Orijinalini görmek için tıklayınız : Anltalya'lılar DİKKAT!!!
ocean0636
14-02-2010, 19:19
Cuma günü sabah 9.00'da yuzuncu yılda 1500rpm 60km ıle falan sol şeritten gayet efendi bi şekilde gıderken sağ cepte bayaa bir polis vardı motorlu bayaa bır baktılar sonra tam şarampoldekı altgecıte gırmeden arkamdan motorla geldı yanıma benı takıp et dedı alt gecıte gırmeden hemen saga cektırdı.Egzozdan durdurdum dedı, filme kadar geldı konu sonuç olarak egzoz+filmden toplam 550tl cezayı kesti üstüne birde sürücü camındaki filmi anahtarla yırttı, boyle sokuceksın dıye ogreterek soktu ve kalanınıda sen sokersın artık dedı gitti. Egzozum oem seklınde olmasına ragmen bi<işe yaramadı(silencer takılı degıldı). İşte bu araç bu fılmlerle ve egzozla trafıkten men falan dedı. Cumartesı gunude baska bı arkadas egzozdan aynı yerde ceza yemiş. Genellikle sabahları ve akşam uzerı yuzuncu yıl-saşarampol cıvarlarında egzozda çok sıkı denetım var. İştediğiniz kadar boşa alın debriyaja basın farketmiyor maalesef. Bu yolları cok kullanıyorsanız aklınızda bulunsun bu saatlerde sakat oluyor..
Daha önce pek çok konuda konuşuldu ama söylemeden edemicem o kadar farı,stobu yanmayan,frenı tutmayan trafıge cıkması sakıncalı, kazaya sebebiyet verecek araç var onlara hıc bısey olmaz. Ancak bizler araçlarımıza o kadar ozenıyoruz vergısını verıp yasal yollardan aldığımız bazı parçaları takıyoruz diye cezayı yeriz,nasıl iş anlamadım gitti..
turbo&quattro
14-02-2010, 19:23
Trafikte canli bomba gibi gezen fari,stobu olmayan araclara ne zaman karismaya baslayacaklar acaba? Takmislar egzosta cam filmine gereksiz bir ton seye..
gecmis olsun.
geçmiş olsun
yalnız benim camımı veya filmimi anahtarla çizicek polise gittiği yere kadar yapacağımı yapardım..
geçmiş olsun .. msnden yazmışsın da pc başında yoktum üzüldüm görünce ..
bu tarz polisler hakkında gerçekten hiç iyi düşüncelere sahip değilim ..
ocean0636
14-02-2010, 19:28
geçmiş olsun
yalnız benim camımı veya filmimi anahtarla çizicek polise gittiği yere kadar yapacağımı yapardım..
Bende aynı dusuncedeydım fakat Ant. çok kuccuk bır yer araç ve plaka bır mimlenirse satmadan kurtulma şansın yok. Çok iddalaşırsanda ceset torban,yangın tüpüne kadar ceza yersin maalesef:(
ceset torbası nedir ya.İlk defa duyuyorum.Ben ehliyeti aldıgımda ceset torbası diye bişey söylemediler yeni mi çıktı bu:)
ocean0636
14-02-2010, 19:32
ceset torbası nedir ya.İlk defa duyuyorum.Ben ehliyeti aldıgımda ceset torbası diye bişey söylemediler yeni mi çıktı bu:)
Evet polis isterse arabanda ceset torbası yangın tüpü yok diye ceza kesebilir..
ahmet3425
14-02-2010, 19:35
öncelikle gecmis olsun
ama ne olursa olsun benim arabamın camını anahtarla cizemez ona kimse bu hakkı vermedi ondan sonra polisle vatandas kavga etti diyorlar nasıl etmesin boyle artistler varken
ona verilen yetki yasadısı bisey varsa ceza yazmaktır.
e bulundurun arkadaşlar sizde çok pahalı şeyler degil ve gereklı,
olay yaklaşım tarzınızdadır aslen biraz bildiğiniz gibi aracın hiç bir tarafına dokunamazlar hiçbirşey yapamazlar
üstüne üstlük cam filminden aracı ilk defasında bağlayamazlar ceza ve akabinde belli bir süre izinden sonra bağlayabilirler..
başıma gelen olayda cam filminden idi aynı hamleyi bana yapmaya kalkarken sen kimsinden girip zabıt tutturmaya kadar götürüyodumki olayı bu sefer olay terse döndü hiç birşey yapamadan gitti..
polislerle muhatap olmamak en ideali kes cezamı konuşma tarzı yaklaşım iyidir sen ona dokunamazsın oda sana dokunamaz Antalya küçük bi yer değil
alttan aldıkça üstünüze gelmeyi severler ama hakkınızı aradıkça ( diklendikçe değil ) susmayı çekilmeyi zora geldilermi kaçmayı severler..
cezan neyse keser kanunlara göre suçun belli ama fazlasını yapamaz durum nettir
sittin sene sana hiç bişey yapamaz
neyse geçmiş olsun..
ocean0636
14-02-2010, 19:41
olay yaklaşım tarzınızdadır aslen biraz bildiğiniz gibi aracın hiç bir tarafına dokunamazlar hiçbirşey yapamazlar
üstüne üstlük cam filminden aracı ilk defasında bağlayamazlar ceza ve akabinde belli bir süre izinden sonra bağlayabilirler..
başıma gelen olayda cam filminden idi aynı hamleyi bana yapmaya kalkarken sen kimsinden girip zabıt tutturmaya kadar götürüyodumki olayı bu sefer olay terse döndü hiç birşey yapamadan gitti..
polislerle muhatap olmamak en ideali kes cezamı konuşma tarzı yaklaşım iyidir sen ona dokunamazsın oda sana dokunamaz Antalya küçük bi yer değil
alttan aldıkça üstünüze gelmeyi severler ama hakkınızı aradıkça ( diklendikçe değil ) susmayı çekilmeyi zora geldilermi kaçmayı severler..
cezan neyse keser kanunlara göre suçun belli ama fazlasını yapamaz durum nettir
sittin sene sana hiç bişey yapamaz
neyse geçmiş olsun..
. Sert konusunca daha kotu oluyor ama. Hakkımı aradım elımden geldıgınce ama takmış durumdaydı.Hayatım boyunca kımseye konusmadıgım kadar kıbar konustum alttan aldım yalvardım resmen resmen ceza kesmemesı ıcın ama ıse yaramadı en ufak bır agresıf tavırda bulunmadım bıle sureklı suyuna gıtmeye çalıştım..
sızı trafıkten cekemezler eger park ıhlalı alkollu ve trafıgı tehlıkeye atıcak bır davranısınz yok ıse sadece ceza yazabılır men edemez trafıkten cam fılmı ve eksoz ıcın arabanıza kesınlıkle el atıp sagını solunu yırtıp cızemez.
yapmanız gereken eger bu sekılde davrandıgı zaman sızde ona aynı sekılde davrancaksınız hıc bır sekılde yuruyen arabayı cekemezler ancak yanınıza polıs memuru verırler ve aracların cekıldıgı yere kadar memurla gıdersınız.
polısın hıc bır sekılde ceza yazma dısında eger trafıgı tehlıkeye atıcak bı davranıs yok ıse sıze bu sekılde davranma hakkı yoktur
Tuning055
14-02-2010, 19:54
geçmiş olsun kanka ya:(
öncelikle geçmiş olsun. böyle durumlarda videoya çekmek daha mantıklı. çıkar cep telefonunu kaydet videoya o memurun görüntüsünü çizdiği camı yada çekebiliyosan filmi çizerken kaydını al. sonra savcılığa suç duyurusunda bulun kanıtınla birlikte. bak bakalım o artislenen polis kuzu oluyomu olmuyomu. HAKKINI ARAA...
ocean0636
14-02-2010, 19:59
sızı trafıkten cekemezler eger park ıhlalı alkollu ve trafıgı tehlıkeye atıcak bır davranısınz yok ıse sadece ceza yazabılır men edemez trafıkten cam fılmı ve eksoz ıcın arabanıza kesınlıkle el atıp sagını solunu yırtıp cızemez.
yapmanız gereken eger bu sekılde davrandıgı zaman sızde ona aynı sekılde davrancaksınız hıc bır sekılde yuruyen arabayı cekemezler ancak yanınıza polıs memuru verırler ve aracların cekıldıgı yere kadar memurla gıdersınız.
polısın hıc bır sekılde ceza yazma dısında eger trafıgı tehlıkeye atıcak bı davranıs yok ıse sıze bu sekılde davranma hakkı yoktur
Yetkılerı cok genışledı dıye cok efendı davrandım ama bır dahakı sefere ıyıce hakkımı ararım artık..
neyın yetkısı ? hıc bır yetkısı yok sadece ceza keser yol verır gıdersın baska ne yapabılır ? camındakı fılmı cızemez arabana dokunamaz sana sert konusamaz neyın yetkısı bızler böle iyice sineye cektıkce onlar dahada arsızlasıyorlar.
ocean0636
14-02-2010, 20:09
neyın yetkısı ? hıc bır yetkısı yok sadece ceza keser yol verır gıdersın baska ne yapabılır ? camındakı fılmı cızemez arabana dokunamaz sana sert konusamaz neyın yetkısı bızler böle iyice sineye cektıkce onlar dahada arsızlasıyorlar.
Yanı artık trafık polısı olmasına gerek yok bı polısın sana ceza kesmesı ıcın e antalya kucuk yer ***** plakayı ezberletırsen adım bası yersın cezayı..
haklısın kardeşim katılıyorum. böyle durumlarla karşılaştığınız an videoya çekmek en mantıklısı. çok güzel delil. hemen suç duyurusu yapacaksın. bidaha böyle davranabiliyolarmı. hakkını arıyacaksın sonuna kadar.....;) herkes böyle hakkını ararsa kimse bidaha bu şekil davranamaz hiç kimseye...
ocean0636
14-02-2010, 20:11
haklısın kardeşim katılıyorum. böyle durumlarla karşılaştığınız an videoya çekmek en mantıklısı. çok güzel delil. hemen suç duyurusu yapacaksın. bidaha böyle davranabiliyolarmı. hakkını arıyacaksın sonuna kadar.....;)
Orası oylede daha once basımızdan gectıgınden bılıyorum plaka mimlendimi artık işin zor arabayı stock yapmadıgın surece sureklı ceza yersın
Orası oylede daha once basımızdan gectıgınden bılıyorum plaka mimlendimi artık işin zor arabayı stock yapmadıgın surece sureklı ceza yersın
bu memlekette sen hakkını aramazsan ben hakkımı aramazsam tabiki bu şekilde plakalarda mimlenir istedikleri gibi kudururlar değilmi?? ama haklısın burası türkiye. kenara çekilip oturalım yediğimiz cezayı paşalar gibi ödüyelim ses çıkarmıyalım. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın. YAŞASIN TÜRKİYE ZİHNİYETİ...
ocean0636
14-02-2010, 20:15
bu memlekette sen hakkını aramazsan ben hakkımı aramazsam tabiki bu şekilde plakalarda mimlenir istedikleri gibi kudururlar değilmi??
Tabı kıde ama kuzenımde astra vardı cul30 konyaaltından-laraya gıdene kadar 3 kere durduruldugumuzu bılıyorum. O da sureklı hakkını arar, oraya buraya tel açar tanıdık devreye koyar polısle dalaşıp dururdu bu da çok dert ama...
çok geçmiiş olsun dosstum çok fazla ceza yazmış senin filmler 2 kattı dimi ince filmde fazla problem olmaz gibi geliyo bana ama ters polise denk geldimi kötü
ocean0636
14-02-2010, 20:30
çok geçmiiş olsun dosstum çok fazla ceza yazmış senin filmler 2 kattı dimi ince filmde fazla problem olmaz gibi geliyo bana ama ters polise denk geldimi kötü
Eyw. Saolasın ewt filmler 2kattı, ewt polısten polıse çoooooooooooooook fark var..
mgnPower
14-02-2010, 20:59
benim aracimda var ceset torbasi ,her sene bakimini yaptirdigim yeni tarihli ve calisir durumda yangin tupu ,cekme halati ,takoz ,biri tam tesekkullu olmak uzere iki tane ilk yardim cantasi ,reflektor ,kriko ,bijon anahtari ,benzin bidonu ve yikama malzemeleri. vergi borcum trafik cezam yok egzostum standart aracimda film disinda hic bi eksik kusur hata vs: yok lakin gel gorki film yuzunden parka cekilmekten men edilmekden ve uygulamalardan kurtulmak icin hep bir nufuz kullanmak zorunda kaliyorum. cok sukur bugunlerimizede.
firat_07
14-02-2010, 21:05
kardeşim senin gözünü kim korkuttu böyle :D bizde antalyada araba kullanıyoruz belki bi araba parasıda ceza ödemişligim var ama hiç bi polis bu zamana kadar arabama dokunamadı en fazla cezamı yazıp gönderdi plaka mimlenmesi de ne adamlar vti ile 3 sokak beni kovaladı durmadım bile arkamdan 118 tl ceza geldi bidahada kimse durdurup o olayla ilgili bişey demedi yani alttan almıcaksın
Antalyalogy
14-02-2010, 21:10
Çok geçmiş olsun...Vanalı egzos ve etrafta kimseler yokken açılacak başka çözüm yok...Ne yazıkki.
Bu arada şehir içinde inanılmaz bir şekilde cep telefonu ve emniyet kemeri kontrolu var..Hiç olmıyacak yerlerde denetim var ..Dikkat edin..
ocean0636
14-02-2010, 21:11
kardeşim senin gözünü kim korkuttu böyle :D bizde antalyada araba kullanıyoruz belki bi araba parasıda ceza ödemişligim var ama hiç bi polis bu zamana kadar arabama dokunamadı en fazla cezamı yazıp gönderdi plaka mimlenmesi de ne adamlar vti ile 3 sokak beni kovaladı durmadım bile arkamdan 118 tl ceza geldi bidahada kimse durdurup o olayla ilgili bişey demedi yani alttan almıcaksın
Hmm birazda şans ısı bahsettigim kuzenin astra zannında Coşkun Abi vardı ama sonradan onla Abi Kardeş olduk :D
firat_07
14-02-2010, 21:13
oo çoşkun .zeki kankalarımız artık sırtımız yere gelmiyor zaten sende biraz çevren edinmeye bak ama senina rabanın bi ofsayt durumu yok yani bizim arabalar direk ofsayt 10 tane arabanın içinden seçiyo çakallar seninki birazda talihsizlik
Gokhan43
Mert geçmiş olsun.MSN'de anlatmıştım başıma gelen olayı.
Polisin suyundan gidince de olmuyor onu anladım ben.Diklensen ayrı bi bela zaten.Bilmiyorum napıp ne edicez...
ocean0636
Çok geçmiş olsun...Vanalı egzos ve etrafta kimseler yokken açılacak başka çözüm yok...Ne yazıkki.
Eyw. saol Abi, Vanalida da aracın icinde düğme ariyomus bu defa sanırım bulamazsa sorun yok ama..
AllTerrain
14-02-2010, 21:14
bence polis hakkinda ben pek konusmiyim son sefer pek hayirli olmadi benim icin ama icimde dokecek cok sey var =)
ocean0636
14-02-2010, 21:16
oo çoşkun .zeki kankalarımız artık sırtımız yere gelmiyor zaten sende biraz çevren edinmeye bak ama senina rabanın bi ofsayt durumu yok yani bizim arabalar direk ofsayt 10 tane arabanın içinden seçiyo çakallar seninki birazda talihsizlik
Coşkun Abi İst.'a gitmemişmiydi? Benim en filmler en büyük ofsayt..
ocean0636
14-02-2010, 21:18
Mert geçmiş olsun.MSN'de anlatmıştım başıma gelen olayı.
Polisin suyundan gidince de olmuyor onu anladım ben.Diklensen ayrı bi bela zaten.Bilmiyorum napıp ne edicez...
Saol Gökhan, valla bende bilmiyorum ama bu durumda heralde en iyisi motorlulardan polis arkadaş edinmek :D
Gokhan43
14-02-2010, 21:22
Saol Gökhan, valla bende bilmiyorum ama bu durumda heralde en iyisi motorlulardan polis arkadaş edinmek :D
Valla motorlu motorsuz ama illa ki bi tanıdık edinmek lazım sanırım :D
ocean0636
14-02-2010, 21:46
bence polis hakkinda ben pek konusmiyim son sefer pek hayirli olmadi benim icin ama icimde dokecek cok sey var =)
Öyle ama içinde kalması en iyisi yoksa bu düzene diyecek çok şey var :)
ocean0636
14-02-2010, 21:47
Valla motorlu motorsuz ama illa ki bi tanıdık edinmek lazım sanırım :D
Evet kesinlikle şart:D
Bu arada şehir içinde inanılmaz bir şekilde cep telefonu ve emniyet kemeri kontrolu var..Hiç olmıyacak yerlerde denetim var ..Dikkat edin..
valla dikkat edin,polisler tepe lambalarını kapatıp takip ediyorlar,sonra ilk lambada sürpriz yapıyorlar,bazılarıda eve kadar takıp ediyorlar,diğer iller nasıl bilmıyorum ama,son 1-2 aydır antalyada çok sıkı denetım var,özellıkle emnıyet kemerı konusunda,egsoz film zaten hakgetire
ocean0636
14-02-2010, 23:24
valla dikkat edin,polisler tepe lambalarını kapatıp takip ediyorlar,sonra ilk lambada sürpriz yapıyorlar,bazılarıda eve kadar takıp ediyorlar,diğer iller nasıl bilmıyorum ama,son 1-2 aydır antalyada çok sıkı denetım var,özellıkle emnıyet kemerı konusunda,egsoz film zaten hakgetire
Evet 1-2 aydır iyice arttı. Bu gün hele her yer polis ışıklar-güllekte falan emniyet kemeri kontrolü vardı. Ahh eski günler nerde rahat rahat gazlardık her yerde sıkıntı stres yoktu..
07 db 408
15-02-2010, 23:59
geçmiş olsun arkadaş gücü yeten yetene valla tutturan geçiriyo
dragon07
16-02-2010, 00:02
metin usta emniyet kemerini tak dedi yanıma oturdu bana bişiy olmaz dedim :D
2-3 dk sonra cevirmeye girdik ama yalan dolan yırttık :D uheuehu
dedim benim emniyet kemerim takılı...
ozaman yanındakine yazıcaz dedi:D
o hiç yazdırmaz onunda takılı dedim
bende kemer takılı degildi ama üstüm siyahtı anlayamadılar :D
s.alican
16-02-2010, 00:07
Cuma günü sabah 9.00'da yuzuncu yılda 1500rpm 60km ıle falan sol şeritten gayet efendi bi şekilde gıderken sağ cepte bayaa bir polis vardı motorlu bayaa bır baktılar sonra tam şarampoldekı altgecıte gırmeden arkamdan motorla geldı yanıma benı takıp et dedı alt gecıte gırmeden hemen saga cektırdı.Egzozdan durdurdum dedı, filme kadar geldı konu sonuç olarak egzoz+filmden toplam 550tl cezayı kesti üstüne birde sürücü camındaki filmi anahtarla yırttı, boyle sokuceksın dıye ogreterek soktu ve kalanınıda sen sokersın artık dedı gitti. Egzozum oem seklınde olmasına ragmen bi<işe yaramadı(silencer takılı degıldı). İşte bu araç bu fılmlerle ve egzozla trafıkten men falan dedı. Cumartesı gunude baska bı arkadas egzozdan aynı yerde ceza yemiş. Genellikle sabahları ve akşam uzerı yuzuncu yıl-saşarampol cıvarlarında egzozda çok sıkı denetım var. İştediğiniz kadar boşa alın debriyaja basın farketmiyor maalesef. Bu yolları cok kullanıyorsanız aklınızda bulunsun bu saatlerde sakat oluyor..
Daha önce pek çok konuda konuşuldu ama söylemeden edemicem o kadar farı,stobu yanmayan,frenı tutmayan trafıge cıkması sakıncalı, kazaya sebebiyet verecek araç var onlara hıc bısey olmaz. Ancak bizler araçlarımıza o kadar ozenıyoruz vergısını verıp yasal yollardan aldığımız bazı parçaları takıyoruz diye cezayı yeriz,nasıl iş anlamadım gitti..
Ben şarampolde oturuorum napıcam peki :D:D yazık vallahi yaa gerçekten amaçları ne anlamadım dediniz gibi sokakta farsız stopsuz gezenler ne olucak merak ediyorum
antalyadaki gereksiz denetim ne istanbulda var ne ankarada var çok tuhaf ve gereksiz hepside nypd havalarında
antalyadaki gereksiz denetim ne istanbulda var ne ankarada var çok tuhaf ve gereksiz hepside nypd havalarında
ufak yerde çok aç kalıyorlar büyükşehirdeki meslektaşları gibi değil
Olması gereken bu aslında yasak olan şey yapamayacaz. Yasaksa yasaktır cezası ne ise kesilmeli gel görki millet neler yapıyor o kadar aksaklık içerisinde cam filmine takılmışlar.
Bir olay anlatayım Audimin 8 ay boyunca muayenesini yaptırmadım. tam tamına 8 ay muayenesiz gezdim ve bu süre zarfında en az 100 kez çevirmeye girdim. Her defasında cam filmi için bi ton laf etti ceza kesti. Sonunda öyle artist bi polis denk geldiki cam filminden arabayı bağlayacam gibi laflar etti.
Bende bağla bağlayabiliyosan hodri meydan dedim. 15 dk bağıra bağıra kavga ettik ekip otosu çağırdı allahtan gelen ekipteki polisler tanıdık çıktı bişey yapamadı. Bana dediki ben dedi diğer polisler gibi değilim görürürm ve affetmem dedi o an yine sinirlendim direk "ulan sen yolunu bulmaya calışıyosun görürmüş dürüstmüş adam gibi ruhsatı bile incelemedin incelesen 8 aydır bu arabanın muayenesi olmadığını görürdün adam gibi sebebin olurdu. sen direk camdaki filme taktın kafayı belki bi yol bulurum diğe" dedim hepsi sapıttı. Trafik polisi bişey yapamadan gitti sonra ekipteki tanıdık polislerle çamlıcaya çıktık muhabbet ederiz diğe hepsi de bu şerefsizdir bu ve bunun gibiler devlet maaşıyla doymuyor o yüzden böyle yapıyorlar demişlerdi.
G.S.İ_07
16-02-2010, 01:15
Öncelikle geçmiş olsun sana, bu son haftalardır kontrollerin gerkisz artmasına bende anlam veremedim geçen pazar lauranın orda ışıklarda beklerken müzik dinliyordum bass yok bişiey yok trafik geldi tesisat mı var diyor baktım şöyle bir acelem de var yok dedim gülümsedim hafif tamam dedi sonra bastım gittim ne yapmaya çalışıyor bunlar
ülkede tüv var taktığımız parçaların üzerinde tüv certified yazar ama yasak yasaktır evet
valla ister iyi konuş ister ters konuş karşındaki polise kalmış
ben gece 12 de asayiş çevirmesine gitmiştim trafik ekibi çagırdı araba trafikten men edildi :D
film varsa cezaya yapacak birşey yok şuanda film var çevirirse konuşurum olmadı cezayı yeriz bu kadar basit
burdaki yanlışlık arabasında 1 numaralı film olanla 3 numara olup ön cam filmi olan arasındaki farka bakmaları gerekir
trafikte bakın bazı araçlar b.kunu çıkartıyolar
geçmiş olsun
Viper_Si
16-02-2010, 03:04
Valla geçmiş olsun, benim anlamadığım;
Bu güzel ülkemizde:
1-Bu egsoz ve cam filmini rahatça satın alabiliyorsun
2-Bu egsoz ve cam filmini satan adamdan vergi alıyorsun
3-Egsoz ve cam filmi alırken vergi veriyorsun
Ama ne hikmetse ülkede satışı serbest vergisi verilen araç için olan bu malzemeleri aracına taktığında ceza yiyorsun...!
oncelıkle gecmıs olsun bır kac ay once benımde basıma geldı.aracın suan trafıkten men gozukuyordur eger bır daha cevırmeye gırersen men oldugu anlasılır ve aracını baglarlar.sana tavsıyem bır an once egsoz ve cam fılmlerını sokturup trafık sube mudurlugunde men olayını kaldırman yoksa basın gercekten cokk agrır.
Antalya polisi beni, bende onları cok severim :D Egzozdan durduran polise en son " tepede koca kanadı o kadar para verip aldım onu görmüyorsun 50 liralık egzozamı laf ediyosun" diyince baya sasırmıstı arkadas :D Ha Birde polis motorunun bulunduğu göbekte donut yapınca ceza yemiştim :D
Valla geçmiş olsun, benim anlamadığım;
Bu güzel ülkemizde:
1-Bu egsoz ve cam filmini rahatça satın alabiliyorsun
2-Bu egsoz ve cam filmini satan adamdan vergi alıyorsun
3-Egsoz ve cam filmi alırken vergi veriyorsun
Ama ne hikmetse ülkede satışı serbest vergisi verilen araç için olan bu malzemeleri aracına taktığında ceza yiyorsun...!
asıl büyük sorun bu zaten. Yıllardır cevapları verilemiyor. Herkes kafasına göre takılıyo. Şu torpil ne mübarek şey arkadaş işlemediği yer ve durum yok :) Büyük geçmiş olsun sanada. Bende şuanlar filmelrden yırtıyorum. Sebebide 5 senelik film olup yarısının gitmiş olması :)
öncelikle geçmiş olsun yazık diyorum başka bişey demiyorum yalnız 550 tl ceza bu kadar yükseldimi ya bana eksozdan 118 tl kestiler ayrıcam memurun o filmi yırtma hakkı yok
geçmiş olsun şarampolde baya çevirme oluyor bu aralar:S toplanıp başkanlığa kadar çıkmak lazım bnce:):)
thedevil
16-02-2010, 12:29
e bulundurun arkadaşlar sizde çok pahalı şeyler degil ve gereklı,
ne yani ölürüz diye arabanın arkasında ceset torbasımı taşıcaz ben onu yıllar önce çıkarılmış ve kaldırılmış bi kanun olarak biliyordum ama hala devam ediyormuş demekki ama şuan öyle küfr ediyorumki inanın heryerleri sızlıyordur şaka değil harbiden sızlıyordur
ben hep alt gecitleri kullanıyordum bir yere gidecegimde şehir içine daha bir kere girmedim,meğer tamda olayın göbeğinden geciyomusumda haberim yokmuş.dikkatli olmakta fayda var iyice abarttılar cünkü.gecmiş olsun kardeş.
şu ara polislere hediye dağıtıyorlar ellerine koz vermeyin.nerden ceza yazsak diye bakıyorlar :)
Farları açık olmadan seyir yapan bir aracı gören polis memuru bir şey yapmıyor;
Ancak onun arkasından gelen egzoslu ve xenon farlı aracı hemen durduruyor..
Ülkemizde artık bazı şeylerin degişmesi lazım.Camda film olunca ne oluyor yani onu anlamadım?Yasak belki ama yasagın gerekçesi ne?Adam içerde fuhuş mu düzenliyor diye düşünüyolar acaba?Başka ne yüzden camlara filmi yasaklar bir zihniyet?Fuhuş tarzı şeylerden çekiniyorlarsa tonlarca ev var onlara baskın yapsınlar..
Efendim egzos yasakmış..Niye yasak efendim?Sorunca belli bir açıklaması yok YASAK işte diyip geçiştiriyor..
Bana kalırsa aracını efendi efendi kullanıp,diger aracların ve yayaların canlarını mallarını tehlikeye atmadıgı sürece o araca ceza yazılmamalı..
Bıraksınlar artık böyle komedi cezaları;insan arabasıyla gezmeye çıkınca acaba polis ceza yazar mı diye korkarak çıkıyor..Benim bir elim sis farı kapatma dügmesinde rahat rahat sürdügümü hiçbir zaman hatırlamıyorum..
Ondan sonra vatandaş niye polisle kavga ediyor;eder arkadaşım sonuna kadar haklıda..!
G.S.İ_07
16-02-2010, 21:53
o zman orjinalinde fab çıkışlı spor araçlarada ceza kessinler onlarda ses yapıyor ama ben eskiden duymuştum ruhsatta işli olduğu için sorun olmuyormuş araba spor araç diye geçtiği için
turbo&quattro
16-02-2010, 21:58
o zman orjinalinde fab çıkışlı spor araçlarada ceza kessinler onlarda ses yapıyor ama ben eskiden duymuştum ruhsatta işli olduğu için sorun olmuyormuş araba spor araç diye geçtiği için
O da oldu yakin gecmiste..Antalyadaydi galiba bir lamboya ceza yazmislardi cok gurultulu die:cool:
ocean0636
16-02-2010, 22:02
Teşekkürler arkadaslar allah hiçbirimize böyle anlar yaşatmasın..
Evet en iyisi ruhsata işletmek ama o is'de çok tuzlu yauw :S
Burda bı araç vardı komple apache fiber tamponları :D kaporta Komple airbrush arka koltuk iptal tesisatı minik bı tayyar gibi oten egzozu nos flan filan aklınıza gelebilecek her şey(%99 goruntu&ses) sahibi hatta 42 yaşındaydı polislerden bıkmış kıymış paraya vidasına kadar herseyi ruhsata işletmiş polisler kılını kipirdatamiyor dünya varmış ohh be diyordu en son..
G.S.İ_07
16-02-2010, 22:02
O da oldu yakin gecmiste..Antalyadaydi galiba bir lamboya ceza yazmislardi cok gurultulu die:cool:
:D antalyada değil lamboya ceza kesmek yakından çok nadir görürüsün ama görürüsün:hahaha: burada olmamaıstır o olsaydı duyardım:icon_tup:
turbo&quattro
16-02-2010, 22:05
:D antalyada değil lamboya ceza kesmek yakından çok nadir görürüsün ama görürüsün:hahaha: burada olmamaıstır o olsaydı duyardım:icon_tup:
Antalya diye hatirliyorum ben hatta haberlere fln da cikmisti..Yani orada yada baska yerde lamboya bile ceza yazan bir polisimiz var:Deli:
ocean0636
16-02-2010, 22:08
Ant.da zaten 1tane lambo var sarı oda kiralaniyor galeri gibi bir yerde oranın aracına polisin ceza keseceğini zannetmiyorm bu isler tamamen senin yada babanın tassakli biri olmasına bakiyo plaka vermiyim gözümün önünde polis çevirme gibi koymuş ekip otosunu gözüne kestirdiklerini durduruyo bı ses geldi baktık vtec açarak bı s2k geldi sonra yanladı polis sadece arkasından baktı kılını kıpırdatmadı genellikle burada zaten BMW merco rang falan biniyosan korkmana hiç gerek yok durdurmuyolar bile..
Ne yazikki güzelim ülkemde isler böle yürüyor..
turbo&quattro
16-02-2010, 22:11
Ant.da zaten 1tane lambo var sarı oda kiralaniyor galeri gibi bir yerde oranın aracına polisin ceza keseceğini zannetmiyorm bu isler tamamen senin yada babanın tassakli biri olmasına bakiyo plaka vermiyim gözümün önünde polis çevirme gibi koymuş ekip otosunu gözüne kestirdiklerini durduruyo bı ses geldi baktık vtec açarak bı s2k geldi sonra yanladı polis sadece arkasından baktı kılını kıpırdatmadı genellikle burada zaten BMW merco rang falan biniyosan korkmana hiç gerek yok durdurmuyolar bile..
Ne yazikki güzelim ülkemde isler böle yürüyor..
Dedigim lambo gurbetci birine aitti...Googleden bakiyorum ama bulamadim daha..O haberi bulabilirsem eklerim..
G.S.İ_07
16-02-2010, 22:11
Antalya diye hatirliyorum ben hatta haberlere fln da cikmisti..Yani orada yada baska yerde lamboya bile ceza yazan bir polisimiz var:Deli:
Türk polisi bu ne yapacağı belli olmas:DÇocukken yeşilköyde küçük bisikletimle toros ekip arabalarının yanına gidip ne güzel derdim ne bileyim ilerde sorun olacaklarını bu kadar millete:hahaha:Birde ben bir video izlemiştim herkes bilir lambonun benzini mi ne bitmiş itiyorlardı ist da kameraya almışlardı.
ocean0636
16-02-2010, 22:17
Dedigim lambo gurbetci birine aitti...Googleden bakiyorum ama bulamadim daha..O haberi bulabilirsem eklerim..
Haa :D Gurbetciyse olabilir:D genelde Ruslar hariç pek misafirperver davranan olmaz(genel anlamda konusuyorm):hahaha: :D
soncag35
16-02-2010, 22:30
arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ama..yok ben cam filmimi çizdirmem şöle olmaz bu gitmez şunu ödemem deniyor klavye başında,ama polis durduruyor arçlarımızda film var egsoz şahsen bende yok ama kıllatıyor polisler yok sislerin açıktı yok şöle o vardı bu böleydi şu yoktu derken hiç bişeyde yapamıyosun arkadaşın dediği gibi suyuna gitmeye çalışıyosun zarar gelmesin 45 Tl bile ceza ödemiyeyim diye ama olmuyor..
dragon07
17-02-2010, 01:09
antalyanın alanya ilçesinde hollanda plakalı lamboya ceza kestikleini gülerek okumuştum :)
antalyada 3 lambo var bu arada :)sizin gördügünüz bi adet birde görmediginiz otellerin garajlarında yatan.ankartın sahibindede var...
ocean0636
17-02-2010, 07:10
antalyanın alanya ilçesinde hollanda plakalı lamboya ceza kestikleini gülerek okumuştum :)
antalyada 3 lambo var bu arada :)sizin gördügünüz bi adet birde görmediginiz otellerin garajlarında yatan.ankartın sahibindede var...
Hmm.. Antkartın sahibinde CL500 var sanıyordum ama doğrudur yani o almicakta lamboyu biz mı alcaz :D
onursoytam
17-02-2010, 09:07
geçmiş olsun kerdeşim ..
ortalık çok fena hiç rahatlık vermiyorlar..
Egzost lu filitreli şekilde gece 11 den sonra gazlamaya çıkın ve iki kişi çıkın dört tane göz ile sağsolu kolaçan ederek gazlayın..
Sierra Rs
17-02-2010, 09:23
geçmiş olsun..
bugüne kadar egzostlu cam filmli bir sürü cevirmeye girdim ama hic bağlatmadım ceza bile yemedim ya durdurmadı yada evraklara bakıp bıraktı ama yinede cok korkuyorum araba bağlatmaktan..
merak ettiğim cam filmi ve egzosttan araba bağlayabilir mi yoksa bağlayamaz mı net bir cevap verebilecek biri var mıdır?
Tuning055
17-02-2010, 10:24
Eyw. Saolasın ewt filmler 2kattı, ewt polısten polıse çoooooooooooooook fark var..
bi tarafımı yırtıom okadar koyu filmi hangi polıs olsa durdurur die dınlemıosunkı ne gereği var okadar koyu cama.. helede 2. kata ne gerek var:ç:D
mert kardeşim geçmiş olsun öncelikle.biz arkadaşlarla antalya gelirken silencer söküp geziyorduk vallahi allahtan denk gelmemiş ne diyeyim
ben sana dedim ilk ister hks style al ister orjinal egzoz tipinde genede göze bakar.sanayiden gidip egzoz alıp içini boşaltım egzozu içine koyup öyle taktıracam.dışı paslı görünen egzozuda durdururları mı acaba çok düşünüyorum.bu noktaya gelmiştim bir ara
yasintezcan
17-02-2010, 12:27
öncelikle geçmiş olsun.dediğin gibi bi sürü problemli araçlar trafikte cirit atarken onlara bi şey olmaz , bizim gibi egsozu olan bakımlı güsel araçları görünce terörist muamelesi yaparlar.malesef yıllardır bu düzen böyle:)
geçmiş olsun..
bugüne kadar egzostlu cam filmli bir sürü cevirmeye girdim ama hic bağlatmadım ceza bile yemedim ya durdurmadı yada evraklara bakıp bıraktı ama yinede cok korkuyorum araba bağlatmaktan..
merak ettiğim cam filmi ve egzosttan araba bağlayabilir mi yoksa bağlayamaz mı net bir cevap verebilecek biri var mıdır?
agustos ayinda camlica giselere dogru giderken emniyet seridinde devriye giden ekip pesime takilip durdurdu beni, bi tanesi bindi, ekip arabasini takip et parka gidiyoruz dedi..sebep egzoz.. film de varmis ama egzozdan baglayacagim falan dedi :D ben agladim zirladim falan dudullu'dan donunce cektirdi saga hadi devam et dedi..
antalyada motorlu bir polis varmıs namı eskişehire kadar gelmişti adamın muhtemelen ona denk gelmişsiniz geçmiş olsun...
Mertim geçmiş olsun...Trde nekadar cins polis varsa antalyada toplanmış...Kumlucayi bu yüzden seviyorum işte küçük yer herkez tanıdık çevirmemi var düdük çal geç....
ocean0636
17-02-2010, 19:10
Tşk.ler arkadaslar saoulun..
Görkem olm polis durdurduğunda dedi zaten egzozdan durdurdum diye yani filmime laf atma :D
Lan Burak egzoz al diyip duruyodun al yedik cezayı :D..
Onur'unda dediği gibi saat 11'den sonra etrafı kolaçan ederek gazlamak lazım. Ama napiyim bu araç her saatte her yerde olabiliyor. Alper sende bekle Mayisa kadar falan egzoz takma anladın sen onu :D