Orijinalini görmek için tıklayınız : civic 1.6 ies&civic 1.4 is&corsa 1.4
BAHADIR24
24-01-2010, 22:12
http://www.youtube.com/watch?v=9GLgMWukb_M
hava şartları pek uygun olmasada arkadaşlar arasında güzel bir deneme yaptık:)
buda ikinci deneme
http://www.youtube.com/watch?v=Y6wtuGpyQG8
ies nin geçtiği videoda var onuda yükleyeceğim en kısa zamanda ama ondada bahanem var:D sıfırdan kalkalım dedik arabaya birşeyler oldu çok sardı anormal sallandı drag sonrası denemelerde üstlerde kesiklik yapmaya başladı ve 4 e atınca geçilmeye başladım:(
http://www.youtube.com/watch?v=06Y_oufo6g8
sağnak yağmur ve sıfırdan kalktık:D
http://www.youtube.com/watch?v=dbcnCqTcGGs
hehe guzel deneme oldu tsekkurler arkadaslar :D
BAHADIR24
24-01-2010, 22:22
temiz denemeler oldu öncelikle corsa olmak üzere 3 aracada maşallah;)
corsayı arkadaşı chatin nick li arkadaşa havale ediyoruz ondan kamu oyunu aydınlatmasını rica ediyorum:D:D:D
Ek.Civic_Spoon
24-01-2010, 22:25
1.4 ii yürüyor ama 1.6 ies te 150 den sonra kadran kalkmıyor..
corsayı arkadaşı chatin nick li arkadaşa havale ediyoruz ondan kamu oyunu aydınlatmasını rica ediyorum:DDD
heaudshaudh bende beklıyorum ne yorum yapacak cetin :D
12 gibi Hilton arkasına gelebildik ama yağmurdan başka bişi yoktu haliyle... Katılmayı isterdim ama baka zamana artık. Araçlara maşallah bu arada. :)
corsayı arkadaşı chatin nick li arkadaşa havale ediyoruz ondan kamu oyunu aydınlatmasını rica ediyorum:DDD
corsaya benden parca gelıyor bu hafta 10 boy daha onde artıkkk
10 senedır corsaya bınıyoz artık doruk noktasındayımmmm
bıraz aslanı zırvee yollayalımmm
BAHADIR24
24-01-2010, 22:40
Maşallah gençler :D
saolasın kardeşim palio s1600 üde bekleriz:D
12 gibi Hilton arkasına gelebildik ama yağmurdan başka bişi yoktu haliyle... Katılmayı isterdim ama baka zamana artık. Araçlara maşallah bu arada. :)
yağmur yağınca forum a geçilmiş birdahaki sefere bekleriz;)
corsaya benden parca gelıyor bu hafta 10 boy daha onde artıkkk
10 senedır corsaya bınıyoz artık doruk noktasındayımmmm
bıraz aslanı zırvee yollayalımmm
iskender:D yakışır kardeşime
ben o corsayı bi yerden tanıyom ya neyse :) gitmiş mersinide karıştırmış :p maaşallah aslancım cidden en iyi 1.4 gls türkiyedeki ;)
ben o corsayı bi yerden tanıyom ya neyse :) gitmiş mersinide karıştırmış :p maaşallah aslancım cidden en iyi 1.4 gls türkiyedeki ;)
nos basıyor bır anda ayrılıyor dıkkatlı ızleyın:D:D
heuheueh gorkem kardesım sagol vallaha :D ankaraya geldıgımde goruselım askerlıgıde yaptın vallaha nezamnadır gorusemıyoruz
maşallah araçlara ama 1.6 ies problemli gibi geldi bana..benim aracımın tüplü olduğu halde rampada bile gidişi daha iyi..99 1.6 ies..17 jantlarmı sadece gitmemesinin sebebi...
heuheueh gorkem kardesım sagol vallaha :D ankaraya geldıgımde goruselım askerlıgıde yaptın vallaha nezamnadır gorusemıyoruz
valla öle yedik askerliği şükür,,, özledik senide kesin haber ver ankaraya gelince
yaw bu corsada başka şeyler yokmuydu :D
JumboAli
24-01-2010, 23:28
1.6 Kattan Orta susturucudan kurtulsa gıdıcekmıs gıbı :D
PPR engineering
24-01-2010, 23:34
corsa gercekten şaşırtıcı yürüyo MAŞALLAH
focus musty35
24-01-2010, 23:41
corsa ıyı gıdıyor 1.4 de ıyı fakat 1.6 ies 150 de kaldı ve sanırım bıraz rampa asaya dogru basmıslar ona ragmen gıtmıo bı sıkan bırsy var sankı
by_BuRoCk
25-01-2010, 00:04
1.6 ies te egzos kısmı oem olarak duruyorsa kat ve son susturucu ve egzos man. da
4 den 1 e düştügü dirsek içinde kesinlikle büzülme varsa (hondacı arkadaşlar bilir) aracı acayip derecede sıkar. bunların yanında 17 jant ki başlı başına ayrı bi dert.
1.4 civic ve corsa nın maşallahı var
3 aracada maşallah
slowmotion
25-01-2010, 00:09
bütün araçlara maşallah, aslan corsayada ayrı maşallah :D
Aslan, acelen mi var nereye. :D
Aslan, acelen mi var nereye. :D
aslan o gunmıdeyı usutmustu bır anda gıtmesı gerektı
malumm karın agrısı zuhahahaah:D
yav nıe ben erkenden gıttım yav :D bı daha en son ben gıdıcem
By_FresH
25-01-2010, 11:14
bahadır kardeşim 1.4 iesen süper yürümüş aslan kardeşimde işe geç kalmış gibi aradan uzamış mavimsi bişiler gördüm videoda herhalde :D tabi aslanım ottomaniac yok ya pistler senin :D:D:D:D 1.6 ies de ii 3 aracada maşallah ama bahadır ben yokum die günün adamı seçilmişsin neyse bir dahakine beraber gazlamaya :D:D:D:D
bahadr gunun adamiydi ;)ama asllan kardesimde yardi gecti ortaligi onu klasmana bile almiyorum:icon_tup: masaalh arkadaslar
By_FresH
25-01-2010, 11:27
ben en çok muhabbete kaldığım için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostluğumuz ve muhabbetimiz hiç bozulmasın herkesin ayağına sağlık
BAHADIR24
25-01-2010, 11:33
ben en çok muhabbete kaldığım için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostluğumuz ve mehabbetimiz hiç bozulmasın herkesin ayağına sağlık
aynen kardeşim;)
maşallah araçlara.corsa süpermiş
aslanla biraz önce açtım konuştum kimse anlamasın diye 30 luk bastım abi dedi.. artık daha da birşey demiyorum siz yapın edin sonra haram beygirlere karşı böyle olursunuz işte :D
i like to nos it nos it i like to nos it nos it.. u like to... nos it ??? :)
BAHADIR24
25-01-2010, 12:36
maşallah araçlara.corsa süpermiş
teşekkürler... corsa gerçekten iyi yürüyor bir kaç eksiği var daha da iyi olacak inşallah
BAHADIR24
25-01-2010, 12:39
aslanla biraz önce açtım konuştum kimse anlamasın diye 30 luk bastım abi dedi.. artık daha da birşey demiyorum siz yapın edin sonra haram beygirlere karşı böyle olursunuz işte :D
gerekli açıklama yapılmıştır teşekkürler:D
Onur typer
25-01-2010, 13:27
1.4e masallah
gerekli açıklama yapılmıştır teşekkürler:D
vurun aslanaaa :D:D
vurun aslanaaa :D:D
zuhahahahahahhah
*QuaReSMa*
25-01-2010, 16:48
Aslan'ın araçta 2 kişiydik. Corsa'da -> Aslan(95kg)+Ben(85kg)
Önce 2.vites 60 km/h'da bastık, baktık olacak gibi değil.
Civic.ler 2.vites 60km/h'da basarken, biz de 3.vites'te 60 km/h'da bastık... 2 boy öne atladılar, sonra biz 22 tır boyu öne geçtik :))
Maşallah hepsine...
1.6 ies'in derdi 17"ağır jant + 2 kişi olmasıydı...
1.4 is 1 kişiydi... ;)
hsuahsudash olm ne adamsın yha iyi sardırdın bana ha :D
hsuahsudash olm ne adamsın yha iyi sardırdın bana ha :D
yhaaa bıraaah allaasen haram beygirlerle nereye kadar aslaaan :D
Civic.ler 2.vites 60km/h'da basarken, biz de 3.vites'te 60 km/h'da bastık... 2 boy öne atladılar, sonra biz 22 tır boyu öne geçtik :))
Maşallah hepsine...
1.4 is 1 kişiydi... ;)
22 tir boyu :D:D:D:D
By_FresH
26-01-2010, 09:42
:D:D:D hani bu 1.6 ies nin drag görüntüsü yokmu ?????????
Sierra Rs
26-01-2010, 09:51
maşallah Aslan bizzat bilirim yürümesini :)
Masallhh corsayada hondalarada :D Bahadır kardsm gelelimde bir rollde biz yapalım ;)
maşallah Aslan bizzat bilirim yürümesini :)
hehe kanka bidaha denemem senle :D yapmıssın arabayı :D:D:D:D
BAHADIR24
27-01-2010, 07:16
:D:D:D hani bu 1.6 ies nin drag görüntüsü yokmu ?????????
az sonraaaaa:D
Masallhh corsayada hondalarada :D Bahadır kardsm gelelimde bir rollde biz yapalım ;)
yapalım kardeşim bize ağır gelirsinde corsayla denenebilir;)
BAHADIR24
27-01-2010, 07:18
Maşallah hepsine...
1.4 is 1 kişiydi... ;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
gel kardes bekleriz
bahadır kardesım koymussun:D:D
By_FresH
29-01-2010, 17:09
o kadar rezaletten sonra :D:D:D
:D:D 2 bahadırın gectıgı 2 ben adaletlı olmuş:D ama genelde 60 la gıderken bastıgımızda bahadır kardesım yavastan kayıyodu:D
BAHADIR24
29-01-2010, 17:51
o kadar rezaletten sonra :D:D:D
birdaha üçlü çekelim arkayada 1.6 ies killer yazacağım bol bol okursunuz arkadan:D:D:D:D
arkadan konusma kesınlıkle bahadır bızde olmaz:D bugun yagmur olmasaydı plan aksam otobana cıkmaktı ama bugunde kurtuldun:D:D:D:D:D:D:D:D
1,4`ü konusturuyorsunuz ya bıse demıyorum sıze :D bıdahakı zaten bensız olmayacak:hiihi:
By_FresH
29-01-2010, 18:39
way be kardeşim erhannn :D:D:D atış serbest konuşur ama kardeşim ya konuşsun :D:D:D
anca onu benım delimatık susturur:)
:D yok yok arabada bısey yok aslında bahadır kardes arabaya bınınce bı 10_15 hp artıo arabanın orjınalı 90 bahadır bınınce 105 hava fılıtresı falan fılan oldu sana 120:D:D
By_FresH
29-01-2010, 19:05
:D:D:D evet bence anıl haklı :D
maşallah araçlara. kazasız belasız bi rolling olmuş :)
sonunda da ben geçtim o geçti davası güdülmüyor. hastayım böyle rollinglere yaa. elinize sağlık
o davalar bızde olmaz hepımız bırbırımızın acıgını kapatıoruz. böylede olması gerekmezmı:D amac guzel vakıt gecırmek:D
sonunda da ben geçtim o geçti davası güdülmüyor. hastayım böyle rollinglere yaa. elinize sağlık
bızde espırısı o:D:D... sonucta araclar belli kımin kımı gecebılecegı net ve acık ortada..
BAHADIR24
30-01-2010, 09:15
arkadan konusma kesınlıkle bahadır bızde olmaz:D bugun yagmur olmasaydı plan aksam otobana cıkmaktı ama bugunde kurtuldun:D
7/24 farketmez 1.4 is affetmez:D
1,4`ü konusturuyorsunuz ya bıse demıyorum sıze :D bıdahakı zaten bensız olmayacak:hiihi:
:soru::D
way be kardeşim erhannn :Datış serbest konuşur ama kardeşim ya konuşsun
çok mütevaziyimdir bilirsiniz:D
anca onu benım delimatık susturur
:eek::D
:D yok yok arabada bısey yok aslında bahadır kardes arabaya bınınce bı 10_15 hp artıo arabanın orjınalı 90 bahadır bınınce 105 hava fılıtresı falan fılan oldu sana 120:D
dsg gibi vites attığımıda unutmayalım:D sıfırdan kaldıramıyoruz o ayrı...
teşekkürler...maksat birlikte zaman geçirmek ve zevk almak:icon_tup:
o davalar bızde olmaz hepımız bırbırımızın acıgını kapatıoruz. böylede olması gerekmezmı amac guzel vakıt gecırmek:D
:icon_tup:
bızde espırısı o:D... sonucta araclar belli kımin kımı gecebılecegı net ve acık ortada..
doğru söze ne demeli yürüyen yürüyor:D
pazar gunu adanadaydım oglen cıktım yola yoksa yanınızdaydım cook sessız es7mle ;)
BAHADIR24
30-01-2010, 09:56
pazar gunu adanadaydım oglen cıktım yola yoksa yanınızdaydım cook sessız es7mle ;)
remus gitti galiba;)
Viper_Si
30-01-2010, 16:24
Maşallah bütün araçlara hastalanmasaydım bende gelecektim neyse bir dahaki sefere artık;)
Maşallah bütün araçlara hastalanmasaydım bende gelecektim neyse bir dahaki sefere artık;)
ıhsanım cok gecmıs olsun
TolgaEsentepe
31-01-2010, 14:28
maşallah 3 arabayada :)
Aslan zaten hep böyle yapıyor terbiyesiz :D
1.6 ies baya bi daha gitmesi gerekir
By_FresH
02-02-2010, 13:40
bahadırcım cuma günü arabamı yaptırıyorum balata krom düz boru 4-2-1 header kat iptali ondan sonra bir deneyelim bakalım neler olucak :D
Arkadaşlar çarşamba 21:00 da herkesi bozan parka alanına bekliyoruz 33 sd 098 ve 33 vdf 33 iki saxo vts kapışması..
güzel vıdeo iesi 4te gecemez 1.4 is bence öle sıfırdan yagmurda kalkmak fazla sarıyor aks bıle cıakrtırsın saxoda yasamıstım maşallah
serdargoksu
02-02-2010, 20:45
Maşallah araçlara
BAHADIR24
05-02-2010, 23:25
güzel vıdeo iesi 4te gecemez 1.4 is bence öle sıfırdan yagmurda kalkmak fazla sarıyor aks bıle cıakrtırsın saxoda yasamıstım maşallah
kendi çapında yürüyor is imiz teşekkürler...
Maşallah araçlara
teşekkürler...
hepinizin ayagına saglık mıllet guzel vıdeolar :)
ahh ahh su hondanın şanzıman oranları:D:D
bahadır araba kendıne elmıs sankım ya:D daha ıı gıbı geldı bana.yay şart ama.aradakı farkı rahat anlıcaksın.
corsayada maşallah allahtan 1.4um durmuor moralımı bozardı :D
neyse 99 gun sonra camcarlık ıcın gelırım:)
cagri-35
06-02-2010, 12:40
Adam aslan yaa nasılgidiyor... :D
BAHADIR24
08-02-2010, 10:18
hepinizin ayagına saglık mıllet guzel vıdeolar :)
ahh ahh su hondanın şanzıman oranları:D:D
bahadır araba kendıne elmıs sankım ya:D daha ıı gıbı geldı bana.yay şart ama.aradakı farkı rahat anlıcaksın.
corsayada maşallah allahtan 1.4um durmuor moralımı bozardı :D
neyse 99 gun sonra camcarlık ıcın gelırım:)
gel kardeşim bekliyoruz;)
|| CaNeR ||
08-02-2010, 12:05
+1 :)
10 krktr.
sifir videosunu izleyemedim bende acilmadi artik hafiza kartini alinca gercegini izlerim (silmeyin) :)
aslanın arabası çok fena yaaa maaşallah hepsine.
Viper_Si
10-02-2010, 00:33
ıhsanım cok gecmıs olsun
saolasın erhanım iyileştim ;)