Orijinalini görmek için tıklayınız : Cayman S e neler yapılabilir?
Boost Up
05-02-2010, 18:11
Arkadaşımın aracında Kreissieg egzoz var. Fakat yetmiyor:D. Daha neler yapabiliriz diye sordu bende chip ve filtre dedim. Başka önerisi olan var mıdır? Bu ara araç 06 model:).
Turbo kit alsin n/a ugrasmasin.
Filtre+chip+Kreissieg gibi bir egsoz yeterli gibi.Bide yanlış hatırlamıyorsom Porsche daha fazla güç isteyen müşterileri için istek üzerine araca farklı bir manifold takıyordu.Ondan bulamadık oem manifold'lar bulabilirsiniz.Ondan temin edebilirseniz güzel olur.Ama en garantisi Hamann,Gemballa'ya emanet etmek. Yada arkadaşın dediği gibi turbo kit uygulamak http://www.tpcracing.com/articles/autoblog-review-the-tpcracing-cayman-turbo/ örn. :)
resimlerini koyarsan daha iyi yardımcı olabilirz_?
Boost Up
06-02-2010, 00:06
Ne alaka:confused:
ygtkrmdnz
06-02-2010, 13:22
Ne alaka:confused:
:D
Yazılım ve filtre ile güzel değerler elde ediyor ama motorun derinliklerinede inilebilir :)
Boost Up
06-02-2010, 13:26
:D
Yazılım ve filtre ile güzel değerler elde ediyor ama motorun derinliklerinede inilebilir :)
Kimi kısım turbo diyor, da arkadaş turbo işine pek sıcak bakmıyor:D. Belki de yaparım diyor bende anlamadım gitti. Ama niyeti var birşeylere:cool:
www.google.com :icon_tup:
Boost Up
06-02-2010, 20:43
Yok mu önerisi olan chip filtre haricinde??
Absinthé
07-02-2010, 19:55
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Porsche_Cayman_S_5.JPG
Yardımlarını bekliyoruz artık?
Motoruda koyayım da ben dışardan bakınca bişey anlaşılmıyor deme :)
http://www.seriouswheels.com/pics-2006/2006-Porsche-Cayman-S-Engine-1280x960.jpg
Özellikle büyük koydum detay görebilmen açısından :)
ben arkadaşta Cayman S olmadığını düşündüğüm için söledim. Biraz sıkma gibi geldi. Resimler falan sağolun,gugılı da yeni öğrendim.
saygılar...
Boost Up
07-02-2010, 20:07
ben arkadaşta Cayman S olmadığını düşündüğüm için söledim. Biraz sıkma gibi geldi. Resimler falan sağolun,gugılı da yeni öğrendim.
saygılar...
Sanırım dikkatli okumakta sıkıntınız var:). "ARKADAŞIMIN" kelimesinin anlamı benim demek değildir:)
saygılar...
sana kimse zaten kimde n olup olmadigini dusun demedi,parayla imanin kimde olcagi belli olmaz,bu isler yasada bakmaz,o yuzden google.com ogrenmissin en azindan ona sevinmen lazim.
Sefa_vts
07-02-2010, 20:08
saygılar...
Diyelim ki var ya da yok.. Bayiden bir araç için bilgi almak isteyince..
''sende o kadar para yok gibime geldi,bilgi vermiyoruz'' Demesi lazım..
Ya da google gibi ''yeni öğrendiğin'' arama motorları iletişime izin vermemeli..
''Senin bağlantın kotalı,ferrari bakamazsın'' Gibi..
:)
Anlamıyorum bazen su insanları.
alamadıgı arabayı neden baskasıda alamazmıs gbi gözüyle bakıyorlar...
arkadasın yazılım ve filtre kitiyle bir müddet daha keyif alır kesmez ise asırı besleme yolu görünüyo.
Boost Up
07-02-2010, 20:19
Anlamıyorum bazen su insanları.
alamadıgı arabayı neden baskasıda alamazmıs gbi gözüyle bakıyorlar...
arkadasın yazılım ve filtre kitiyle bir müddet daha keyif alır kesmez ise asırı besleme yolu görünüyo.
Aşırı beslemeden de çekindi:D:D. Dedi ya bahtsız bedevi gibi sürekli turboyla uğraşırsam diye:D
ya abi gitsin 911 alsin, turbo alsin bir sey yapsin :) Carrera S, Cayman S'ten guclu mu yeri gelmisken sorayim.. Oyleyse 911 alsin, degilse de 911 alsin.. :D Gorunusu yeter
Boost Up
07-02-2010, 20:25
ya abi gitsin 911 alsin, turbo alsin bir sey yapsin :) Carrera S, Cayman S'ten guclu mu yeri gelmisken sorayim.. Oyleyse 911 alsin, degilse de 911 alsin.. :D Gorunusu yeter
En az 1 yıl daha kullanacak Cayman S i, mecbur azıcık:D. En az 1 yıl daha kullanacağı için biraz daha zevkli hale getirmek istiyor aracını:).
Aşırı beslemeden de çekindi:D:D. Dedi ya bahtsız bedevi gibi sürekli turboyla uğraşırsam diye:D
edit bi yıl daha zorunluymus.
o zaman filtre ve yazılım bi yıl daha idare eder :)
En az 1 yıl daha kullanacağı için biraz daha zevkli hale getirmek istiyor aracını:).
Eksoz yapsin direk ozaman.
Boost Up
07-02-2010, 20:31
Eksoz yapsin direk ozaman.
Bir tek egzoz var zaten:D
valla bi arkdaşta speed art egoz var carrera4s te +30 diyor sesi deseniz mükemmel spy45 bilen bilir daha da n/a kesmez gibime gelior turbo 911 e atlasın derim:D
Bulut Y.
23-03-2010, 02:37
valla bi arkdaşta speed art egoz var carrera4s te +30 diyor sesi deseniz mükemmel spy45 bilen bilir daha da n/a kesmez gibime gelior turbo 911 e atlasın derim:D
spy ın sesini s virajına dogru sıkarken dinledim gercekten başarılı akşam sporuma katkısı oldu bi kaç gram daha yağımı eritti :hahaha::hahaha::hahaha::D:D:D:D
Caymanı Turbo ayapıcağı parayı üzerine ekleyip değiştirsin bence.Yapması değilde bunun bide sonrası war...