Orijinalini görmek için tıklayınız : bu type-r hakkında bilgisi olanlar???
arkadaşlar merhaba,
bir abime bakıyoruz bu type-r'ı.. araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
http://www.sahibinden.com/2003_34_dbs_35_type-r_satilik!-30WQQaXQQ21031302WQQpXQQdisplayitem
şimdiden teşekkürler..
Okçunun eski arabası. Aracın içi komple söküldü müzik sistemi yapılıp fuara çıktı. Sonra orjinale çevirdiler bnm bildiğim kadarıyla temiz bir araba.
_muhaRRem
11-02-2010, 14:57
zorlanmamış gazlamaya hazır ..
aynen çok güzel bir araç gazlanmamış ama sadece tesisat tanıtım aracı olarak kullanılmış bir araç
zorlanmamış gazlamaya hazır ..
gazlamak için değil muharrem bu keyfi zevk için binilecek.. ;)
var mı kazası boyası motorun da filan sıkıntısı onu merak ediyoruz..:soru:
by_hayali
11-02-2010, 15:05
Tavanı boyalıydı galiba kanka bunun fuarda manken çıkmış tavanına
_muhaRRem
11-02-2010, 15:07
gazlamak için değil muharrem bu keyfi zevk için binilecek.. ;)
var mı kazası boyası motorun da filan sıkıntısı onu merak ediyoruz..:soru:
abi typeR Keyf arabası değil :) alırsın gazlarsın veya turbo yaparsn :)
abi typeR Keyf arabası değil :) alırsın gazlarsın veya turbo yaparsn :)
gazlamaktan daha büyük keyif var mıdır? :D bence yoktur... :icon_tup:
_muhaRRem
11-02-2010, 15:09
gazlamaktan daha büyük keyif var mıdır? :D bence yoktur... :icon_tup:
typeR la gazlamassan araba bozuluyor :) ciddiyim
Tavanı boyalıydı galiba kanka bunun fuarda manken çıkmış tavanına
vay a.q. mankeni başka yer mi yok.. :D
typeR la gazlamassan araba bozuluyor :) ciddiyim
anlıyorum muharrem seni de rolling mod olmaz yani onu diyorum.. tayyara binip gaz açmamak olmaz k20'ye haksızlık olur.. yarış için değil demek istemiştim.. :)
_muhaRRem
11-02-2010, 15:13
anlıyorum muharrem seni de rolling mod olmaz yani onu diyorum.. tayyara binip gaz açmamak olmaz k20'ye haksızlık olur.. yarış için değil demek istemiştim.. :)
o zaman bi akşam muhabbetine dener , gerisi felaket :D
VTec_king
11-02-2010, 15:13
kısacası alınabilir bir araç
ama alındı diye hatırlıyorum?
vay a.q. mankeni başka yer mi yok.. :D
:D :D
typrınki hoşuna gitmiştir :D
Temiz Araçtır bu biara müzik sistemi ile çıkmıştı satılığa satılamadı sanırım alınır diye düşünüyorum
Güzel araca benzıyor ama fuar arabası baktırmak lazım her türlü
ben alıcı olsam düşüneceğim tek nokta şu olurdu: ***** audio show car için hazırlanan bu araç orijinale çevrilirken bir yerlerinde bir hata kaldı mı? yani birebir stok haline geldi mi diye endişelenirdim...
arac sadece fuardan fuara kostu dıye bılıyorum, içi flan komple sokuktu eger düzgün toplanmadı ise sesten oturulmaz ıcınde:D
_muhaRRem
11-02-2010, 15:25
tam içi boşaltılıp gazlancak araba işte ..project car :)
8.000rpm
11-02-2010, 16:09
içinde hoparlörlerin dipleri nedeniyle sac kesilmiş diye duydum
ama doğru mudur? nereden ne kadar kesilmiştir orasını bilemiyorum...
o sac kesim durumu yüzünden alıcılar çekingen davranıyor ,
iç bakalitleri güzelce söküp bakmak lazım bence
arabanın bakımlarını bız yapıyoruz arkadaslar. arabada suan yapılması gereken hususlar kapılar orjınal pandızot ıle degısıcek ve lambo doorları sokulecek. araba cıl cıl durumda tertemız halde. ıcınde tık ses yok. kız gıbı bakılıyor bı eksıgı bulunmamakta. suan arabamı satmıs olsam alacagım 2 typerdan bırıdır...
şu arabayı birisi alsın artık 1500üncü konu oldu
arabanın bakımlarını bız yapıyoruz arkadaslar. arabada suan yapılması gereken hususlar kapılar orjınal pandızot ıle degısıcek ve lambo doorları sokulecek. araba cıl cıl durumda tertemız halde. ıcınde tık ses yok. kız gıbı bakılıyor bı eksıgı bulunmamakta. suan arabamı satmıs olsam alacagım 2 typerdan bırıdır...
tşkederim bilgiler için.. ;)
8.000rpm
11-02-2010, 16:20
radar honda / şeref usta :)
arabanın sahıbıyle gorustum sımdı arabayı alıyorum dıyıp alamayanların kaporası 2000 lırayı bulmus :D temız ıs valla :D
arabanın sahıbıyle gorustum sımdı arabayı alıyorum dıyıp alamayanların kaporası 2000 lırayı bulmus :D temız ıs valla :D
fiyattan 2000 düşsün o zaman.. :D
yusufcan_k
11-02-2010, 16:25
bu ne yaa haftada bi okcunun arabasının konusu mu acılıyor ? biraz forumu araştırsanız cok iyi olacak
vtecburac
11-02-2010, 17:17
araçla gazlanıcak kanka yarış yapılcak yani subaru alınsaydı keyfıne bınılcektı murat tayyarla yarış var;)
araçla gazlanıcak kanka yarış yapılcak yani subaru alınsaydı keyfıne bınılcektı murat tayyarla yarış var;)
o zaman komple sökmesi lazım aracı bir dünya müzik sistemi listesi yapmış adam.. ;)
bu ne yaa haftada bi okcunun arabasının konusu mu acılıyor ? biraz forumu araştırsanız cok iyi olacak
bende darılıp üzülmeyin diye bu haftanınkini açtım.. :)