Orijinalini görmek için tıklayınız : Ank'da işçiliği güzel ve çabuk kaporta-boya tükanı önerileri
Bgn kırıkkalede karda yanlamaya çalışırken arabanın arkasını hafif çarptım küçük bi ezik var ama yinede can sıkıyo. 10 gün sora ankya gelince yaptıracağım inş.
İşçiliği güzel ve çabuk teslim yapan bi yer arıyorum. Kaskodan yaptıracağım için para mühim değil önemli olan sorunsuz ve çabuk teslim etmesi
Bi de güvenilir olması tabi.. arabayı alıp sağa sola bi bahane bulup gezmemesi, soğuk motoru boşta kesiciye sokmaması tercih sebebidir :)
Ahmet Saraçoğlu
29-01-2010, 01:45
konu dışı kusurabakma ama imza resminde bişe var , kimlik doğrulaması , şifre falan istiyo :D
konu dışı kusurabakma ama imza resminde bişe var , kimlik doğrulaması , şifre falan istiyo :D
imzamı sildim düzelmiştir umarım
tabii ki auto king. ama şaşmaz a gideceksin. ostim e gitme.
ALPER-VNS
29-01-2010, 06:22
tekin bizim usta iyidir yaşını başını almış zorlasan da binmez senin arabana :D pahalı da deil semihin araba güzel de referans oldu adama ;)
lan buarada kırıkkaleye gitme sen karlı hawalarda :D
Proser rover servisinde halledebilirsin..
http://www.pro-ser.com.tr/yeni/
lan buarada kırıkkaleye gitme sen karlı hawalarda :D
he la:D 4 çekerle beceremedim kaç defa tarlaya uçtum. ön çekerlede yapamadım bu işi. arka iter olsa nereden toplarsınız beni kimbilir:D
tmm kanka gelince bi bakalım.. özledim olum sizi..
ALPER-VNS
29-01-2010, 22:59
tamam ortaaam ne zaman geliceksin daha war mı çok
dedeoglu cetın usta olabılır.tork garajın subaruları referans olur.
by_BuRoCk
29-01-2010, 23:13
başkent san. de apo usta
chiefkadir in ustasıdır onada sorabilirsin tavsiye ederim