PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İş araniyor

Sayfa : 1 [2]

mertrs
17-10-2012, 18:00
İstanbul'da çalışmak üzere; Elektronik Haberleşme/Elektronik üzerine iş arıyorum. 4 yıl lisede elektrik-elektronik daha sonrada 2. yıllık Marmara Üniversitesi Elektronik Haberleşme bölümünü bitirdim. (Türk telekom ve sabiha gökçen havalimanında staj yapmıştım onun dışında iş tecrubem yok, mesleğim üzerinde kendimi yetiştirebileceğim, tecrube edinebileceğim bir iş arıyorum :)

Berkayy
17-10-2012, 20:03
İstanbul'da çalışmak üzere; Elektronik Haberleşme/Elektronik üzerine iş arıyorum. 4 yıl lisede elektrik-elektronik daha sonrada 2. yıllık Marmara Üniversitesi Elektronik Haberleşme bölümünü bitirdim. (Türk telekom ve sabiha gökçen havalimanında staj yapmıştım onun dışında iş tecrubem yok, mesleğim üzerinde kendimi yetiştirebileceğim, tecrube edinebileceğim bir iş arıyorum :)

KVK'ya cv nizi gönderim derim. Geri dönüş yapıcaklardır.

MBuğra
17-10-2012, 22:16
Bende yazayım en iyisi:

İstanbul Avrupa yakasında önümüzdeki yaz; uluslararası ticaret, yabancıların TR'de mal edinme prosedürleri, deniz hukuku vs konularda, yani kısaca uluslararası hukuk konusunda çalışan bir ofis veya şirkette çalışmak istiyorum. Maddi herhangi bir beklentim yok.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim.

mertrs
18-10-2012, 08:43
KVK'ya cv nizi gönderim derim. Geri dönüş yapıcaklardır.

şimdi kvk'ya da yolladım abi teşekkürler :)

RafetAraç
16-11-2012, 16:25
konuyu güncelliyelim.

antalyada otomotiv sektörnde iş arıyorum mekaniker olarak. yeterli tecrübeye sahibim. ilgilenenlerin dikkatine :)

VW6R
16-11-2012, 16:37
konuyu güncelliyelim.

antalyada otomotiv sektörnde iş arıyorum mekaniker olarak. yeterli tecrübeye sahibim. ilgilenenlerin dikkatine :)

Günlasta çalışıyorum işler bitik personel çıkarıyolar şuan sanırım 60 kişiyi çıkardılar

RafetAraç
27-11-2012, 12:19
konuyu güncelliyelim

hondafit
28-11-2012, 00:25
bende bi güncel diyim.

24 yasındayım 5 yıllık satış tecrubem var bunların hepsı avmler'de ve sağlam firmalarda.satış işinde iyiyimdir.şuan vatan bilgisayarın notebook bölümündeyim.5 ayda ciddi bir satışım var ama iş istediğim gibi gitmiyor malesef.izinlerimi doğru dürüst kullanamıyorum.artık 24 yaşındayım ve yavaş yavaş geleceği olan bir iş istiyorum orda burda çalışmaktan bıktım.
Eskişehir'de veya fazla büyük olmayan çevre illerde iş arıyorum.
askerlik durumum yok daha dogrusu muaf ım.

suprolla
02-12-2012, 23:45
yok mu bursa'da eleman arayan iş yeri günceli :D

MuratCan07
02-12-2012, 23:57
Günlasta çalışıyorum işler bitik personel çıkarıyolar şuan sanırım 60 kişiyi çıkardılar

Konudan alakasız olucakta havalimanı yolundaki chevrolet bayi günlas mı?

RafetAraç
03-12-2012, 01:40
Konudan alakasız olucakta havalimanı yolundaki chevrolet bayi günlas mı?

evet hocam günlas

RafetAraç
03-12-2012, 01:41
bu arada istanbul beylikdüzü ve çevresinde mekaniker olarak çalışmak üzere iş arıyorum. 4-5 senelik tecrübem var.

altima
03-12-2012, 08:31
millet selam,,, bilgi işlem elemanı aranıyor,,,

m koy civarında işyeri,,,

kısaca iş tanımı;
baglı bulunan diger firmalarımızın sisteminin (network-bilgi işlem) devamlılığını saglamak.

net bilgi isteyenler arayabilirler...

tşk
Rıdvan...

0533 633 19 41

powERS
03-12-2012, 11:10
sanırım bende yılbasından sonra ıs arayıslarına baslıycam :(

izmirde zaten sıkıntızıca çalışabilirim.

ama istanbul yada başka bir şehir isteyebilirim denize kıyısı olan.

Gümrük müşavirliğinde çalışıyorum ama şu anda memnun sayılmam pek. Artık bana kattığı bişey yok çünkü. yılbaşından sonrada maaş durumuna göre farklı bir iş bakıcam sanırım.

sagi
03-12-2012, 14:07

kısaca iş tanımı;
baglı bulunan diger firmalarımızın sisteminin (network-bilgi işlem) devamlılığını saglamak.

tşk
Rıdvan...

0533 633 19 41

rıdvan abi bana hala dönmediler :D

sagi
03-12-2012, 14:08
bu arada bende 2 aydır işsizim ve çok sıkıldım bilgisayar programcılıgı okudum donanım,sistem kurulumu,az birazda network tecrübem bilgim var askerlik 2 yıl tecilli

Eyup Duygun
03-12-2012, 15:17
yok mu bursa'da eleman arayan iş yeri günceli :D

La olum Bursa'da ne işin var :D

suprolla
03-12-2012, 17:39
La olum Bursa'da ne işin var :D

kanka istanbul'da ne işimiz var :D

tuner faruk
03-12-2012, 17:51
kanka istanbul'da ne işimiz var :D

Bursa çocuğum heryerde çalışırımmı diyosan yani panpa :D

sagi
03-12-2012, 19:21

:D :D :D ahah:icon_tup:

suprolla
03-12-2012, 20:05

panpa ekmek peşinde koşuyoruz ama özümüzde hala istanbul çocuğuyuz :D

tuner faruk
04-12-2012, 13:35
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/139594-oto-boya-elemani-araniyor.html

+ Olarak bende Parttime iş bakıyorum İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme 2. sınıftayım askerlik durumum tecilli daha önce Otelcilik yaptım 2.öğretim olduğundan sabahtan saat 5 e kadar müsaitim mağazacılık resepsiyonistlik gibi işlerde çalışabilirim.

erdalss
04-12-2012, 14:21
Lojistik bitirdim 2senelik açık yazdım çalışayım diye ama iş bulamıyorum tecrübe askerlik herkesin dilinde bu var.ist avrupa yakasında heryere başvurdum ama tık yok.ne yapmalı ne etmeli ?

sagi
04-12-2012, 14:47
Lojistik bitirdim 2senelik açık yazdım çalışayım diye ama iş bulamıyorum tecrübe askerlik herkesin dilinde bu var.ist avrupa yakasında heryere başvurdum ama tık yok.ne yapmalı ne etmeli ?

al bendende okadar dostum bende calısmak ıcın 2 sene ısletme yazdım smd iş yok vay tecrübe vay askerlik sıkıntı büyük 2 ay oldu daraldım:(

free-hifi
04-12-2012, 14:48
Anadolu yakasında muhasebe işi arıyorum şu an benzin istasyonu muhasebesindeyim

ulasstoprak
04-12-2012, 14:50
Torpil şirketi kuracaksın isteyen istediği şirketen tanıdık bulacaksın paraya para demezsin ... Al sana sektör ..

altima
04-12-2012, 15:37
rıdvan abi bana hala dönmediler :D

Ara bi görüş Sametim :):):):)) acil elemana ihtiyacları var :D:D:D:D

kısaca iş tanımı;

tşk
Rıdvan...

0533 633 19 41

Bi guncel diyelim..

Rıdvan... :icon_tup:

onursumer
04-12-2012, 15:40
yaptığım işten ciddi derecede sıkıldım keyif alamıyorum

düzgün bir fırsat geçerse elime iş değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası :)

aslan
04-12-2012, 15:43
Bende hep sevdiğim işte çalışmak istemişimdir o yüzden iş arayan rakadaşlara bir önerim var şuanda kariyerde çok güzel makam şöförlüğü işleri var dileyenler değerlendirebilir

Thracian
04-12-2012, 15:51
Bende hep sevdiğim işte çalışmak istemişimdir o yüzden iş arayan rakadaşlara bir önerim var şuanda kariyerde çok güzel makam şöförlüğü işleri var dileyenler değerlendirebilir

Aradım bulamadım, varmı bildiğin :D

RafetAraç
04-12-2012, 17:24
bu arada istanbul beylikdüzü ve çevresinde mekaniker olarak çalışmak üzere iş arıyorum. 4-5 senelik tecrübem var.

günceliyelimmm

suprolla
04-12-2012, 23:11

bende bulamadım yav :D ama askerlik sorar onlar

aslan
05-12-2012, 08:04
Aradım bulamadım, varmı bildiğin :D

bende bulamadım yav :D ama askerlik sorar onlar

Kariyer.net - Binlerce iş ilanı içerisinde size en uygun iş ilanları - Detaylı İş Ara (http://www.kariyer.net/website/isarama/index.aspx?&keyword=makam%20sof%C3%B6r%C3%BC)

bilalMW
05-12-2012, 08:20

al bendende okadar dostum bende calısmak ıcın 2 sene ısletme yazdım smd iş yok vay tecrübe vay askerlik sıkıntı büyük 2 ay oldu daraldım:(

al benden de o kadar. dış tic. bitirdim aöften işletme 4.sınıftayım. ingilizzce-tecrübe-askerlik. çat pat ing. vardı kursa gittim biraz ilerlettim. tecrübeyi çalışmadan nerden yapayım allahsızlar? askerlikte bu gidişle aöf bitince tecil bozdurup direk giderim.

yaratıyorsan bari torpilde yap Allah'ım :(

sagi
06-12-2012, 19:57
güncel diyelim iş arıyoruz varmı yardımcı olabilecek

emrah-ışık
06-12-2012, 21:05
merhaba arkadaşlar maslak oto sanayide özel mercedes servisindeydim tartıştım çıktım .internetten ilan lara bakıyorumda mekanik bakım teknisyeni arayan yer çok eğer istanbul anadolu yakasında oturan varsa en az 8-9 yer var var elemen arayan belki aranızda vardır mekanik iş arayan diye paylaşmış oldum adres-yeni bir iş .com:icon_tup: askerliğide karıştırmıyorlar

Low-Rider
06-12-2012, 21:44
al benden de o kadar. dış tic. bitirdim aöften işletme 4.sınıftayım. ingilizzce-tecrübe-askerlik. çat pat ing. vardı kursa gittim biraz ilerlettim. tecrübeyi çalışmadan nerden yapayım allahsızlar? askerlikte bu gidişle aöf bitince tecil bozdurup direk giderim.

eş dost olmadan tecrübesiz iş bulmak çok zor, Allah yardımcınız olsun..

sagi
06-12-2012, 22:56

evet yaaa bu durum cok zor gerçekten ınternet yolu ıle basvuruyorsun olmuyor ayagına kadar gidip cv bırakıyorsun bn bakıyım haber veririm diyor kısmetimizmi kapandı ne artık :beuj:

sagi
10-12-2012, 17:34
bi güncel daha atmak istedim yaaa 3 ay oldu sıkıldım evde :D

baymustang
10-12-2012, 17:39

Allah'a dua stilini değiştirsen aslında. yanlış anlama ama haşa yadırgamak şart koşmaya gibi bişey söylediğin

emrah-ışık
17-12-2012, 18:04
:Devvveeeet iş bulan yokmu şimdi aramızda ne dünyadayızz bee:D

bilalMW
17-12-2012, 18:07

dayı şart abi dayı şart bir yerde dayın olacak. Hayırlısı bakalım askerden sonra yüksek lisans yapıcağım yüksek yapıcak üni vasıtası ile olmadı managment tranie olayı bile birşeyler yapacağım diye umuyorum. Not:eleman lazım mı abi ? :D

Allah'a dua stilini değiştirsen aslında. yanlış anlama ama haşa yadırgamak şart koşmaya gibi bişey söylediğin

yanlış anlamadım abi,ben biraz dertlendim sosyal toplum ve iş dünyası beni daha girmeden terletti. :)

Melih-Ö
17-12-2012, 18:08
Torpilsiz işe giren ender kişilerden biriyim. Hemde televizyon sektöründe :) Şuanda elemana ihtiyacımız var alacağımız elemanda hazır 1.5 senelik stajyerimiz ama torpil yok sokamıyoruz :) Bu işleyiş böyle çok kötü gerçektende.

SiMaO
17-12-2012, 18:11
Bende sıkıldım evde bulamadık bi iş :S

bilalMW
17-12-2012, 18:14
birde bankacılık sektörü var ki Allah topunun canı cehenneme. Garanti şöyle yapar ortaya bir konu verir münazara edin yardırın der 10 dk bekler not alır ona göre alır.sonra tekrar farklı pozisyona başvurun o pozisyona başvursanızda sizi almazlar.! Garantide şubede memur bir abim var şöyle der şube müdürü telefon açsın yeter mülakat filan hikaye. :)

Finansbank arar mülakata gel der gidersin sonra 1 hafta sonra dönerelr mülakata girmediğiniz için işe alım süreciniz iptal edilmiştir.

Citi bank dersin sizi s.klemeden dinlerler sonra size dönücez dersin gönderiller.

Denizbankın sınavına girersin geçtimi kaldımı ne gerek var haber vermeye.

moralim bozuldu .mk hatamı aramaya çalışıyorum mülakatta kötümü ifade ettim yanlış cümleler mi kurdum diye amma ve lakin yok işte .mk

emrah-ışık
17-12-2012, 18:19
en nefret ettiğim şey form doldurmaktır istanbul daki bütün yetkili servislerine form doldurdum ulan allah belenızını vermesin birinizde olmadı diye arayın bee oylandı dıee aramalarını vazgeçtim ne günlere kaldık sanayidede işler kapandı gidip milleten işte isiyemiyoruz ne yapacaz evde kaldık galiba:D

bilalMW
17-12-2012, 18:23
en nefret ettiğim şey form doldurmaktır istanbul daki bütün yetkili servislerine form doldurdum ulan allah belenızını vermesin birinizde olmadı diye arayın bee oylandı dıee aramalarını vazgeçtim ne günlere kaldık sanayidede işler kapandı gidip milleten işte isiyemiyoruz ne yapacaz evde kaldık galiba:D

yalan dolan hepsi geliyor bana. İK departmanları var ya hani o bankaların hani o egoist ben ruhlu bencil hani o menepozlu karıların Allah taaa belalarını versin.

ulan girdiğim ve en verimli feedback aldıgım ikdan mülakat oldu. ama girmemiş saydılar mail attım yok aradım kaç defa ik departmanı tele dönmüyor. :ofk:

emrah-ışık
17-12-2012, 18:29
senin bahsettiğin o yaratıklardan bitanesiyle bugün yine bir görüşme yaptık form doldurdum biz sizi arayacağız son nokta bu allah allah sorun bizdemi acaba yoksa dillerimiz farklıımı anlayamadım arkadaş bide şuu askerlik mevzusu var askerlik yapmadıysan iş vermiyorlar böylee kriterrin taaaaa.........:mad:

bilalMW
17-12-2012, 18:33
senin bahsettiğin o yaratıklardan bitanesiyle bugün yine bir görüşme yaptık form doldurdum biz sizi arayacağız son nokta bu allah allah sorun bizdemi acaba yoksa dillerimiz farklıımı anlayamadım arkadaş bide şuu askerlik mevzusu var askerlik yapmadıysan iş vermiyorlar böylee kriterrin taaaaa.........:mad:

askerlik hava cıva ya tanıdık olsun alırlar birader gerçekten bak. bir tanede şu vardı gittim görüşmeye cvn üzerinden gidelim adım bilal bıdıbıdı dış tic. aöf işşletme staj burada bıdıbıdıbıdı. tamam dedi iş olanakları maaşları şimdi söylemiyoruz (sanki sordum .mk) işyeri burda. bye bye birde sahte tebessüm bitti. çok küfür ederimde ban yemek istemiyorum......

emrah-ışık
17-12-2012, 18:43
büyük şirketlere gidiyorsun ücret soruyor örn 1000 tl diyorsun hemen başlıyorlar yavv 1000 çok işte askerlik yok ulan sanki kendi maaşına ortak olacaz sanane madem eleman arıyorsun o fiyatın üstünde düşünen insanlar gelmesin diye ilana belirt ö.k..z hele bide insan kaynakları yokmu varya onlar varya onlar :mad:

emrah-ışık
17-12-2012, 18:47
haa bide tanıdık kısmına gelince bizim memlekette işler nedense böyle yürüyor bi anlam veremedim gitti formda yazıyor şirket içinde akraban varmı ne biçim bi düzen bee

ST
17-12-2012, 21:26
Bende işsizim,iş arıyorum.

Gold'da ürün yöneticisi olarak çalıştım mağaza yanınca bıraktım,

İş arıyorum çok acil hemde öyle böyle değil.Kocaeli İzmit olmak kaidesiyle tabi ki :/

emrah-ışık
17-12-2012, 21:58
bende işsizim,iş arıyorum.

iş arıyorum çok acil hemde öyle böyle değil.kocaeli izmit olmak kaidesiyle tabi ki :/
gebzedeki doğuşa alemen arıyorlardı her kademeden eleman arıyorlar belki işine yarar ama diploma lazım oraya aklınızda olsun bi kapak attımı orayaa işin tamamdır:d

burkaykalyon
17-12-2012, 22:01

İş arıyorum çok acil hemde öyle böyle değil.Kocaeli İzmit olmak kaidesiyle tabi ki :/

kardeşim çok çok geçmiş olsun tekrardan.yarından itibaren bende bakacağım sağa sola.gebze-izmit tarafında bizim şirketin müşteri isimlerini veririm bir bakarsın hepsine ilanlara falan filan.bulucaz sana bir iş.sen sıkma canını...

GokhanRS
17-12-2012, 22:14
3 ay mekanikçi aradık zor bulduk. mekanik teknisyeni olupta işsiz kalmak çok zor iş yav. bizim sanayide bile usta bulamıyor millet.

üstelik 1200 lirayla işe başladı adam. üstelik daha askerden döneli 1 gün olmuş adamın başladığı maaş bu. kalifiye usta zaten kapış kapış gider.

kado
17-12-2012, 22:14

o magazayi tekrar actilar eski personeli almadilar mi tekrardan

pcvirus
17-12-2012, 22:19
selaaam bende geldim :D:D:D
***** işsizler kulübü gibi oldu burası :D

bilalMW
17-12-2012, 22:21
3 ay mekanikçi aradık zor bulduk. mekanik teknisyeni olupta işsiz kalmak çok zor iş yav. bizim sanayide bile usta bulamıyor millet.

üstelik 1200 lirayla işe başladı adam. üstelik daha askerden döneli 1 gün olmuş adamın başladığı maaş bu. kalifiye usta zaten kapış kapış gider.

mekaniker değilim ama yeterli teorik bilgim mevcut hani eğitirim çalıştırım diyen birisi olsa hayır demem hatta koşarım. sevdiğim öğrenmek istediğim bir iş hemde askere kadar harçlık çıkar yüksek lisans içün. :)

GokhanRS
17-12-2012, 22:23
valla çıraklar bile haftalık 150 lira alıyor. sanayiyi dolaşınca bulabilirsin. ama internet üzerinden sanayide iş bulamazsın.

emrah-ışık
18-12-2012, 10:38
selaaam bende geldim :D:D:D
***** işsizler kulübü gibi oldu burası :D
vallahi oyle oldu:D

emrah-ışık
18-12-2012, 10:43
mekaniker değilim ama yeterli teorik bilgim mevcut hani eğitirim çalıştırım diyen birisi olsa hayır demem hatta koşarım. sevdiğim öğrenmek istediğim bir iş hemde askere kadar harçlık çıkar yüksek lisans içün. :)
kardeşim istanbulun neresinde otuyorsun anadolu yakasıysa eğer eleman alımı avrupaya göre daha yüksek gazetelerden ve internetten eleman arıyorlar ve aık açık söylüyorlar yetiştirecek eleman lazım diye avrupadaysan ufak bi dükkanla başlarsın1-2 ay çalışırsın işi öğrendikten sonra daha büyük bir yere geçersin iş var ama hep kör noktalarda kalıyor ib.e:)

ST
18-12-2012, 19:27
o magazayi tekrar actilar eski personeli almadilar mi tekrardan

Açtılarda onlar açasana kadar çok yıprattılar bende istifa ettim,başka iş vardı
İş kuruyorduk olmadı , iş arıyorum şuanda ..

powERS
21-02-2013, 14:51
Hort :(

Gümrük müşavirliği yada YGM yardımcısı, Lojistik, ithalat ihracat yapan firmalarda operasyon işleri yapabilirim.

Gümrük müşavirliği stajımı başlattım 1 yıl doldu. İzmirde İş arıyorum arkadaşlar.

krm106
21-02-2013, 17:59
Bursa"da İş Arıyorum. B+E+D Sınıfı Ehliyetlerim Ve psikoteknik Belgelerim Var. Ağır Vasıta (Tır)
Tecrübem Var. En Son Özel Bir Turizm Fİrmasından Ayrıldım 46+ Kişilik Yolcu Otobüsü Kullanıyordum.

Kısaca Otobüs Kamyon Ve Tır Kullanabilirim. Şöför Arayanlara Duyurulur..

ACTPK
21-02-2013, 18:09
Bende şantiye şefi arıyorum İnşaat mühendisi ve ya Maden mühendisi arkadaşlara duyurulur. İzmir/Torbalı

Kalırım derse kalacak yerimizde mevcut.

onurrolla
21-02-2013, 18:21
Akdeniz Üniversitesinde okuyorum, bu sene dersleri alttan aldığım için devamsızlık

sorunum yok.B+A2 ehliyetim var,elektrik mühendisinin yanında

çalıştım 2 sene az buçuk autocad den anlarım,ofis ortamında çalıştım.Boş durmak

istemiyorum, babama fazla yük olmak istemiyorum açıkçası

Antalya'da iş arıyorum.

aydogdu1453
21-02-2013, 19:09
Şuan caliştgm şirkette huzursuz olmamdan dolayi farkli bi iş bakiyorm.

Daha once bicok amatorce pc işi yaptm.

Gercek cv yazilabilecek tarzdada.

Bimekste 1 sene.
Electrworlde 1 sene dvm ediyo. iş tecrubem var

Askerlk 2012 kdr tecillym ztn acik ogretm fln uzar gider.

Bileşimle alakali herhangi bişyler olablir.satiş artk pek dusunmuyorm ama mecbur kalirsam yaparm gene.

Aklimda oto servis danişmanligi geldi.Tecrubem yok sadece bi fikir :)

Cevrenizde bildgnz duydugnz herhangi bişy olursa die konu acaym dedim sonucta az cok samimiyetmz var kasilmaya grk yok :) he mod lar tarafndan gereksiz bi konu olarak gorulurse silineblir.

Hocam öncelikle sana sabırlar dilerim.İşsiz kalmak çok zor ya da huzursuz olamk.Sıkıntısını yaşayan bilir.Eğer birilerinden huzursuz oluyorsan git konuş derdini anlat.Sorun hallolmazsa hayırlısı demek düşer bana. :icon_tup:

erdalss
21-02-2013, 20:01
madem hortladı burayada yazıyım. istanbula yerleştim ve 5 aydır iş arıyorum. lojistik mezunuyum ama hiç kimse yanaşmıyor. tamamen tecrübesizim. ama çalışmaya tecrübeye ihityacım var vede hırslıyım öğretildikten sonra mesleğim için her türlü zorluğa açığım. avcılardayım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.tşk ler.

free-hifi
16-03-2013, 13:11
İş Arayanlar - İşçi Arayanlar diye olsa başlık :D güncel olur

Brs_eg
16-03-2013, 13:22
Hocam öncelikle sana sabırlar dilerim.İşsiz kalmak çok zor ya da huzursuz olamk.Sıkıntısını yaşayan bilir.Eğer birilerinden huzursuz oluyorsan git konuş derdini anlat.Sorun hallolmazsa hayırlısı demek düşer bana. :icon_tup:

saolsn vlla inş o sabir gelir.gidip konusayim en iyisi saolsn.inş işten atilmam.

bye . kib.

Brs_eg
16-03-2013, 13:29
saolsn vlla inş o sabir gelir.gidip konusayim en iyisi saolsn.inş işten atilmam.

bye . kib.

2010daki yere yani alinti yapip yazdigin mesaj zamani caliştigim yere gittim.

işten cikiyorum dedim zaten 2 senedir orda calişmiyorum içim rahat.

tavsiyen için saolsn tekrardan :D

mrtysn
27-06-2013, 12:22
Guncel cekelim bi. Okul tatile girdi evde oturmaktan da gina geldi, var midir adam arayan Istanbul- Ikitelli cevresi veya Istinye cevresinde ? :)

bason
27-06-2013, 12:53
İnşaat teknikeriyim iş arıyorum bende.:D

CTG
27-06-2013, 13:24
çalıştığım şirket ufak ufak boka sarmaya başladı, batan geminin malı olmamak için iş bakıyorum. okul-askerlik sorunum yok. İthalat-ihracat - İstanbul

GTCihad
27-06-2013, 17:55
Tecrübeli otomasyon mühendisi ,

Meslek yüksek okulu veya 2 yıllık mezunu elektrikçi , mekanik tecrübel elemanlar ile teknis servis elemanı arayışımız var arkadaşlar çevresinde referans olabileceğiniz iş arayanlar var ise benimle iletişime geçebilirsiniz. PM ile yazarsanız cep telefonumu iletirim.

Kocaeli Çayırova Şekerpınarda yerimiz

inan_hndn
27-06-2013, 21:57
Üniversiteden bu sene mezun oldum..Bitirdiğm bölüm deniz ulaştırma ve işletme (Gemi güverte)..Okulun bitmesiyle tamamen stres başladı..Kısacası bende iş arıyorum askerliğim 2 yıl tecirli..

Hondafatih
27-06-2013, 22:05
eşim için: 6 yıl çağrı merkezi deneyimli 2 yıllk bilgisayar programcılığı okuyup bitirmiş çağrı merkezlerinde takım liderliği yapmış aktif(seri) bilgisayar kullanımı satış konusunda tecrübeli outband inbond olmak üzere iş arıyoruz.

dorukky
27-06-2013, 22:15
otomasyon kontrol muh okuyorum 3sınıftayım , part tıme ve yazları calısabılecegım ıs veren bırı varsa memnun olurum.

rcbrs
28-06-2013, 09:39
yeni konu açıyorum / motor mühendisi için

Mutu
04-07-2013, 23:03
Yeni konu açmak istemedim. Çeviribilim son sınıf öğrencisiyim, okulum alttan 2 dersimden ötürü uzadı. Ağustostan itibaren çalışmak üzere part time( haftaiçi 1-2 gün ders programıma göre) dışında çalışabilirim. İngilizce, almanca konusunda yardımcı olabilirim, okuduğumu idrak edebilecek kadar da ispanyolcam mevcuttur. Daha önce kısa süre matbaa görevlisi olarak, 4 ay otel ve de restaurantta mutfak elemanı, 5 aydan fazla da garson/komilik tecrübem mevcut.
Fakat bunların (garsonluk hariç) dışında bir iş arıyorum, tecno market olur, garsonluk olur. Kısa sürede uyum sağlarım, aklınızda soru işareti olmasın. :)
Istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum bu arada. :icon_tup:

speed_emre
04-07-2013, 23:11
izmirde eleman arayan varmı ? :)

GU
06-09-2013, 16:50
Otomotiv sektöründe sıfırdan başlamak kaydıyla iş arıyorum. Showroom veya tek bir marka adınaltında olması tercihimdir.Yani benim bildiğim genelde satış destek/sigorta bölümünden başlamam gerekiyor.Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

ilkerist
06-09-2013, 22:34
2 yıllık makine bölümü mezunuyum,ayrıldığım şirkette 3 sene çalıştım ve bunun uzun süresini üretim müdürü olarak geçirdim,ayrıca 10 yıllıkta bilg. teknik servis hizmeti tecrübem var,belki buradan da birşeyler çıkar.

GTCihad
19-12-2013, 13:44
Tecrübeli otomasyon mühendisi ,

Meslek yüksek okulu veya 2 yıllık mezunu elektrikçi , mekanik tecrübel elemanlar ile teknis servis elemanı arayışımız var arkadaşlar çevresinde referans olabileceğiniz iş arayanlar var ise benimle iletişime geçebilirsiniz. PM ile yazarsanız cep telefonumu iletirim.

Kocaeli Çayırova Şekerpınarda yerimiz

konu ile ilgili bir arkadaşla görüşmüştük bana tekrar ulaşabilir mi acaba Otomasyon Mühendisi robotik sistemler için

BERKİN
19-12-2013, 16:41
Arkadaşlar İzmir Özdilek Avm içerisinde Fix Silver takı & saat reyonumuz var orda çalışcak güvenilir bayan arkadaş arıyorum

CaN000
20-12-2013, 10:26
Zekeriyaköy de ki kebapçıma çevreyi bile motorlu kurye arıyorum...Maslağa 12 km sarıyer 4 km uzaklıktadır,toplu taşımayla ulaşım mümkün.1000 Tl maaşla başlar...paket primi veriyorum + olarak bahşişler iyidir totalde 2 motorcu calıstırdığım için iyi para bıkarı aylık ortalama 2.500 bulursunuz

HkN
20-12-2013, 18:38
Zekeriyaköy de ki kebapçıma çevreyi bile motorlu kurye arıyorum...Maslağa 12 km sarıyer 4 km uzaklıktadır,toplu taşımayla ulaşım mümkün.1000 Tl maaşla başlar...paket primi veriyorum + olarak bahşişler iyidir totalde 2 motorcu calıstırdığım için iyi para bıkarı aylık ortalama 2.500 bulursunuz

bahçeköyde motor ile ilgilenenler vardı.uzaktayım ama sorarım facebooktan

asot
20-12-2013, 18:49
tavsiyem, profesyonelce,özenle hazırlanmış cv.ler hazırlamak ve bunları götürüp elden teslim etmek. İşallah kısa sürede bulursunuz.

CaN000
21-12-2013, 10:44
bahçeköyde motor ile ilgilenenler vardı.uzaktayım ama sorarım facebooktan

İyi olur haber veriebilirsen super olur.

İbrahim33
08-01-2015, 17:08
binek aracıyla çalışacak eleman alımı yapan bildiğiniz büyük kurumsal firma var mı ?

erdalss
08-01-2015, 19:25
Arkadaşlar bende 2 sene lojistik bölümü bitirip üzerine işletme açık öğretim son sınıf öğrencisiyim. 1 senedir yurt içi kargoda öperatörlük yapıyorum tabi sadece adı öperatörlük. Askerliğim 2017 ya kadar tecilli ve bedelliye göre zamanı gelince düşüneceğim birşey. Yani işin özeti iş bulamıyorm gümrükte ,müşavir yanında fabrika sevkiyat bölümünde yada lojistik firmasında. Çorluda oturuyorum. Yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok mutlu olurum. 05382025309

sweap07
08-01-2015, 19:29
antalyada bende arıyorum elektronık haberlesme mezunuym akdeniz üniversitesinde aynı bolumu okumaktayım 2. ogretım ehlıyetım var bolumume uygun ıs aramaktayım

oğuz
08-01-2015, 19:34
Otomotiv tek. myo mezunuyum askerlik muaf 1 yıl mekanikçilik tecrübem var yetkili servislere başvurdum bekliyorum bende belki yardımcı olan çıkar..

41DN370
17-02-2015, 14:48
Arkadaşlar selamlar;
Bostancı oto sanayi sitesinde yedekparça cı'da çalışabilecek ön muhasebe,tercihen mikro programından anlayan,askerlik sorunu olmayan, ehliyetli olan,uzun süreli çalışabilecek,öğrenmeye acık genç çalışma arkadaşı aranıyor,ilgili arkadaşlar özelden ulaşabilir...

sweap07
17-02-2015, 15:35
Bende is ariyorum
antalyada akdeniz unide ikinci ogretim ogrencisiyim saat 5 30 da bssliyor dersim bu saate kadar is ariyorum
elektronik haberlesme mezunuyum

brnsn
06-03-2015, 18:58
2 yıllık ithalat-ihracat mezunuyum istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum yardımcı olunursanız sevinirim

TOLGACANSAHIN
23-01-2016, 21:20
İyi günler;

Üniversite hayatında ve mezun olduktan sonra çeşitli işletmelerde çalıştım. İnsan ilişkilerim iyidir. Yanında çaıştğım insanlar herzaman memnun kalmıştır. Tembel bir insan değilim. İşlerden ayrılma sebebim maddi ve geleçek açısından yeterli gelmedikleri için.

Şu an otomotiv frimasında çalışıyorum. Hem müşteri şikayetleriyle ilgileniyorum , yedek parça temini ve stok durumuna bakıyorum ve kalfalık yapıyorum. Office programları kullanabilirim . Hızlı öğrenen birisiyim.

Kocatepe üniversitesi önlisans Otomotiv teknolojileri mezunuyum. Anadolu üniversitesi Lisans İşletme mezunuyum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşin özü şudur ki senelerdir çalışıyorum el kısa donla gezerken çalışıyordum , üniversitede fink atarken çalışıyordum , bitirdim hala çalışıyorum. Girdiğim hiç bir işletmeye zararım olmamıştır tembel miskin bir insan değilim. İyi bir iş bulup iş konusunu kapatmak istiyorum. Memleket önemli değil hayat düzenimi değiştirip taşınabilirim tekrar bir hayat kurabilirim. Saha elemanı olarak çalışabilirim , otomotiv alanında teknik ve satış anlamında herşeyi yapabilirim.

EREN34
23-01-2016, 21:33
İyi günler;

Üniversite hayatında ve mezun olduktan sonra çeşitli işletmelerde çalıştım. İnsan ilişkilerim iyidir. Yanında çaıştğım insanlar herzaman memnun kalmıştır. Tembel bir insan değilim. İşlerden ayrılma sebebim maddi ve geleçek açısından yeterli gelmedikleri için.

Şu an otomotiv frimasında çalışıyorum. Hem müşteri şikayetleriyle ilgileniyorum , yedek parça temini ve stok durumuna bakıyorum ve kalfalık yapıyorum. Office programları kullanabilirim . Hızlı öğrenen birisiyim.

Kocatepe üniversitesi önlisans Otomotiv teknolojileri mezunuyum. Anadolu üniversitesi Lisans İşletme mezunuyum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşin özü şudur ki senelerdir çalışıyorum el kısa donla gezerken çalışıyordum , üniversitede fink atarken çalışıyordum , bitirdim hala çalışıyorum. Girdiğim hiç bir işletmeye zararım olmamıştır tembel miskin bir insan değilim. İyi bir iş bulup iş konusunu kapatmak istiyorum. Memleket önemli değil hayat düzenimi değiştirip taşınabilirim tekrar bir hayat kurabilirim. Saha elemanı olarak çalışabilirim , otomotiv alanında teknik ve satış anlamında herşeyi yapabilirim.

Otomotiv imalatında çalışırmısın?

TOLGACANSAHIN
23-01-2016, 21:43
çalışırım eren bey yeterki doğru düzgün iş olsun .

EREN34
23-01-2016, 21:53
çalışırım eren bey yeterki doğru düzgün iş olsun .

Özel mesaj gönderdim.

silwerhooks53
24-01-2016, 00:23
arkadaslar ıyı gunler ıstanbul aydın unıv ıngılızce cevırmenlık mezunuyum 25 yasındayım maltepede oturuyorum suan bı 1 senedır bı otelde resepsıyonluk yapmaktayım daha ıyı karıyer yapabılecegım bı ıs arıyorum defalarca thy ye basvurmus bırı olarak

kesici
24-01-2016, 15:44
Selam herkese. Kadıköy Rıhtım'da otel sahibiyim, gece resepsiyon görevlisi arıyorum. Akşam 8 gibi gelecek sabah 9 civarı çıkacak. Gece uyuması serbest resepsiyonda, açılır koltuk var. Gayet arkadaş canlısı 2 ortağız genç adamlarız zaten, halden anlarız rahat bir çalışma ortamımız var. silwerhooks53 kardeş istersen aklında bulunsun en azından aklında ki işi bulana dek çalışabilirsin.

silwerhooks53
24-01-2016, 22:40
cok tesekkur ederım aklımda bulunduracagım ıstersenız arkadas cevremden yardımcı olabılırım sıze ben daha cok thy yollarını kovalamaktayım ama malesef gunumuzde bıyerde tanıdıgın olmadan bellı baslı fırmalara gırmek zor

kesici
27-01-2016, 00:25
cok tesekkur ederım aklımda bulunduracagım ıstersenız arkadas cevremden yardımcı olabılırım sıze ben daha cok thy yollarını kovalamaktayım ama malesef gunumuzde bıyerde tanıdıgın olmadan bellı baslı fırmalara gırmek zor

İlla THY olmayacaksa ben sana yardımcı olaım kardeşim Onur Air'de tanıdıklarım var.

EMRIX
27-01-2016, 01:23
Bir konuda da ben bilgi almak istiyorum izniniz ile. 2015 Ağustos'da özel bir üniversitenin (adını söylemek istemiyorum) Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirdim.
Fakat nasıl bitirdim ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Donanımsız hocalar ve işe yaramaz eğitim yapısı ile açıkçası kendime pek fazla birşey katamadan mühendislik diplomasını aldık.
Fakat şimdi şu aşamadan sonra iş konusunda tıkandım abi ben , tecrübesiz zaten eleman alımı yok gibi belirttiğim gibi donanımım da fazla yok , İngilizcem de perfect seviye de değil.
Yani iş bulma sitelerinden sağa sola boş yere cv atmaktan başka birşey yapamadık henüz ve açıkçası artık canımda sıkıldı düzen müzen de kalmadı. (mesajı gece 02.25'de yazıyorum )
Şu aşamada nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bana bir yol gösterseniz fikrinizi belirtseniz çok sevinirim.
Mümkün olduğunca kısa öz aktarmaya çalıştım durumumu gerçekten tavsiyeleriniz benim için önemli.Teşekkür ederim.

kesici
27-01-2016, 01:37
Bir konuda da ben bilgi almak istiyorum izniniz ile. 2015 Ağustos'da özel bir üniversitenin (adını söylemek istemiyorum) Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirdim.
Fakat nasıl bitirdim ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Donanımsız hocalar ve işe yaramaz eğitim yapısı ile açıkçası kendime pek fazla birşey katamadan mühendislik diplomasını aldık.
Fakat şimdi şu aşamadan sonra iş konusunda tıkandım abi ben , tecrübesiz zaten eleman alımı yok gibi belirttiğim gibi donanımım da fazla yok , İngilizcem de perfect seviye de değil.
Yani iş bulma sitelerinden sağa sola boş yere cv atmaktan başka birşey yapamadık henüz ve açıkçası artık canımda sıkıldı düzen müzen de kalmadı. (mesajı gece 02.25'de yazıyorum )
Şu aşamada nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bana bir yol gösterseniz fikrinizi belirtseniz çok sevinirim.
Mümkün olduğunca kısa öz aktarmaya çalıştım durumumu gerçekten tavsiyeleriniz benim için önemli.Teşekkür ederim.

İAÜ'mü ? :D

EMRIX
27-01-2016, 01:57

Fazla mı belli ettim acaba ? :D
Bu arada adından dahi söz etmek istediğin bu üniversiteyi niye okudun diye takılanlar olursa iyi bir burs kazanarak buraya giriş yaptım fakat aklımda hep bir üniversiteyi değiştirme planı mevcuttu.Bahsettiğim kalitesiz hocalar kafalarına göre ders anlatırken ben üniversite hazırlık testleri ile haşır neşirdim.Ama gel gelelim ki bu çalışmalarla ben hedef puanı maalesef yine yakalayamadım ve okulda ki dersleri de 2. sene sistem 4 adet alttan ders ekleyince hiç sallamadığımı farkettim.YGS'yi tekrarlasam da puanlar daha da kötüye gitti ve tamamen okula yöneldim neyse ki sene uzatmadan bitirebildim.Bazı arkadaşlar dayılar,amcalar vasıtası ile bi yerlere girdiler ama öyle bir artıya sahip değilim.Şimdi geçen yine YGS başvurusu yaptım ve buradan şu durumda acaba ne tür bir yol izlemem gerektiği hakkında bişeyler söylense cidden tatlı olucak bakalım .

kesici
27-01-2016, 02:35
Fazla mı belli ettim acaba ? :D
Bu arada adından dahi söz etmek istediğin bu üniversiteyi niye okudun diye takılanlar olursa iyi bir burs kazanarak buraya giriş yaptım fakat aklımda hep bir üniversiteyi değiştirme planı mevcuttu.Bahsettiğim kalitesiz hocalar kafalarına göre ders anlatırken ben üniversite hazırlık testleri ile haşır neşirdim.Ama gel gelelim ki bu çalışmalarla ben hedef puanı maalesef yine yakalayamadım ve okulda ki dersleri de 2. sene sistem 4 adet alttan ders ekleyince hiç sallamadığımı farkettim.YGS'yi tekrarlasam da puanlar daha da kötüye gitti ve tamamen okula yöneldim neyse ki sene uzatmadan bitirebildim.Bazı arkadaşlar dayılar,amcalar vasıtası ile bi yerlere girdiler ama öyle bir artıya sahip değilim.Şimdi geçen yine YGS başvurusu yaptım ve buradan şu durumda acaba ne tür bir yol izlemem gerektiği hakkında bişeyler söylense cidden tatlı olucak bakalım .

Bende orada okudum da oradan biliyorum. Okulunu kötüleyen tek öğrenciler biz İAÜ öğrencileriyiz galiba :) Bizim okulu memlekete çok benzetiyorum. Aşırı bir şekilde bina dikiyor Mustafa Hoca, Tıp bile açılacak kendisinin dediğine göre de memleketin en iyi vakıf ünisi yapacak ama önüne gelene %50 burs verirse; Sefaköy, Yenibosna, B.evler, Avcılar apaçileri ve kezbanları okula doldurdukça oradan hiç bir öğrenci çıkmaz istisnalar hariç. Okulun yarısından fazlası kendini zengin sanan ama okula cebinde para olmadan gelen tipler. Maddi durumu kötü olanları ezmiyorum yanlış anlaşılmasın, yeri geldi bizde aç kaldık, yeri geldi localara büyük paralar da bıraktık ama kendi ekmeğimizi kazanıyorduk. Ama İAÜ farklı bir yer okumaya gelen birisini bile ( örn; Ben ) baştan çıkartıyor ortamı ve diplomanı alsan bile işe girecek vasıflara ulaşamıyorsun.

Abartmıyorum okuldan mezun en az 100 kişi tanıyorum ve zamanında baya popiydik okulda 3-4 kişiden fazlası okuduğu bölümle ilgili mesleğe sahip oldu. Onlar da bir kaç sene bedelsiz staj yaptılarda şimdi asgari ücret kazanıyorlar.

Bu yazdığımı da İAÜ yazan herkes okumalı bence, bizim okula gideceklerine bir sene daha denesinler şanslarını çünkü gerçekten eğitimi berbat ve kalite yerlerde. Çünkü okulun Türkiye'nin ufak bir ili kadar öğrenci sayısı var. O kalabalıkta öğrenim verilemez.

onursumer
27-01-2016, 03:25
aydından ben kaydımı sildirdim paramı senemi yaktım :) , şimdi kültürdeyim zor ama bambaşka dünyalar :D

kesici
27-01-2016, 04:34
aydından ben kaydımı sildirdim paramı senemi yaktım :) , şimdi kültürdeyim zor ama bambaşka dünyalar :D

Orası da farklı sayılmaz şenlikler de millet otoparka keleş getiriyor :D

TarikS
27-01-2016, 06:42

Hiç olmazsa bir yere stajyer olarak girmeyi denesen? Şirketler sever öyle durumları, asgari maaş alırsın ama en azından hem tecrübe kazanırsın mülakatlarda anlatacak birşeyin olur, hem çalışıyorken iş arama daha farklı olur. Orada kendini gösterirsin tam zamanlı bir pozisyona geçebilirsin, birileriyle tanışmaya bak sürekli durumunu bunaltmadan anlatarak farklı yerlere geçiş sağlayabilirsin.

Network çok önemli iş bulma konusunda, ünideyken sağlayamadıysan en basitinden bir şekilde stajla iş ortamına girip oradan çevre sağlamaya bak.

kunteper
27-01-2016, 07:29
Selam hoca,

Is ararken belki yardimci olabilicek birkac sey var. oncelikle fiyata takilmadan neresi olursa girin. En iyi is isteyken bulunur

Linkedin profili olusturup, sektorden denk gelen kisileri de ekle 100+ cevren olsun.

Orada yaptigin bitirme projesi vs koy, biraz gelistirilse ise yarar dedigin projeleri yaz,
Bildigin seyleri ekle

Ozet kismina, bildigin programlama dilleri yaz, 3-4 madde seklinde , sadece ismi yeter.
Profile tel no ekle

Ozetle biraz dolu olsun, ing yazabilirsen daha iyi, islere linkedin uzerinden saldir sonra

Kucuk-orta olcekli yerlere, okuldan mezun oldum, su su projeleri yaptim. Kendimi gelistirebilecegim bir yer ariyorum. Benim icin uygun pozisyonlariniz varsa sizlerle tanismayi isterim seklinde mail at. 100 yerden 1 donus alirsin ama donus alacagin yer muhtemel yeni is yerin olur

Birde hocalardan biraz yakin oldugun, projeni vs aldigin var mi? . Onlara is ilanlari gelir arada, bildigi firmalar olur. Yonlendirebilirler, muhakkak konus

Bu arada aklinda birsey var mi yazilim mi istiyorsun analiz mi

Simdiden kolay gelsin

kunteper
27-01-2016, 07:32
IAU uluslararasi iliskiler ya da isletme falan okumak isterdim :)

dahan
27-01-2016, 10:40
ankarada çoçuga yaşlıya bakacak iki tane özbek bayan var ,,güvenilirdirler ailecek tanıdıgımız insalar zaten onda şüpheniz olmasın

tuner faruk
27-01-2016, 11:06
IAU uluslararasi iliskiler ya da isletme falan okumak isterdim :)

Ben okudum bi b.ka yaramıyo emin ol :D

EMRIX
27-01-2016, 11:13
Hiç olmazsa bir yere stajyer olarak girmeyi denesen? Şirketler sever öyle durumları, asgari maaş alırsın ama en azından hem tecrübe kazanırsın mülakatlarda anlatacak birşeyin olur, hem çalışıyorken iş arama daha farklı olur. Orada kendini gösterirsin tam zamanlı bir pozisyona geçebilirsin, birileriyle tanışmaya bak sürekli durumunu bunaltmadan anlatarak farklı yerlere geçiş sağlayabilirsin.

Network çok önemli iş bulma konusunda, ünideyken sağlayamadıysan en basitinden bir şekilde stajla iş ortamına girip oradan çevre sağlamaya bak.

Network gerçekten geçerli bir konuma sahip iş bulma anlamında biliyorum.Stajer olarak başlamak dediğiniz gibi mantıklı bir yaklaşım olabilir.
Bir işveren gözünden bakarsak sonuçta giderleri olmayan bir eleman statüsünde olacağım.Yanıtınız için teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım :)

Selam hoca,

Is ararken belki yardimci olabilicek birkac sey var. oncelikle fiyata takilmadan neresi olursa girin. En iyi is isteyken bulunur

Linkedin profili olusturup, sektorden denk gelen kisileri de ekle 100+ cevren olsun.

Orada yaptigin bitirme projesi vs koy, biraz gelistirilse ise yarar dedigin projeleri yaz,
Bildigin seyleri ekle

Ozet kismina, bildigin programlama dilleri yaz, 3-4 madde seklinde , sadece ismi yeter.
Profile tel no ekle

Ozetle biraz dolu olsun, ing yazabilirsen daha iyi, islere linkedin uzerinden saldir sonra

Kucuk-orta olcekli yerlere, okuldan mezun oldum, su su projeleri yaptim. Kendimi gelistirebilecegim bir yer ariyorum. Benim icin uygun pozisyonlariniz varsa sizlerle tanismayi isterim seklinde mail at. 100 yerden 1 donus alirsin ama donus alacagin yer muhtemel yeni is yerin olur

Birde hocalardan biraz yakin oldugun, projeni vs aldigin var mi? . Onlara is ilanlari gelir arada, bildigi firmalar olur. Yonlendirebilirler, muhakkak konus

Simdiden kolay gelsin
Hocam linkedin veritabanında üyeliğim mevcut fakat dediğim gibi internetten olmayacak gibi bir izlenim yaratıyor artık bu durum.Ama daha detaylı bir bilgi ekleyeceğim sisteme tavsiyeniz üzerine.Maalesef hocalarla hiç aram yok zaten bahsettiğim gibi bilgisiz tipler kendileri belki çevreleri olabilir ama beni yönlendirmez sanırım.Sebebi ise bölümü birincilik ile bitirip mezun olan arkadaşın bile açıkta olması :)
Ben daha çok yazılım alanına yönelmek istiyorum ama bu sanırım zaman alıcak.Verdiğiniz bilgiler , tavsiyeler için teşekkür ederim.

Uur
27-01-2016, 11:23
Benim dediklerimi yaparsanız öne çıkma ve cv görüntülenme oranınız artar :

Öncelikle Kariyer den cv nizi doldurun gerçekten hiç birşeyi atlamadan doldurun. Çünkü firmalar eleman ararken anahtar kelimeler ile sizin doldurduğunuz alanların pek çoğundan yararlanıyor sistem.
Her gün sabah ve öğlen muhakkak cv tarihini güncelle diyeceksiniz mobilden. Bunu bol bol yaparsanız firmalar sizin kriterlerinizde eleman aradığında filtre listesinde en üstlerde çıkarsınız.
Genelde insanlar birkere dolduruyor sonra 3 ay doldurmadan aynı cv ile başvurmaya devam ediyor göremezler sizi tabikide. Ayrıca firma sizi beğenip cv nizi kategorize ettiğinde daha sonra o kategorize ettiği cv ler içinde arama yaptığında da sizi bulmak istediğinde gene en güncel cv ler liste başlarına oynuyor.

Bunlara dikkat edip birde facebook profil fotosu gibi foto koymayın giyin gömleği yaslanın beyaz duvara çektirin birine güzelce onu koyun.

Benden bu kadar :)

Uur
27-01-2016, 11:26
Selam hoca,

Bildigin seyleri ekle

Profile tel no ekle

Simdiden kolay gelsin

Yıllardır linkedin'e üyeyim. Genelde eğer tecrübe çok azsa orada kimse dönüp bakmaz. Genelde yeni mezun arkadaşlar hep ekliyor sonra mesaj atıyorlar full stack developer olmak istiyorum iş arıyorum diye yada ekliyoruz duruyor.
Orada eğer aktif olacaksanız insan kaynakları danışmanlık firmalarını filan ekleyin belki onların faydası olabilir.

sweap07
27-01-2016, 11:28
4 g projesi oldugu icin gsm sirketleri eleman ariyor basvurmanizi öneririm

ahmet3425
27-01-2016, 12:16
Saglik meslek lisesi mezunu arkadaslar var ise benimle irtibata gecsinler.

554 574 09 96

sirhot
27-01-2016, 14:23
İstanbul Üniversitesi biyomedikal mezunuyum. 1 sene özel forma ve 3 sene devlet hastanesinde biyomedikal uzmanı olarak çalıştım. Askerliğimi kısa dönem olarak yeni yaptım. İstanbul öncelikli avrupa yakasi is aramaktayım. (4 yıllık anadolu Üniversitesi lisans diplomamda vardir)

ahmet3425
27-01-2016, 14:30
@sirhot

Kan alma saglik taramasi gibi isler icin eleman ariyor benim bacanak. Yaparim dersen bi sorayim ona avrupa yakasinda yerleri.

Suleyman
27-01-2016, 14:37

Allah belasını versin la o lise çakmasının.

i3r
27-01-2016, 14:52
Endüstriyel Elektronik mezunuyum. Lehim havya pcb ile cokca zaman gecirdim.

Ankarada boş zamanlarimi degerlendirme amacli evden, fason Th (DIP) manuel PCB (component) dizilimi işi yapmayi istiyorum.

GökhanAkarsu
27-01-2016, 14:56
İyi forumlar bende iş arıyorum daha önce halkalı gümrüğünde nakliyecilik evrak takibi yapdım

sirhot
27-01-2016, 17:43
@sirhot

Kan alma saglik taramasi gibi isler icin eleman ariyor benim bacanak. Yaparim dersen bi sorayim ona avrupa yakasinda yerleri.

Benim işim cihazlarla teşekkür ederim yinede. Kan alma vs gibi şeylerden anlamıyorum . Sizin bahsettiğiniz şeye uygun değilim yüksek ihtimalle

220T
31-01-2016, 21:17
Şartlara uygun arkadaşımız varsa başvursun.
http://personel.gtb.gov.tr/data/56a0f7c01a79f5d2d018c3f9/sözleşmeli%20bilişim%20personeli%20sınav%20ilanı.p df

Canselmo
31-01-2016, 21:22
Alanyadayım akdeniz üni t işletme mezunuyum . Otomobil sektöründe calışmak istiyorum danışmanlık vs tanıdığı olan varsa başaranda vs yardımcı olabilir mi :)

onursumer
07-02-2016, 09:37
sakarya , kocaeli taraflarında yaşayan ve yaşama imkanı olan arkadaşlar varsa bence bi değerlendirsin

toyata yüksek adette eleman alımı yapıcakmış fabrikaya

http://www.toyotatr.com/?m=p&pid=46

arabasızadam
07-02-2016, 22:43
Bende 20 gündür işsizim iş bakıyorum ,bodrumda yaşadığım için iş olanağı biraz kısıtlı ,yokmu aramızda kimse bodrumda işveren ��

Eyüp
08-02-2016, 20:18
sakarya , kocaeli taraflarında yaşayan ve yaşama imkanı olan arkadaşlar varsa bence bi değerlendirsin

toyata yüksek adette eleman alımı yapıcakmış fabrikaya

http://www.toyotatr.com/?m=p&pid=46

Toyota'da çalışan tanıdıklarım var , beyaz yaka ve mavi yaka olarak..Bir girerken seviniyorlar , birde çıkarken :)

Satanael
09-02-2016, 01:44
Bende Bursa'da ikamet etmekteyim ve 2 hafta once iş yerimden karsılıklı anlasarak ayrıldım. Daha önceleri Cnc operatörlüğü yapıyordum fakat son 5.5 senedir Tır otobüs havalı koltuk sistemleri üzerine olan bi firmada calıstım. Aslında gönlümden gecen seri üretim istemiyorum artık cünki yıllarını versende ilerleyip gelişecek hic bişi yok bu yüzen seri üretimi pek düşünmüyorum.

Farklı sektörlerde olabilir tabi bunların yanında.Evli ve bi cocuk babası olunca sorumluluklar daha bi farklı oluyor ve bazen secim sansı kalmıyor.

Mezuniyet olaraktan üniversite olmasada hem Bursa Cumhuriyet Lisesi-Sayısal bilimler mezunu
ayrıca Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesi - Makine bölümü mezunuyum.

peyyyzz
09-02-2016, 08:24
Selamlar,
Çalıştığım yerden memnunum aslında ,benim aradığım ek iş :) işten kalan zamanlarda ucuza web sitesi yapıyorum,hosting ve sunucu optimizasyonları ile ilgileniyorum, genelde linux , ucuza web sitesi yaptırmak isteyen veya hosting ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim. ilgilenen olursa iletişime geçebilir.

Ayrıca İzmir'de gece işi gibi bi iş olarak ne yapılabilir, ek gelir açısından?

HUSNU
09-02-2016, 09:28
Çatalca daki lojistik depomuza ( 02126519727 ) ve Silivri deki duvar kağıdı üretim tesisimize (02127165019 ) ( mümkünse baskı ile alakalı daha önce az da olsa tecrübesi olan ) çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar belirttiğim numaralardan ulaşabilirler.

hondafit
09-02-2016, 15:01
2 aydır iş arıyorum piyasa çok kötü 10 senelik satış üzerine deneyimim var.apple,opel gibi firmalarda çalıştım hala iş bulamıyorum :(

emresener
09-02-2016, 16:39
2 aydır iş arıyorum piyasa çok kötü 10 senelik satış üzerine deneyimim var.apple,opel gibi firmalarda çalıştım hala iş bulamıyorum :(

aynen görüşmeler hep sonuçsuz kalıyor. deneyimli ucuz eleman bulma peşinde herkes.
bende hali hazrıda çalışıyorum ancak daha iyi şartlar bulabilirsem değiştircem.
Satış - pazarlama departmanında :D

pejoemre07
11-02-2016, 16:01
merhaba ist. anadolu tasarım yada projelendirme üzerine iş arıyorum daha önce fatih projesinde ince akım üzerine işler yaptım proje ve tasarım üzerine autocad, 3ds max+vray biraz photoshop cs5 ve revit architecture biliyorum.Office Programlarını iyi derece de kullanabiliyorum.Bu programları kurslara giderek ve sertifika alarak tamamladım.Açık üniversite iktisat okuyorum 1. sınıftayım anadolu yakası iş arıyorum ehliyetim var 3 senelik aktif araç kullanıyorum ve seyahat engelim yok.Anadolu yakası pendik de oturuyorum.Diğer iş arıyan arkadaşlara da en yakın zamanda iş bulmalarını temenni ediyorum.

bilalMW
11-02-2016, 21:32
aynen görüşmeler hep sonuçsuz kalıyor. deneyimli ucuz eleman bulma peşinde herkes.
bende hali hazrıda çalışıyorum ancak daha iyi şartlar bulabilirsem değiştircem.
Satış - pazarlama departmanında :D

renault'u da sattı hemen :D

forwett
11-02-2016, 21:49

Sen ne diyosun adamlar başvurduğun ilana dönüp bakmıyor bile ilan açıp kaçıyorlar. Bir firmaya başvurdum arkadaşım da çalışıyor. Adamların ilan açtığı pozisyonda zaten çalışan biri varmış. Üstüne üstük adam işinde iyi sevilen ve işten ayrılma durumu olmayan biriymiş. Düşünün artık durumu.

onursumer
11-02-2016, 22:17
çok fazla marka gizli ilan var , genelde çalışan kişi işten çıkarılıp yerine alıncak eleman olduğunda bu şekilde veriyorlar :D

AdemAr
11-02-2016, 22:30
Arkadaşlar bende part time iş arıyorum cuma , cumartesi , pazar , pazartesi günleri boşum makine mühendisliği öğrencisiyim sektörle alakalı veya alakasız harçlığımı çıkarabileceğim bir iş bulmam gerekli.

EREN34
11-02-2016, 22:35
Toyota'da çalışan tanıdıklarım var , beyaz yaka ve mavi yaka olarak..Bir girerken seviniyorlar , birde çıkarken :)

Bende Toyota gibi başka bir otomobil firmasında çalışıyorum. Oldum olası merak etmişimdir rakiplerdeki şartları. Toyota'daki şartlar nedir? Beyaz Yaka için

Thracian
11-02-2016, 23:02
Çatalca daki lojistik depomuza ( 02126519727 ) ve Silivri deki duvar kağıdı üretim tesisimize (02127165019 ) ( mümkünse baskı ile alakalı daha önce az da olsa tecrübesi olan ) çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar belirttiğim numaralardan ulaşabilirler.

Lojistik deposuna hangi pozisyona personel arıyorsunuz ?

HUSNU
12-02-2016, 13:33
Lojistik deposuna hangi pozisyona personel arıyorsunuz ?

En son yönetici pozisyonunda, yani belirli bir bölgenin sevkiyat organizasyonunu yapacak birini arıyorlardı. Fakat depo elemanı da bakıyorlardı. Arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

AliGizda
12-02-2016, 14:34
Gelecek Kasım ayında Allah nasip ederse düğün yapıcam, destek olması açısından hafta sonları taksi ya da B sınıfı ehliyetin kullanabileceği minibüse çıkabilirim.

tolgaaydın
12-02-2016, 14:43
Bende Bursa'da ikamet etmekteyim ve 2 hafta once iş yerimden karsılıklı anlasarak ayrıldım. Daha önceleri Cnc operatörlüğü yapıyordum fakat son 5.5 senedir Tır otobüs havalı koltuk sistemleri üzerine olan bi firmada calıstım. Aslında gönlümden gecen seri üretim istemiyorum artık cünki yıllarını versende ilerleyip gelişecek hic bişi yok bu yüzen seri üretimi pek düşünmüyorum.

Farklı sektörlerde olabilir tabi bunların yanında.Evli ve bi cocuk babası olunca sorumluluklar daha bi farklı oluyor ve bazen secim sansı kalmıyor.

Mezuniyet olaraktan üniversite olmasada hem Bursa Cumhuriyet Lisesi-Sayısal bilimler mezunu
ayrıca Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesi - Makine bölümü mezunuyum.

Merhaba,
Çalışmış olduğum firmaya çok sayıda CNC operatörleri alınıyor. Düşünürseniz ö.m olarak detayları verebilirim.
Hayırlı günler.

free-hifi
18-02-2016, 11:54
Güncel eleman arayan var mı? İş arayan arkadaşlar var çevremde

aslan
18-02-2016, 12:40
Güncel eleman arayan var mı? İş arayan arkadaşlar var çevremde

Medical üzerine iş arayan ve özellikle ingilizcesi varsa değerlendirebilirim

free-hifi
18-02-2016, 12:52
Medical üzerine iş arayan ve özellikle ingilizcesi varsa değerlendirebilirim

Arkadaş kartal da oturuyor Siz ne taraftasınız.

aslan
18-02-2016, 13:16
Arkadaş kartal da oturuyor Siz ne taraftasınız.

Ümraniye .

Ufuk
18-02-2016, 13:33
Sevgili ahali iş arıyorum. Haftasonları 2 tam gün çalışabilirim. Çok fazla maaş beklentim yok. Endüstri müh öğrencisiyim. Çoğu işi yaparım.

fthdrn
18-02-2016, 16:09
Src4+ psikoteknik belgeli şöför ihtiyacı olan varsa yazsın.

Met
18-02-2016, 16:27
Paketleme elemanı arıyoruz 1-2 gündür. Asgari ücret ile çalışacak. Düşünen varsa ö.m atabilir. Yer : İzmir

grkm
18-02-2016, 22:13
Car Care sektöründe tecrübesi olan kişiler benimle irtibata geçebilirler.

asscutter
18-02-2016, 22:34
[QUOTE=grkm;8055326]Car Care sektöründe tecrübesi olan kişiler benimle irtibata geçebilirler.[/QUOTE
boxunuz dolmuş :D

grkm
20-02-2016, 07:57
[QUOTE=grkm;8055326]Car Care sektöründe tecrübesi olan kişiler benimle irtibata geçebilirler.[/QUOTE
boxunuz dolmuş :D

Dolu uyarısı gelmemişti ama biraz temizlik yaptım, mesajı bekliyorum :)

altima
20-02-2016, 17:26
merhaba;

part-time yada akşamları ek iş arayan arkadaş belki sizlere yardımcı olur.

istanbul avrupa yakasında yerinde servis için (bilgisayar format-yazılım kurma-mail kurma-printer tanımlama vs) part time yada akşamları çalışacak arkadaşlar aranıyor.

0549 44beş seksen seksen Bülent.

mecidiyeköyden Rıdvan vasıtası ile arıyorum derseniz yardımcı olcaktır.

hadi hayırlısı inş..

RIDVAN :icon_tup:

Met
20-02-2016, 19:32
İzmir/Karşıyaka taraflarında pastahanede part-time çalışacak garson aranıyor.

orhan0633
25-02-2016, 17:06
Sevgili ahali iş arıyorum. Haftasonları 2 tam gün çalışabilirim. Çok fazla maaş beklentim yok. Endüstri müh öğrencisiyim. Çoğu işi yaparım.

Merhaba öğrenciyken haftasonları lcw'de çalışıyordum. Tam biçilmiş bir kaftan. Sigorta, yemek, prim. Maaşı da tatminkardı. Bir cv bırakın isterseniz.

Bende elektronik ön lisans mezunuyum maliyeden devam ediyorum Ankarada yaşıyorum halen iş bulamadım arıyorum.

gökan
25-02-2016, 17:36
izmirde iş arıyoruz kardeşime dili var uluslararası ilişkiler bitirdi

altima
26-02-2016, 16:09
hatırlatma yapalım..

merhaba;

istanbul avrupa yakasında yerinde servis için (bilgisayar format-yazılım kurma-mail kurma-printer tanımlama vs) part time yada akşamları çalışacak arkadaşlar aranıyor.

hadi hayırlısı inş..

RIDVAN

LightSide
26-02-2016, 17:02
İstanbul İkitelli O.S.B de makina imalatı yapıyoruz,
Tercihen Mikro programını bilen, ön muhasebe tutucak, telefonlara bakıcak genç bir arkadaş arıyoruz.
İletişim : 0546 845 44 44 Cihan.

Thracian
26-02-2016, 21:34
merhaba;

hadi hayırlısı inş..

RIDVAN :icon_tup:

Bu gibi işlerin ortalama ücreti ne oluyor? Günlük mü? İş karşılığı mı?

ACTPK
26-02-2016, 23:21
İş yerimde çalışmak üzere;
Ön muhasebeden anlayan
Netsis ve office programlarına hakim
Tercihen İngilizce bilen (Rusça ya da Fransızca'da olur)
Üniversite 4 yıllık bölüm mezunu (maden yedek parçası üretiyoruz. TR'nin her bölgesi ve Kazakistan Gürcistan gibi ülkelerde ayrıca Afrika kıtasında müşteriler var. İnşaat makine maden ve ihracat için ilgili bölümler olabilir.)
Tercihen askerliğini yapmış
Gerekirse atlayıp Transite malzemeyi bırakabilecek yani ehliyeti olan ve aktif araç kullanan src ve psikotekniği olan birini arıyorum. Maaş asgari+yol+yemek. İşi TR'de toplasan 20 kişi yaptığından öğrendikten sonra pazarlama olarakta çalışabilir başvuracak kişi + prim ile. Maaş olarak önü açık. Sabırlı olması yeter.
Fazla bir iş yükü yoktur. Günde kesilen 5-6 tane fatura maksimum. 1 kerede belki malzeme götürülüyor.
Pm ile numara ve mail adresi gönderirseniz iletişime geçeriz.

İzmir/Bornova

S.Özeren
26-02-2016, 23:26
Yabancı dil bilen ve 4 yıllık mezun arayip asgari ücret mi teklif ediyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış okudum

Vay halimize

AdemAr
26-02-2016, 23:34
Azcık insaflı olun. Yani kimseyi eleştirmek haddim değil fakat yabancı dil , 4 yıllık mezuniyet , src ve psikotekniğim olucak ve asgari ücret teklif edecekler gider limon satarım daha iyi.

fthdrn
26-02-2016, 23:42
Primin oranı da önemli; benim arkadaşımda belirttiğiniz niteliklerde 1350 maaş+prim olarak çalışıyor (yol yemek vs) maaşı prim ile birlikte 2.250 vs geliyor

powERS
27-02-2016, 00:19
Cesmedeyım ıs arıyorum,

ACTPK
27-02-2016, 08:48
Günde 5-6 fatura kesip 5 km ilerideki ambara kadar tüm görevi sadece aracı sürmek çok ağır bir iş. Üstelik işi öğrendiği zaman pazarlamacı olarak çalışacağı ve prim alacağıda yazıyor. 50.000TL'lik satış yapsa mesela %4 primle maaşı 3300TL'ye gelir. Arttırmak kendi elinde. Ama sizde haklısınız şartlar çok ağır maaş çok düşük gerçekten. Ama elimden gelen bu. Gerçekten çok acımasız bir iş verenim...

forwett
27-02-2016, 08:55
Azcık insaflı olun. Yani kimseyi eleştirmek haddim değil fakat yabancı dil , 4 yıllık mezuniyet , src ve psikotekniğim olucak ve asgari ücret teklif edecekler gider limon satarım daha iyi.

Durum böyleyse eleştirmek haddine bence. Şu sıralar ben de iş arıyorum, kurumlsal olmayan ufak biryere girersen durum aynı böyle. Millet elemen değil eşşek arıyor eşşek. Yakında maaşı da kesip sadece ot verecekler.

forwett
27-02-2016, 08:57
Günde 5-6 fatura kesip 5 km ilerideki ambara kadar tüm görevi sadece aracı sürmek çok ağır bir iş. Üstelik işi öğrendiği zaman pazarlamacı olarak çalışacağı ve prim alacağıda yazıyor. 50.000TL'lik satış yapsa mesela %4 primle maaşı 3300TL'ye gelir. Arttırmak kendi elinde. Ama sizde haklısınız şartlar çok ağır maaş çok düşük gerçekten. Ama elimden gelen bu. Gerçekten çok acımasız bir iş verenim...

O kadar çok niteliğe gerek yok o zaman ehliyet+src yeterli.

ACTPK
27-02-2016, 09:01

Güzel kardeşim işin sahibi sen misin ben miyim? Kimin işe ne şekilde alınacağı konusunda sana mı danışalım bundan sonra?

emre.ates
27-02-2016, 10:17
bir patron der ki ;eğer patron olacaksan vicdanını gidip tuvalete sıçı..ksın der,ayriyeten ben para verdikten sonra her türlü çalıştırıcak adam bulurum önemli olan parasız çalıştırıcak adam lazım, bana köle lazım der. :)

emre.ates
27-02-2016, 10:19
bir patron der ki ;eğer patron olacaksan vicdanını gidip tuvalete sıçı..ksın der,ayriyeten ben para verdikten sonra her türlü çalıştırıcak adam bulurum önemli olan parasız çalıştırıcak adam lazım, bana köle lazım der. :)
bu arada kimse üstüne alınmasın bu söylediklerimi bu sözü çok sevdiğim patronum der, ayriyetten iş arıyorum inşaat mühendisiyim.

S.Özeren
27-02-2016, 11:48
Güzel kardeşim işin sahibi sen misin ben miyim? Kimin işe ne şekilde alınacağı konusunda sana mı danışalım bundan sonra?

Güzel kardes arkadaş haklı yazdığında. Bütün işi o kadar ise sen az para verim vitrin güzel dursun diyorsun

Yazık garibanin teki gelir başlar o kadar okul , dil ama caliscagi zihniyet e bak :)

RafetAraç
27-02-2016, 12:37
Güzel kardes arkadaş haklı yazdığında. Bütün işi o kadar ise sen az para verim vitrin güzel dursun diyorsun

Yazık garibanin teki gelir başlar o kadar okul , dil ama caliscagi zihniyet e bak :)

en güzel yorumlardan biri

forwett
27-02-2016, 13:09

o da 1 ay sonra daha iyi bir iş bulur gider. Sonra eleman dayanmıyor millet ne kadar tembel olur.

Thracian
27-02-2016, 13:20
İş yerimde çalışmak üzere;
Ön muhasebeden anlayan
Netsis ve office programlarına hakim
Tercihen İngilizce bilen (Rusça ya da Fransızca'da olur)
Üniversite 4 yıllık bölüm mezunu (maden yedek parçası üretiyoruz. TR'nin her bölgesi ve Kazakistan Gürcistan gibi ülkelerde ayrıca Afrika kıtasında müşteriler var. İnşaat makine maden ve ihracat için ilgili bölümler olabilir.)
Tercihen askerliğini yapmış
Gerekirse atlayıp Transite malzemeyi bırakabilecek yani ehliyeti olan ve aktif araç kullanan src ve psikotekniği olan birini arıyorum. Maaş asgari+yol+yemek. İşi TR'de toplasan 20 kişi yaptığından öğrendikten sonra pazarlama olarakta çalışabilir başvuracak kişi + prim ile. Maaş olarak önü açık. Sabırlı olması yeter.
Fazla bir iş yükü yoktur. Günde kesilen 5-6 tane fatura maksimum. 1 kerede belki malzeme götürülüyor.
Pm ile numara ve mail adresi gönderirseniz iletişime geçeriz.

İzmir/Bornova

Primden kastınız nedir? Daha net yazarmısınız? Neyi baz alınacak maaşta. İzmirede taşınabilirim. İşe talip olanilirim.
Pc de çok iyiim.
İngilizce ve rusça mevcut
Muhasebe mezunuyum.
Aktif araç kullanıyorum.

VW6R
27-02-2016, 13:33
İngilizce, Rusca ve Fransızca bilmeden, Üniversite mezunu olmayıp üstelik SRC sınavına girip kazanamadan arkadaşın verdiği maaşın 2 katından biraz daha fazlasını+ yol+yemek parası alıyorum üstelik şirket arabamı da altıma verdiler sağolsunlar. Ayrıca İşimin de çok artislik bir ünvanı var... Allah iş arayan herkese yardım etsin, özellikle üniversite mezunu olup 3 dil bilip SRC belgesine kadar olup da asgari ücrete muhtaç iş arayan kardeşlerime, abilerime..

Thracian
27-02-2016, 13:37
İngilizce, Rusca ve Fransızca bilmeden, Üniversite mezunu olmayıp üstelik SRC sınavına girip kazanamadan arkadaşın verdiği maaşın 2 katından biraz daha fazlasını+ yol+yemek parası alıyorum üstelik şirket arabamı da altıma verdiler sağolsunlar. Ayrıca İşimin de çok artislik bir ünvanı var... Allah iş arayan herkese yardım etsin, özellikle üniversite mezunu olup 3 dil bilip SRC belgesine kadar olup da asgari ücrete muhtaç iş arayan kardeşlerime, abilerime..

Antalyada hangi şirkette yada sektordesin? Son olaylardan somra sıkıntı oldu mu?

ACTPK
27-02-2016, 17:06

Kimseyi zorla çalıştırıyorum. Okuduğunu kavrayamayan moron ariyorum diye yazmadim. Ilan ile ilgili değilsen konuyu piç etme. Başka insanlarda faydalansın.

o da 1 ay sonra daha iyi bir iş bulur gider. Sonra eleman dayanmıyor millet ne kadar tembel olur.

İşi kurdugum günden itibaren sadece (2. Sene) 1 kişiyi ben işten çıkardım. Kendi ayrilan yok. Bir işyerinde çalışma kalitesi çalışan personelin devamlılığına bakilarak ölçülür. Tekrar okursanız köle aramadigimi işin geliştirilecek bir iş olduğunu fark edersiniz diye umuyorum.

3 dil bilsin diye kasmiyorum. 3 dilden birini bilmesi yeter. İşkembeden sallamayin.

Gko
27-02-2016, 17:32
yabancı dil bilip, üniversite mezunu olup, aktif araç kullanıp direk +3000 liradan işe başlayan kaç kişi sayabilirsiniz ?

nerdeyse her işe başlarken asgari ücretle başlanır istisnalar dışında. Burda iş verene yermeniz manasız. Adam kendisi diyo zaten pazarlamacı olarak yükselebilir diye. Bugün bi bankaya girdiğinizde asgari ücret+ prim şeklinde çalışırsınız zaten.(kurumsal firma bkz. banka)

Yigit-Y
27-02-2016, 17:36
asgari ucretle calisacak garsonlar araniyor.

VW6R
27-02-2016, 17:47
Bugün bi bankaya girdiğinizde asgari ücret+ prim şeklinde çalışırsınız zaten.(kurumsal firma bkz. banka)

Banka da en düşük ücreti muhaberat, güvenlik, ve hizmetli ablalar alır bunların ücretleri şuanda asgari ucretten 120 TL fazla +120 TL yol + 14.80 gunluk yemek ücreti. Banka personeli ise daha farklıdır. Bireysel, KOBİ, veya gişe elemanı farklı ücretler alır ( kasa tazminatı, satış primleri vs fark ettirir ) ama asgari ücretle ise başlamazlar. Çalıştığım bankanın ücreti bunlar. Kuvey türk direk 1800 TL ile gişe elemanını ise başlatıyor. Bilgi vermek istedim

Gko
27-02-2016, 17:55
Banka da en düşük ücreti muhaberat, güvenlik, ve hizmetli ablalar alır bunların ücretleri şuanda asgari ucretten 120 TL fazla +120 TL yol + 14.80 gunluk yemek ücreti. Banka personeli ise daha farklıdır. Bireysel, KOBİ, veya gişe elemanı farklı ücretler alır ( kasa tazminatı, satış primleri vs fark ettirir ) ama asgari ücretle ise başlamazlar. Çalıştığım bankanın ücreti bunlar. Kuvey türk direk 1800 TL ile gişe elemanını ise başlatıyor. Bilgi vermek istedim

arkadaşım teb'te aktif satış elemanı. maaşını net bilmiyorum dediğiniz gibi olabilir ama asgari ücret dolaylarında. yemek+yol var tabiki

TarikS
28-02-2016, 04:42
Eğer hor görmem diyen olursa satış temsilikleri çok güzel iş. TR'nin en çok satan cips markalarını satan şirkette(isim vermeyelim şimdi yakalamasınlar :) ) Satış Şefi olarak çalışıyordum bundan öncesinde; elemanlarımızı şirket kadrosuna almıyorduk, distiribütör firmayla anlaşıyorduk, arabalar elemanlar hepsi onlarda. ama yönetimi bendeydi. Biraz çift başlı durumu olsa da, asgari + prim şeklindeki sistemde çok güzel paralar kazanıyordu elemanlar. En kötüsü 1500 yapıyordu, 2.5-3 ortalama tutturup gidenler, ara ara yaptığımız yarışmalarda başı çekip ekstra gelir veya ödül kazananlar vs. Tabii tamamen sizin elinizde, asgari düzenini aylarca bozamayan da vardı, elemanda biten bir iş.

Çalışmak isteyeceğiniz bölgelerdeki cips kamyonlarının üzerine bakın firma adı yazar veya gidin sorun depoları neredeymiş :D Genelde sürekli eleman ihtiyacı mevcut bir organizasyon.

Biz özellikle genç, hareketli, öğrenmeye istekli arkadaşlar arardık, isteyip de başaramayan olmuyordu bunu bilir bunu söylerim. :)

Satanael
28-02-2016, 06:47
Eğer hor görmem diyen olursa satış temsilikleri çok güzel iş. TR'nin en çok satan cips markalarını satan şirkette(isim vermeyelim şimdi yakalamasınlar :) ) Satış Şefi olarak çalışıyordum bundan öncesinde; elemanlarımızı şirket kadrosuna almıyorduk, distiribütör firmayla anlaşıyorduk, arabalar elemanlar hepsi onlarda. ama yönetimi bendeydi. Biraz çift başlı durumu olsa da, asgari + prim şeklindeki sistemde çok güzel paralar kazanıyordu elemanlar. En kötüsü 1500 yapıyordu, 2.5-3 ortalama tutturup gidenler, ara ara yaptığımız yarışmalarda başı çekip ekstra gelir veya ödül kazananlar vs. Tabii tamamen sizin elinizde, asgari düzenini aylarca bozamayan da vardı, elemanda biten bir iş.

Çalışmak isteyeceğiniz bölgelerdeki cips kamyonlarının üzerine bakın firma adı yazar veya gidin sorun depoları neredeymiş :D Genelde sürekli eleman ihtiyacı mevcut bir organizasyon.

Biz özellikle genç, hareketli, öğrenmeye istekli arkadaşlar arardık, isteyip de başaramayan olmuyordu bunu bilir bunu söylerim. :)

Güzel acıklamışsınızda ilk önce bu yöntem ile kişilerin otomatikman sigortaları asgari ücret üzerinden gösteriliyor ve hic bir katakulliye gerek kalmıyor.Maaşlar prim ile şişik gibi dursada ileride herhangi bi istirahat parası alma,işsizlik yada emeklilik gibi durumlarda cok büyük negatif rol oynuyor.

Eşimde uzun yıllar iletişim üzerine olan firmaların kurumsal bölümlerinde calıstı.Bi tanesi hariç hepsi dediğiniz gibi yapıyordu.Belli kotaları vardı onlar üzerinden prim alırlardı.Fakat son yıllarda öyle bir cılkını cıkardılar resmen insanlar prim alamasın fazla para vermeyelim diye örnek vereyim kota limiti 100 bin ise iki ay tutturdun hoop 150 bin yapıyorlardı 150 bin yapıyordun 200 bin oluyordu.Bu böyle gitti durdu sonra eşim doğum icin ayrıldı noldu sigortası asgariden oldugu icin düşük para aldık :) son 20 aydır calısmıyor eşim ama eski firmalarından ayda bi kere arıyorlar gel başla diye. Eee şartlar ne deyince asgari ücret + prim (şimdide butun bayiye kota koymuşlar bayi tutturamazsa kimse alamıyormus :D) Eşimde başlamıyor doğal olarak.

Kapıdan gecenede aynı para , bu sektörde 8 yıl deneyimi olan eşimede aynı para... Sonra sektörsel sıkıntı eleman bulamıyoruz satışlar kötü politikaları dahada kötü olur tabi...

İş yeri sahibi olan arkadaşlarımız vardır belki hani sözüm meclisten dışarı ama bizim yerli patronlarda var sıkıntı..

forwett
28-02-2016, 07:30
yabancı dil bilip, üniversite mezunu olup, aktif araç kullanıp direk +3000 liradan işe başlayan kaç kişi sayabilirsiniz ?

nerdeyse her işe başlarken asgari ücretle başlanır istisnalar dışında. Burda iş verene yermeniz manasız. Adam kendisi diyo zaten pazarlamacı olarak yükselebilir diye. Bugün bi bankaya girdiğinizde asgari ücret+ prim şeklinde çalışırsınız zaten.(kurumsal firma bkz. banka)

+3000TL diyen kimdi baya dolaştım bulamadım. Hayır kardeşim her işe asgari ücretle başlanmaz. Asgari ücret verilebilecek en düşük ücrettir. Yani vasıfsız bir eleman alırsın asgari ücretle başlatırsın eyvallah. Ama vasıflı eleman alır asgari ücret vereyim dersen ben orada vicdansızlık ve kötü niyet ararım. Adamın yapacağı iş çok basitse daha vasıfsız bir eleman alırsın herkes 5 fatura kesip arabayla bir yere malzeme götürüp getirebilir.

Gko
28-02-2016, 11:05
+3000TL diyen kimdi baya dolaştım bulamadım. Hayır kardeşim her işe asgari ücretle başlanmaz. Asgari ücret verilebilecek en düşük ücrettir. Yani vasıfsız bir eleman alırsın asgari ücretle başlatırsın eyvallah. Ama vasıflı eleman alır asgari ücret vereyim dersen ben orada vicdansızlık ve kötü niyet ararım. Adamın yapacağı iş çok basitse daha vasıfsız bir eleman alırsın herkes 5 fatura kesip arabayla bir yere malzeme götürüp getirebilir.

her işten değilde genel olarak bahsettim ben. Yani genel olarak işe girerken asgari ücretle girer potansiyeline göre ücretin artar vs. ben bundna bahsettim. tabiki her işe girilmez asgari ücretle. kendini geliştirmiş bi insan bi kere bunu kabul etmez zaten.

mrbars
28-02-2016, 11:19
İstanbul Ümraniye'de çalışmak üzere
Solidworks ve/veya Inventor bilen
Sac işleme bilen, az çok bilen yada öğrenmek isteyen (punch takım, abkant büküm limitleri önemli)
Full-time çalışacak arkadaş varsa özel mesajla ulaşabilir.

Zamanın yüzde 90'ı arge, bunun yanında dışarıdaki fason üretimin kontrolü ve takibi, sahada ürün kontrolü vb. geniş yelpazeli bir pozisyonumuz var.

hondafit
28-02-2016, 11:59
10 senedir mağazalarda satış üzerine çalıştım sadece 1 firmada asgari ücret aldım ve bu söylenenlerin 10 da birini yapmadan asgari ücret üstünü alıyordum.
garip

ACTPK
28-02-2016, 12:05
Akilli kardeşim işi Türkiyede topu topu 20 kişi yapiyor diyorum. Sence işimle alakali vasifli eleman bulma imkanim ne? Urettigimiz yedek parcanin takildigi makineyi senelerce kullanmamiza ragmen ben bile ise girince ogrendim. Sen kimsin? ne ayaksin? İşimle alakalı ne biliyorsunda isim hakkimda yorum yapip duruyorsun? Sana boyle bir izni kim verdi? Ayrica işi öğrenecek pazarlama için yurt içi yurt dışı gidecek sattigi malzemeyle alakali maasida yuzde olarak artacak diyede belirtiyorum. Ilk okul mezunu adammi alayim yurt ici yurt disi beni temsil etsin diye? Tarzancami konuşacak yurtdisina gidince? Ne var bunda bu kadar anlamayacak?

gökan
28-02-2016, 12:09
can cep numaranı verırımısın

forwett
28-02-2016, 13:53

Akilli kardeşim işi Türkiyede topu topu 20 kişi yapiyor diyorum. Sence işimle alakali vasifli eleman bulma imkanim ne? Urettigimiz yedek parcanin takildigi makineyi senelerce kullanmamiza ragmen ben bile ise girince ogrendim. Sen kimsin? ne ayaksin? İşimle alakalı ne biliyorsunda isim hakkimda yorum yapip duruyorsun? Sana boyle bir izni kim verdi? Ayrica işi öğrenecek pazarlama için yurt içi yurt dışı gidecek sattigi malzemeyle alakali maasida yuzde olarak artacak diyede belirtiyorum. Ilk okul mezunu adammi alayim yurt ici yurt disi beni temsil etsin diye? Tarzancami konuşacak yurtdisina gidince? Ne var bunda bu kadar anlamayacak?

demek ki iş "Günde 5-6 fatura kesip 5 km ilerideki ambara kadar tüm görevi sadece aracı sürmek" değil aynı zamanda yurt içi yurt dışı firmayı temsil etmekmiş. Aynı zamanda bu eleman seyahat de edecekmiş. Elemanlarına kızınca da sen kimsin ne ayaksın falan da diyorsundur sen şimdi. Senin işinle alakalı bir yorumum var mı dikkatli oku istersen haddime de değil zaten. Sen ne dediysen onun üzerinden gittim ben ekstra hiçbir şey katmadım. Mutlaka bir eleman bulursun Allah işini gücünü rast getirsin bol kazançlar.

ACTPK
28-02-2016, 14:14
Arkadaşim senin anlayışın kıt mı? Alinti yaptığın cümlenin devamında şimdi senin bana söylediğin ve aklınca laf soktuğun şey yaziyor zaten? Senin gibi biri çalışmadığı için ne ayaksin falan dememe gerek kalmiyor. Dertlenme bu kadar.

ACTPK
28-02-2016, 14:17

Bu degilmi işime karışmak? Tekrar ediyorum sana ne?

dorukky
28-02-2016, 14:42
Asgari ücret cidden vasıfsız elemanlara veriliyor mezun oldugumda adamlar 5 sayfa ozellık ısteyıp asgari ucret teklıf edıyolardı.Mesela suan kardesım 19 yasında bı magazada calsııyo asgarı ucretın 1.5 katı ılk gırıs maası 2. aydan sonra prımde eklenıyor.Otomasyon üzerine eleman arayan varsa bende iş arıyorum.

Thracian
28-02-2016, 14:58
11 Yıl İşletmecilik yaptım, 25 personel çalıştırdım.
Çok iyi denemez ama anlarım, derdimi anlatırım hem ingilizce hem rusça
Windows, OSX, İOS, android ten anlarım. MS office, Özellikle excel de iyiyim. Paket program vs çabuk kavrarım (elektra, eta vb)
B-A2 var. 11 yıldır aktif araç kullanıyorum.
11 yıl çalıştığım işe en dipten başladım.
Pasaport sahibiyim, uluslar arası fuarlar katıldım

Gelgelelim iş arıyorum. işkur, yenibiriş, kariyer, secret cv bırakmadım. Şimdi ben napayım çok merak ediyorum.

S.Özeren
28-02-2016, 15:26
Kimseyi zorla çalıştırıyorum. Okuduğunu kavrayamayan moron ariyorum diye yazmadim. Ilan ile ilgili değilsen konuyu piç etme. Başka insanlarda faydalansın.

İşi kurdugum günden itibaren sadece (2. Sene) 1 kişiyi ben işten çıkardım. Kendi ayrilan yok. Bir işyerinde çalışma kalitesi çalışan personelin devamlılığına bakilarak ölçülür. Tekrar okursanız köle aramadigimi işin geliştirilecek bir iş olduğunu fark edersiniz diye umuyorum.

3 dil bilsin diye kasmiyorum. 3 dilden birini bilmesi yeter. İşkembeden sallamayin.

Moron un kim olduğu burda tartışmaya kapalı :)

İş ile ilgim yok Allah ta düşürmesin zaten böyle bir zihniyete

Ben üzerime düşeni yapayım bu zihniyet e kapılmayın diye milleti uyariyim gerisi beni alakadar etmez

forwett
28-02-2016, 15:42
Arkadaşim senin anlayışın kıt mı? Alinti yaptığın cümlenin devamında şimdi senin bana söylediğin ve aklınca laf soktuğun şey yaziyor zaten? Senin gibi biri çalışmadığı için ne ayaksin falan dememe gerek kalmiyor. Dertlenme bu kadar.

tamam kardeşim sana uymuyorum hepimiz yanlış anladık sanırım. Üslubuna bak terbiyesiz herif. Ne ayaksın sen? (Bu şekilde konuşulmak hoşuna gidiyorsa bu lafımı üstüne alın. Hoşuna gitmiyorsa bu şekilde kendin de konuşma. İnsan gibi diyalog kurmayı öğren.)

onursumer
28-02-2016, 16:27
ya beyler ,ne vasıfta olursanız olun , müthiş referasnlarınız olmadığı sürece size kimse pat diye yüksek maaş teklif etmez artık zaten herkes üniversite mezunu + yabancı dil bilmek nerdeyse zorunlu gibi , işe başlarsınız 2-3 ay kendinizi gosterirsiniz zaten maaş sektor ve yaptığınız işe gore doğru orantılı olarak artar

boşuna tartışıyorsunuz siz daha iyisinde çalışıyorsanız varsa imkan iş arayan arkadaşları oralara yonlendirin , sonuçta teklif var ısrar yok burda sorgulamanız manasız

@forwett yaşın doğru ise daha 23 yaşındasın asgari ucretle işe başlanmaz kısmını hangi sektor ve hangi vasıf için olduğunu açıklarmısın bunca iş hayatındaki tecrubenle ?

forwett
28-02-2016, 16:47
ya beyler ,ne vasıfta olursanız olun , müthiş referasnlarınız olmadığı sürece size kimse pat diye yüksek maaş teklif etmez artık zaten herkes üniversite mezunu + yabancı dil bilmek nerdeyse zorunlu gibi , işe başlarsınız 2-3 ay kendinizi gosterirsiniz zaten maaş sektor ve yaptığınız işe gore doğru orantılı olarak artar

boşuna tartışıyorsunuz siz daha iyisinde çalışıyorsanız varsa imkan iş arayan arkadaşları oralara yonlendirin , sonuçta teklif var ısrar yok burda sorgulamanız manasız

@forwett yaşın doğru ise daha 23 yaşındasın asgari ucretle işe başlanmaz kısmını hangi sektor ve hangi vasıf için olduğunu açıklarmısın bunca iş hayatındaki tecrubenle ?

Türkiye'de İngilizce biliyorum diyenlerin yüzde 80'i maalesef İngilizce bilmiyor. Asgari ücret ile işe başlanmaz demiyorum beni yanlış anlamayın. Demek istediğim asgari ücret nedir? Adı üzerinde bir kişiye asgari verebileceğin ücrettir. Peki asgari ücret mantıken kime verilir? Vasıfsız elemana verilir. Yabancı dil, üniversite, tuhaf da gelecek olsa aktif sürücülük(şirket arabasına eşek muamelesi yapmayan çalışan + puanlıdır benim gözümde) buna ek olarak psikoteknik ve src belgesi. Bunların hepsi insana değer katan şeyler. Bu değerlerin bedeli asgari ücret olmamalı. Düzgün bir iş bulmak çok zaman gerektiren bir şey mülakat süreçlerinin 6 aya ulaştığı yerler var. Zamanı olmayan, çaresiz, cebine bir an önce üç beş kuruş koymak isteyen insanlar maalesef bu tür işletmelerde çalışıyor. Bu işletmelerin çoğunda da çalışanlar devamlı başka iş arayışında oluyor çünkü adam hak ettiği değeri görmediğini düşünüyor. Lafım sadece eleman arayan arkadaşa değil, Bu şekilde çalışan binlerce firma var ve bu firmalar hep küçük firmalar. Bu zihniyetle de büyüyemeyecekler maalesef. Çünkü eleman yetiştirip piyasaya yetişmiş eleman sağlıyorlar. Devamlı Avrupa'ya genç futbolcu sağlayan kulüpler gibi düşünün, tüm yıldızlar onların altyapısında yetişir ama takımın bir başarısı olmaz.

fthdrn
28-02-2016, 16:50
İstanbul icin Src belgesi olupta iş arayanlar getir.com a basvursunlar. 8 saati geçmeyen vardiya sistemi var.
Detaylarını ogrenmek isteyenler mesaj atsin.

onursumer
28-02-2016, 17:30
Türkiye'de İngilizce biliyorum diyenlerin yüzde 80'i maalesef İngilizce bilmiyor. Asgari ücret ile işe başlanmaz demiyorum beni yanlış anlamayın. Demek istediğim asgari ücret nedir? Adı üzerinde bir kişiye asgari verebileceğin ücrettir. Peki asgari ücret mantıken kime verilir? Vasıfsız elemana verilir. Yabancı dil, üniversite, tuhaf da gelecek olsa aktif sürücülük(şirket arabasına eşek muamelesi yapmayan çalışan + puanlıdır benim gözümde) buna ek olarak psikoteknik ve src belgesi. Bunların hepsi insana değer katan şeyler. Bu değerlerin bedeli asgari ücret olmamalı. Düzgün bir iş bulmak çok zaman gerektiren bir şey mülakat süreçlerinin 6 aya ulaştığı yerler var. Zamanı olmayan, çaresiz, cebine bir an önce üç beş kuruş koymak isteyen insanlar maalesef bu tür işletmelerde çalışıyor. Bu işletmelerin çoğunda da çalışanlar devamlı başka iş arayışında oluyor çünkü adam hak ettiği değeri görmediğini düşünüyor. Lafım sadece eleman arayan arkadaşa değil, Bu şekilde çalışan binlerce firma var ve bu firmalar hep küçük firmalar. Bu zihniyetle de büyüyemeyecekler maalesef. Çünkü eleman yetiştirip piyasaya yetişmiş eleman sağlıyorlar. Devamlı Avrupa'ya genç futbolcu sağlayan kulüpler gibi düşünün, tüm yıldızlar onların altyapısında yetişir ama takımın bir başarısı olmaz.

başlangıç için asgari ucret teklifini suistimal olarak değerlendirmek yanlış , şehirden şehire bile meslek guruplarında dağlar kadar fark varken

eğer iş senin için uygunsa gidiceksin, farkını gostericeksin maaşın fazlasını zaten teklif ederler , laf dediğiniz canın yazdıklarının ucu acık demiyorki para kazanamazsnız ben boyleyim vs gibi çok güzel açıklamış iş arayan için fırsat bana kalırsa gidip goruşmeden on yargıya gerek yok

ki günümüzde oyle işler varki benim yanımda satışta lise mezunu olup ayda 5000-6000tl prim alan adam var evi arabası vs bu işte çalışarak almış

onyargı bu yuzden gereksiz olur :)

Suleyman
28-02-2016, 19:01

Dibine kadar haklı.

gökan
28-02-2016, 19:38
ulan ana dili gibi bulgarca ıngılızce ıspanyolca konuşan kardesım var 4 yıllık mezun yurtdısından adam iş bulamıyor gecen yapı kredı işine basvrdu kardesıme sen bıze fazlasın dedıler okadar dil bılıyorsun dedıler yınede işe almadılar anladımki ufak işler bile tanıdık olucak:)

onursumer
28-02-2016, 19:55
ulan ana dili gibi bulgarca ıngılızce ıspanyolca konuşan kardesım var 4 yıllık mezun yurtdısından adam iş bulamıyor gecen yapı kredı işine basvrdu kardesıme sen bıze fazlasın dedıler okadar dil bılıyorsun dedıler yınede işe almadılar anladımki ufak işler bile tanıdık olucak:)

güncel yaşadığım sıcağı sıcağına 10 yıllık mağaza müdürü , iş bulamıyor şaka gibi :) bazı firmalar düşük rakam teklif ediceklerinden kendilerini bildiklerinden çağırmıyorlar diye düşünüyorum

Yigit-Y
28-02-2016, 21:14

Tur kafilelerine rehberlik yapsa para kazanır.

Bence senin kardeş çalışmak için pek çaba sarf etmiyor.

Ben bu kadar dil bilsem heyt beee neler yapardım.

ckrc
28-02-2016, 21:16
Tur kafilelerine rehberlik yapsa para kazanır.

Bence senin kardeş çalışmak için pek çaba sarf etmiyor.

Ben bu kadar dil bilsem heyt beee neler yapardım.

Banskoya-Pomprovaya spring breaklerde öğrenci götürüp-getirse bile çok güzel paralar kazanır.

ACTPK
28-02-2016, 22:52

Bana karsi hala önyargilisin ama dediklerinin coguna katiliyorum. Zaten anlatmak istedigim sey ben bu sekilde kimseyi aramiyorum ama anlatamadim ben köle de aramiyorum. Senin tabirinle kimsenin önune otta atmam. Daha oncede soyledim kimse mutsuzum diye ayrilmiyor yanimdan. Yapilan işin hakki ne ise dogru orantida maaş alacak birini ariyorum. Ki bunca zamandir en son bu konuya ne zaman yazmışım bakabilirsin. 1-2 ay calisacak adamla işim yok. Sürekli eleman aramiyorum yani. Neyse. Üniversite mezunu adam 5 dil bilse yuksek lisans yapmis olsa mukemmelde araba kullansa src falan filan olsa hatta aklima gelmeyen onlarca sertifikasida olsa bu adamin konkasör elekleri ve uretimi ile ilgili bir bilgisi olmasi cok cok zor. Hele benim gibi bolgenizde baskasi da yoksa imkansiz gibi. Yıllarin tas ocagi birikimine guvenerek girdigim bir iş. Kisaca musteriyle ayni dili konusabiliyorum. Bu makineyi calistirmadiysa haliyle adamin gelip ilk etapta yetismesi gerek. Zaten bilgi seviyesi zannedilenden de az bu konuda. Her gun musterilerle ben konusuyorum anlasilacagi uzere. Surekli teknik aciklamada bulunuyorum. Babamin zamaninda iş ogrenmek için parasiz calisilirmis tabiki o devirde degiliz. Şuan o sistem şoyle oluyor su an isveren maas odemeden iskur tarafindan is ogrendigi icin calisana maas odeniyor. Ben maas vericem tabiki. Peki ofiste basit muhasebe bilgisine neden ihtiyaç var?
İş konusunda tabiri caizse pişene kadar onun yapacağı pazarlamayı ben yapacağım. Bu sirada ofisteki isleri halledecek birine ihtiyac var. Zaten kendi yaptigim isler bunlar. Baskasi yapmiyor yani su an. Google reklami ve toplasan 1 ay gezme ile belli bir satisa ulastim. Arttirmak icin birine ihtiyacim var yetisemiyorum. Piyasaya gönderilmeye hazir olduğunda altina araba verilir kendi musterisini bulur. Ama işi hic bilmeden gittiğinde karsisindaki adam teknik bir soru sorduğunda apışıp kalan adamda isime yaramaz. Tum bunlarin yaninda sadece ofis islerini halledicem diye daha az vasifli biri gelirse onun icinde belli bir maasla calisma ortami saglarim. Ama ben ileriye dönük pazarlama yapacak birini ariyorum ofiste oturacak birini degil Sabit maaş ile neden almiyorum? Calisan adam isi kendi isi gibi sahiplensin maaşını kendi belirlesin para en iyi motivasyon sebebi. Kota tutunca arabayi agac golgesine cekip ogle uykusu ceken patron arayica calisiyorum diyen adam lazim degil. Ne kadar acimasizca planlarim var degilmi? Zihniyetim dar geri gibi düşünen varmi hala bilmiyorum. Ama diger sazan gibi atlayan astrali arkadas bazi seyleri kabul edip konuyu kendin kapattigin icin tesekkurler. Sana da cevap vermek icin mesai harcayamazdim.

S.Özeren
28-02-2016, 23:17
Bak ben sana yorumlarimda zihniyet dışında hiç bir kötü yorum yapmadım , sen burda masal okuyup bide sazan vs hakaret ediyorsun

Ben simdi senin ağzından sazan sokar , kıcindan kefal çıkarırım desem hoş olur mu ? Bence olmaz o yüzden tartisiyorsakda uslub sahibi olalım ;)

fatihcakin
28-02-2016, 23:21
Akşam akşam can sıkıntısına dolaşıyorum her konuda bir tartışma var arkadaş :D

Can bey kendi arzını sunmuş, isteyen talep eder isteyen etmez :) dimi.

S.Özeren
28-02-2016, 23:25
Akşam akşam can sıkıntısına dolaşıyorum her konuda bir tartışma var arkadaş :D

Can bey kendi arzını sunmuş, isteyen talep eder isteyen etmez :) dimi.

Bizde aksini iddaa etmedik zaten işine gelen vardır başlar , biz kendi fikrimizi forum ortamında sunduk :)

ACTPK
28-02-2016, 23:32
İlan verince muhtemelen aradığım vasıfları bile karşılamadığın halde saçma sapan cevaplar verip ortamı tartışma ortamına çeviren. Milletin iş/eleman arama ile ilgili mesajlarının geriye düşmesine sebep olan konuyu piç eden gereksiz bir gazla sırf okuduğunu anlamadığı için verdiğin tepki üzerine 2 sayfa flood mesaj yazılmasına sebep olan ben değil sensin. Halbuki ilk andan itibaren ben hep aynı açıklamaları yaptım. Adresimi pm atıyorum uçak biletinide gidiş dönüş istediğin tarihe alıyorum. Eğer yapabiliyorsan dediklerini yaparsın. Biletini falan almazsam cümle alemede rezil edersin. Konuda açabilirsin foruma falan tırstı delikanlı değilmiş diye. Ama olurda gelirsin burada geldiğinde ağlama sonra.

S.Özeren
28-02-2016, 23:36
Hahahhahaahaa okuduğunu anlamayip cevap yazanin son post dan sonra kim olduğu ortada gözüküyor zaten

Ne oldu kefal mi hoşuna gitmedi bro ? Anlamadım.

İş adres bilet almaya gelmiş.. Bu kadar mı issizsin? Lise cagindami yaşıyorsun :) kavga dövüş istiyorsan sıkıntı yoktan ben ELEMANİM patron değil istersen sen gel ben izin alamam :)

Suleyman
28-02-2016, 23:47
Beyler gerek yok bu tür diyaloglara :bravo:

ACTPK
28-02-2016, 23:59
Beyler gerek yok bu tür diyaloglara :bravo:

Bu tür bir yazıyı bir daha yazmam buraya. Konu mahvoldu zaten. Pm attım kardeşimize gelecek olan gelir. Kimsenin ayağına gidemeyeceğim belli tartışma başlamadan çok önce zaten tarafımdan söylendi. İş yerimi bırakacak adamım yok. Böyle vatandaşlar içinde bırakmam. Boşuna adam aramıyorum. Konu kapanmıştır benim için. Gelen gelir gelemiyorsa kendi bilir. Bordo klavyeli çıktı arkadaş

S.Özeren
29-02-2016, 00:03
Hahahahahahaha ya arkadaş sen harbi komediymissin

Senin yolladığın is adresi ve ev adresini aynı şekilde bende sana yolladım

Madem delikanlı rollerine büründün e buyur adresim var hem gider yapıp hem ayağına mi gelicem ben senin ?

Gerci sen aradigin Vasıf ve vericegin maaşla köle zihniyetinde olduğunu unuttum ben

Hadi cnm adres bilgilerim var sende gelmek istersen bi alo dersin

Day Walker
29-02-2016, 08:34
Adam eleman lazım demiş forumda iş arayan varsa hayrım dokunsun demiş siz adama neler yapmışsınız.

Adam kriterlerini yazmış siz kabul etmemiş olabilir yada beğenmemiş olabilirsiniz. Ama o işe biyerlerde ihtiyacı olan insanlar mutlaka vardır.

Hadi onuda geçtim belki bazı arkdaşalarımıza umut olacak ciddi bi konunun içine etmişsiniz.

Daha fazla konu kirlenmeden uzatmayın bence.

sahnnn
29-02-2016, 10:12
Kırtasiye sektöründe 8 yıllık tecrübem var ve asgari ücretin bi tık üstüne bu sene ulaşabildim.Can arkadaşın söylediği prim sistemindeki oran çok iyi %4 kolay kolay kimse vermez ben %1 primle çalışıyorum ve maaşım 3200-3300 leri buluyo başarı kişinin elinde ayda 50 değil 70 satış yapar primi koyar cebine.

KÖROĞLU
29-02-2016, 10:35
Hala iş hayatında adalet arayan arkadaşları görmek üzücü :)

Her iş veren. En büyüğünden en küçüğüne en düşük maliyet ile personel istihdam etmeye çalışıyor.

Ben daha şimdiye kadar hakkını veren çok çok az firma gördüm duydum.

Şimdi bakıyorsun adam üni bitirmiş, sanıyor ki altına araba verip çık dolaş gel 5 Bin maaş alacak. Yok öyle bir dünya, hiçbir zaman da var olmayacak.

Fark yaratamayan adam aç kalır açık ve net. Her sene binlerce işletme mezunu veriyor bu ülke sonuç ? 4 yıllık mezun ama aç. Niteliksiz eleman yetiştiriyoruz.

Şu ülkede 4 yıllık üni okutmak yerine ara personel yetiştiren meslek liseleri etkin olsa çok daha rahat iş bulunur ve ülkeye de katkısı olur.

Ama adam dizi de film de görüyor ceo yu altta araya yanda manita sanıyor ki öyle olacak okuyunca :)

6 senedir çalışıyorum ilk işimde şu yukarıdaki arkadaşın ilanından daha fazlasını yaptım. Kazıya kazıya bu güne geldim.

Ben de isterdim daha iyi şartlarda başlıyım ama, torpil / çevre / şans yoksa olmuyor emin olabilirsiniz.

Kendinizi geliştirin sonra iyi iş / iyi para isteyin derim genç kardeşlere.

Yigit-Y
29-02-2016, 10:45
Ben köle arıyorum beyler.

Asgari ucret gunde 10 saat calisacak is oldugunda is olmadiginda 8 saat calisacak

Garson ariyoruz.

Türkiye burası iş çok beğenen yok.

Valla eskiden maaslar guzeldi taki 2002 den sonra ne olduysa biz isverenlerde gaddar olduk.

Isci kardeslerimizden özür diliyoruz isverenler adina ama devlet bizi mikiyor çok fena.

onursumer
29-02-2016, 10:54
Ben köle arıyorum beyler.

Asgari ucret gunde 10 saat calisacak is oldugunda is olmadiginda 8 saat calisacak

Garson ariyoruz.

Türkiye burası iş çok beğenen yok.

Valla eskiden maaslar guzeldi taki 2002 den sonra ne olduysa biz isverenlerde gaddar olduk.

Isci kardeslerimizden özür diliyoruz isverenler adina ama devlet bizi mikiyor çok fena.

bizdede kasiyerler sabah 10 akşam 10 çalışıyor , prim yok maaş asgari , arada spifli urunlerden satarlarsa ayda 100-150 onu alırlar :)

Cliosportve
29-02-2016, 13:21
Arkadaşlar ,
Bakırköy İLM ( İstanbul Lisan Merkezinin Kantininde ) eleman aradıklarına dair bir kağıt vardı . (muhasebe - it - vs.)
Değerlendirmek isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler

LnchCntrl
29-02-2016, 14:10
it ne abi bilmediğimden soruyorum

Day Walker
29-02-2016, 14:13
it ne abi bilmediğimden soruyorum

Bilgi işlem

altima
01-03-2016, 10:28
merhaba;

hadi hayırlısı inş..

RIDVAN

Suleyman
01-03-2016, 14:20
merhaba;

hadi hayırlısı inş..

RIDVAN

Açıkçası ben ilgileniyorum gün içinde aramaya çalışacağım.

MatraX_07
01-03-2016, 16:31
Antalya2da ikamet eden

Oto Ekspertiz işi ile uğraşacak arabadan anlayan ''Mekanik ustaları'' arıyorum.Eşi dostu olan varsa özelden ulaşabilir

aslan
23-03-2016, 08:09
6 Ay süreli geciçi olmak üzere veri girişi yapacak ingilizcesi olan askeri ücret ile çalışacak eleman arayışımız var.Firma medikal bir şirket bu şartlarda çalışacak arkadaşlar CV lerini tarafıma göndermelerini rica ederim.
Lokasyon : Ümraniye

KÖROĞLU
24-03-2016, 07:07
İzmit - Gölcük - Sakarya -Hendek çevresinde eşim için iş arıyoruz arkadaşlar.

C sınıfı iş güvenliği uzmanı. (Kasımda B sınavına girecek) Çevre mühendisi. İyi derecede İngilizce biliyor.

TMGD sınavına hazırlanıyor nasipse nisan da Tehlikeli Madde güvenlik danışmanı olacak.

Geçmişi Enka-Ford-Otokar şeklinde. Öncelik kurumsal firma.

mercan_shark
06-04-2016, 14:18
Arkadaslar akvaryumla ve tropik canlilarla arasi iyi olan ekip arkadasi ariyoruz aciliyeti vardir ikamet vialand yakinlari yada pendik maltepe civari

mercan_shark
06-04-2016, 14:20
Iletisim 539 820 67 55 ALPER AYTAN

by_hayali
06-04-2016, 14:21
Thy Bilgi işlem eleman alımı yapıyor bilginiz olsun arkadaşlar. yeni mezun ve tecrübeli elemanlar başvurabilir.

orhan_guney
06-04-2016, 14:58
Media marketin, teknik servis bölmüne elektronik ve beyaz eşya tamir montajından anlayan kişiler alıncak,acil yer ümraniye de, iletişime geçmek isteyenler, pm atabilir.

fthdrn
06-04-2016, 15:44
Src belgeli sofor arayan varsa yazabilir.

[RaCeR]
14-04-2016, 14:32
Çevrenizde ihtiyacı olanlara duyurursanız sevinirim.

Kızıltoprak-KADIKÖY Şantiyemizde çalışmak üzere gece bekçisi arıyoruz.

1550 TL + Sigorta...

İletişim : Can ERYÜKSEL
05323007753

imprezaWRC
13-05-2016, 09:34
Beyler, sürekli ziyaret ettiğim Bayraktar Çekemköy Şubesine Subaru satış için çalışma arkadaşı aranıyormuş. İlan linki şöyle;
http://www.kariyer.net/is-ilani/bayraktar-otomotiv-ve-servis-hizmetleri-a-s-subaru-satis-danismani-1537039

sahnnn
13-05-2016, 09:46
Sirkecide ki kırtasiye dükkanına getir götür yapacak ve fatura kesecek eleman arıyoruz

Şartlar Asgari ücret + yol+ sigorta