Orijinalini görmek için tıklayınız : Çamurlukları açma
17 jantlar yuzunden camurlukları actırmak ıstıyorum işinin ehli uygun fiyatlı mumkunse anadolu yakasında nerde yaptırabılırız ayrıca daha önce ek kasa cıvıc e yaptıran varsa resım paylaşabilirmi davlumbaz ıcın cözüm önerisi olan varmı teşekkürler...
Çamurlukları elletmesende biraz Camber verilse ?
Çamurlukları elletmesende biraz Camber verilse ?
olmaz surtuo yav gene benım jantlar cıkıntılı bide ayrıca camberlı vtec cok sarıyor:)
Sefa_vts
06-02-2010, 11:53
17 jantlar yuzunden camurlukları actırmak ıstıyorum işinin ehli uygun fiyatlı mumkunse anadolu yakasında nerde yaptırabılırız ayrıca daha önce ek kasa cıvıc e yaptıran varsa resım paylaşabilirmi davlumbaz ıcın cözüm önerisi olan varmı teşekkürler...
Özgün yaptırmıştı sanırım.. Eğer konuyu görmez ise ona sorabilirsin :) Deneyim olayını :)
tarantino
06-02-2010, 11:57
murat sende bu işi bilmiyorsan ben bu piyasadan gidiyorum
abi boya orjinalse fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorm ama boya orjin değilse çatlaklar oluşabilir buda hiç iyi bir görüntü olmaz
yav boyanacak camurluklar gözden cıkardım da astra yuzunu gecmesın ıste:)
sportinger
06-02-2010, 12:30
murat jantları sat hiç tavsiye etmem. erol dan aldııgım vtec sedanın acıktı çirkin bir görüntü oluyo ben pek begenmiyodum. birde davlumbazların tadilat görmesi lazım ek yaptıracaksın yoksa çok cabuk kırılıyo...
hemen soralım erola ozaman:) cok fazla deıl orjınal dızaynını bozmadan istiorum davlumbazları komple iptal etsek nası olur acaba
Bostancı Sanayi , Nural kardeşler , Aydın Amortisör karşısı.
Eğer kurtarırsa ve macun yoksa eğer...
http://www.robsaudiworld.com/ROBSFENDERROLLER.jpg
Bu cihazla kolayca açılabilir, macun varsa patlatır ama.
Bostancı sanayi girşindeki jantçıda var.
sword ben cabrıonun arkalarını actırdım bizim snayide jön mehmet abi var cok iyi usta gel bi konus istersen ama aynı ustanın daha ucuzu abd de yok söliyim..
ben yurtdısında durudugumdan peder bey yaptırdı macun olmadıgından boyada herhangı bır sorun olusmadı bende 18 aldım jantları 9 ofset 30 dk da halettıler saolsunlar sanırım aynı yer bostancıda benım aracı yapan yerde.
Germanian
06-02-2010, 15:33
abi bide böyle bi yöntem war bi dene istersen ama macun varsa kesin patlıo tecrübeyle sabit:D
olmassa zaten işin ehline bırakmak lazım :D
bostancı hunter la göruştum sanırım orda yaptırıcam öncekı sayfadakı resımdekı aparatla yapılıyormuş teşekkürler...
Ahahah sürtmüyordu laa ben baktığımda intercoolermi ağırlık yapıyor. :)
maxpower
06-02-2010, 17:54
bunu ankarada yapan yer var mı?
Ahahah sürtmüyordu laa ben baktığımda intercoolermi ağırlık yapıyor. :)
coilden sutrmemesını sağlarız da arabayı basamıosun ıste intercooler evde verım takıl hazırsa kıtın:)
Kanka coilover nerden aldın. Ben piston bekliyorum.
jdm works xyz aldım
hayırlı olsun kolla bırlıkte alsaydın:)
ben lastik arasına beyzbol sopası soktum bi ileri bi geri sonra açtım biraz:)
ben lastik arasına beyzbol sopası soktum bi ileri bi geri sonra açtım biraz:)
hqahahah bende ona benzer bir seyle açmıstım
surtme olmadı bir daha hiç :)
hqahahah bende ona benzer bir seyle açmıstım
surtme olmadı bir daha hiç :)
solu bozdum azcık:D 195/55/15 le dip bastım yamuldu:D
yavuz364
07-02-2010, 00:16
fiyat konusunda birşey söyleyebilecek var mı ? :)
100 150 arası bısey snaırım 2 camurluk
benımkıler accık acık :D sıfır surtme
http://i48.tinypic.com/o6hg0p.jpg
Benim babam çok gğzel yapıyor ama artık yaşından dolayı uğraşamıyor. En son bir arkadaşımızın aracını yapmıştık. 4 tane 350 idi yanlış hatırlamıyorsam.
slhdmr34
26-02-2010, 00:38
ya melih pederden rica etsek coillencez yakında avcılarda komsu isi bi seyler yapar mı
melihin babası forever tampondaki kuşakmıydı neydi o çizigleri bozamadan açtı :)
onun icin ozel bir alet var sanirim