Orijinalini görmek için tıklayınız : Time-R
Merhaba arkadaslar ismim Samet, 21 yasindayim, Istanbul - Gungoren'de ikamet etmekteyim, Honda Civic Si sahibiyim. Sultanahmet'te Resepsiyonist olarak calisiyorum. Siteyi ak vtec'in sahibi Fuat'tan duydum.
Herkese keyifli forumlar dilerim.
nakayama
05-02-2010, 15:21
hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
Tesekkur ederim sagol nakayama..
ygtkrmdnz
05-02-2010, 15:23
Hoşgeldiniz iyi forumlar..
Hoşgeldiniz iyi forumlar..
Hosbulduk, tesekkur ederim.
hoşgeldiniz bende liseyi sultanahmette okudum :D
hoşgeldiniz bende liseyi sultanahmette okudum :D
Sultanahmet meslek lisesi sanirim? Buralarda bir lise var ama adi ne tam olarak bilmiyorum, hemen Arasta Bazaar'in orada.. :)
samet eski nippon senmısın?
samet eski nippon senmısın?
Evet kardesim, nippon civic si hurda oldugundan beri o nicki kullanmiyorum, ee bide otel degistirdik tabi.. Herseyi yeniledik hayatimizda..
Senden naber Cengiz?
ıyım kardeşim hosgeldin, geçmıs olsun duymustum kazanı, sağlık olsun
Sultanahmet meslek lisesi sanirim? Buralarda bir lise var ama adi ne tam olarak bilmiyorum, hemen Arasta Bazaar'in orada.. :)
evet iki tane var birisi ticaret lisesi birisi meslek lisesi ben meslekteydim marmara üni rektörlügünün arkasındaki.
EfeTopcu
05-02-2010, 15:36
Ojgeldin :D
ıyım kardeşim hosgeldin, geçmıs olsun duymustum kazanı, sağlık olsun
Tesekkur ederim sagol Cengiz, ne oldu bulusmuyor muyuz artik? :)
SOMEONESPECIAL
05-02-2010, 15:39
Vaaaaay Samet'im hoşgeldin...
Satsana şu SI yı bana :D:D
Tesekkur ederim sagol Cengiz, ne oldu bulusmuyor muyuz artik? :)
:D:D bulusalım yıne kardesım nıye bulusmayalım hemen hemen her hafta atasehırdeyız, ya seyırcı yada deneme için orladardayız buyur gel sende yarın yıne ordayız mesela...
evet iki tane var birisi ticaret lisesi birisi meslek lisesi ben meslekteydim marmara üni rektörlügünün arkasındaki.
Cok uzak sayilmazsin benim calistigim otele, buralarda mi ikamet ediyorsun?
Ojgeldin :D
Hosbulduk kanka :)
Vaaaaay Samet'im hoşgeldin...
Satsana şu SI yı bana :D:D
Vay abicim hosbulduk :)
Satilacak bir arac degil valla abi o kadar memnunumki masallah :D
Cok uzak sayilmazsin benim calistigim otele, buralarda mi ikamet ediyorsun?
yok eyüpte ikamet ediyorum yolum arada düşüyor kısmet olursa ugrayıp tanışmak isterim.
:D:D bulusalım yıne kardesım nıye bulusmayalım hemen hemen her hafta atasehırdeyız, ya seyırcı yada deneme için orladardayız buyur gel sende yarın yıne ordayız mesela...
Sen oncedende Atasehir'de miydin Cengiz? Ben seni hep merter taraflarinda goruyordum 306 varken? :)
Sen oncedende Atasehir'de miydin Cengiz? Ben seni hep merter taraflarinda goruyordum 306 varken? :)
kanka ozman avrupa yakası wardı bızım için biliyosun, bıde merterın cacığını cıkardılar orda bulusup yola cıkardır şimdi direk adrese gıdıoz:D
yok eyüpte ikamet ediyorum yolum arada düşüyor kısmet olursa ugrayıp tanışmak isterim.
Tabi tanismis oluruz, her zaman beklerim.
SOMEONESPECIAL
05-02-2010, 15:49
Vay abicim hosbulduk :)
Satilacak bir arac degil valla abi o kadar memnunumki masallah :D
Maşallah :icon_tup:
kanka ozman avrupa yakası wardı bızım için biliyosun, bıde merterın cacığını cıkardılar orda bulusup yola cıkardır şimdi direk adrese gıdıoz:D
Atasehir bana cok uzak kaldi be, buralara yolun dusmuyor mu :)
hoşgeldin keyifli forumlar
kardesim bılıosun ben y.bosnadayım benım no sende olması lazımdı, dilediğin zman koçtaşın otoparkı yıne olur yanı:D 9 10 dan sonra musaıtım hafta ıcı;)
Hoşgeldin araban çok güzel güle güle kullan nazar değmesin.
kardesim bılıosun ben y.bosnadayım benım no sende olması lazımdı, dilediğin zman koçtaşın otoparkı yıne olur yanı:D 9 10 dan sonra musaıtım hafta ıcı;)
Yenibosnada nerdesin ben 1989 dan 2006 ya kadar son durak Özdoğankent sitesinde oturdum altınyıldız bloklarının yanında. Çok severim yenibosnayı.
Maşallah :icon_tup:
Abi su ust kapagi senin renkten yapalim diyorum, ayni renk nereden bulabilirim? Isıya dayanikli spray boya mi? Oto boyacisindan mi urettin?
Yenibosnada nerdesin ben 1989 dan 2006 ya kadar son durak Özdoğankent sitesinde oturdum altınyıldız bloklarının yanında. Çok severim yenibosnayı.
ben pazar pazarında oturuyorum. ordakı ticaretten mezunum bende;)
hoşgeldin keyifli forumlar
Hosbulduk, tesekkur ederim..
ben pazar pazarında oturuyorum. ordakı ticaretten mezunum bende;)
Yaş kaç bizimkileri tanıyorsundur belki. Böcek ahmet Fırıncı Ufuk falan 95 96 mezunları sanırım.
abi o zaman koctasta bulusuruz bir dahaki hafta bakalim pm atiyorum sana tel no'mu, cagri at :)
Hoşgeldin araban çok güzel güle güle kullan nazar değmesin.
Cok tesekkur ederim, masallah sizinkide harika duruyor.
Yaş kaç bizimkileri tanıyorsundur belki. Böcek ahmet Fırıncı Ufuk falan 95 96 mezunları sanırım.
bana uzakk onlar be, ben 02 mezunuyum.
civicsi_r
05-02-2010, 21:39
samet hoş geldin......:-)
MR.TurboALİ
05-02-2010, 23:29
keyifli forumlar hoşgeldin..
samet hoş geldin......:-)
Hosbulduk abi :)
Hosbulduk tesekkurler arkadaslar..
frankurtlu
06-02-2010, 21:06
Hoşgeldin
Keyifli forumlar...
hoş geldin keyifli ve aktif forumlar
typerkan
07-02-2010, 18:44
hoşgeldiniz,keyifli forumlar dilerim...
yasintezcan
09-02-2010, 11:00
hoşgeldiniz,keyifli forumlar.
akbaba78
09-02-2010, 11:17
hosgeldin:cool:
minimal_freak
09-02-2010, 12:23
hoşgeldin samet ;)
.::EmrE::.
09-02-2010, 13:23
Selamlar hoşgeldiniz.
Hosgeldiniz , keyifli forumlar :)
Hosbulduk arkadaslar, cok tesekkurler. :)
hoşgeldin samet ;)
Sagol Emre abi hosbuldum. :)
h.g iyi forumlar
Hosbuldum, tesekkur ederim..
KingoAtmo
17-02-2010, 09:35
hoşgeldin..
olcay_bora
17-02-2010, 09:54
hoş geldin samet :) burda bol bol konuşuruz :)
fsunnetci
17-02-2010, 09:58
Samet hoşgeldin...