Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic 1.6ies için filtre önerisi??
Civic 1.6 ies için hangi marka filtre kitini tavsiye edersiniz?? aslında kit mevcut borularla felan soğuk hava alacak yere getirdik yalnız borunun ucundaki filtre başlığı biraz kalitesiz universal bişey nerdeyse hiç ses gelmiyor.. en iyi ses verecek olan hangi markadır?sadece filtreyi değştirmek istesek hangi marka almalıyız?(ses ve performans için)
Ahmetfikri
08-02-2010, 13:42
aem dryflow
nakayama
08-02-2010, 14:15
simota iyidir
By_FresH
09-02-2010, 12:26
aem dry flow şiddetle tavsiye ederim benim araçımda da mevcut gerçekten ses harika
ben simota big tube kullanıyorum.
sitesinde 5.6Hp verdiği yazıyor.(Ben okadarını hisetmedim ama gaz tepkilerim bayagı iyileşti)
ses zaten yazmama gerek yok sanırım en iyi sesi veren filtre kitlerinin basında gelir cok memnunum tavsiye ederim ;)
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/mtr.jpg
big tube sırf filitre sesi başlı başına çok tok sesi..
aem short ram biraz daha yırtık bir filitre sesi veriyor..
ikiside başarılı gaz tepkisi ve çekiş olarak tonlama farkediyor .. ;)
Cimmeria
09-02-2010, 16:55
ben simota big tube kullanıyorum.
sitesinde 5.6Hp verdiği yazıyor.(Ben okadarını hisetmedim ama gaz tepkilerim bayagı iyileşti)
ses zaten yazmama gerek yok sanırım en iyi sesi veren filtre kitlerinin basında gelir cok memnunum tavsiye ederim ;)
zaten bi filtrenin vereceği performans farkı hissedilir olmaz standart bir motorda :) ama big tube gerçekten ses anlamında şahane bir filtre
en iiyi sesi hangisi verir big tube mu?simota??
amacın tok boğuk bir yüksek sesse simota bigtube , psw jdm yada mishimoto;)