Orijinalini görmek için tıklayınız : Akü alırken dikkat edin !
gerçi bu resimdeki akü araç aküsü değil ama genede bellimi olur, şerefsiz çok .
akünün içine ufak ucuz aynı voltajı üreten bir pil takmışlar (sağ taraf)
geri kalan boş yerede ağırlığı aynı olsun diye beton dökmüşler !
dediğim gibi bu araç aküsü değil .
http://img130.imageshack.us/img130/9265/betonb.jpg
içine motorsiklet aküsünü koymuşlar glb?:)
bune ya millet işin cılkını çıkarmış
vay uyanıklara bak yaa..:mad: dolandırıcılıkta son noktalardan biri bu heralde..
timucintt
31-01-2010, 10:45
yuh.. Aldığın kişinin makatına sokarsın artık bu aküyü...
motorsıklet aküsü yerıne ışıldak aküsü koymuşlar herhalde
yuh ya beton dökmüş bide şerefsizler.
Maxiboost
31-01-2010, 11:56
oha neyin peşine düşmüş millet
Adam akıllı para vericeksin yuasa,mutlu,inci alıcan aklın rahat olucak.
bende bağcılarda 30 tl ye akü diyor vatandaş afiş yaptrımış gördüm oha dedim nasıl oluyor bu iş kesin böyle oluyordur :D:D:D
bora1311
01-02-2010, 01:12
yok daha neler...
Garantili duzgun para verilip inci mutlu acdelco vs.vs. gibi aku alındıktan sonra boyle olaylar olucagını sanmıyorum burada herşey olur aküden betonda çıkar allahtan insaflılarmış ufak aküde hediyesi konulmuş içine
Oto teyiplerinde de benzer durum sözkonusudur arkadaşlar... Ürünlere dikkat edin... Ürünleri aldığınız yerlere dikkat edin.
Öncelikle bildiğiniz, tanıdığınız adresi belli yerleri, eğer bilmiyorsanız tanıdıkların yönlendirdiği yerleri tercih ederin. Üçün beşin heabını fazla yapmayın.
Piyasada bazı ürünler çok kötü, bazen ne satan, ne alan böyle durumlar olana kadar farkına varıyor.
bunu göreceğimi hiç tahmin etmezdim
R_Kaptan
01-02-2010, 02:25
valla yeni inci akü aldım 150 tl verdim 2 yılda garantisi var bilinmeyen hiç bişey alınmaz adamlarda hiç Allah korkusu da kalmamış :ofk:
ohaa diyeceğim şakamı bu ?
fsunnetci
01-02-2010, 12:32
çahall çok kısa sürede para kazanma taktiklerinden biri olsa gerek..beton dökme komedi yaa :)
Oto teyiplerinde de benzer durum sözkonusudur arkadaşlar... Ürünlere dikkat edin... Ürünleri aldığınız yerlere dikkat edin.
Öncelikle bildiğiniz, tanıdığınız adresi belli yerleri, eğer bilmiyorsanız tanıdıkların yönlendirdiği yerleri tercih ederin. Üçün beşin heabını fazla yapmayın.
Piyasada bazı ürünler çok kötü, bazen ne satan, ne alan böyle durumlar olana kadar farkına varıyor.
Geçenlerde bi tane pioneer marka oto teyipi gördüm.Üzerinde cd çalar oldugunu belirtmek için mp3 cd vs yazılar yazıyor ve ön panel çok gerçekçiydi.
Fakat ön paneli söküldügünde çıkan manzara şaşırtıcıydı.Panelin arkasında cd deligi falan yoktu.Kaset çalar deligi vardı:)Yani çinliler resmen sadece sahtekarlar için yapmış bunu.:D
bilindik yerlerden almak gerekli herşeyi