Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çakma By Megane

Oğuzhan Ç.
04-02-2010, 20:58
Bugün bir alışveriş merkezinin otoparkında denk geldim Çakmanında Bu Kadarı Olmaz
http://img23.imageshack.us/img23/1223/04022010012n.jpg (http://img23.imageshack.us/i/04022010012n.jpg/)

http://img36.imageshack.us/img36/3916/04022010013.jpg (http://img36.imageshack.us/i/04022010013.jpg/)

http://img6.imageshack.us/img6/1433/04022010014.jpg (http://img6.imageshack.us/i/04022010014.jpg/)

Melih-Ö
04-02-2010, 20:59
Ahahahha adam resmen çakmasını yapmış yuh diyorum ya :D Ddemeki By megane gibi olmasını istemiş :)

Boost Up
04-02-2010, 20:59
Yuh oha çüş:D

Oğuzhan Ç.
04-02-2010, 21:00
Bizde Arkadaşla Çok Şaşırdık Valla :D

Yekta
bence daha güzel duruyo :D

Eyüp
Dün görmüştüm , göztepe civarında hatta soracaktım mehzent'e senin stopler custom degilmiydi diye :)

Mr.K
kufur etcem direk hasiktir zuiauhauhauhahuauhauhuhaauh

ogunozcan
04-02-2010, 21:01
bu onun belkı eskı kıtıdır belkı yenısını yaptı bunuda sattı ona olabılır:)

_Burak_
bu akşam sankoda gördüm bu aracı sulhi abinin karşıdaydı

tolga.k
amma zevksiz adamlar var yaa

Mr.K
04-02-2010, 21:02

on taraf yeni haliyle ayni.

mmustu
hasektör hahhahaha farlara dikkat edin :D :D makyajlı hali hemde :D

Yekta

değişmedi ki üstünde oynandı :)
mehmeet nerdesin :D

Yekta
04-02-2010, 21:03
amma zevksiz adamlar var yaa

hahahahahhaa aynen katılıyorum :D

Low-Rider
Bu araba zaten mehmet'in arabasının yapıldığı yerde yapıldı yanlış bilmiyorsam jantlar falan aynı

mehzent
ahahahahahah :D 10 kere yapıldı arac bır turlu duzen tutmadı en son benımkıleırn kalıbını kullanmıslar dırek kompe kafa aynı :D

Mr.K
konuda :D

-Aydın-
04-02-2010, 21:04
By Megane'ı görüp.Onun aracın yapıldığı yerde aynısını yaptıran 2 megane daha var diye duymuştum :D Buda onlardan biri demek ki

ogunozcan
04-02-2010, 21:04
bende salladım zaten ya tutarsa:)

mehzent
04-02-2010, 21:05
ahaha yarıldımmm konular tahmın edebıleceğinizden bıle cokkk öte bizim apachiler bılıyor konuyu tum detayı ıle ama burada yazılcak cınsten değil :D

Swift
04-02-2010, 21:05
ülke replicada çok ilerledi

mmustu
04-02-2010, 21:06
ahaha yarıldımmm konular tahmın edebıleceğinizden bıle cokkk öte bizim apachiler bılıyor konuyu tum detayı ıle ama burada yazılcak cınsten değil :D

acilen yazıyosun bana :D

mehzent
04-02-2010, 21:06
hahahahahhaa aynen katılıyorum :D

sen kendıne bak lo kavun kokulu :)

Low-Rider
04-02-2010, 21:09
mehmet lan çamurlukların şişk olmasa senin arabada bu kadar çirkin olcakmış:D

mehzent
04-02-2010, 21:10
ahahahah sen merak etme canım benım bizi bilen bilir bilmeyende takıt eder ahahahhaha

yekta anladın mı :D:D:D:D

::ZaFeR::
04-02-2010, 21:11
By Megane ne şubesi oluyor bu :D

mehzent
benı eskiler bilir yenilerde boyle orek alır baska aklıma gelmıo lan hatırlatsana yektaaa sefaaaa :D

M.A.D
puhahahaha muhahaha :hehe: bu ne yaaa :D:D:

Oğuzhan Ç.
Çakma Şubesi Herhalde :D

Frid
04-02-2010, 21:13
iyi rengini kopyalamamış :D

mmustu
04-02-2010, 21:15
benı eskiler bilir yenilerde boyle orek alır baska aklıma gelmıo lan hatırlatsana yektaaa sefaaaa :D

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

brqcors
04-02-2010, 21:15
valla hayatımda ilk defa cakması yapılan arac gördum:)

Yekta
04-02-2010, 21:16

hauhaauh :D :D

Safak
04-02-2010, 21:16
Demmeki bodykit yaptırınca kalıbı alıp eve öyle gitmek lazım :)

Low-Rider
04-02-2010, 21:17
ahahahah sen merak etme canım benım bizi bilen bilir bilmeyende takıt eder ahahahhaha

yekta anladın mı :D:D:D:D

:D:D

ac tuning m3 tamponlarından sonra her arabayada bu tampondan yapmasın :D

R.I.P
04-02-2010, 21:18
tamponu beyazamı boyamışlar?

deniz
04-02-2010, 21:19
ahahha :D:D:D
TAKLİTLER ASILLLARINI YASATIR ! : )

mehzent
Biz hazıra konmadık bole uğraşa uğraşa yaptıık ahahaha :D

http://img208.imageshack.us/img208/5228/fotoraf0038o.jpg

Mr.K
:D:D

ac tuning m3 tamponlarından sonra her arabayada bu tampondan yapmasın :D

ahah bi ara hakkaten n modaydi ya :D,tipo,astra...vsvs

@ tampon griye boyamislarda gdirek griye boyamislar code fln bakmamislar:D

mehzent
04-02-2010, 21:21
ahahha :D:D:D
TAKLİTLER ASILLLARINI YASATIR ! : )

ahahahah draggerda aynısını yaptırcakmış şimdi :D

Sefa_vts
04-02-2010, 21:21
ahahaah olm yapılırkenki karton jantlar daha ii ahauhauaha :D

Xenomorph
04-02-2010, 21:23
Ya Anlamıyorumki Adam Beğenmiştir Yapmıştır Yani Aynısını İlla Tıpatıp Aynısı Olsun Diye Bir Çabası Yok Göründüğü Kadarıyla

Nedir Bu Saldırı Bu Ezme Çabası ?

Fiber Değilmi Sonuçta Görmüştür Beğenmiştir Yaptırmıştır Bu Kadar Basit Ne O Bu Megane'nın Telif Hakkımı Var ? R Falan Yapıştırın Bari Üzerine

Bu Mantığa Bakarsak Standart Jantın Üstüne Basılan Bütün Vtecler Birbirinin Kopyası ? Yada Type-R Eki Olan Vti'lar Hepsini Biraraya Koyalım İlk Takan Kimse Gelsin Dalga Geçsin

Ya Vallahi Şu Forumu Çok Beğeniyorum Cidden Bilgili Adamlar Var Arabana Birşey Yapıcak Olsan Burda Dınledıklerınle 2 Dk'da Komple Yaparsın Herşeyi...Hiçbir *** Bilmiyorsan %50 Bilgi Sahibi Olursun...Herkonu Hakkında Bilgiye Sahip Insanlar Var Sağolsunlar Yardım Esirgeyende Görmedim..

Ama Herkes Birbiriyle Taşşak Geçmek İçin Yer Arıyor Anlamıyorum Bedavaya Sırf Milletle Dalga Geçmek İçin Geyik Konuları Açılıyor..Birisi Yanlış Bir şey Yapsa Eziliyor Dışlanıyor Nedir Bu Çaba Çözebilmiş Değilim Vallahi Artık Sadece Okuyucam Bu Forumu Çok Az Yazıcam Benlede Dalga Geçin Şimdi Buyrun ...

mmustu
04-02-2010, 21:25
Ya Anlamıyorumki Adam Beğenmiştir Yapmıştır Yani Aynısını İlla Tıpatıp Aynısı Olsun Diye Bir Çabası Yok Göründüğü Kadarıyla

Fiber Değilmi Sonuçta Görmüştür Beğenmiştir Yaptırmıştır Bu Kadar Basit Ne O Bu Megane'nın Telif Hakkımı Var ? R Falan Yapıştırın Bari Üzerine

Bu Mantığa Bakarsak Standart Jantın Üstüne Basılan Bütün Vtecler Birbirinin Kopyası ? Yada Type-R Eki Olan Vti'lar Hepsini Biraraya Koyalım İlk Takan Kimse Gelsin Dalga Geçsin

Ya Vallahi Şu Forumu Çok Beğeniyorum Cidden Bilgili Adamlar Var Arabana Birşey Yapıcak Olsan Burda Dınledıklerınle 2 Dk'da Komple Yaparsın Herşeyi...Hiçbir *** Bilmiyorsan %50 Bilgi Sahibi Olursun...Herkonu Hakkında Bilgiye Sahip Insanlar Var Sağolsunlar Yardım Esirgeyende Görmedim..

Ama Herkes Birbiriyle Taşşak Geçmek İçin Yer Arıyor Anlamıyorum Bedavaya Sırf Milletle Dalga Geçmek İçin Geyik Konuları Açılıyor..Birisi Yanlış Bir şey Yapsa Eziliyor Dışlanıyor Nedir Bu Çaba Çözebilmiş Değilim Vallahi Artık Sadece Okuyucam Bu Forumu Çok Az Yazıcam Benlede Dalga Geçin Şimdi Buyrun ...

mevzuyu bilmeden yorum yapıyorsun :icon_tup:

Safak

Gri megane tanıdık sanırım?

Yekta

tamam beğensin taklit etsin yapsın da bula bula bunu mu bulmuş yani taklit edicek :D :D

mehzent

ama sen oyları bole yaparsan uzerıne toplarsın...;)

Sımdı bu araba benım arabamın resmen kopyası benım kalıplarımdan yaptırmış vede ınanılmaz kotu olmus barız belı napcaz cok guzel olmuş kazasız belasızmı dıcez????????

Mr.K
04-02-2010, 21:26
ya anlamıyorumki adam beğenmiştir yapmıştır yani aynısını illa tıpatıp aynısı olsun diye bir çabası yok göründüğü kadarıyla

nedir bu saldırı bu ezme çabası ?

Fiber değilmi sonuçta görmüştür beğenmiştir yaptırmıştır bu kadar basit ne o bu megane'nın telif hakkımı var ? R falan yapıştırın bari üzerine

bu mantığa bakarsak standart jantın üstüne basılan bütün vtecler birbirinin kopyası ? Yada type-r eki olan vti'lar hepsini biraraya koyalım ilk takan kimse gelsin dalga geçsin

ya vallahi şu forumu çok beğeniyorum cidden bilgili adamlar var arabana birşey yapıcak olsan burda dınledıklerınle 2 dk'da komple yaparsın herşeyi...hiçbir *** bilmiyorsan %50 bilgi sahibi olursun...herkonu hakkında bilgiye sahip ınsanlar var sağolsunlar yardım esirgeyende görmedim..

Ama herkes birbiriyle taşşak geçmek için yer arıyor anlamıyorum bedavaya sırf milletle dalga geçmek için geyik konuları açılıyor..birisi yanlış bir şey yapsa eziliyor dışlanıyor nedir bu çaba çözebilmiş değilim vallahi artık sadece okuyucam bu forumu çok az yazıcam benlede dalga geçin şimdi buyrun ...

mevzuyu bilmeden yorum yapıyorsun :icon_tup:

+ 1

Sefa_vts
04-02-2010, 21:26

Olayları bilmeden yazmana veriyorum.. Bu megane ailesel olayları dahi kapsıyor.. Bırak sen boşver uğraşma.. ;)

Ayrıca type-r ekiyle 2 senede yapılan araç bir mi ? Hem başka bi ton bodykit varken.. Mehmet'in kendi tasarladığı şeyi yapmış olması vs..

ÖYle beğenmiş yapmış değil yani :)

Ki bence nesini beğendi anlamıyorum.. benim arbayı taklit etsin megane'lar ahahhaha

mehzent
04-02-2010, 21:27
+ olarak o racın sahıbını bende tanıyorum zaten Özgür diye bir adam..

Eray Yümsel
04-02-2010, 21:28

bende alıntı yapayım seri bozulmasın :D

CGTY
04-02-2010, 21:30
By Megane Kadar basamamış ama. :soru:

ahauhahahhahahha :hehe:

EmreBilici
04-02-2010, 21:30
Bi tane daha vardı gri renki,birinci jenarasyonun arka kısmını+öne rs yaptırmıştı.

Mr.K
04-02-2010, 21:31

huauhauha pust:D hahahahahah

Sefa_vts
Hadi polimik olsun sabahlar olmasın :D

mehzent
ama hıssedıorumkı yakında bırde kırmızı kopya cıkar amamo megane olmaz belkı zuahhahaha:D

mehzent
04-02-2010, 21:32
Bi tane daha vardı gri renki,birinci jenarasyonun arka kısmını+öne rs yaptırmıştı.

bu o zaten :D

Sefa_vts
04-02-2010, 21:32
ama hıssedıorumkı yakında bırde kırmızı kopya cıkar amamo megane olmaz belkı zuahhahaha:D

:soru:

:china: :hoo:

Derdimi smile ile anlattım :D

Similey similey destaney :D

Yekta
04-02-2010, 21:33
boşa sıkmak kolay...

mehzent
04-02-2010, 21:33
:soru:

:china: :hoo:

Derdimi smile ile anlattım :D

Similey similey destaney :D

Olum bana sen dedın sana ozenmıs yapıomus dıye ben sneın yalancınım :D

mehzent
04-02-2010, 21:34
boşa sıkmak kolay...

bız dolsunuda skarız aslan :D

Hem ozgun benım tek gercek kankam :D

Yekta
04-02-2010, 21:34
hee göRdük

Xenomorph
04-02-2010, 21:36
Arkadaşım Falan Değil Sadece Söyledim Konuyuda Bilmiyorum Malesef Sadece Söylemek İstedim Bildiklerimle Yazdıklarım Arasında Yanlış Birşey Varsa Söyleyin

Kopyası Evet Belki Rezil Durumda Ama Otomobilim Bölümünde Yeni Yeni Açılan Bir Dünya Saçma Araba Var Beğenmesekde Ezmiyoruz Dimi :)

Benim Söylediğim Şey Ezme Amaçlı Yazılar Yoksa Tabikide Beğencek Diye Bi Kural Yok Ama Ulu Orta Konu Açıp Adamıda Resmen Kepaze Etmek Yanlış

Dragger
O arabaysa yazık etmis diyorum, RS tamponuyla 10 numara duruyordu :)

Sefa_vts
Olum bana sen dedın sana ozenmıs yapıomus dıye ben sneın yalancınım :D

Kanka sonuç olarak bnimle 24 saat geçirip bana aşık olmıcak kız tanımıyorum :cool:

Hem type-r almıyorum ki k-proya mp3 yükleyip alayınızı damar şarkı babında delmiyim diye.. :heyoo:

Hee buarada bizim ara yollarda kar var hala kanka bi megane ile gelsene bu tarafa hauahua yolda esnerken bişi değiyodu ama? :soru:

zıpzıp
bence daha güzel duruyo :D

bu yorum beni öldürdü :D :hahaha::hahaha:

Göki,ZD
04-02-2010, 21:38
oha demekle yetiniyorum ve :hehe::hehe::hehe:

mehzent
O arabaysa yazık etmis diyorum, RS tamponuyla 10 numara duruyordu :)

O sneın bıldıklerın senın 20 lı yaslarında yanı 80-90 lı yılarda kaldı be abıcım artık yenı trendler var ahahaha :D

mmustu
O sneın bıldıklerın senın 20 lı yaslarında yanı 80-90 lı yılarda kaldı be abıcım artık yenı trendler var ahahaha :D

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

mehzent
04-02-2010, 21:39
Kanka sonuç olarak bnimle 24 saat geçirip bana aşık olmıcak kız tanımıyorum :cool:

Hem type-r almıyorum ki k-proya mp3 yükleyip alayınızı damar şarkı babında delmiyim diye.. :heyoo:

Hee buarada bizim ara yollarda kar var hala kanka bi megane ile gelsene bu tarafa hauahua yolda esnerken bişi değiyodu ama? :soru:

Ya ne saf adamsın ollum KPro beyı lan mp3 makınesı değil ya offf 50 kerede soledık he :D:D:D:D:D

Eray Yümsel
04-02-2010, 21:39
by meganın fotorafını profil resmi yaptıgımdan beri hayatım düzeene girdi ve çok mutluyum. teşekkürler mehzent

mehzent
04-02-2010, 21:40
by meganın fotorafını profil resmi yaptıgımdan beri hayatım düzeene girdi ve çok mutluyum. teşekkürler mehzent

Kardeşimsiiiiiiiiiiiinnn :D

Sefa_vts
04-02-2010, 21:40
İtiraf ediyorum mehmet bu seneki tuning show da aracını gösterebilmek için GRİ'ye boyattı hepimizden saklıyo ahhahah :D

mehzent
04-02-2010, 21:41

Şimdi eray ben sana gıderı yaptım ya sende tabı reklam olduktan sonra facendekı by megane resımlerını sıldın kos yapış buna sonrada dekı bunu ben yaptım bendne baskası yapamaz ahahahahhaha :D:D:D:D:D:D:D:D

Sefa_vts
04-02-2010, 21:44
Şimdi eray ben sana gıderı yaptım ya sende tabı reklam olduktan sonra facendekı by megane resımlerını sıldın kos yapış buna sonrada dekı bunu ben yaptım bendne baskası yapamaz ahahahahhaha :D:D:D:D:D:D:D:D

Özgün 2... Olm bu yazı ne lan? Google translate hata verdi? Hiç bişi anlaşılmadı.. Nese bu kadar geyik yeter..

Adam beğenmiş basmış parayı Ali abiye yaptırmış.. Bize saygı duymak düşer.. En azından bu meganın debriyajı kavrıyo :heyoo:

Eray Yümsel
04-02-2010, 21:44

:hehe: :hehe:

Mr.K
04-02-2010, 22:03
offf sayfa 7 cok iyi muhauhauhuhauhauhauha

ArMy
04-02-2010, 22:06
Feyz al iyi hoş da direk copy paste de yuh be..Şekil yapiyim derken millete malzeme :D

OmeR-FE
04-02-2010, 22:10
Heuaehaueahe :D
Ya Ne İnsanlar Var Yarabbim :D

Gokhan43
04-02-2010, 22:45
YUH.! diyorum :D :D

S16
04-02-2010, 22:46
uhauhauha:D ancak gülünür böylelerine :D

Berk007
04-02-2010, 22:52
olabilir böyle şeyler.

ysnyldz
04-02-2010, 23:04
bende beğenmedim araçı çok kötü olmuş

Gerçi MEHZENT'in MEGANE'nın beyaz halinini yinede beğenmiyorum
Kırmızı hali ve o şekliyle gerçekten çok çok daha başarılıydı
İLK HALİ ÇOK FENAAA ;)

ramo si
04-02-2010, 23:16
güzel olan herşey taklit edilir:D benim arabanında taklidi çıkmıştı insanın hoşuna gidio:D

Boost Up
04-02-2010, 23:19
Face de fake account u bile vardı:D

M.A.D
04-02-2010, 23:20
olabilir böyle şeyler.

evet bkz berk abinin berkerin tasarladğı tamponu kullanmayan kalmadı :)

harbiden shitini çıkardılar abi yaw :D

CallMeInsane
04-02-2010, 23:22
yuhlanacak bi durum yok burda adamın hoşuna gitmiş demikki yaptırmış

CasabLanca
05-02-2010, 00:18
anaaaaaaaa by megane klonlanmış looo :D:D

LVN 97
05-02-2010, 00:18
yuh yaa:D:D

yiit
05-02-2010, 00:47
oha mehmet arabayımı sattın :Ç

Buğra A.
05-02-2010, 00:57
E yuh!Satın alsa daha iyiymiş :)

DOGANCAN
05-02-2010, 01:12
Orjinal Hiç Birşey Kalmadı..! Malesef..

ALPER-VNS
05-02-2010, 01:15
by megane da makyajsızken güzeldi bence kusura bakma emek war ama farlar büyüdükçe tasarım bozulmuş keskin hatlar gitmiş.. bu arabanın sahibinin hatası camurluk standart arabaya böyle iddalı bi kiti takmak zaten

streetracer
05-02-2010, 09:13
aracı fatihte 7-8 kere gördüm çoğu zaman çapa hastanesinde duruyodu ama bu yeni halini yapmış önceden angel far kaput indirmesi vardı bu halini ilk defa görüyorum...

Day Walker
05-02-2010, 09:41
hahahahahha mehmet görmesin dili tutulur :D

mmustu
05-02-2010, 09:44
hahahahahha mehmet görmesin dili tutulur :D

Oha lan deli :D geri kalan sayfaları oku istersen memetin bi ton yorumu var :D :D

kansu_ilhan
05-02-2010, 09:47
Oha lan deli :D geri kalan sayfaları oku istersen memetin bi ton yorumu var :D :D

abi yorumların öldürüyo beni :D

SekoLive
05-02-2010, 09:57
Ne demişler alamıyorsan klonla :d

mehzent
05-02-2010, 12:07
ahahaha dilim tutuldu evet :)

H22Power
05-02-2010, 12:10
çocuk baktı mehmetin arabayı kızlar poster yapıp duvara asıyor yapcak bişi yok deyip aynından yapmaya kalktı:hahaha: sıkıntı yok taklitler asıllarını yaşatır derler:icon_tup:

AşkınS.
05-02-2010, 12:14
Shop Bu Shop :D:D:D
Fena kopyalamış ya :D
Ama Mahzent'in megane daha fena duruyor orası ayrı :D
Bunun jantlarıda güzel degil,Çamurluklarıda degil degilde degil :D

Ranthor
05-02-2010, 12:52
geyikten devam edelim

ygtkrmdnz
05-02-2010, 14:12
wayy be :D Jantı değişse güzel duracak ama araç renkten kaybediyor bence :)

Berkan
05-02-2010, 14:51

Mehmet auhuauh senin cakmanda vardı necabuk unuttm BY Sabri ahahaaahah

mehzent
05-02-2010, 15:04
Bı kaç mesajda arabanın yenı hallı kotu gıbı mesajlar okumuştum su an elbette oyle gelebılr goze ama daha benden net cıkmadı araba vaktım yok bu aralar hıc bıtınce Low rıderım ve tolgamın objektıfınden sunucaz ınsallah :)

O zman bende sızde hep beraber kara verırız guzlemı olmus kotumu olmuş :)