Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : yunan işgaline karşı direnişe yardım edin.

Ddrome
13-02-2010, 12:30
Arkadaşlar 2008den beri dünyaca oyananan online bir demokrasi oyununda şuanda Türkiye yunan işgali altındadır ve Milli mücadele başlatmak üzereyiz. Bize yeni temiz siyasiler, askerler, şirket sahipleri ve işçiler gerekiyor.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Ddrome

Yukarda görmüş olduğunuz linkle oyuna katılın. Yunanı birlikte denize dökelim. Oyunda işçi olarak çalışabilir, orduya katılabilir, gazete çıkarıp makale yayınlayabilir, şirket kurup iş hayatına, parti kurup siyasete atılabilirsiniz. Hatta seçimleri kazanırsanız başbakan bile olabilirsiniz.Ama önce yunanı iç anadolu ve egeden atmamız gerekiyor. Oyunun Türkçe paketide yayınlanmak üzeredir.

Ayrıca bu linkle oyuna katılmanız ve lvl 6 olmanız durumunda direnişe 5 altın kazandırmış olacaksınız. Katılımlarınızı bekliyorum.

buyrun buda oyunun Türkçe kullanım klavuzu: http://www.erepublik.com/en/article/erepublik-t-rk-e-kullan-m-k-lavuzu-v2-0-forumlar-i-in-metinler-827889/1/20

Oyuna katılanlar burdan kendilerini belirtirlerse onlarıda direniş organizasyonuna dahil edebilirim.

arnawood omer
13-02-2010, 12:46
merak ettim ve katıldım şuan:)

Safak
13-02-2010, 12:51
Anca oyunda alırlar ztn, bırakın sevinsinler oyunda.

Üye yaptığın oyuncu başına birşey kazanıyormusun? Login için verdiğin link in sonunda nick in yazıyor?

Ddrome
13-02-2010, 12:54
hayır üye başına kazanmıyorum gelen üyenin aktif devam etmesi ve level 6 olması durumunda 5 altın kazanıyorum. Ama gelenler görecektir o altınlar cephe açılabilmesi,silah temini ve ortak hareket anlaşmalarının yapılabilmesi için kullanılacaktır. zaten ilk mesajımdada oyuna girerseniz direnişe 5 altın kazandıracaksınız demiştim. Anlayacağınız direniş biziz :D

Ahmetfikri
13-02-2010, 12:57
bi yerde yanlışlık yaptım yunan bayrağı oldu profilde ajan olayım bari :)

Ddrome
13-02-2010, 13:05
haydaaa üstadım yunanlıyken işin zor tam düşman oluyorsun o lvl ile ajanlık yapamazsın ki. Türk vatandaşlığına geçiş iste yada hesabı kapatıp tekrar bitane aç istersen.

Ahmetfikri
13-02-2010, 13:14
hesabı nasıl kapatcam bulamadım

Mutu
13-02-2010, 13:24
Üye oldum bro . 1 liralık işe girdik iyi mi simit parasına çalışıyoruz ! :D

Ddrome
13-02-2010, 13:28
ee hayırlı olsun zamanla inşallah sende işe girdiğin fabrikayı satın alırsın. :)

Mutu
13-02-2010, 13:29
3 oldu seviyem :D

TünayK
13-02-2010, 13:39
bugday sanayınde ıse gırdım..patronla anlasamayacagım sanırım

Ddrome
13-02-2010, 13:39
yanlışlıkla yunanistandan başlayan arkadaşlar önce bütün paralarını bitirecek şekilde ekmek alsınlar marketten daha sonra bir işe girmeden bizden otobüs bileti istesinler. Kendilerini önce bolivyaya daha sonra türkiyeye irtica ettirip vatandaşlığa alacağız.

TünayK
13-02-2010, 13:45
verdım ıstıfayı cıktım walla yeterbu kadar mesaı,emege saygı yokkı kardesım...

Ddrome
13-02-2010, 13:50
:) bu arada oyuna devam etmeyi düşünmeyenler lütfen üye olmasınlar. Her gelen yeni vatandaş karşılığında devletin cebinden para düşüyor.

TünayK
13-02-2010, 13:53
:) bu arada oyuna devam etmeyi düşünmeyenler lütfen üye olmasınlar. Her gelen yeni vatandaş karşılığında devletin cebinden para düşüyor.

devletın basında kım var su an?

Frid
13-02-2010, 13:55
Anca oyunda alırlar ztn, bırakın sevinsinler oyunda.

:hahaha::hahaha:

Ddrome
13-02-2010, 14:00
başbakan ban yedi. Şuan bir başkan yok. meclis karışık başkan çıkartamıyor, piyasada para sahibi insanlar başkanlığın önünü tıkıyor. Yunanlıda fırsat bilip ilerliyor. Ama temizleyecez hepsi inşallah

mertacar
13-02-2010, 14:04
sanaldada işler aynı yani :)

Mutu
13-02-2010, 14:07
devletın basında kım var su an?

başbakan ban yedi. Şuan bir başkan yok. meclis karışık başkan çıkartamıyor, piyasada para sahibi insanlar başkanlığın önünü tıkıyor. Yunanlıda fırsat bilip ilerliyor. Ama temizleyecez hepsi inşallah

Tayyep'e diyelim iyi para var hemen üye olur ve adaylıgını koyar :hahaha:

arnawood omer
13-02-2010, 14:12
Ben Karadeniz bugday sanayide işe başladım bigünlük işimi yaptım ama ne level atladım ne bişey oldu. Kilo verdim biraz sonra ilk kazancımla ekmek aldım onu kendi yer dimi? İşe gitmek dışında levelimizi nasıl yükselticez? Çalıştım bugünlük bitti iş. Kapatıp yarını mı bekliyim yoksa başka şeyler yapabilirmiyim oyunda?

Ddrome
13-02-2010, 14:17
ekmeği kendi yer merak etmeyin. Eğer profilinize fotoğraf eklerseniz lvl atladığınızı göreceksiniz. lvl 2 olduktan sonra my place bölümündeki training kısmından askeri eğitiminizi yaparak puan kazanabilirsiniz. İlk günlerde pek yapacak birşey yok ama lvl 5 ten sonra cephelere savaşa gitmeye başlayabiliyorsunuz.

ecthelion
13-02-2010, 14:18
O değilde ben yönetim paneline girdim yanlışlıkla :angel:

d_erdem
13-02-2010, 14:52
ben turkiyeyi sectim yunan gorunuyorum cenral anatolia isgal altinda oldugu icinmi ??

sportinger
13-02-2010, 15:09
Bune ya paramızla şirket sahibi olamıyoz a.g. en az bir gün calışmamız lazım diyo iş veren yok mu bana.

hddsheriff
13-02-2010, 15:20
bende katıldım bakalım neymiş :)

ef186
13-02-2010, 15:27
ilginç bişeye benziyo :D

Yunanlılar 31 çeksinler anca tutuklarını alırlar gerçek hayatta ...

CallMeInsane
13-02-2010, 15:44
egeden girdim olaya unun görünüyoz iyimi nasıl halletcez onu

gambit49
13-02-2010, 16:08
yaw bendede yunan bayragi cıktı yaw :S ne yapmam lazim simdi

gambit49
13-02-2010, 16:13
hesabimi nasil kapatabilirm yunan oldum yaw

OmerRS
13-02-2010, 17:21
Aramızda yunan olan bir arkadaş varsa bi parça yollayabilir mi bana gümrükte sorun çıkmaz ayarlıcam herşeyi o zamana kadar yükselmiş olurum.

MuratB
13-02-2010, 17:31
ben türkiye den ege yi seçtim egeyi yunanistan mı ypmslar:(

-ER-
13-02-2010, 17:42
Kayıt oldum bende
kullan ıcı adım
ErelHukerek

-ER-
13-02-2010, 17:53
Pek birşey anlıyamadım yahu :D

Day Walker
13-02-2010, 18:00
gerçekte ülkeleri battı şerefsizlerin bırakın bari oyunda sevinsinler

-ER-
13-02-2010, 18:06
O08KWSd1Y7w

gambit49
13-02-2010, 18:10
oyundada sevinmesinler

gambit49
13-02-2010, 19:00
ben yunan oldum :S nasıl turk olucam
edit: bilet gerekliymis

Ddrome
13-02-2010, 19:18
arkadaşlar okadar çok yanlışlıkla yunan olan varki hepsine yetişmemiz nerdeyse imkansız. Biletlerde paralı. Lütfen oyuna katılan herkes şu msn adresini eklesin : Ddrome@hotmail.com . Yarın sizleri msnde karşılayıp tek tek ne yapacağınızı nasıl gelişeceğinizi anlatacağım yanlışlıkla yunan olarak oyuna başlayan arkadaşların Türkiye'ye mülteci olarak gelmesi ve türk vatandaşlığı alması için elimizden geleni yapacağız. Eğer hesabınızı kapatıp tekrar başlamak isterse lütfen gene aynı linki kullansın ki altınları kazanabilelim. Ayrıca bu işlemi yapan arkadaşlar admine not düşsünler (ingilizce olarak) yoksa multiipden banlanabilirler.

Ddrome
13-02-2010, 19:21
ayrıca www.erepublik.gen.tr dende bilgi alabilirsiniz.

Ddrome
14-02-2010, 12:01
Lütfen oyuna başlayıpta devam ettirmeyen arkadaşlar duruma hassasiyetle yaklaşsın yarından itibaren oyun Türkçe oluyor.

thedevil
15-02-2010, 21:42
Anca oyunda alırlar ztn, bırakın sevinsinler oyunda. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Üye yaptığın oyuncu başına birşey kazanıyormusun? Login için verdiğin link in sonunda nick in yazıyor?

buna çok güldüm Allah iyiliğini versin :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:icon_tup::icon_tup:::hehe::he he::hehe:

thedevil
15-02-2010, 21:46
arkadaşlar okadar çok yanlışlıkla yunan olan varki hepsine yetişmemiz nerdeyse imkansız. Biletlerde paralı. Lütfen oyuna katılan herkes şu msn adresini eklesin : Ddrome@hotmail.com . Yarın sizleri msnde karşılayıp tek tek ne yapacağınızı nasıl gelişeceğinizi anlatacağım yanlışlıkla yunan olarak oyuna başlayan arkadaşların Türkiye'ye mülteci olarak gelmesi ve türk vatandaşlığı alması için elimizden geleni yapacağız. Eğer hesabınızı kapatıp tekrar başlamak isterse lütfen gene aynı linki kullansın ki altınları kazanabilelim. Ayrıca bu işlemi yapan arkadaşlar admine not düşsünler (ingilizce olarak) yoksa multiipden banlanabilirler.

işte biz şimdiden sıçtık yanlışlıkla yunan olan arkadaşlar gelmesinler sonra problem olur özerklik istiyoruz açılım istiyorum derler :D:D:D

Ddrome
16-02-2010, 11:55
işte biz şimdiden sıçtık yanlışlıkla yunan olan arkadaşlar gelmesinler sonra problem olur özerklik istiyoruz açılım istiyorum derler :D:D:D

:D:D dün gece yunan son kalemiz olan akdenize saldırdı. Hayatlarının hatasıydı . Giderek güçleniyoruz yakında dökeriz denize :D

Alican
16-02-2010, 12:27
Bende katıldım akşam kısemt olursa oynarım

B.Aktepe
16-02-2010, 12:52
Bende katıldım. asker nasıl olucam :D

Ddrome
16-02-2010, 12:59
öcelikle şöyle başlıyorsunuz. job markete girip bir iş bulup çalışmaya başlayın. Hergün bir kere work demeniz yeterli. Level 2 olduktan sonra my places kısmıntan training yapmanız gerekiyor (her gün bir kere) lvl 5 den sonra asker olabiliyorsunuz. Milli savunma bakanlığından orduya katılım formunu doldurursanız. Görev yapacağınız birliği size yollarlar ve komutanınıza teslim olursunuz.

Alican
16-02-2010, 13:07
benım level 2 oldu bakalım şimdilik fazla sarmadı ama :D

Ddrome
16-02-2010, 13:11
lvl 6 ya kadar pek sarmaz zaten asıl ondan sonra başlıyor hareket :D

B.Aktepe
16-02-2010, 13:21
level 3 üm ben.

komando olmazsam bu oyunu bırakırım ahuauhahua:D

despe
16-02-2010, 13:34
level 3 üm ben.

komando olmazsam bu oyunu bırakırım ahuauhahua:D

darbe mi yapçan :D

powERS
16-02-2010, 14:03
bisey dicem neden egede anadoluda yunanıstan a baglı dıyo sımdı dırek turk olarak baslamak ıstıyorum ama egede olmak ıstıyorum nasıl olcak ?

Alican
16-02-2010, 14:08
bisey dicem neden egede anadoluda yunanıstan a baglı dıyo sımdı dırek turk olarak baslamak ıstıyorum ama egede olmak ıstıyorum nasıl olcak ?

Oraları kaybettık sanırsam oyunda :D

B.Aktepe
16-02-2010, 14:13
darbe mi yapçan :D

dabbe yapıcam :D

powERS
16-02-2010, 14:30
marmaradan girdim simdi calıstım da
ama oyunu nasıl turkcelestırıcez arkadaslar varmı bılen ?

Alican
16-02-2010, 14:32
marmaradan girdim simdi calıstım da
ama oyunu nasıl turkcelestırıcez arkadaslar varmı bılen ?

birazdan admin sana pm atar orda anlatıyor

powERS
16-02-2010, 14:43
anlatıyo geldı zaten hemende lınkler cırt olmus
turkıye sayfasına gırdım aktıvasyon gelmıo :S

Ddrome
16-02-2010, 15:03
Türkçe oyun yeni sisteme dahil olduğu için biraz zaman alabilir doğru düzgün çalışması.

Bu arada evet ege ve iç anadolu bölgesi yunan işgali altında. Dün gece Türkleri oyunda bitirecek son darbe için akdenize saldırdılar ama kolay kolay toparlayamayacakları bir darbe aldılar. İşte dünkü savaşla ilgili bir makale.

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır!

Bütün şartlar aleyhimizeydi..Ege'den sonra İçanadolu da kaybedilmiş,
iç karışıklıklar sebebiyle çoğu oyuncumuz ülkeden umudunu kesmişti..
başkanı olmayan ekonomisi güçsüz bir ülkeydik.Yunanistan savaşın erken saatlerinde zafer
çığlıkları atmaya başlamıştı bile.Gün içinde bu savaş bitmiştir diyen oyuncularımız da
vardı.Doğrusu çoğumuz bu düşünceyi içten içe kabulleniyorduk..Müttefiklerimizin çoğu
London'da bir kısmı ise Liaoning'de savaşıyordu..Bir nevi kendi kaderimizle baş başa
kalmıştık..

İçimizde azda olsa bu durumu kabullenemeyenlerimiz vardı.Birşeyler yapmak gerektiğini
söyleyen,Akdeniz düşerse ülkenin gideceğinin bilincinde olan oyuncularımız vardı.Kimi
olumsuz konuşan oyuncularımızı susturmaya çalıştı kimi umudu tükenen oyunculara umut
aşılamaya..Savaş gece 3.30 sularında bitecekdi,akşama kadar herkes birbirini örgütlemeye çalışıyordu,gecenin uykusuz geçeceği belliydi...

Birlik ve beraberliğimiz saatler geçtikçe pekişmeye başladı.!Silahlar dağıtıldı paralar
altınlar bağışlandı...Tek bir düşünce hakimdi,savaşı kaybetsek bile elimizden geleni ardımıza koymayacak Akdenizi Yunan'a ucuza vermeyecektik..Tanklarımız hazırlandı,herkese str'si nispetinde silahlar verildi,bütün imkanlar seferber edildi..Saat gece 00 ve 01 arasında sabah işe gidecek abilerimiz okula gidecek kardeşlerimiz gece tekrar kalkmak üzere yataklarına gittiler..Oyunda kalacak olan arkadaşlara 3:15 de kendilerini uyandırmak üzere telefonlarını verdiler..

Bizim bu çabalarımız müttefiklerimizin de dikkatlerini celbetti.Onlar da Akdeniz'in ucuz
olmadığını anladılar.Gazetelerimizde müttefiklerden yardım isteyen makaleler yayınlandı.
Çağrılar tam vaktinde müttefiklerimize ulaşmıştı.Doğrusu london ve lioaning savaşlarının
garantilenmiş olması rüzgarın bizim lehimize dönmesini sağlamıştı..Rusların ve Sırpların
müthiş çabalarıyla -100kdaki duvar yukarı tırmanmaya başladı..

Saatler ilerledikçe karşı saldırılarımız çoğalıyor heyecanımız katlanıyordu.
500k vuracak tanklarımız hazırdı,ama kimse Yunanistanın nasıl bir tepki vereceğini
kestiremiyordu..Daha önce uyuyan arkadaşlarımız birbir uyanıp siperlerinin başına gelmeye başladılar..

Gecenin kör bir vaktinde burda msn başında birbirini motive eden insanlar vardı,
herkes inanmıştı..Kaybetsek bile böyle kaybedelim dedirtmiştik herkese..
Duvar 600k nın üstüne çıktığında çoğumuz rahatlamıştı,karşı tarafın hamlesine
karşılık verecek gücü toparlamış bekliyorduk..Göztepe İntikam Tugayı üyeleri
birbirinin silah ihtiyacını karşılıyor,daha önce savaşmış arkadaşlarını giftleyerek
bir nevi yaralarını sarıyor son anda eğer gerekirse kamikaze için bütün hazırlıklarını
yapıyordu...

Herbiri ülkenin farklı yerlerinden hatta yurtdışından bağlanan erkeği bayanı
tüm oyuncularımız sanki ellerini yanındaki arkadaşın omzuna koymuş saldırı anını
bekliyordu.Kazanılması gereken bir milli maçın uzatma dakikaları oynanıyordu adeta..
Yürek dayanmazdı bu duruma...

İspanyolların karşı saldırları başladı önce duvar iniyordu 575k 550k 500k...
geri sayımlar hızlandıkça heyecan artıyor,kararlaştırılan 350k'lk duvar sınırı için
herkes bekliyordu..Tanklarımız yanında silahlarını kuşanmış 4-5 strlik oyuncularımız
da vardı,herkes elinden geleni yapacaktı..Yunanlılar ve diğer Eden ülkeleri vurmaya
başladı duvar 430 lara inmişti.İçimizden birkaç arkadaş bu saldırılara karşılık verdi.
Bu arada müttefiklerimizin de destekleri sürüyodu,karşı tokadı yiyen Eden duraksadı
pabucun pahalı olduğunu anladılar..Duvar 450k sınırına tekrar çekildi,umutları tükenen
artık bizler değil eden ve Yunanistandı..ve saniyeler tükendi,zafer çığlığı atma sırası
bizdeydi..Tanklarımız kullanmadan extra gold yakmadan kurtulmuştu vatan toprağı..

Bizler Göztepe İntikam Tugayı olarak vatanın birlik ve beraberliği için ter dökmüş bütün
oyuncularımıza ve bizden desteklerini eksik etmeyen müttefik ülkelere sonsuz teşekkür
ediyoruz.

Darısı Biz Göztepe'liler için çok ayrı bir anlam taşıyan Ege Bölgesi'nin başına..

Mr.K
16-02-2010, 15:52
aboo olaya gel:D

hddsheriff
16-02-2010, 17:49
script yükleyince mi Türkçe olacak oyun ?

powERS
16-02-2010, 20:04
hakkaten turkce ıstıorum nası olcak?

powERS
18-02-2010, 20:09
ee yokmu yardımcı olcak ?

Ddrome
19-02-2010, 22:55
üstadım geç gördüm özür dilerim. Türkçe paketini hala oturtamadı adminler beklemedeyiz.

Yekta
19-02-2010, 23:48
4. leveldayım da çalışmak ve trainingden başka yapılacak birşey yok mu şu anlık? :D

Mutu
19-02-2010, 23:56
4. leveldayım da çalışmak ve trainingden başka yapılacak birşey yok mu şu anlık? :D

Sanırım yok ben soygun girişiminde bulundum ama basarısız oldum ehehe:D

http://www.erepublik.com/en/referrer/muratuncer

Birazda benim linkten üye olun altın gelsin , daha çabuk ilerleyelim :icon_tup::hahaha:

Yunanlılar yine saldırmış , giremiyorum savasa kötü oldum :mad: :hahaha:

Mutu
19-02-2010, 23:59
Anaa şirket işten kovmuş beni , vay çakal tazminatta vermedi :@

FUA
20-02-2010, 00:25
paylasim icin tesekkurler:) basladık yurt savunmada calısmaya...

Mutu
20-02-2010, 13:12
http://i48.tinypic.com/2gv291l.jpg

polo_cup
20-02-2010, 13:29
oyuna katıldım çok güzel bi oyuna benziyor. bizim ülkemizde online oyun oynayan çok kişi var onlar dahil olursa daha güzel olur Osmanlı gibi yükseliriz ;)