Orijinalini görmek için tıklayınız : ejder kapanı
Almanci Tane-R
26-01-2010, 22:16
arkadaşlar sinemada kenan imirzalıoğlunun bu filmini izleyen var mı aranızda.
tavsiye edermesiniz?
konu dışı ama afişlerde CEYDA DÜVENCİye bayıldım bittim eridim... çok güzel kadın :) Maaşallah :D
pazar günü izledim.. fena değildi.. senaryoda kopukluklar vardı ama izlenebilir.. 10 üzerinden 6.5 veriyorum...
evet bende gittim pazar günü bir kaç güzel sahne vardı uğur yücel çok yapmacıktı ses değişimi falan çoğu kişi sıkılarak izledi
emresener
26-01-2010, 22:47
uğur yücelin sesi ve o güzelim tekkapı mersoyu pert etmeleri dışında iyiydi :D
Şahane bir mercedesi pert etmesi dışında fena değildi.İzlenmesede olur....
bende gitcem en kısa zamanda bakiyim nasılmış
Gokhan43
27-01-2010, 00:18
Genel olarak hep hayal kırıklığı deniliyor yorumlarda ama ? Bi ara gidip izlemek lazım ama ne olursa olsun :D
tuner faruk
27-01-2010, 00:22
Bugün izledim izlenmese çok bişey kaybettim denecek bi film değil ama çok kötüde değil vasat diyelim.
minimal_freak
27-01-2010, 08:44
bende pazar günü izledim, ilk dakikalarda Uğur Yücel hayranlık uyandırdı, Al Pacino havası vardı, bikaç dakka sonra tamamen yapmacık ve başarısız gelmeye başladı, 10 üzerinden 6 diyelim, fena değil...
Çok iyi değildi...
Bir ara Uğur Yücel'in sesi sunum yaparken normale döndü, koptum. :D
Gitmiim ben yuw o zmn olumlu pek bi yorum yok gibigibii
Sasırdım yorumlara cok iyi falan diye düsünüyordum o kadroya bakınca, ama yine de giderim herhalde :)
emresener
27-01-2010, 12:11
nejat işler oynamıo filmde :D
aynen nejat işler bir başında birde sonunda 5 er dakika var :D :D
uğur yücel tamamen fiyasko bence çok yapmacık
kenana laf yok ama :D berrağa ne i..eledi be :hehe:
Low-Rider
29-01-2010, 00:46
Valla izlenmesede olur.
Uğur yücel'i severim , kenan la ikisi oynayınca büyük beklentiyle gitmiştim ama çoğu bölümde sıkıldım.
Hafif bir dexter havası var zaten filmde.