Orijinalini görmek için tıklayınız : audi vs peugeot
kobemert
28-01-2010, 23:06
arkadaşlar bildiğiniz üzere bende a3 1.8t var, 99 model... öğrenci olduğum için bütün masraflarını babam karşılıyo ve eski araba sat şunu diye başımın etini yiyo, az önce araba araştırması yaparken gözüme 207 rc ler çarptı, size bi danışmak istedim... benim audi yi sattıktan sonra peugeot dan memnun kalır mıyım? daha önce çünkü hiç peugeot kullanmadım... sadece performansı değil, içine oturduğumdaki hisse kadar yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum... bu arada karşılaştırmada 207 gt leride anlatırsanız sevinirim, çünkü rc yine gt olma ihtimalide var...
şimdiden teşekkürler :rolleyes:
AllTerrain
28-01-2010, 23:18
bence yeni bir model fransiz ne kadar sevmesemde ici ve yol konforu yil farkindan dolayi ve teknoloji uretim farkindan dolayi katca iyi olacaktir... 0 araba sonucta
207 GT ve RC iciyle disiyla olsun verdigin parayi sonuna kadar hakeden bir arac. Stock haliyle surusu cok sessiz, sanki daha ust sinif bir aracmis gibi hissediyorsun. Her turlu donanimi barindirmasi da bu hissi guclendiriyor. ;) Ozellikle cam tavanli alirsan eger (GT'de standart, RC'de opsiyonel) cok daha keyifli bir arac oluyor sakin kullanimlarda konfor ararsan eger. Onun disindaki performansi da son derece yeterli gelir RC'nin de GT'nin de, yol tutuslari ikisinin de basarili..
Senin sordugun ozelliklerde RC-GT arasinda fark yok. Cam tavan istersen GT olarak secenegin daha cok oluyor, cam tavanli RC cok az var. RC-GT arasindaki benim hissettigim tek fark performans, o da kullanim esnasinda bariz hissedilmiyor. En azindan benim aracimla stock RC arasinda. :)
devilboy
28-01-2010, 23:23
bence memnun kalırsın arkadaşımda var içini inceleme fırsatım oldu çok hoşuma gitti özellikle koltuklarına bayıldım ama ben olsam rc alırdım arkadaş fark hissedilmiyor desede bence ççok fark var
kobemert
28-01-2010, 23:24
207 GT ve RC iciyle disiyla olsun verdigin parayi sonuna kadar hakeden bir arac. Stock haliyle surusu cok sessiz, sanki daha ust sinif bir aracmis gibi hissediyorsun. Her turlu donanimi barindirmasi da bu hissi guclendiriyor. ;) Ozellikle cam tavanli alirsan eger (GT'de standart, RC'de opsiyonel) cok daha keyifli bir arac oluyor sakin kullanimlarda konfor ararsan eger. Onun disindaki performansi da son derece yeterli gelir RC'nin de GT'nin de, yol tutuslari ikisinin de basarili..
Senin sordugun ozelliklerde RC-GT arasinda fark yok. Cam tavan istersen GT olarak secenegin daha cok oluyor, cam tavanli RC cok az var. RC-GT arasindaki benim hissettigim tek fark performans, o da kullanim esnasinda bariz hissedilmiyor. En azindan benim aracimla stock RC arasinda. :)
benim aracım ama alırsam eğer stock gt olcak, o zaman sanırım fark hissedilebilir :)) red allah kazadan beladan korusun çok güzel bir araç gerçekten... yeni olmasını zaten tercihimdeki büyük etken.. performans konusuda tabiki önemli benim için ama schiple stock rc kadar olur sanırım gt lerde... cam tavanda ayrı bi güzellik.. bakalım işte, araştırmaya başladım yakından :)
kobemert
28-01-2010, 23:28
peki gt den ve rc den chip sonunda kaçar beygir alırım ortalama??
190-195 HP arasi yapili GT'ler var piyasada
RC'den sadece yazilimla 200-210 alinir sanirim.. tek basina yazilim yapilmis RC gormedim bilmiyorum o yuzden
paliojet
28-01-2010, 23:39
TEK binceksen 207 le mans dehşet......pek bakamadım ama ibiza çuprayı inceledinmi. net arızalı pek bakamıom özelliklere verilere canlı orneklerı de az. fiyat,motor,hp gbi özellikleri baz alıp kıyasla mantıklı gelen hangısıyse ona göm derim ama beyaz 207 gozumun onunde hep
gsi_club
29-01-2010, 00:02
sifir araba sifir arabadir.öyle bir sansin varsa alman senin için daha iyidir...
Emir_b16a
29-01-2010, 00:05
babana o kdr masraf yaptırmaya deymez de yarısını bna wer bn bunu 0 liim de düzgün şekilde derle topla yükle paşa paşa bin :) örenciliğin bitene kdr bnce askerden sonra istediğini alırsın ztn
memnun tabikide kalırsın + aracın 1.8t GT ile başa baş yürür.ama rc tabikide geçer.1.8t'lerde hiç fena değil ama güzel bi GT fena olmaz:)
boosted_pug
29-01-2010, 09:17
bende 98 audi a3 1.8t yi satıp saxoya bindim ( tabiki 207 rc farklıdır ) ama audi nin detaylarını arar oldum ve çok pişman olmuştum madem sıfır alıcaksın üzerine az daha koyup sirocco yada yine alman bişi alabilirsin emin ol daha memnun kalırsın
Ahmet_28
29-01-2010, 09:24
ben olsam red 27'yi alırım :rolleyes:
Audi kadar kaliteli olmasada 207 guzel araba bendede zamanında 307 vardı memnundum.Sıfır sıfırdır herzaman.
seni tatmin edecektir 99 model audi a3 ten sonra her anlamda.
ibiza cupralarda güzel duruyor, yanlız rc den 10 milyar daha fazla fiyatı var...
kobemert
29-01-2010, 14:33
fiyat konusundan dolayı şuan aklımda gt var... panaromik cam tavan olayıda standart olduğu için hoşuma gitti... 26-27 küsür verebiliyorum ama fazlası konusunda şüphelerim var :)
HarunToprak
29-01-2010, 16:14
GT'den memnun kalıcaksındır,güzel araç.
ben audı kullansamda 0 yada cok daha yenı oldugu ıcın 207 almanı onerırım.kullandıgın a3te cok ıyı bır arac ama ne kadar ıyıde olsa ortada bır gercek var ,artık eskı yanı 10+ yaslardında :) ufak tefek dokunuslar chıp fıltre egzoz uclusu ıle 207de gayet eglencelı bır arac olucaktır.
yavuz364
29-01-2010, 21:20
bence 207 parasına daha yeni model bi A3 daha iyidir ;)