Orijinalini görmek için tıklayınız : corsa 1.4 Njoy takıt tuketım
1.4 corsa tıptronık njoy yakıt tuketımı sehır ıcı olarak nedır kullanan bılen varmı arkadaslar? hasta oldugumdan daha cıkıp test etme fırsatım olmadı. sehır ıcı normal kullanımda ne yakar? ekonomıkmıdır lpg taktırmak gereklı olcakmı bı fıkır sahıbı olalım
DogukanB
22-01-2010, 19:54
Corsa yapılabilecek en güzel tercihti, hayırlı uğurlu olsun.
Tüplu 200-250 krş olması lazım.
8-9lt arası yakar rahatlıkla.Pardon otomatikmiş 9lt'yi geçmesi muhtemel.
Corsa yapılabilecek en güzel tercihti, hayırlı uğurlu olsun.
Tüplu 200-250 krş olması lazım.
tuple 250 kurus? cıddımı :confused: cok deılmı yaw tuplu halde. benzınlı ne yakacak bu :beuj: ben suan TB ıle 50 lıraya sehır ıcı 160 km net gıdıyorum 170 ı bıle bulabılıo .. TB den cokmu yakacak bu
kanka kac model aldın? eskı kasalarda kronık dıreksıyon kutusu arızası var bılıyorum ben ?
DogukanB
22-01-2010, 19:59
kanka kac model aldın? eskı kasalarda kronık dıreksıyon kutusu arızası var bılıyorum ben ?
corsa c dir muhtemelen.
05 model kanka 67 bınde ılk sahıbınden hatasız bı araba aldık
hayırlısı olsun kazasız belasız kullnın ınsallah... dedıgım gıbı dıreksıyon kutusuna ve sanzumana dikkat .. aramıza hosgeldın otomatikçi:D:D
hayırlısı olsun kazasız belasız kullnın ınsallah... dedıgım gıbı dıreksıyon kutusuna ve sanzumana dikkat .. aramıza hosgeldın otomatikçi:D:Dabı arastırıncada dertsız araba yok anasını satım hondadan baska :D
abı arastırıncada dertsız araba yok anasını satım hondadan baska :D
polo verıyım deıdm almadın:D
polo verıyım deıdm almadın:D
anlasırız vtec takası:D
evet dıger takıt yorumları beylerr
Easytronicler düz vitesten kağıt üzerinde daha az yakar. Pratiktede öyle. 25 kuruşu bulmaz Tüple yakacağı 15 kuruş falan.
PaSHa-brk
22-01-2010, 22:33
30 ytl ye 90 km gidebiliyorum Şehir içi.. 1.4 Easytronic
eğer twinportsa çok çok az yakar
6.5 litre filan 100km de
en son zamanlardan sonra 30 tl ile 100 yaptım.
50lira ile 200+ yapıyor rahat.
way be cok yakıyor yaw. lpg sart buna ozaman
cabriolet
23-01-2010, 00:21
valla kapalı otoparka girmem dışarı park ederim diyosan taktır lpgyi missss.. :)
slowmotion
23-01-2010, 00:24
2004 corsa easytronic 1.2 njoy şehir içi 10lt yakıyordu sakin kullanımda, buda ondan twinportlar az yakıyor ama yinede çok değil.
valla kapalı otoparka girmem dışarı park ederim diyosan taktır lpgyi missss.. :)
kalsın dısarda ya aman nolcak :D zır stok:D
çok yakmıyor ya ; twinport acaip az yakıyor? her gün gezdiğim araba
50 milyon ile 200 km yaptım, 13 litre ediyor 200 km için , 100 km de 6.5 litre.
daha ne yapsın? hem de istanbulda
Low-Rider
23-01-2010, 12:04
simit tanklardan taktımı sorun kalmaz:)
suan 2008 corsa kullanıyorum 14.000kmde 1.4 njoy tam otomatik PRND seklinde otomatik vites 20 liraya 65 kilometre anca gidiyorum sakin kullanım benzin 3700 lira aslında arabalar yakımıyo benzin cok pahalı :)
evet aslında yakıt tuketımlerını lt cınsınden yazılsa daha ıyı olur benzın fıyatları ortada