PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eıbach 3.5 pro kit

esmerhan
09-02-2010, 10:56
arkadaslar soledım gıbı 5 gun once eıbach 3.5 pro kıt yay aldım gayet menmunum. ama ufak bı problem var dıreksıyonu tam saga cevırdımde bı gıcırdama gelıyor sag taraftan hafıf sag yaptıgımda degıl yalnız..! tam sag yaparken sonunda gelıyor lastık gıcırdaması gıbı bı ses yayların lastıklerı olabılrmı acaba .sızce normalmıdır.orjınal latıklerle kullanıyorum.arabada 2001 civic makyajsız kasa..bılgılerınızı beklıyorum teskurler..

dragstar
09-02-2010, 11:00
yaylara hortum geçirdinmi takarken

esmerhan
09-02-2010, 12:14
alıgım arkadas yayı 1 yıl dan bıraz fazla kullanıs hortumlarıyla beraber gondermıstı zaten .hortumalrı uzerınde yanıı.bıde takılaı 5 gun falan oldu yenı takıldıgı ıcınde olabılır acaba

ZeoN
09-02-2010, 12:45
Yaylar araca alışana kadar bazen böyle sesler yapabiliyor.. (Zor bir ihtimal ama olabilir)

Birde tam olarak detayını bilmiyorum ancak amortisör başlarınımı bazen montaj sırasında ters takabiliyorlar bir arkadaşımın vtec2'sinde başımıza gelmişti..

esmerhan
09-02-2010, 16:45
amortısor baslarını yanlıs takılmıs lması cok zor bı ıhtımal.cunku ankara bms kazım usta tarafından takıldı coks aglam bı usta yanı..bıraz bekıyelım bakalım sesı kesecekmı.