PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefoncu arkadaşlar

GKD
09-02-2010, 23:44
Ne konular açıyo bende bi isteğimi sizle paylaşim dedim geçen ay almanyadan gelen arkadaşımdan telefon aldım onun pasaportunda izin olmadığından dolayı işletemedim şimdi bana 1 ay öncesinde türkiyeye giriş yapmış ve son 1 yada 2(tam emin değilim) sene içinde pasaportuna telefon işletmemiş bir temiz pasaport lazım eğer yardımcı olabilen olursa bir yemek ısmarlarım :) bazı telefoncu arkadaşların elinde pasaport oluyormuş yardımcı olabilecek varsa iyi olur...

brv
09-02-2010, 23:49
edirne tarafındaki telefoncular yapıyo sanırım o tarz şeyleri...yazın gittiğimde her telefoncuda bu tarz pankartlar vardı nerdeyse...

GKD
09-02-2010, 23:51
edirne tarafındaki telefoncular yapıyo sanırım o tarz şeyleri...yazın gittiğimde her telefoncuda bu tarz pankartlar vardı nerdeyse...

teşekkürler istanbuldan biri olursa daha iyi olur :)

cem36
10-02-2010, 00:26
Bu senin dediğin olay rica ile yakın arkadaşların yapabılır :) Çunku artık pasaporta telefon işletmek bile parayla oldu :) en kötü 50 lira istiyor pasaport sahıplerı bu işe. Çok magdur olan kişiler 100lira gibi rakama pasaport arıyor... Valla 3 gun önce TR ye girişimizın 1 ay 3 günü oldu :( son 1 ay içinde olsaydı seve seve yardım ederdım

GKD
10-02-2010, 00:28
Bu senin dediğin olay rica ile yakın arkadaşların yapabılır :) Çunku artık pasaporta telefon işletmek bile parayla oldu :) en kötü 50 lira istiyor pasaport sahıplerı bu işe. Çok magdur olan kişiler 100lira gibi rakama pasaport arıyor... Valla 3 gun önce TR ye girişimizın 1 ay 3 günü oldu :( son 1 ay içinde olsaydı seve seve yardım ederdım

teşekkürler kısmet arkadaşlarımın ya yok yada tarih uymuyor araştırıyoruz işte :)

ozturke
10-02-2010, 00:36
lalelide garanti bankasının aradaki pasajın birinde adam sırf bu ısı yapıyodu pasajın adını bulabılırsem yazarım gene ama yemekle kımsenın yapıcagını zannetmem

TünayK
10-02-2010, 00:40
deja vu oldu sanırım...

GKD
10-02-2010, 01:20
lalelide garanti bankasının aradaki pasajın birinde adam sırf bu ısı yapıyodu pasajın adını bulabılırsem yazarım gene ama yemekle kımsenın yapıcagını zannetmem

bulabilirsen ve ne fiyat istiyorlar acaba en kötü kimseden çıkmazsa öle yapıcam napalım...

ozturke
10-02-2010, 02:02
tamam tamam bakarım