Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 gt 838 çalınmıştır :(
97 model siyah 106 s16 aracım 03/02/2010 sabahı çalınmıştır görenlerin en kısa zamanda polise yada 0542 413 75 19 noldu telefona bildirmelerini rica ederim
06 gt 838
pesimist206
06-02-2010, 19:04
bıdahakı ayın 3unde calınacagına dahıl haber mı aldınız :) keske kendını tanıtsaydınız aracınızın resmlerı ekleyebılırsenız dha ıyı yardımcı olabılırız plakasını bılmeden her sıyah 106 da polısı aramak olmaz
Plakayı mesajada yazalım ki daha kolay ulaşılsın.
Marka: Peugeot
Model: 106 S16
Plaka: 06 gt 838
bıdahakı ayın 3unde calınacagına dahıl haber mı aldınız :) keske kendını tanıtsaydınız aracınızın resmlerı ekleyebılırsenız dha ıyı yardımcı olabılırız plakasını bılmeden her sıyah 106 da polısı aramak olmaz
Adam konuya yazmış mesaja yazmamış plakayı bende ilk önce sen gibi plaka girmemiş sandım ama konuya yazmış:D
Geçmiş olsun.İnşallah bulunur..Aracı tanıyorum..
sanırım telaşlada tarihi yanlış yazmış .. sanırım ıda fazla oldu kesin , heralde , galiba , yani
kafamı kaldı 2-3 gündür nelerle uraştığımı ben bilirim arkadaşlar aklınızda bulunusun plaka farklı takmış olsa bile stoplar biraz su almıştı inş bierde bırakmışlardır:(
DogukanB
06-02-2010, 19:09
Geçmiş olsun. Ankarada bilindik yerlerde geziyorsa görme ihtimalimiz yüksek. Fotoğraf felan varsa görsek aracı iyi olur..
Almanci Tane-R
06-02-2010, 19:10
büyük gecmiş olsun :(
kafamı kaldı 2-3 gündür nelerle uraştığımı ben bilirim arkadaşlar aklınızda bulunusun plaka farklı takmış olsa bile stoplar biraz su almıştı inş bierde bırakmışlardır:(
Hocam hurdacılara baktın mı? Bakmadıysan zaman kaybetmeden bak. Genelde ya parçalıyorlar yada pert bi arabanın şasesi ile değiştirip change yapıyorlar. Plakayı değiştirmişlerdir zaman bulmuşlarsa rengini bile değiştirmiş olabilirler.
Arabayı tanıyabileceğin en önemli özellik ne ise onu yaz.
ByShaGGy
06-02-2010, 19:11
Geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inş.. beşewlerde görüşmüştük sizinle gören olursa bildirir inş..
mesaj sayısına göre üyeleri kıyaslamayı bırakın...sadece okuyodur yazmıyodur size ne???
geçmiş olsun kolay ezberlenir bir plakası var akılda kalıcı en kısa zamanda bulursunuz inşallah...
pesimist206
06-02-2010, 19:12
resım cok faydalı olur dıye dusunuyorum =)
yusufcan_k
06-02-2010, 19:21
adnan abinin eski arabası sanırım ? geçmiş olsun
konuyu neye bakarak açtığını merak ettim başlıkta yazıo zaten plaka..çok büyük ayıp etmişim arabam çalınmış polislerle mahkemelik olmuşum deli gbi arabamı arıorum o sırada kendimi tanıtmayı unuttuğum için gerçekten üzür dilerim saygılar
arkadaşlar saolun inş bulunur eet adnanın eski araba.. resimleri konuya nası yükleyebilceemi bilmiorum
arkadaşlar saolun inş bulunur eet adnanın eski araba.. resimleri konuya nası yükleyebilceemi bilmiorum
Arabayı change'ciler çaldıysa rengi falan da değişmiştir aracın en belirgin özelliğini yazarmısın. Nasıl tanırız farklı renk ve farklı plakada ise?
pesimist206
06-02-2010, 19:26
konuyu neye bakarak açtığını merak ettim başlıkta yazıo zaten plaka..çok büyük ayıp etmişim arabam çalınmış polislerle mahkemelik olmuşum deli gbi arabamı arıorum o sırada kendimi tanıtmayı unuttuğum için gerçekten üzür dilerim saygılar
abıcım durumunuzun farkındayım ancak fake haberler donup dolasıo ortada plakanızı verrsenızde nıyetınızı bılmesek bır gun bırını bu arabann ıcınde gorup polıse sıkayet etsek bızde magdur oluruz
Adnanın eskı araba..Arabda klıma sunroof yok.çift angel sarı halkalı farları var..Basık ve arka logo iptali var benim bildiğim..
Ertug_T.
06-02-2010, 19:44
bende gördüm gibi hatırlıyorum önceden geçmiş olsun en kısa sürede sağlam bi şekilde bulursunuz inşallah..
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulursunuz aracınızı..
kimse kendini belli edecek arabayla dolanmaz sağda solda birkaç pç değilse umarım bırakırlar biryere genede aklımızda çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun :( Bizim önceki arabayı da çaldılar polisler sallamıyor öncelikle onu söyleyeyim aadamlara dedik böyle böyle ogs çıkısını gördük adamın bize dediği bana resmi getirin :) Şimdi karayollarıyla ben mi yoksa sen mi daha çabuk irtibata geçebilirsin ? . Adamlar çalıntı işini sallıyorlar acaba neden :) . Kaskomuz vardı peder karakoldu siz sallamıyosanız bizim hiç umrumuzda değil kasko düşünsün deyip çıkmış .
Umarım arabanızı bulursunuz , birden baktıgında arabayı yerinde görmeyince çok koyuyo adama ne zamn bi r19a otursam içim kötü oluyo :)
frankurtlu
06-02-2010, 20:51
Büyük geçmiş olsun...:mad:
mad_max1978
06-02-2010, 21:16
tlfnunuzu kaydettim umarım karşıma çıkar trafikte.geçmiş olsun:(
TolgaEsentepe
06-02-2010, 21:48
geçmiş olsun yaa çok üzüldüm umarım en kısa sürede bulunur....
Geçmiş olsun :( Bizim önceki arabayı da çaldılar polisler sallamıyor öncelikle onu söyleyeyim aadamlara dedik böyle böyle ogs çıkısını gördük adamın bize dediği bana resmi getirin :) Şimdi karayollarıyla ben mi yoksa sen mi daha çabuk irtibata geçebilirsin ? . Adamlar çalıntı işini sallıyorlar acaba neden :) . Kaskomuz vardı peder karakoldu siz sallamıyosanız bizim hiç umrumuzda değil kasko düşünsün deyip çıkmış .
Umarım arabanızı bulursunuz , birden baktıgında arabayı yerinde görmeyince çok koyuyo adama ne zamn bi r19a otursam içim kötü oluyo :)
öncelikler ilginiz için teşekkür ederim....POLİS lere gelince en ufak bi saygım kalmamıştır ve şuanda bi karakoldaki yaklaşık 5 polis ile mahkemeliğim ve şukadar sööleyim benm aracı çalan piçler herhangi bir karakolun önüne çeksin eminim 1 yıl fark etmezler çünkü bi boku takip ettikleri yok
mozsoy32
06-02-2010, 22:36
geçmiş olsun kardeşim
gecmiş olsun.bakar olalım..
Gökhan Biraltın
06-02-2010, 22:42
çok geçmiş olsun.inşallah bulurlar aracınızı.
2004 senesinde bir aile dostumuzun beyaz şahini çalınmıştı.
2006 senesinde ıspartada kırmızı bi halde bulundu.
abi kırmızısını almayı düşünüodum zaten saol moral oldu valla:)) ama zaman dilimi çok uzunmuş
by_BuRoCk
06-02-2010, 22:47
geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur
ankara daki o.ç larının sayısı çok arttı
hergün araba hırsızlıgı neolcak bu memleketin sonu
Allah yardımcımız olsun
by_BuRoCk
06-02-2010, 22:48
yuh yaa :mad::beuj:
nolcak abi polis anca film varmı egzos warmı her dakka ceza yazsın başka işi yok! ya iice soğudum yemin ediorum böyle düzenin a.q
http://www.sahibinden.com/aracim_calinmistir_gorenlerin_polise_bildirmesi_ri ca_olunur-72WQQaXQQ17820956WQQpXQQdisplayitem
araç yukardaki linkte war ama buraya atmayı bilmediğim için link werdim
Onurkk06
06-02-2010, 22:57
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunr bizde etrafımıza bakar oluruz
hacker-kan
06-02-2010, 22:58
gördüğüm izlenimleri araç sahibiyle paylaştım arkdaşlar mesaj ndn editlendi die kuruntu yapmayın ...editt.... :icon_wack
MR.TurboALİ
06-02-2010, 23:07
geçmiş olsun...
öncelikler ilginiz için teşekkür ederim....POLİS lere gelince en ufak bi saygım kalmamıştır ve şuanda bi karakoldaki yaklaşık 5 polis ile mahkemeliğim ve şukadar sööleyim benm aracı çalan piçler herhangi bir karakolun önüne çeksin eminim 1 yıl fark etmezler çünkü bi boku takip ettikleri yok
Belki biz de hırsızlara küfür fln etseydik hakaretten içeri alırlardı ehehe :)
Hırsızın biriyle konuşan bir arakdaşım anlatmıştı , % üzerinden para verip cıkıyorlarmış girseler bile :)
geçmiş olsun
ben asayiş uygulamalarda ruhsatıma plakama bakmayan kontrol etmeyen polislere fırcayı kayıyorum walla ki hiç biri bakmıyor
eskiden çalıntı arabaların anonsu sabah geçerdi telsızden not alırlardı kağıda o kadar o günlük denk gelırse cıkar yoksa şans yoktu şu an nasıl bılmıyorum
inşallah bulunur tez zamanda sağ salım
delsolemrah
06-02-2010, 23:43
gecmıs olsun
hacker- kan
okan dostuma teşekkür ederim duyarlı yaklaşıp gözlemlerini paylaştığı için teşekkürlerimi birkezde burdan bildiriyorum inşallah güzel haberlerle gelcem
G.S.İ_07
07-02-2010, 01:34
çok geçmiş olsun inşallah bulursun aracını sağsalim, immoblizerli aracı nasıl götürmüşler ya
bu adamlar??
Can_Doukan
07-02-2010, 01:48
Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda bulunur adi herifler...
lucky Jackal
07-02-2010, 09:19
kardeş geçmiş olsun,bahçelide oturuyosun sanırım.Bahçeli polis karakoluna gittiysen orası öle umursamaz insanlar ile dolu.eski arabamın camını kırmışlardı ki o hafta içinde 3 arkadaşımın daha camını kırıp teybini çaldılar,ben 4. kurbandım.Gittik polise anlattık böle böle azıttı bu adamlar bu şey yapmıcak mısınız die.adamlar o kadar umursamaz ki inanamazsın yani.bizide delirtmişlerdi.Aracını Bulursun inşallah... Kasko var mıydı?
Çalanı bulup meydanda Sallandıracaklar başka çaresi yok..
İnsanların alnının teriyle sahip oldukları şeyleri çalmak vicdansızlıktır..
Geçmiş olsun umarım hemen bulunur
Suçlular cezasını çeker
uGuR8505
07-02-2010, 09:27
geçms olsun umarm aracını yakın zamanda bulursun=(
geçmiş olsun güzelde arabaymış ya
S.Özeren
07-02-2010, 10:58
geçmiş olsun bizimde 2008 senesinde corsa mız çalınmıştı sonradan duyumlarla anladıkki istanbul küçükçekmece karakolunun etrafında fink atmış 2 gün tamamen yanmış halde iskeletini bulduk umarım sen sağlam bulursun tekrardan geçmiş olsun..
G.S.İ_07
07-02-2010, 15:12
beyler immoblizerli aracı nasıl yürütmüşler düz kontakta olmaz ki şerefsizlerr
ygtkrmdnz
07-02-2010, 15:41
Çok büyük geçmiş olsun :(
EvrenCan_RS
07-02-2010, 17:14
Evet nasıl oluyor bu??
bora1311
07-02-2010, 17:26
cok gecmıs olsun, umarım kısa surede bulunur...
Xenomorph
07-02-2010, 17:35
Çok Büyük Geçmiş Olsun Ne Desek Boş Allah'a Havale Et Artık Bu Memlekette Terör Yanlıları Hırsızlar Büyük Hırsızlar Dürüst İnsanlardan Daha İyi Hizmet Görüyorlar Polis'te İplemez Arkadaşların Söylediği Gibi Ben Karakolu Aradıgımda Hırsız Girmişti Adam Dediki Kaskonuz Varsa Kaskoyu Arayın Bızım Yapabılecegımız Bırşey Yok :)
Allah Sabır Versin
sahibinden comdan takip edip bence araçları buluyorda olabilir bu şerefsizler ben adresimi değiştirdim valla :)
Çalan çalıo işte. adamlar son model arabaları çalıyolar. bunlar ne ki.:mad:
kardeş çok üzüldüm gerçekten. kaydettim numaranı. umarım birimiz görürüzde bulunur aracın biran önce. :(
çok geçmiş olsun. umarım tez zamanda kapından gittiği haliyle bulursun
ByShaGGy
07-02-2010, 18:00
bi haber yokmu daha ??
Viper_Si
07-02-2010, 18:01
inşallah bulunur çok geçmiş olsun :(
TolgaEsentepe
07-02-2010, 19:37
benim görüşüm sahibinden de aracın plakayı kapatmalı, adresi yanlış vermeli ve arabaya bakmaya gelene evim burda araba evde gel bak denmemeli ortak biyerde buluşulmalı.. Ciddi ciddi sahibindenle bir alakası olduğunu düşünüyorum ben bu işin..
benim görüşüm sahibinden de aracın plakayı kapatmalı, adresi yanlış vermeli ve arabaya bakmaya gelene evim burda araba evde gel bak denmemeli ortak biyerde buluşulmalı.. Ciddi ciddi sahibindenle bir alakası olduğunu düşünüyorum ben bu işin..
Ben sahibinden'e ev adresini yazdım ama arabayı başka garaja koydum yazdıgım mahallede degil yani..haklısın biraz dikkatli olmak gerekiyor plaka olsa bile hiç yoktan mahalle falan yazılmamalı
Cimmeria
07-02-2010, 20:06
adamlar jaguar porsche falan çalıyor pug immobilizerı kimi durdurucak...
geçmiş olsun umarım kasko vardır
Çok Büyük Geçmiş Olsun Ne Desek Boş Allah'a Havale Et Artık Bu Memlekette Terör Yanlıları Hırsızlar Büyük Hırsızlar Dürüst İnsanlardan Daha İyi Hizmet Görüyorlar Polis'te İplemez Arkadaşların Söylediği Gibi Ben Karakolu Aradıgımda Hırsız Girmişti Adam Dediki Kaskonuz Varsa Kaskoyu Arayın Bızım Yapabılecegımız Bırşey Yok :)
Allah Sabır Versin
sahibinden comdan takip edip bence araçları buluyorda olabilir bu şerefsizler ben adresimi değiştirdim valla :)
Dediğiniz gibi olabilir . Çünkü biz çalındıktan sonraki gün sanayiye parçacılara falan ugradık adamlar yapmak için bir araba almış parçayı bulamayınca çalınmış olabilir gibi bir teori üretmişti . Netten en yakını direkt özellk marka modele göre bulabiliyorsun .
saolun arkdaşlar bi kaç gelişme war gibiydi ama araştırdım bulamadım maalesed:( immoblazer 97 s16 da yokmuş heralde .. sahibinden.com da bnm adresim dooru deil zaten.ordN bulmaları imkansız ve benm gecem gündüzüm karışık nerde kalcaam hiç belli olma zbu yüzden kötü bi şans diorum :(
araç parçalanmış vaziyette bulunmuştur a dan z ye en ufak parçasına kadar almışlar:( bunlara isim koymakta zorlanıorum hepsinin ...............
araç parçalanmış vaziyette bulunmuştur a dan z ye en ufak parçasına kadar almışlar:( bunlara isim koymakta zorlanıorum hepsinin ...............
gerıye kalan ne var?
sadece iskeleti kalmış arabanın
ya tam şerefsiz evladıymış bunlar.
sadece iskeleti kalmış arabanın
gecmıs olsun.
insanlık namına eser yok ****** çocuklarında ulan alın jantını teybini..o. .ocukları hiç bişii bırakmımışlar kuru iskelet yaa içim gitti ya görünce sinir küpüyüm
VTec_king
10-02-2010, 22:25
off cok kotu durum
benim arabada alarm olduğu halde baston kilitte takıyorum
gokhan07
10-02-2010, 22:26
geçmiş olsun :(
arabayı muhtemelen bi kamyondan atmışlar gölbaşı tarafllarında bi tarlaya abi adamlar araçta vida kablo hortum bile bırakmamışlar :(
ulasoztas1
10-02-2010, 22:33
çok geçmiş olsn dostum.. umarım kaskon wadır bi telafi olur senin için...
Bütün hırsızları ya halkın eline bırakıcaksın yada sallandırıcaksın meydanlardayaprıkları şerefsizlikten başka bişey değil
çok geçmiş olsun çok güzel bir araçmış. kasko olması avantaj inşallah daha iyilerine ship olursn...
Nerede bulundu peki?
arabayı muhtemelen bi kamyondan atmışlar gölbaşı tarafllarında bi tarlaya abi adamlar araçta vida kablo hortum bile bırakmamışlar :(
Çok geçmiş olsun.
Biraz gez derim sanayide...
Edit : Kaskon varsa salla gitsin hiç üstüne düşme derim.
geçmiş olsun inş kaskonuz vardır.
Geçmiş olsun talihsiz bir olay.
çok geçmiş olsun çok güzel bir araçmış. kasko olması avantaj inşallah daha iyilerine ship olursn...
araçta kasko yoktu :( ehliyette olmadığı için en kötü 4-5 ay arabasız olcam bidahada böle şık bi araba alabileceğimi sanmıorum:(
araçta kasko yoktu :( ehliyette olmadığı için en kötü 4-5 ay arabasız olcam bidahada böle şık bi araba alabileceğimi sanmıorum:(
Git şaşmaza 106 GTI parçası arıyorum şu lazım bu lazım diğe git bi soruştur bakalım nereyi göstercekler. %100 pertçilerdedir şaşmazda toplu araba parçası olan bir yer bulursan emin ol o parçalar senindir aksi halde 106 gti kaldırmazdı bu şerefsizler. O parçalardan arabayı çalanı bulabilirsin derdini polise anlat polisle bir strateji oluşturulup bulunabilir.
Yada arenayı ara bişeyler yapmaya calış sesini duyurabilirsen muhteşem olur.
aLperTunga
10-02-2010, 22:50
geçmiş olsun kardeş.işey merak ettim aracta immo iptalmiydi?
Sana fikir vereyim Şaşmaz da pertçilerden en ünlüsünden birisi: http://www.hilaloto.com.tr/fiyat.php bugün ayın 9 unda fiyat listesini güncellemişler download linkide:
http://www.hilaloto.com.tr/Hilal_Liste.xls
Bak bakalım 106 GTI parçaları mevcut mu?
chiefkadir
11-02-2010, 00:06
Çok geçmiş olsun..Pertçilere parça sağlayan şebekenin işidir..
vtc mania
11-02-2010, 08:51
Cok gecmıs olsun ısallah en kısa zamnda bulunur..
geçmiş olsun, çok üzüldüm. bu yaptıkları tam adilik.
allah binbir türlü belalarını versin bu nasıl iştir ya çalıosun sapasağlam arabayı bari parçalama, keşke büsbütün bulsaydın arabayı.. gerçekten çok yazık olmuş büyük geçmiş olsun..
hırsızda hurdacıda mal zaten hemen parcayı dukkana koysunlar...allahım ya...
Mutlaka Çıkmacılara bakılmalı
Sana benden bir tavsiye, 97 s16 'larla diğer 106'lar arasında bir çok farklılık var, konsoldan sensörlere kadar farklılıklar olabilir, senin bu durumda yapacağın, 97 model aracın diger araclardan farklı kullandıgı parcaları bulup (mesela hangi 106larda hangi model sensorlerin kullanildigini gormek icin bosch'un sitesini kullanabilirsin) nette veya cikmacilarda bu parcalari aramaya baslaman, buldugun yerde de aracina ait oldugunu düsündügün parcalardan fazlasını görürsen hurda belgesi istemen..
Ayrıca hiç bir parçada bariz tamir veya biraktiginiz bir iz veya lehim vs yok muydu ? mesela bobin veya direksiyon pompasi degişmişse bunlarin markalarini tahmin edebilirsin, atıyorum BERU marka bobin taktın, piyasada kac pert 106'nın bobini BERU olabilir ki ? boyle şeylere dikkat etmeni oneririm polisten hiç birşey bekleme benim 106 gti'ye camı kırıp girdiler allahtan aracım arızalıydı bobin bozuktu götürememişler, polisi 2 defa cagirdik gelip tutanak tutmadi hicbitanesi... küfür edicem banlanicam simdi ! hırsızdan daha cok kızgınım onlara !
D16inside
06-03-2010, 13:30
büyük geçmiş olsun allah yardımcın olsun.
ByShaGGy
06-03-2010, 22:11
çok geçmiş olsun :( duydum çok üzüldümm allah yardımcın olsun çok kötü bi durum
maverick2305
06-03-2010, 22:27
büyük geçmiş olsun hislerini anlıyorum bende selde aracımı kaybetmiştm kötü bi durum ama seninki daha kötü :(
emre yeşil
06-03-2010, 22:48
Çok geçmiş olsun hasarsız bulunur inşallah.
araç parçalanmıs halde bulunmus önceki mesajları incelersek
gsi_club
06-03-2010, 22:57
Allahindan bulurlar insallah.en kisa zamanda daha iyisini alirsiniz.çok kötü bir durum :(
tandogan
10-03-2010, 20:33
4 günde iskelete kadar ayırmışlar....yazık ya bu arabanında bir sahibi var. bu kadar şerefsizleşilir mi ya