Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
Merhaba , Adım Kaan KÖSE Ankarada oturmaktayım. Japon otomobilleri ile ilgileniyorum. TRTUNING dergisinde aylık yazılarım yayınlanmakta. Öğrenciyim Çizim,tasarım işleri ile uğraşmaktayım. Bilişim ve Teknoloji bölümünde eğitim almaktayım. Herkese keyifli forumlar. :)
hos geldın :)
Teşekkürler hoşbulduk. :)
Merhaba , Adım Kaan KÖSE Ankarada oturmaktayım. Japon otomobilleri ile ilgileniyorum. TRTUNING dergisinde aylık yazılarım yayınlanmakta. Öğrenciyim Çizim,tasarım işleri ile uğraşmaktayım. Bilişim ve Teknoloji bölümünde eğitim almaktayım. Herkese keyifli forumlar. :)
TRTUNING dergisindeki Data kısmındaki yazıları siz mi yazıyordunuz ? Daha dün gözümün önünde Kaan Özbilek ve Alişan Fidana yazdırıyordun yazıları. Hatta buna hakkın olmadığı gibi gidip isimlerini de vermiyorsun bu da yetmiyor adamları azarlıyorsun. Sonra da "ben disiplini sağlıyorum". Bırak bu işleri Kaan, insanların hakkını yiyorsun, yazıları başkası yazıyor ama senin ismin çıkıyor üstelik onlara dair hiç birşey de yok, ne kadar tuhaf öyle değil mi ?
Kaan bundan sonra yazılarını kendin yazarsın.İsim yapmak için kasmayı bırakıp biraz büyüsen çok iyi olur.Dergide ismimin çıkması yada çıkmaması umrumda değil,gücüme giden senin yazıları kendin yazmış gibi davranman ve bizi hiçe sayıp hakkımızı yüzümüze baka baka yiyip suçu dergiye atman.Çok zamandır buna benzer bir hareket yapmanı bekliyordum beni haklı çıkarttığın için sana teşekkür ederim.O yazıların bir tanesinde bile senin bir cümlen dahi yok bunu da herkes duysun.bu iki yüzlülükle arkadaş edinmen ve arkandan iyi söz söyletmen çok zor sana isim kariyerinde başarılar.Bu arada volkswagen nasıl kısaltılır öğren.
Yazılarınız çok güzel nedense kendim yazmış gibi hissettim. :ofk::ofk:
Bu yaptığın çok büyük saygısızlık o yazıları ben, Alişan ve Kaan yazdı ve bunu kendininmiş gibi göstermen çooook büyük saygısızlık. Sakın gözüme görünme :ofk:
frankurtlu
06-02-2010, 21:01
Hoşgeldin...
Yağız Somuncu
06-02-2010, 21:12
Kaan, senin yediğin haltları malesef biliyorum.Doğuş,Kaan ve Alişan'ın uğraşıp yazdığı yazıların üstüne yattın,suçunu dergiye attın ve sanki bizim burayı okuduğumuzu bilmiyormuş gibi buraya yazıları ben yazdım dedin.Küçük hesaplar peşindesin ve her zaman küçük adam olarak kalacaksın.Lafın kısası sen bir hiçsin ve adamdan sayılmayı haketmiyorsun
Ulan seni adam yerine koduk ben çoğu yerde seni savundum yasında bızden küçük biz sana daha ne yapalım burayada gelmısın birşeyler başarmıs gıbı konu acıosun yok surda yazım burda yazım var insaf ya adam değilsin...
hoşgeldın dicem ama pek hoşgelmedin
Pek hos karsılanmadı.. :) Dedikleri dogruysa, ki bu kadar adam böyle bişey yazdıgına göre...... Ayıp..
Pek hos karsılanmadı.. :) Dedikleri dogruysa, ki bu kadar adam böyle bişey yazdıgına göre...... Ayıp..
Avatarı ve imzasını da burada karşı çıkan arkadaşlardan biri yaptı.. Hadi biz pek tanınmıyoruz techde çoğumuz okuyucuyuz, Yağız (ZSProject) daha çok tanınıyor ve böyle diyor.. Kurduğu site sayemizde var oldu ve bize yaptıklarından dolayı terk ettik ki yaptıklarını anlatmıyorum bu sadece bir tanesi..
Yağız Somuncu
07-02-2010, 03:12
Avatarı ve imzasını da burada karşı çıkan arkadaşlardan biri yaptı.. Hadi biz pek tanınmıyoruz techde çoğumuz okuyucuyuz, Yağız (ZSProject) daha çok tanınıyor ve böyle diyor.. Kurduğu site sayemizde var oldu ve bize yaptıklarından dolayı terk ettik ki yaptıklarını anlatmıyorum bu sadece bir tanesi..
Kendisi biz olmadan sadece bi hiç.. Forumun parasını ödeyip kendini ağa sanıyor vatandaş... Şimdi Ş*p a oturdu :)
Pek Hoşgelmedin Kaan..Buraya böyle bi konu açmakta ayrı bi cesaret sen bile bile lades demişsin.Arkadaşların Yazdıkları Doğrdur hiç şüpeniz olmasın..
helal olsun walla arkadaşların emeklerini çalmak ve insanların emeklerini çalmak insanlığa sığmayacak davranıştır bide aleni şekildee sölemek bnm fikrim hoşgelmedin hiç
TricksTeR
07-02-2010, 12:59
Yazık bu arkadaşlara ya bu işe gerçekten gönül verip güzel başlayan kişilerdi. bencilliğin bu kadarı diyorum. Dün bana msn 'den sitenin satılık olduğunu söylüyordu ? Doush kaan ve alican yazılarınızı takip ediyorum. ellerinize sağlık ;)
ygtkrmdnz
07-02-2010, 13:39
Hoşgeldin.
Yazık bu arkadaşlara ya bu işe gerçekten gönül verip güzel başlayan kişilerdi. bencilliğin bu kadarı diyorum. Dün bana msn 'den sitenin satılık olduğunu söylüyordu ? Doush kaan ve alican yazılarınızı takip ediyorum. ellerinize sağlık ;)
Doğuş, Kaan ve Alişan olmadan o site 1 ileri 10 geri adım atar haberiniz olsun eğer alacaksanız.
TricksTeR
07-02-2010, 14:57
Doğuş, Kaan ve Alişan olmadan o site 1 ileri 10 geri adım atar haberiniz olsun eğer alacaksanız.
Bu insanı uzun süredir tanırım kişiliğini biliyorum. Her keşiş kete yemez yani kardeşim. bu adamın kurduğu platformda ne işim olur nede satın alırım ;) Çok cici patladı jdmking ryoichi haketti yani mutluyuz :)
Baya enteresan işler dönüyormuş JDM Türkiye'de ama bizim haberimiz yokmuş.
Benide yeni drift modaretörü olarak atadılar. Umarım böyle birşey yaşamam..
MR.TurboALİ
20-02-2010, 03:32
:icon_tup: ortalık karışmış burda
Ludacris
20-02-2010, 03:42
Bu arada volkswagen nasıl kısaltılır öğren.
:D Acemi abisi yazmayı öğrenicek zamanla
Hoşgelmedin işin gerçeği ama özür dileme cesaterinide göstermedin.:icon13:
StyleALP
20-02-2010, 09:02
Baya enteresan işler dönüyormuş JDM Türkiye'de ama bizim haberimiz yokmuş.
+1 Kötü olmuş.
Hoşgeldin.
D16inside
25-02-2010, 20:56
aramıza hoş geldin.
ocean0636
26-02-2010, 15:06
Hoş geldiniz, keyifli forumlar..