Orijinalini görmek için tıklayınız : 207rc % ibiza tdi... tr nin en uykulu ve en uzun yanyana gidilen roll'ü :)
slowmotion
27-01-2010, 00:50
herkese selam dou sağolsun gecenin bir yarısı uyandırdı beni roll için :) iyikide uyandırmış çok aşırı eğlendik. zaten bir videoda göreceksiniz 2-3dk yan yana gittik top speed'de 220 ile :) eğlenceli geceye katılanlara teşekkürler :) roller 2 ye 2 yapıldı.
bilmeyenler için araç spec'leri :
207RC = stock oğlu stock + aynada koku 5hp:) + yerli dsg ben :)
ibiza= tdi 130hp+ test pipe + egr ipt+ chipped ecu
1. video = 2.vites 40-190 (trafiği riske atmamak için erken bıraktım.araba çıktı)
2.video = 2.vites 60-220
3.video= drag 0-170 (ancak doğu tc yi açık unutmuş, 20kmde 2ye atmak zorunda kaldı)
4. video = rc 2.vites 70, ibiza 3.vites 70km (ben istedim)
5. video = 5vites 100-220 roll
6.video gırgırına = rc 2de, ibiza 3de bastı
http://videos.streetfire.net/video/207rc-stock-vs-ibiza-tdi_730790.htm
http://videos.streetfire.net/video/207-rc-ibiza-tdi-130hp_730794.htm
http://videos.streetfire.net/video/207rc-stock-vs-ibiza-tdi_730795.htm
http://videos.streetfire.net/video/207rc-stock-vs-ibiza-tdi_730796.htm
http://videos.streetfire.net/video/207rc-stock-vs-ibiza-tdi_730798.htm
http://videos.streetfire.net/video/rc-ibiza_730799.htm
hava 3derece, lastikler pek yol tutmuyordu. ilk defa otobanda esp lambası yandı, zaten son yanışıydı komple off yaptım sonra.
eline sağlık doğu, çok eğlendim. yine dostluk 1. oldu :)
videoların sıralaması yanlışsa düzeltirim arkadaşlar uykulu uykulu bukadar oluyor :)
Masallhh araclarımızaa ;) Gece gece ii oldu beahhhh ...
Emrahım gerçekten cok cok eglendik harika bi akşamdı.. Ayagına saglık.. Allah arabalarımıza zeval vermesin.. BENİM ARABAM KAZANDI.. Fark eden bişey yok 2 araçta 2mizin nasıl olsa..
umu_vtec
27-01-2010, 00:58
eşit şartlarda ibiza alır gibi görünüor rüzgar tüneli falan olmazsa iki aracada maaşallah
4. video cok sıkıcı olmus bastan sona yanyana :D
guzel denemeler olmus masallah, kazasiz belasiz ikinize de..
araçlara maşallah...ibiza hayırlı uğurlu olsun buarada ;)
slowmotion
27-01-2010, 01:05
eşit şartlarda ibiza alır gibi görünüor rüzgar tüneli falan olmazsa iki aracada maaşallah
herkese teşekkürler, çağatay video için eline sağlık:) rüzgara girmek zorunda kalıyorduk çünkü otobanda arabalar vardı. bazı videolarda çıkmamış, bir dahaki videoda rüzgara dikkat ederiz ama ortada idda olmayınca sorun yok, dostluk kazandı :)
otobanda lastikler sarıyordu, bende az ama doğuda daha fazla. doğunun lastikler cidden bitmiş, 06 mişlen ama mişlenlikten çıkmış artık :( dou 17jant ve hankook v12lerle çok daha yürür daha az patiye kalırsın...
bütün araçlara maşallah :) dounun hayırlı olsun rollüde benden :)
focus musty35
27-01-2010, 01:09
masallah guzel vıdeolar 2. vıdeoda rc cok ıı rc ye chıp cai ile cok ıı olur herhalde
ogunozcan
27-01-2010, 01:09
şu anda ıbıza kac hp?
şu anda ıbıza kac hp?
Tahmini 170 180 arası.. Herkesin yorumlarına teşekkürler.. Emrahım hoşgeldin roll'ü mükemmel oldu.. Ayağına saglık tekrardan kardeşim..
2. videoda 50.sn de 207nin arkadan gelip geçtiği kısım çok hoştu. Tebrik ederim. Özellikle deneme anlayışınızı.
güzel deneme olmuş , en azından kavga gürültü yok
2 aracada maşallah
Maşallah guzel çekişmeli olmus 4. video da süper olmuş :)
ogunozcan
27-01-2010, 01:15
Tahmini 170 180 arası.. Herkesin yorumlarına teşekkürler.. Emrahım hoşgeldin roll'ü mükemmel oldu.. Ayağına saglık tekrardan kardeşim..
aracın hayırlı olsun kazasız belasız.safranboluda bı abımız var ondada su adan 1.9 var onunda ıntercooler deıstırcez custom yazılım ıle 200-210 hp lere cıkıcak ınsallah.cok keyıflı bı arac.
Ayağınıza sağlık çok güzel denemeler olmuş maşşalh araçlara , 4 video fena :D
2. videoda 50.sn de 207nin arkadan gelip geçtiği kısım çok hoştu. Tebrik ederim. Özellikle deneme anlayışınızı.
Dediğimiz gibi.. Deneme inanılmaz keyif verdi bizlere.. O yüzden sıkıntı yok yol veririz birbirimize yol alırız :)
aracın hayırlı olsun kazasız belasız.safranboluda bı abımız var ondada su adan 1.9 var onunda ıntercooler deıstırcez custom yazılım ıle 200-210 hp lere cıkıcak ınsallah.cok keyıflı bı arac.
Amin kardeş teşekkür ederim.. Egzoz IC ve stage 2 yazılımla bizde o güçleri hedefliyoruz.. İnşallah başarırız.. Daha araç 4 günlük :D
slowmotion
27-01-2010, 01:18
Dediğimiz gibi.. Deneme inanılmaz keyif verdi bizlere.. O yüzden sıkıntı yok yol veririz birbirimize yol alırız :)
aynen dostum:) 2miz iyi arkadaşız bu arada bilmeyenler için, kavga gürültü çıkmaz ki zaten tanımadıklarımla denemiyorum ben
Alperen-B
27-01-2010, 01:25
hosgeldin roll ünü benle yaptın douu :). yaa iyiki bursaya gittik ben giderken dedim
bekleyin 1 hafta kalıp dönecem hep beraber deneriz die. iki aracada maşallah. dou tekrar
hayırlı ugurlu olsun, kazasız belasız bin. walla bu gidişle bende satıp ibiza alacam :D
Bu arada bizim ortamımızda hiçbi zaman kavga cıkmaz aramızda. biz arabalarımıza bişey
yapmadan önce deneriz sonrada yaptıgımız sey nasıl olmus die bi daha deneriz. iyi
olmussa eger hepberaber seviniriz. çünkü bizim grubumuz (bu grup) haftanın 7/18 saati
beraber :D. Annelerimizden - babalarımızdan, evli arkadaslarda eşlerinden -
cocuklarından cok birbirimizi görüyoruz gün içerisinde. İnş. bu dostluklarımıza
arkadaslıklarımıza nazar değmez :))
slowmotion
27-01-2010, 01:30
hosgeldin roll ünü benle yaptın douu :). yaa iyiki bursaya gittik ben giderken dedim
bekleyin 1 hafta kalıp dönecem hep beraber deneriz die. iki aracada maşallah. dou tekrar
hayırlı ugurlu olsun, kazasız belasız bin. walla bu gidişle bende satıp ibiza alacam :D
Bu arada bizim ortamımızda hiçbi zaman kavga cıkmaz aramızda. biz arabalarımıza bişey
yapmadan önce deneriz sonrada yaptıgımız sey nasıl olmus die bi daha deneriz. iyi
olmussa eger hepberaber seviniriz. çünkü bizim grubumuz (bu grup) haftanın 7/18 saati
kardeşim sağolasın, aynen 7/18 birlikteyiz geri kalanda uyku zaten :) inş, elemtere fis, kem gözlere sis :D
Ağzına sağlık alperAN :D sende biraz erken başlıon mesaiye ama 4 de :D
İmzamı atarım bu sözlerin altına.. Modifiye hobiyse araba tutkuysa eger sonuna kadar yaşayıp hep beraber yaşamak en güzeli.. Bizim takımda herkesin arabası ortak değişen bişey yok yani :) İnşallah Allah bozmaz bu güzelliği..
MASallhh masalhhh tu tutut tutut ;)
Gokhan43
27-01-2010, 03:17
Maşallah güzel denemeler olmuş :)
zevkli denemeler:)
ibizanın basıncı ne civarda??
cupra intercoolerı, komple eksoz ile uzunda biraz daha iyi olacaktır ama yine de orjinal turbo ile 180 190 dan sonra pek keyif vermeyecektir :)
Kimi tebrik edeceğimi şaşırdım :) maşallah çok güzel denemeler olmuş ayağınıza sağlık.
İbiza şaşırttı beni dersem yalan söylememiş olurum,4.videoda kendimi kasmışım video bitince fark ettim :D:D
Antalyalogy
27-01-2010, 10:17
Aaa olmazki böyle kavgasız gürültüsüz roll nerde pugcular nerde ispanyol aslanları...:D:D
Şaka bir yana MaşAllah...Tüm araçlara..Artık sıkıldık yahu stock rc denemelerinden..Heralde TR de stock olarak en çok denemeye giren alet 207 RC ler olacak yakında :p:p:p
Bülent76
27-01-2010, 10:28
Araçlarınıza da, sizlere de maşallah.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah :)
Yiğit Güllüler
27-01-2010, 11:35
cok guzel olmus wala tekradan hayırlı ugurlu olsun bu arabayla yakısanlar olacak daha:D:D:D
kickboxer
27-01-2010, 11:52
masllh araclar cok guzel olmus denemler ibizanın turbosu ust devırlerde bıraz oluyomu basladıgı gıbı ufluyomu yoksa hep dusuyomu
çok zevkli denemeler ve güzel videolar olmuş,,her iki aracada maaşallah ...........
hasan salar
27-01-2010, 12:38
çok güzel denemeler olmuş ibiza şaşırtıcı oldu benim için ama tebrikler hep böyle kavgasız dostça.
hasan salar
27-01-2010, 12:39
Bu arada bursaya gelen astracı arkadaş tanışalım burada görüşürüz.
Alperen-B
27-01-2010, 17:05
olur ustam uyar :) nerde oturuyorsunuz siz ?
ooooo sonunda yakışan olmuş.2 aracada 41,000 kere maaşallah.ikiside çok güzel yürümüş.tabi ibiza tork farkını koymuş ortaya:D
aviator35
27-01-2010, 18:03
Allah arabalarınıza da dostluğunuza da nazar değdirmesin, videolar da kavgasız gürültüsüz çok güzel, teşekkürler.
alperan güzel laf etmişin.bu tür arkadaşlılar kolay kazanılmıyor.kaybetmemek içinden elimizden geleni yaparız.pazara kadar değil mezera kadar...
ahmet3425
27-01-2010, 18:15
guzel denemeler olmus
ara hızlanmalarda ibizanın yurumesi cok guzel tamda beklediğim gibi
5.vites yuruyusu de guzel olmus yalnız karsılastırmalar bolumunde 200 e kadar ibiza 200 den sonra rc yetisir gecer deniyordu burda tam tersi olmus:) 220 de kıcına dayanmıs ibiza:)
Ahmet_28
27-01-2010, 18:34
maşallah her iki aracada
dou tekrar hayırlı olsun
Güzel bi gece ve güzel denemeler oldu evet arkadaşlar.. Hepinizin yorumlarına teşekkür ederim.. Emrah adına da kendi adıma da..
maşallah her iki aracada
dou tekrar hayırlı olsun
Sağol Ahmet cok teşekkür ederm kardeş..
devilboy
27-01-2010, 18:45
alperen öyle bi yazmışsınki gözlerim yaşardı şerefsizimm :D:D:D her iki araca maşallah
Sağol beden ikizim :D Dön artık aramıza ;)
enginman01
27-01-2010, 19:30
her ıkı aracımızada massallah ıkısıde at gıbı kısrak gıbı at gıbı kısrak gıbı bohohoyt :D
devilboy
27-01-2010, 20:10
Sağol beden ikizim :D Dön artık aramıza ;)
gidişim sessiz oldu ama dönüşüm muhteşem olacak :D
4sayfa olmş nie tartışma yok ya...:D
dur helee ibiza çok dandik yahu gitmiyo bu alet rc basmamıştır 1.4 paliomla geçerm bunu fln derim başlatırım kavgayı:D
Masallah ıkısıne de RC b ara ruzgarla arkadan olum gıbı geldı gectı cok guldum:) guzel aksam olmus.İbiza ya Cupra Fmıc lazım suan,sonrasında hybrıd turbo ve yenı yazılım ıle 200+ olur ;)
4. videoda yazı-tura atmışsınız dik gelmiş.. :)
Maşallah 2sine de..
Göktürkm
27-01-2010, 21:36
maşallah 2 araca da çok güzel denemeler olmuş.
maşallah her iki aracımıza da.. güzel gece olmuş benı eve yolladıktan sonra ...:):o
4. videoda yazı-tura atmışsınız dik gelmiş.. :)
Maşallah 2sine de..
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Valla öyle oldu :D
maşallah her iki aracımıza da.. güzel gece olmuş benı eve yolladıktan sonra ...:):o
Bi daha yaparız Ethem senin için.. Sorun değil kardeş ;) :D
slowmotion
27-01-2010, 23:49
dounun jantlar değişsin söz senle olacaz chanel :)
dogu ve emrah abi masallah :) artik 2.camcar'imda geldi madem rc'yle denk yuruyor guzel oldu 2 ayri acidan cekim yapariz bana yaradi bu is :D
enginman01
28-01-2010, 00:34
gel tunc gel bak nos yok soz :D
Tunçla kalkılmaz arabasından muska cıkan adamdan uzak durun :D
gel tunc gel bak nos yok soz :D
aldircaksin bana inattan 70lik bi nos sonra ay sonuna kadar gun sayicam parasizliktan o olucak :D :D
@dou---------filtre+egzoz+muska :D
220 lere cıkmanız biraz fazla mı uzun sürmüş bana mı öyle geldi.
yok 220lere cıkıyoruz da öyle gidiyoruz :) Araçlarda egzoz falan olmayınca tabi belli olmuyo neyin ne oldugu :D
YavuzNaz
28-01-2010, 11:43
maaşallah her iki araca dizellerde böyle güçler görmek çok güzel ;)
devilboy
28-01-2010, 11:52
aldircaksin bana inattan 70lik bi nos sonra ay sonuna kadar gun sayicam parasizliktan o olucak :D :D
@dou---------filtre+egzoz+muska :D
tunç muska işe yaramışmı cumartesi görelim ne dersin??
Maşallah her 2 aracada :)
dounun jantlar değişsin söz senle olacaz chanel :)
tamam agbicim;)
Bi daha yaparız Ethem senin için.. Sorun değil kardeş ;) :D
tamam dogucum bıde yenı makınamızın tadına bakalım :)
gayet keyifli olmuş. :) Ibiza uzunda da gayet iyiymiş :)
tunç muska işe yaramışmı cumartesi görelim ne dersin??
koy benzini istanbula kadar deneye deneye gidelim bana sorun yok :D
cumartesi adanaya donucem ama programim var + senle denemem icin once 205le guzelce esit bi denememiz lazim :)
ustelik artik muska ve egzozumuz yok seytanadam :D
Senin araba egzozsuzda gider Tunç büyü var onda nasıl olsa :D
devilboy
29-01-2010, 18:40
koy benzini istanbula kadar deneye deneye gidelim bana sorun yok :D
cumartesi adanaya donucem ama programim var + senle denemem icin once 205le guzelce esit bi denememiz lazim :)
ustelik artik muska ve egzozumuz yok seytanadam :D
bende de bişe yok 205le denemem lazım derken onu geçersenmi benimle deniceksin :hahaha::D:D
dou arabayı almışssın ınsan bı haber verır yoksa kalktı mı :) neyse kardeş hayırlı olsun en yakın zamanda beklıyorum benim yadigarlada bı roll yapalım :)))
Tunç taktı 205 e , bulaşmasana bana 205 işte sıradan bir araba :) Bahriyi dinle bence Tunç ..... :icon_tup:
off off wallahi kacacam burdan gelecem sonunda ibiza yı ben alacam dou cok basma:D