Orijinalini görmek için tıklayınız : 4g18 motora ne yapabilirim??
2006 model 1.6 lancere ne yapılabilir..??
hoşgeldin üyeler bölümünde bi kendini tanıt...
Tanıttım selim ama hala bu motor hakkında bilgisi olan yok galiba:) senin arabada ne var??
::ZaFeR::
27-02-2010, 11:09
Ankara da turbolu olan bir tane vardı sanırsam.Gerçi o 1.3 motor felandı.
evet ankarada bi tane var turbolu ama turbolanmadan bu arabaya bişi yapılmıyormu??
ebayde aratabilirsin 4G serisinin parçası gırla...
kadioglu
27-02-2010, 15:57
2006 lancer da 4G18 mi var ya?4G92 değilmiydi o?
Chip tuning yapılabilir, hava filtresi yapılabilir bir de egsoz yapılabilir.Kasaya yapılabilenler ise belli zaten.Servislerde gerekli body parçaları mevcut olması laazım.
filtre kiti,egzos,chip olabilir performans acısından..
Chip tuning yapılabilir, hava filtresi yapılabilir bir de egsoz yapılabilir.Kasaya yapılabilenler ise belli zaten.Servislerde gerekli body parçaları mevcut olması laazım.
Kendi kitapçığına baktım 4g18 yazıo.. kitapçığn yalancısıyım:) body lazım deil onları bulabiliyoruz da.. motorla alakalı pek bişi yok açıkcası... egsoz tamam da headers bulunabilirmi ki?
Bide önerebileceğiniz bir chip tuning varmı.. kim yapabilir.. pek bilinen uğraşılan bi araba deil..
İstersen ben yapabilirim fakat cok kolay değil lancer ın işlemi..
4g92 benim :D
türkiyede 4g92 var mı ki?
1.6 170 hp; 93 de almışlar hem de bu gücü_
4g18 motor topu topu 98 hp oysa ki:) 170 hp olsa uraşmazdım hiç sanırım:)
PPR engineering
13-03-2010, 10:51
evet ama bu 170 hp olanlarından değil 4g92 block aynı üst kapak farklı:))
peki 4g92 nin kapağını bulsak ne olur?
sınıfına göre gitmeyen bi araç lancer.selimcan bilir kendindede var kemalcandada vardı.çok sıkıntı bi araba.zamanında kemalcan neler yaptı o arabaya headers çeşit çeşit egzoz filtre kiti şu bu ama yokkk yürümemde yürümem diyor.binilecek çok güzel bir aile arabası ama:D