-01-2016, 17:43
kadın parfümü değil mi o ?
unisex ama üretilmiyor
ertantamer
02-01-2016, 17:51
Tom ford extreme , tom ford black orchid efsane kokular benim gözümde , karsi cinste etkisi cok cok iyi , etkisi test edildi onaylandi :D
Anlamadigim birsey avrupada black orchid kadin kokusu diye satiliyor ulkenizde unisex.Sebebine anlam veremedim
2-3 senedir tom ford black orchid kullanıyorum kış kokusu olarak acayip kalıcı. Fakat beğenen aşık oluyor 10 kişiden 1 i beğenmeyende hacı misi gibi bune diyo ama ben kullanmaya devam ediyorum. Nedense erkekler beğeniyo kızlar beğenmiyo. Değiştirmeyi düşünüyorum ama tom ford kadar kalıcı kış kokusu bulamadım
By CrAzY
02-01-2016, 18:08
envy erkek için olanımı ? üretilmiyor nerden buldun :confused:
açık parfümse o ayrı tabi
Arayan belasını bile bulur abi :D Çözeriz basit o işler.
surungen
02-01-2016, 18:27
unisex ama üretilmiyor
pardon ya bayan erkek ayrıydı :D
Tom Ford- Tobacco Vanilla tavısıyedır bu zamana kadar kotu dıyen hıc cıkmadı.
By CrAzY
02-01-2016, 20:41
Tom Ford- Tobacco Vanilla tavısıyedır bu zamana kadar kotu dıyen hıc cıkmadı.
Alcaktım fakat yaşına uygun olmaz dediler sildim yerine Diesel only the brave ekledim.
Alcaktım fakat yaşına uygun olmaz dediler sildim yerine Diesel only the brave ekledim.
benden tavsıye o parfumun yaşla hıc bır alakası yok test edıldı onaylandı her yasa hıtap edıyor :D
By CrAzY
02-01-2016, 20:47
Bilmiyorum valla abi.
Paco Rabanne - iNViCTUS
Paco Rabanne - One Million
Armani Black Code
Carolina Herrera CH MEN
Estee Lauder - Beyond Paradise
Diesel only
Vanilla boss.
Suan bunları aldım bakalım deneyip göreceğiz sanırım 3 5 sene yeter :P
benim kullandığım yazılmamış iyi..
bende yazmayacağım tabiki ehü ehü hühü
BirkanYazici
02-01-2016, 21:26
Calvin klein obsession night gerçekten başarılı bir koku
Terre hermes acayip bise ya
MertSerhanÖ.
02-01-2016, 22:31
Yıllar sonra ilk defa parfümümü değiştirdim.Dior-Sauvage a geçtim.Ben çok alışamadım ama beğeniyorlar baya
jımmy choo aldım biraz pahalı ama tavsiye ederim..
rochas markafonide indirimde bittiydi tekrar siparişini ettim
İnvictus bitmek üzere daha var alacağım tekrar 3 parfümüde tavsiye ederim..
one million kullananlar invictus sever ve daha da geri dönmez :D
Joop home
Xeryus rouge
Vakko
Costume national
Koku düşkğnlüğünüz varsa evinizede mudo mapazalarında satılan vavana velvet woods tavsiye ederim evinizde çok güzel kokuyor ;)
Yiğit G.
11-01-2016, 13:35
favori parfüm yazılırmı yaw.. sonra herkes aynı kokuyor mk :D Geçen arabadan çıkarken parfüm sıktım arkadaş versene banada dedi " yok " dedim yerine koydum indik , bi bozuldu bi bozuldu , lan oglum iki kişi aynı kokarak bir ortama gidermi ? sormazlarmı adama seviştiniz mi yoksa diye.
armand basi-basi homme farklı güzel bir kokusu var tavsiye ederim
Mizu sitesi için indirim kodu olan varmı?
birtanakbala
18-01-2016, 09:34
Dior Fahrenheit
Acqua Di Gio
İsteyenler olursa eğer costume national intense getirebiliyorum.100 ml . 200 tl. Ürün tester kutusunda geliyor . testerlar daha kalıcıdır.
Zaranında erkek parfümleri çok iyi. mavi renklisi var .tavsiye ederim
34btr1907
23-01-2016, 14:17
Lacoste Pour Homme,baya eskı bır parfummus yenı elıme gectı başarılı ,kış ve bahara uygun,fıyatıda iyi kış kokusu arayanlar test etsın mutlaka.
bir tık daha pahalı ama bunuda tavsıye ederım Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme yarım şişe kullandım seneye tekrar düşünüyorum.Beynınızde yer eden bi kokusu var
berkayoz
23-01-2016, 14:44
Burberry London
Burberry Beat
Victor Rolf Spice Bomb
yves laurent le parfume
favori parfüm yazılırmı yaw.. sonra herkes aynı kokuyor mk :D Geçen arabadan çıkarken parfüm sıktım arkadaş versene banada dedi " yok " dedim yerine koydum indik , bi bozuldu bi bozuldu , lan oglum iki kişi aynı kokarak bir ortama gidermi ? sormazlarmı adama seviştiniz mi yoksa diye.
bir sonra ki buluşma da herkes aynı kokar bu gidişle :D
optimus_prime
25-01-2016, 10:03
beyler kalıcı güzel kokulu bir parfum onerisi yapın da dutyfreeden aldırayım
Boldenon
25-01-2016, 22:55
Laura biogiotti ROMA hastasıyım
bvlgari aqva almıştım beyruttan 72 dolar verip, şimdi google ladımda çok komik rakamlar çıktı. Ben duty freeden 72 dolar gibi bir rakama alırken vergili olarak iç pazarda nasıl 110-120 tl gibi rakamlara satılabiliyor. Onu ayıkabilmiş değilim henüz. =)
4 yıldır Tom Ford Black Orchid kullanıyorum. Arada Grey Velvetier ve Noir. Tom Ford harici bir parfüm beğenemiyorum artık :)
bvlgari aqva almıştım beyruttan 72 dolar verip, şimdi google ladımda çok komik rakamlar çıktı. Ben duty freeden 72 dolar gibi bir rakama alırken vergili olarak iç pazarda nasıl 110-120 tl gibi rakamlara satılabiliyor. Onu ayıkabilmiş değilim henüz. =)
4 yil falan kullandim, son 2 senedir eskisi kadar kalici degil burdakiler. Hic bilgi sahibi degilim fiyatlandirma konusunda ama etken olabilir. Eskisi kadar satmadigini biliyorum :)
aqvnın herhangi bi parfümeride fiyatı normal (pahalı) ama en son watsons vb mağazalarda 120 mi 130 mu neydi. bu farkı ben de merak ediyorum
ben de çok uzun zamandır kullanıyorum son 1-2 senedir kalıcılığı eskisi gibi değil
Ben değişmeli kullandığım üniformalara sıkıyorum, kuru temizleme yıkama sonrası dahi kalıyor üstünde. Demek ki replika üretimleri gelmeye başladı buraya. Beraber aldığım arkadaşım alırken söylemişti, bu kadar kalıcı olmaz onlar vs diye.
Emre-Dylan
19-03-2016, 19:43
Ucuz yollu böyle yaza uygun hafif kokulu birşeyler önerir misiniz? Açıkça söylemek gerekirse 100 150lira vermek istemiyorum parfüme bütçe 60 max diyelim.
34btr1907
20-03-2016, 07:50
Ucuz yollu böyle yaza uygun hafif kokulu birşeyler önerir misiniz? Açıkça söylemek gerekirse 100 150lira vermek istemiyorum parfüme bütçe 60 max diyelim.
https://www.mizu.com/nikos-sculpture-homme-edt-erkek-parfum-100-ml
Dior-Sauvage son zamanların en iyi kokusu bence.
Emre-Dylan
20-03-2016, 12:33
https://www.mizu.com/nikos-sculpture-homme-edt-erkek-parfum-100-ml
Abi kalıcılık konusunda nasıl başarılı bi ürün mü?
parfumun kralıdır tom ford black orchıd ama fıyatı cok yuksektır.
parfumun kralıdır tom ford black orchıd ama fıyatı cok yuksektır.
buna iy diyende var kötü diyende,,bayan kokusu diyende var...
winter is coming;
yeni tavsiyeler var mi?_
kiraccemal
18-10-2016, 13:24
Armani he - joob homme
Drive Fast
18-10-2016, 14:14
armani diamond
chanel bleu
winter is coming;
yeni tavsiyeler var mi?_
Adam akıllı yeni koku üretilmiyor ki tavsiye olsun. :)
Getirilen yasalardan sonra güzel olan çoğu kokunun da içine ettiler, sevilen birçok koku reformule oldu, söndü gitti.
Niche parfümler oldukça yaygınlaştı artık bilmeyen yok neredeyse. Kesenin ağzı açılıp yeni alternatiflere anca o şekilde yelken açılabilir. Bu da 100ml parfüm için 300-400 lira üzerini kapsıyor tabi. :)
Parfüm forumlarından 10ml lik dekantlar satın alarak daha çeşitli bir koleksiyon da yapılabilir ama bu konu biraz hassas, aldığınız yeri-kişiyi tanıyor olmanız gerek.
channel bleu diyorum ve noktalıyorum (:
Drive Fast
18-10-2016, 14:50
channel bleu diyorum ve noktalıyorum (:
mükemmel bir parfüm ama bayanların çok dikkatini çekmiyor afrodizyak eksikliği var sanırım :D :D
terre d'hermes.. severek kullaniyorum
turbo&quattro
18-10-2016, 21:12
Dior sauvage bu aralar favorim.
Trendyol ile mizu arasında kalite farkı varmı parfüm alıcam öyle bir duyum aldım?
yves saint laurent-intense
Trendyol ile mizu arasında kalite farkı varmı parfüm alıcam öyle bir duyum aldım?
Orijinal olan ürünlerde kalite farkı olması gibi bir durum söz konusu değil.
Trendyol çalışma sistemini değiştirmedi ise son aylarda güvenle satın alabilirsiniz. Benim aldığım ürünler distribütör damgalı gelmişti. Yani tedarikçiye bağlı aslında.
Fiyat farkı yoksa şahsen mizu yu tercih ederdim, daha hoşuma gidiyor görsel olarak. :D
emrullahkrtpe
04-01-2017, 14:43
parfümmekanı nasıldır alışveriş siteleri arasında?
genel olarak en düşük fiyat orada gibi
Orijinal olan ürünlerde kalite farkı olması gibi bir durum söz konusu değil.
Trendyol çalışma sistemini değiştirmedi ise son aylarda güvenle satın alabilirsiniz. Benim aldığım ürünler distribütör damgalı gelmişti. Yani tedarikçiye bağlı aslında.
Fiyat farkı yoksa şahsen mizu yu tercih ederdim, daha hoşuma gidiyor görsel olarak. :D
peki kardeşim sen bu işte baya iyisin senden aldığım cevaba göre şu üç parfümden birisini alıcam
Ck-reveal Versace-eros Guess-seductive bunların arasında farkedilebirlik/kalıcılık perdormansı hangisinin daha iyi?
peki kardeşim sen bu işte baya iyisin senden aldığım cevaba göre şu üç parfümden birisini alıcam
Ck-reveal Versace-eros Guess-seductive bunların arasında farkedilebirlik/kalıcılık perdormansı hangisinin daha iyi?
Guess i bilmiyorum. Ck - Versace üç aşağı beş yukarıdır performansları. Hangisinin kokusunu daha beğendi iseniz onu tercih edin.
Adam akıllı yeni koku üretilmiyor ki tavsiye olsun. :)
Getirilen yasalardan sonra güzel olan çoğu kokunun da içine ettiler, sevilen birçok koku reformule oldu, söndü gitti.
Niche parfümler oldukça yaygınlaştı artık bilmeyen yok neredeyse. Kesenin ağzı açılıp yeni alternatiflere anca o şekilde yelken açılabilir. Bu da 100ml parfüm için 300-400 lira üzerini kapsıyor tabi. :)
Parfüm forumlarından 10ml lik dekantlar satın alarak daha çeşitli bir koleksiyon da yapılabilir ama bu konu biraz hassas, aldığınız yeri-kişiyi tanıyor olmanız gerek.
Niche icin tavsiyen nedir yaz icin.?
ufuksaracci
04-01-2017, 17:06
Yeni favorim Diesel otb wild
Yıllardır Carolina Herrera 212
Bentley Intense den baska kullanmiyorum
Niche icin tavsiyen nedir yaz icin.?
Bütçe nedir ?
Benim niche köşesinden yaz değil de bahar&yaz için favori markam Creed olur. Yazın akşamdan önce parfüm sıkmayı pek sevmiyorum şahsen.
Creed Green Irish Tweed , Virgin Island Water, Millessime Imperial // Beğeni sırama göre. Creed git her ne kadar coolwater ın benzemeye çalıştığı asıl koku olsa da, gerçekten şahane.
Alternatif olarak, Chanel Sycomore harika bir 4 mevsim kokusu.
Escentric markasının 01 ve 02 kodlu kokuları da güzel bir alternatif. Değişik bir pazarlama yöntemi var markanın, esc ve mol şeklinde 2 kokuyu ( yani esc01 + mol 01 gibi ) birlikte satın alınmasını aynı yere peşpeşe sıkılmasını tavsiye ediyorlar.
Aklınızda marka-model varsa örnek üzerinden de gidebiliriz. :)
devil_berk22
05-01-2017, 00:34
Diesel BAD aldım harika diyebilirim.
ufuksaracci
05-01-2017, 00:55
dodiiş creed benim de sürekli kullandığım her alırken içimin cız ettiği bir parfüm. Ben aventus kullanıyorum
dodiiş creed benim de sürekli kullandığım her alırken içimin cız ettiği bir parfüm. Ben aventus kullanıyorum
Aventus efsanedir. :) Sıcak havalarda pek tavsiye etmeyeceğim için yazmadım.
Aventusta Creed' in meşhur batch davası var. Biri diğerine tutmuyor, üretim yılına göre çok fazla değişkenlik gösteriyor. Ben 2013 te araştırıp en övülen, en performanslı seriyi bulup almıştım uzun uğraşlar sonrası. :)
Valla biz bu işe gönül verdiğimiz zamanlarda ne kur böyle idi, ne de fiyatlar. Severek alıyorduk. İnanın artık ben de pek alım yapmıyorum.
Ben aventusu aldığım dönemde (2013), 170$ civarına alıyorduk. Şimdi Tr de en son kaç oldu hatırlamıyorum, 1200 seviyelerinde olsa gerek.
Ama sonuç olarak sektörün bugünlere gelebilmiş olması bile benim gibi parfüm sevenler için sevindirici.
Eğer aventus klonu denemek isterseniz, Mancera Cedrat Boise deneyin. Daha uygun, benzer koku.
ufuksaracci
05-01-2017, 01:18
Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama 800 gibi bir fiyata aldım diye hatırlıyorum. Hala şişenin 3/4'ü duruyor. Evde çok fazla parfüm oldu uzun zamandır parfüm almıyordum geçtiğimiz hafta diesel otb wild alırken resmen koydu fiyatı
Kozmetik İthalatına İlave Gumruk Vergisi! (http://www.ekonomi7.com/haber/933/kozmetik-ithalatina-ilave-gumruk-vergisi.html)
Hadi hayırlı olsun. Kozmetik vb. ürünlere ilave vergi de geldi.
arabasızadam
11-01-2017, 15:09
Hugo Boss şeffaf şişe,Tom ford black ,favorim.
Creed Green Irish Tweed
1000 liraya parfüm ne bu böyle?
Creed Green Irish Tweed
1000 liraya parfüm ne bu böyle?
Abi tamamen TL nin değer kaybı ile alakalı bir durum. Yurtdışı fiyatı şuan 550 lira civarı son kullanıcı için, bu sene parfümlere ek'in ek'i birkaç vergi daha geldi, sonuç bu şekilde.
2013 te 350-400 liraya abd den bir güzel alabiliyorduk bunu. Şimdi de 550-600 lira civarına alabiliyoruz.
Zara'dan rich warm tobacco aldım kahverengi şişe . Harika bir koku ve kalıcı tavsiye ederim.
çok çaba sarfettim ve sonunda kaydoldum. başlıkta emeği geçen hekese teşekkürler. başta dodiiş olmak üzere tüm kullanıcılardan yardım bekliyorum.
Yaklaşık 10 sene önce bir parfüm denedim ama adını hatırlamıyorum. Ağaç kokusuydu, biraz da şekerliydi. Kuru bir odunsuluk değildi. Sanki çam kokusunun üstünde oynanmış hali gibi. karanlık gizemli bir kokuydu.
bu koku ne olabilir? eğer bilen varsa David Beckham Homme a benzer bir kokuydu.
çok çaba sarfettim ve sonunda kaydoldum. başlıkta emeği geçen hekese teşekkürler. başta dodiiş olmak üzere tüm kullanıcılardan yardım bekliyorum.
Yaklaşık 10 sene önce bir parfüm denedim ama adını hatırlamıyorum. Ağaç kokusuydu, biraz da şekerliydi. Kuru bir odunsuluk değildi. Sanki çam kokusunun üstünde oynanmış hali gibi. karanlık gizemli bir kokuydu.
bu koku ne olabilir? eğer bilen varsa David Beckham Homme a benzer bir kokuydu.
Özel mesaj atmıştınız ama müsait olup cevap veremedim.
Yurtdışı başlıklarda bu parfüm en çok Terre de Hermes 'e benzetilmiş. Denemediyseniz onu bi denemenizde fayda var.
Opulent Shaik Gold kullanan varmi ?
Emre-Dylan
20-04-2017, 22:27
Maşallah sitenin favori parfümleri minimum 250tlcik tutarında :) F/P yokmu tavsiye edebileceğiniz günlük kullanıma uygun ve bütçe dostu hafif koku :)
Maşallah sitenin favori parfümleri minimum 250tlcik tutarında :) F/P yokmu tavsiye edebileceğiniz günlük kullanıma uygun ve bütçe dostu hafif koku :)
hocam ben çok niş parfum kullandım ama genel itibariyle kadınlar mal gibi şu parfume tutuluyor
inanılmaz hemen hemen hepsi beğeniyor kokuyu
http://mcdn01.gittigidiyor.net/27719/tn30/277190356_tn30_0.jpg
burda kampanyaya girmiş deo su ile kombinli kullanırsanız güzel sonuclar alırsınız butce dostuda
http://www.hepsiburada.com/slazenger-active-sport-mavi-kofre-p-HBV0000034LZF
4 lira daha dusugunu buldum
http://www.hepsiburada.com/slazenger-active-sport-mavi-125-ml-erkek-parfumu-150-ml-deodorant-set-p-SGEI19638
Canselmo
21-04-2017, 00:23
Eternity kullaniyorum trendyoldan 100ml 130 tl ye inmisti gecen hafta. Normalde 300 kusur tl
Ünlü kokuların benzerlerini yapan Lomani markasını deneyebilirsin. Fakat deneyebileceğin bir adres bilmiyorum, kör alış ile denemek istersen. :)
Ben ab spirit platinium ve ab spirit i satıyorum 90ml civarı dolular.
Genel olarak fiyat kısmına dönecek olursak, 100-150-200 lira seviyesinde de güzel tavsiyeler var önceki sayfalarda. :)
Bir arkadaşım orjinal tester satıyor deneme amaçlı birkaç tane aldım.
Armani Code, Costume National kendim için, Chloe, Alien, Tom Ford Black de ailemdeki bayanlar için aldım. Hepsi çok başarılı :)
Erdem K.
21-04-2017, 07:20
Bir arkadaşım orjinal tester satıyor deneme amaçlı birkaç tane aldım.
Armani Code, Costume National kendim için, Chloe, Alien, Tom Ford Black de ailemdeki bayanlar için aldım. Hepsi çok başarılı :)
Berk Tester'lar orj.parfüm ebatlarında mı? 100-150ml ?
kimmiş bu arkadaş, izmirde deneyerek alabiliyorsak iletişim bilgilerini paylaşabilir misin rica etsem ... hep sen mi güzel kokacaksın, biraz da biz kokalım :))
Berk Tester'lar orj.parfüm ebatlarında mı? 100-150ml ?
kimmiş bu arkadaş, izmirde deneyerek alabiliyorsak iletişim bilgilerini paylaşabilir misin rica etsem ... hep sen mi güzel kokacaksın, biraz da biz kokalım :))
orjinal parfüm ebatlarında orjinal şişelerinde zaten. Kimisinin kapağı olmuyor kimisinin kapağı da var. Genelde 100lük oluyor ama markaya göre değişiyor.
ürünleri siparişle getiriyor bendekilerden deneyebilirsin bostanlı tarafına gelirsen :)
jil sander diye bi parfüm var,bizim ofisten bir abimiz aldı.dediğine göre herkes beğeniyormuş.125 tl ye aldı.açıkcası güzel bir parfüm
fp olarak kıyaslarsak :D
orjinal parfüm ebatlarında orjinal şişelerinde zaten. Kimisinin kapağı olmuyor kimisinin kapağı da var. Genelde 100lük oluyor ama markaya göre değişiyor.
ürünleri siparişle getiriyor bendekilerden deneyebilirsin bostanlı tarafına gelirsen :)
ralph lauren polo blue varsa alabilirim abi .
hocam ben çok niş parfum kullandım ama genel itibariyle kadınlar mal gibi şu parfume tutuluyor
inanılmaz hemen hemen hepsi beğeniyor kokuyu
http://mcdn01.gittigidiyor.net/27719/tn30/277190356_tn30_0.jpg
burda kampanyaya girmiş deo su ile kombinli kullanırsanız güzel sonuclar alırsınız butce dostuda
http://www.hepsiburada.com/slazenger-active-sport-mavi-kofre-p-HBV0000034LZF
aynen denilen gibi herkesin hoşuna gidiyor koku ama kalıcılığı baya az. Ama o fiyata normaldir, ama koku gayet güzel ve hafif
Favori ise: Calvin Klein Euphoria Intense :angel: Kalıcılık çok iyi ve kokusu inanılmaz güzeldir
Calvin Klein Euphoria Intense Erkek Parfum EDT 100 ml. Fiyatı - 81828138177164380 (http://www.markafoni.com/calvin-klein-euphoria-intense-erkek-parfum-edt-100-ml.-81828138177164380.html)
Bvlgari aqva kullanan varmi? Kaliciligi fln nasildir? Yaz icin ideal gibi geliyor.
Bvlgari aqva kullanan varmi? Kaliciligi fln nasildir? Yaz icin ideal gibi geliyor.
Yaz için güzel seçim. Aqua marine modeli de güzeldir.
darkmoon
22-04-2017, 15:22
3 haneli rakamlara çıkmıyım derseniz hatta 50 tl yi bile geçmiyim derseniz fiyat performans eğrisinde bence slazenger yukardaki maviside iyi ama yeşili bence efsane.. birde hala varmı bilmem verdure vardı silver ve blue .. biri kenzo biride ck one birebir aynısıydı.. sadece arabada torpidoda bulundurun derim gün içi bir iki kez tazelerseniz tüm gün on numara götürüyordu..
Parfüm orjinalliği konusunda bazı sorularım var;
Şimdi biraz araştırma yaptım. Arcon ,saka, mm, teha ,parfumania, loreal gibi bazı kozmetik firmaların büyük designer markalara distribütör olduğunu öğrendim. Bu firmaların dükkanı varmıdır ,elden satış yaparlar mı bilmiyorum.
Bu firmalar büyük mağazalara toptan satış yapıyor. Sevil sephora tekin acar gibi. Ve pek de ucuz fiyattan vermiyor. Küçük mağazalara ve internet sitelerine parfüm vermiyor diye biliyorum.
Parfümün arkasında bu distribütörlerin etiketi oluyor. Ve biz böylece %100 orjinal ürün olduğunu anlıyoruz.
Ancak nasıl oluyor da hepsiburada gibi n11 gibi internet mağazaları bu ürünleri 50 tl gibi daha ucuz bir rakama satabiliyor. Tam emin olmamakla birlikte , alışveriş yapan arkadaşlar beni aydınlatsın, burdan alınan parfümler de distribütör firma etiketiyle geliyor.
Distribütör etiketsiz tüm ürünler sahte diyebilir miyiz? Yada nereden anlayabiliriz orjinalliğini?
Konu hakkında biliyorsunuz bilgi kirliliği var, en doğru ve kesin bilgilere ulaşmaya çabalıyorum.
tekin acar'da 300 lira üzerine 150 lira indirim kodum var onun için 300-320 arası parfüm bakıyorum.
şuanda prada luna rossa, costume national scent intense ve armani eau de nuit kullanıyorum ama prada hariç onlar %10 falan kaldı :D
yazlık bişey bakıyorum ama pek bişey bulamadım açıkçası var mıdır yazlık önerilerinizin ? Herkesin kullanmadığı bişey falan :D
Hugo boss limited edition çok güzel. Armani black code da güzel. Pacco Rabanne Invictus da tercih edilebilir
Slazenger mavinin deodorantı parfümünden daha iyi.:)
3 haneli rakamlara çıkmıyım derseniz hatta 50 tl yi bile geçmiyim derseniz fiyat performans eğrisinde bence slazenger yukardaki maviside iyi ama yeşili bence efsane.. birde hala varmı bilmem verdure vardı silver ve blue .. biri kenzo biride ck one birebir aynısıydı.. sadece arabada torpidoda bulundurun derim gün içi bir iki kez tazelerseniz tüm gün on numara götürüyordu..
Yeşilin iki farklı şişesi var.Hangisini tavsiye edersiniz?Aralarında fark var mı?
arabasızadam
01-05-2017, 16:21
Uygun fiyatlı parfüm arayanlara tavsiye ederim
.http://m.n11.com/dunlop-parfum-klasik-100ml-P20519963?Se%C3%A7im=DUNLOP+A%C3%87IK+PARF%C3%9CM+ 100ML+EDT&cid=604001&gclid=Cj0KEQjwuZvIBRD-8Z6B2M2Sy68BEiQAtjYS3NclLx-k71DJ1xkmaF2OQkF3MIdbWct_CgNDXfGco7gaAgpY8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Polo blue kullanmış ve kullanan birisi olarak , yazlık parfüm öneriniz var mı ? Creed aventus'u çok beğendim ama fiyatı efsane. İnvictus da güzel gibi .
Önerileri alabilirim , yaz-sonbahar yani sıcak havalarda kullanabileceğim hangi güzel kokan parfümler var ?
Talih.b16
13-06-2017, 02:12
Polo blue kullanmış ve kullanan birisi olarak , yazlık parfüm öneriniz var mı ? Creed aventus'u çok beğendim ama fiyatı efsane. İnvictus da güzel gibi .
Önerileri alabilirim , yaz-sonbahar yani sıcak havalarda kullanabileceğim hangi güzel kokan parfümler var ?
Ck euphoria dene.
Çok klasik ama jil sander iyidir.
Eskiden gucci envy kullanmıştım eskidir ama iyidir.
Bunlar eskidir ama bana göre hala güzel kokular.
Ben nostalji olsun diye arada tabac ve fırst class bile kullanırım:)
Ck euphoria dene.
Çok klasik ama jil sander iyidir.
Eskiden gucci envy kullanmıştım eskidir ama iyidir.
Bunlar eskidir ama bana göre hala güzel kokular.
Ben nostalji olsun diye arada tabac ve fırst class bile kullanırım:)
Gucci Envy yaklaşık 5-6 senedir piyasada yok. Artık üretilmiyor. Keşkeeeeee olsa da alabilsek ama. :)
http://images.hepsiburada.net/assets/Kozmetik/ProductDesc/sgrlp0580042200.jpg
yıkım bi parfum beyenmeyen kız yok
By CrAzY
13-06-2017, 07:57
Chanel Bleu De Chanel kullanıp yorumlayacak arkadaş varmıdır .
mertkan polo green modeli değil mi ? Blue modelinden koku olarak farkı nedir ?
dodiiş Mont Blanc parfümleri nasıldır ? Legend ve legend spirit var .
dün testerını sıkmıştı çalışanlar,beğenmiştim aslında ama şişesini hatırlamıyorum legend ya da legend spiritti.
GokhanK.
13-06-2017, 09:24
Tester Parfum Depo (https://www.testerparfumdepo.com/) bu siteden alışveriş yapan oldu mu hiç? çok övüyo herkes ama doğru bilgi bizim siteden çıkar kesin :)
Grimlord
13-06-2017, 09:30
Tester Parfum Depo (https://www.testerparfumdepo.com/) bu siteden alışveriş yapan oldu mu hiç? çok övüyo herkes ama doğru bilgi bizim siteden çıkar kesin :)
Aradığınız Sayfa Bulunamadı! (https://www.testerparfumdepo.com/abercrombie/Abercrombie%20Fierce%20Eau%20De%20Cologne%20100ml% 20Erkek%20Tester%20Parfüm)
Ben şu ürünü aldım bu siteden, bayağı da orjinaldi. Anlamadığım şey ise 300 küsür liralık ürünü 55 liraya nasıl sattıkları :D
GokhanK.
13-06-2017, 09:46
Aradığınız Sayfa Bulunamadı! (https://www.testerparfumdepo.com/abercrombie/Abercrombie%20Fierce%20Eau%20De%20Cologne%20100ml% 20Erkek%20Tester%20Parfüm)
Ben şu ürünü aldım bu siteden, bayağı da orjinaldi. Anlamadığım şey ise 300 küsür liralık ürünü 55 liraya nasıl sattıkları :D
etrafımda duyuyorum kullananları. Herkes çok iyi filan diyo ama güvenemiyorum işte bende. Fiyatı geçtim bu tarz ürünler direk alerjik reaksiyonları çabuk ortaya çıkarır ve tehlikelidir. Gerçekten orijinaller mi?
Grimlord
13-06-2017, 10:05
etrafımda duyuyorum kullananları. Herkes çok iyi filan diyo ama güvenemiyorum işte bende. Fiyatı geçtim bu tarz ürünler direk alerjik reaksiyonları çabuk ortaya çıkarır ve tehlikelidir. Gerçekten orijinaller mi?
Bende envai çeşit alerji var hocam, beyaz tenliyim ve cildim acaip hassas. Bana birşey yapmadıysa kimseye bişey olmaz diye düşünüyorum :D
Gelen ürünün kabı kutusu ve kokusu gayet orjinaldi. Zaten önce bu ürünü sıkıp sonra da orjinalini anneme koklattım, hiç bir fark yok arada dedi.
İsterseniz çok ucuz bir ürün alıp deneyin
dün testerını sıkmıştı çalışanlar,beğenmiştim aslında ama şişesini hatırlamıyorum legend ya da legend spiritti.
Genel olarak güzeller. Legend i kullanıyorum, spirit i de denemiştim. İkisi de fena değil. 150ml uygun rakama yakalanabilir. Legend ile övgü alınır +
Anlamadığın şey 55 liraya nasıl sahte ürün sattıkları. :)
Orjinal olması im kan sız. :)
Trendyol orjinal mi satıyor ? dodiiş
mertkan polo green modeli değil mi ? Blue modelinden koku olarak farkı nedir ?
kalıcılık artı güzel bir kokusu farkı var
ufuksaracci
13-06-2017, 13:13
Diesel OTB wild tavsiye ederim son günlerdeki favorim.
darkmoon
13-06-2017, 13:15
http://images.hepsiburada.net/assets/Kozmetik/ProductDesc/sgrlp0580042200.jpg
yıkım bi parfum beyenmeyen kız yok
polo 1978 bu kokunun adı gerçekden çok kaliteli bir kokudur uzun yıllar kullandım bende ama kolonyadır yani bendeki kolonyaydı traş sonrası sürerdim..
Talih.b16
13-06-2017, 13:16
Gucci Envy yaklaşık 5-6 senedir piyasada yok. Artık üretilmiyor. Keşkeeeeee olsa da alabilsek ama. :)
Vallaha doğrudur.
22 23 yaşında falandım herhalde kullandığımda.
Askerden gelince kuzenim hediye etmişti, ama hala kokusu aklımdan cikmamis:)
ufuksaracci
13-06-2017, 13:20
Tekrar üretilmesini istediğim tek parfüm var o da Gucci Rush. En son 3-4 sene önce Ebay'dan yüksek bir fiyata almıştım, dibi duruyor hala sıkmaya kıyamıyorum.
darkmoon
13-06-2017, 13:21
benim çocukluğumdan aklımda kalan tek koku pino dur. bacak kadar velettim peder bey sürerdi çam ağacı şeklinde şişesi vardı .. tabi o zmanlar memlekette doğru düzgün ürün yokdu .. yer etmiş aklımda hep alıcam alıcam diyorum araya bir şeyler giriyor.
ufuksaracci
13-06-2017, 13:25
benim çocukluğumdan aklımda kalan tek koku pino dur. bacak kadar velettim peder bey sürerdi çam ağacı şeklinde şişesi vardı .. tabi o zmanlar memlekette doğru düzgün ürün yokdu .. yer etmiş aklımda hep alıcam alıcam diyorum araya bir şeyler giriyor.
Pino baba kokusu ya :D Benim babam hala Pino ve Old Spice kullanıyor.
aybarsdnr
13-06-2017, 19:27
Hem fiyatı çok uygun hem de kokusu çok güzel olan parfümlerde 1. sıramda joop jump var.
Joop Jump Edt 100 Ml Erkek Parfum - n11.com (http://urun.n11.com/erkek-parfum/joop-jump-edt-100-ml-erkek-parfum-P183043360?cid=604001&gclid=CMu0otKru9QCFdXnGwodOKEEQg&gclsrc=aw.ds)
Yıllardır kullandığım en favori parfümüm ise comme des garçons 2.
Comme Des Garcons 2 Edp 100 Ml - n11.com (http://urun.n11.com/erkek-parfum/comme-des-garcons-2-edp-100-ml-P144295186?cid=604001&gclid=CPnkm-uru9QCFRNmGwodoVQOSw&gclsrc=aw.ds)
Trendyol orjinal mi satıyor ? dodiiş
Trendyolda sıkıntı olmaz, tedarikçileri değişiyordur bazen ama genelde distribütör bandrollü gelir.
Güvenilir adreslerden biri yani kısacası. :)
Eski bir parfüm olduğu için aradığım parfümü bulamıyorum. Çok severek kullanıyordum.
Giorgio Armani Attittude extreme (extreme olmayan buldumda extreme istiyorum inatla). Nereden bulurum ? Özellikle parfüm gurusu dodiiş 'e :)
Eski bir parfüm olduğu için aradığım parfümü bulamıyorum. Çok severek kullanıyordum.
Giorgio Armani Attittude extreme (extreme olmayan buldumda extreme istiyorum inatla). Nereden bulurum ? Özellikle parfüm gurusu dodiiş 'e :)
İşin çok zor, bu sevdadan vazgeç. :)
GIORGIO ARMANI MARKA ATTITUDE ORIJINAL PARFUMLER Kokudan Kokuya (http://kokudankokuya.com.tr/giorgio+armani_marka_attitude.model_orijinal_parfu mler.120.2521.html)
turbo&quattro
11-07-2017, 03:18
Iki tane armani attitude m var bulmasi zor baya :D dodiscim bana gecen hafta aldirdigin mont blanc mi ne kokusu 10dk da ucuo gidio
bazı satış siteleri var, tester parfüm diye bişeyler satıyorlar, resimde ürün orjinal gibi, 100ml
bu siteler fake mi?
sonteklif.com
markatester.com
parfummekani.com
Eski kız arkadasımın aldıgı parfüm Versace Eros Edt ayrıldık parfüm bitmeden yenısını sipariş ettim.Gayet başarılı
Kartal3urak
11-07-2017, 17:32
ck2 bu ara favorim
Iki tane armani attitude m var bulmasi zor baya :D dodiscim bana gecen hafta aldirdigin mont blanc mi ne kokusu 10dk da ucuo gidio ��
Yusuf abi extreme olanından bulabilir miyiz ? Sendekiler extreme mi ? (siyah kapak oluyor extreme olanı) Sen tr'den almamışsındır sanırım.
turbo&quattro
11-07-2017, 18:07
Yusuf abi extreme olanından bulabilir miyiz ? Sendekiler extreme mi ? (siyah kapak oluyor extreme olanı) Sen tr'den almamışsındır sanırım.
Bendekiler normal attitude, ABD de aldim. Extreme nedense begenmiyorum ben. 10 senedir surekli artitude m var black code ile birlikte :D
bazı satış siteleri var, tester parfüm diye bişeyler satıyorlar, resimde ürün orjinal gibi, 100ml
bu siteler fake mi?
sonteklif.com
markatester.com
parfummekani.com
Abi maceraya gerek yok, hele bizim gibi kısa yoldan para kazanma derdinde olanların çok olduğu bir ülkede hiç yok. :)
Terre D Hermes Sport 100ml Erkek Tester Parfum - 83.90 TL + KDV (https://www.parfummekani.com/terre-d-hermes-sport-100ml-erkek-tester-parfum?gclid=Cj0KCQjw7pHLBRDqARIsAFyKPa4uibSCtCPJB eE01JmxvhtKDENKblbEzR1vOeJGk8S5m3q-LgYJkHIaAjasEALw_wcB)
Dünya üzerinde Hermes' e ait Terre Sport adında bir koku henüz üretilmedi.
Mizu - Misspera dan devam. :)
nikos sculpture nasıl okunuyor arkadaşlar teleffuzda zorlanıyorum?
turbo&quattro
21-07-2017, 19:07
Dodisin tavsiyesiyle aldim bende oda spreyi olarak kullanmak icjn bi kenara attim. Kokusu abercrombie fierci nin aynisi gibi. Guzel ama cok cok hafif ayrica hic kalici degil. Ben hic memnun kalmadim.
Aventus CREED beymende mevcut
Nikos sıkalpçır
allah razı olsun senden
memincbn
22-07-2017, 07:52
calvin klein shock candır
Pino candır yaa :)
Babam kullanırdı benimde. Küçükken hastasıydım o kokunun. :)
Şimdi ise babadan oğula geçti. Bende beğenerek kullanıyorum. :)
Babamdan alışkanlık heralde bende de. Pi kullanıyor. ağır bir tütünlü koku bnde seviyorum tütün kokuları.
Şuanda
uyduruk yerlere giderlen ZARA Oumo
İşe yada normal yaşantıda - Armani Code
Daha şık olmam gerektiği yerlerde - TOM FORD tobacco Vanille inanılmaz ağır bir koku olmaya başladı yaz aylarında ama. Arabaya binince cam açtıran cinsten :D
kış gelene kadar kullanamıyıcam anlaşılan
Dodisin tavsiyesiyle aldim bende oda spreyi olarak kullanmak icjn bi kenara attim. Kokusu abercrombie fierci nin aynisi gibi. Guzel ama cok cok hafif ayrica hic kalici degil. Ben hic memnun kalmadim.
Bak yaaaa :D Amerikanın havasından demek o, bende baya performansı iyi. :p
Emrecan-R
22-07-2017, 20:55
dodo abi bide parfüm önerisi aliyim :D yumusak olsun
dodiiiiiiiiiiiişşşşşşş dayı banada niş önerir misin
RafetAraç
23-07-2017, 00:05
armani code canddırrr
Eski kız arkadasımın aldıgı parfüm Versace Eros Edt ayrıldık parfüm bitmeden yenısını sipariş ettim.Gayet başarılı
o kadar kısa sürdü yani :)
Kullanan varsa "thierry mugler amen kryptomint" için yorumları alabilirmiyiz testerda çok beğendim ama arada kalıp gidip bvulgari aqua blue aldım pişmanım kalıcılığı çok zayıf geldiği için çok çabuk bitti :) kalıcılık, farkedilebilirlik, zaman geçtikçe dönüşen tonlar kaliteli mi yoksa basitleşiyor mu? Parfüm uzmanlarımız haydi bakalım :)
-Murat Özcan-
16-09-2017, 11:07
Gio yıllardır kullanırım daha başka parfüme bakamadım :D
dodiiş
kakao lu ya da çikolatalı hoş bir koku var,adını bilmiyorum sadece kokusunu aldım yürürken.
önereceğin güzel bir parfüm var mı bunlarla alakalı
Kullanan varsa "thierry mugler amen kryptomint" için yorumları alabilirmiyiz testerda çok beğendim ama arada kalıp gidip bvulgari aqua blue aldım pişmanım kalıcılığı çok zayıf geldiği için çok çabuk bitti :) kalıcılık, farkedilebilirlik, zaman geçtikçe dönüşen tonlar kaliteli mi yoksa basitleşiyor mu? Parfüm uzmanlarımız haydi bakalım :)
dodiiş özellikle yorumunu bekliyorum :)
ertantamer
16-09-2017, 13:12
Dior sauvage
VTec_king
16-09-2017, 13:23
rochas sabit parfümüm,invictus ikinci sabit parfümüm,bazen comme des garcons
Otto_Skorzeny
16-09-2017, 14:31
Paco rabanne invictus intense
Versace eros
Bvlgari men in black
Ysl l'homme intense
Dior fahrenheit
Dolce the one
Abercrombie fierce
Tm a men pure havane
Bunlardan birini alın pişman olmazsınız
Benim soruma cevap verecek var mı ?
34btr1907
16-09-2017, 18:59
Benim soruma cevap verecek var mı ?
bulabılırsen kesinlikle Guerlain pour Homme Extreme , Extreme olmayında var oda denenebilir ama Extreme olan bi başkadır,
A*MEN Pure Havane
Dior Homme veya homme intense
Jean Paul Gaultier Kokorico
Valentino Uomo
bunlarda sordugun tarzda sayılırlar denemek gerek
http://www.hepsiburada.com/lolita-lempicka-au-masculin-edt-100-ml-erkek-parfumu-p-SGLOL44211?magaza=Innocent&wt_gl=cpc.nelk.6835-kisisel-bakim-kozmetik.pla&gclid=EAIaIQobChMIzJ-Nt4PI1gIVx7ztCh1B2w7PEAQYASABEgJ0A_D_BwE
lolita lempicka au masculin kokusunu bana bulabilecek olan var mı ? Hepsiburada da farklı yolluyormuş.
dolumcu da kokladım çok güzel.
Bvlgari Black Orient
Givenchy Gentlement (only olani degil, artik yurt disinda var sadece)
Spicebomb
Terre D'Hermes
Favorilerim bunlar, ruh halim ve mevsime gore degistirip degistirip kullaniyorum her birini
Bulgari aqua fena değildir, ama bahar bitti mi zamanı biter, kış için fazla ferah kalacaktır. :)
dodiiş
kakao lu ya da çikolatalı hoş bir koku var,adını bilmiyorum sadece kokusunu aldım yürürken.
önereceğin güzel bir parfüm var mı bunlarla alakalı
Ucuz yollu herkesin bildiği: Axe dark temptation
Orta yollu: Dior Homme Intense
Oreo gibi kokayım, param da var: Montale Chocolate Greddy
:)
Gimifayf
13-10-2017, 22:40
Paco rabanne invictus intense
Versace eros
Bvlgari men in black
Ysl l'homme intense
Dior fahrenheit
Dolce the one
Abercrombie fierce
Tm a men pure havane
Bunlardan birini alın pişman olmazsınız
Ilk ikisini kullandim kesinlikle tavsiye ederim.
Konuya bi guncel cekelim,
Giulty Intense'i surekli olarak kullanmaya karar verdim, gecen ay bitti yenisini alicam ama yana done orjinal ve uygun fiyata alacak yer ariyorum, internete de guvenemiyorum orjinallik konusunda.
Tavsiyelerinizi tecrubelerinizi paylasir misiniz tavsiye olmasi durumunda internetten de alabilirim.
Eger fiyat olarak iki tane aldigimda daha uygun olacaksa 1 adet Giulty Intense 1 adet Giulty EDP almak istiyorum.
optimus_prime
13-10-2017, 22:54
en uygu en güzel edp olarak ben bvlgari men in black kullanıyorum, çoğu markayı kullandım bundan sonra kolay kolay değiştirmem
Gimifayf
13-10-2017, 23:11
en uygu en güzel edp olarak ben bvlgari men in black kullanıyorum, çoğu markayı kullandım bundan sonra kolay kolay değiştirmem
Ben edt olarak Gucci kullaniyorum edp'yi de Gucci alayim diye dusunmustum, ama sizinkini de merak ettim vaktim oldugunda gidip bir magazada koklayayim bari.
Paraya kiysam Tom Ford Tobacco Vanilla alicam ama gerek yok o kadar para vermeye diyip kendimi vazgeciriyorum. :D
yusufcan
13-10-2017, 23:17
Kis icin viktor rolf spice bomb, yaz icin versace eros is yapar
Gimifayf
13-10-2017, 23:20
Kis icin viktor rolf spice bomb, yaz icin versace eros is yapar
Spice Bomb yakin arkadasim kullaniyo ilk fislattiginda guzel de bi sure sonra hem kokusu hem yogunlugu pek hosuma gitmiyo.
Yaz icin Versace Eros iyidir tavsiyesine katiliyorum 2 yaz once kullandim memnundum ama artik surekli kullanacagim artik degistirmeyecegim Gucci Giulty'e donmeye karar verdim.
yusufcan
13-10-2017, 23:28
Spice Bomb yakin arkadasim kullaniyo ilk fislattiginda guzel de bi sure sonra hem kokusu hem yogunlugu pek hosuma gitmiyo.
Yaz icin Versace Eros iyidir tavsiyesine katiliyorum 2 yaz once kullandim memnundum ama artik surekli kullanacagim artik degistirmeyecegim Gucci Giulty'e donmeye karar verdim.
Bilirsiniz parfum kiz arkadas gibidir surekli yenisi gelir :) Tatilden donerken valizle marmaraya binerken gisede arama yapan polisin spice bombun siseyi gorunce verdigi tepkiyi unatamam :D cek pimi patlayalim dayi dedim ahhahah :D guzel koku fakat kalicilik konusunda biraz digerlerine gore zayif...
dieselpower
21-10-2017, 10:35
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-sat-l-klar/229138-carolina-herrera-212-sexy-edp-100ml.html şurayada bırakıyım
Dior homme intense kullandığım en güzel parfüm
Drive Fast
04-11-2017, 18:17
Yaklasik bi 15 sene önce babama hediye parfum almıştık kokusu acayip hoşuma gidiyordu şişesini saklamistim kaybolmuş adinida kimse hatirlamiyor gecen gün derby nin tras losyonunu aldim o parfumle tipa tip ayni kokuyor kime koklatsam nereye gotursem bana parfümün ismini söylerler veya burnuna güvenen varmı kapisina kadar getirip koklatirim :D bu foruma güveniyorum neleri neleri açığa cikartmissiniz allah rizasi icin bana o parfümü bulun :)
34btr1907
04-11-2017, 20:00
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ78mRdrht1szsSGkn3EVcpbkiTJv-Q5nCS75Z42LM7-hiGttpqeeDDBYSJw olabilirmi 15 sene diyince aklıma direk o geldi :)
turbo&quattro
04-11-2017, 20:00
Brut te olabilir :)
halilcakir
04-11-2017, 20:15
Aratınca gördümde aventus 250ml 1841 tl idi bir iki ay önce
Yalnız şişe sprey değil bilginiz olsun
120ml ler ise 1200-1300 civarı idi sanırım ama bir ara kalmadı bulunamadı vs yeni dağıtıldı tekrar beymenlere. Beymen dışı parfüm satan bir yerde genelde bilmiyorlar bile.
halilcakir
04-11-2017, 20:16
Bu arada evet kadınlar cidden beğeniyorlar aventusu
Drive Fast
04-11-2017, 20:32
Brut te olabilir :)
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ78mRdrht1szsSGkn3EVcpbkiTJv-Q5nCS75Z42LM7-hiGttpqeeDDBYSJw olabilirmi 15 sene diyince aklıma direk o geldi :)
Mağlesef ikiside degil :) çok iyi hatırlıyorum boynerden almıştık komple set halindeydi silindir şeklinde gri renk alttan basmali deodorantla yine gri renk tıraş sonrası krem vardı çok farklı ve hafif bir kokuydu :)
derin 2012
04-11-2017, 21:22
Büyük bir kozmetik firmasında Bölge Satış Müdürüyüm. Watsons gratis vs. Ürün satıyorum.opulent shaik , by killian back to black . Dior homme intense , tomford tabocco vanillia ; bond no 9 ; hugo boss.. boss..inatla şiddetle bu kokuları öneririm.Amaa by killian back to black...fenadır...
Oğuzhan Ç.
04-11-2017, 23:02
Dior Sauvage bu parfümü çok begendim ama 100ml 400 tl filan daha hesaplı tester filanda olur tavsiye edeceginiz bir site var mı ?
cemisiblen
04-11-2017, 23:22
Rochals
Armani code
Angel Men
Yaz içinde nerdeyse tüm lacoste modelleri :D
Hugo Boss - Boss
Lacoste - Noir Intense
Calvin Klein - Encounter
Diesel - Fuel For Life
Joop! - Homme
Gimifayf
06-11-2017, 23:48
Ilk ikisini kullandim kesinlikle tavsiye ederim.
Konuya bi guncel cekelim,
Giulty Intense'i surekli olarak kullanmaya karar verdim, gecen ay bitti yenisini alicam ama yana done orjinal ve uygun fiyata alacak yer ariyorum, internete de guvenemiyorum orjinallik konusunda.
Tavsiyelerinizi tecrubelerinizi paylasir misiniz tavsiye olmasi durumunda internetten de alabilirim.
Eger fiyat olarak iki tane aldigimda daha uygun olacaksa 1 adet Giulty Intense 1 adet Giulty EDP almak istiyorum.
Gucci edp gittim kokladim edt urunle alakasi yok, igrenc diyebilirim.
Gucci giulty intense edt aldim yine burdan devam edicem gibi duruyo.
Ama merakimdan bvlgari men in black aldim 30 ml olan set halinde satilandan, su ana kadar aldigim yorumlar guzel, ki ben de cok begendim. Ayrica kaliciligi gucciden daha iyi, tavsiye ederim.
Ayrica asagida bahsedilmis tobacco vanilla diye, onu ben de tavsiye ederim. Onun yaninda gucci bvlgari vs vs hikaye kalir. Daha iyi bir parfum koklamadim hayatimda ama tabi rakamlari yuksek oldugu icin ben gunluk kullanimda daha ekonomik sayilabilecek seyleri daha uygun buluyorum.
Ahali, heryerde aradım bulamadım.
Armani attitude extreme. Extreme olanı lazım normali var. Bulamıyorum mereti. Nedense tenime en çok giden koku bu. Nereden buluruz ?
Armani attitude extreme. Extreme olanı lazım normali var. Bulamıyorum mereti. Nedense tenime en çok giden koku bu. Nereden buluruz ?
Türkiyede çok zor. Yurtdışında da zor ama imkansız değil. Lakin vereceğin parfüm bu ürün için fazla bir miktar olur.
Beşiktaşta şu meşhur pastanenin oradan çarşıya girdiğinde solda bir pasaj var adını unuttum. Sol taraftaki ilk 5 dükkandan 1 tanesi. Orada eski kokular bazen bulunabiliyor. Bir ihtimal orada olabilir. Ama dediğim gibi, fiyat fazla olacaktır.
Büyük bir kozmetik firmasında Bölge Satış Müdürüyüm. Watsons gratis vs. Ürün satıyorum.opulent shaik , by killian back to black . Dior homme intense , tomford tabocco vanillia ; bond no 9 ; hugo boss.. boss..inatla şiddetle bu kokuları öneririm.Amaa by killian back to black...fenadır...
Bende bir parfum forumunun(kokuyorum.net) moderatoruyum :) Hangi sirkette calisiyorsunuz,aradigim birkac koku sizde olabilir :D
Benimde favorilerim bahar ve yaz donemlerinde Creed Aventus ve Creed Virgin Island Water oluyor.Frederic Malle French Lover'da oldukca basarilidir ama bu parfumler nis klasmanina girdigi icin biraz butcesel olarak yorabilir.Sonbahar ve kis doneminde Nishane Suede Et Safran,Tom Ford Tobacco Vanille,Bond Amber ve agirlikli olarak Amouage Opus V kullanmayi tercih ediyorum.Parfum konusunda danismak isteyenler olursa bildigim kadari ile cevaplamaya yardimci olmaya calisirim.
turbo&quattro
15-02-2018, 02:01
Extreme ve normal attude bulmak cok zor . Ben yaklasik 10 senedir attitude kullaniyorum iki sene once fln guc bela baya pahaliya bulabilistim iki tane almistim hala duruyor :)
Türkiyede çok zor. Yurtdışında da zor ama imkansız değil. Lakin vereceğin parfüm bu ürün için fazla bir miktar olur.
Beşiktaşta şu meşhur pastanenin oradan çarşıya girdiğinde solda bir pasaj var adını unuttum. Sol taraftaki ilk 5 dükkandan 1 tanesi. Orada eski kokular bazen bulunabiliyor. Bir ihtimal orada olabilir. Ama dediğim gibi, fiyat fazla olacaktır.
Bkm nin solundaki pasaj dimi? Baktım oraya. Extreme olmayanı var orada ama işte Extreme yokmuş. Sağolasın dodo.
Extreme ve normal attude bulmak cok zor . Ben yaklasik 10 senedir attitude kullaniyorum iki sene once fln guc bela baya pahaliya bulabilistim iki tane almistim hala duruyor :)
uomo intense ve tom ford black vanille aldım. Hala parfüm konusunda içime sinen parfümü bulamadım. 2 ay sonra arkadaşım parise gidecek. Bakmasını rica edicem yapacak bişey yok.
1)terry hermes gecelerin yargıcı
2)Blue De Chanel gündüzlerin cool cocugu
3)fahrenheit gençlik ateşim ;)
4)valentino uomo yazları vazgecilmezim
Konu uplanmışken sorayım bende;
Versace Eros ve Calvin Klein euphoria intense'in kalıcılığı nasıldır?
enes_srb
15-02-2018, 22:36
Konu uplanmışken sorayım bende;
Versace Eros ve Calvin Klein euphoria intense'in kalıcılığı nasıldır?
eros kalicilikta basarili bence kokusuda hos . Ck cok kalici degildi yanlis hatirlamiyosam. Eternity now tercih ederim onun yerine
İki senedir hugo boss bottled kullanıyorum. 2 senede bitmemesinin sebebi günlük baska parfüm kullandığım için:) beğenerek kullandım fakat aynisini istemiyorum zaten 250 tl falan yazıyor fiyatı. Bunun yerine ney tavsiye edersiniz
EnesAksu
16-02-2018, 07:58
hugo boss in motion kullanıyodum üretimi bitti. Bulan olabilirse tavsiye edebilirim.
5-6 senedir Lacoste Red kullanıyorum.
Alternatif olabilecek tavsiyeler varsa beklerim :)
Tom Ford Black Orchid EDP kullanıyorum kışın. Unisex, biraz ağır bir koku. İki fıs sıkınca o koku kıyafetten yıkayana kadar çıkmıyor. Ama 10 kişiden istisnasız 8 i pardümünün markası ne, cok güzelmiş diye soruyor. Yalnız Euro 4.70 olmayaydı iyidi :)
optimus_prime
16-02-2018, 10:33
bvlgari men in black kullanıyorum 2 senedir. bence en güzel parfümlerden biri, piyasadaki çoğu marka parfüme göre kalıcılığı iyi ama yeterli değil. 25 liralık sansiro parfüm 4-5 gün kalıcı iken 300 liraya aldığımız parfüm niye 1 gün gidiyor anlamış değilim
Yiğit G.
16-02-2018, 13:55
Açık parfüm kullanan var mı bilmiyorum ama , ben hayatta açık parfüm kullanmam diyen arkadaşlarım bile şu an buradan alıyorlar.. Açık parfüm kullanan var ise tavsiye ederim inanılmaz parfümleri var ben 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum.. Birebir parfümler ve kalıcılık şahane.. bende 2-3 yıl öncesine kadar hep orj kullanırdım ta ki bu arkadaşla tanışana kadar...
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 1 - 1458 (https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049)
bvlgari men in black kullanıyorum 2 senedir. bence en güzel parfümlerden biri, piyasadaki çoğu marka parfüme göre kalıcılığı iyi ama yeterli değil. 25 liralık sansiro parfüm 4-5 gün kalıcı iken 300 liraya aldığımız parfüm niye 1 gün gidiyor anlamış değilim
Çünkü parfümler kalıcılıkla değerlendirilemez bu kalite kıstası değildir. Parfümler iyi bir burun tarafından dizayn edilir alt-üst-orta gibi notaların ahengi, geçişleri ve sillage, projection,longevity gibi değerleri vardır. Hafif ve fresh kokular daha uçucudur tazelemek gerekir. Şeker türevi içeren kokular ise daha kalıcıdır. Edt yerine edp parfümlerde bu konuda kalıcılık etkenidir
optimus_prime
16-02-2018, 15:16
Çünkü parfümler kalıcılıkla değerlendirilemez bu kalite kıstası değildir. Parfümler iyi bir burun tarafından dizayn edilir alt-üst-orta gibi notaların ahengi, geçişleri ve sillage, projection,longevity gibi değerleri vardır. Hafif ve fresh kokular daha uçucudur tazelemek gerekir. Şeker türevi içeren kokular ise daha kalıcıdır. Edt yerine edp parfümlerde bu konuda kalıcılık etkenidir
kalıcılıkla kaliteyi değerlendirmedim zaten. hani formulu kımyasalı neyse niye dandikler kalıyorken kaliteliler kalmıyor onu diyorum
Drive Fast
16-02-2018, 17:13
Açık parfüm kullanan var mı bilmiyorum ama , ben hayatta açık parfüm kullanmam diyen arkadaşlarım bile şu an buradan alıyorlar.. Açık parfüm kullanan var ise tavsiye ederim inanılmaz parfümleri var ben 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum.. Birebir parfümler ve kalıcılık şahane.. bende 2-3 yıl öncesine kadar hep orj kullanırdım ta ki bu arkadaşla tanışana kadar...
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 1 - 1458 (https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049)
Bende günlük sıktığım parfümleri d&p den alıyorum bu marka d&p den iyimidir sizce
Yiğit G.
16-02-2018, 18:43
Bende günlük sıktığım parfümleri d&p den alıyorum bu marka d&p den iyimidir sizce
kat kat iyi.
Yiğit G.
16-02-2018, 18:47
kalıcılıkla kaliteyi değerlendirmedim zaten. hani formulu kımyasalı neyse niye dandikler kalıyorken kaliteliler kalmıyor onu diyorum
kullandıgın parfüm edp zaten , edp dediğin en az 3 gün kalmalı.Şöyle test et teninde bakma çünkü herkesin teni farklı senin teninde çok durmayabilir , bir kumaşa sık bir köşeye koy bekle bakalım 2 gün sonra git bak en mantıklısı böyle olur , eğer kumaşda da koku gidiyorsa muhtemelen sahtedir.Ne olursa olsun edp koku 1 gün için yok olmaz.
optimus_prime
16-02-2018, 20:09
kullandıgın parfüm edp zaten , edp dediğin en az 3 gün kalmalı.Şöyle test et teninde bakma çünkü herkesin teni farklı senin teninde çok durmayabilir , bir kumaşa sık bir köşeye koy bekle bakalım 2 gün sonra git bak en mantıklısı böyle olur , eğer kumaşda da koku gidiyorsa muhtemelen sahtedir.Ne olursa olsun edp koku 1 gün için yok olmaz.
1 gun abartı oldu biraz da demek istediğim şeyi kaçırdı herkes neyse ben memnunum zaten bvlgariden ama kalıcılık derdi olan varsa alternatif ucuz parfümler var bilgileri olsun
Edp daha kalıcıdır diye bir kural yok, tamamen yanlış bilgi. Parfümün kalıcılığı-performansı ile edc - edt - edp oluşu doğru orantıda ilerler diyemeyiz.
Edp den daha kalıcı edt-edc ler mevcut kokuya göre.
Yani kısaca edp kalıcıdır, çok kalır, 1 gün içinde yok oluyorsa sahtedir gibi bilgiler, tamamen yanlıştır.
Yiğit G.
18-02-2018, 01:02
Edp daha kalıcıdır diye bir kural yok, tamamen yanlış bilgi. Parfümün kalıcılığı-performansı ile edc - edt - edp oluşu doğru orantıda ilerler diyemeyiz.
Edp den daha kalıcı edt-edc ler mevcut kokuya göre.
Yani kısaca edp kalıcıdır, çok kalır, 1 gün içinde yok oluyorsa sahtedir gibi bilgiler, tamamen yanlıştır.
Bazı özel kokular için dediğin olabilir ama genelde benim dediğimdir..
ebay
Perfume (Parfum): It is the strongest fragrance available, consists of a 15-30% concentration of perfume essence. This means that not only do you need to use less, but also that the fragrance lasts longer, typically for up to 6 hours, depending on skin type.
Eau De Parfum (EDP): It is lighter than Perfume, with an 8-15% concentration, but still has long lasting characteristics, from 3 to 5 hours. It is less expensive than pure perfume.
Eau De Toilette (EDT): It is lighter than EDP, with a 4-8% concentration of the essence. It usually lasts for 2 to 4 hours.
Eau De Cologne (EDC): It is lighter than EDT, often referred to just as Cologne and has the greatest dilution of fragrances with a 3-5% concentration of perfume essence. It usually lasts for 2 hours.
istersen baska kaynaklardan da bulayım
telegraph.co.uk den
Eau de toilette (a.k.a. EDT) offers somewhere between five-15 per cent of aromatic ingredients, in that water/alcohol base. Ideal for work, for interviews, for when you want to wear scent for your personal pleasure, rather than to help get you ‘noticed’. Two to three hours of wear is all you can reasonably expect before the last traces drift away
Eau de parfum (also referred to as EDP) offers a 10-20 per cent concentration of oils (typically somewhere around 15 per cent). These tend to have plenty of ‘waft’; staying power of anywhere from four to five hours is a reasonable expectation
Perfume, or parfum – also sometimes referred to as ‘pure perfume’, ‘perfume extract’ or ‘extrait de parfum’ – features somewhere between 20-40 per cent of scented perfume ingredients, along with alcohol and/or water, which explains why the ‘perfume’ version of any fragrance is always the most expensive, within a range. ‘Perfumes’/parfums (whatever you like to call them) are generally the longest-lasting on the skin – up to six or eight hours (and sometimes well into the next day and beyond)
tabi dediğim gibi bazı özel parfümlerde kalıcılık farkı olabilir mesela tom ford un EDT si Oriflame in EDP sinden kalıcı olabilir az da esans olsa daha kalitelidir vs ama genel olarak bu şekilde değil.İki aynı markanın hem EDT hem EDP sinde edp daha kalıcı olur..İstersen türkçe kaynak ta bulabilirim.
nobrenparfum
EDT, EDP ve EDC arasında ne fark var?
En yalın ifadesiyle, bu üç tür arasındaki temel fark, içlerinde bulunan esansların (yani parfüm özlerinin) miktarı. Esans oranı arttıkça, parfümün kalıcılığı; dolayısıyla kalitesi ve fiyatı da artıyor.
gibi gibi
Yok abi bana bir kaynak göstermene gerek yok, parfüm esans miktarı artınca performans artıyor diye bir kural yok ben hala tezimin arkasındayım, 10 sene oldu hobi olarak parfümlerle ilgilenmeye başlayalı.
Verdiğin kaynaklarda sadece parfüm esans miktarlarının arttığı, ve performansın doğru oranda arttığı yazıyor, ki bu bir klişe.
Ben de böyle bir durumun olmadığını, yanlış ifade olduğunu söylüyorum, fikir ve görüşlerim hala aynı. :D
Dp den alınan parfümlerin çoğu orjinal markanın kendi kokusundan daha performanslı kokmasını ne edt ne edp açıklayabilir, çünkü içerisindeki esans miktarından ziyade, yağ oranı fazladır orjinal markalara göre. :)
ki aynı markanın hem EDT hem EDP sinde edp daha kalıcı olur.
Buna zıt çok fazla örnek verebilirim. Bleu de Chanel mesela. Edt versiyonu Edp olandan daha performanslıdır.
İşin içinde biraz da pazarlama kısmı var aslında. :)
Basliga yaz oncesi bir hort cekme zamani :)
Arkadaslar yaz icin onerilerinizi yazarsaniz sevinirim, kalici - fresh tipte kullanip memnun kaldiginiz parfumlerden ornekler yazarsaniz, kullanip sevdigim parfumler 212 Men, Armani Code ve turevleri , bu tarza yakin oneriler verirseniz memnun olurum..
Basliga yaz oncesi bir hort cekme zamani :)
Arkadaslar yaz icin onerilerinizi yazarsaniz sevinirim, kalici - fresh tipte kullanip memnun kaldiginiz parfumlerden ornekler yazarsaniz, kullanip sevdigim parfumler 212 Men, Armani Code ve turevleri , bu tarza yakin oneriler verirseniz memnun olurum..
MertSerhanÖ.
17-04-2018, 16:57
edp nin kalıcılıkla hiçbi alakası yok.
gıvency pı en kalıcı kokulardan biridir. fakat edp değil
bim de satılan adidas tek geçerim bütün karılar bayılıyo parfümüme :D
Geçen yaz Bvlgari Aqua Marine kullanıyordum. Bu sene en uygun fiyata nereden alabilirim ? Var mı güvenilir, tavsiye edebileceğiniz site ?
Geçen yaz Bvlgari Aqua Marine kullanıyordum. Bu sene en uygun fiyata nereden alabilirim ? Var mı güvenilir, tavsiye edebileceğiniz site ?
Dev Parfum Kampanyası | Trendyol (https://www.trendyol.com/Dev-Parfum-Kampanyasi/ButikDetay/182897/Erkek)
fiyatlar uçmuş :S
aslanneron
18-04-2018, 19:33
Dev Parfum Kampanyası | Trendyol (https://www.trendyol.com/Dev-Parfum-Kampanyasi/ButikDetay/182897/Erkek)
fiyatlar uçmuş :S
abi bunlar orjinal degil sanırım ya nişanlım almıştıta bir sefer kokusunun kalıcıgı sıfırdı resmen
abi bunlar orjinal degil sanırım ya nişanlım almıştıta bir sefer kokusunun kalıcıgı sıfırdı resmen
Trendyol o riske girmez gibi geliyor bana ama, bildiğim kadarıyla da faturalı satılan ürünlerin orjinal olmama durumu pek yok.
MertSerhanÖ.
18-04-2018, 19:45
trendyol'da öyle birşey olmasının ihtimali yok.
Tüm ürünler orjinal.
Bu arada 3-4 gün önce earmani-you aldım.İnanılmaz memnunum,bağyan arkadaşlarında beğendiği bir koku tavsiye ediyorum :D
Tarihleri yakındır belki. Bende hugo boss almıştım bu şekil siteden ilk güzeldi bir sene sonra koku kalmamaya başladı
Trendyoldan parfum aldim tipki n11 gibi, farkli ufak saticilar gonderiyor, kendi depolari yafa buyuk tedarikciler degil orjinalligi sorgulanir.
Emre İlbi
19-04-2018, 20:54
Trendyoldan parfum aldim tipki n11 gibi, farkli ufak saticilar gonderiyor, kendi depolari yafa buyuk tedarikciler degil orjinalligi sorgulanir.
Abi bende aldım, orjinal olmadığını düşünüyorum, özellikle saatler ile alakalı çok defa sahte ürün satıldığını okudum,
parfüm ile alakalı sahte olduğunu düşünme nedenim, hiç kalıcı değil, bir kaç saat içerisinde uçup gidiyor
34btr1907
19-04-2018, 23:23
Abi bende aldım, orjinal olmadığını düşünüyorum, özellikle saatler ile alakalı çok defa sahte ürün satıldığını okudum,
parfüm ile alakalı sahte olduğunu düşünme nedenim, hiç kalıcı değil, bir kaç saat içerisinde uçup gidiyor
Turkiye'de İnternet Sitelerinin %90'ı Sahte Saat Satıyor (http://www.webtekno.com/turkiye-de-internet-sitelerinin-90-i-sahte-saat-satiyor-h43118.html)
yakin zamanda alisveris eden var mi?
dodiiş
https://www.ciceksepeti.com/comme-des-garcons-blue-cedrat-edp-100-ml-bayan-parfumu
aybarsdnr
20-06-2018, 16:16
yalnız orjinal ise fiyatlar çok iyi
Slazenger Blue benzeri kalıcı fresh parfüm ne önerirsiniz ? Slazenger Blue deo cok iyi ama kalıcı değil bu arada.
yakin zamanda alisveris eden var mi?
dodiiş
https://www.ciceksepeti.com/comme-des-garcons-blue-cedrat-edp-100-ml-bayan-parfumu
yalnız orjinal ise fiyatlar çok iyi
Orijinallikte sıkıntı olmaz da performans olarak biraz zayıf bir kokuydu bu. Deneyip beğenen varsa alınabilir, 250 ye cdg baya uygun.
aybarsdnr
21-06-2018, 22:43
Ben yıllardır bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Kalıcılık çok iyi ve sıradan herkeste duyacağınız bir koku değil.
Comme Des Garcons 2 Edp 100 Ml (https://www.ciceksepeti.com/comme-des-garcons-2-edp-100-ml?query=comme%20des)
1 şişe alıcam şimdi. Eğer problem yoksa yedek için de alırım. Trendyolda bile 100 tl daha pahalı
VTec_king
22-06-2018, 11:12
Ben yıllardır bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Kalıcılık çok iyi ve sıradan herkeste duyacağınız bir koku değil.
Comme Des Garcons 2 Edp 100 Ml (https://www.ciceksepeti.com/comme-des-garcons-2-edp-100-ml?query=comme%20des)
1 şişe alıcam şimdi. Eğer problem yoksa yedek için de alırım. Trendyolda bile 100 tl daha pahalı
geçen sene kıbrısdan 187 tl ye almıştım,memduh diye biri var free shoplara veren adam kıbrıs çarşıda onun kadar ucuz satanı görmedim
VTec_king
22-06-2018, 11:13
bu aralar mont blanc starwalker a sardım,bu arada piyasada 160 a satılanlar çakma,parfümün üretimi durdu yurt dışında kalan yerlerden ancak temin edilebiliyor
aybarsdnr
22-06-2018, 17:06
geçen sene kıbrısdan 187 tl ye almıştım,memduh diye biri var free shoplara veren adam kıbrıs çarşıda onun kadar ucuz satanı görmedim
hocam valla denk gelirse falan mutlaka haber verir misin :) ?
blumenberg
24-06-2018, 12:18
ya 600 TL ye aldığım parfüm 1100 TL olmuş. şaka gibi. orjinalliğinden şüphe duymadığınız site veya mağaza var mı .
enes_srb
25-06-2018, 08:27
ya 600 TL ye aldığım parfüm 1100 TL olmuş. şaka gibi. orjinalliğinden şüphe duymadığınız site veya mağaza var mı .
Ben genelde avm lerden yada freeshop lardan almaya çalışıyorum internete pek güvenemiyorum . Bu arada Saint Laurent Ultime kullanan var mı ? kalıcılığı nasıl acaba ?
Bedava fiyatmış. :)
34btr1907
26-06-2018, 18:14
https://i.hizliresim.com/RDoXg7.jpg
1 sene önce uzaydan almıstım bende,su an 500 olmus
speed_emre
28-06-2018, 12:55
dior homme ıntense trendyolda 488 tl 150 ml edp aldım. 8 tl kargo var en ucuz fıyat.
turbo&quattro
29-06-2018, 05:22
armani attitude en sevdiğimdir
8-10 senedir kullaniyorum attitude. Su an iki tane var kiyamiyorum kullanmaya haha, yok bulunamiyor artik.
8-10 senedir kullaniyorum attitude. Su an iki tane var kiyamiyorum kullanmaya haha, yok bulunamiyor artik.
En son beşiktaşta bir parfümcüye extreme olanını bulması karşılığında 500tl teklif ettim. Bulamadı. Şuan ysl kullanıyorum, ama yarısı bile etmez.
Attitude dan daha iyisini buldum, ama söylemem :D
En son beşiktaşta bir parfümcüye extreme olanını bulması karşılığında 500tl teklif ettim. Bulamadı. Şuan ysl kullanıyorum, ama yarısı bile etmez.
Sen çıldırmışsın :D