Orijinalini görmek için tıklayınız : facebook problemi
barışbazan
01-02-2010, 18:53
Arkadaşlar facebook mesaj kutum ve arkadaş listeleri açılmıyor başına gelen veya bir çözümü olup olmadığını bilen varmı?
Şimdiden teşekkürler:)
Bu aralar feysbuk bi salklasti dunde ben bikacistedigim seyi yapamadim vs.vs. Telden giriyorum calisiodu pc'den calismiodu ptal saptal seyler..Biraz bekle dene istersen..Yada cookies'leri silebilirsin.
barışbazan
01-02-2010, 18:57
evet baska bir bilgisayardan denedik girdi .cookies derken anlamıyorum o kadar nedir?çerezleri sil falan demişlerdi de arkadaşlar
hea cerezler iste...
bu arada simdi gene sapitti 2sn once :D xxxx likes your baglanti(baglanti neyse) links olmasi lazim:D ingilizce kullaniyorum yari ingilizce yari turkce veriyo tepkileri:D bence feysboku heklediler:D
barışbazan
01-02-2010, 19:18
hay Allah ya:D
evet son zamanlarda var bi gariplik :D
suan bildiin acilmio facebok...:@:@
Bendede arkadaş isteği var kabul edemiyorum daha sonra deneyin diyor.
gecen konu acıcaktım ıyıkı gordum renklı yazı yazabılıyormuyuz bu facede ? profılde yazı yazıp paylas dedıgımız yere ?
Berbat bugunlerde yine birseyleri degistiriyorlar sanırım...
Foto yükleme icin plugin tarzı birsey gelmis zaten, daha da birseyleri degistiriyorlar, inanılmaz yavas su an...
acilmioo olum kafayi yicem hangi yavasliktan bahsediosun :@
bende çatara çutara açılıyor şuan :D
acildi:D
ama coooook yavas:D
gecen konu acıcaktım ıyıkı gordum renklı yazı yazabılıyormuyuz bu facede ? profılde yazı yazıp paylas dedıgımız yere ?
bılen yokmiiiiii :D
bende hızlı valla 230 hp :D
ya kircam atcam simdi pc'yi heaa..ulan olur mu bole sey yaa feysboka dava acicam okunu cikarttiniz diye :@
barışbazan
01-02-2010, 23:59
hala açılmıyo mesaj kutum:(:)
ulasoztas1
02-02-2010, 00:09
ben sorunsuz girebiliyorum :D sadece videolaru yüklemesi uzun sürüyor o kdr
MR.TurboALİ
02-02-2010, 04:30
bendede aynı sorun oluyor sık sık başıma geliyor sayfayı kapatıp tekrar acınca düzeliyor bilmiyorum denedinmi?
barışbazan
02-02-2010, 10:41
bendede aynı sorun oluyor sık sık başıma geliyor sayfayı kapatıp tekrar acınca düzeliyor bilmiyorum denedinmi?
nerdeyse herşeyi denedim tık yok:D
thedevil
02-02-2010, 10:49
bazan öyle oluyor bendede ama yenile düğmesine tıklıyorum düzeliyor dene istersen
guncelll :D:D:D:D
MR.TurboALİ
02-02-2010, 20:26
nerdeyse herşeyi denedim tık yok:D
seninki aşmış ustad bilemicem valla :D
barışbazan
02-02-2010, 20:35
guncelll :D:D:D:D
ben sordum 1 2 arkadaşıma ama fikirleri yok:o
barışbazan
02-02-2010, 20:39
arkadaşlar facebook genel olarak düzeldi:)
ben sordum 1 2 arkadaşıma ama fikirleri yok:o
ılgın ıcın tesekkurler :)
barışbazan
02-02-2010, 22:15
rica ederim ne demek:)
facebook manyaklıgı devam ediyo :)
türker42
02-02-2010, 22:59
arkadaşlar zamanla düzeliyor sorun sizden değil sadece bekleyin
Hicbirsekilde acmiyo :@ :@:@
ErayCerit
03-02-2010, 08:13
tık yok :) 10 numara hızlı ve 10 numara faal durumda :D Çalışmayan hiçbir elektronik aksamı yok sahibinden muayyer :D