Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 00" AK Civic Sedan

Ome_RS
05-02-2010, 01:29
Merhaba arkadaşlar aranızda bilenler vardır aracımın tavanında ve direklerde güneş yanıkları ufak ezikleri çizikleri vs yılların getirdiği boya yorgunlugu vardı.pasta cila kaplamaydı diye düşünürken komple boyaya sokmaya karar verdim.temizlikti macun işlemleriydi derken boya tonuna sıra geldi.yakısıcagını düşündüğüm 599/A kodlu boyada karar kıldım ve boyama işlemlerine basladık ve dün itibari ile aracım boyadan cıktı şimdi dinleniyor.

Buyrun Resimler;

http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/1.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/2.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/3.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/4.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/5.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/6.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/7.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/acs7.jpg
Mod. Listesi

Motor;

Simota Big Tube Short Ram Filtre
DC 4-2-1 Headers
NGK İridyum Bujiler
Cat. İptali
48mm Borular
Mugen Double Twinloop Son Susturucu

Yürüyen Aksam

35mm Tein Spor Yaylar
15" Lenso Jantlar
195-55-15 Bridgestone Adrenalin Lastikler

Dış Kısım

EK9 Type'r Style Ön Ek
Özel Yapım Ön Panjur
Sis Farları
1 Numara American Cam Filmi
Mugen Arka Ek
Bagaj ve Cam Üstü Spoiler
APP Plaka
Park Sensörü

İç Mekan

S2000 Ap1 Direksiyon
3M Carbon Kaplama
Skunk2 Vites Topuzu
ACS7 Kadran Takımı
ACS7 AFR
ACS7 Yağ Basınç Saati
AutoMeter Volt Göstergesi

Yaza kadar yapılıcak işlemler;

Coilover
Kristal Stop
Cam Vizörleri
6K Xenon
Usdm Sinyaller
Deri döşeme ve Alcantara kaplama.

zıpzıp
05-02-2010, 01:41
maşallah cok güzel hoş olmuşda bana çok mavi geldi :) örnegin logo sis çerçevesi kapı çitası gibi kazasız belasız

ErayCerit
05-02-2010, 01:47
Çok güzel olmuş kazasız belasız çiziksiz günlerde kullanman dileğiyle :) Ne kadar sürede aldın aracı ?

Mr.K
05-02-2010, 02:05
Guzel olmus hayirli olsun,kazasiz belasiz kullan omer.Yalniz on tarafta biseylereksik gibi haberin olsun.

By_HaNNibaLL
05-02-2010, 02:23
Güzel olmuş araç direk bak bana diyor.

ALPER-VNS
05-02-2010, 02:57
maşallah renk çok güzel olmuş.. ön plakalığı arka tampon ekini ve panjuru sewmedim ben ama.. buarada farların içi füme olsa o da fena olmaz

çağlarcoskun
05-02-2010, 03:06
maşallah çok güzel olmuş ama banada çok mavi geldi bazı yerleri keşke siyah bıraksaydın =) bide jantlar daha değişik bişey olabilirdi. iç kısım çok güzel olmuş.farlarda jdm tarzı olsa çok güzel olur ;) maşallah kazasız belasız

MR.TurboALİ
05-02-2010, 04:17
maşallah cok güzel olmuş kazasız belasız ama bi önerim var o arka tampondaki eklerden kurtul bence yakışmamış...

mur_84
05-02-2010, 07:11
maşallah çok güzel olmuş.. stopları eagle eyes tak bence kristal değil.. ;)

-batu-
05-02-2010, 07:17
Çok güzel olmuş maşallah, benim önerilerim Sis çevresini siyaha, logoyu orjinale, kampanalarıda siyaha çevirmen. son olarakta Mavi uzun bijonlar çok gösterir kendini.

Sorun olmazsa bu işlemi ne kadara yaptırdığını öğrenebilirmiyim? Bende düşünüyorum böyle bir değişim de.

01ASU
05-02-2010, 07:19
maşallah güzel olmuş ama artık jant jant diyor araba

Selman
05-02-2010, 07:47
Maşallah ömer:)

despe
05-02-2010, 07:50
Guzel olmus hayirli olsun,kazasiz belasiz kullan omer.Yalniz on tarafta biseylereksik gibi haberin olsun.

bence ön tarafta panjur ve jdm style farlar eksik :D

ömer 17 beyaz spoom ları geri satayım sana istersen şu haline acayip yakışır :D

Diyadin
05-02-2010, 07:52
Maşallah
Jantlar
arka cam üstü ek
panjur haricinde çok hoş rengini beğendim özellikle iç kısımı çok başarılı ;)

Dragger
05-02-2010, 08:00
Masallah kardesim ;)

Araba cok mavi olmus ve jantlar pek hos durmuyor.

Bunlar dısında gayet güzel.

berkred
05-02-2010, 08:15
maşallah kazasız belasız

cengiz üngör
05-02-2010, 08:15
Maaşallah kazaız belasız güzel olmuş...

OmeR-FE
05-02-2010, 08:42
Maşallah, Çok Güzel Olmuş.
Yapılacaklardan Özellikle Coilover'la 10 Numara Bir Görüntüye Sahip Olursun :)
Kazasız Belasız, Çiziksiz Kullanman Dileğiyle..

sinan-s
05-02-2010, 08:55
Güzel olmuş boyası..Kazasız belasız..

B.Battal
05-02-2010, 10:25
Renk muhteşem gerçekten bayıldım ömer maşallah. Ön logoyu boyatmasaydın ama keşke

imparatoR
05-02-2010, 10:30
maşallah kazasız belasız kullan ;
fikrimi sorarsan banada çok mavi olmuş gibi geldi ..

YavuzNaz
05-02-2010, 10:53
maaşallah güle güle kullan benim söylemek istediklerimi diğer arkadaşlar belirtmiş kazasız belasız..

Slmcnsl
05-02-2010, 11:36
maşallah, kazasiz belasiz.. sis farlarinin cevresi siyah olsa daha şık olur sanki.. jant konusunda arkadaşlara katiliyorum=)

ygtkrmdnz
05-02-2010, 11:49
Renk iyi olmuş hayırlı olsun..

Melih-Ö
05-02-2010, 12:08
maşallah kazasız belasız ömer hoş olmuş

Ome_RS
05-02-2010, 13:38
maşallah cok güzel hoş olmuşda bana çok mavi geldi :) örnegin logo sis çerçevesi kapı çitası gibi kazasız belasız

çok tesekkürler ilerleyen zamanlarda farklı projelerim var yawas yavas bakalım :)

Çok güzel olmuş kazasız belasız çiziksiz günlerde kullanman dileğiyle :) Ne kadar sürede aldın aracı ?

Tesekkür ederim.Amin.
15 gün kadar sürdü.

Tesekkür ederim Abicim.
boya kurusun ön genel olarak birkaç ekleme düzeltme daha yapıcam.

Güzel olmuş araç direk bak bana diyor.

cok tesekkürler.

maşallah renk çok güzel olmuş.. ön plakalığı arka tampon ekini ve panjuru sewmedim ben ama.. buarada farların içi füme olsa o da fena olmaz

tesekkür ederim düşüncelerinizi değerlendircem ;)

maşallah çok güzel olmuş ama banada çok mavi geldi bazı yerleri keşke siyah bıraksaydın =) bide jantlar daha değişik bişey olabilirdi. iç kısım çok güzel olmuş.farlarda jdm tarzı olsa çok güzel olur ;) maşallah kazasız belasız

tesekkür ederim.yaza kadar inşallah tekrar bi güncelleme ypıcam jantlar kıs sebebi ile öyle ;)

maşallah cok güzel olmuş kazasız belasız ama bi önerim var o arka tampondaki eklerden kurtul bence yakışmamış...

tesekkür ederim ek benm hosuma gidiyor su an memnunum:)

maşallah çok güzel olmuş.. stopları eagle eyes tak bence kristal değil.. ;)

tesekkürler.
ledli istemiyorum patlar matlar garantisi yok hem gereksiz pahalı :)

Çok güzel olmuş maşallah, benim önerilerim Sis çevresini siyaha, logoyu orjinale, kampanalarıda siyaha çevirmen. son olarakta Mavi uzun bijonlar çok gösterir kendini.

Sorun olmazsa bu işlemi ne kadara yaptırdığını öğrenebilirmiyim? Bende düşünüyorum böyle bir değişim de.

bijon takımı aklımda boyama olarak yaptım pek verimli olmadı bulursam uygun fiyatlı bijon takımıda alıcam.diğer işlemler aklımda ;)

yaptırdıgım yer tanıdıgm bir dükkan ve yapımımda bende calıstım.
iç dıs komple 1250 Tl.

maşallah güzel olmuş ama artık jant jant diyor araba

tesekkürler yaza doğru inşallah baska bir takım düşünüyorum.

Ome_RS
05-02-2010, 13:40
Maşallah ömer:)

tesekkürler :)

bence ön tarafta panjur ve jdm style farlar eksik :D

ömer 17 beyaz spoom ları geri satayım sana istersen şu haline acayip yakışır :D

yaza onlarda olucak inşallah.
ahaha yakısıcagını biliyorum eskisinede yakısırdı ama 17 takmam bidaha :D

Maşallah
Jantlar
arka cam üstü ek
panjur haricinde çok hoş rengini beğendim özellikle iç kısımı çok başarılı ;)

tesekkürler.
arka cam üstünü yaza sökücem boyadan önce sökemedik hayvan herif fena yapıstırmıs :D

Masallah kardesim ;)

Araba cok mavi olmus ve jantlar pek hos durmuyor.

Bunlar dısında gayet güzel.

cok tesekkür ederim Abicim.
yaza kadar inşallah güncelleme olucak tekrar.

maşallah kazasız belasız

tesekkürler.

Maaşallah kazaız belasız güzel olmuş...

tesekkürler Cengiz abi ;)

Maşallah, Çok Güzel Olmuş.
Yapılacaklardan Özellikle Coilover'la 10 Numara Bir Görüntüye Sahip Olursun :)
Kazasız Belasız, Çiziksiz Kullanman Dileğiyle..

Tesekkür ederim Amin.
iş bulursam hayırlısıyla yaza kalmadanda alabilirm :)

Güzel olmuş boyası..Kazasız belasız..

tesekkür ederim.

Renk muhteşem gerçekten bayıldım ömer maşallah. Ön logoyu boyatmasaydın ama keşke

Tesekkür ederim ilerleyen zamanda bir logo değişikliğinde bulunabilirm :)

maşallah kazasız belasız kullan ;
fikrimi sorarsan banada çok mavi olmuş gibi geldi ..

tesekkürler.

maaşallah güle güle kullan benim söylemek istediklerimi diğer arkadaşlar belirtmiş kazasız belasız..

cok tesekkürler arkadaşların dediklerini dikkate alıcam ;)

maşallah, kazasiz belasiz.. sis farlarinin cevresi siyah olsa daha şık olur sanki.. jant konusunda arkadaşlara katiliyorum=)

Tesekkür ederim.

Renk iyi olmuş hayırlı olsun..

cok tesekkürler.

maşallah kazasız belasız ömer hoş olmuş

Saol Melih ;)

Ome_RS
05-02-2010, 13:43
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için cok cok tesekkürler.
Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah.
önerilerinizi dikkate alıcam yavas yavas para oldukca birşeyler yapmaya calısıyorum.
jant konusunda haklısınız kıs oldugu için 15" ve kalın lastikli kullanıyorum yaza inşallah farklı bir modele geçicem.
panjur değişik olsun diye böyle birşey düşündüm ilerleyen zamanda Type'R panjur kaputa logo düşünüyorum.
belki tavanı siyah kaplatabilirm önce bir photoshopta denemem lazm.
Fikirleriniz benm için önemli yorumlarınızı esirgemeyin ;)

Boost Up
05-02-2010, 13:44
İlk olarak ne diyeceğimi biliyorsundur. Öndeki bant:D:D. Jant şu anda arabayı normal günlük arabalarda görebileceğimiz çeşitten bir jant, kaldı ki değiştireceğim diyorsun:). Farlarını sakın ama sakın boyatma, orjinal kalsın. Tampon ızgaralarını yapabilrsen siyah yap. Sis çevçecesi siyah olabilir ama olmasada olabilir:). Panjuru değiştirmen şart. Arka tarafta stop lazım diye acilen bağırıyor onuda değiştireceğim diyorsun. İç mekana gelince bence ACS7 leri her ne kadar sevsende bence sök:). Karbonla uyum sağlamıyorlar bence. Bir de maddiyatı ayarladın mı vtec koltuk takımı olursa tamamdır:). MAŞALLAH:icon_tup:

Frid
05-02-2010, 13:55
tekrar güle güle kazasız belasız kullan kardeşim, bu pazar gelde bende kullanayım bea :D :D

Ome_RS
05-02-2010, 14:13
İlk olarak ne diyeceğimi biliyorsundur. Öndeki bant:D:D. Jant şu anda arabayı normal günlük arabalarda görebileceğimiz çeşitten bir jant, kaldı ki değiştireceğim diyorsun:). Farlarını sakın ama sakın boyatma, orjinal kalsın. Tampon ızgaralarını yapabilrsen siyah yap. Sis çevçecesi siyah olabilir ama olmasada olabilir:). Panjuru değiştirmen şart. Arka tarafta stop lazım diye acilen bağırıyor onuda değiştireceğim diyorsun. İç mekana gelince bence ACS7 leri her ne kadar sevsende bence sök:). Karbonla uyum sağlamıyorlar bence. Bir de maddiyatı ayarladın mı vtec koltuk takımı olursa tamamdır:). MAŞALLAH:icon_tup:

Bilorum Arda taktın sen o banda :D:D
yavas yavas tadını cıkartarak fikirlerim fikirleriniz doğrultusunda yapıcaz bakalım:)
acs7 ler benmde bircok arkadasımında begenisini topluyor memnunum ben şimdilik :)
koltuk vtı değilde mavi veya kırmızı günlük kullanıma uygun spor koltuk düşünüyorum arkalarda uygun renkte deri tavan kapı içleri ve direkler alcantara :cool:

tekrar güle güle kazasız belasız kullan kardeşim, bu pazar gelde bende kullanayım bea :D :D

aminn..
kanka arabanın bi hafta daha yatması lazm bidahaki pazara yada hafta içi gelicem ;)

gökan
05-02-2010, 14:15
kardesım maşallah

bırkaç onerım var arac cok mavı oldugu ıcın bana gore fılmler sırıtmıs arka stopalr jdm beyazından al zaten ucuz
ön panjuruda logosuz yapmalısın:)

Boost Up
05-02-2010, 14:19
[B]

Bilorum Arda taktın sen o banda :D:D
yavas yavas tadını cıkartarak fikirlerim fikirleriniz doğrultusunda yapıcaz bakalım:)
acs7 ler benmde bircok arkadasımında begenisini topluyor memnunum ben şimdilik :)
koltuk vtı değilde mavi veya kırmızı günlük kullanıma uygun spor koltuk düşünüyorum arkalarda uygun renkte deri tavan kapı içleri ve direkler alcantara :cool: [B]

Vtec koltuğu dediğim 2000 model vtec koltuğu:) Onlarınki maviye dönük:)(Örnek bulamadım). Spor koltuk yapma derim:icon13:. Alcantra güzel olacaktır:)

zıpzıp
05-02-2010, 14:22
merakla bekliyoruz :) kolay gelsin

cess
05-02-2010, 14:38
Hayırlı olsun,güle güle kullan:)

Jantlar BLITZ modelimi acaba?

EmreBilici
05-02-2010, 16:33
maşallah 10 numara olmuş boyadan sonraki hali,yanlız vtec jantı istiyo bence:).VE son olarak filmleri söküp farları karartıp reflektör eklerseniz,ve coiloverlerla kafası yere daha yakın olmak üzere basarsanız tadından yenmez. :icon_tup:

Birde stop olarak jdm tarz ledli stop kullanırsanız 10 üzerinden 10 :icon_tup:

dipnot:logo bence çok kötü olmuş forumdan EN vtec var,logoyu aynen o model yaparsan bence daha bir güzel durur+sis farlarını iptal etmelisin,öyle bence dahada iyi olur. :icon_tup:

Frid
05-02-2010, 16:42

evet lenso blitz :icon_tup:

Ome_RS
05-02-2010, 19:26
Vtec koltuğu dediğim 2000 model vtec koltuğu:) Onlarınki maviye dönük:)(Örnek bulamadım). Spor koltuk yapma derim:icon13:. Alcantra güzel olacaktır:)

anladım bakalım ilerleyen zamandaki nakit ve koltuk bulma durumuna göre vtecII CTR kaliteli spor hangisi denk gelirse :)

merakla bekliyoruz :) kolay gelsin

tesekkürler.

tesekkür ederim.

Evet Blitz.

maşallah 10 numara olmuş boyadan sonraki hali,yanlız vtec jantı istiyo bence:).VE son olarak filmleri söküp farları karartıp reflektör eklerseniz,ve coiloverlerla kafası yere daha yakın olmak üzere basarsanız tadından yenmez. :icon_tup:

Birde stop olarak jdm tarz ledli stop kullanırsanız 10 üzerinden 10 :icon_tup:

dipnot:logo bence çok kötü olmuş forumdan EN vtec var,logoyu aynen o model yaparsan bence daha bir güzel durur+sis farlarını iptal etmelisin,öyle bence dahada iyi olur. :icon_tup:

yorumlarınız fikirlerinizi değerlendirmeye alıcam.
yanlız jdm stobun ledlisi olmaz ;)

ilke-R
05-02-2010, 19:31
maşallah çok güzel görünüyor
bence panjuru değiştirmemelisin böyle çok güzel duruyor

EmreBilici
05-02-2010, 19:33
anladım bakalım ilerleyen zamandaki nakit ve koltuk bulma durumuna göre vtecII CTR kaliteli spor hangisi denk gelirse :)

tesekkürler.

Evet Blitz.

yorumlarınız fikirlerinizi değerlendirmeye alıcam.
yanlız jdm stobun ledlisi olmaz ;)

tyc stopları kast etmemiştim,FTH vtec'de vardı jdm tarzı ledli,onları kast etmiştim.:)

Ome_RS
05-02-2010, 23:56
maşallah çok güzel görünüyor
bence panjuru değiştirmemelisin böyle çok güzel duruyor

cok tesekkür ederim.
şuan benmde cok hosuma gidiyor ilerde sıkılırsam blki Type'R style yapabilirm :)

tyc stopları kast etmemiştim,FTH vtec'de vardı jdm tarzı ledli,onları kast etmiştim.:)

ben anladım senn demek istediğini yanlız jdm stop ledli olmaz daha doğrusu ledli stop jdm değil :)
benm eagle eyes takmamamın sebebi jdm olmamamsından değil ledli stop sevmediğimden.
gerek ledlerin patlaması homojen ısık dağılımının olmaması aradaki fiyat farkı vs :)

Benm Takıcagım model;

http://i57.photobucket.com/albums/g213/vivaaron/NEW%20Car%20part/tail%20lights/LT-HC964DCH-1.jpg

Senin bahsettiğin model;

http://www.tuningpiyasa.com/images/products/00/02/21/221_buyuk.jpg

cht2424
06-02-2010, 01:02
masallah cok gusel duruyor logo orjınal olsa daha gusel olur sanki kazasız belasız

EmreBilici
06-02-2010, 01:15
aynen bahsettitğim stop bunlar,jdm derken renk tonajı olarak benziyor stoplar, o yüzden öyle dedim. :icon_tup:

Ome_RS
06-02-2010, 13:22
masallah cok gusel duruyor logo orjınal olsa daha gusel olur sanki kazasız belasız

tesekkür ederim :)

aynen bahsettitğim stop bunlar,jdm derken renk tonajı olarak benziyor stoplar, o yüzden öyle dedim. :icon_tup:

anladım bakalım önümüzdeki ay sıra stoplarda inş :)

Boost Up
06-02-2010, 13:24
Bencede siyahlı stoplardan tak yav:). Madem Type-R panjuru takmaya niyetin yok, hiç değilse logoyu orjinale çevir. Bir de yazmıştım ama bir kere daha yazayım, öndeki ızgarayı siyaha boyaman şart:icon_tup:. Sis farlarının çevresi de tabii:)

Ome_RS
06-02-2010, 13:32
Bencede siyahlı stoplardan tak yav:). Madem Type-R panjuru takmaya niyetin yok, hiç değilse logoyu orjinale çevir. Bir de yazmıştım ama bir kere daha yazayım, öndeki ızgarayı siyaha boyaman şart:icon_tup:. Sis farlarının çevresi de tabii:)

walla aklımda kristal stop alıp üzerine 1 numara film cekmek var biraz kararması adına ledli almam asla :D
panjurdan memnunum valla eskiden dediğiniz sekildeydi sıkıldım değişik olsun güzelde oldu bence :)
tampon ızgarasını boya kuruyunca siyah yapıcam.sis kapaklarınıda denerim begenmezsem geri maviye gönerim :)

eski foto;

http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/S5006411.jpg

Ome_RS
07-02-2010, 18:00
Tesekkür ederim Amin.

Frid
07-02-2010, 18:09
modifiye kişisel bir zevk arkadaşlar ısrarcı olmanın anlamı nedir? Tek tip araç görmekde sıkıcı olur hem farklılıklar iyidir :D

D16inside
08-02-2010, 14:15
maaşallah cok güzel olmuş reng secmi güzel.
hiç blue elektro düşün dün mü? cok daha güzel olurdu neyse kafanı bulandırmayım.
güle güle kullan allah kaza bela vermesin.

Ome_RS
08-02-2010, 20:01
tesekkür ederim.
düşündüm elektro değilde supersonic blue yapıcaktım ancak pearl boya oldugundan kullanım zorlugu uygulama zorlugu fiyatı vs sebeplerden vazgectim ancak bu renkte hosuma gitti uygulama sonrası daha cok sevdim :)

Saro-Ş
10-02-2010, 17:26
Ömer 10 oluyo walla :)

fıd type r
10-02-2010, 18:17
maşallah güzel olmuş....

Ome_RS
10-02-2010, 20:50
Ömer 10 oluyo walla :)

tesekkürler Saro tadını ala ala yapıyoruz bkalım :)

maşallah güzel olmuş....

tesekür ederim.

Ome_RS
19-02-2010, 15:51
Güncel niyetine :)

http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/Pano01-11.jpg

y.güner
19-02-2010, 16:11
maşallah güzel araç ..

jdm-fuat
19-02-2010, 23:44
gecenlerde avcılar sahılde bi kaç tur attın canlı canlı görmus olduk cok guzeldı vala rengı cok hosuma gıttı

nicomedia
19-02-2010, 23:49
jantları bronz yap ömer
pişman olmazsın
haa birde beyaz sinyalli stop ve füme ön farı unutma..

Frid
20-02-2010, 00:03
gecenlerde avcılar sahılde bi kaç tur attın canlı canlı görmus olduk cok guzeldı vala rengı cok hosuma gıttı

keşke durdursaydınız tanışmış olurduk :D

Ome_RS
20-02-2010, 00:09
maşallah güzel araç ..

sansınıza ogun yıkanmıstı tertemiz olmustu :D
keske durdursaydınız tanısırdık :)

jantları bronz yap ömer
pişman olmazsın
haa birde beyaz sinyalli stop ve füme ön farı unutma..

jantları beyaz düşünüyorum stop kristal var aklımda farları şimdilik ellemeyi düşünmüyorum belki gunmetal yaparım :)

jdm-fuat
21-02-2010, 00:55
keşke durdursaydınız tanışmış olurduk :D

sansınıza ogun yıkanmıstı tertemiz olmustu :D
keske durdursaydınız tanısırdık :)

jantları beyaz düşünüyorum stop kristal var aklımda farları şimdilik ellemeyi düşünmüyorum belki gunmetal yaparım :)

kısmet bırdahakıne ınsallah ...

Ome_RS
23-02-2010, 20:54
21 Subat PhotoDay

http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/1-1.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/2-1.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/3-1.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/4-1.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/5-1.jpg

V.İ.P
23-02-2010, 20:56
kazasız belasız bıraz daha yere bassan daha ıyı olur gıbıme gelıyor

Boost Up
23-02-2010, 20:56
ÇİR-KİN :hahaha::hehe: :D:D

Güzel güzel:)+ olarak MAŞALLAH:icon_tup:

Ome_RS
23-02-2010, 21:02
kazasız belasız bıraz daha yere bassan daha ıyı olur gıbıme gelıyor

tesekkürler yaza inşallah bi 2 cm kadar daha basıcaz :)

ÇİR-KİN :hahaha::hehe: :D:D

Güzel güzel:)+ olarak MAŞALLAH:icon_tup

nan yörü git :D:D
iki nokta eksik koymussun icon cıkmıo :hihih::hihih:

Boost Up
23-02-2010, 21:03
Oldu şimcik:D

EfeTopcu
23-02-2010, 22:16
Şu Plakalığı Sök , Old Sukul Mold Sukul Gibi Kare Bi Plakalık İle Kare Plaka Tak , Bide Tayyar Sitil Pancur Tak Bitir Abi Eminim 10 Numero Olacak :D :D

Maşallah Abi Cidden Güzel Oldu ;)

Ome_RS
25-02-2010, 01:20
Civicte kare plakalıgı hiç sevmiyorum plakayı yerine aldıgımda cok güzel olucak.
panjur ilerde sıkıldıgımda belki değişirim.
Tesekkür ederim Efecim :)

Ome_RS
07-03-2010, 20:57
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/acs7.jpg

suprolla
07-03-2010, 21:17
maşallah güzelmiş güle güle kullan :)
yaza kadar yapılcaklarla beraber daha güzel olur umarım
plakalık çok sırtmış sanki?bence :)
bu arada plakayıda ayrı sevdim "AK23"kısmını :)

Ome_RS
07-03-2010, 21:24
plakayı yerine taktım ön tarafı biraz daha topladı :)
tesekkür ederim plakayı bende seviyorum :D

http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/S5008076.jpg

suprolla
07-03-2010, 21:33
evet plakalı hali güzelmiş :)
rica ederim,manası büyük:D

bilalMW
07-03-2010, 22:13
maşallah çok güzel araç kazasız belasız. Rengi çok iyi oturmuş. :)

B.Battal
07-03-2010, 22:21
aa hayret temiz :D maşallah plaka yakışıyor civiclere ya sökmeyin zaten :)
önden ilginç duran bişey var ama diyorum bi saattir sanırım logonunda gövde rengi olması
panjuru logosuz yapıp logoyu kaputa yapıştırıyorlar ya AB vtec deki gibi çok hoşuma gidiyor

redlinemst
07-03-2010, 22:30
Önden çok hoşta hafif yandan bakınca bi gariplik var,sanırım gözümüz yerlerde civiclere alıştı :) Birazda jantlardan galiba lastiğin yanağı 50 2-3 cmde basık olsa daha iyi durabilir.Ancak araç çok temiz duruyor kazasız belasız.

Ome_RS
07-03-2010, 22:43
evet plakalı hali güzelmiş :)
rica ederim,manası büyük:D

Biraz esnek karakterli :D

maşallah çok güzel araç kazasız belasız. Rengi çok iyi oturmuş. :)

begenmenize sevindim teşekkürler ;)

aa hayret temiz :D maşallah plaka yakışıyor civiclere ya sökmeyin zaten :)
önden ilginç duran bişey var ama diyorum bi saattir sanırım logonunda gövde rengi olması
panjuru logosuz yapıp logoyu kaputa yapıştırıyorlar ya AB vtec deki gibi çok hoşuma gidiyor

temizlik yaramıyo bana uzun zaman sora bi temizledim 15 dk sonrasına kaza yaptım :(
o şekildede güzel oluyor ama o logoya 60Tl istiyorlar :D
şimdilik böyle hoş değişik :)

Önden çok hoşta hafif yandan bakınca bi gariplik var,sanırım gözümüz yerlerde civiclere alıştı :) Birazda jantlardan galiba lastiğin yanağı 50 2-3 cmde basık olsa daha iyi durabilir.Ancak araç çok temiz duruyor kazasız belasız.

yanak 55 kıslık spec :D
yaza inşallah 16" geçip biraz daha basıcaz :)

jdm-fuat
08-03-2010, 15:12
bencede bas ben bugun hadımkoy tarafına gectım aracını gördum baya leylek duruyor ama rengi masallah cok guzel :D

1000RR
08-03-2010, 15:20
kardeş aracının maşallahı var ama o ön camdaki güneşliği sökmelisin bence

Ome_RS
08-03-2010, 16:25
bencede bas ben bugun hadımkoy tarafına gectım aracını gördum baya leylek duruyor ama rengi masallah cok guzel :D

hadımköy neresi ya :D
sabah gataya gitmiştim sanırım o sıra gördünüz :)

kardeş aracının maşallahı var ama o ön camdaki güneşliği sökmelisin bence

güzel görünmesede bayagı işlevsel o yuzden sökmeyi düşünmüyorum :)
tesekkürler.

D16inside
08-03-2010, 18:36
mavişin yandan çekilmiş fotosu varmı?

Ome_RS
08-03-2010, 18:59
mavişin yandan çekilmiş fotosu varmı?

tam yandan yok ama bi önceki sayfada yan ksımları görünüyor ;)
neden?

D16inside
09-03-2010, 11:25
makyajlı kasa si eki o biliyorsun uzun tamponda nasıl durur acaba?onu merak ettim.

olcay_bora
09-03-2010, 12:57
way be süper :D

Ome_RS
09-03-2010, 22:04
makyajlı kasa si eki o biliyorsun uzun tamponda nasıl durur acaba?onu merak ettim.

tam yandan yokta cekeriz ya siz isteyin :)

way be süper :D

cok fena :D:D
iş buldum sonunda biraz daha güzelleşcek ins :)

Melih-Ö
09-03-2010, 22:05
Ömer ne iş olum avcılar ciavrlarındamı geziyosun :D

Frid
09-03-2010, 22:12

kısmetse yarın yine gelicez avcılara :D

Melih-Ö
09-03-2010, 22:13
gündüz işte oluyorumda akşam avcılardayım bende :)

Ome_RS
09-03-2010, 23:03

valla karısık geziyoruz gecenlerde avcılarada bi ugradık :)

kısmetse yarın yine gelicez avcılara :D

yarın izin alıp gelebilirmiyim bilmiyorum arabayla gelirmiyim hiç bilmiyorum.
yaralı ceylan :(

D16inside
10-03-2010, 13:39
tam yandan yokta cekeriz ya siz isteyin :)

yakışıklı bi foto isterim ozaman.

Ome_RS
10-03-2010, 22:34
hafta sonuna cekebilirim :)

Ome_RS
02-04-2010, 22:53
Sikibin direksiyonu taktık benm bayagı hosuma gitti ortadaki logoyuda hallednce daha güzel olucak :)

http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/SP_A1320.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/SP_A1322.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/SP_A1377.jpg

EfeTopcu
02-04-2010, 22:58
Sikibin direksiyonu taktık benm bayagı hosuma gitti ortadaki logoyuda hallednce daha güzel olucak :)

http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/SP_A1320.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/AK%202335/SP_A1322.jpg

eyirbek çalışıyo mu abi :D

Frid
02-04-2010, 22:59
harbi kanka diğerinden daha kullanışlı geldi bana söylemeyi unuttum geçen gün :D

kolaylı
02-04-2010, 23:01
Cok Guzel Olmus Masallah :)

EfeTopcu
02-04-2010, 23:03
bu arada baston taktiğini tuttum abi :icon_tup: :D :D :D :D

OmeR-FE
02-04-2010, 23:04
Direksiyon Harika ya.
Maşallah Yakışmış.

Ome_RS
02-04-2010, 23:05
eyirbek çalışıyo mu abi :D

heralde yani yoksa nie bunu takayım :D

harbi kanka diğerinden daha kullanışlı geldi bana söylemeyi unuttum geçen gün :D

oldu valla hem çap daha ufak hemde daha kalın.
deri kaplı olmasıda cabası :)

Cok Guzel Olmus Masallah :)

tesekkür ederim el freni vites topuzu ve koltuklarıda kırmızı dikişli mat siyah deri kaplatınca bütünleşik olucak inş :)

Ome_RS
02-04-2010, 23:06
bu arada baston taktiğini tuttum abi :icon_tup: :D :D :D :D

her zaman takarım gece araba kalıcaksa nerde olursa olsun :)
tek sorun buna biraz zor giriyo dikişlere zarar verebilir daha genişini bulmam lazm :)

Direksiyon Harika ya.
Maşallah Yakışmış.

tesekkür ederim benm de hayalim olan direksiyondu denk geldi borca girip aldım :)

D16inside
02-04-2010, 23:14
hani yan profilden resim :)

Frid
02-04-2010, 23:15
abisi kıy paraya mavi dikişli yap çingene gibi olmaz öyle :D

Ome_RS
03-04-2010, 00:05
hani yan profilden resim :)

ya arabanın profil biraz macunlu hafta içi boyanıcak boyanınca güzel bir cekim yapıcaz aklımda ;)

abisi kıy paraya mavi dikişli yap çingene gibi olmaz öyle :D

aahah bakarık durama göre :)

FaBeRgE
03-04-2010, 00:15
Bu arabayı ne zaman pırıl pırıl görücez :D:D

Maşallah diyelim kazasız belasız, baya bi uğraştın bununla :)

sercio
03-04-2010, 00:21
Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin.

FaBeRgE +10000 :D

Ome_RS
03-04-2010, 00:32
Bu arabayı ne zaman pırıl pırıl görücez :D:D

Maşallah diyelim kazasız belasız, baya bi uğraştın bununla :)

ilk sayfadaki fotolar lastikler hariç pırıl pırıl die sanıyodum :D
evde bi ton temizlik ürünü var meggy flan ama girişmeye korkuyorum
en son komple genel temizlik yaptıgımda kaza yaptım.sanırım temizlik bana yaramıo :(
az kaldı biraz daha ugrasıyım mutlu sona ulasıcam inşallah sonra motora :D

Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin.

FaBeRgE +10000 :D

amin tesekkürler ;)

douu
03-04-2010, 00:41
bu kadar güzel boyalı bi araç cok cok daha güzel bi jantı ve stobu ve birazda basıklıgı hak ediyo bence.. hadi artık beklemedeyiz bu güzel rengin güzel hallerini görmeyi

Ome_RS
03-04-2010, 01:12
bu kadar güzel boyalı bi araç cok cok daha güzel bi jantı ve stobu ve birazda basıklıgı hak ediyo bence.. hadi artık beklemedeyiz bu güzel rengin güzel hallerini görmeyi

stop ve cam vizörü cok yakında inşallah ;)
basıklık ve jant ilerleyen zamanlarda olucak nakit durumu su sıralar sıkısık biraz :(

yılmaz7
03-04-2010, 03:54
maşallah çok güzel araba gerçekten

D16inside
03-04-2010, 13:42
ya arabanın profil biraz macunlu hafta içi boyanıcak boyanınca güzel bir cekim yapıcaz aklımda ;)

geç olsun güç olmasın beklerim :) sorun değil maaşallahı var :icon_tup:

Ome_RS
03-04-2010, 16:21
maşallah çok güzel araba gerçekten

tesekkürler daha iyileri sizlere nasip olur inş ;)

geç olsun güç olmasın beklerim :) sorun değil maaşallahı var :icon_tup:

tmm :)

MiaMi
24-04-2010, 19:32
Ömer bugün hadımköy yolundaki as palette ne işin vardı baqim. :D :hahaha:

Ome_RS
24-04-2010, 19:36
Ömer bugün hadımköy yolundaki as palette ne işin vardı baqim. :D :hahaha:

abi orası neresi yeminlen bilmiyorum :D

MiaMi
24-04-2010, 19:42
Alala senin arabanın renginde başka bi araç hemde aynı jantlarla ve filmle. Rüyamı gördüm olm ben iki defa gçtim o yolda araba bizim butaraftaydı işte.

Ome_RS
24-04-2010, 19:47
abi benm arabanın kafası patlak :D
baska gördün sen heralde hadımköy bostancı tarafında olsaydı doğru gördün derdim :)

bugun cekilmiş fotolar ;

http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/SP_A1367.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/SP_A1370.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/SP_A1373.jpg

MiaMi
24-04-2010, 19:50
Olm ömer ikizini yapmışlar arabanı haberin olsun. Keşke foto çekseydim.

Hadi rengi tamamda jantı cam filmidemi aynı olur.

Ome_RS
24-04-2010, 19:51
Olm ömer ikizini yapmışlar arabanı haberin olsun. Keşke foto çekseydim.

Hadi rengi tamamda jantı cam filmidemi aynı olur.

zuhaha iyi artık benmde taklitçilerim var :)
demekki güzel yapmısım :rolleyes:

SCORPION
25-04-2010, 11:25
maşallah renk tonu harika ama bend earkadaslara katılıorum far karart ve jant deişimi şart kazasız belasız

EfeTopcu
25-04-2010, 11:29
aaaa benm stickerlar nasıl güzel durmus :D

EfeTopcu
25-04-2010, 11:31
sonunda takılmış tayyar panjur , artık ölsem de gam yemem :D

Ome_RS
25-04-2010, 13:32
aaaa benm stickerlar nasıl güzel durmus :D

senin stickeri taktım ilk yıkamada eatın T si koptu baska stickten ekledim :D

sonunda takılmış tayyar panjur , artık ölsem de gam yemem :D

walla o kadar istege dedim madem değiştiriyoz Type'R style olsun :)

Ome_RS
08-05-2010, 23:02
son güncel halimiz :)

http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/SP_A1415.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/SP_A1412.jpg

Melih-Ö
08-05-2010, 23:04
o ne biçim kombinasyon öyle len :D kardeşim KOCA BİR MAŞALLAH sana :) her yerine nazar boncuğu tak :D

Ome_RS
08-05-2010, 23:06
yan sanayi tampon kombinasyonu orj bulunca boyatıcam :)
panjura bi dane düşünüyorum artık :D

Frid
08-05-2010, 23:21
milkanın inegi gibi rengarenk :D

EfeTopcu
09-05-2010, 09:53
şu orjinal plakalık sevdasından vazgec artık kare tak

Ome_RS
09-05-2010, 23:01
zaten öküzün biri yamulttu onu bidaha bastırınca kare bastırıcam ;)

Fatih Kavak
09-05-2010, 23:12
Keşke plakalık takmasaydın çabuk toparladınız inş bir daha Allah kaza bela vermesin :icon_tup:

Ome_RS
09-05-2010, 23:17
walla plakalık bence toparlıyo ön tarafı hele bu tamponda bayagı bi topladı.
orj tampon alınca plaka yerlerini iptal edicem o sekilde boyatıcam artık bi kare plaka olayına da girerim :)
amin cümlemize ;)

B.Battal
25-02-2011, 23:59
Ömer AK'nın güncel hali özlem giderirsin :)

http://i.imgur.com/hlXUh.jpg

Melih-Ö
26-02-2011, 08:47
iyi duruyor valla plaka bozmuş bitek :)

Murat Özcan
26-02-2011, 09:28
masallah kazasız belasız diri duruyor ömer senden sonrada :D

Samet KOPARAN
26-02-2011, 12:45
maşallah kazsız belasız

Ome_RS
26-02-2011, 21:18
Ömer AK'nın güncel hali özlem giderirsin :)

http://i.imgur.com/hlXUh.jpg

Abi cok saol yaa valla hep merak içindeydim senden rica edicektim fotosunu koyarmısın diye gecen gun ümraniyedeydim arkadasla direk AK geldi aklıma suan nasıl diye :D
Maşallah hastayım rengine yaa özledim ex aşkımı :D
atakana soleyın o plakanın yerini değişsin :)

Frid
26-02-2011, 21:22
vay bizim concon hala çok ciks maşallah :D

B.Battal
27-02-2011, 00:36
Rengi benimde çok hoşuma gidiyor. Havalar düzelsin çeker eklerim yine fotoğrafını ;)
Plakadan önce arabanın basılması lazım bence ama onun zevki birşey diyemiyorum :)

Ome_RS
27-02-2011, 14:35
ara ara bu sekilde foto eklersen sevinirm merak ediyo insan :)
onun gideri cok fenaydı onlarda hasta olmustu gidişine bi arıyım atakanıda bi deneme yapayım yeni aracım sanki daha kötü gidiyo gbi geliyo yada eskiyi özlüyorum :D

ali24
27-02-2011, 18:16
maşallah araca çok temiz olmuş

B.Battal
28-04-2011, 09:59
güncel ömer ak'nin son hali :)

http://i.imgur.com/U8dyx.jpg

mur_84
28-04-2011, 10:41
geçek gün jant bakıyorlar BBS RS demek geldi jantlar takılmış.. güzel durmuş maşallah.. ümraniye'de çok görüyorum..

ruudvan
28-04-2011, 14:09
güncel ömer ak'nin son hali :)

http://i.imgur.com/U8dyx.jpg

oo shit cok guzel duruyor tekrarmı boyandı acaba.

B.Battal
28-04-2011, 14:14
Valla boya durumunu bilmiyorum moruk ama renk bayağı buradayım diyor

VTİ1035
28-04-2011, 15:03
basılsa araba daha iyi olurmuş böyle pek göstermemiş jantları :)

ruudvan
28-04-2011, 18:29
Valla boya durumunu bilmiyorum moruk ama renk bayağı buradayım diyor

yok eskı rengı boyanmamıs arabada bıraz daha koyu durmus stop vs jant yakısmıs omerdekınden daha ıı duruo :D

Frid
28-04-2011, 19:17
vay havası degimiş bizim conconun maşallah :D

Ome_RS
28-04-2011, 20:09
Atakan zevkli yaa benm yapamadıkalrımı yapmıs rengi yeter AKciğerimin cok begendim Bilal eline sağlık fotolar için :)

SekoLive
28-04-2011, 20:13
Atakan zevkli yaa benm yapamadıkalrımı yapmıs rengi yeter AKciğerimin cok begendim Bilal eline sağlık fotolar için :)

ömer senin başın bi ayık kalmadıki bu arabayla yapasn :D

fastchild
28-04-2011, 21:27
araba iyi olmuş hatta gereğinden fazla iyi olmuş süper olmuş şahane olmuş olmuş olmuş

Ome_RS
28-04-2011, 21:30
ömer senin başın bi ayık kalmadıki bu arabayla yapasn :D

ben o yuzden bişi yapamadım ki bi boyattım aracı ustamı abdestsiz işe basladı benmi anahtarı abdstsiz verdim anlamadım hayırlısı olsun ama Atakan hakkını vermiş boyanın :)

B.Battal
04-05-2011, 15:01
Sağlam basmış coil var sanırım ama şuan makine yok çekemiyorum :)

SekoLive
04-05-2011, 15:05
merak ediyorm basık halini bilal eksik etme fotoyu :D

Melih-Ö
04-05-2011, 15:21
bask halini bende merak ediyorum foto please :D

emreaydın
04-05-2011, 17:26
İlk fotoğrafları görünce stop ve jantla birlikte nokta olur diye geçirdim içimden şimdi gördüm herşeyiyle çok güzel birazda basılsa jantları daha iyi gösterir ve tadındann yenmez :) Maşallah kazasız belasız inş :)

Saygılar...

berkayGLRN
04-05-2011, 17:35
massalah arac ıyı duruyor ama baya bı basılması sart :)

tarantino
04-05-2011, 17:40
Sağlam basmış coil var sanırım ama şuan makine yok çekemiyorum :)
ellerime sağlık dün gece bitirdim arabayı atakan isteseydi arkadan bi 2-3 santim daha gideri vardı hoş onun istemesi önemli değil kendi ellerimle taktım yaylarını yaptım ayarlarını diyorum biraz daha kamber verek yok abi diyo kurbağa gibimi gidicik yollarda yanlız arabasına maşallah çok güzel oldu zevk alarak çalıştım aracın da hoşumada gitti yani çıktık yola eski sürüngen günlerim aklıma geldi

maşallah atakanda gönül veriyo bu bbs leri takmak kamber vermek hem maddiyatlı iş hem de sabır işi dün akşam noktayı koyduk Bugün aradı biraz kaldıralım die :D

sweet_vtec
04-05-2011, 17:40
çok başarılı olmuş bazı göz kurcalayan yerler var ama çok iyi kazasız belasız işallah.

Ome_RS
04-05-2011, 19:32
Abi elinize saglık valla cok güzel yaptınız arabayı basık halinin fotosunu bende cok merak ettim :)

B.Battal
11-05-2011, 10:33
makine yok merakınızı gidermek için telefonla çektim :)

http://i.imgur.com/nVeR7.jpg

RIDVAN
11-05-2011, 10:46
Harbiden nokta olmuş ;)

Low-Rider
11-05-2011, 10:46
ömer iyi ki satmışın arabayı:D:D

SekoLive
11-05-2011, 10:48
darısı başımıza :D

mur_84
11-05-2011, 12:34
ellerime sağlık dün gece bitirdim arabayı atakan isteseydi arkadan bi 2-3 santim daha gideri vardı hoş onun istemesi önemli değil kendi ellerimle taktım yaylarını yaptım ayarlarını diyorum biraz daha kamber verek yok abi diyo kurbağa gibimi gidicik yollarda yanlız arabasına maşallah çok güzel oldu zevk alarak çalıştım aracın da hoşumada gitti yani çıktık yola eski sürüngen günlerim aklıma geldi

maşallah atakanda gönül veriyo bu bbs leri takmak kamber vermek hem maddiyatlı iş hem de sabır işi dün akşam noktayı koyduk Bugün aradı biraz kaldıralım die :D

diyorum bu arabayı bizden biri elleyip duruyor sonunda kim olduğu beli oldu maşallah mehmetim güzel olmuş makina.. ;)

VteC_MaNiaC
11-05-2011, 12:35

ön tampon ekindeki ledleri sevdim :)anadolu yakasındaysa bi foto çekimi yapalım :)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230994_10150176858146530_766916529_6848791_2414646 _n.jpg

Ömer konunuda böldüm ama sende bi mugen ön tampon eki tak sende gel foto çekimine :) zaten coillerinide baya merak etmekteyim ;)

tarantino
11-05-2011, 12:41
diyorum bu arabayı bizden biri elleyip duruyor sonunda kim olduğu beli oldu maşallah mehmetim güzel olmuş makina.. ;)
kanka daha düşüktü atakan ertesi günü geldi abi yükseltelim diye iş yerinden eve 1 saatte gidiyorum dedi :D :D :D

tarantino
11-05-2011, 12:42
daha coillerde çok boşluk var :D :D :D

Melih-Ö
11-05-2011, 13:29
harika olmuş maşallah :)

|| CaNeR ||
11-05-2011, 14:19
Maşallah, ezmiş :)

KAYA
11-05-2011, 14:50
Evet ya araç gerçekden güzel olmuş , yakışmış bbs çok oturaklı bir hal almış.
Anadolu yakası foto çekim organizasyonu yapılsın bizde gelek .:D

by serçe
11-05-2011, 14:57
maşallah güzel olmuş ..

nitrO_Oxide
11-05-2011, 15:07
Laci ezmiş gercekten:)

B.Battal
11-05-2011, 15:09
Tel'den devam :)

http://i.imgur.com/xX7Ip.jpg

http://i.imgur.com/DTOFs.jpg

http://i.imgur.com/GShlH.jpg

Selman
11-05-2011, 15:10
ön tampon ekindeki ledleri sevdim :)anadolu yakasındaysa bi foto çekimi yapalım :)

http2414646_n.jpg

Ömer konunuda böldüm ama sende bi mugen ön tampon eki tak sende gel foto çekimine :) zaten coillerinide baya merak etmekteyim ;)

Sizin ön ek parlak siyahmı?

nitrO_Oxide
11-05-2011, 15:10
Laci ezmiş gercekten:)

Aşırı ezmiş :D

SekoLive
11-05-2011, 15:14
bilal son fotolar ezmiş :D laci arabaya kanım ısındı bi anda :D

B.Battal
11-05-2011, 15:16

Aynen daha düzgün fotoğrafını çekecem de makine soğuk :D

Low-Rider
11-05-2011, 15:25
bilal neyle çektin bunu iphone mu yoksa

cery
11-05-2011, 15:37
ömer iyi ki satmışsın arabayı. abooo mükemmel ötesi olmuş.

maşallah diyelim nazar değmesin

mur_84
11-05-2011, 15:39
kanka daha düşüktü atakan ertesi günü geldi abi yükseltelim diye iş yerinden eve 1 saatte gidiyorum dedi :D :D :D

dip basık araç kullanmak sanattır kanka.. :icon_tup:

VteC_MaNiaC
11-05-2011, 15:40
Sizin ön ek parlak siyahmı?

evet parlak siyah :)

Selman
11-05-2011, 15:41
evet parlak siyah :)

Biraz daha yakından fotoğraf varmı? Bende parlak siyah yaptım kendiminkinide biraz tuhaf oldu gibi o yüzden soruyorum:)

tarantino
11-05-2011, 16:09
dip basık araç kullanmak sanattır kanka.. :icon_tup:
arabayı ilk akşam çıkardık sanayiden gece alt katta onun tamircisi orda taktım tek tek işledim coilleri :D

sonra gel dedim bakalım sürtecekmi abi dedi biraz fazla olmadımı :D yok dedim daha var bile hahaha

çıktık yola bakalım dedim neler yapıyo ver gazı gitsin ses seda yok makinede bilirsin eski sürüngencilerden kim kaldı valla komple basasım geliyo arabayıda işte çocuk var olmuyo bizim fırlama zıplıyo koltuktan sonra:D ama BBS EF sedan geliyor az kaldı :D :D :D

mur_84
11-05-2011, 16:21
rüzgar büyüsün onun arabayı basarsın artık kanka.. :D

B.Battal
11-05-2011, 16:23
bilal neyle çektin bunu iphone mu yoksa

aynen moruk bitanesini de photosynth'le çektim ama kaydı sanırım biraz :D

tarantino
11-05-2011, 17:11
rüzgar büyüsün onun arabayı basarsın artık kanka.. :D
ona en kral ek yı yapıcam :D

Ome_RS
11-05-2011, 19:37

ömer iyi ki satmışın arabayı:D:D

Sogumasaydım ben bu arabadan bende buna benzer bişi yapıcaktım projesi çizliydi ama griye kısmetmiş :)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230994_10150176858146530_766916529_6848791_2414646 _n.jpg

Atakandaki eke hasta oldum bi iletişime geceyim bende alırım buyuk ihtimal cekeriz foto rıdvanda gelir 9offsetlerle :)

Tel'den devam :)

http://i.imgur.com/xX7Ip.jpg

http://i.imgur.com/DTOFs.jpg

http://i.imgur.com/GShlH.jpg

Harika ötesi ya maşallah 41 kere

Serkan bu renk bi civic tr de baska yok ama özenle secip boyatmıstım ben onu hala rengine hastayım baktıkca cok doğru birsecim yaptıgımı düşünüyorum :)

[/QUOTE]

SekoLive
11-05-2011, 19:42
biliyorum ömer :D :D boya ihtiyacı olan lacileri gözden geçiriyordum :D

Frid
11-05-2011, 19:59
maşallah çok iyi olmuş ön ek hariç :D

Ome_RS
06-09-2011, 18:20
Özledim ya varmı yeni halini gören :)

SerhatA.
06-09-2011, 19:45