Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 İbiza Cupra cok yakında...
Arkadaşlar TR deki 5. 2010 Seat İbiza Cupra siparişini 1 ay önce vermiş bulunmaktayım kısaca aracımdan bikaç görüntü ve teknik verilerini sizle paylaşmak istedim.... Aracım geldiginde detaylı bilgileri sizinle paylaşıyor olacagım... ( İlk ibiza cupra 2 hafta içinde istanbulda olucak)
MOTOR
1.4 lt TSI 180 hp DSG
Silindir Hacmi (cc) 1390
Çap ve Strok (mm) 76.5 x 75.6
Sıkıştırma Oranı 10.0
Maks. Güç hp (kw) / dd 132 (180) / 6200
Maks. Tork Nm / dd 250 / 2000-4500
Emisyon Kontrolü EU5
Akü (Ah) 44 / 51 / 60
PERFORMANS
Maks. Hız (km / s) 255
Hızlanma (0-100) km / s (sn) 7.2
Hızlanma 0-1000m (sn) 28.1
YAKIT SİSTEMİ
Yakıt Tipi Kurşunsuz Benzin
Yakıt Besleme Sistemi Direkt Enjeksiyon
Yakıt Tankı Kapasitesi (lt) 45
YAKIT TÜKETİMİ
Şehir İçi (lt / 100 km) 8.3
Şehir Dışı (lt / 100 km) 5.3
Karışık (lt / 100 km) 6.4
CO2 EMİSYON DEĞERLERİ
Şehir İçi (g / km) 193
Şehir Dışı (g / km) 124
Karışık (g / km) 148
AKTARMA SİSTEMİ
Şanzıman Tipi 7 ileri DSG
FRENLER
Ön Hava Kanallı Disk
Arka Disk
LASTİKLER VE JANTLAR
Lastikler 215/40 R17
Jantlar 7Jx17"
ÖLÇÜLER
Tip 3 Kapı HB
Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm) 4061 / 1693 / 1420
Dingil Mesafesi (mm) 2469
İz Genişliği, Ön / Arka (mm) 1449 / 1441
Bagaj Kapasitesi (lt) 284
Net Boş Ağırlık (kg) 1172
IBIZA SC CUPRA
1.4 lt TSI 180 hp DSG
DIŞ DONANIM
Alüminyum Alaşımlı Jantlar 17"
Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları S
Dönüşe Duyarlı Bi-Xenon Far Sistemi S
Far Yıkama Sistemi S
Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar S
Elektrikli / Isıtmalı / Katlanabilir Yan Aynalar S/S/S
Koyu Yeşil Karartılmış Arka Camlar S
Arka Park Sensörü S
İÇ DONANIM
Manuel Klima -
Otomatik Klima S
Kararan Dikiz Aynası + Yağmur Sensörü S
Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektrohidrolik Direksiyon S
Eve Kadar İzleme "Coming Home" Fonksiyonu S
Yol Bilgisayarı S
Elektrik Kontrollü Camlar Ön S
Radyo / CD / MP3 Çalar, 6 Hoparlör, Uzaktan Kumanda S
Deri Direksiyon ve Vites Topuzu S
Ön Koltuk Arkası Cep S
Sürücü / Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı S
Easy Entry Koltuk Sistemi S
Özel Spor Koltuklar Cupra Döşeme
Aluminyum Kaplamalı Debriyaj, Fren ve Gaz Pedalı S
Katlanabilir Arka Koltuklar -
Parçalı Katlanabilir Arka Koltuklar S
GÜVENLİK
ABS S
ESP / XDS / Hill Holder ( Yokuş Kalkış Desteği) / Lastik Basınçı Uyarısı S
Ani Fren Uyarı Sistemi S
Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları S
Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastığı S
Perde Hava Yastıkları S
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi S
Çocuk Koltuğu Sabitleme Sistemi S
Ekstra: Panaromik cam tavan + Cruise Control
http://img651.imageshack.us/img651/6856/4f9afdc6.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/7775/4e9589a3.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/406/de260a75.jpg
Hayirli olsun, fiyat ne kadar?
gelen araçta sarı olacaksa gerçekten çok güzel güle güle kullan kazasız belasız inşallah
Gokhan43
27-01-2010, 03:27
Hayırlı olsun şimdiden :)
Tesekkurler Arkadaslar sağolun... Renk: Crono Sarı (resimdekinden) Fiyat: 55.000 TL (indirimsiz ham hali)
Ewt cupra zaten full araç ekstra olarak hız sabitleme ve panaromik cam seçimi yaptım...
Donanım listesinide ekledim dilerseniz bakabilirsiniz ilk mesajıma...
güle güle kullan güzel seçm..
güle güle kullan güzel seçm..
Eyw sağolun varolun..
slowmotion
27-01-2010, 03:41
dostum hayırlı uğurlu olsun, araban yolda gelirken allah kaza bela vermesin. çok merak ettiğim ve beğendiğim bir araç. ilk çıktığında beğenmiştim aracı, hemen incelemiştim sitesinden. gidişini de ayrı merak ediyorum, fiyat bence yüksek ama emin olduğum birşey görünüşü bence 10 numara. adanaya yolun düşerse aracını incelemek isterim, ve yine az sayıda olduğu için farklılık herzaman iyidir. umarım memnun kalırsın. en az senin kadar merak ediyorum, aracın gelince fotoğraflarını paylaşırsan seviniriz. kazasız belasız cezasız günler. güzel tercih :)
dostum hayırlı uğurlu olsun, araban yolda gelirken allah kaza bela vermesin. çok merak ettiğim ve beğendiğim bir araç. ilk çıktığında beğenmiştim aracı, hemen incelemiştim sitesinden. gidişini de ayrı merak ediyorum, fiyat bence yüksek ama emin olduğum birşey görünüşü bence 10 numara. adanaya yolun düşerse aracını incelemek isterim, ve yine az sayıda olduğu için farklılık herzaman iyidir. umarım memnun kalırsın. en az senin kadar merak ediyorum, aracın gelince fotoğraflarını paylaşırsan seviniriz. kazasız belasız cezasız günler. güzel tercih :)
Kardeşim cok tesekkur ederim sağol inan bende cok merak ediyorum daha canlısını hiç gormedim inş yolum duserse adanaya haberlesiriz... Gelir gelmez paylasıcam resimleri inş.. Aslında ilk basta 207 RC alıyodum alp beyazı kapora falan veriyoduk derken arabanın test aracı oldugunu öğrenip bunu almaya karar verdim kısmet... Yorumun için cok tşkler...
slowmotion
27-01-2010, 03:53
Kardeşim cok tesekkur ederim sağol inan bende cok merak ediyorum daha canlısını hiç gormedim inş yolum duserse adanaya haberlesiriz... Gelir gelmez paylasıcam resimleri inş.. Aslında ilk basta 207 RC alıyodum alp beyazı kapora falan veriyoduk derken arabanın test aracı oldugunu öğrenip bunu almaya karar verdim kısmet... Yorumun için cok tşkler...
önemli değil, tekrar hayırlı olsun. rc 2.el di galiba şu beyaz 34plaka olan... bence iyi sçim yapmışsın kim nederse desin. kalite olarak rc den üstün bir araba olduğunu düşünüyorum... trde şu anda yok değilmi? 5. araç tr ye gelecek yoldaki 5. araçmı?
önemli değil, tekrar hayırlı olsun. rc 2.el di galiba şu beyaz 34plaka olan... bence iyi sçim yapmışsın kim nederse desin. kalite olarak rc den üstün bir araba olduğunu düşünüyorum... trde şu anda yok değilmi? 5. araç tr ye gelecek yoldaki 5. araçmı?
Ewt beyaz olan 34 EN plakalı. Soruna gelince üyelerimiz kısmındada sormuşsun orada yanıtladım Tesekkurler degerli yorumlarınız için...
Hayırlısı olsun.. Son sürati çok iyimiş 255km/h.. 1,4 hacim için
Hayırlısı olsun.. Son sürati çok iyimiş 255km/h.. 1,4 hacim için
Teşekkur ederim sağolun...O galiba yanlış yazımmış sitesindeki resmi verilerde yazıyor fakat diğer kaynaklarda 225 km/h olarak geciyor bir çelişki sözkonusu...
slowmotion
27-01-2010, 04:03
Teşekkur ederim sağolun...O galiba yanlış yazımmış sitesindeki resmi verilerde yazıyor fakat diğer kaynaklarda 225 km/h olarak geciyor bir çelişki sözkonusu...
170hp jetta ile 260 gördük, bu araba hem hafif hemde 180 hp. bence 255 doğrudur
Hayırlı olsun kazasız belasız renk çok iyi :)
Teşekkur ederim değerli yorumun için daha iyileri sizlerin olsun....
slowmotion
27-01-2010, 04:05
böyle arabalar tarz renkte alınmalı tabiki, bencede süper :)
170hp jetta ile 260 gördük, bu araba hem hafif hemde 180 hp. bence 255 doğrudur
Bugun youtubede emvr nickli bi arkadasın videolarını izliyodum 207 rc corsa opc falan wardı e-6 da baya gazlanıyordu galiba o kişiler sizsiniz bende msj atmıstım youtubeden aracları deneyelim demiştim...
slowmotion
27-01-2010, 04:08
Bugun youtubede emvr nickli bi arkadasın videolarını izliyodum 207 rc corsa opc falan wardı e-6 da baya gazlanıyordu galiba o kişiler sizsiniz bende msj atmıstım youtubeden aracları deneyelim demiştim...
yok dostum ben adanadayım :)
yok dostum ben adanadayım :)
Hmm aracda sizinki ile aynı renkteydi ondan sordum...:) Golf GT de wardı orda...
slowmotion
27-01-2010, 04:11
Hmm aracda sizinki ile aynı renkteydi ondan sordum...:) Golf GT de wardı orda...
yok dostum, ben değilim. istanbula gitmek nasip olmadı daha rc ile
yok dostum, ben değilim. istanbula gitmek nasip olmadı daha rc ile
RC de cok hoş aractı beyazına hasta olmuştum ama işte yay falan wardı arac 30 binde idi hani yavaş yavaş ses gelmeye baslıyordu. Arabam.com un test aracı olarak kullandıgını arastırıp buldum ve vazgeçmiştim nasip kısmet işte....
Harika Seçim, hayırlı olsun.:icon_tup:
Bence Beyaz Compomotive (http://kotisivu.dnainternet.net/esaeer/gti/Compomotive.jpg) tarzı Jantlar, Motorada çıtırdan müdahalelerle 10 numara olur. Tabi önce zevkini ala ala stock binmek lazım.
Rengede bittim özellikle parlak siyah aynalarla uyum :puha:
slowmotion
27-01-2010, 04:34
dostum motora birşeyler düşünüyormusun rodajdan sonra?
Harika Seçim, hayırlı olsun.:icon_tup:
Bence Beyaz Compomotive (http://kotisivu.dnainternet.net/esaeer/gti/Compomotive.jpg) tarzı Jantlar, Motorada çıtırdan müdahalelerle 10 numara olur. Tabi önce zevkini ala ala stock binmek lazım.
Rengede bittim özellikle parlak siyah aynalarla uyum :puha:
Teşekkurler Degerli yorumun için jant gercekten 10 numaraymış ama tahminimce siyah bbs daha uyumlu olur gibi geliyor...
dostum motora birşeyler düşünüyormusun rodajdan sonra?
Henuz bişi dusunmuyorum fakat ilerde ya abt garantili chip uygulaması war 210hp 290nm tork sağlıyor veya sadece supersprint egzoz kiti ve intake kiti dusunuorum tabi stock un tadını aldıktan sonra :icon_tup:
slowmotion
27-01-2010, 04:42
Henuz bişi dusunmuyorum fakat ilerde ya abt garantili chip uygulaması war 210hp 290nm tork sağlıyor veya sadece supersprint egzoz kiti ve intake kiti dusunuorum tabi stock un tadını aldıktan sonra :icon_tup:
benim kafadansın dostum, hayırlısı inş.
Gülegüle, güzel günlerde kullan :)
Hayirli olsun cok guzel bir arac renkde harika..
OPC yi kullanan Emre kendisi forumdada.
hayırlı olsun.maşallah güzel bir araba.kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Teşekkürler arkadaşlar cumlemize kazasız belasız inşallah...
kaan_cupra
27-01-2010, 09:09
tekrardan hayırlı ugurlu olsun.4gözle bekliyoruz ;)
Hadi hayırlı olsun, çok güzel bir seçim. Tebrikler..
ffserkan
27-01-2010, 12:40
kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah. sıfır km aracın kokusu bile farklı olur.. bol bol sorunsuz gazamalar :)
Görkem_41
27-01-2010, 12:51
Hayırlı olsun...Bende ocakta sıfır ibiza aldım ama gönül isterdiki cura alayım... :))
Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız....
Arkadaşlar tesekkur ederim degerli yorumlarınız için cumlemize kazasız belasız sürüsler olsun...
Ertug_T.
27-01-2010, 13:23
çok şık araç..güzel motor =) cupra olması yeter hayırlı olsun =)
çok şık araç..güzel motor =) cupra olması yeter hayırlı olsun =)
Teşekkur ederim kardeşim senin nick i biyerden hatırlıyorum galiba ya teampalio veya fiatclub yada abarth dansın...
maaşalah 7 ileri dsg olduğu için zaten rollerin yeni iddialısı olarak geleceği belli.
Sağolun Arkadaşlar Tşkler yorumlarınız için....
Guzel makine almışın guzel gunlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.Aldığın gun yay tak ama :)
Guzel makine almışın guzel gunlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.Aldığın gun yay tak ama :)
Teşekkur ederim kardeşim degerli yorumun için... Gelse de gerekeni yapsak biraz rodaj açıp... Zaman gecmiyor...
O videolardaki Golf GT ve 207 RC siyah renkte, Adana'daki arkadasin arabasi kopekbaligi grisi denen fumeye yakin bir renk :)
Mehmet Gazihan
27-01-2010, 14:07
Dizeli yokdu..Bende alıcaktım..Cupra Series gerçekten iddalı araçlar..
O videolardaki Golf GT ve 207 RC siyah renkte, Adana'daki arkadasin arabasi kopekbaligi grisi denen fumeye yakin bir renk :)
Gece oldugundan fazla belli olmuyordu sarı ışık vurunca gri gibi gozukuyor bilmem konumuzla alakası ne ama sanki beyaz demişim gibi bir his vermişsiniz...
Juggernaut
27-01-2010, 14:12
Hayırlı olsun daha öncede tartışmıştık son hızı yanlış yazmışlar.Scirocco ve golf gt nin performansı bakıcak olursak bu araç oldukça iyi gidecek hem 120kg hafif hem şanzımanı iyi hemde güçlü.Youtubedaki emrvr account'u benim.
Tskler yorumunuz için...
Hayırlı olsun daha öncede tartışmıştık son hızı yanlış yazmışlar.Scirocco ve golf gt nin performansı bakıcak olursak bu araç oldukça iyi gidecek hem 120kg hafif hem şanzımanı iyi hemde güçlü.Youtubedaki emrvr account'u benim.
Tartışmayı görmedim ben size pm atmıştım youtubeden hangi arac sizin? Yorumunuz için tşkler bu arada...
ygtkrmdnz
27-01-2010, 14:33
hayırlı olsun çok güzel duruyor seat çoğaldı forumda :)
hayırlı olsun çok güzel duruyor seat çoğaldı forumda :)
Tesekkur ederim kardeş...
Allah kaza bela vermesin..Hayırlı olsun..Rengi yeter..
yavuz364
27-01-2010, 14:52
kazasız belasız inşallah güzel seçim..
yalnız top speed 255 olamaz.. 225'dir o.
kadranda 255 görürsünüz belki ama fabrika verisi 180hp bi araçta 255 mümkün değil :)
Tesekkur ederim kardeş...
Teslım aldıgın gun haber verıyosun bana yawru ;)
Yurt dısında 2.0 tdi 143hp lık İbiza FR ı cıkarmıslar heralde 2011 gıbı de 170 versıyon ıle Cuprasını cıkarırlar,bıze gelırmı o muallak :) Oncekı kasada benzınlısı gelmedı sımdıde dızelı:D
Teslım aldıgın gun haber verıyosun bana yawru ;)
Merak etme abi alolaşırız hemen bi çekim yaparız şemunun ve ulukanın aracıda olur:D :)
Yurt dısında 2.0 tdi 143hp lık İbiza FR ı cıkarmıslar heralde 2011 gıbı de 170 versıyon ıle Cuprasını cıkarırlar,bıze gelırmı o muallak :) Oncekı kasada benzınlısı gelmedı sımdıde dızelı:D
Bu kasanın Dizelinin cıkıcagını sanmıyorum Can bey :)
Bu arada tüm arkadaşlara tşk ediyorum degerli yorumları için....
hayırlı ugur olsun güle güle kullanın şimdiden.
kazasız belasız inşallah güzel seçim..
yalnız top speed 255 olamaz.. 225'dir o.
kadranda 255 görürsünüz belki ama fabrika verisi 180hp bi araçta 255 mümkün değil :)
Teşekkur ederim sağolun...
Hız konusuna gelince evt yanlıs yazılmış olabilir fakat biliyosunuzki fabrika verileri ilerki zamalarda pek saglıklı tutmayabiliyor bir arkadas vardı golf GT ile rahat 260 devirdiklerini soyleyen bana gore zorda olsa 7 ileri dsG olmasından imkansız bisey değil 255 km/h
Bu kasanın benzinlisinin cıkıcagını sanmıyorum Can bey :)
Bu arada tüm arkadaşlara tşk ediyorum degerli yorumları için....
edıtle msjını dızel yazıcaktın heralde:)
edıtle msjını dızel yazıcaktın heralde:)
Aynen finallerin yan etlikeri:)
hayırlı olsun, keşke aracın kendi fotolarıda olsaydı :)
hayırlı olsun, keşke aracın kendi fotolarıda olsaydı :)
Tşk ederimde Arac daha uretilmediki nasıl olcak o iş?
renault_f1
27-01-2010, 17:27
güzel 1 tercih şimdiden hayırlı olsun ....
Juggernaut
27-01-2010, 17:29
Tartışmayı görmedim ben size pm atmıştım youtubeden hangi arac sizin? Yorumunuz için tşkler bu arada...
Eski konulardan birinde tartışmıştık son hızı.Gördüm mesajını aracını alınca deneriz tabi zevkli olur farklı araçlarla denemek güzel oluyor.
Tşk ederimde Arac daha uretilmediki nasıl olcak o iş?
yani araç elinize geçmeden konu açmasaydınız :)
yani araç elinize geçmeden konu açmasaydınız :)
Merak etmeyin size zararı dokunmaz konunun aracım ayıptır solemesi daha tr de olmadıgından önbilgi vermek istedim herşey seatın sitesinde gözuktugu gibi değil bunu anlamanız lazımdı...
Merak etmeyin size zararı dokunmaz konunun aracım ayıptır solemesi daha tr de olmadıgından önbilgi vermek istedim herşey seatın sitesinde gözuktugu gibi değil bunu anlamanız lazımdı...
Bana bi zararı yok merak etmeyin ;)
Yazdığınız bilgileri sitesinden veya başka sitelerden de bakabiliyorum çok şükür,
Aldığınız araç TR'de olmayabilir ama böle bir araca sahip olupta kendini birşey sanan insan çok piyasada yalnız deilsiniz ;)
Maşallah. Güle güle kullanın. Bu fotodaki araçta 4 pot fren var gibi duruyo. Sizin sipariş verdiğiniz araç sanırım standart frenli değil mi?
Maşallah. Güle güle kullanın. Bu fotodaki araçta 4 pot fren var gibi duruyo. Sizin sipariş verdiğiniz araç sanırım standart frenli değil mi?
Tesekkurler dostum sağol. evt resimdeki aracta 4 pot war bnimki orjinal frenli sizin resimdeki gordugunuz yarış frenleri paketi fakat bunun tr de satışı yok uk sitesinden bakarsanız orda ekstralarda gozukuyor...
Bana bi zararı yok merak etmeyin ;)
Yazdığınız bilgileri sitesinden veya başka sitelerden de bakabiliyorum çok şükür,
Aldığınız araç TR'de olmayabilir ama böle bir araca sahip olupta kendini birşey sanan insan çok piyasada yalnız deilsiniz ;)
Yazdıgım bilgileri evt gorebilirsin ama aracı satın alma sürecini hangi arabanın nezaman nasıl uretildigi nasıl sureclerden gectigini sizin gibi sıradan insanlar ogrenemez mesela...
Konu açınca kendimi bişey sanmakla alakası oldugunu sanmıyorum galiba aldıgım arac size batıyor o yuzden sizde boyle bir kanıya vardınız burdaki tum yorum yazan insanlar oyle bir dusunceye varmadıgına gore... Sizin gibi insanlar zaten heryerde bunun gibi fazlalıklar yapıyor madem seni ilgilendirmiyor konuma yazmayabilirsin ve kirlilik yapmayabilirsin...
MR.TurboALİ
29-01-2010, 12:15
güzel seçim hayırlı olsun.
Teşekkur ederim degerli yorumlarınızdan ötürü... Daha iyileri sizin olsun arkadaslar...
Yazdıgım bilgileri evt gorebilirsin ama aracı satın alma sürecini hangi arabanın nezaman nasıl uretildigi nasıl sureclerden gectigini sizin gibi sıradan insanlar ogrenemez mesela...
Konu açınca kendimi bişey sanmakla alakası oldugunu sanmıyorum galiba aldıgım arac size batıyor o yuzden sizde boyle bir kanıya vardınız burdaki tum yorum yazan insanlar oyle bir dusunceye varmadıgına gore... Sizin gibi insanlar zaten heryerde bunun gibi fazlalıklar yapıyor madem seni ilgilendirmiyor konuma yazmayabilirsin ve kirlilik yapmayabilirsin...
sorma nasıl battı anlatamam :D
.::EmrE::.
29-01-2010, 13:45
Çok güzel maşallah. Güzel bir seçim yapmışsınız,böyle ender hothatchleri görmek güzel :) Hayırlı olsun.
M U R A T
29-01-2010, 17:43
yanlız bu mesajın hoş olmamış bu foruma yeni üye olduğundan burdaki insanları da tanımıyorsun herkesin kendine göre bi aracı var. bende şahsen ortada araç yokken böyle konu açılmasını doğru bulmuyorum aracın gelir kendin çeker fotolarını koyarsın en doğrusu budur bence:icon_tup:
Seat bayisine gittigimiz zaman, ya da bosverin gitmeyi, bir telefon actigimiz zaman bize Ibiza Cupra siparisi gecsek ne zaman teslim alabilecegimizi soylemezler degil mi? Tipimize falan bakarak siradan insan olmadigimizi anlayinca mi bilgi verirler ? Sacmalamissiniz. :)
Karsindakini tanimadan boyle artistik mesajlara gerek yok.. Sakin ol biraz..
yanlız bu mesajın hoş olmamış bu foruma yeni üye olduğundan burdaki insanları da tanımıyorsun herkesin kendine göre bi aracı var. bende şahsen ortada araç yokken böyle konu açılmasını doğru bulmuyorum aracın gelir kendin çeker fotolarını koyarsın en doğrusu budur bence:icon_tup:
Sana gore oyle bana gore boyle dogru polemige gerek yok seninkisi sana dogru baskasına yanlıstır..
Seat bayisine gittigimiz zaman, ya da bosverin gitmeyi, bir telefon actigimiz zaman bize Ibiza Cupra siparisi gecsek ne zaman teslim alabilecegimizi soylemezler degil mi? Tipimize falan bakarak siradan insan olmadigimizi anlayinca mi bilgi verirler ? Sacmalamissiniz. :)
Karsindakini tanimadan boyle artistik mesajlara gerek yok.. Sakin ol biraz..
Karsıdakini tanımayla ne alakası var kardeş onu anlamadım? Karsımdaki beni tanımadan amacımı anlamadan neden eleştiriyor onu soyleyin peki?Merak etmeyin o arabayı gunde kaç kişi soruyor gidip bi sorun seat bayisine hatta diger illerdeki seat bayilerine aracı almak istiyorum diyin bakalım tamam getirtelim diceklermi merak ediyorum? Tr de kaç bayi bu aracı getiriyor bana soylermisin? Ayrıyeten basta yazdıgın mesajda insan bi tanısır direk fiyatı nekadar diye sormanıda anlamış değilim hersey para degil... Madem fiyatını merak ediyosun ara sor bakalım seatı bilgi versinler sana...
Hayırlı uğurlu olsun, doğru bir seçim yapmışsın zamanında benim de FR alma niyetim vardı şekli falan çok hoşuma gidiyordu fakat değmeyecek bir fiyat vermişlerdi arabaya alamamıştık. Tek kafama takılan nokta FR daki görüntüyü keşke Cupra'sına verselermiş, ön tampon falan çok daha şık FR da, http://www.arabalar.com/image/arabalarbuyuk/Seat/Seat-Ibiza-16-Lt-Sport-Rider-5500-2.jpg. Ancak öyle şeylere takılmamak lazım, takıldıkça benim içim gidiyor. Umarım kazasız belasız binersin.
Auto emocion :)
Bu arada yeni okudum geçmiş mesajları da, aracının üretilmemiş olmasını bas bas bağırmak görgüsüzlükten başka birşey değil benim gözümde. Ben öyle anlıyorum veya. Bu arada ben daha geçen hafta servisteyken orda laf lafı açtı konuştuk araç hakkında mevcut bilgilerin hepsini veriyorlar serviste. Kendi aracını pazarlamadıktan sonra nasıl satsın adam?
Hayırlı uğurlu olsun, doğru bir seçim yapmışsın zamanında benim de FR alma niyetim vardı şekli falan çok hoşuma gidiyordu fakat değmeyecek bir fiyat vermişlerdi arabaya alamamıştık. Tek kafama takılan nokta FR daki görüntüyü keşke Cupra'sına verselermiş, ön tampon falan çok daha şık FR da, http://www.arabalar.com/image/arabalarbuyuk/Seat/Seat-Ibiza-16-Lt-Sport-Rider-5500-2.jpg. Ancak öyle şeylere takılmamak lazım, takıldıkça benim içim gidiyor. Umarım kazasız belasız binersin.
Bu arada yeni okudum geçmiş mesajları da, aracının üretilmemiş olmasını bas bas bağırmak görgüsüzlükten başka birşey değil benim gözümde. Ben öyle anlıyorum veya. Bu arada ben daha geçen hafta servisteyken orda laf lafı açtı konuştuk araç hakkında mevcut bilgilerin hepsini veriyorlar serviste. Kendi aracını pazarlamadıktan sonra nasıl satsın adam?
vermiş olduğunuz linkteki araç FR değil sport rider modelidir. FR tamponu daha farklıdır.
http://i243.photobucket.com/albums/ff133/srknzfr/seat-ibiza-fr-1.jpg
Yorumunuz için Tesekkur ederim sagolun varolun...
Diger konu ile ilgili yorumunuza gelince o sizin gozunuzde oyle benim gozumde farklı bir mesele diger insanların yaptıgıda benim gozumde baska birsey onu burda soylemiyecegim...
Ayrıyeten verdiğiniz linkteki arac Sport Rider modeli yukarda arkadas zaten gerekli cevabı vermiş fazla bilginiz yok heralde sizinde bu araclar hakkında....
Jam da Joker
30-01-2010, 12:21
Ben şu sıradan insanlar kısmını anlamadım hayırdır Bugatti Veyronmu sipariş verdinde haberimiz yok ? Aldığın arabanın 2 katını motoruna harcayan insanlarda var burda ama kimse birbirine böyle laflar etmiyor sen başka forumlarla karıştırma kalkıp sizin gibi sıradan insanlar falan diye ithamlarda bulunmuşsun. Gayet normal birşey söylemiş Faberge arabanın kendi resimi olsaydı demiş bölüm ismi gayet açık ve net Otomobilleriniz. Herkes sipariş verdiği otomobilin internetten resmini koyarsa burası wallpaper bölümüne döner.
Ben şu sıradan insanlar kısmını anlamadım hayırdır Bugatti Veyronmu sipariş verdinde haberimiz yok ? Aldığın arabanın 2 katını motoruna harcayan insanlarda var burda ama kimse birbirine böyle laflar etmiyor sen başka forumlarla karıştırma kalkıp sizin gibi sıradan insanlar falan diye ithamlarda bulunmuşsun. Gayet normal birşey söylemiş Faberge arabanın kendi resimi olsaydı demiş bölüm ismi gayet açık ve net Otomobilleriniz. Herkes sipariş verdiği otomobilin internetten resmini koyarsa burası wallpaper bölümüne döner.
Evt o kısmı anlayamadıgın kesin yazdıgın cevaba bakarsan. Kuru kalabalık diye tabir ettiğimiz insanları kastetmek istemiştim.Sen diyosun bugatti siparişimi verdin vermiş olsam ne yazıcak yani bugatti veren diger insanlardan daha ustum oluyormuş cok yanlış anlamışsın sen dediğimi.
Neden sizi bukadar rahatsız etti bu konu anlamış değilim herhangi bir yonetici yasak falan demediğine gore sizi gercekten ilgilendirmez ve cevap yazmanıza gerek yok arkadasım ister wallpaper resmini koyarım ister baska resim....
PaSHa-brk
30-01-2010, 13:09
Hayırlısı olsun dostum,Sportingten sonra iyi bi seçim yapmışın ;)
Hayırlısı olsun dostum,Sportingten sonra iyi bi seçim yapmışın ;)
Vay berkcigim sendemi burdasın teşekkur ederim sağol degerli yorumun için evt sporting beni cok yormustu umarım bu onun gibi olmaz...
erkan.dinkcier
30-01-2010, 13:48
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkur ederim kardeşim sağol varol.... :)
Hayirli ugurlu olsun abicim, gule gule kullan.
Hayirli ugurlu olsun abicim, gule gule kullan.
Teşekkür ederim kardeşim sağol varol daha iyileri senin olsun....
Kromusun :D ?
Kromusun :D ?
Kromusun:D ? Aldiin arabada biseye benZeymis pehh
Kromusun:D ? Aldiin arabada biseye benZeymis pehh
Evet ama para bende :D
Evet ama para bende :D
Bende bari birazdan ayfon 3gs telefonumdan 320bin avroya siparis verdigim lamborcinim icin konu aciim yuw ama kiskanmayin bak sonra,ben kaldiramam puhahahahahahahaah o diilde gunluk m-b312d baymaya basladi 407 kullaniorum.. Hea kro degilim ama parada bende muhahaah
Bende bari birazdan ayfon 3gs telefonumdan 320bin avroya siparis verdigim lamborcinim icin konu aciim yuw ama kiskanmayin bak sonra,ben kaldiramam puhahahahahahahaah o diilde gunluk m-b312d baymaya basladi 407 kullaniorum.. Hea kro degilim ama parada bende muhahaah
Telefon üzerinde Lambo sipariş verme çok kontör gidiyo :D :D :D Lambo 3 kont Veyron 5 kont :D
Boost Up
05-02-2010, 22:26
Ayıptır sormasıda niçin böyle bir tribe büründünüz. Siz sıradan insansınız falan aşağılamalar? Pardon da asıl olarak siz kimsiniz?
Ayıptır sormasıda niçin böyle bir tribe büründünüz. Siz sıradan insansınız falan aşağılamalar? Pardon da asıl olarak siz kimsiniz?
Ardacım biz sıradan aşşalık insanlarız :D
Arkadaş Super Sonic Human being :D
Neeey boing mi ahahahaah what r u doing diye sormazlar mi adama ahahaha
Jam da Joker
05-02-2010, 22:31
Evt o kısmı anlayamadıgın kesin yazdıgın cevaba bakarsan. Kuru kalabalık diye tabir ettiğimiz insanları kastetmek istemiştim.Sen diyosun bugatti siparişimi verdin vermiş olsam ne yazıcak yani bugatti veren diger insanlardan daha ustum oluyormuş cok yanlış anlamışsın sen dediğimi.
Neden sizi bukadar rahatsız etti bu konu anlamış değilim herhangi bir yonetici yasak falan demediğine gore sizi gercekten ilgilendirmez ve cevap yazmanıza gerek yok arkadasım ister wallpaper resmini koyarım ister baska resim....
Benim anlamadığım kısım yokda senin anlamadığın kısım şu :
Bu forumda kuru kalabalık olmaz. Senin gibi arada bi olur, onlarda çok fazla barınamaz.
Burası senin üretilmeyen arabanla artislik yapıp insanları aşşağılayabiliceğin bir yer değil başka forumlarla karıştırma sonun hüsran olmasın. Beni rahatsız eden ne senin konun ne araban senin tavrın ! Wallpaper kısmına gelince onuda istediğin gibi koyamazsın git fotoğraf bölümüne koy Ibıza Cupranın wallpaper resimlerini.
Boost Up
05-02-2010, 22:32
Abi o kadar mı eziğiz yaa:(
Neeey boing mi ahahahaah what r u doing diye sormazlar mi adama ahahaha
He evet Boeing aldım Istanbul-Paris yapıyorum indi bindi 1,5 lira :D
recepserkan43
05-02-2010, 22:36
ne zordur bi arabaya kapora verip beklemek bilirim işin zor sabır dilerim geldiğinde foto çek te güzelliği görelim ama öle cep telefonuyla falan çekme güzel pahalı bi makina kullan faberge bu konuda sana yardımcı olur sanırım saygılar
He evet Boeing aldım Istanbul-Paris yapıyorum indi bindi 1,5 lira :D
wall'umu kapadim tostumu yedim seni bekliyorum istanbul-bosna yap bi ara..:D
ya arkadaslar fxx le lp640 ın anahtarını bulamıyorum gören warmı?
anahtarları bi o yana bi buyana atarsak olacagı o pffff
neyse bu gecede veyronla cıkıyım bari
wall'umu kapadim tostumu yedim seni bekliyorum istanbul-bosna yap bi ara..:D
Dur şimdi Berlin üzerinden bi elfo yapıyorum ve dönüyorum :D
ya arkadaslar fxx le lp640 ın anahtarını bulamıyorum gören warmı?
anahtarları bi o yana bi buyana atarsak olacagı o pffff
neyse bu gecede veyronla cıkıyım bari
En güzel kulak karıştırılan anahtar lp640 zaten tavsiye ederim :D
En güzel kulak karıştırılan anahtar lp640 zaten tavsiye ederim :D
gecen fxx i sen götürmedinmi piknige gidicem diyipte??
bak unuttum ben onu getirsene bilader arabamı :Deli:
hakotech
05-02-2010, 22:45
hayırlı uğurlu olsun aracın..nolur ilerde leon cupra alma ama :D :D
Araban gelince resimlerini koyar bizim gibi sıradan insanların gözlerini şenlendirirsin, konuyu kitliyorum.