Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic si HB(Yardım)
Arkadaşlar 2 hayalim vardı vti ya da civic si
Vti'ye maddi imkanım yetmiyor..
Civic si'de modelinin düşüklügünden beni biraz tedirgin ediyor
Şimdi 206 xr var performans olarak tatmin etmiyor
14-15 e satmayı düşünüyorum
Sizce saglam bir civic si HB 93 model bulunur mu?İlla ki temiz kullanan vardır..
Bana sıkıntı yaratır mı?Fikirlerinize açıgım
Yeni yaz'a güzel bi civic si ile girmek istiyorum
Her türlü fikire açıgım
Şimdiden Teşekkür ederim
temiz bi si'ya denk gelirsen. daha önce binmediğin için geçen günlere lanet edersin. o kadar söyliyim :D
DogukanB
25-01-2010, 19:22
http://www.sahibinden.com/temiz_ve_diri_si_arayanlara-46WQQaXQQ18731527WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/tertemiz_93_jdm_si_dohc_motor_136_hp-74WQQaXQQ19638007WQQpXQQdisplayitem
seymansarac
25-01-2010, 19:25
bence si ve özellikle hb al derim araştırırsan piyasada bir çok temizi mevcut..
Shadow_Dancer
25-01-2010, 19:32
dogukanın verdigi 2. link harbiden süper
2 senedir hb si sahiibiym.hiç bi zmnda almasaydm veya başka bi araç alsaydm dedirtmedi bana.
Yaş durumu içinde kendi aracim için hiç bi zmn öle derdim olmadi şuan 16ci yaşina girsede :)
İçine sinebilcek durumda bulduktan sora gonul rahatliygla alalbirsn.
Arkadaşlar 2 hayalim vardı vti ya da civic si
Vti'ye maddi imkanım yetmiyor..
Civic si'de modelinin düşüklügünden beni biraz tedirgin ediyor
Şimdi 206 xr var performans olarak tatmin etmiyor
14-15 e satmayı düşünüyorum
Sizce saglam bir civic si HB 93 model bulunur mu?İlla ki temiz kullanan vardır..
Bana sıkıntı yaratır mı?Fikirlerinize açıgım
Yeni yaz'a güzel bi civic si ile girmek istiyorum
Her türlü fikire açıgım
Şimdiden Teşekkür ederim
daha bugun izmir 3.sanayide cok temiz bi eg si gordum "renc" nickli uyeden ulasabilirsin
4 YIL oldu biniyom beni hiç yolda bırakmadı nede masraf çıkardı bana.. aama temizi çok az bulunuyo ben nerdeyse her hafta bi arkadaşıma bakmaya gidiom ama hüsranlara ugruyoz:) temizini bulursan tanından yenmiyo müzelik bi araba..bende 3 araç var suanda avatarımda yazdığı gibi sadece hafta sonu biniom oda hava güzel olursa...ben vti den bile memnun değilim sadece vtec açması hoş oda bi ton benzine mal oluo:) si öle değil az yakar çok kaçar:D:D
Yaşadıgım şehir sivas oldugu için burada si bulmak çok zor oluyor arabanın temiz olup olmadıgına baktırmak konusunda..
O yüzden büyük şehirlerde ankara-izmir-kayseri techturkey forum kullanıcılarının yardımına ihtiyacım var
http://www.sahibinden.com/temiz_ve_diri_si_arayanlara-46WQQaXQQ18731527WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/tertemiz_93_jdm_si_dohc_motor_136_hp-74WQQaXQQ19638007WQQpXQQdisplayitem
Evet 2.linkdeki aracı sık kullanılanlara ekledim komple boyadan geçmesi ve motorunun baştan yapılması sıkıntı yaratır mı
Ozan Özer
25-01-2010, 21:10
2.linkteki araç güzel gözüküyor valla..Sİ cidden güzel araba..:)
Evet 2.linkdeki aracı sık kullanılanlara ekledim komple boyadan geçmesi ve motorunun baştan yapılması sıkıntı yaratır mı
O yaştaki bi araç için boya olması anormal değil. Motorda da düzgün toplandıysa sıkıntı olmaz ama yinede buradan söylenebilicek birşey değil. SI için değil bütün araçlar için bu böyle.
carpediem
26-01-2010, 08:27
15-16 yaşındaki araçta boya olur, önemli olan şaselerine kapılarına baktır düzeni bozulmamış ise al sıkılmadan uzun süre binersin
ha_SaaaN
26-01-2010, 09:49
2. linkteki arac benım sevdiğim bi tanıdığımın aracı .
resimlerde nasıl görünüyorsa gercekten bi o kadarda temiz ve güzel bir aractır ...
ben şahsen bi bak derim o araca memnun kalcağına aldıktan sonra pişman olmıyacağına eminim ;)
2.Linkteki arac sahibiyle konuştum,ben sivasta yaşadıgım için şu an gidip almam zor ögrenciyim..mart-nisan ayında gidebilirim umarım satmaz o zamana kadar
2.Linkteki arac sahibiyle konuştum,ben sivasta yaşadıgım için şu an gidip almam zor ögrenciyim..mart-nisan ayında gidebilirim umarım satmaz o zamana kadar
o araç konyadan gitme...gayet temiz...keyfi sökülüp komple boyandı, çok para harcadı arkadaşım...
Cihan Çizmeci
26-01-2010, 11:47
13 14 15 bine çok temizleri var