Orijinalini görmek için tıklayınız : EK9 ? ZS Vti (white)
Gökhan kardeşimden RPF01 leri alıp beyaza boyattıktan sonra, ZS yi beyaz yapmak için hiçbir sebep kalmadığını farkettim ve Göztepe Maxxcar' ın usta ellerinde sorunsuz ve kusursuz olarak beyaza kaplandı ZS'm :)
Cok yakında detaylı foto calısmalarıyla gelecegım :) Inş EK9 kırmızı Recaro koltuklarla..
http://i892.photobucket.com/albums/ac122/maxxcar/Resim068.jpg
http://i892.photobucket.com/albums/ac122/maxxcar/Resim074.jpg
http://i892.photobucket.com/albums/ac122/maxxcar/Resim083.jpg
http://i892.photobucket.com/albums/ac122/maxxcar/Resim077.jpg
http://i892.photobucket.com/albums/ac122/maxxcar/Resim094.jpg
SekoLive
28-01-2010, 12:12
diğer rengine göre beyaz güzel seçim olmuş nazar değmesin maşallah.
deeperblack
28-01-2010, 12:13
Bunun aynısının yeni kasası var bende :)
Ehehehehe kardeşim allah kaza bela vermesin. Keyifle kullan inşallah.
Çok güzel olmuş maşaallah.
Tamponda 99 olsaymış daha güzel olurdu bence:)
Öncelikle hayırlı olsun güzel olmuş,
bu mekanda dikkatimi çekti güzel işler yapmaya başladı.
En yakın zamanda uğramak lazım :)
emresener
28-01-2010, 12:25
çok güzel olmuşta farlar bi garip göründü gözüme ? :s
güle güle kullan.. kaç liraya mal oldu acaba? fiyatı özelden de yazabilirsin...
MR.TurboALİ
28-01-2010, 12:25
maşallahhhhh çiçek çiçek ...
Kanka farların içini hiç boyama böyle kalsın.. Bence beyazda çok güzel duruyorlar..
Tekrar hayırlı günlerde, kazasızb elasız kullan kardeşim.. ;)
maşallah çok güzel olmuş.kazasız belasız iyi günlerde kullan
ek9 için 99 tamponlarını koy + ön panjuruda beyaz yap:)maşallah hayılrı olsun
ocean0636
28-01-2010, 12:34
Maaşallah 10 numara olmuş :)
bence tam tersi farları siyah zemin yapmalısın :D allah kaza bela vermesin bebek gibi :)
B.Aktepe
28-01-2010, 12:35
maşallah ali çok güzel olmuş, yan kapı çıtalarını da keşke karbon kaplasaydın. iyi günlerde kullan.
kardeşm cok guzel olmuş kazasız gunlerde kullan
gsi_club
28-01-2010, 12:42
güzel olmus masallah.panjuru karbonla kaplatmaniz sahane durmus resmen...
modify34
28-01-2010, 12:45
maşallah çok güzel olmuş işçilik harika
maşallah işlem başarılı olmuş ama kafada bir eksik mi var ne yada heryeri beyaz diye mi bana tuhaf geldi anlamadım.. tam ısınamadım abi eski hali daha mı güzeldi yoksa..
Sierra Rs
28-01-2010, 12:48
cok güzelde bence o susturucudan kurtulman gerekir.
Oha mükemmel görünüyor. Bu arada '99 tamponlarını hiç ama hiç önermem. Zatek EK9 lipi mevcut aracınızda, gidip de o tuhaf şekilli '99 tampon takarsanız çok kötü olur. Panjur beyaz olsaydı ve kaputta logo olsaydı çok daha güzel olurdu. Allah kaza bela vermesin. Bu arada plaka da çok güzel :D
by_hayali
28-01-2010, 12:49
maşallah ama panjur kesinlikle orj. kalmalıydı :) beyaz çok şık olmuş
cok güzelde bence o susturucudan kurtulman gerekir.
cenkim EP3 type-r susturucus o galiba.. ;)
Farların orjinal olması çok güzel olmuş,siyah olanlar herkeste var artık:)
Maşallah..
Sierra Rs
28-01-2010, 13:01
cenkim EP3 type-r susturucus o galiba.. ;)
haklısın,olsun moruk yakısmamıs bence :)
Maşallah dün gittim toplanırken canlı canlı gördüm çok güzel olmuş.
Birde mat beyaz olsaymış daha ii dururdu sanki :D
Oha mükemmel görünüyor. Bu arada '99 tamponlarını hiç ama hiç önermem. Zatek EK9 lipi mevcut aracınızda, gidip de o tuhaf şekilli '99 tampon takarsanız çok kötü olur. Panjur beyaz olsaydı ve kaputta logo olsaydı çok daha güzel olurdu. Allah kaza bela vermesin. Bu arada plaka da çok güzel :D
Kaputa logo yapıcaz araba daha yeni çıktığı için takamadık.
güzel durmuş maşallah..:)
volkan abi işi baya ilerletti çok güzel işler çıkarıyor, herkesin tercih etmesinin nedeni ise eskiden tanıyor çogu insan bro:)
Ali hayırlı olsun ben çok begendim Allah kaza bela vermesin, ama çok beyaz bogulmuş gibi gece feneri olmuş :D biraz renklendir carbon marbon bişiler yap :):icon_tup:
Germanian
28-01-2010, 13:22
Maşallah dün gittim toplanırken canlı canlı gördüm çok güzel olmuş.
Birde mat beyaz olsaymış daha ii dururdu sanki :D
Yok be abi :D ne o öle alçı sıvamışlar gibi üstüne :D:D
ama gerçekten çok güzel olmuş bu hali ama biraz daha siyah contrast istio sanki şahsi düşüncem allah nazardan sakınsın ne diyim kazasız belasız...
far karartmayla mükemmel olur bence
Herkese çok teşekkürler.
Farlarım çok guzel hayatta değişmem :) Belki gunmetal ek4 farı ;)
Son susturucu harika, kafam rahat onuda değişmem :)
Panjur dediğiniz nedir bugun sıyah yarın beyaz :) Zevkıme gore :D
Bilal haklısın dusunduk onuda cıtalar karbon yapılacak sanırım ;)
Fiyat olarak burdan bsy yazmaya gerek yok www.maxxcar.com.tr ulaşabilirsiniz.
99 tamponum vardı ama aracım orj olsun ıstıyorum ve suana lıplerımle tr de tek ve bence harıka oldu.
Yakın zamanda amblemler stıcker yapıscak, yazın yerlere ınecek ve ıns tek hayalım EK9 Kırmızı Recaro Koltuklarıda aldımmı olucak inş..
Tekrardan herkese teşekkürler.
hayırlı olsun,sonuçta yeni bir proje tabiki eksikler olacak yavaş yavaş tadına vararak tamamlanır daha güzel olur,keyifli sürüşler :icon_tup:
devil_berk22
28-01-2010, 13:35
bence kusursuz olmuş maşallah çok güzel
ygtkrmdnz
28-01-2010, 13:46
Kaliteli işcilik güzel göstermiş aracı maşallah.. Ön ızgarayada el atmak lazım bence 99 tamponuda fena olmazdı..
_muhaRRem
28-01-2010, 13:48
maşallah kardeşim.. nazar değmesin güzel olmş..plakayı at oradan :)
fsunnetci
28-01-2010, 13:55
Sade bir güzelliği var maşallah..ön farların karartılması ve arkanın 2cm daha alçaltılması çok daha güzel durur gibi:beuj:
nitrO_Oxide
28-01-2010, 13:58
Maşallah :)
maşallah çok şık olmuş :)
beyazlar artıo gule gule kullan:)
yalnız sunroofumu kaplatmısın banamı öle geldı cıvıc si gibi olmuş tavan.
volkan2.2vti
28-01-2010, 14:14
güle güle kullan alicim , kuzu uyumaya devam ediyo :D panjuru istersen beyaza çevirebiliriz , yada bitane daha alıp onuda beyaz yaparız bi karbon bi beyaz takılırsın :)
çıtalar kafana takıldıysa akşama halledebiliriz yada nezman istrersen :)
ahmet3425
28-01-2010, 14:17
gercekten cok guzel olmus gule gule kullanın.
bu folyo isi ciddi ciddi kafama yatmaya basladı keske maliyetinide acık acık soyleseydiniz en azından fikir olurdu...
Teşekkürler Volkan abim,
Biraz böyle gezelim, sıkılırsak değiştiririz :) Herşey için çok teşekkürler abi, gerçekten ancak bukadar kusursuz olabilirdi herşey. Maxxcar (http://www.maxxcar.com.tr) is the Best diyorum :)
Masallah renk güzel olmus :)
Panjur arkasında tamponun beyaz kısmı dikkat cekiyor, orayı da keske halletseydiniz.
gökh@n_gr
28-01-2010, 14:26
sunroof un kaplanması ve panjurun beyaz olmaması dışında kusursuz olmuş bence tampon 99 a gerek yok böyle çok daha marjinal duruyo bence kazasız belasız maşallah
Gokhan43
28-01-2010, 14:33
Maşallah çok şık olmuş :)
Maxxcar elimiz ayağımız :)
Kankam mükemmel oldu , ufak rötuşlar kalmış sadece , yaza beklesinler bizi :)
tuner faruk
28-01-2010, 15:36
maşallah ali çok güzel olmuş, yan kapı çıtalarını da keşke karbon kaplasaydın. iyi günlerde kullan.
Kesinlikle katılıyorum çıtalarda carbon olmalı farlar gunmetal gri panjura kırmızı logolar ve 1-2 cm daha inerse tadından yenmez :icon_tup:
Kaanım R-13239 um :) Senınle herseye herzaman varım ben :)
Arkadaşlar yukseklıgın sebebı ***** Istanbulumuzun kış şartları, Yağmur cukur kar vs..
Yazın yıne yerlerde tabıkıde. Orası burasının rengını degıstırmek kolay ;) Çogu gitti azı kaldı spec :)
off ali off :D bızım bu arabalardan çektiğimiz nedir...:D satsan satılmıyor atsan atılmıyor:D
Maşallah tekrardan Ali....
İyidir bizdendir tavsiye edilir ...
Cihan Çizmeci
28-01-2010, 16:20
Emeğinize sağlık gayet güzel olmuş :) Basılcak mı alet
Fatih Kavak
28-01-2010, 16:25
Yine Maxxcar yine temiz ve sorunsuz iş;)Maşallah kazasız belasız..
DogukanB
28-01-2010, 16:53
Maşallah çok güzelmiş. Bence karbon yerleri beyaz yapın ama daha çok yakışacaktır. Bide ek9 görünüm yapılacaktı, keşke şampiyonşip beyaz boya olsaymış:)
bugun maxxcar'a ugradigimda canli canli inceledim, guzel olmus, Allah kaza bela vermesin.. ;)
çok güzel görünüyor yaf :) sisler falan cok hoşuma gitti maşallah
kazasız cezasız bence farlar boyanmalı,
güzel olmuş maşallah kazasız belasız...
maşalah kardeşim jantlar tkrardan hyrlı olsun dediğim gbı olmuş beyaz jant buarada farları gunmetal yap bro
Masallah, cok güzel olmus.. Keske sunroof kaplanmasaydı, daha güzel olurdu bence..
omercanilica
28-01-2010, 20:30
aksam ustu gecerken gordum ıcerdeydı masallah cok ıyı olmus en son gordugumde turkuaz ve enkeı sızı cok yakısmıs kazasız belasız bınmek nasıp olsun :)
99 tampon lazm panjurda beyaz olursa daha iyi olur sanki:) farlarda içi siyah:) maşallah banada beyaza boyatıcaksınız bu gidişle:D
hımmm oldukca güzel görünüyor beyaz carbon ahenk içerisinde.(yanlıs spoiler ve tavan da kaplansa daha sık durabilir)
volkan abinin eline sağlık yine cok gusel iş cıkartmıslar.
iyi günlerde kullanın ;)
JumboAli
28-01-2010, 23:47
masallah broooo
kanashibari
29-01-2010, 10:17
Güzel araç güle güle kullanın beyaz yakışmış ama jantlar küçük duruyor sanırım içe dönük ofset kıvrımlarından kaynaklanıyor.
ADMISE R1
29-01-2010, 10:30
Başarılı olmuş karbon şekli gayet iyi kazasız belasız arabayıda yakından görmüştüm zaten temiz bi araba maşallah
serhat306
29-01-2010, 10:31
maşallah beyaz 10 numara ıscılıkte guzel olunca...
Çok güzel fakat farların üstünde biraz boşluk var sanki ?
Bunun aynısının yeni kasası var bende :)
Ehehehehe kardeşim allah kaza bela vermesin. Keyifle kullan inşallah.
bunun yeni kasasının bi eski kasası var bende :)
Maşallah hayırlı olsun arabam kırmızı olmasaydı bende yaptırıdım kesinlikle
Herkese çok teşekkürler,
Farlar aç kapa boya gibi basit işlemler yerine, herzaman yaptıgım gıbı yurtdışından orjinal EK TypeR ın gunmetal farlarını getırtıcem.
Sunroof un ustundekı kaplamayı sokmek 5sn almaz, önce bi yaptık görelim diye ama keyfimize göre ufak tefek değişiklikler elbette yapılacak.
Herkese yorumları için teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olur inş.
vtecburhan
29-01-2010, 13:01
Herkese çok teşekkürler.
99 tamponum vardı ama aracım orj olsun ıstıyorum ve suana lıplerımle tr de tek ve bence harıka oldu.
Yakın zamanda amblemler stıcker yapıscak, yazın yerlere ınecek ve ıns tek hayalım EK9 Kırmızı Recaro Koltuklarıda aldımmı olucak inş..
aynı lıp ten bende de mevcut tr tek degıl yanı :D
+ lip tam yerine otormamış sanki ?
Çok güzel fakat farların üstünde biraz boşluk var sanki ?
+ lip tam yerine otormamış sanki ?
abi sende felaket tellalımısın yahu :hehe:
Çok güzel olmuş maşaallah.
Ek9 farlarıyla biraz daha basıklık ister.
Sonra ufak tefek detaylar.
10 Numara olmuş, maşallah. ;)
Farların ustunde bosluk yok, cogu cıvıcte kopup gıden sokulen kendı lastıgı var sıyah ;)
Lıp konusunda da gormedıgım ıcın o kelımeyı kullandım. Gorsem tek tek dıye gezmem :)
abi sende felaket tellalımısın yahu :hehe:
Eee canım benim biz artık işin bokunu çıkardık :D Kaportacım beni görünce Allah Allah diyor :) Biraz değil çok kılım diyeceksin ama değil herkes işini adam gibi yapacak ! Bedavaya yapmiyor neticede ama :)
Ya aslında bizim zaramız olmaz kardeşimize tam terisne insanın gözünden kaçabilir elbette ama söylemesi bizden :) Hem bildiğini kardeşine söylemeyen bizde adam değildir :)
Herkese çok teşekkürler.
maşallah çok guzl olmuş ama hatırlatmak isterim 2003-2004 yıllarında ön lipi Aybek nadir ertuğ yapmıştı.yakın zamanda da gökhan oluk getirtmişti.bence harika bir lip gule gule kullan.
UgR_CşGn
30-01-2010, 11:53
hayırlı olsun ali senden vtı jantlarını alırken senın rpf01 jantları mutluhanda gordugumde ıcımden aracta beyaz olsa cok şık durur dıe dusunmustum ama uygulamısın cok guzel duruyor kazasız belasız suruşler
erkan.dinkcier
30-01-2010, 13:53
Çok güzel görünüyor.Maşallah
crazydog
30-01-2010, 14:47
maşallah kazasız belasız yazın çınarcıkta görürüz artık ;)
hayırlı olsun ali senden vtı jantlarını alırken senın rpf01 jantları mutluhanda gordugumde ıcımden aracta beyaz olsa cok şık durur dıe dusunmustum ama uygulamısın cok guzel duruyor kazasız belasız suruşler
Mutlu lastik diyecektin heralde kardeşim :) Sağol
maşallah kazasız belasız yazın çınarcıkta görürüz artık ;)
Yazın tabikide çınarcıktayız :) Bu sefer görürsen durdurda tanışalım yaw :)
UgR_CşGn
02-02-2010, 12:30
mutluhan nerden cıktı yaawww :D walla ali kardesım cok guzel olmus aracın bı ara goruzelım ogun oturup laflayamadık
Maşallah Çok Güzel Duruyor..
Birazda basık olsa.. ;)
http://img.photobucket.com/albums/v490/SpoonR/image.jpg
VTec_king
02-02-2010, 15:28
çok güzel olmuş
aracı ilk piyasaya çıkaran can arkadaşımız arabayı görse tanıyamaz herhalde :=)
Tşkler arkadaşlar, yazın yeterınce hatta fazlasıyla basık olcak araç. Benım yazın arabamın nasıl oldugunu tanıyanlar bılır.. Ama ben kışın gorsellık adına arabanın altını hasat edebılecek bır yapıya ve zıhnıyete sahıp degılım ne yazıkkı..
Tşkler arkadaşlar, yazın yeterınce hatta fazlasıyla basık olcak araç. Benım yazın arabamın nasıl oldugunu tanıyanlar bılır.. Ama ben kışın gorsellık adına arabanın altını hasat edebılecek bır yapıya ve zıhnıyete sahıp degılım ne yazıkkı..
Arabayı gece ben kullanırım uyandıriyim ;)
maşaallah ali, çok güzel olmuş, kazasız belasız inşaallah ;)
yasintezcan
03-02-2010, 11:13
kazasız belasız güsel olmuş.maşallah.
Maşallah
Ön kısmı problem olmayacaksa kaput çamurluklar tampon ve gun metal farlarla 99 yaparsanız çok hoş olur :)
_muhaRRem
05-02-2010, 19:50
vayy vayyy yazıya gel :)
nicomedia
07-02-2010, 01:28
maşallah çok güzel olmuş
ben senden 1 ay önce başlamıştım :D ama ***** ben motorda yapıyorum ebay amerika gümrük üçgeni yordu biraz:D
benimkide turkuaz dı ama ben nh 0 championship white yaptım boyam bitti topladım
ön kısmı makyajlı yaptım komple
arabanın orjinalliginden bahsetmeye gerek yok rengi komple beyaza ceviriyorum nerde kaldı orjinallik :D bari görsellikte üst seviyede olsun ;)
motor da yapıldı şimdi toplamaya geldi sıra ...
http://img20.imageshack.us/img20/5413/dsc0169hu.jpg
http://img709.imageshack.us/img709/9716/dsc0204no.jpg
Far karartma ile çok daha güzel olur gibi .
Maşallah kazasız çiziksiz kullanman dileklerimle
Onurkk06
08-02-2010, 11:40
cok alımlı ve diri duruyor maşallah
maşallah çok güzel olmuş
ben senden 1 ay önce başlamıştım :D ama ***** ben motorda yapıyorum ebay amerika gümrük üçgeni yordu biraz:D
benimkide turkuaz dı ama ben nh 0 championship white yaptım boyam bitti topladım
ön kısmı makyajlı yaptım komple
arabanın orjinalliginden bahsetmeye gerek yok rengi komple beyaza ceviriyorum nerde kaldı orjinallik :D bari görsellikte üst seviyede olsun ;)
motor da yapıldı şimdi toplamaya geldi sıra ...
Ben 1 senedir yavaş yavaş yapıyorum :) 3 kere komple goruntu değiştirdim. En sonunda komple orj parçalarla ek9 yapmayı kafaya koydum ve arabamın üstündeki en küçük logoya kadar ebaydan kendim getirttim.
Tüm iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler.
oy oy oyh!!! çok fena olmuş son haliyle.. kazasız belasız inşallah! 41 kere maşallahhh
vtec_alp
22-02-2010, 17:52
Çok güzel olmuş maş.