Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte neden asabiyim, neden Asabiyiz.....
Abilerım trafıkte asırı derecede asabı ve sınırlı oluyorum... Yanlıs anlasılmasın kımseye saygısızlık,atar,gıder yaptıgm yok fakat bırısı hata yapınca,trafık sıkısınca ve benzer durumalrda cıgırdan cıkıyor sınırlenıyorum,Kendımı ve arabayı yıyorum... bunun sebebı nedir :soru: bu sorunu cozmem lasım...durum vahım :D:D
Buarada sıtede boyle durumda Abılerım vardır....
sol şeritte en son model mersosu olan bayanların gitmediği e-5 De nasıl asabi olmazsın ki...
istanbul trafiğinde sakin olmak anormal bizimkisi normal bi durum :hehe:
inanılmaz derecede bende öleyim ya...
ne yalan söyliyim bende öyleyim :) adam ya sinyal vermez önüme kırar, ya yol vermezler nereye gitcekleri belli olmaz devirden düşürürler seni :D en son babamı dükkana götürürken adam bile korktu :D ama sebebini bende çözmüş değilim :S patlamaya hazır bomba gibiyim biri bi hata yapsın hemen patlıyorum :S
KingoAtmo
27-01-2010, 10:08
Arabada TSM yada Klasik müzik dinlemeyi deneyin, Hem daha yavaş ve sakin araba kullanıyorum, kimseyede sinirlenmiyorum.
Arabada TSM yada Klasik müzik dinlemeyi deneyin, Hem daha yavaş ve sakin araba kullanıyorum, kimseyede sinirlenmiyorum.
Denemiştim...
Fakat 1 diyorsun 2 diyorsun sonra yine basıyorsun küfürü İST. burası müzikle olucak iş değil malesef :D
Cimmeria
27-01-2010, 10:11
geçen gün bir haber okudum, trafikte kendisine el kol yapan adamı çekip vurmuş manyağın biri...
bunları düşünün arkadaşlar, ailenizi sevdiklerinizi düşünün, trafikte belinde silah olan iki gıdım aklı bulunmayan bir sürü mal dolaşıyor gerçekten değmez hiçbiri ile uğraşmaya...
gülümseyin geçin bunlara... sinirlenip kendinizi gereceğinize başka şeyler düşünün keyfiniz yerine gelsin
ben sinirim bozuk olduğu zaman trafikte onun bunun annesiyle muhatap oluyorum :D eğer komiğim geldiyse dalga geçip bende ona yapıorum aynı şeyi vs. hatta gülüorum el hareketi falan takılıorum öyle :D beni de bigün vuracaklar desenize :D
Absinthé
27-01-2010, 10:12
Bende dememe gerek yok sanırım. :)
geçen gün bir haber okudum, trafikte kendisine el kol yapan adamı çekip vurmuş manyağın biri...
bunları düşünün arkadaşlar, ailenizi sevdiklerinizi düşünün, trafikte belinde silah olan iki gıdım aklı bulunmayan bir sürü mal dolaşıyor gerçekten değmez hiçbiri ile uğraşmaya...
gülümseyin geçin bunlara... sinirlenip kendinizi gereceğinize başka şeyler düşünün keyfiniz yerine gelsin
geçen ters yönden gelen birisi yaptı bana abi kusuruma bakma dedim ben yalnış girdim dedim adama....
pisi pisine vurulmanın bir anlamı yok :D:D
Yok Abı kımseye bulastıgım satastıgım yok...dıyorum yaa kendımı yıyorum dıreksıyonu tokatlıyorum...Anormal derecede sınırlenıyorum.........
Ozan Özer
27-01-2010, 10:16
Kendisine saygısı olmayan insanın başkalarına da saygısı olamaz.
Trafikte bir hata yaptıysam,elimi kaldırır,özürümü dilerim yaptığım kişiden.Toplasanız 3-4saniyelik bir hareket.Bunu yaptığınızda olay zaten biter,istediğiniz kadar sinirli olun,bir anda geçer.Ama bunu çoğu insan yapmıyor ne yazık ki!Makas atıp,birkaç araç geçildi mi dünyanın en iyi şoförü oluyor insanlar nedense.Çoğu kez şahit olduğum birşey;yerinde duramayıp oraya buraya atlayan bir şoförle,adam gibi sakin kullanımımda 5-6km sonra aynı bölgede olduğumuz.Ne desek boş,sinirlenmekle anca kendimizi yiyip bitiriyoruz,eskiden deli gibi sinirlenir,peşine takılır bağırmadan etmeden bırakmazdım;artık kimseyle uğraşmıyorum.Biri hata mı yaptı,kornaya basıp direk olarak teybime yöneliyorum.O adama çıkışsanız,değişecek mi sanıyorsunuz?Hayır..Ama siz kendinizi değiştirebilirsiniz..
traifte seri atakaraba kullanmasını istiyorum herkesin birbirine saygısı olsun istiyorum gidene yol ver engel olma istiyorum ama çokşey istiyorum.. bu yüzden sinr stres hat safhada bende de..!!!
valla şu olaydan sonra ben daha sakin oldum trafikte:
http://www320d.mackolik.com/Nethaber.Statics/Images/news/h/v/hakaneronkrrg22.jpg
Kendisine saygısı olmayan insanın başkalarına da saygısı olamaz.
Trafikte bir hata yaptıysam,elimi kaldırır,özürümü dilerim yaptığım kişiden.Toplasanız 3-4saniyelik bir hareket.Bunu yaptığınızda olay zaten biter,istediğiniz kadar sinirli olun,bir anda geçer.Ama bunu çoğu insan yapmıyor ne yazık ki!Makas atıp,birkaç araç geçildi mi dünyanın en iyi şoförü oluyor insanlar nedense.Çoğu kez şahit olduğum birşey;yerinde duramayıp oraya buraya atlayan bir şoförle,adam gibi sakin kullanımımda 5-6km sonra aynı bölgede olduğumuz.Ne desek boş,sinirlenmekle anca kendimizi yiyip bitiriyoruz,eskiden deli gibi sinirlenir,peşine takılır bağırmadan etmeden bırakmazdım;artık kimseyle uğraşmıyorum.Biri hata mı yaptı,kornaya basıp direk olarak teybime yöneliyorum.O adama çıkışsanız,değişecek mi sanıyorsunuz?Hayır..Ama siz kendinizi değiştirebilirsiniz..
herkes aynı şekilde düşünse zaten sinirlenmeye gerek kalmaz
Kurallara uymadan abuk subuk sürenleri görünce benimde tepem atıyor..
Bir gün kırmızı ışıgın yanmasına 2 saniye var arkadan sellektör yakarak geliyor;yani beni geçsen bile kırmızıya yakalanacaksın bu acelen ne,korna çalıyor sellektör yakıyor..
Böyle insanları görünce tepem atıyor :)
Bu sorun çözülmez TR milletiyiz tezcanlılık ön planda bizde....
öfkesine hakim olabilen insan ermiş insandır.. çok zor öfkeyi yenmek...
Abilerım trafıkte asırı derecede asabı ve sınırlı oluyorum... Yanlıs anlasılmasın kımseye saygısızlık,atar,gıder yaptıgm yok fakat bırısı hata yapınca,trafık sıkısınca ve benzer durumalrda cıgırdan cıkıyor sınırlenıyorum,Kendımı ve arabayı yıyorum... bunun sebebı nedir :soru: bu sorunu cozmem lasım...durum vahım :D:D
Birgün sopayı yersin aklın başına gelir hiç üzülme :D Şaka bir yana tecrubeyle sabitir !
Üstelik aynasızlarmış sivil araçta :D Gerisini siz anladınız biraz ben çalıştım sonra üç kişi bateri çalmaya başladı konser bitii ama bende bittim :D
ulasoztas1
27-01-2010, 10:30
bende trafikte deli oluyorum sürekli sövüyorum... bazen de birisine yol veriyorum teşekkür etmiyo onlara çok sinir olurum. Ama yol verdiğime teşekkür etsinler bütün sinirim geçiyorum :)
ByShaGGy
27-01-2010, 10:32
bunun çözümü yok bende öleyim :)
İstanbul tradiğinde sakin olabilene ne mutlu :D:D
ist. trafiğinde hız sınırı yoktur...
Adam ulaşabildiği sınıra kadar basar...
Oysa hesaplasa 5 dk fark edecek insan gibi gitse...
bende trafikte deli oluyorum sürekli sövüyorum... bazen de birisine yol veriyorum teşekkür etmiyo onlara çok sinir olurum. Ama yol verdiğime teşekkür etsinler bütün sinirim geçiyorum :)
Ya trafikte teşekkür olayı da nerden çıktı ? Yol verirsin adam gider bunun için teşekküre gerek yok. Ama bizim ülkede kimse kimseye yol verme gibi bir durumu olmadığı için millet yol verene teşekkür ediyor. Ben herkese yol veririm çünkü hoşuma gidiyor kendimi dizginlemek + sakin bir kişilik alt yapısı ve sabrı öğrenmek hayatı öğrenmek gibi birşey.
şirket araçları (özellikle megane sedan otomobiller ve beyaz ford focus trend araçlardan çok korkarım)
taksi şoförleri,
magirus dolmuşlar
sarı dolmuşlar
özel halk otobüsleri
iett otobüsleri
özellikle ve özellikle de şirket / okul servis araçları..
trafik bu araçların umurlarında değil.. deli cesareti ile, tüm saygısızlıklarıyla, bu yolların hepsi benim edasıyla yol almaları sebepli olarak;
tüm bu sinirlenmelerin, küfürlerin kaynağı, pastanın en büyük dilimi bu araçları kullanan şoförlerin..
özel araçların da mutlaka hataları vardır ama aslan payı bu yukarıda sıraladıklaırmın..
günün geri kalanının daha iyi geçmesi için, ruh sağlığımız için (özeleştiri yapacak olursam, ben dahil) daha sakin, daha sağduyulu davranmamız gerekiyor.........
ulasoztas1
27-01-2010, 10:45
Ya trafikte teşekkür olayı da nerden çıktı ? Yol verirsin adam gider bunun için teşekküre gerek yok. Ama bizim ülkede kimse kimseye yol verme gibi bir durumu olmadığı için millet yol verene teşekkür ediyor. Ben herkese yol veririm çünkü hoşuma gidiyor kendimi dizginlemek + sakin bir kişilik alt yapısı ve sabrı öğrenmek hayatı öğrenmek gibi birşey.
2 arabanın geçmiceği dar bi sokakta karşılaştığın zaman normalde bizim insanımız karşı taraf geri gitsin diye bilerek gaza basar. bu durumları yaşayıp bildikten sonra bi taraf eğer karşı tarafa kolaylık yapmak için biraz geri gelir yada sokka başında beklerse bu davranış yüzünden ben teşekkür eder ve beklerimde
2 arabanın geçmiceği dar bi sokakta karşılaştığın zaman normalde bizim insanımız karşı taraf geri gitsin diye bilerek gaza basar. bu durumları yaşayıp bildikten sonra bi taraf eğer karşı tarafa kolaylık yapmak için biraz geri gelir yada sokka başında beklerse bu davranış yüzünden ben teşekkür eder ve beklerimde
Ya sıra dışı haller hariç teşekküre gerek yok :) Ama dediğin gibi olunca içinden gelen teşekkür olmalı bence. Bir gün hatunun birine yol verdim bana el sallarken yanından geçen arabayı görmedi az kalsın çakiyordu :D Yol verdik bas git kardeşim yaa :p
Ya sıra dışı haller hariç teşekküre gerek yok :)
yaw ne var tşk etmekte? ekmek istemez, su istemez.. cebinden paran da eksilmez, boyun da kısalmaz... etrafa pozitif elektrik yaymanın faydası vardır.. :)
yaw ne var tşk etmekte? ekmek istemez, su istemez.. cebinden paran da eksilmez, boyun da kısalmaz... etrafa pozitif elektrik yaymanın faydası vardır.. :)
millet hele bir yol vermeyi öğrenirse pozitif olmayı da öğrenecek :)
kocaman e5 de aynamın tozunu alarak gecmesi...
geçenlerde jdm wakaba hakkındaki başlıkta biri demişti, trafik kültürdür, nasıl kullandığımız o milletin kültür seviyesini gösterir.
trafik saygıdır, insanın saydı duymaya çalıştığı halde saygısızlık görmek canını sıkan. kurallar v.s. değil beyinler değişmeli düzenli trafik için.
ben de sinirleniyorum aynı şekilde.
Valla gicik oldugum bicok sey var , gicik etmek icinde yaptigim bicok sey var.. En cok yolvermeyi seviorum ama:) ozellikle yayalara ..:) Makaravarimsii bi yazi oldu ama dogru soyluyorum makara yapmiyorum yani. = )
emresener
27-01-2010, 11:02
şirket araçları (özellikle megane sedan otomobiller ve beyaz ford focus trend araçlardan çok korkarım)
taksi şoförleri,
magirus dolmuşlar
sarı dolmuşlar
özel halk otobüsleri
iett otobüsleri
trafik bu araçların umurlarında değil.. deli cesareti ile, tüm saygısızlıklarıyla, bu yolların hepsi benim edasıyla yol almaları sebepli olarak;
tüm bu sinirlenmelerin, küfürlerin kaynağı, pastanın en büyük dilimi bu araçları kullanan şoförlerin..
özel araçların da mutlaka hataları vardır ama aslan payı bu yukarıda sıraladıklaırmın..
günün geri kalanının daha iyi geçmesi için, ruh sağlığımız için (özeleştiri yapacak olursam, ben dahil) daha sakin, daha sağduyulu davranmamız gerekiyor.........
listenin en büyük eksiği o motorlu kuryeler yokmu bi bakıosun sağ boş bi çat tam giricen sağ aynayı sıyararak motor geçio pehhh vallaha bende 2günlük acemi gibi kullanmaya başladım arabayı :)
Rstmania
27-01-2010, 11:13
Valla sadece trafikte sinir oluyorsanız ne mutlu size. Ben kalabalık olan her yerde sinir oluyorum. Sağolsun toplumumuz o kadar çok kendini düşünüyor ki başkasını düşünmeye fırsat bulamıyor.
kickboxer
27-01-2010, 11:15
ben cok asabı degılımdır ama haksız oldugu halde bıde bagırıp kufur eden adam oldmu karsımda hıc acımıyorm en son hatrladıgımda bırı oyyy vurma dıyodu
Ben de böyle bi soruna sahibim.. Ben de cok gergin oluyorum hep trafikte..
VTec_king
27-01-2010, 11:29
eğitim şart malesef o kadar çok hata yapan varki
ama bizde trafik kurallarına pek uymuyoruz
son zamanlarda dikkat ediyorum trafikdeki insanlardan bayağı bi hızlıyım
ama bölece daha dikkatli oluyorum
bazen bende cileden cıkıoyorum sinirlenince yaptıgım yol vermeyen bi aracsa onune kırmak uzun sis ne varya yakıp aynasına tutmak hafif yol verince olabildiğince hızla yanından geçmek.. g.tunu sallaya sallaya giden ama umursamayan bi yayaysa yanından olabildiğince sesli ve hızlı gecmek (o hoplama suratındaki has s.tir havası o anlık sinirimi almaya yetiyor :D)
normal kullanımımda yayalara cok yol veririm yanımdaki arac sinyal vermişse önüme alırım bi araba sokaktan cıkıcaksa müsade ederim yol verdiğim şöförün gülümsemesi rahatlatıo mutlu ediyor beni.ama arabadaki ark.larımın nie herkese yol verion die hayıflanması o bütün huzuru alıp götürüyo...
ben gayet sakınım walla,tavsıye ederım...
hayattan beklentilerim olduğu için elimden geldiğince hayattan beklentisi olmayan insanlarla uğraşmamaya çalışıyorum ve genel anlamdada sakinim kim naparsa yapsın
taksi ve otobüslerden dolayı bazen asabi olabiliyorum. genelde asabi olmuyorum trafikte.
Tek başınayken sakin olunabiliyor da yanınızda bi bayan,eşiniz,sözlünüz veya kız arkadaşınız varsa çok sakin olunamıyor.
CasabLanca
27-01-2010, 12:24
normalde akıllı uslu giderim max 2500 devir
ama bazen oluyor dozer gibiyim altımda güçlü yüksek birşeyle olsa nonstop trafikte önüme geleni ezmek istiyorum :D
eskiye oranla melek gibiyim artık :D
eskiden çoğu zaman birine darlandımmı hakikatten durdururdum yada canafar gibi yoldan falan atardım adamı :D
şimdi kimseyi iplemiyorum kolay kolay kendi yolumda gidiyorum
istediginiz kadar sinirlenin ama bunu karsiya gostermeyin, kafanın ustunde saçın var diye kavgaya girebilirsiniz, arkadan gelen biride sokuverir bıçağı!
arabaya binince sanki düğme var gibi otomatikman piskopat oluorum :D
kesinlikle öyle artık kimsenin psikolojisi belli değil neyin nerden çıkacağı hiç belli değil hergün haberlerde onlarcasını görüyoruz ota b.ka adam öldürmek yaralamak o kadar kolaylaştı ki :(
Dünya tkime merkep dötüme modeli hiç sallamam trafikte olanı biteni ben yoluma bakarım :)
Dünya tkime merkep dötüme modeli hiç sallamam trafikte olanı biteni ben yoluma bakarım :)
aynen, hic sinirlenmiyorum valla acelem yoksa :) zaten cok acelem olunca genelde kufur yiyen ben oluyorum
Walla sık sık sinirleniyorum ve küfrediyorum.En cokta şeridinde gitmeyenlere ve sol şeritte aynalarına bakmadan gidenlere kılım.Orta şeritlerden sakin sakin giderken arkadan gelip tamponuma yapışanlara yada yavaş gidiyorum diye sellektör atanlara uyuz oluyorum illa gel ağzıma yüzüme makasla tamponumu yala geç gazla diyolar ya :)
Ama favorim değişmezim en sevdiklerim fıskıyelerinin ayarı olmayan camını yıkayacak diye sağa sola su püskürten ve camına suyun gelmediğini göre göre basmaya devam eden mahlukatlar.Bigün gırtlağını sıkacam birtanesının ohhh bu kdr :hahaha:
Sinirlenseniz bile bunu dısarıya tasımayın, eskisi gibi delikanlılık falan sökmüyor artık.
5dk erken gitcem diye, yola önce girmek icin canınızdan olmayın.
CallMeInsane
27-01-2010, 14:37
eger günlük yaşamına etki eder hale geldiyse siinir durumu bi doktora baş vurmakta fayda var ama sadece arabanın icinde ise gayet normal
taksi şoförleri,
magirus dolmuşlar
sarı dolmuşlar
özel halk otobüsleri
iett otobüsleri
aynen bende sınır oluyorum fakat haftanın 2 gunu asırı yol yapıorum ıstanbul içi sabah 7 den akşam 7 ye kadar 12 saat ıstanbul trafıgınde oluyorum ogleden sonrakı saatlerde bakıyorum mınıbus taksi şöförlerınden farkım kalmamış trafık adamı delı edıyor
ben trafikte alayına atar gider yapıyorum. Asla küfrü esirgemem. Biri ardımdan sellektör yaptıysa mutlaka durdururum nedenini sorarım. Ancak çok tatsız şeylerde yaşamadım değil;
birinde adam transit baktım 2 kişiler, adam hayasızca sürüo. önüne kırdım durdurdum indim arabadan ana avrat küfrediorum, adamlar kayar kapıyı bi açtı, meğer arka amele doluymuş, ben küfrederek patiyle karışık vın tabi.
bi diğeri dün akşam oldu. adam 10 la gidio sağına soluna bakıo, ben tam sollucam oda bastı gaza karşıdakine sokudu beni. Bende asıldım kornaya ama geçtim. Sonra sellektör çekio,... durdum geri geldim "nie sellektör çekiosun" dedim. "adam ol" dedi. adam 50 yaşında kelermiş bide beyaz saçlı. yanındada uzun saçlı hipi tipli bi çocuk var, arkasında eşarplı bir kadın. dedim "sana şimdi adamı bir gösteririrm..." ---"hadi göste bakalım" dio adam yaaa :D yanindaki zibidide " nedir problem arkadaşım, gitsene yoluna" dio :D ben gene lugatı açtım hanginizi döveyim a....q die. bastım gittim. ama acısı hala içimde :D
Yapmayın özellikle yanınızda başkası var ise. Ben geçen gün kafami s.kim dalaşıyordum birileri ile ama yapmayın arkadaşlar o. çocukları ile uğraşılmaz. Olan sinirlerinize oluyor neden inip böyle gözünün akını dökemiyorsun içinde kalıyor onal sinirlerine oluyor kendini yıpratıyorsun.
Kendimi bazen evlenmeden önceki halim gibi görüyorum öyle davranıyorum aman arkadaşlar yanınızda birisi varken kesinlikle dalaşmayın.
He yanınızda erkek olur arkadaş kardeş inin o zaman maximum 5 dakika bitirin işi binin arkanıza bakmadan devam edin.
Olay yerinde kamera yoksa bi s.kim kanıtlayamaz oç ları.
JumboAli
27-01-2010, 15:18
ben gayet rahatım valla ızmır trafıgınde . hııııc oralı bıle olmam kımse durupta bısı dese keske . zaten yolda tır devrılse ıstanbul kadar trafık olmuo Bıtek yagmur yagdıgında Camlar bugluyken cok asabı oluorum nedını bende bılmıorum :D
AllTerrain
27-01-2010, 15:25
bole g... bole y.... tabirini cok uyguluyorum, onume kirana selektor ve korna caliyorum artistlik ederse bodozlama onune kiriyorum veya yoldan cikariyorum cussem ile, dun rumeli hisari sahilde tek serit yol, 60 la gidiyroum kiz arkadasim yanimda sohbet ediyoruz, arkadan bi sedan yeni civic selektor atip duruyo elimle gec gec isareti yaptim lavuk korna caldi uzunca bende cami acip sovdumde duymadi dana heralde, kiz arkadasim sakinlestirdi, ozellikle taksicilere ve dolmusculara uyaniklik edip one gecenlere emniyetten veya aradan kaynak yapanlara uyuz olup yol vermiyorum, veya inat edip bi yere sapacakken yol vermeyen itogluitlerinde agzina kiriyorum sikisik trafikte sinyali gordugu anda one atliyan okuzlere uzunca selektor yediriyorum, tek kotu yonum makas atan bir arac gorsem (marka model farketmez sinif farkini goze almadan) direk yapisip eline vermeye tesebbus ediyorum, benden yavas hizli farketmez, durakta indirecegi yere yolun ortasinda durup yolcu indiren ve trafigin akisina eden otobuslere korna ve selektor senfonisi yolluyorum, ha bu arada arka sisini yakanlara uyuz oluyorum, bide sap sap dolusup arabaya kiz arkadasima abazan abazan bakan denyolarin ustune cikasim geliyo jip ile... simdilik bu kadar....kisacasi trafikte yukardan bakan tiplere (tamam jiple geziyoruz ama) kendini bi b.k sananlara kil oluyorum...
ha bu arada oyuncak tabanca aldim boncuk atan gercegine benziyo baya, direk camdan gostericem sayica fazla 5 10 kisi tek kisiye inip artistlenenlere veya bicak cekenlere . denemenizi tavsiye ederim
yakindada gercegini alicam ruhsat alip, babam ayarlicak ama basima bela alirim o yuzden bi sure boyle..
TolgaEsentepe
27-01-2010, 15:33
genellikle sakin kullanırım. fakat 1 km öteden sellektör atarak gelenlere illet oluyorum illet.. sanki biyerine bişey sokuyormuşuz gibi durmadan atıyor :) hayatta yol vermiyorum yada geçebileceğim bir araba ise yol verip arkasına girip aynı hareketi yapıyorum :) ha birde 2 şeriti ortalamış gidenlere uyuzum yanlarına girip zorla tek şerite sokturuyorum fantezi yapa yapa :D
bole g... bole y.... tabirini cok uyguluyorum, onume kirana selektor ve korna caliyorum artistlik ederse bodozlama onune kiriyorum veya yoldan cikariyorum cussem ile, dun rumeli hisari sahilde tek serit yol, 60 la gidiyroum kiz arkadasim yanimda sohbet ediyoruz, arkadan bi sedan yeni civic selektor atip duruyo elimle gec gec isareti yaptim lavuk korna caldi uzunca bende cami acip sovdumde duymadi dana heralde, kiz arkadasim sakinlestirdi, ozellikle taksicilere ve dolmusculara uyaniklik edip one gecenlere emniyetten veya aradan kaynak yapanlara uyuz olup yol vermiyorum, veya inat edip bi yere sapacakken yol vermeyen itogluitlerinde agzina kiriyorum sikisik trafikte sinyali gordugu anda one atliyan okuzlere uzunca selektor yediriyorum, tek kotu yonum makas atan bir arac gorsem (marka model farketmez sinif farkini goze almadan) direk yapisip eline vermeye tesebbus ediyorum, benden yavas hizli farketmez, durakta indirecegi yere yolun ortasinda durup yolcu indiren ve trafigin akisina eden otobuslere korna ve selektor senfonisi yolluyorum, ha bu arada arka sisini yakanlara uyuz oluyorum, bide sap sap dolusup arabaya kiz arkadasima abazan abazan bakan denyolarin ustune cikasim geliyo jip ile... simdilik bu kadar....kisacasi trafikte yukardan bakan tiplere (tamam jiple geziyoruz ama) kendini bi b.k sananlara kil oluyorum...
ha bu arada oyuncak tabanca aldim boncuk atan gercegine benziyo baya, direk camdan gostericem sayica fazla 5 10 kisi tek kisiye inip artistlenenlere veya bicak cekenlere . denemenizi tavsiye ederim
yakindada gercegini alicam ruhsat alip, babam ayarlicak ama basima bela alirim o yuzden bi sure boyle..
Barkınla bir yakınlığın var mı senin :)
AllTerrain
27-01-2010, 15:34
genellikle sakin kullanırım. fakat 1 km öteden sellektör atarak gelenlere illet oluyorum illet.. sanki biyerine bişey sokuyormuşuz gibi durmadan atıyor :) hayatta yol vermiyorum yada geçebileceğim bir araba ise yol verip arkasına girip aynı hareketi yapıyorum :) ha birde 2 şeriti ortalamış gidenlere uyuzum yanlarına girip zorla tek şerite sokturuyorum fantezi yapa yapa :D
yanliz arkadan 240 230 ile gelen biride olabilir :D sen top speed kasarken biri sola atlasa ne soylersin arkasindan
ben cok asabı degılımdır ama haksız oldugu halde bıde bagırıp kufur eden adam oldmu karsımda hıc acımıyorm en son hatrladıgımda bırı oyyy vurma dıyodu
Dikkat et kaşına Badr HARİ çıkmasın :)
AllTerrain
27-01-2010, 15:36
Barkınla bir yakınlığın var mı senin :)
efendim,benim? yeni sayfa actik temiz bir sayfa sitede uyeligim onaylandi
Aynı gün içinde 1 den fazla konu acman yasak ..
ben de diyorum bu tarz bu ifadeler bana yabancı gelmiyor.. :D :D
TolgaEsentepe
27-01-2010, 15:38
yanliz arkadan 240 230 ile gelen biride olabilir :D sen top speed kasarken biri sola atlasa ne soylersin arkasindan
Şehir içinde o hızlara çıkmasın mümkünse :) azami hız sınırı 70 olan şehir içi bir yolda 230 240 hmm :heyoo:
AllTerrain
27-01-2010, 15:39
Şehir içinde o hızlara çıkmasın mümkünse :) azami hız sınırı 70 olan şehir içi bir yolda 230 240 hmm :heyoo:
bende otoyolda diyosun sandim annadim :D, bende tabakhane spec gidenlere kil oluyorum sikisik trafikte
Sakın haa bu yüzden başına çok kötü şeyler gelebilir ! Zira karşıdaki adamda gerçek silahı çıkartınca anlarsın.
AllTerrain
27-01-2010, 15:43
Sakın haa bu yüzden başına çok kötü şeyler gelebilir ! Zira karşıdaki adamda gerçek silahı çıkartınca anlarsın.
yinede adami R yaptirabilir, adamda gercekten silah varsa belki cekmeye korkar gorunce ilk ben cektigimi, baska turlu silahsiz olup mihlanma sansi daha yuksek 50 50 bi sans iste...
sakın olmak lazım arkadaşlar pozitif bakmak lazım herşeye insanların ne ile karşılaştıkları hiç belli degil kimisi eşiyle kavga edip çıkıyor yola kisimi vefat haberi alıyor kimisi işten kovulmuş geri geliyor vb olumsuzluklar yaşanıyor hayatta. burada yapılması gereken tek şey düya szin etrafınızda dönmüyor herkesin sorunları var ve hr an olabilir.
o yaptı bende yapayım gibi davranışlarla devam edilirse hayatta düzelmez bu trafik. bırak tarafigi hayatın sonlanabilir. o önümenkırdı bende onun önüne kırdım diye düşünen arkadaşlar kendi hayatlarından başka kaç kişinin canınnı tehlıkeye sokuyor düşünsün kişi kendisini egitmeli saygılı olmayı saygı duymayı ögrenmeli.
yavuz364
27-01-2010, 15:43
bende birşey yazmak istiyorum..
önümdeki aracın önü boşsa ve gitmiyorsa önümdekinin de suçu vardır, önündekini sıkıştırmadığı için diyerekten onu da sıkıştırıyorum....
hayatı film tadında yaşa bakalım nereye kadar gidecek bu durumun...
gereksiz işler gerçek silahla dolaşan birine silah çek bak bakalım noluyo
silah hayatta almamda bulaşmam ne insan tipleri gördüm araba kullanıyolar küfürle bitmez herşey
hayattan zevk alın kimseye uymadan devam etmek gerekir
önüne kırmak falan Allah korusun kimin ne oldugu belli değil
AllTerrain
27-01-2010, 15:48
zaten 1 sene icinde tasima ruhsatim olucak, sozu var pederin... ama Allahima dua ediyorum kullanmak zorunda kalmam insallah
yinede adami R yaptirabilir, adamda gercekten silah varsa belki cekmeye korkar gorunce ilk ben cektigimi, baska turlu silahsiz olup mihlanma sansi daha yuksek 50 50 bi sans iste...
Ya bak abini dinle gerek yok hemde hiç :) Bak bizim ailemiz var hayatımız var daha uzun ömür süreceğiz Allah cc kımet ederse ama bu şekilde şakası bile kötü. Bugun öyuncak yarın gerçeği mesele adam korkutmaksa vaz geçelim en azından ben vaz geçtim zira elime birşey geçmedi. Artık daha akıllı davranıp gereksiz maceralara girmiyorum gereği yok. Keşke bize de böyle nasihat etselerdi en azından bir 20 dikişten kurtulurdum :cool:
gereksiz işler gerçek silahla dolaşan birine silah çek bak bakalım noluyo
silah hayatta almamda bulaşmam ne insan tipleri gördüm araba kullanıyolar küfürle bitmez herşey
hayattan zevk alın kimseye uymadan devam etmek gerekir
önüne kırmak falan Allah korusun kimin ne oldugu belli değil
Valla aklına hayran kaldım kardeşim benim bu yaşımda tasavvur ettiğim doğruları sen bu yaşta bitirmişsin Allah razı olsun senden ;)
bende birşey yazmak istiyorum..
önümdeki aracın önü boşsa ve gitmiyorsa önümdekinin de suçu vardır, önündekini sıkıştırmadığı için diyerekten onu da sıkıştırıyorum....
sıkıştırma falan tehlikeli işler hepimiz yaşıyoruz babanın işini düşünüp dalgınlığa gelse başkası sıkıştırıp kaza yaptırsa emin ol boyle rahat yazamazsın
Ya bak abini dinle gerek yok hemde hiç :) Bak bizim ailemiz var hayatımız var daha uzun ömür süreceğiz Allah cc kımet ederse ama bu şekilde şakası bile kötü. Bugun öyuncak yarın gerçeği mesele adam korkutmaksa vaz geçelim en azından ben vaz geçtim zira elime birşey geçmedi. Artık daha akıllı davranıp gereksiz maceralara girmiyorum gereği yok. Keşke bize de böyle nasihat etselerdi en azından bir 20 dikişten kurtulurdum :cool:
bir musibet bin nasihatten iyidir ..
Valla sadece trafikte sinir oluyorsanız ne mutlu size. Ben kalabalık olan her yerde sinir oluyorum. Sağolsun toplumumuz o kadar çok kendini düşünüyor ki başkasını düşünmeye fırsat bulamıyor.
katılıyorum bende genelde kalabalık yerlere dayanamam ama sakin tutarım kendimi.
sen çok yaşamazsın gibi geliyor arkadaş insallah uzun mutlu bir ömrün olur.
AllTerrain
27-01-2010, 15:51
silah cok kotu bisey bende asla tasimak istemem ama baskasi tasiyinca ben olucegime o olsun mantigi ile bizde tasimak zorunda kaliyoruz.... kimin nesi var belli deil adam beni vuracagina ben onu vururum daha iyi ama yuzde 90 it kopuk gibi silahsiz birine silah veya bicak yada sopayla dalicak kadar kari kilikli degilim..
bir musibet bin nasihatten iyidir ..
ya doğru başkan ama bize hep gaz verenler vardı akıl değil :D
Low-Rider
27-01-2010, 15:53
silah cok kotu bisey bende asla tasimak istemem ama baskasi tasiyinca ben olucegime o olsun mantigi ile bizde tasimak zorunda kaliyoruz.... kimin nesi var belli deil adam beni vuracagina ben onu vururum daha iyi ama yuzde 90 it kopuk gibi silahsiz birine silah veya bicak yada sopayla dalicak kadar kari kilikli degilim..
barış çubuğu taşı o zaman
silah çekene çek bir fırt dersin
AllTerrain
27-01-2010, 15:54
:hahaha::hahaha:
+1000 :d :d
yavuz364
27-01-2010, 15:58
sıkıştırmaktan kastım arkadan yaklaşıp flaşör yapmak :) yandan flan değil yani, yanlış anlaşıldı sanırım..
sıkıştırma falan tehlikeli işler hepimiz yaşıyoruz babanın işini düşünüp dalgınlığa gelse başkası sıkıştırıp kaza yaptırsa emin ol boyle rahat yazamazsın
ancak bi keresinde adamın teki hiç sinyalsiz neredeyse çarpacak gibi önüme girdi, sonra ben de sağdan normal olarak geçtim, yavaş yavaş adamın önüne girdim ancak çok yavaş ve mesafe vardı, adam beni hiç görmemiş ki :S adamın ön tamponuna dökündüm, adamın araba bi sağ sol yaptı neyseki 60km/h ile flan gidiyorduk birşey olmadı, sonra ışıklarda geldi dedi "ne yapıyorsun önüme girdin flan," yanımda babam vardı , babam da dedi "farkettiysen aynı şeyi sen de yaptın" :)
adam resmen uyuyormuş, önüne giriyorm adam frene bile basmıyor yani..
neydü belirsiz van tarzındaki sirket araclarından minibuslerden bahçeşehirdeki taksilerden ayarsız farı olanlardan aynamdam gozumu kor edenden Arka sisini acandan üstüme kırıp gevsek gevsek bakandan illetim iide sövüyorum sövme dagarcıgım genişltiyorum:D
Bütün tafik sebebmi insanların mallıkları kimse şerit kurallarına uymuyor sende dolayısı ile sinirleniyorsun benim gibi
Adam oturmuş en sola 120 de gidiyo ama sağ şerit boş orta şerit boş.
Selektör atıyorsun yada sinyal le ikaz veriyorsun adam çekilmiyor, birde bazılarını sağlıyorsun adam sana bakıp kadranı gösteriyo allahım yarabbim :D
En sol şerit sollama şeridi orta şerit devamlı seyir şerididir. otobüsler orta şeridi sollamak için kullanır aynı zamanda ağır vasıtalarda ama gel görelimki en solda bile otobüz ağır vasıtada görebiliyoruz :)
Bunlarda trafiğin aksamasına neden olan etkenler.
Birde en soldan en sağ sapağa girmeye çalışanlarvar yavaşlıyorda yavaşlıyor arkadan geleni kesiyor iice mındar ediyo trafiği
Bazı akıllılarda emniyete giriyor 3 şerit yolu 4 hatta 5 e çıkartıyorlar :)
bu 5 şerit ileride polis bariyet yol daralması vesilesi ile tekrar 3 şerit e düşmeye çalışınca hali ile yine tıkanıyor bu durumda yapılabilinecek en güzel şey ya arabanın içinde bağırıp çağırmak yada sülalelerini anmak yani benim yaptığım o yolda çok insanlarla tartışıyorum birgün allah korusun başıma bişi gelicek.
eneyi yerine konmaktan ötürü asabiyi. önüme kırıp (makas atan) geçene sinir olurum.
usutruplu şekilde versin sinyalini ben durup yol vereyim. arkadan taciz etmesin ama sol şeritte 80km ile gidende kusura bakmasın.
Asabi olmamak için önce trafiğin trafik gibi olması lazım halkpazarı gibi olunca ister istemez odunu veriyor insan ...
Okudukca sinirleniyorum bırı kapasın bu konuyu :) Kopru yolunda gidiyorum orta seritteyim yol boş,100le falan gidiyorum arkamdan bitane kadın geldi altında honda hrv.Sellektör yaptı heralde yanlışlıkla yaptı dedim.Korna caldı tekrar sellektör yaptı.Yol boş solumdan rahat rahat gecebilir gecmiyor tamponuma yanaştı eliyle yürüsene diye işaret yapıyor bende diyorum muhattap olmıyım etmiyim,neyse bakıorm aynadan direksiyon hakimiyetide iyi değil direksiyonu tutuşu korna calışı falan anlıorm öle senelerdir kullanmıo.Kornaya basılı tuttu gene tek eli kornada bi oturdum frene buda panik fren sol seride kırdı tabi yalpaladı baya bi sonra ben gazladm gittim.Baya mutlu olmuştum Hoş bişey değil ama bazen gercektende kaşınıyolar insanı zorluyolar.
Alıştım artık acelem yoksa sakin sakin müzik dinleyerek seyir ediyorum:)
İstanbula hiç gelme drek akıl hastanesine kaldırırlar seni :D
Low-Rider
27-01-2010, 17:26
İstanbulda trafikte sinirlenmemek elde değil , ama artık sakin kalmaya çalışıyorum oldukça.
İt kopuk dolu heryer.
Okudukca sinirleniyorum bırı kapasın bu konuyu :) Kopru yolunda gidiyorum orta seritteyim yol boş,100le falan gidiyorum arkamdan bitane kadın geldi altında honda hrv.Sellektör yaptı heralde yanlışlıkla yaptı dedim.Korna caldı tekrar sellektör yaptı.Yol boş solumdan rahat rahat gecebilir gecmiyor tamponuma yanaştı eliyle yürüsene diye işaret yapıyor bende diyorum muhattap olmıyım etmiyim,neyse bakıorm aynadan direksiyon hakimiyetide iyi değil direksiyonu tutuşu korna calışı falan anlıorm öle senelerdir kullanmıo.Kornaya basılı tuttu gene tek eli kornada bi oturdum frene buda panik fren sol seride kırdı tabi yalpaladı baya bi sonra ben gazladm gittim.Baya mutlu olmuştum Hoş bişey değil ama bazen gercektende kaşınıyolar insanı zorluyolar.
İstanbul adamı delirtir delirtir.... bişey diyim ben eskişehirde doğdum büyüdüm ve tahmin ediceğiniz gibi orada kesinlikle bu tarz trafik sorunları yok, ve haliyle orada doğup büyümüş biri, istanbula öğrenci olarak arabasıyla gelince çıldırma derecesini artık sizler düşünün... siz yine bir nevi alışıksınızdır
:hahaha::hahaha::hahaha:
Müstahakmış haketmiş :D
Trafikde çok sakin ilerlerim 50-60-70 yolun durumuna göre giderim en sağdan yada 2. şeritten. Makas atıp sağımdan geçmeye çalışanları ise çok güzel sokarım sağ önümdeki aracın arkasına :) sadece sağımdan biri geçerken ve ben orta şeritte giderken arkamdan sellektör yapana gıcık olurum.
mertacar
27-01-2010, 17:34
coğu kişinin kulağını çınlatıyorum..
bu arada senin başına gelen bir olayın bi benzeri benim başıma geldi... çok bilmiş gerizekalının teki maltepe sahilde girdi dibime korna öttürüyor, bnde anlamadım bu nie korna öttürüyor diye biraz yavaşlayıp kenara çektim, sonra anladımki selektör yerine kornayla yol isteyen gerizekalı bayan şöförün tekiymiş:icon_wack tabi bende bi sinir bi çıldırma, tam bir hafta sonrada araımı boyatacam bastım yakaladım salak kadını geçtim önüne bu tabi yine dibime girip korna çalmaya başla hızımız 70 km civarı arabayıda boyatacaz madem, arka tamponuda beleşe getireyim dedim, frene bi koydom:D gerisini siz düşünün artık... bide demezmi gerizekalı o nasıl fren yapmak diye. e bende hiç boş durmadım 1. herzaman arkadan çarpan suçludur dedim 2. olarakta frene basma sebebimi açıkladım ve polis gelince bu dediğimi anlatırsan inkar ederim boşuna uğraşma inanmazlar sana dedim... ya o kadının o yüz ifadesini görmeniz lazımdı beyler, dünyadaki herşeye değer yemin ediyorum... ahahahahahhhh YAŞASIN KÖTÜLÜK
dragonflydesing
27-01-2010, 17:55
asabiyim ulan :D şaka bi yana ah şu kadın sürücüler,hiç değişmezlermi.
En çok sinir olduğum şey makas atan gençlik,geçenlerde hava yağışlı gayet tadımda eve ilerliyorum sağımdada araba var onu sollarken,bir anda denyonun biri bi doblo (büyük ihtimal çalıştığı yerin arabası) milim farkla makasladı geçti,tabi dururmuyum gazladım peşinden takip ediyorum yaklaşmaya başlayınca selektör fln yapıp denyo'yu sıkıştıyırıyorum bi yandanda,kafamdan ne senaryolar geçyior ''evin ordayım ulan şimdi ben,ararım 1-2 arkadaşı gecenin bi yarısı 8-9 kişiyi toplarım başına''diye kurguluyorum kendi kendime sonrada o sinirle site girşini geçmişim zaten :) sonradan dedim kendi kendime ''uğraşmaya değmez koy g.tüne rahvan gitsin''
ben kesin dovucem ole birini
turbo&quattro
27-01-2010, 18:55
Anlayis ve az biraz hosgoru cekilmiyor denilen Istanbul trafigini cekilir hale getirebilir.,3seneden beri Amerika'da araba kullanmanin rahatligi ile arada geldigim Istanbul'da da ayni rahatlikla araba kullaniyorum.Varsin gecsin beni yada onumde 10-15 sn duraklama yapsin yada yesil isik yaninca biraz gec kalksin...Umrumda bile dgeil.Sinirlenmeye, dovmeye calismaya fln gerek yok..
Soldan yol istersin kimse vermez sağdan geçim dersin ölümüne bir yarış başlar
sanırım canımız tatlı ve canımıza kast edilmiş gibi hissediyoruz en ufak hatayı. ama yani ben kaç bayan yüzünden büyük kazalarla yüzyüze gelmişliğimi bilirim. soluna bakmadan cart diye yola çıkanları bilirim.
e benim canım tatlı arkadaş canıma kastedene cidden sinirlenirim. ama ne bileyim trafik ışıklarında kırmızıdan sarıya geçtiği an taksici kornaya bastığı zaman yine sinirleniyorum.. ya bazen kötü de olmuyor yani dozunu kaçırmadıkça günün stress i çıkmıyor değil :) bi rahatlıyor insan falan.. ama dozu kaçırmamak lazım bi tanıdığıma taksici sallama ile dalmış mesela bunu da unutmayın :)
Eray Yümsel
28-01-2010, 00:22
:hehe: zuhahaeuhauuhae bu iyiydi ya :D
sadece sağımdan biri geçerken ve ben orta şeritte giderken arkamdan sellektör yapana gıcık olurum.
dogrumudur yanlismidir yaptigim tartisilir ama bi araci gecmeden once mutlaka selektor yapip geciyorum bende ne zaman en sol seritte yardirmis gidiyor olsam mutlaka birisi yaklasiyor veya sinyalsiz onume kiriyor orta seritten...belki o yuzden yapiyorlardir trafikte maalesef herkes senin gibi dikkatli bakmiyor aynalara :o
+
konuyu simdi okudum tamamen ve;
silah milah noldukki surda bi yerden bi yere ulasmaya calisiyoruz veya keyfine gazliyoruz en fazla karsidaki hatami yapti elindeyse bas gec olmadi yavasla o gecsin bu kadar basit :) bu kadarmi zor yapilmasi gereken arabadan inmeler vs. bunlar ucuz kahramanliklar baska birsey degil :heyoo: ha senin hayatin bu kadar degersiz ve ailenin bu kadar az emegi varsa kasinma bari baskasinin basini yakma git atla yuksek bi yerden ;)
ocean0636
28-01-2010, 01:14
İstanbulda yavasda gıtse,yol vermesede adamlar serıdınde gıdıyor ama Antalyada her an durduk yere nereye kıracagı bellı olmaz. Zaten yol vermelerini falan da istemiyoruz, tek istediğiz şeridinden adam gibi gitsinler. Biz geçeriz aralardan bi yerlerden :D:D
aynen buna katılıyorum soldan yol vermez sağdan geçersin oda başlar gazlamaya :)
Ya ben sağdan gidip Vivaldi dinleyerek ruhumu günün stresinden arındırmak için rahatlamaya çalışıyorum ama kıraç-yenibosna mavi otobüsler gelip sağda bile selektor çakıiyor !!! Hasta adamlar ne yapsan boş ? Bende dörtlüleri yakıp daha da yavaş gidiyorum ama azami hız sınırların en düşüğünde 60-70 gibi tabii beyinsizler haksız olduklarını bildikleri için sollayıp gidiyorlar ama keşke bunu baştan anlasalardı :D
Allah bizi kazalardan belalardan koruyup silemizle güzel bir hayat yaşamasını nasib etsin :)
Burak Mehmet
28-01-2010, 09:25
çok önemli bir meziyet öfkeyi kontrol altına almak...Allah Hepimizin yardımcısı olsun...
çok önemli bir meziyet öfkeyi kontrol altına almak...Allah Hepimizin yardımcısı olsun...
Aynen öyle dostum ama inan karlı olan sabırlı olan olur ? Hiç bir çiçek zamansız açmaz demiş Hz. Edebali.
bende genelde sakin kullanırım ama insanı bazen çileden çıkarıyor ayarsızlar.Benim başımada şöyle bir olay geldi.İstanbuldan zonguldağa dönüyorum.Otobanda tam izmit yol ayrımı tarafında yol 2 şeride düşüyor.Benim hızımda 130 civarı sol şeritteyim tırlar falan var.Arkama bir toyota yanaştı ama nasıl selektör yapıyo akıllara zarar hiç bırakmıyor.Neyse sollamayı bitirdim sağ şeride geçtim.Araç yanıma yanaştı.Sürücüsü bayan ve el kol hareketleri yapıyor.Bende çileden çıktım makas atarak bi şekilde önüne geçtim 1-2 kez ani fren falan da yaptım ve sol şeritte baya bi önünde yol aldım gıcıklığına geçirmedim.Bayan tırsmış olcak ki 15-20 dk yağışsız havada silecek çalıştırdı.Neyse bende daha fazla uğraşmıyım dedim.Çekildim geçti.Hendekte otoban polisi durdurdu beni.Şikayet etmiş.Bende anlattım olayı bende şikayetçiyim dedim.Polisin demesine göre ilk şikayet eden haklı olurmuş.Cezayıda kesti polis amcalar.Bana iyiden iyiye geldiğini anladı heralde polisler en düşüğünden kestim diyo bide:S Bende aldım cezayı attım fırlattım ruhsatla arabanın içine.Yol boyu içim içimi yedi.Hala unutmam bu olayı.Asabiyet iyi birşey değil ama bazen insanı çileden çıkarıyorlar.
dogrumudur yanlismidir yaptigim tartisilir ama bi araci gecmeden once mutlaka selektor yapip geciyorum bende ne zaman en sol seritte yardirmis gidiyor olsam mutlaka birisi yaklasiyor veya sinyalsiz onume kiriyor orta seritten...belki o yuzden yapiyorlardir trafikte maalesef herkes senin gibi dikkatli bakmiyor aynalara :o
+
konuyu simdi okudum tamamen ve;
silah milah noldukki surda bi yerden bi yere ulasmaya calisiyoruz veya keyfine gazliyoruz en fazla karsidaki hatami yapti elindeyse bas gec olmadi yavasla o gecsin bu kadar basit :) bu kadarmi zor yapilmasi gereken arabadan inmeler vs. bunlar ucuz kahramanliklar baska birsey degil :heyoo: ha senin hayatin bu kadar degersiz ve ailenin bu kadar az emegi varsa kasinma bari baskasinin basini yakma git atla yuksek bi yerden ;)
Doğru diyorsun ama demek istediğimi tam anlatamadım :) ben orta şeritten giderken adam arkamda sellektör yapıp üstümden geçmek istiyor :D
Absinthé
28-01-2010, 13:12
Silah kullanacak kadar sinirlendiyseniz yandan itip yoldan atın buda bi yöntem... :D
'Arka köşeden takıp çevirmek' ve 'yandan sıkıştırıp yoldan dışarı atmak' kesinlikle işe yarıyor. Bir arkadaş yapmış ordan biliyorum :D
VeNoM_35
28-01-2010, 13:31
forumdan birine denk gelsek yolda ya üstümüze kıracak demekki yada indirip dövecek:D ben otomobilini bilinçli kullanan, sadece taşıma aracı olarak görmeyen arkadaşlardan daha sakin bir sürüş beklerdim açıkçası:confused: bu ülke karşımızdaki insanlara saygı ve anlayışı öğrendiğimiz zaman gelişebilir sadece, çok saygısız ve bencil bir toplum olduk çünkü.
sinyal veren herkese ve tüm yayalara yol vermeye çalışırım, tabiki olumsuz durumlarda bende sinirleniyorum ama bu durumda yavaşlar yada hızlanırım ve o araçtan uzaklaşmaya çalışırım. herkese tavsiye ederim:)
FatihKahveci
28-01-2010, 14:32
devir çok kötü kavga etmeye insen adam çıkarır silahı vurur seni o halde artık devir onun için sakin olmak lazım herkese hiç değilse bir tane manita lazım gerginliği alması için....:D:D
MR.TurboALİ
28-01-2010, 19:33
1 bayanlar 2 ticariler 3 yaşlı dedeler :D trafiği yalan ediyolar
Asabiyeti bazen karşıdakine göstermek lazım ki, yaptığı hatayı anlasın. Telefonla konuşup, yolu babası yaptırmış gibi davranan büyük baş hayvanlara yapmayacağım pislik yok. Gerekirse inerimde araçtan, hiç gelemediğim bir şey bu. Bide İzmirliler bilir menemen dolmuşlarını, kesin durakta benden bahsediyorlardır arada beyaz bi araba var altınyolda bulaşıp duruyor diye =)
Boost Up
28-01-2010, 19:42
Her bayan öyle değil;)
AllTerrain
28-01-2010, 23:07
Her bayan öyle değil;)
sen istisnasin :D:D:D
Boost Up
28-01-2010, 23:08
sen istisnasin :D:D:D
tir ordan:D:D. Olum vallahi annem minibüs şöförü gibi kullanıyo, ablamda öyle:D:D.(bir kere patladı orasını boşver:D:D)
ben sinirlenmiyorum artık takmıyorum hiç sanırım aştım kendimi
off dedeler harbi çok iyi oluyo bi kaç tane denk geldi sadece beden vardı ruhu yoktu dedenin sabit gidiyolar savaş çıksa sagına soluna bakmıyo :hahaha:
Özellikle minibüsçülere elimden gelen ib.eliği yapıyorum
artık alıskanlık olmus, gecenlerde ısıklarda beklerken yesılın yandıgını gormedım bı 5 sanıye bekledım yanımdakı arkadas ne beklıyorsun oglum yuru dıyınce yurudum arkadakı butun araclar benı bekledı ..coook sasırdım ve mutlu oldum..Sarıda korna yemeye alısınca bu durum garıp geldı bıraz :D:D ehuehu
Neredeyse gün aşırı aynı yolda bi tanesi denk geliyor mutlaka. Hızlı değilde yavaş gidenleri durdurup cezalasalar daha makbüle geçicek.