Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa yalovalı arkadaşlar yardım!!!
yamansen
23-01-2010, 15:57
Yarın sabah uludaga gidicez eskihisardan bursaya feribotla yalova eskihisara kadar yolda problem yaşarmıyız birde yalova yolu nasıll bilen var mı.. Tesekkurler
yamansen
23-01-2010, 16:30
bilen yok mu beylerr aciill ????
Yenikapi-bursa calismiyormu?
yamansen
23-01-2010, 16:42
var ama kalkıp kalkmıca belli degil yarın kesinleşcek dediler...
Maxiboost
23-01-2010, 17:29
Hangi aracla ve hangi lastiklerle gelecegine gore degisir suan fena degil aksam yagarsa zorlayabilir ama gelinir
yenıkapıdan yalovaya gel daha mantıklı 65 tl ferıbot ıstersen dolanabılırsın ..kocaelı yalova yolunda bellı kısımlarda yol yapım çalışması var yol duzgun ama yalovadan bursa yolu ınıc cıkıs oldugundan buzlanma olabılme ıhtımalı olabılır 2 senedır gıdıyorum benım yol tarıfım bunlar sıs coktur bılgıne
E.ORANLI
23-01-2010, 18:24
Gemliği Geçtikten sonra dürdane rampasında buzlanma olabilir gece şuanda bursa içinde ana caddeler normal ama sokak araları iç açıcı bi durumda değil.
34tb9544
23-01-2010, 18:30
bence ferıbot warsa dırek yenıkapı bursa yanı mudanya yap yalowa bursa arası ınıs cıkıslar kotu o yuzden hıc rıske atma bence bende gıdıyorum sureklı ya yenıkapı yalowa yada yenıkapı bursa heee araban ne kadar guzel olursa olsun bencekomple karadan gıtme yolda kasap cok cunku benım ıcınde kay ıcımde kaldı haftaya bende ordayım :D
Year One
23-01-2010, 19:53
Yalova yolu açık... sadece Bursa'ya girişten sonra Orhangazi de biraz zorluk çekebilirsiniz. Buzlanmaya dikkat edin ;) Şehir içi açık.
yaman yenı kapıdan yalovaya gec..sora yalovadan cıkısta orhangazı yolu biraz tehlıkelı ama subaruyLa gidiyosun sanırım bişey olmaz eylene eylene gidersin...
yalova yolu açık olabilir ama süpürgelikte zorlanabilirsin ve dürdane rampasında. ve zincirlerini mutlaka al yanına zincirsiz dağa çıkarmayabilirler, boşuna gelmiş olursun yani.
Emir_b16a
23-01-2010, 20:18
düzgün lastiğin warsa uludağa kdr zorluk çekmezsin zincirin muhakkak yanında olsun dağa tırmanır yarı yoldan dönersin
Year One
23-01-2010, 20:20
jip haricindeki her araca zincir taktırıyolar... 4 çekerleri bilmiyorum da. zincirsiz gelmeyin :)
yamansen
23-01-2010, 20:58
range sport yada toyota land cruiserla gidcez de rangele şimdi bebek yokuşundan zar zor cıktık arabadan sogudum toyotayla gidcez sanırım
overblack
23-01-2010, 20:59
günübirlik geliyorsan arabanı şehirmerkezinde bırakıp teleferik ile çıkmanı tavsiye ederim.
yamansen
23-01-2010, 20:59
5 gun kalıcam
Sabah arkadaslar Yalovaya gidiceklerdi dürdane rampasında kaldılar sonra geri döndüler...Yollar acık pek bi sorun yaşamassınız ancak Orhangazi-Gemlik-Dürdane rampası buralar sıkıntı yaratabilir...Ondan sonra dag yoluna girdiginizde biraz kar olur okadar ;)
overblack
23-01-2010, 21:44
Sabah arkadaslar Yalovaya gidiceklerdi dürdane rampasında kaldılar sonra geri döndüler...Yollar acık pek bi sorun yaşamassınız ancak Orhangazi-Gemlik-Dürdane rampası buralar sıkıntı yaratabilir...Ondan sonra dag yoluna girdiginizde biraz kar olur okadar ;)
birazmı :D az evvel çekirge meydanında geri çeviriyorlardı arabaları zincirsiz arabaların şehirçinden dağa çıkmaları yasak
birazmı :D az evvel çekirge meydanında geri çeviriyorlardı arabaları zincirsiz arabaların şehirçinden dağa çıkmaları yasak
Biraz dedigim suan dagdaki normal kar seviyesi yani:D:D biraz dedigim küçümsencek bisey olmasın:D:D:D
yamansen
24-01-2010, 15:48
Arkadaslar simdi geldik yollar
Cok kotu Kayan kayana zincirsiz cikmayin sakın gelcekler