PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Marcy SM-4000 çalışma istasyonu

fangio
10-02-2010, 22:04
Arkadaşlar evde çalışmak için bir çalışma istasyonu almak istiyorum. Body yapan arkadaşlar da vardır diye fikirlerini almak istedim.

Benim baktığım model Marcy SM-4000 ve Türkiye'de iki yerde bulabildim. Ancak fiyatları bana biraz yüksek gibi geldi.

http://www.finspor.com.tr/products.asp?pid=1374&dept_id=200010&type=1

finspor :1899 TL diyor.

http://www.pasificshop.com/pinfo.asp?pid=14

pasific sports da: 1947 TL diyor.

Daha uyguna bulma şansım var mı? ayrıca sizin önereceğiniz başka çalışma istasyonu var mıdır?

M.A.D
10-02-2010, 22:31
sakınn çalışma istasyonu almak gibi bi hataya düşme , ben bi kere yaptım onu senin gibi düşündüm evde yaparım daha ucuza gelir hemde hep elimin altında olur diye, hemen hemen her hareketi yapabiliyordum, fakat bi süre yaptıktan sonra hiçbi etki etmediğini gördüm çünkü ev ortamında yapıosun tv var atıorum pc açık , veya yatak var uyuyasın gelio spor yapmaktan soğuyosun yaptığından bişe yanlamıosun , evde bi ay boyunca rutin programı uygulayıp çok az etki ettiğini gördüm.. fakat salonda iki haftada aynı hissi yaşadım çünkü orda herkes çalışıyor seninde çalışasın geliyor, enazından kaslıları görüp gaza geliosun :) sonra diosunki keşke almasaydım bu aleti.. çok pişman oldum ben giden 300 milynum oldu, hepsiburadadan almıştım ben kampanya vardı aletle hemen hemen her hareketi yapabiliodum, ekstradan dumbel almıştım , sonra 200 e sattım sıfır gibi aleti.. ama keşke almasaydım, spora gidiorum etkisini görüorum, istasyonda yaptığımdan hiçbişey anlamıyorum.. tavsiye etmem yani kısaca :) ben 300 verip ucuz kurtuldum.. sen 2000 vereceksin az bi para değil :) tekrar düşün derim..kullanmış birisi olarak benim yorumum bu.. yinede karar senin. deneyeyim diosan olan bi arkadaşında bi dene etkisini görebiliyormusun bakalım :))

fangio
10-02-2010, 22:39
Şuan da salona gidiyorum ama eskisi kadar vakit bulamıyorum arada kopukluklar olunca da aynı ağırlıkların altına bile giremiyorum. Genelde geç gidiyorum geç çıkıyorum bu da sinir bozucu oluyor. Ben öyle kolay bırakmam evde olursa istediğim her saat yapma imkanım olur diye biraz daha profesyonele yakın bir istasyon alayım dedim yoksa dediğin gibi az para değil.

M.A.D
11-02-2010, 09:07
geç saate kadar açık bi salon bulup iki senelik anlaşma yapsan ortalama 2250 civarına, yine aynı paraya gelir, sen de taş gibi vücuda sahip olursun.. salonu değiştirmeye bakmalısın bence , istasyon almak sonradan pişmanlık duyulcak bişey olur :)

fangio
11-02-2010, 09:17
Gittiğim spor merkezi gayet iyi ama sen evli ve çocuklu olmayınca ne demek istediğimi anlayamadın. Kendime vakit ayırabildiğim saatler sınırlı ;)

can_ank
11-02-2010, 09:21
Boşver çocuğa hanım baksın Kürşad, bana takıl Sports'a gidelim beraber iş çıkışı. Yazın da haftasonu havuz keyfi yaparız. :)

fangio
11-02-2010, 09:26
Hehehe :) Bakıyor zaten de kardeş bende bebişle vakit geçirmek istiyorum. Eve gittikten sonra tekrar hazırlanıp gitmesi hem zor oluyor. Hem de bu alet ile evde istediğin zaman çalışabilirsin. Spora her gün gidemiyorum. Ancak haftada 3 gün...

Bu arada dün çarşıdan dönerken gördüm seni yine millete sağ sol çekiyordun. Kardeşim hız limiti 50 değil mi :p

Hani Mustafa ile yemeğe gidecektik? :)