Orijinalini görmek için tıklayınız : kaportacı.. lazım..
birçok yere gittim herkes kafasına göre fiyat verdi bir aracı toplayacak adam çıkmadı desem yeri. her gören ya uğraşmamak yada ütmek için başından savdı gerçek bu paramla rezil olmak istemiyorum. aracımı biliyorsunuz civic 90 hb. aracın arka çamurluk ağızları dengesiz düzeltilcek kapılar duzeltilip hatları alt eteklerde ezikler var düzelcek okadar...
kaput sağ sol ön çamurluklar arka tampon ve ön tamponu ben aldım ..bagajda hiçbir sıkıntı yok saece kafayı düzgün toplucak.. aldığım fiyatlar
kaporta-1000 ?
boya 1500 araç 20 günde teslim ederim ama boya 1.ci snınıf olmaz
kaporta boya beraber 3000 dedi 2 ay sonra cillop gibi alırsın?
kaporta -800 boya 1000 15 güne tamam ... boyanı sen alırsın ben karışmam?
bu fiyatları beni aşar :D bedavaya iş yaptırmıcaz tabi apaçi değiliz ama ben bütün ön tarafı alıyorum geri kalanı macunlamı doldurcaklar... daha uygun ve işi temiz yapcak yer adres telefon siteden ark. varsa ona gitmek isterim.. mart ayı içinde yapılcak ..
Kış vakti, özellikle bu dönemde sigorta araçları çok dolar kaportacılara ve boyacılara... O sebeple işin uzun sürer. Fiyatta yüksek olur doğal olarak
Boyan fırın olmassa kuruması uzun sürer, çekilen macunun kuruması uzun sürer...
Sıcak hava daha iyi olur...
Biraz bekle, yaza doğru daha sakinler dükkanlar.
"ramo si"a bırak arabayı prelude yapıp verir valla sana.. :D
ama başarılı bir arkadaş takip ettiğim kadarıyla eski araçları da seviyor bence özelden gir konuya sen.. ;)
Kış vakti, özellikle bu dönemde sigorta araçları çok dolar kaportacılara ve boyacılara... O sebeple işin uzun sürer. Fiyatta yüksek olur doğal olarak
Boyan fırın olmassa kuruması uzun sürer, çekilen macunun kuruması uzun sürer...
Sıcak hava daha iyi olur...
Biraz bekle, yaza doğru daha sakinler dükkanlar.
bende zaten hemen demedim onlara mart nisan gibi :) kış çıksın falan dedim bana sölenenler bunlar :) bilmiyourm bana uçuk geldi.. beklemekte fayda var .. :D
yuhhh fiyatlar ucmus.
ben verdim bir yere aracımı beraber yapıyoruz.fiyat bunların yanında komik kalır.fırında flan boyanacak.
bakalım bitince memnun kalırsam sizede haber veririm ;)
ama başarılı bir arkadaş takip ettiğim kadarıyla eski araçları da seviyor bence özelden gir konuya sen.. ;)
valla orjinalini geri versin ban başka bişi istemez.. :) özelden yazayımda online mı ?acaba
yuhhh fiyatlar ucmus.
ben verdim bir yere aracımı beraber yapıyoruz.fiyat bunların yanında komik kalır.fırında flan boyanacak.
bakalım bitince memnun kalırsam sizede haber veririm ;)
boya hadi neysede işçilik kaporta için çok geldi bana yaaa..
hddsheriff
26-01-2010, 19:24
güneşlide arkadaşımın kaporta boya dükkanı var istersen pm den telefonunu yollaya bilirim...
valla orjinalini geri versin ban başka bişi istemez.. :) özelden yazayımda online mı ?acaba
sen off-line olsa da yaz o döner sana.. ;)
o olmazsa ümr. sanayide çevremiz var güüzel abilerimiz fiyat alırız..
boya hadi neysede işçilik kaporta için çok geldi bana yaaa..
tanıdık oldugu için işçilik az veriyorumda normal yaptıgı fiyatıda biliyorum.
aldıgın fiyatın yarısı neredeyse abartmışlar işçilikte fiyatı.
bide senin arac ufak komple boyansa bile o boya parasıda cok.
he cok kaliteli boya vernik kullanıyorsa bilemem.
valla kardeşim denizliden fiyat söliyim kaporta fiyatı belli olmaz herkes farklı isteyebilir ama düzgün bi boya istiyosan 1500 u gözden çıkarcan sana verilen fiyatlarda 1000 lira istemiş bide malzeme parası istemiş çok gerçekten ama 1500 milyar kaportacıda fazla istemiş
sen off-line olsa da yaz o döner sana.. ;)
o olmazsa ümr. sanayide çevremiz var güüzel abilerimiz fiyat alırız..
ya bu işi seven meraklı adam lazım zaten ben onun konulara falan baktım ;) aranan kan o ama yüz yüze görüşmek lazım. :D bi msj atayım
ya bu işi seven meraklı adam lazım zaten ben onun konulara falan baktım ;) aranan kan o ama yüz yüze görüşmek lazım. :D bi msj atayım
yaa bu işi böyle işinin ehli modifiye ile işi olmayan temiz işçilik çıkaracak 40 yaş üstü bir abinin sakin bir şekilde yapması lazım boyaa eğer fırına girecekse kirasını verip sokabiliyorsun fırına 100 tl filan kirası.. ;)
yaa bu işi böyle işinin ehli modifiye ile işi olmayan temiz işçilik çıkaracak 40 yaş üstü bir abinin sakin bir şekilde yapması lazım boyaa eğer fırına girecekse kirasını verip sokabiliyorsun fırına 100 tl filan kirası.. ;)
bilmiyourm valla bana en fazla 20 günde bu işi bitircek adam lazım ..
20 günde de biter yani.. kaportacı işini hızlı bitirrse geri kalan zamanda boyacı güzel işçilik çıkarır..
halilkarakas
26-01-2010, 21:35
pm attım sana numarayı yarın ararsın ramoyu
sefaköy sanayide bi kopartacım var izett usta gerçekten işini çok iyi yapıyo kesinlikle memnuniyet garantisi veriyorum 2 tampon ve komple pasta cilaya 450 tl ye yaptırdım çok iyi oldu istrsen tel nosu açık adres vereyım yolun düşerse bi uğra
hahah hayalim kare kasaydı zaten arkadasın arabaya el koyabilürümm:D
olcay_bora
26-01-2010, 23:11
abi senin ilacın ramo si :)
boya,lip bodykit tarzı işlerine yardımcı olurum kaportacı bi ton tanıdığım var ..belki yardımcı olabilirim sana..
Cihan Çizmeci
28-01-2010, 16:01
0554 464 00 89 ara konuşalım uygun fiyata güzel işçilikle yardımcı olurum emin olun.
Benim aracımı komple yaptırdığım yerde yaptırırız.İşleminiz uzun zamanda sürmez benim aracı çıkartırız 20 güne sizinkini sokarız.
Her zaaman yardımcı oluruz.Ama aracı İzmit'e getirmeniz gerek buraya gelin sonra her türlü yardımcı olurum size :icon_tup:
Sierra Rs
28-01-2010, 16:04
Topkapı Tezcanbatırlar'a bir git derim,iyi esnaftırlar ve işcilikleri sanatları cok iyidir.
by_hayali
28-01-2010, 16:56
boya,lip bodykit tarzı işlerine yardımcı olurum kaportacı bi ton tanıdığım var ..belki yardımcı olabilirim sana..
Ramo gelecem yanına senin işimiz var senle :D
SekoLive
28-01-2010, 16:57
bi ara bende uğrayayım :D m3 çıta lazım :D
kadosanda bi ustam var istersen gösteririz.işçiliği çok iyidir.fatih te biliyor onada sorabilirsin:)
Ramo gelecem yanına senin işimiz var senle :D
ne lazım:D
Ramo Sİ Yapar Bu İşi :)
bak imzamda ne yazıyo:D coskunla ortak çalışıoz:D
Allah yardımcın olsun..Zor iş..
kardeşim maslak sanayide bir ustamız var, çürük onun işi, ztn normalde amerikan toplar ;) istersen bana ulaş, kartı arabada, c.tesi muhtemelen yanına gideceğim, denk gelirse aracını al gel, müsaitse yapar arabanı.
hatta saç olarak tüm parçalarını değiştirdiği bir 131 var içerde onu görür karar verirsin. kapıdaki cougar da portfoy açısından ikna edici olabilir :)
0541 311 3556 furkan..
kaporta işini hallettin mi?
kaporta işini hallettin mi?
cıx :D sevgililer günü var reis wc ye gitmiyourm sermaye lazım.. :) para biriktiriyourz harcamalar valentine's :D:D için 15 bin bekliyourm bu sene olursa :D
:D ben yarın benim ustaya gidicem belki bi fiyat alırım senin için
Cihan Çizmeci
05-02-2010, 13:42
Dediğim gibi İzmit'te yaptırırm dersen uygun bir fiyat güzel işçilik ayarlarız