PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rover 220 için beyin

vkarayel
31-01-2010, 10:09
Şu anda 1 barda yürüyorum aracımda ;
Garrett Hybrid serisi önü arkası farklı GT30-ile GT-35 arası bir turbo,
Wiseco Forged piston,sekman seti,
16 lt intercooler,
76 mm komple eksoz,
çift 60mm giriş çift 60 mm çıkış Remus son susturucu,
AEM tru boost,
60 mm External wastegate,
AEM wideband,
AEM EGT,
Walbro 255 LPH pompa,
750 cc enjektör,
AEM regulator,
Voltage stabilizer,
NGK iridium (7) buji,
Mishimoto radyatör ve slim fanlar,
Greddy oil catch can,
Apexi turbo timer,
bulunmakta şu anda orjinal yazılımda (Beyin yazılımı 0.7 bara göre wastegate 1 bara göre ) yürüyorum.1.5 barda yürümek istiyorum tek eksiğim beyin ve halen ne alıcağıma karar veremedim, Bilgisayar mühendisiyim kendi yazılımımı yapabilirmiyim diye tereddüt ediyorum. Sizce bu araca uygulanacak en mantıklı beyin ne olabilir piggyback veya standalone ?
AEM EMS, FIC ?
MS ?
Greddy e-manage ?
SAFC ?
Turbom 1 barı 3 k devirde görüyor 7 k devire kadar 1 barı bırakmıyor...

vkarayel
31-01-2010, 10:14
Bu arada araçta BRC LPG de bulunmakta, LPG nin beyninden ayarladım 3 k devirde otomatik olarak 0.05 snde benzine geçiyor(geçişi hissetmiyorum bile), 3k devirde 140-150 km/h hızla gidebiliyorum, ekonomi dışında bir zararı yok LPG ile kmde 15 kuruş, benzinde 50 kuruş yakıyorum. Dolayısı ile LPG dende vazgeçmek istemiyorum.

Oz`
31-01-2010, 10:35
aem ems yada ms secebilisin yada haltech platinum pro 1000

merruse
31-01-2010, 18:30
Piggy üzerine piggy bağlamak bana olası arıza durumlarında takibinin neredeyse çorap örmnek kadar zor olacağını hissini yarattığından ben olsam piggyback değil standalone bağlardım. Eğer piggyback bağlayacaksanız zaten bağlamanıza gerek yok, anladığım kadarı ile araba zaten benzinde yürüyor. Direk LPG ECU sundan wideband ve EGT yi de hesaba katmak kaydı ile doğru dürüst bir ayar yapılırsa LPG li hayatınıza devam edersiniz. Eğer LPG kitiniz BRC 56 ise onda zaten MAP sabit var. Ve yakıt haritanızda var. Dolayısı ile işinizi herhangibir piggyback kadar zaten görür. Ama daha sonraki nesilden olan 4 silindirli LPG ECU su kullanıyorsanız onlarda MAP sensörünü ayardan sonra söktükleri için pek anlamlı olmaz. Onlarda yakıt haritası falanda yok sadece çarpan mantığı ile çalışıyorlar. O durumda pek akıllıca olmaz. LPG nin interface ini ebayden satın alabilirsiniz. Oldukca ucuz zaten.

Eğer para varsa AEM ems. Araç zaten yüklü. sıralı oalcak diye LPG kitine o kadar para verdikten sonra semisequential ECU takmak ne biliim?. Yok eğer MS 'i sıralı çalıştıracağım derseniz o da olur ama uğraşmak lazım. Bütce kısıtlı ise MS. Değilse Oz... :p

vkarayel
31-01-2010, 22:03
Ben LPG de 1.5 barda değil, şu anki gibi 2.5k devire kadar, benzinde ise 1.5 barda yürümek istiyorum. LPG yi genel kullanımda kullanıyorum. AEM EMS bende düşünüyorum ama fiyatı çok yüksek Ebayda 600 dolara kadar 2. elini buldum ama 2. el olduğu için tereddüt ediyorum.

bladerk
31-01-2010, 22:06
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=46074

vkarayel
31-01-2010, 22:18
MS2 ye göre ne gibi farklar var acaba İngiltereden bi elemanla konuştuğumda benim araca MS2'nin daha uygun olacağını söylemişti ...

merruse
01-02-2010, 01:06
Çok fark var. 2.2 ile ateşleme kontrol etmek biraz dertli. işlemcisi daha yavaş, birçok ek özelliği 2.2 ile kullanamıyorsun vs vs vs..

Eğer MS kullanacaksan MS2 al ve ekstra kod yükleyip öyle kullan.

vkarayel
01-02-2010, 10:58
Touchscreenli Ms wiever da baya sağlam bir aletmiş kullanan varmı ?

vkarayel
04-02-2010, 17:15
Aem -fic sizce uygulanabilirmi ?

boosted_pug
04-02-2010, 19:58
Aem -fic sizce uygulanabilirmi ?

aem fic malesef uygulanamaz sebebi aem fic sadece 60-2 krank tekeri olan arabalara uygulanır senin arabanın diş sayısı 36-1-1-1-1 dir

brutal
04-02-2010, 20:19
750cc enjektör cont. 1 bar basınç ve orjinal map ile üst devirlerde afr değerlerini çok merak ettim bu aracın. 4000rpm den 7000rpm e kadar wideband da nasıl bir değer görüyorsunuz?

alt devirlerde o2 sensörünün yardımıyla fuel trim kabul edilebilir bir değere gelmiş olabilir fakat cont. 1 bar basıp 750cc enjektör ve orjinal map ile çok sağlıksız bir afr olması lazım. bazıyerler çok zengin bazı yerler çok fakir gibi.

vkarayel
04-02-2010, 22:00
11 civarında geziyor. Orjinal beyin 0.7 bar olduğu için işin açıkçası 1 barda pek cinslik yaşamıyorum, Bi ms2 yapıcaz bu gidişle ama kurulumu nasıl yapıcaz hayırlısı bakalım .Doğup büyüdüğüm yer olan Ankaraya bu ara zor giderim gibi dolayısı ile iş başa düşüyo :) Döküman okuyarak yapabilecezmi bakalım ...

ArMy
04-02-2010, 22:21
11 civarında geziyor. Orjinal beyin 0.7 bar olduğu için işin açıkçası 1 barda pek cinslik yaşamıyorum, Bi ms2 yapıcaz bu gidişle ama kurulumu nasıl yapıcaz hayırlısı bakalım .Doğup büyüdüğüm yer olan Ankaraya bu ara zor giderim gibi dolayısı ile iş başa düşüyo :) Döküman okuyarak yapabilecezmi bakalım ...

Abi sana pm atıcam.Bi konu hakkında danışıcaktım ama pm kutun dolu..Birazını silersen msjımı ileticem sana :)

vkarayel
04-02-2010, 22:25
Sildim biraz...

tuncayakyz
25-05-2011, 07:40
Volkan benim nasıl uğraştığımı biliyosun.Malesef ben 1 aydır şu Ms2 ile uğraşıyorum.Netice olarak sonuç alamadık.Arkadaş elinden geleni yaptı fakat ms2 ile bir türlü marş basamadık.Tüm bağlantılar herşey tamam ama araç bir türlü ateşleme almadı abi.Uğraşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum hakkını helal etsin emeği büyük ama benden buraya kadar dedi ve dün itibari ile araç eski haline orjinal beynine alındı.İnan ağlayayım mı güleyim mi bilmiyorum.Aylarca beklentim boşa gitti.Şuan ne yapacağımı bilmiyorum.Yani araç artık normal değil, nerdeyse aracın tüm kimyası custom garajda değişti.Burdan gökhan ve sebo ustama da sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.Mükemmel bir işçilik ve iş yaptılar.Ama beyin işinde takıldık.Şimdi bu aracı kendi beyni ile ayar olmadan kullanamam bunun afr ayarı var, avans ayarı var, map sensörü ve basınç ayarı var.Bunları yapacak adam arıyorum.Şu koskoca Türkiye' de bu arabaya Ms takıpta marşa basarım diyen biri yok mu arkadaş....

alperx
25-05-2011, 07:58
tuncay : buna benzer bişey kullandınız mı ?
EDIS 4 Ignition Module Ford Kit 36-1 VR Coil Megasquirt - eBay (item 110691598063 end time May-27-11 16:48:04 PDT) (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/EDIS-4-Ignition-Module-Ford-Kit-36-1-VR-Coil-Megasquirt-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem19c5bbbeefQQitemZ11069 1598063QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccesso ries)

Schumi
25-05-2011, 08:04
Var olmaz mı. Aracınızın tam motor kodu nedir.

tool
25-05-2011, 08:15
Volkan benim nasıl uğraştığımı biliyosun.Malesef ben 1 aydır şu Ms2 ile uğraşıyorum.Netice olarak sonuç alamadık.Arkadaş elinden geleni yaptı fakat ms2 ile bir türlü marş basamadık.Tüm bağlantılar herşey tamam ama araç bir türlü ateşleme almadı abi.Uğraşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum hakkını helal etsin emeği büyük ama benden buraya kadar dedi ve dün itibari ile araç eski haline orjinal beynine alındı.İnan ağlayayım mı güleyim mi bilmiyorum.Aylarca beklentim boşa gitti.Şuan ne yapacağımı bilmiyorum.Yani araç artık normal değil, nerdeyse aracın tüm kimyası custom garajda değişti.Burdan gökhan ve sebo ustama da sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.Mükemmel bir işçilik ve iş yaptılar.Ama beyin işinde takıldık.Şimdi bu aracı kendi beyni ile ayar olmadan kullanamam bunun afr ayarı var, avans ayarı var, map sensörü ve basınç ayarı var.Bunları yapacak adam arıyorum.Şu koskoca Türkiye' de bu arabaya Ms takıpta marşa basarım diyen biri yok mu arkadaş....

http://www.techturkey.com/forum/2055906-post1.html

tuncayakyz
25-05-2011, 08:58
Var olmaz mı. Aracınızın tam motor kodu nedir.

Rover 220 Turbo

Motor Kodu: 20T4G yada T16 2.0 Turbo olarak geçiyor...

tuncayakyz
26-05-2011, 13:40
Dün itibari ile aracımı İstanbul-Maslak Sanayideki Ecufast'e teslim ettim.Erdem ve Alper bey oradaydı.Çok iyi arkadaşlar Allah razı olsun ilgilendiler.Özgün bey yoktu sanırım o anda göremedim.Şuan içim gayet rahat ve ferah diyebilirim.Kendilerine bu forumdaki değerli tt üyelerinin huzurunda bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim...

cetinkaya55
26-05-2011, 14:10
Dün itibari ile aracımı İstanbul-Maslak Sanayideki Ecufast'e teslim ettim.Erdem ve Alper bey oradaydı.Çok iyi arkadaşlar Allah razı olsun ilgilendiler.Özgün bey yoktu sanırım o anda göremedim.Şuan içim gayet rahat ve ferah diyebilirim.Kendilerine bu forumdaki değerli tt üyelerinin huzurunda bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim...

Tuncay ne? diye kasıyorsun anlamadım,türkiye'de bu işi yapacak bir çok insan var.Sana telefonda'da söyledim.Şu an aracın doğru adreste ancak ümit doğan kardeşim var,mengü arkadaş var vs vs rahat ol,zaten dr ecu'da senin aracı amaliyata hazırlıyordur:D maşallah araç güzel olacak...:icon_tup:

alperx
26-05-2011, 14:21
ilahi tuncay ya..

tuncayakyz
26-05-2011, 16:08
Bülent abi haklısın çok haklısın fakat ben şuanki konumum itibari ile örneğin; bir bardak kırıp yerine koyamayacak kadar zor durumdayım.İnsanoğlunun hayatında bu zor dönemler belirli periyotlarla oluyor.Bu sene iyi gitmiyor benim için yani adımlarımı sağlam atmam gerekiyor.Bu arabada alacağım kararlar çok önemli yanlış bir kararım benim huzurumu direk etkiler.Zaten kısa sürede toparlanmam da mümkün olamaz.Tabiki dediğin gibi bu ülkede bu işi yapan elbette çok kişi vardır.Fakat bu zamana kadar ki mücadelem tüm telefon görüşmelerim hepsi bu işin bana yakın mekanlarda olmasından kaynaklı diyebilirim.Aracın motoru Ankara'da yapıldı.Ancak bir sorun olduğunda benim sürekli Ankara'ya gitmem benim için büyük masraf demektir.Hep bunları düşünerek üç aydır sabır gösterdim.Tüm sebeb bundan Bülent abi ama her zaman şuna inanmışımdır.Öncelikle herşey Allah(cc) tandır.Allah bana en hayırlısını nasip etsin demişimdir.Bu işte neticede böyle oldu.Bu zamana kadar çok saygıdeğer üstadlarla görüştüm.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bana zamanlarını ayırdılar haklarını helal etsinler.Bülent abi en çok kahrımı sen çektin.Allah razı olsun sayın abim.
Saygılarımla...

alperx
26-05-2011, 17:03
Tuncay en iyisi olmuş. ugrasanlar ugrasmış ama şu an için bence de en hayırlısı olmuş.

otur rahatına bak, aracın güzel bi şekilde çıkacaktır. Ne gerek var o kadar strese...

cetinkaya55
26-05-2011, 17:20
Bülent abi haklısın çok haklısın fakat ben şuanki konumum itibari ile örneğin; bir bardak kırıp yerine koyamayacak kadar zor durumdayım.İnsanoğlunun hayatında bu zor dönemler belirli periyotlarla oluyor.Bu sene iyi gitmiyor benim için yani adımlarımı sağlam atmam gerekiyor.Bu arabada alacağım kararlar çok önemli yanlış bir kararım benim huzurumu direk etkiler.Zaten kısa sürede toparlanmam da mümkün olamaz.Tabiki dediğin gibi bu ülkede bu işi yapan elbette çok kişi vardır.Fakat bu zamana kadar ki mücadelem tüm telefon görüşmelerim hepsi bu işin bana yakın mekanlarda olmasından kaynaklı diyebilirim.Aracın motoru Ankara'da yapıldı.Ancak bir sorun olduğunda benim sürekli Ankara'ya gitmem benim için büyük masraf demektir.Hep bunları düşünerek üç aydır sabır gösterdim.Tüm sebeb bundan Bülent abi ama her zaman şuna inanmışımdır.Öncelikle herşey Allah(cc) tandır.Allah bana en hayırlısını nasip etsin demişimdir.Bu işte neticede böyle oldu.Bu zamana kadar çok saygıdeğer üstadlarla görüştüm.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bana zamanlarını ayırdılar haklarını helal etsinler.Bülent abi en çok kahrımı sen çektin.Allah razı olsun sayın abim.
Saygılarımla...

Tabi ki; sana hak veriyorum,ayrıca sıkıntıların olmasa bile aracın neden ?kırılsın ki kimse parayı yoldan toplamıyor ve ancak insanlar bir takım farklılıklar istiyorsa da bunların risklerini göze alması gerekiyor.Bana göre şu an aracın ile ilgilenen insanlar(tanımıyorum ama takip ettiğim kadarı ile)alanlarında son derece profesyoneller ve senin beklentilerini anlayıp ona göre ayar yapabilecek nitelikteler,rahat ve sabırlı ol,derim:)

kolay gelsin

PriSOneR
28-05-2011, 16:20
içimden bir ses 1.5 bar geliyor diyor demedi demeyin :D

tuncayakyz
29-05-2011, 22:29
içimden bir ses 1.5 bar geliyor diyor demedi demeyin :D

:icon_tup:sağol kardeşim ama buna en iyi karar verecek özgün'dür.O bu arabayı Türkiye'de bir ilk yapacak inşallah ona sonsuz güveniyorum.Beni kabul ettiler tekrar onlara tşk ediyorum.

cetinkaya55
29-05-2011, 22:41
:icon_tup:sağol kardeşim ama buna en iyi karar verecek özgün'dür.O bu arabayı Türkiye'de bir ilk yapacak inşallah ona sonsuz güveniyorum.Beni kabul ettiler tekrar onlara tşk ediyorum.

Nasıl? bir ilk Tuncay :)

alperx
29-05-2011, 23:27
ilk Turbo 220 olamayacgına göre, Türkiye'deki en yüksek güçlü Rover 220 olabilir mesela :)

cetinkaya55
30-05-2011, 00:07
ilk Turbo 220 olamayacgına göre, Türkiye'deki en yüksek güçlü Rover 220 olabilir mesela :)

anladımmm :D:D

tuncayakyz
30-05-2011, 08:06
Öyle yada böyle hayırlısı olsun..;)

cetinkaya55
30-05-2011, 19:44
Öyle yada böyle hayırlısı olsun..;)

Allah kaza bela vermesin,son durum nedir? bugünlerde bitmiş olmalıydı yanlış hatırlamıyorsam...
kolay gelsin

tuncayakyz
30-05-2011, 22:17
abi sanırım birinci harita hazırmış alper bey ecu üzerindeki entegrenin yazılabilir olmadığını bu yüzden bugün yazılabilir bir entegre sipariş verdiğini aksilik olmazsa da, yarın deneyeceğini söyledi.En son haber budur abi...

dogan
30-05-2011, 23:21
plcc32 27c256 :) ankarada bulması biraz zor,Elimde 27c512 oldugu için onu kullanmıstım gecen gelen araçta.

dragstar
31-05-2011, 00:20
Tuncay abi ilk öncelikle yaparım diyip yapamadığım için ümit verdiğim için tekrardan özür diliyorum beklettim o kadar, önce parçaları bekledik sonra ***** diğer terslikler çıktı, hakkını helal et, iyi sabır gösterdin allah razı olsun

olayı özetlemek gerekirse,

paralel installation yapılarak ms2 v3.0 wasted spark ateşleme ve semi squental injection, msd dis tower pack coil, msd 8.5 mm buji kabloları, knock sense module, egt input amplifier yapılacaktı

parçaları sipariş verdik geldi hepsi, bi kısmı vardı eksik olanları aldık, auto data dan aracın ecu pinout tuna göre harness, auto data daki teknik özelliklerine ve aracın orjinal yazılımından haritaları çekerek base map ve yakıt, benzin VE tabloları hazırladım.

harnessın montajını bitirdiğimde aracın pinoutlarının şemadakiyle farklı olduğunu anladım,
Tuncay abi aracın kataloglarından bulduğu şemaları yolladı kontrol ettiğimde yanlış çıkıyorlardı,
sensörlerden giderek harnessı tekrardan monte ettim, nasıl bir tesisat varsa gine yanlış çıktı,
Doğru olan ecu pinout diagramı bulduk ve ona göre harnessı tekrardan monte ettim,

ateşleme tek çıkışa geliyordu, ms de soğuk lehimden dolayı sinyal gelmiyordu onu hallettim, kendi arabama taktım çalıştırdım similatörden kontrol edip rover a takınca, enjektörler açıyordu, cranking yapıyordu ama ateşleme çok güçsüz geliyordu, bu arabalardan 4 çeşit krank tekerleği çıktığını Mengü abi den öğrenip, doğru olan krank tekerini tespit edip ayarladım, fakat elektrik tesisatında kısa devre oldu veya ms de diyip ms i ve tesisatı incelemek için söktüm,

herhangi bir arıza bulamadım, tekrardan similatörde çalıştırdım kendi arabamda çalıştırdım hatta murat nickli Murat abi de inceledi ms i herhangi bir sorun bulamadı, rover a gelip monte ettiğimde kısa devre durumu devam ettiğini anladığımda, daha fazla uğraşmanın gereksiz olduğunu düşündük Özgünle konuşup kesin karara vardık çünkü

tabi aynı zamanda okuduğum, vize final ve derslerim olduğu için yazılışı kısa olup bikaç kalem iş gibi gözüksede toplamda 1 aydan fazla zaman aldı

aracın elektrik tesisatı çok fazla oynanmış ve neredeyse heryerde kesik yalıtımsız veya oksitlenmiş kablolar vardı, işin aslı motor tesisatını baştan çekip yapmak gerekiyordu Tuncay abiyle ortak aldığımız karar doğrultusunda ms den vazgeçip, aracı remapping yaparak yürütme kararı alındı.

Oz`
31-05-2011, 09:11
plcc32 27c256 :) ankarada bulması biraz zor,Elimde 27c512 oldugu için onu kullanmıstım gecen gelen araçta.

bilios olm neoludğunu :) saol

Oz`
31-05-2011, 09:12
... PAralel derken orjinal eCu yu sökmedinmi sen ?

alperx
31-05-2011, 09:15
aynen öyle - sökülmemişti duydugum kadarıyla.

PAralel derken orjinal eCu yu sökmedinmi sen ?

tuncayakyz
31-05-2011, 09:18
Yüz kişiden kaç kişi söyler bilemiyorum ama Tomcat benim normal şartlarda asla vazgeçemeyeceğim bir araçtır.Hayatta önemli olan kolayı başarmak değildir, zoru başarmaktır.İngilterede bu arabadan 800hp alan vatandaş var.Hatta kalem kalem neler yaptığınıda açıklamış.Sanırım DTA S60 mı tam hatırlayamıyorum beyin kullanmış.

Kemal kardeşim benim için pırlanta değerinde bir arkadaşımdır.Allah razı olsun elinden geleni yaptı.Çok uğraştı ben asla hakkında kötü yazamam.Çok teşekkür ediyorum.Hakkım geçtiyse helal olsun diyorum.

Schumi
31-05-2011, 09:50
Araba benim bildiğim bol elektronikli bir araç değil. Neden orjinal beyini sökmedin Kemal ? Ayrıca MS'te sorun olmadığına emin misin?

cetinkaya55
31-05-2011, 10:10
Yüz kişiden kaç kişi söyler bilemiyorum ama Tomcat benim normal şartlarda asla vazgeçemeyeceğim bir araçtır.Hayatta önemli olan kolayı başarmak değildir, zoru başarmaktır.İngilterede bu arabadan 800hp alan vatandaş var.Hatta kalem kalem neler yaptığınıda açıklamış.Sanırım DTA S60 mı tam hatırlayamıyorum beyin kullanmış.

Kemal kardeşim benim için pırlanta değerinde bir arkadaşımdır.Allah razı olsun elinden geleni yaptı.Çok uğraştı ben asla hakkında kötü yazamam.Çok teşekkür ediyorum.Hakkım geçtiyse helal olsun diyorum.

Tuncay sen bırak 800 hp'leri:D Tuner arkadaşlarla ne? karar verdin bilmiyorum ama senin arabaya 1,1 veya 1,2 bar üfle yani 300 hp ler civarı inan tadından yenmez:icon_tup: derim.

serkan_2120
31-05-2011, 11:34
sırf bu tarz sorunları yüzünden orjinal haliyle yürüyorum allah sana sabır versin tuncay kardeşim inan senin kadar sabırlı olabileceğimi bilsem hemen bugün başlarım yüklemeye aracı ama ya aracı yakarım yada kendimi yakarım bu kadar aksilik sonunda

Oz`
31-05-2011, 11:58
bazı doğrular var para ile doğru orantili sıkıntı ordA:)

tuncayakyz
31-05-2011, 11:59
Allah gerçek hayatta kimseye göstermesin ama ben bu işi kangren olmuş kanser hastalığı gibi görüyorum serkan :( yani hayatta kalmak için sabır moral ve doktor aradım bu zamana kadar...:D Fakat bu arabada ben hiç aksilik yaşamadım yani hiç sorun olupta beni uğraştırmadı bu araç beni sadece bir yola başladık sonunu getiremedik olay bu...

Fakat bir ümit doğdu artık :p yaşama daha da sıkı tutunmaya başladım.Şimdi bekliyoruz yanii..:confused:

tuncayakyz
31-05-2011, 12:02
bazı doğrular var para ile doğru orantili sıkıntı ordA:)

Eksik olma sayın üstadım çok doğru söylemişsin önemli olan bu orantıyı yakalamak...

Oz`
31-05-2011, 12:12
orjinal ecu ne işe yarıo ya :D

alperx
31-05-2011, 13:15
havayastıgı vs ıvır zıvır için yarar mı ?

Alican
31-05-2011, 13:28
27c256 lazım olursa elimde mevcut.

PriSOneR
31-05-2011, 15:52
Tuncay sen bırak 800 hp'leri:D Tuner arkadaşlarla ne? karar verdin bilmiyorum ama senin arabaya 1,1 veya 1,2 bar üfle yani 300 hp ler civarı inan tadından yenmez:icon_tup: derim.

Bülent abi 1.5 aşağısı kesmez beni :D paspas spec severim abi bilirsin :)

dragstar
31-05-2011, 16:57
PAralel derken orjinal eCu yu sökmedinmi sen ?

yok hayır sökmedim, farlar buğu rezistansı klima immobilizer fln orjinal beyinden tetikliyor

inanılmaz derecede elektronik kullanılmış arabada, yakıt basıncı ve yakıt sıcaklığı sensörü fln bile var :D

tuncayakyz
31-05-2011, 20:14
kemal biz boşuna hasta değiliz bu arabaya önemli olan dikişin sağlam atılması yoksa ocak söndürür bu velet... :D

yavuz364
31-05-2011, 20:30
Benim de gördüğüm hemen hemen en elektronik araç :)
Mesela şuana kadar hiç benzin sıcaklığına bakan bir araba görmemiştim..

Araba benim bildiğim bol elektronikli bir araç değil. Neden orjinal beyini sökmedin Kemal ? Ayrıca MS'te sorun olmadığına emin misin?

cetinkaya55
31-05-2011, 21:25
orjinal ecu ne işe yarıo ya :D

Bunu bir arabayı yapan mühendisler biliyor,diyorlar...:D yani uzaylılar...

Schumi
31-05-2011, 22:14
Benim de gördüğüm hemen hemen en elektronik araç :)
Mesela şuana kadar hiç benzin sıcaklığına bakan bir araba görmemiştim..

Bunu yazdım çünkü MS sitelerinde çok popüler araçlar Roverlar. Çok fazla Rover MS ile çalışıyor. Dedim herhalde basittir. Enteresanmış. :) Gerçi gerekte yok o özelliklere beyin değiştikten sonra.

tuncayakyz
31-05-2011, 23:07
Bu akşam gezinirken bir ingiliz forumunda gözüme çarptı;

Rover 220 Ecu Bağlantı listesi...

Pin * Description * Colour

1 * Injector 4 * Yellow / Black
2 * IACV - Phase 2 * Pink / Blue
3 * IACV - Phase 1 * Orange /Grey
4 * Main Relay Control * White / Pink
5 * Cooling fan drive parallel * Blue / Yellow
6 * Cooling fan drive series * Blue / Grey
7 * Lambda Sensor +VE * Blue / Yellow (Shielded)
8 * Throttle Pot Wipe * Yellow / Green
9 * Throttle Pot +VE * Yellow / Violet
10 * Diagnostics K-Line Output * White / Yellow
11 * Ignition Sense * Green / Pink
12 * Not Connected *
13 * Engine Immobiliser * Blue / Grey
14 * Earth (Manual) / Park/Neutral (Auto) * Black
15 * Diagnostic Connector Input * Black / Green
16 * Inlet Air Temp Sensor * Green / Black
17 * Knock Sensor +VE * Black / Yellow (Shielded)
18 * Lambda Sensor -VE * Blue / White (Shielded)
19 * Air Con Active * Blue / Black
20 * Fuel Pump Relay Drive * Black / Violet
21 * Purge Valve * Yellow / Orange
22 * IACV - Phase 3 * Orange / Green
23 * Injector 2 * Yellow / Green
24 * Injector 1 * Yellow / Blue
25 * Ignition Coil -VE * White / Black
26 * Injector 3 * Yellow / White
27 * IACV - Phase 4 * Orange / Blue
28 * ECU Positive Feed (From Main Relay) * Brown / Pink
29 * ECU Earth A * Black
30 * Sensor Earth * Pink / Black
31 * Crank Position Sensor +VE * Blue / Violet
32 * Crank Position Sensor -VE * White / Blue
33 * Coolant Temp Sensor * Pink / Green
34 * Fuel Temp Sensor * Grey / Pink
35 * Aircon sense * Blue / Red
36 * Oxygen Sensor Relay * Black / Green

Connector 2 * *
6 * BMV * Black / Pink
15 * Cam Position Sensor +VE * Blue / Green (Shielded)
18 * Cam Position Sensor Wipe * Blue / Violet (Shielded)

alperx
31-05-2011, 23:15
pek bişey yok bence yaw..
sen bir de Jaguarların filan pinout'una bak :)

dragstar
31-05-2011, 23:25
yukarıdaki sadece bi soket ama, 2. soketi var bide yazmayanlar fln var

Oz`
31-05-2011, 23:31
yok hayır sökmedim, farlar buğu rezistansı klima immobilizer fln orjinal beyinden tetikliyor

inanılmaz derecede elektronik kullanılmış arabada, yakıt basıncı ve yakıt sıcaklığı sensörü fln bile var :D

olm output vereydn yaaaa ahhh ahhhhh :D

Oz`
31-05-2011, 23:34
pek bişey yok bence yaw..
sen bir de Jaguarların filan pinout'una bak :)

bir gallardo ile uğraşıorum gel sen elektronik gör :D gelgel :)

Schumi
31-05-2011, 23:36

Gallardo mu. Bende gelebilirmiyim davet var mı ? :D

Oz`
31-05-2011, 23:50
Gallardo mu. Bende gelebilirmiyim davet var mı ? :D

gel buyur yafru

alperx
31-05-2011, 23:55

gelirdim de haftaya sen geliyorsun zaten o yuzden gelmiim :)

haltech sport 500
audi a6'da bizim işimizi görür mü
montajda üretici firma yardımcı olup destek veriyor mu ?

Oz`
01-06-2011, 00:01
gelirdim de haftaya sen geliyorsun zaten o yuzden gelmiim :)

haltech sport 500
audi a6'da bizim işimizi görür mü
montajda üretici firma yardımcı olup destek veriyor mu ?

hafta sonu ordayım allah izin verirse klima haric neyin var:D prarlelmi bağlayalım yoksa komple tesisat mı yapalım ? üreticiye gerek yo ben veririm desteği

tuncayakyz
01-06-2011, 00:04
Özgün bey haddim değil ama belki işinize yararlar...

Rover 220 2.0 turbo Mems

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server (http://www.dosya.tc/down/F41in5/mems.pdf.html)

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/1/649.jpg

alperx
01-06-2011, 00:04
hafta sonu ordayım allah izin verirse klima haric neyin var prarlelmi bağlayalım yoksa komple tesisat mı yapalım ? üreticiye gerek yo ben veririm desteği

tamam sen öyle diyosan alalım beyini o zaman, takıldıgım yerde yazarım bol bol :)

Oz`
01-06-2011, 00:05
Özgün bey haddim değil ama belki işinize yararlar...

Rover 220 2.0 turbo Mems

ne bu abi _?

tuncayakyz
01-06-2011, 00:19
bilgim fazla yok detaylar sizde abi:) rover 2.0 t ecu diyafram diyor ne bileyim işte:)

alperx
01-06-2011, 00:24
yaw tuncay sen işine bak
kahve yap çay iç TV izle
gerisine karışma sanki adamlar bilmiyor mu diagram bulmayı :)

tuncayakyz
01-06-2011, 00:36
yaw tuncay sen işine bak
kahve yap çay iç TV izle
gerisine karışma sanki adamlar bilmiyor mu diagram bulmayı :)

yaw alper ben o niyetle paylaşmadım zaten tesadüf oldu istesem bulamazdım onlar kralını bulurlar tabiki olurmu öyle şey est :d özgün yanlış algılamamıştır inş :confused::D

Oz`
01-06-2011, 01:38
bak dioki ground circuit :d

Murat
01-06-2011, 09:29
bir ufak dip not: ms e her tür sensörü girebilirsiniz. kalibre ederek.

herhangi birşeyi, tps den tut pwm ye kadar istediğin atraksyonla tetikletebilirsin.

PriSOneR
01-06-2011, 10:49
haydi gelsin artık 1.5 bar :D

Tuncay abi arabamızı artık sonax a sokmamız lazım aylardır örümcek ağı bağladı :D

alperx
01-06-2011, 11:55
muhakkak oluyordur ona itirazım yok benim.

mesela Honda'da da MS olmaz mı ? Olur tabi ki. Herşeyi girersin bi şekilde olur.

Ama önemli olan olup olamaması degil, önemli olan o noktaya nasıl ve ne kadar hızlı ulaştıgındır bence. O yüzden Neptune vb. alıp takıyoruz aynı noktaya hem kısa yoldan hem de daha güvenli bir şekilde ulaşıyoruz.

Bütün mesela bu.

bir ufak dip not: ms e her tür sensörü girebilirsiniz. kalibre ederek.

herhangi birşeyi, tps den tut pwm ye kadar istediğin atraksyonla tetikletebilirsin.

tuncayakyz
01-06-2011, 12:01
İngiltere'de üflüyorlar 1.5 bar ama bence ciddi risk oluşturur gökhanım...:cool:

Murat
01-06-2011, 12:26
muhakkak oluyordur ona itirazım yok benim.

mesela Honda'da da MS olmaz mı ? Olur tabi ki. Herşeyi girersin bi şekilde olur.

Ama önemli olan olup olamaması degil, önemli olan o noktaya nasıl ve ne kadar hızlı ulaştıgındır bence. O yüzden Neptune vb. alıp takıyoruz aynı noktaya hem kısa yoldan hem de daha güvenli bir şekilde ulaşıyoruz.

Bütün mesela bu.

alakasını anlamadım :)

neptune gibi zaten arabana özel seçenekler mevcut ise maceraya ne gerek var ?

PriSOneR
01-06-2011, 12:30
İngiltere'de üflüyorlar 1.5 bar ama bence ciddi risk oluşturur gökhanım...:cool:

Abi sen kardeşini tanımadınmı risksiz hiç bir işi sevmem ben :D + 1.5 da basalım artık tabi tunerler uygun görürse kendimize göre emeğimiz var karşılığını almalıyız Araba Adana'da bende olsa ozaman risk olabilir paspas spec ama sen gaza bile basmıyorsun full boost bile görmez o araba sende :D

alperx
01-06-2011, 12:34
alaka şu : daha profesyonel(firma destegi olan, daha uzun süre kalite kontrolü yapılmış vs vs) beyinler varken ms'e ne gerek var.

alakasını anlamadım :)

neptune gibi zaten arabana özel seçenekler mevcut ise maceraya ne gerek var ?

tuncayakyz
01-06-2011, 12:41
Abi sen kardeşini tanımadınmı risksiz hiç bir işi sevmem ben :D + 1.5 da basalım artık tabi tunerler uygun görürse kendimize göre emeğimiz var karşılığını almalıyız Araba Adana'da bende olsa ozaman risk olabilir paspas spec ama sen gaza bile basmıyorsun full boost bile görmez o araba sende :D

:)aynen haklısın ama 1.2 idealim gökhanım...

Murat
01-06-2011, 14:06
alaka şu : daha profesyonel(firma destegi olan, daha uzun süre kalite kontrolü yapılmış vs vs) beyinler varken ms'e ne gerek var.

işte bende onu diyorum ne gerek var :D

paran varsa ve arabana özel takl çalıştır bişi varsa ne gerek var.

PriSOneR
01-06-2011, 14:15
:)aynen haklısın ama 1.2 idealim gökhanım...

1.2 de bisikletmi süreceğiz abi ? :D

serkan_2120
01-06-2011, 16:08
1.2 ile hedef ne kaç bg bekleniyor tork ne civarlarda olur ya acaba diyorum inceden bende bişeyler yapmaya başlasam önce forget sonra büyük turbo nasılsa o yollarda bana yol gösterir sizin kadar uğraşmadan hızlı bi şekilde bu işlemleri yapar bitiririm

PriSOneR
01-06-2011, 18:06
1.2 ile hedef ne kaç bg bekleniyor tork ne civarlarda olur ya acaba diyorum inceden bende bişeyler yapmaya başlasam önce forget sonra büyük turbo nasılsa o yollarda bana yol gösterir sizin kadar uğraşmadan hızlı bi şekilde bu işlemleri yapar bitiririm

300 civarları birşey çıkarması gerekir tahminen. süprizde yapabilir bize 220tc nin sağı solu hiç belli olmaz :D

cetinkaya55
01-06-2011, 19:49

ingilterede mi? Allah Allah nasıl ? becermişler:D yavf Tuncay üflemekle ilgili sıkıntı yok ki motorun dayanıyor ve alt yapısı varsa istediğin kadar üfle,ben şanzımanı riske atmamak için 1,4 bar üfletiyorum şimdilik,kırmak istediğimde biraz daha üfleteceğim:D

cetinkaya55
01-06-2011, 19:52

Gökhan,bekara karı boşamak kolaydır haa:D Adamı gaza getirme..

cetinkaya55
01-06-2011, 19:56
Tuncay bu arada arabada son durum nedir? ve ayrıca karışma ''doktorların'' işine bea..1 bar'ın üzeri olsunda ne olursa olsun onlar işini bilir.Gökhan'ında gazına gelmeyesin:)

tuncayakyz
01-06-2011, 20:52
Abi bekliyoruz ve doktorlara güveniyoruz.Başka ne diyebilirim ki...

cetinkaya55
01-06-2011, 21:10
Abi bekliyoruz ve doktorlara güveniyoruz.Başka ne diyebilirim ki...

Sorun yok işallah,dertli gibi hissettim ama neyse acele etme,derim

tuncayakyz
01-06-2011, 21:23
Sorun yok işallah,dertli gibi hissettim ama neyse acele etme,derim

acele etmeye etmeye dört ay oldu abi:(

Murat
01-06-2011, 22:08
bu aracın motor kodu nedir?

tuncayakyz
01-06-2011, 22:46
bu aracın motor kodu nedir?

20T4G yada T16 2.0 TURBO geçiyor..

PriSOneR
02-06-2011, 08:51
20T4G yada T16 2.0 TURBO geçiyor..

Bırakın beni 2 bar bastıralım yemişim şanzumanı alırız bir yedek durur 500 tl ye :D

PriSOneR
02-06-2011, 08:54
ingilterede mi? Allah Allah nasıl ? becermişler:D yavf Tuncay üflemekle ilgili sıkıntı yok ki motorun dayanıyor ve alt yapısı varsa istediğin kadar üfle,ben şanzımanı riske atmamak için 1,4 bar üfletiyorum şimdilik,kırmak istediğimde biraz daha üfleteceğim:D

1.7 bastığın günleri hatırla abi gel sen 2.0 bas hafta sonu gelebilirim görüşürüz inşallah

PriSOneR
02-06-2011, 09:00
Tuncay bu arada arabada son durum nedir? ve ayrıca karışma ''doktorların'' işine bea..1 bar'ın üzeri olsunda ne olursa olsun onlar işini bilir.Gökhan'ında gazına gelmeyesin:)

ne gazı abi :D

1.5 bar aşağısı bastırsın kontağı açmam vallaha :D

serkan_2120
02-06-2011, 09:19
bizim araçların pistonları kaçlık forget bakmaya başlayayım inceden gaza geldim bi kere :)

tuncayakyz
02-06-2011, 11:14
Bendekiler forged zaten şuanda serkan wössner 8.0:1 sıkıştırmalı ve ayrıca üzerindeki krank sıfır sayılır ve tüm yatak setleride kızıl..Kollara dokunmadım zaten hayvan gibi kol var bu araçlarda söküldüğünde bakmıştım honda ile yanyana getirdik hondanınki yavru kaldı resmen :D:D başka hayvan gibi olan bir ekipman ise baskı balata fena büyük...:D

PriSOneR
02-06-2011, 13:25
Bendekiler forged zaten şuanda serkan wössner 8.0:1 sıkıştırmalı ve ayrıca üzerindeki krank sıfır sayılır ve tüm yatak setleride kızıl..Kollara dokunmadım zaten hayvan gibi kol var bu araçlarda söküldüğünde bakmıştım honda ile yanyana getirdik hondanınki yavru kaldı resmen :D:D başka hayvan gibi olan bir ekipman ise baskı balata fena büyük...:D

öyle hayvan gibi demeyle olmuyor bu işler abi hayvan gibi basınç isterim ben yedek şanzuman siparişini verdim bile :D

tuncayakyz
02-06-2011, 15:23
gökhan 2 barlık gaz veriyosun anasını satayım:D

PriSOneR
02-06-2011, 16:04
gökhan 2 barlık gaz veriyosun anasını satayım:D

nefesimiz yetse 2.5 dicemde yetmiyor :D

cetinkaya55
02-06-2011, 18:08
nefesimiz yetse 2.5 dicemde yetmiyor :D

sende hiç utanma yok mu?:D bu gazla en az 1,8 üfleyecek tuncay,üfürükçü yapacaksın adamı bea :D

tuncayakyz
02-06-2011, 18:11
:bravo: bülent abi ayarımı bozuyor bu benim yaa:D

cetinkaya55
02-06-2011, 18:13
:bravo: bülent abi ayarımı bozuyor bu benim yaa:D

neyse ki dr ecu ayarını yapıyor:D,oradan durumu kurtarıyorsun:D

serkan_2120
02-06-2011, 19:58
2 barmı o kadar masrafa yetermi bence yapmışken en az 3 bar baski alem araba görsün :)
şaka bi yana bence 1.4 üstü riskli olur gibi geliyor şahsen ben fazla yüklenmek istemezdim
frenlere ne yapacan varmı bi plan

tuncayakyz
02-06-2011, 20:57
Bugün Ms'i iyi bilen özgünün de yakın arkadaşı olan Murat bey ile görüştük.Kendisi sağolsun bana ilgi gösterdi çoğu konuyu bana anlattı kısaca Ms2'nin bu araca olamayacağını üzerinde enjektör çıkışı olarak sadece çift çıkış olduğunu yani yarı sıralı bir ateşleme sistemine sahip olduğunu benim aracında tam sıralı olduğu için(yani enjektörlerin ayrı ayrı ateşlenmesi) Ms için extra bir dört çıkışlı bir kart gerektiğini söyledi.Zaten Ms2 dende tam netice alınamayacağını belirtti.Yanlış bir cümlem varsa lütfen düzeltsin.
Sonuç olarak benim yurtdışından yeni versiyon MS3 getirtip takılması gerektiği söyledi.Son konuşulan bunlar...

PriSOneR
02-06-2011, 22:00
sende hiç utanma yok mu?:D bu gazla en az 1,8 üfleyecek tuncay,üfürükçü yapacaksın adamı bea :D

Tamam vaz gectim 2 bardan meth kiti alim yarin destegi ile 1.5 bar kabulum ben :)

cetinkaya55
02-06-2011, 22:19
Bugün Ms'i iyi bilen özgünün de yakın arkadaşı olan Murat bey ile görüştük.Kendisi sağolsun bana ilgi gösterdi çoğu konuyu bana anlattı kısaca Ms2'nin bu araca olamayacağını üzerinde enjektör çıkışı olarak sadece çift çıkış olduğunu yani yarı sıralı bir ateşleme sistemine sahip olduğunu benim aracında tam sıralı olduğu için(yani enjektörlerin ayrı ayrı ateşlenmesi) Ms için extra bir dört çıkışlı bir kart gerektiğini söyledi.Zaten Ms2 dende tam netice alınamayacağını belirtti.Yanlış bir cümlem varsa lütfen düzeltsin.
Sonuç olarak benim yurtdışından yeni versiyon MS3 getirtip takılması gerektiği söyledi.Son konuşulan bunlar...

Arkadaş anlamıyorum ne arabaymış bu,rover olunca herkes'den farklı yorum çıkıyor.Benim arabanın ecu ve tesisatını mengü ,ayarıda Ümit arkadaşlar yaptı,ben şunu biliyorum ecu'yu değiştiğinde arabanın kişiliği değişir yani sen neyi nasıl ayarlamak istiyorsan o dur. Bende ecu'dan ve ayarından anlamam....

tuncayakyz
02-06-2011, 22:28
Benim şansım bu...:(

tuncayakyz
02-06-2011, 22:31
Arkadaş anlamıyorum ne arabaymış bu,rover olunca herkes'den farklı yorum çıkıyor.Benim arabanın ecu ve tesisatını mengü ,ayarıda Ümit arkadaşlar yaptı,ben şunu biliyorum ecu'yu değiştiğinde arabanın kişiliği değişir yani sen neyi nasıl ayarlamak istiyorsan o dur. Bende ecu'dan ve ayarından anlamam....

Şuan senin aracının bar/hp değerleri nedir abi?

Oz`
02-06-2011, 22:33
yazmayayım dedim ama hepiniz çok iyi biliyorsunuz wated spark ile individual ateşleme yada enjektorun farkalrını iyiliğinden haberin varmı senin ? Kemal wasted spark yapmışo olmamış ben sıralı yapıyorum varmı sorun ? itirazı olan varmı Msle yapmıyorum motecl e yapıyorum aem le yapıorum haltechle yapıyorum Sıkıntısı olan varmı ?

senin arabanı yaptı ise buyur çık Dbn ölç yada dynonu çıkar ölç görelim ne araban varmış kaç beygirmiş görelim tebrik edelim sana *** atmayalım arabanın hali gerçekten içler acısı Ne tesisat kalmış ne baska bişi kalmış komple çöpe atıp adamgibi bir tesisat kurmak istiyorum adam gibi bir işletimi olsun istiyorum ben wasted aspark sewmiyorum sıral olsun istiyorum bundada hiçbirr sakınca yok

Sence varmı ?

4 ay önce bircümle kurdum hala dewam ediyor arzu ederse söleyebilir tuncay

cetinkaya55
02-06-2011, 22:48
yazmayayım dedim ama hepiniz çok iyi biliyorsunuz wated spark ile individual ateşleme yada enjektorun farkalrını iyiliğinden haberin varmı senin ? Kemal wasted spark yapmışo olmamış ben sıralı yapıyorum varmı sorun ? itirazı olan varmı Msle yapmıyorum motecl e yapıyorum aem le yapıorum haltechle yapıyorum Sıkıntısı olan varmı ?

senin arabanı yaptı ise buyur çık Dbn ölç yada dynonu çıkar ölç görelim ne araban varmış kaç beygirmiş görelim tebrik edelim sana *** atmayalım arabanın hali gerçekten içler acısı Ne tesisat kalmış ne baska bişi kalmış komple çöpe atıp adamgibi bir tesisat kurmak istiyorum adam gibi bir işletimi olsun istiyorum ben wasted aspark sewmiyorum sıral olsun istiyorum bundada hiçbirr sakınca yok

Sence varmı ?

Bu yazdıkların bana mı? anlayamadım nedeni ise hiç bir şekilde ukalalık yapmadım kimsenin işini saygısızlık etmedim ve ortaya bir iddea koymadım ve hatta son cümlemde de ecu dan ve ayarından anlamam dedim.Burada aracına kendince bir şeyler yapmış olan arkadaşın yılgınlık yaşamaması için bir şey söylüyorum ve hatta sizlerin işinizde iyi olduğunuzu burada ve telefondada tuncaya söylüyorum.

bana ne senin ne isteyip istemediğinden

tuncayakyz
03-06-2011, 08:06
Olursa olur olmazsa olmaz yeterki kimsenin huzuru bozulmasın ortam gerilmesin önce sağlık hepimiz bir çatı altındayız...

mstfkr
03-06-2011, 11:17
Krank tekerinin 36.1.1.1.1(orjinali zaten) den 36.1 e çevrilmesi gerekiyor.Benim arkadaştada aynı sıkıntı vardı.Çevrilmeden çok zor...

boosted_pug
03-06-2011, 12:16
Krank tekerinin 36.1.1.1.1(orjinali zaten) den 36.1 e çevrilmesi gerekiyor.Benim arkadaştada aynı sıkıntı vardı.Çevrilmeden çok zor...

Bülent abının arabayı yapmadan önce çok araştırma yapmıstım 3 tıp krank tekerı çıkar artık sansınıza hangisi çıkarsa

MS2 nin bu 3 tekerede desteği War ama bu paternler uzerinde cokfazla kafa yoran zaman harcıyan insanlar yok belki Yunan forumlarında wardır ama gogle amca iyi bı tercüman degil çok anlasılmıyo o yüzden sıkıntı cıkartıyo patırdıyo çok fazla ısınıyo vs. Bununda en kolay çözüm yolu krank tekerını 36-1 e çevirmek o şekilde sıkıntısız kullanabılırsınız kı örneği mevcut onun haricinde ya orj beyınle devam edıceksınız ya da yanlış bılmıyosam ıngılterede 2000 sterlin e gelen bı beyin War onu alıcaksınız

MS lede ılla wasted spark kullanıcaksınız die bisi yok sequentıal cop bobin kullanabilirsiniz ama enjeksiyon semi-sequentıal olucak buna suan için sağlıklı bı çözüm MS3 ya da sequentıal board War ama sequentıal board un egt yı asırı yûkselttıgıni okudum oda çok sağlıklı degil geriye ms3 kalıyo sadece zaten krank tekerını 36-1 e cevırırseniz MS3 alnmak mantıksız hemen hemen aynı paraya haltech de alınabılıyo

Orj beyının dıstrıbûtörlü olduğunu göz önüne alırsanız bence size en uygun şekilde 36-1 tekerle bırlıkde MS2 olur

Arabanız suan zaten bu konuda tecrubeli insanlara emanet sızın ısteklerınız çerçevesinde arabanızı yapıcaklardır içiniz ferah olsun keşke bizim arabalar içinde hondalar gibi zıbılyon adet beyin takılabılır olsada bukadar ugrasmadan tak calıstır çalıştırıp devam etsek

PriSOneR
03-06-2011, 14:57
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allahın izni ile zımba gibi teslim alacağız tunerimizden.
Ama hızlı bir şekilde teslim alırsak sağlığım açısından iyi olacak ayağım nasır bağladıda :D

PriSOneR
03-06-2011, 15:04

Sence varmı ?

Özgün Kısmet olursa aracı teslim alma sürecimiz nekadar sürer ?
iyi çalışmalar.

tuncayakyz
04-06-2011, 00:01
Eğer Türkiye'de bulamazsak yurtdışından MS3X sipariş edeceğiz.Özgüne güvenmesem yemin olsun bu işe girmem.Tamamen bir umut bağladık bu işe tek tesellim bu şimdilik...

tuncayakyz
04-06-2011, 00:09
Bu arada MS2 den MS3 e geçiş yapılabilir mi?Soran arkadaşlar oldu cevaplayan olursa sevinirim.
Ayrıca şu wasted spark turbo araçlarda neden risk taşır?Özellikle yüksek basınçlarda diyeyim...
Tşkler...

yavuz364
04-06-2011, 00:32
isterseniz elimde hazırda birçok ekstrası ile beraber MS3 var :) Hiç kullanılmadı..
Ancak sorunu MS3 ün çözebileceğini pek sanmıyorum...

MS3 sipariş ediyoruz.Sanırım 15 gün kadar sürecek.Bana sorarsanız artık sabrım kalmadı vallahi dayanacak gücüm kalmadı.Arabasız 5 nci aya giriyorum.Ama allaha dua ediyorum bana sabır versin diye...Ayrıca özgüne güvenmesem yemin olsun bu işe girmem.Tamamen bir umut bağladım bu işe tek tesellim bu şimdilik..Malesef yapacak bişey yok şimdilik...

Murat
04-06-2011, 10:38
isterseniz elimde hazırda birçok ekstrası ile beraber MS3 var :) Hiç kullanılmadı..

ms i kimden almıştın?

boosted_pug
04-06-2011, 21:36
ms2 den ms3 e geçiş mümkün extradan ms3 işlemci ve ms3x board birde case almanız gerekli

yavuz364
05-06-2011, 10:12
evet benim aklıma bu gelmemişti :)

ms2 den ms3 e geçiş mümkün extradan ms3 işlemci ve ms3x board birde case almanız gerekli

tuncayakyz
05-06-2011, 12:14

Yavuz Özgün görmesin bu yazıyı:hahaha::D

yavuz364
05-06-2011, 12:32
Özgünün bi bildiği vardır elbet.. :)

Yavuz Özgün görmesin bu yazıyı:hahaha::D

Oz`
05-06-2011, 15:16
arabada ne sorun varki ? basit bir cvp ateşleme gelmiyor :)

sıralı ateşleme olan bi arabaya neden wasted spark çalıştırayım ? amacım ne?

tuncayakyz
06-06-2011, 23:49
YouTube - ‪Rover 420 Turbo on Megasquirt‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=4ZLgkrEXTuQ)
Aynı birebir benim motor sadece değişik olan 420 kasa..
Fakat Özgün'ün istemediği ateşleme..:D
(First start of my 420 Turbo converted to run on the Megasquirt ECU and Ford EDIS wasted spark ignition)

mstfkr
08-06-2011, 06:58
Bu arada araba ne alemde senin buldun mu Ms3?

alperx
08-06-2011, 07:04
tuncay, orjinal beyinle hiçbirşey yapılmıyor mu ?

tuncayakyz
08-06-2011, 10:08
tuncay, orjinal beyinle hiçbirşey yapılmıyor mu ?

Alper valla yazılım yazdık ama istediğimiz neticeyi alamadık dediler.İnce ayarları olmuyor dedi Alper abi...

PriSOneR
08-06-2011, 12:30
haydi 1.5 + bar günceli

Nasır ilacı kullanmaya başladım bu arada :D

serkan_2120
08-06-2011, 12:55
zaten bu kadar emek ve zaman sonunda rodajda bile 1.5 barın altında yürümemeli

tuncayakyz
08-06-2011, 19:01
Bu arada araba ne alemde senin buldun mu Ms3?

Buldum yarın Murat kardeşim kontrol edecek.Aksilik çıkmazsa hemen montaja başlanacak.

tuncayakyz
08-06-2011, 22:19
arabada ne sorun varki ? basit bir cvp ateşleme gelmiyor :)

sıralı ateşleme olan bi arabaya neden wasted spark çalıştırayım ? amacım ne?

Özgünün demek istediğini şimdi anladım.Video zaten herşeyi bana anlattı.:icon_tup:

mR4S_zou9-M&feature=related

Murat
08-06-2011, 22:37
bu videoyu çok seviyorum ya. çok şirinler :)

boosted_pug
08-06-2011, 22:40
Özgünün demek istediğini şimdi anladım.Video zaten herşeyi bana anlattı.:icon_tup:

mR4S_zou9-M&feature=related

aynı şekilde ateşlemeyi ms1 de ms2 de 4 silindire kadar yapabiliyo ms3 ün farkı enjeksiyonuda bu şekilde tek tek yapabiliyo olması ms1 ve ms2 ya batch yada semi sequential olarak çalışabilir

inş. istediğiniz gibi sorunsuz olur

tuncayakyz
08-06-2011, 22:41
:D şirinler boyundan büyük işler yapıyor ama murat..

tuncayakyz
08-06-2011, 22:42
aynı şekilde ateşlemeyi ms1 de ms2 de 4 silindire kadar yapabiliyo ms3 ün farkı enjeksiyonuda bu şekilde tek tek yapabiliyo olması ms1 ve ms2 ya batch yada semi sequential olarak çalışabilir

inş. istediğiniz gibi sorunsuz olur

İnşallah diyelim hayırlısı..

PriSOneR
09-06-2011, 09:22
tampon içine bu buji lerden yapmak lazım gece kayar led gibi olur bizim arabada :D

tuncayakyz
09-06-2011, 15:36
Aracı bugün İstanbuldan çekiyorum.Artık nadasa bırakacağım bu işi..Ne zaman kafam rahatlarsa o zaman bakarım diyorum.Zaten alper usta gazlamadığın sürece kendi beyni ile herhangibir sıkıntı olmaz dedi.Biraz bu şekilde bineyim diyorum.

Ecufast'e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Sağolsunlar varolsunlar...

Schumi
09-06-2011, 23:11
Hayırlısı olsun bu halde sürerken genede gözünüz AFR'de olsun. Birde kafanız ile beraber cebiniz rahat iken sakin sakin yaparsanız güzel güzel gazlarsınız.

tuncayakyz
04-07-2011, 23:38
Yarın hayırlısı ile Ankara'ya gidiyorum.Önce kısa bir motor ve mekanik kontrol edilecek sonra aracı "boosted_pug" Mengü Bey teslim alacak.Sağolsun ilgilendi ayrıca geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Rahatsızlık sebebi ile benden 15 gün süre istedi.Bunada şükür dedik.İnşallah bir aksilik çıkmadan hallederiz.Bu zamana kadar emeği geçenler oldu.Haklarını helal etsinler.

alperx
05-07-2011, 08:21
hadi hayırlısı tuncaycım o da olmazsa antalyaya gel

PriSOneR
05-07-2011, 09:31
Allahın izni ile bir sıkıntı olmadan teslim alacağız inşallah. daha önce yaptıkları örnek mevcut problem yaşayacağımızı zannetmiyorum.

tuncayakyz
05-07-2011, 21:03
Olduğu yere kadar ne diyeyim..

gurcell
05-07-2011, 21:05
Bun Rover 220ti ların krank tekeri 36-4 müdür?

tuncayakyz
06-07-2011, 07:33
Sanırım öyle olması lazım...

gurcell
06-07-2011, 08:10
Gazanız mübarek olsun, Allah sabır versin..

tuncayakyz
06-07-2011, 23:44
Bugün Allah'ın izni ile gidip, hastayı yatırdık.Tedavi nihayet başlanmış oldu.Çok iyi olacağını umuyorlar.Motor ve mekanikte sıkıntı yok.Elektrik sistemi komple sıfırlanıyor.Ateşleme sistemi komple değişiyor.Ms2 takılıyor.Yaklaşık iki hafta sonra sonlanacak.

PriSOneR
07-07-2011, 10:42
bitsede hayırlısı ile 1.7 + meth bassam :D turbonun nar gibi kızarmasını istiyorum :) apaçiliğim tutu yine :D

Saygılar.

tuncayakyz
07-07-2011, 10:46
bitsede hayırlısı ile 1.7 + meth bassam :D turbonun nar gibi kızarmasını istiyorum :) apaçiliğim tutu yine :D

Saygılar.

Sen zaten apaçisin gökhan senin eline düşen yandı valla hala şu eski videoları göndermeni bekliyok iki senedir sözün vardı hatırlatayım :D:D

tuncayakyz
08-07-2011, 11:56
Her vites için ayrı boost basıncını sanırım evc6 yapıyor başka marka da yokmu bu özellik illa millet 700-750 dolara bilenmesimi lazım yanii?

JDMazda_GTR
08-07-2011, 12:08
Her vites için ayrı boost basıncını sanırım evc6 yapıyor başka marka da yokmu bu özellik illa millet 700-750 dolara bilenmesimi lazım yanii?

greddy boost controller da aynı abı bıldıgım kadarıyla o daha uygun evc6 2.el fıyatları uygun kı ayrıca 500e bılen satan oldu tuncay abı

PriSOneR
08-07-2011, 16:47
1- 0.7 bar
2- 1 bar
3- 1.3 bar
4- 1.5 bar
5- 1.7 bar
caizdir derler :D

cetinkaya55
08-07-2011, 22:10
1- 0.7 bar
2- 1 bar
3- 1.3 bar
4- 1.5 bar
5- 1.7 bar

4.vites caarrttt....... şanzıman kucakta :)

tuncayakyz
08-07-2011, 23:30

hahahahahh bravo abi gökhan alırsın kucağa olursun madara boşuna gaz verme bana 1.4 yeter rover'a nasıl ama şair gibiyim dimi heheheh :D:D:D

JDMazda_GTR
08-07-2011, 23:59
1- 0.7 bar
2- 1 bar
3- 1.3 bar
4- 1.5 bar
5- 1.7 bar

şike var bu işte:D

PriSOneR
10-07-2011, 21:30
hahahahahh bravo abi gökhan alırsın kucağa olursun madara boşuna gaz verme bana 1.4 yeter rover'a nasıl ama şair gibiyim dimi heheheh :D:D:D

Abi benim arabam ingizliler tarafından kutsanmış bir araçtır 1.8 de de yürür, yeterki benim gibi bas :D bülent abi bilir nasıl specde sürdüğümü :D

Yatak sarmış halde nasıl gittiğini bilirim aslanımın :D Yalansa yalan desin bülent abim

Yine söylediğim gibi 1.5 bar + meth razıyım.

PriSOneR
10-07-2011, 21:32

Şanzuman dediğin nedir abi allaha şükür ROVER imizin yedek parça sıkıntısı yok 500TL veririm 1 adet yedekte durur :D

tuncayakyz
10-07-2011, 21:35
Aynen gökhanım :)

cetinkaya55
10-07-2011, 21:36
Tuncay bu aralar görüşemiyoruz ,son durum nedir? ecu meselesinde yani ne zaman? bitiyor.Arkadaşlara selam söyle...

tuncayakyz
10-07-2011, 21:41
Tuncay bu aralar görüşemiyoruz ,son durum nedir? ecu meselesinde yani ne zaman? bitiyor.Arkadaşlara selam söyle...

Abi Mengü Bey ile en son görüştüğümde devam ediyorum dedi.Krank tekerini hallediyormuş.Sanırım vaad etiği günde bitirecek inşallah...Sağolsun varolsun...

cetinkaya55
10-07-2011, 21:45
Abi Mengü Bey ile en son görüştüğümde devam ediyorum dedi.Krank tekerini hallediyormuş.Sanırım vaad etiği günde bitirecek inşallah...Sağolsun varolsun...

sevindim...

PriSOneR
10-07-2011, 21:49
haydi 2 bar günceli

tuncayakyz
10-07-2011, 22:13
Bekliyoruz işte abi Allahım rabbim inşallah bir aksilik bir problem çıkmaz.:icon_tup:

cetinkaya55
10-07-2011, 22:20
Bekliyoruz işte abi Allahım rabbim inşallah bir aksilik bir problem çıkmaz.:icon_tup:

çıkmaz işallah,sen izine gidecektin ne ? oldu.......

tuncayakyz
10-07-2011, 22:39
çıkmaz işallah,sen izine gidecektin ne ? oldu.......

Abi gideceğiz işte babaannem çok rahatsız kemoterapi'ye başlayacak yakında ne olacağı belli olmaz bu fani dünyada Allah büyük inşallah biran önce ayağa kalkar son kez bu sene göreyim istiyorum.Normalde bu ayın 20 si gibi çıkmayı planlıyodum.Bu akşam aradım ve sordum.Fakat mengü abi yetişmez dedi.Şimdi bilmiyorum nasıl olacak ramazan ayıda geldi.İnşallah daha erken biterde basıp giderim diyorum..

cetinkaya55
10-07-2011, 22:52
Abi gideceğiz işte babaannem çok rahatsız kemoterapi'ye başlayacak yakında ne olacağı belli olmaz bu fani dünyada Allah büyük inşallah biran önce ayağa kalkar son kez bu sene göreyim istiyorum.Normalde bu ayın 20 si gibi çıkmayı planlıyodum.Bu akşam aradım ve sordum.Fakat mengü abi yetişmez dedi.Şimdi bilmiyorum nasıl olacak ramazan ayıda geldi.İnşallah daha erken biterde basıp giderim diyorum..
sarkmaz umarım,bir iki gün idare et artık,bu sefer fazla gecikmez..

PriSOneR
11-07-2011, 08:24
yetişirrr yetişirrr cumartesi uçim bende belki tesisata yardım ederim :D

tuncayakyz
11-07-2011, 08:30
Gökhan altı ay oldu...Pestilim çıktı artık..:Deli:

PriSOneR
11-07-2011, 08:45

senin mi benim mi

bari 3 ay daha geçirelim belki yavrular 220tc :D

tuncayakyz
11-07-2011, 10:01
senin mi benim mi

bari 3 ay daha geçirelim belki yavrular 220tc :D

:D olabilir...

PriSOneR
11-07-2011, 18:04
Abi konuştunmu mengü ile durum nedir ?

tuncayakyz
11-07-2011, 20:50
Valla gökhanım devam dedi işte bişey demedi başka...

alperx
11-07-2011, 21:21

bizimki de o kadar sürdü ve sonunda bitti yavaş yavaş yürüyoruz :)

sabreden derviş misali..

tuncayakyz
11-07-2011, 21:30
Vayy alperim naber yaa neler yaptın nasıl oldu araba gazlamaya başladın mı?:D

alperx
13-07-2011, 11:40
atmosferik gibi kullanıyoz su an 0.3 bar :)
bu haftasonu 1 bar bascaz

tuncayakyz
13-07-2011, 11:48
İyi bakalım hayırlısı olur inşallah..

alperx
13-07-2011, 11:49
sonunda da 1.5 bar civarı basıcam.

boosted_pug
13-07-2011, 23:41
http://img593.imageshack.us/img593/8123/img00167201107122251.jpg
http://img810.imageshack.us/img810/2209/img00171201107122332.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/3066/img00176201107122336.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/5072/img00177201107122337.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/3120/img00179201107122337.jpg

proje son hızla devam ediyor tuncay azıcık heyecanlandırayım seni :)

tuncayakyz
14-07-2011, 00:17
Teşekkür ederim eline sağlık güzel gözüküyor.Sen bu arabayı gerçekten iyi çözmüşsün bu aşamaya geleceğini tahmin bile etmiyodum.Resmen bitmiş sadece Ms'in montajı kalmış sanırım.Gördüğüm kadarı ile oem beynin bile tüm sinyal girişlerini yeniden düzenliyosun.Bu işi keşke baştan yapsaydık....Neyse sağlık olsun diyelim...

tuncayakyz
14-07-2011, 00:29
Ayrıca bu gayret ve çabaların için ayrı olarak bir teşekkür etmek istiyorum..

mstfkr
14-07-2011, 08:25
hayırlısı tuncayım bak demek isteyince olmayacak iş yok gördünmü sonunda senin sorun çözüldü gibi gözüküyo

PriSOneR
14-07-2011, 08:29
Mengü ellerine sağlık çok teşşekür ederiz. keşke başından bu yola seninle çıksaydık bukadar beklemezdik tekrar teşekkürler.

tuncayakyz
14-07-2011, 21:56
Marşa ne zaman basacak acaba?

PriSOneR
15-07-2011, 18:31
aha çalıştı :D

MKT
16-07-2011, 11:33
gözünüz aydın çalışmış araç.emeği geçen herkesin ellerine sağlık.en yakın zamanda ilk videosunu ve yürür videosunu görmek istiyorum.Adanaya geldiğinde de görüşebilirsek iyi olur soner abi.Bakalım kırmızı şeytan nasıl olmuş:) allah nazarlardan saklasın

egeturbo
16-07-2011, 13:55
tuncay abi o aem filtreyi lütfen değiştir cep telefonunu pmlersen sevinirim bide pistonları nerden tedarik ettin abi ?

PriSOneR
16-07-2011, 14:42
tuncay abi o aem filtreyi lütfen değiştir cep telefonunu pmlersen sevinirim bide pistonları nerden tedarik ettin abi ?

Arda wossnerleri crm performans araciligi ile getirttik. Aem isine ayara girelim bakacagiz.

tuncayakyz
16-07-2011, 14:44
Arda wossnerleri crm performans araciligi ile getirttik. Aem isine ayara girelim bakacagiz.

K&N tak diyo gökhan AEM in geçirgenliği çok düşük diyo turboyu zorlama diyo..

PriSOneR
16-07-2011, 21:07
K&N tak diyo gökhan AEM in geçirgenliği çok düşük diyo turboyu zorlama diyo..

hks makbuldur bence :D

Oz`
17-07-2011, 00:11
hayırdır kaç bar basıyorsunzda hangi turbo ile aem size yetmiyor çözemedim:)

tuncayakyz
17-07-2011, 00:36

Arda bana sadece Aem'i pek sevmediğini hava geçirgenliğinin iyi olmadığını ve başka bir marka takmamı söyledi.Bu konuda ben kendisini dinledim sadece..Benim hava filtreleri hakkında bilgim yok araç zaten üstadların elinde onlar buna gerekirse müdahale ederler gibi geliyor.

Kaç bar basacaksınız meselesini ele alırsak; Öncelikle onu ben bilemem.Ümit Doğan bana sordu kaç bar basalım diye, bende sen bilirsin abi dedim.En iyi neticeyi alalım dedim.Fakat tahminim Ümit Doğan herhangibir aksaklık bulmaz ise, en kötü 1.2 en iyi 1.5 basar diye düşünüyorum.Bu kendi fikrim en iyi kararı kendisi verecektir zaten...

Hangi turbo ile diye sormuşsun;Turboyu Antalya'daki arkadaşım Alper'den aldım.T3/T04E kodlu bir turbo.Alper bana turbonun çok yeni olduğunu söylemişti.Ben yinede Ege Turbo bir baksın istemiştim.Arda turboya sadece emmeye ve egzoza port polish yaptık ve 1.5 barda test ettik sıfır hata demişti.Abartısız GT30 ayarında performansı olan bir turbo dedi.Sağolsun bugüne kadar turbo bana hiçbir sıkıntı yaratmadı.Ne mil boşluğu ve yağ vermesi nede ses yapması gibi şimdilik gayet güzel çalışıyor.

Bu arada seninle tekrar görüşemedik.Rahatsız etmek istemedim.Zaten yoğun bir insansın.Tekrar herşey için teşekkür ediyorum.Alper'e Murat'a ve Erdem'e selamlarımı iletiyorum.Sağolsunlar varolsunlar.Benim için İstanbul defteri kapanmıştır.Trafik ayrı sorun...Götürmek ayrı sorun..Muhattap bulmak ayrı sorun..Maddiyat ayrı sorun..

Artık hayırlısı diyoruz...

PriSOneR
17-07-2011, 20:22

1.5 düşüncemiz ? bizim turbomuz 42r diyip aem yetmiyor demedikki :) yetmeye bilir denildi yetmez ise değiştiririz dedik :icon_tup:

Oz`
18-07-2011, 00:07
aem in dry flowları var onlardan alabilrsin K&n üretiyotr gene ama aem olarak satııyor k&n den daha ucuz

Yetmememsini nerden anlıyorlarki :D çok basarılı :) tebrikler valla

tuncayakyz
18-07-2011, 08:37
Emin değilim ama üzerinde dry flow var sanırım...Ama ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum...

alperx
18-07-2011, 09:13
yaw boşver filtreyi araç yürüsün de filtreyi uydursan da olur. büzülme olursa yetersiz kalıyor demektir değiştirirsin. aem dryflow'da da öyle bişey olmaz merak etme.

Murat
18-07-2011, 10:50
edit........

PriSOneR
18-07-2011, 11:30
sökeriz boş kalır olur biter :D

tuncayakyz
19-07-2011, 16:26
Benzin pompasını unutmuşuz walbro aldık 255 lph ne yapalım kader böyle:D

tuncayakyz
19-07-2011, 20:36
Gözümüz aydın demin telefon geldi araç gayet düzgün ve sıkıntısız bir şekilde çalışmış.Ellerine sağlık diyorum.Sağolsun varolsun..

PriSOneR
19-07-2011, 20:49
Ya allah ya bismillah geldi sira umit dogan a

mstfkr
19-07-2011, 21:15
Ümit Doğan sanırım Ankara'da Tork Garaj'ın işlerini yapan arkadaş olması lazım namını bayağı sağlam duymuştum.Tuncay emin ol senin arabanın hakkından fazlasıyla gelebilecek bir isim doğru seçim yapmışsın allah utandırmaz inşallah...

tuncayakyz
19-07-2011, 21:21
Ümit Doğan sanırım Ankara'da Tork Garaj'ın işlerini yapan arkadaş olması lazım namını bayağı sağlam duymuştum.Tuncay emin ol senin arabanın hakkından fazlasıyla gelebilecek bir isim doğru seçim yapmışsın allah utandırmaz inşallah...

Abi bakacağız işte ne bileyim yüce Allah'ım bana en hayırlısını nasip etsin çoktan beri uğraşıyorum Mustafa...

PriSOneR
20-07-2011, 08:59
Abi bakacağız işte ne bileyim yüce Allah'ım bana en hayırlısını nasip etsin çoktan beri uğraşıyorum Mustafa...

içimden birses koşacakkkk koşacakkkk derr :D

Abi bizim niye marş videomuz yok :D

cetinkaya55
20-07-2011, 09:50

Tork Garajın tuneri zaten sahiplerinden biri olan Korhan dostumuzdur yani Tork Garaj kendi işlerini kendileri yaparlar ancak Ümit ilede dostlukları son derece iyidir.Dediğin gibi ümit işinde de çok başarılı bir dostumuz iyiki VAR...

PriSOneR
20-07-2011, 10:01
Tork Garajın tuneri zaten sahiplerinden biri olan Korhan dostumuzdur yani Tork Garaj kendi işlerini kendileri yaparlar ancak Ümit ilede dostlukları son derece iyidir.Dediğin gibi ümit işinde de çok başarılı bir dostumuz iyiki VAR...

akşam geliyorum 1.4 de yürüyen 220tc patırdatmak istiyorum :D

cetinkaya55
20-07-2011, 10:07
akşam geliyorum 1.4 de yürüyen 220tc patırdatmak istiyorum :D

beklerim..........

PriSOneR
20-07-2011, 18:27
mengü video bekliyoruz günceli :D

PriSOneR
22-07-2011, 14:59
Pazartesi ayardayız allahın izni ile...

tuncayakyz
22-07-2011, 22:48
Pazar gece yola çıkıyorum Allah(cc) nasip ederse...

tuncayakyz
23-07-2011, 19:58
Walbro Pompa takıldı egzoz manifold contası değişti.Şuanda sıfır hata top Ümit Doğan da artık...

M///maniac
24-07-2011, 02:11
hadi hayırlısı insallah sorunsuz yurur videolarını merak ediyoruz gönlünüze göre olur insallah

PriSOneR
25-07-2011, 21:19
hay diyaframına :D

ayar tamamdır

tuncayakyz
26-07-2011, 20:05
Ümit Doğan'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bana tam bir gününü verdi beraber ayara çıktık.Ayarlar muhteşem yapılandırıldı.Herşey mükemmeldi.Test aşamasında araca 1.5 bar gördürdük fakat westegate te sorun çıktığı için geçici olarak 0.7 barda bıraktık.En yakın zamanda bu sorunu çözüp bu işi sonlandıracağız.