Orijinalini görmek için tıklayınız : koni amortisör ayarları
sumunder
12-02-2010, 14:16
koni ayarlı amortisör aldım bunun alçaklık yükseklik ayarını nerede yaptırabilirim?
koniler zaten
arkalar 3
önler 2
kademelidir.
taktırırken eğerki normal kullanım için düşünüyorsan arkalar orta tablaya takılacak önler üst tablaya takılacak.
basık olsun istiyorsan ön arka en alt tablalara takılacak
taha basık olsun istiyorsan 5 cm lik yay ile beraber takacaksın dip olacak.
Yerde sürünsün diyorsan STP ye git kesip biçip takar yerden 1 cm yukarda zıplaya zıplaya gezer araban.
ben typere almıştım önlerde yükseklik alçaklık yoktu.arkalarda 3.5cm yükseklik alçaklık vardı.tabi amortisör komple sökülüyor.coilever gibi degil di yani.
sumunder
12-02-2010, 14:33
koniler zaten
arkalar 3
önler 2
kademelidir.
taktırırken eğerki normal kullanım için düşünüyorsan arkalar orta tablaya takılacak önler üst tablaya takılacak.
basık olsun istiyorsan ön arka en alt tablalara takılacak
taha basık olsun istiyorsan 5 cm lik yay ile beraber takacaksın dip olacak.
Yerde sürünsün diyorsan STP ye git kesip biçip takar yerden 1 cm yukarda zıplaya zıplaya gezer araban.
:icon_tup::icon_tup:
ben bunları coil yaylarla kullanıcam. sertlik yumuşaklığı nasıl yapılıyor?
Konilerin tepelerınde ayar somun çıkıntıları var. Plastik vanası ile firm yönü zert tersi yön yumuşak.
Önleri en sertten 1,5 tur yumuşağa
Arkaları en sertten 1 tur yumuşağa yapıyorsun kullanıyorsun temiz temiz.
http://img2.imageshack.us/img2/2480/11831489491821nf8d936.jpg
sumunder
12-02-2010, 14:37
ben 2. el aldım bu vanalar çıkmadı içinden
Sorun değil siteye konu aç 5 tl ye bulursun zaten sök tak onlar sabit değil.
sumunder
12-02-2010, 14:39
tamm abi teşekkürler
Bişey değil hayırlı günlerde güle güle kullan.
yavuz364
12-02-2010, 15:54
üzerinde düz tornavida gibi bir parça yok mu ? onu çevirerek yapabilirsin, onun vanası ayrıca olmaz, anladığım kadarı ile sende sadece onu çevirme anahtarı yok..
üzerinde düz tornavida gibi bir parça yok mu ? onu çevirerek yapabilirsin, onun vanası ayrıca olmaz, anladığım kadarı ile sende sadece onu çevirme anahtarı yok..
O işte anahtarı aklıma getiremedim vana dediğim o parça. Düz Tornavida ucu gibi bir çıkıntı var konilerin üstünde onun anahtarı lazım.
sumunder
12-02-2010, 18:39
abi buldum dediğin gibi 5 tl :)
banada bulsan çok makbule geçersin dostum ya