Orijinalini görmek için tıklayınız : ısparta cam filmi uygulama hk ...
watchword
06-02-2010, 15:42
arkadaşlar meraba . ısparta ' lı yada ısparta ' da cam filmi uygulaması yaptırmış arkadaşlardan , camfilmi uygulaması hakkında referans olabilecek garaj önerilerini bekliyorum . teşekkürler ...
2 yıl ıspartada yasadım.2006-2008
Ispartada malesef tuning cok zayıf yapılan aracların bir coğu antalyada hazılanmıs saten.
sanada tavsiyem bu sekilde işlemleri Antalyada yaptırman 130km civarı hem gezme hemde işini halletmiş olursun.Ispartada cam filmi uygulamasını kaliteli yapan bir yer malesef yok sonrada açıldıysa bilmiyorum tabi ;)
watchword
07-02-2010, 12:01
dost oto cam diye bi yer tavsiye etti opel ' de çalışan bi arkadaşım . onlarda müşteri araçlarını oraya gönderiyolarmış ve bi problem ile karşılaşmadıklarını söledi . olmazsa oraya bi yaptırıcam , sonuçlarını burdan sizinle paylaşırım ...
sitemizde ıspartali üye yok mu :D yazın oraya taşınacağız şimdiden arkadaş çevremiz oLsun :D
watchword
07-02-2010, 13:51
sitemizde ıspartali üye yok mu :D yazın oraya taşınacağız şimdiden arkadaş çevremiz oLsun :D
burdur ' dayım bende . nasılsa ; ısparta - burdur arası 25 km :) , her zaman görüşürüz ...
marka çeşitliliği olmasını istiyosan antalyada yaptırabilirsin ama anadolu mah. orada ufak çaplı oto sanayi vardır oralarda yapan bi yer vardır
watchword
07-02-2010, 22:12
ısparta ' da ; cam filmi uygulama merkezi yanında tv - tuner montajı yapabilecek ses sistemi ilede ilgili uygulama merkezi ' de ekleyelim ...
watchword
24-02-2010, 18:25
ısparta ' da hem cam filmimi çektirdim , hemde tv - tuner ' imi taktırdım . bu iki konu içinse referans uygulama merkezi olarak ; dost oto cam ve set elektronik ' i tavsiye ederim . cevaplarınız içinse ayrıca teşekkürler ...
koyumavi
19-03-2012, 21:12
ıspartada yaklaşık 20 yıldır cam filmi ,tavan kaplama ve kaput koruma yapan caglar oto cam var . 3m, amerikan yapıyorlar fiatları uygun ve işçilikleri kaliteli ,gitmeden mutlaka randevu alınız. tel:0 246 218 30 51
Skyhawk34
19-03-2012, 21:14
offf offf off hortingen şıtrayze undebah