Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf MK1 Önerileri
Arkadaşlar benim pedere işe gidip gelirken binmesi için az yakan ucuz bi araç ararken tüm yönlerin dizel golf Mk1 e dönmesi sonucu sizlere bi danışayım dedim. sahibindende biraz araştırdım 2 3 araba biraz kafama yattı. işte linkleri:
http://www.sahibinden.com/275000_golf_bd_1980_model-28WQQaXQQ21067457WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/ne_muhendisten_ne_doktordan_hayranindan_golf-35WQQaXQQ18435569WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/tasarruflu_golf_1_3_dizel_-65WQQaXQQ19909450WQQpXQQdisplayitem
sonuncusunu çok önemsemesem de ilk iki tercih arasında kaldım. ikisi de 5 vitesi. kocaelinde olan turbo dizel ayrıca. fiyatlar da yakın.
şimdi sizce alınası bir araç mı. sorun çıkarır mı. temizleyip basıp ofset jantla cörmın olur mu :)) kısaca binilir mi.
bi de sizin tavsiye edeceğiniz çevrenizde olan var mı. 5bin e kadar bütçem var. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
Bence dizel al kırsal motorini de bas. German merman yaparsın nasılsa. :D
Çok sesli çalışıyo eski dizeller yaw kafa şişirir:D
Çok sesli çalışıyo eski dizeller yaw kafa şişirir:D
Şimdilik öyle binsin sonra atar yeni nesil. Bence bu benzin fiyatlarıyla en iyisi bu. ;):icon_tup:
gambit49
14-02-2010, 12:45
bencede ilk planda alip :D pasalar gibi gezilecek arac
aslında fiyat biraz daha çıkılırsa 1.2 ford ka alınıp tüplenebilir , golf1 kadar az yakarmı sanmıyorum ama odbi alternatif...
Sefa_vts
14-02-2010, 13:23
tdi yerine turbosuz dizel tavsiye ederim.. Araştırdığım kadarıyla..
4 kapılı olacak mebcur. aile spec :D ka klasman dışı kalıyor bu durumda. yok mu böyle çevrenizde filan. german style yaygınlaşalı golf bulamaz olduk yaw :)
MK1&MK2 Golf'lerin durumu BBS RS'lerin ve VTI'ların durumuna dönecek bu gidişle. ;) Doktor korkuyorum :D
Bence Saxo 1.5 Dizel bak daha mantıklı. Fiyatları -10 arası değişiyor. Otelde bi arakadaşımda var Mersine gidip geliyo sürekli. Tek depo ordan buraya geldi burdada 2 Kere Beylikdüzü Taksim yaptı :D
Bence Saxo 1.5 Dizel bak daha mantıklı. Fiyatları -10 arası değişiyor. Otelde bi arakadaşımda var Mersine gidip geliyo sürekli. Tek depo ordan buraya geldi burdada 2 Kere Beylikdüzü Taksim yaptı :D
deposu cokmu buyuk acaba?
deposu cokmu buyuk acaba?
Yok abi eleman fazlasıyla memur spec 90'ı geçmez :)
MK1&MK2 Golf'lerin durumu BBS RS'lerin ve VTI'ların durumuna dönecek bu gidişle. ;) Doktor korkuyorum :D
4 5 tane alıp kapalıya çekelim şimdiden. Zamanında el birliğiyle RS'leri uyandırdık, buna geç kalmayalım Onuralp.:p
4 5 tane alıp kapalıya çekelim şimdiden. Zamanında el birliğiyle RS'leri uyandırdık, buna geç kalmayalım Onuralp.:p
Yok ya bence hiç öyle yapmayalım. :D
Vatandaş alabilsin bizim arabaları sonra Ferrari'lerle karşılaştırmayalım bizde. ;)
:D:D:D:D:D
valla düşünmeden alınacak araçlar.bizim pederde diyo 2-3 bin tl ye bulursam bitane alacam.çarşıya pazara gider geliriz dio.kafamada yatmadı değil hani.bitanede bana alalım ozaman dedim:D sen onuda parmaklan heryerine bişe yapan dedi.egzoz takan filtre takarsın anasını s...sin dedi.ya dizel o ne egzozu egzoza gerek yok dedim ama mantıklı yani.150cc scooter kadar harcama yapıyor.neden olmasın
1100cc LPG'li de koklar. :)