PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Sorgusu 106 GTI

Xenomorph
14-02-2010, 22:30
Mahalleden Komşum İçin Bu Aracı Düşünüyoruz Ne Diyorsunuz?

Varmı Düzgün İnsan Gibi Fiyatlı Düzgün GTI Sahipleri Aracını Satan ?

Ne Diyorsunuz Beyler :)

http://www.sahibinden.com/masrafsiz_degiseni_kazasi_olmayan_106_gti_guncel_r esimleriyle_-44WQQaXQQ21123713WQQpXQQdisplayitem

ocean0636
14-02-2010, 22:32
Komşuyu bırak :D Scirocco noldu? banada cok bekleme suresı verdıler kısmet olmamıstı

Xenomorph
14-02-2010, 22:37
Komşuyu bırak :D Scirocco noldu? banada cok bekleme suresı verdıler kısmet olmamıstı

Abartıyorlar Doğuş Oto Çalışanları Babam Ciddi Anlamda Kızdı Adamlarla Dün Kavga Etme Seviyesine Geldi Kesinkez Alıcaz Diyoruz Hala Bir fiyat Teslim Günü Çıkarmıyorlar Anlayamıyorum

Peder'in Atarı Tutarsa 45'e Verseler Almıcak Ondan Korkuyorum :)

ocean0636
14-02-2010, 22:48
Abartıyorlar Doğuş Oto Çalışanları Babam Ciddi Anlamda Kızdı Adamlarla Dün Kavga Etme Seviyesine Geldi Kesinkez Alıcaz Diyoruz Hala Bir fiyat Teslim Günü Çıkarmıyorlar Anlayamıyorum

Peder'in Atarı Tutarsa 45'e Verseler Almıcak Ondan Korkuyorum :)

Hmm. Bende tam alıyordum kupon sayılabılecek dolu bır araç vardı ayrılmıştı parayı odemek ıcın gıttık bana ayrılan arabayı başkasına satmışlar ustelık mudurlerıyle falan samımıyız kavga ettık falan bı sınırle 1-2 yere gırdık ötv nın son gunuydu cıvıcı aldık geçtik ama memnunum çok şükür:). Şimdi bi araç daha alacağız sciroccyu seviyorum ama doğuş oto korkutuyor beni :(

-ER-
14-02-2010, 22:51
Araç sahibi foruma üye kendisi cevaplar.

Ama aldığı bütün araçlar temiz oluyor :)

SiMaO
14-02-2010, 22:53
Aracın sahibi Siteden online olunca bilgi verir serhat abi

aleeco
14-02-2010, 22:56
arac maslakta bi aksesuar isi yapan arkadasin
ben uzun zamandir uzaktanda olsa tanirim curuk araba aldigini gormedim

Xenomorph
14-02-2010, 23:03
Hmm. Bende tam alıyordum kupon sayılabılecek dolu bır araç vardı ayrılmıştı parayı odemek ıcın gıttık bana ayrılan arabayı başkasına satmışlar ustelık mudurlerıyle falan samımıyız kavga ettık falan bı sınırle 1-2 yere gırdık ötv nın son gunuydu cıvıcı aldık geçtik ama memnunum çok şükür:). Şimdi bi araç daha alacağız sciroccyu seviyorum ama doğuş oto korkutuyor beni :(

işin kötü tarafı pederi sinirlendircekler kendimi kessem almıcak o olcak yani....

bakalım ya olmadı corolla alırız ne bıleyım ılla sıfır olacak dıyor :S

Araç Hakkında Yarın Konuşmaya Gidicek Arkadaşım..Adamla Geç Diye Aramadık

ocean0636
14-02-2010, 23:15
işin kötü tarafı pederi sinirlendircekler kendimi kessem almıcak o olcak yani....

bakalım ya olmadı corolla alırız ne bıleyım ılla sıfır olacak dıyor :S

Araç Hakkında Yarın Konuşmaya Gidicek Arkadaşım..Adamla Geç Diye Aramadık

Hmm üzüldüm valla :(. 1.4tsı 125'lık leonlarada bak derim servis garantiyi bozmadan chiple 160hp yapıyor. Yada hacim önemli değilse 1.8TFSI 160'ları var onlarda guzel degerlere ulasıyor..

Ahmet_28
14-02-2010, 23:23
araç serhatların(serhat306) konuyu görünce gerekli bilgiyi verir mert.ben aracı gördüm ama nedir ne değildir hiç bir bilgim yok

Xenomorph
14-02-2010, 23:31
Adamın Bütçesi 13.000 TL GTI Sınıfı Bir Araç İstiyor Sizde Görünceki En Azından Araçtan Anlayan Adamsınız Araç Diri Duruyor Diyebilirsiniz Ahmet Abi :)

Sonuçta Zaten Maslakta Min 3 Usta Bakıcak Arabaya

Ahmet_28
14-02-2010, 23:36
Adamın Bütçesi 13.000 TL GTI Sınıfı Bir Araç İstiyor Sizde Görünceki En Azından Araçtan Anlayan Adamsınız Araç Diri Duruyor Diyebilirsiniz Ahmet Abi :)

Sonuçta Zaten Maslakta Min 3 Usta Bakıcak Arabaya

mert incelemedim sadece dükkanın önünde gördüm serhata uğradım çıktım.dükkan devralıyorlar maslakta o yuzden satıyorlar onu biliyorum sadece yanlış bilgi vermek istemem gidip görmek en güzeli ;)

Xenomorph
14-02-2010, 23:38
mert incelemedim sadece dükkanın önünde gördüm serhata uğradım çıktım.dükkan devralıyorlar maslakta o yuzden satıyorlar onu biliyorum sadece yanlış bilgi vermek istemem gidip görmek en güzeli ;)

Tmm Abim Sende Yanlış Anlama Beni Bu Kaza Maza Derken Patates Oldu Kafam Vtecin Eski Parçalarını Satıp Bira İçiyorum :):)

Yarın Gidip Bakıcaz Araca Araç Hep Maslaktamıdır AcabA?

serhat306
16-02-2010, 20:13
arac benım ıstedıgın zaman arayıp gelebılırsın ben aracıma kefılım ıstedıgın ustayada goster sıkıntı yok...