Orijinalini görmek için tıklayınız : app plaka cezasi
By_HaNNibaLL
29-01-2010, 01:45
App plaka bastirmak istiyorum orjinalleri yaninda oldugunda hiçbir sorun olmazdiyorlar ama ceza yiyen arkadaşlarda var sanirim.
Bu sistem nasil calişiyoru :)) yani app yaptirsam Ceza yermiyim ve kac para kitlerler yakalandiğinda yada cevirmede
CasabLanca
29-01-2010, 01:47
polisin o anki ruh haline bağlı
appyi söker orjinali ister devam et der
bakarsın aracını bağlar
bakarsın kemerden ceza yazar
MR.TurboALİ
29-01-2010, 02:14
devamın polisin o anki ruh haline bağlı
appyi söker orjinali ister devam et der
bakarsın aracını bağlar
bakarsın kemerden ceza yazar
ya bi sakal ister yada bi daha görmiyim der :D
gökh@n_gr
29-01-2010, 03:03
ben 55 lira ceza yemiştim bide plakaları söktürüp el koydular:)
bi kaç kere söktürdü kırdı attı :) arabanı baglarım diye tehtit etti o kadar :)
Bağlarım dedi, 128 lira yazarım dedi ve en sonunda emniyet kemerinde anlaştık..Plakaları da kırdı adi :D
çift mühürlü APP plakaya dokunamaz ...
Onlar appden öte mühre bakıyorlar ...
zafer_0403
29-01-2010, 08:39
app ler aracın üzerindeyken senin orj. ler bagajda olmuş elinde gezdirmişsin koltuğun altında olmuş farketmiyo takılı olucak diyolar bide yukarıda yazılan lar gibi nasıl bir polisin çevirdiği çok önemli polisinden polisine değişir arabanıda bağlar sırtını sıvazlayıp hadi git bidaha görmeyimde diyebilir.
çift mühür bastır sorun çıkmsn beni gecenin 2 de 2 saat kitlediler yalvar yakar bıraktılar
SOMEONESPECIAL
29-01-2010, 08:54
Onlar için plakanın okunması ve Çift mühürlü olması lazım.
Çift mühürlü APP ye dokunamaz. Cezada kesemez, kesmeye kalkarsa
mutlaka hangi suçtan hangi maddeden diye sorun...
Ama kılına denk gelirseniz benim gibide diklenirseniz ilk yardım çantasında
tentürdiyot yok diye ceza yazar :eek:
Onlar için plakanın okunması ve Çift mühürlü olması lazım.
Çift mühürlü APP ye dokunamaz. Cezada kesemez, kesmeye kalkarsa
mutlaka hangi suçtan hangi maddeden diye sorun...
Ama kılına denk gelirseniz benim gibide diklenirseniz ilk yardım çantasında
tentürdiyot yok diye ceza yazar :eek:
+Tebeşiride Sorar :)
ulasoztas1
29-01-2010, 09:19
ben 4 yıldır mühürsüz app ile geziyorum neredeyse app dışında herşeyden ceza yedim :) Peki çift mühürlü app nerde kime bastırtabiliriz ??
SekoLive
29-01-2010, 09:24
ben 4 yıldır mühürsüz app ile geziyorum neredeyse app dışında herşeyden ceza yedim :) Peki çift mühürlü app nerde kime bastırtabiliriz ??
34 NZM 88 kullanıcı adı olan nazmi dediğin işlemi yapar
Eray Yümsel
29-01-2010, 09:26
ankarada çift mühüre bakmıyolar :D APP ise direk ceza yada sök yada bağla :D
bora1311
29-01-2010, 09:49
valla ben 2 3 sene once app den 52tl ceza yedim. orjinal plakalarım yanımda olmasına ragmen fayda etmedi. app leri bi guzel sokturdu ve el koydu. baya bi baglama cektim ama pek laftan anlayan bi polise denk gelmemisim :) ondan sonra bi daha app hic takmadım orjinal plakalarım takılı duruyor...
ankarada çift mühüre bakmıyolar :D APP ise direk ceza yada sök yada bağla :D
birkere daha diyorum çift mühür var ise plakada yasal olarak hakkı yok .
ha ona bakarsan standart arabayıda bağlarlar biliyosun onada dicek bişey bulamıyorum zaten ...
Eray Yümsel
29-01-2010, 10:01
birkere daha diyorum çift mühür var ise plakada yasal olarak hakkı yok .
ha ona bakarsan standart arabayıda bağlarlar biliyosun onada dicek bişey bulamıyorum zaten ...
olm bizde biliyoz çift mühüre bişey diyemezlerde ankarada makam araclarında falan kullandıkları için sivil araçlarda kullanılması yasak ben pejoyla gittiğimde zor yırttım çift mühür diyorum yok diyo sök illede sök falan derken topuk :D
aracın ruhsatını üstümüze alırken çift mühür app yaptıramıyormuyuz ?
iki senedir ön plakasız bile gezdim birşey olmadı :D Ama şans içi kardeş belli olmaz sen çift mühür app plaka tak bik kaka olmaz :) Nazım arkadaşımız yapiyor bilgine :)
Polis dolanmasın forumda açık açık her şeyi yazmaya gerek yok diye düşünüyorum :):)
Cok sukur :) Su zamana kadar hıc problem yasamadım :D
gokhan07
29-01-2010, 10:31
plakada çift mühür olsa bile çerçevesi yok diye ceza yazabilir
By_HaNNibaLL
29-01-2010, 12:59
Cift mühürlü oldugunda hiçbir sıkıntı cekmeyiz diyorsunuz yani.
Ben yoktum babam kullanirken Dizel arabaya egzozdan ceza yazacakmiş sonra kemerden kitlemiş :))))
Cift mühürlü oldugunda hiçbir sıkıntı cekmeyiz diyorsunuz yani.
Ben yoktum babam kullanirken Dizel arabaya egzozdan ceza yazacakmiş sonra kemerden kitlemiş :))))
Eeee ne alaka şimdi ?
By_HaNNibaLL
29-01-2010, 13:18
Ne Ne alaka ?
çift mühürlü app ise sıkıntı yok bende mühürsüz var şuan gerçi eski arabalarımın hepsinde mühürsüz vardı hiç kimse sormadı :D
By_HaNNibaLL
29-01-2010, 13:22
Ben mühür Vurduracağim ama sahtecilikden araç bağlarlar dedilerde onun için tirsiyorum :(
Eray Yümsel
29-01-2010, 13:25
çift mühürlü app ise sıkıntı yok bende mühürsüz var şuan gerçi eski arabalarımın hepsinde mühürsüz vardı hiç kimse sormadı :D
hiç kimse sormadımı :D lan mecidiyeköyde araba çalışmıyo abi bırak gidelim numarası yapan kimdi :D
Ben mühür Vurduracağim ama sahtecilikden araç bağlarlar dedilerde onun için tirsiyorum :(
yeni plaka yeni ruhsat çıktıgında yada satış olup plaka degiştiginde direk app tarzında olannı çift mühürlü alamıyormuyuz şubeden ben bunu merak ediyorum ?
By_HaNNibaLL
29-01-2010, 13:30
Valla burasi türkiye öyle bişy olacağini sanmam :)))
Eray Yümsel
29-01-2010, 13:31
yeni plaka yeni ruhsat çıktıgında yada satış olup plaka degiştiginde direk app tarzında olannı çift mühürlü alamıyormuyuz şubeden ben bunu merak ediyorum ?
önceden vardı yasaklandı artık yok
By_HaNNibaLL
29-01-2010, 13:33
Güzel işe yarar ne varsa yasak
hiç kimse sormadımı :D lan mecidiyeköyde araba çalışmıyo abi bırak gidelim numarası yapan kimdi :D
Olum o zaman plakayamı baktı adam ?
senin apaçiliğin yüzünden çevirdi adam benide :D
mercedes ve bmw lerin bir çoğunda app var
showroom dan çıkarırken app plaka takılı şeklinde çıkarlıyor..
yasak olduğunu düşünmüyorum
hayır .şubeler app plaka olayını tamamiyle kaldırmış durumda....
hatrı sayılır kişiler ve para olayı ile çözülüyor tabii ki de türkiye burası :D:D
Aracı sıfır alıken app plakalı alabiliyorsunuz farkını ödeyıp fakat o farklı bir app istiyorsanız kenarsız yok cercevesiz bilmemne o zaman çift muhurlu basan yerler var.Polis cevirince muhure bakıyor ceza falan kesemez öle bi ihtimal yok.
Eray Yümsel
29-01-2010, 13:38
Olum o zaman plakayamı baktı adam ?
senin apaçiliğin yüzünden çevirdi adam benide :D
baktıya bee zaten plakayı eline bi aldı tamam dedi bu kesin ç y nç uaheuaehuaehueahuea :D
Ne Ne alaka ?
Biz app plaka mühüründen bahsederken sen dizel egozdan bahsedince ne alaka dedim şimdi anladın mı ? O senin sorunun cezayı anlamsız yere polis yazmışsa ? Eğer kuralları ve kanunu bilirsen pek bir sorun olmaz tecrubeyle sabiitir ;)
ilginç ya app plakanın ne zarı olabilirki böyle davranıyorlar.
artık paraya kıyacagız ne yapalım :D :D
Cift mühürlü haricinde sahte plaka muamelesi görür.
O nedenle cift mühürlü olmadıkca app kullanmayın, polis isterse baglayabilir.
By_HaNNibaLL
29-01-2010, 14:07
Peki bu mühürü vurdurdukmu bitiyor yani sorun
Peki bu mühürü vurdurdukmu bitiyor yani sorun
yaw dostum konunun başından beri 50 defa söylendi plakanda çift mühür olduktan sonra app ymiş abc ymiş farketmez ama app plakaya çift mühürüde her babayiğit vurduramaz :icon_tup:
bana da denk geldi bi kere plakalarda ki mühürü görünce ses çıkartamadı.
*plakaları ankarada mühürsüz bastırmıştım,mühürleri de nazmi halletmişti sağolsun.
yaw dostum konunun başından beri 50 defa söylendi plakanda çift mühür olduktan sonra app ymiş abc ymiş farketmez ama app plakaya çift mühürüde her babayiğit vurduramaz :icon_tup:
APP cift mühürlüyüz 2006dan beri hahaha :)
aPP DEN ceza yazan pek azdır herhalde..
hort! :)
arkadaşlar bende mühürsüz app var, kabak gibi. bugün akşam ışıkta beklerken bi polis plakama baktı sürekli ve kısa bi zaman sonra elindeki kağıda birşeyler yazdı. diyorum ki acaba plakanın app olmasını mı farketti? app cezaları arkadan mı geliyor, yoksa çevirmede yazılmak zorunda mı? yoksa biz bilmeden ehliyete ya da plakaya mı kilitliyolar sistemden?
app ile muhursuzde gezdim çift muhurlude hic bir sorun yasamadim bütün araclarimda
fransiz falan olmadikca sikinti cikma ihtimali az bence
driftboy
08-11-2013, 18:09
app den araba bağlayıp trafikten men ediyolar geçen arkadaşa yapmışlar gidip orjinallerini çıkarıp öyle cıkartmış arabayı
emre yeşil
08-11-2013, 18:11
Orjinallerini çift taraflı bantla saklayın bagajda sorun çıkartırsa mevcutların üzerine yapıştırıp devam edin
app den araba bağlayıp trafikten men ediyolar geçen arkadaşa yapmışlar gidip orjinallerini çıkarıp öyle cıkartmış arabayı
orjinalleri bagajda bulundurursan bağlayamazlar sadece ceza yazarlar bağlamaya çalışırlarsa oracıkta appleri söküp orjinalleri takarsınız. o yüzden bagajda orjınal plakalar bide ufak tüp silikon bulundurmakta fayda var:icon_tup:
onn_dear
08-11-2013, 18:41
6 aydir muhursuz app ile geziyorum defalarca cevirmeye de girdim bir allahin kulu bir sey demedi sans demek ki. Orjinallerimde bagajda duruyor. Bence yazi karakteri orjinale yakin olursa sikinti olmaz o yuzden sacma sapan kesik cizgili yamuk vs olmadigi surece bir sey olmaz. Bence muhurlu app bile yazi karakteri sacma ise ceza yazabilir net okunmuyor diyebilir
hort! :)
arkadaşlar bende mühürsüz app var, kabak gibi. bugün akşam ışıkta beklerken bi polis plakama baktı sürekli ve kısa bi zaman sonra elindeki kağıda birşeyler yazdı. diyorum ki acaba plakanın app olmasını mı farketti? app cezaları arkadan mı geliyor, yoksa çevirmede yazılmak zorunda mı? yoksa biz bilmeden ehliyete ya da plakaya mı kilitliyolar sistemden?
Muhtemelen ceza degildir ama 1.uyari anlaminda not almislardir.
Zira bayram arefesinde ben de gece gezerken ekip durdurdu. Bakti bakti hicbirsey bulamadi sonra o ara yeni bastirdigim bjk baski muhurlu kare plakalara sahte bunlar, ceza yaziyorum dedi. Ben de yazamazsin, sahte degil dedim. Bizim burdaki emniyetin bastigi plakadan degil bu dedi. Ben de Istanbul'da trafikte basildi ve muhurli dedim. Gece gece led fenerini yakti plakayi inceledi. Gizli Tr hologrami, seriti, muhuru var dedim. Varmis dedi. Sonucta bu aracin ustune kayitli plakasi, hangi subede basilirsa basilsin yasaya aykiri degil dedim.
Araca gitti, torpidoda sabit duran not defterine birseyler karaladi. Ben de ceza yazmadiginiza gore o yazdiginiz nedir dedim. Aracin plakasi farkli yerde basilmis diye not dustum plaka numaranla ve arac bilginle dedi. Aracini daha cok takip edecegim bundan sonra dedi bir de. :D Iyi dedim. Bulursaniz takip edin. Zaten askere dondum 4 5 gun sonra. Askerlik bitince de Istanbul'a gideceğim yine. :)
Ceza değildir. Muhtemelen aracinizin farkli karakterde plaka taktigini belirten not dusmustur bana yaptiklari gibi. Ama bende muhur, gizli serit hologram logo vs oldugu icin yazamadi. Her ne kadar plakanin bagli oldugu subeden basilmamis olsa da.
O yuzden muhurlu app(fransiz, alman gibi baski degil) ya da orjinal plakaya donun derim.