Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir modifiye...
arkadaşlar eskişehirde tuning modifiye olaylarından anlayan bir usta yada yer varmı, eskişehirde eksikliğini baya hissediyorumda...
Gokhan43
15-02-2010, 19:10
Burak Tuning var Sanayi'de en bilindik.
neler yapabılabilir peki bu yerde?
Gokhan43
15-02-2010, 19:34
neler yapabılabilir peki bu yerde?
Sizin yapmak istediğiniz şeyler ne mesela ? :)
egeturbo
15-02-2010, 19:44
turan otomotiv motor modifiyesinde yardımcı olur opel calibra turbosu var hatta
eğer chip falan yaptıracaksan emrah vardı mavi peugeot 307 si vardı onunda numaralarını blursam yazarım buraya
Gokhan43
15-02-2010, 19:46
turan otomotiv motor modifiyesinde yardımcı olur opel calibra turbosu var hatta
eğer chip falan yaptıracaksan emrah vardı mavi peugeot 307 si vardı onunda numaralarını blursam yazarım buraya
Turan abi Calibra'yı sattı. :)
yani genel olarak eskişehir halkının modifiye anlayışı aracına apaçi bir açık hava filtresi ve saçma sapan bir egzos takmaktan başka bişey değil... bunlar dışında araca wide band evc gibi cihazların montajı ve ayarı yada ne biliyim forget motor toplama chip tuning vs vs....
sorma amacım yanlızca merak... çünkü bugüne kadar eskişehirde adam gibi yapılı bir araba görmedim, modifiye namına gördüğüm tek şey mavi ledli silecek fıskiyesi tarzında apaçi işler...
devil_berk22
15-02-2010, 19:53
e.şehirde güzel yapılmış araçlar gördüm ben siyah 206gti vardı mavi subaru sti vs tarzı araçlar vardı gece 222 nin önüne sağlam makinalar geliyordu görmemen imkansız illaki ufak tefek şeyler takmış araçlarda olacaktır bunlar heryerde mevcut
Gokhan43
15-02-2010, 19:56
yani genel olarak eskişehir halkının modifiye anlayışı aracına apaçi bir açık hava filtresi ve saçma sapan bir egzos takmaktan başka bişey değil... bunlar dışında araca wide band evc gibi cihazların montajı ve ayarı yada ne biliyim forget motor toplama chip tuning vs vs....
sorma amacım yanlızca merak... çünkü bugüne kadar eskişehirde adam gibi yapılı bir araba görmedim, modifiye namına gördüğüm tek şey mavi ledli silecek fıskiyesi tarzında apaçi işler...
Haklısınız..Yeni günden güne gelişen bir potansiyel söz konusu yani mavi ledli silecek fıskiyesi dönemleri geride kaldı diyebilirim :) Fakat wideband tarzı işlerle ilgilinebilecek bir usta var mı yok mu onu ben de bilmiyorum :) Zaten bu kadar işlem yapmayı düşünenler de şehir sınırları dışına çıkmayı tercih ediyorlar :)
Adam gibi yapılı araç görmek zor çünkü polisler hiç ama hiç rahat bırakmıyorlar.Affetmeleri çok zor oldu resmen.Bu da caydırıcı bi etken tabi :)
e.şehirde güzel yapılmış araçlar gördüm ben siyah 206gti vardı mavi subaru sti vs tarzı araçlar vardı gece 222 nin önüne sağlam makinalar geliyordu görmemen imkansız illaki ufak tefek şeyler takmış araçlarda olacaktır bunlar heryerde mevcut
peki bunlar eskişehirdemi yapılıyor yoksa dışardamı o önemli... ayrıca bu saydığınız araçlarda neler mevcuttu biliyormusunuz?? ayrıca tabi birkaç araç görmek mümkün ama bi genelleme yapacak olursak eskişehir halkı modifiye konusunda cidden cahil gibi geliyor bana, haksızmıyım?
Gokhan43
15-02-2010, 20:01
222'nin önünde Lamborghini LP 640 bile yer aldı hem de 26 plaka :D
Ayrıca 106 gti'ı 206 gti'ı S2000'i ,Evo motorlu Outlander (Evolander :D ) vs görmek mümkün :)
devil_berk22
15-02-2010, 20:02
örneğin 206gti da komple bodykit yay jant eksoz vs. full modifiye mevcuttu subaruda blow vardı yanılmıyorsam öyle show car tarzı araçlar zaten belirli şehirler dışında bulmak imkansız ancak yinede o bölgedeki en iyi araçların e.şehirde olduğuna eminim
Haklısınız..Yeni günden güne gelişen bir potansiyel söz konusu yani mavi ledli silecek fıskiyesi dönemleri geride kaldı diyebilirim :) Fakat wideband tarzı işlerle ilgilinebilecek bir usta var mı yok mu onu ben de bilmiyorum :) Zaten bu kadar işlem yapmayı düşünenler de şehir sınırları dışına çıkmayı tercih ediyorlar :)
Adam gibi yapılı araç görmek zor çünkü polisler hiç ama hiç rahat bırakmıyorlar.Affetmeleri çok zor oldu resmen.Bu da caydırıcı bi etken tabi :)
allahtan benim aracım fazla dikkat çekmiyor :D
222'nin önünde Lamborghini LP 640 bile yer aldı hem de 26 plaka :D
Ayrıca 106 gti'ı 206 gti'ı S2000'i ,Evo motorlu Outlander (Evolander :D ) vs görmek mümkün :)
lamboyu biliyorum kanatlının aracı yanlız evolander cidden iyiyimş bilmiyordum o aracı... plaka kaç bilginiz varmı?
Gokhan43
15-02-2010, 20:04
peki bunlar eskişehirdemi yapılıyor yoksa dışardamı o önemli... ayrıca bu saydığınız araçlarda neler mevcuttu biliyormusunuz?? ayrıca tabi birkaç araç görmek mümkün ama bi genelleme yapacak olursak eskişehir halkı modifiye konusunda cidden cahil gibi geliyor bana, haksızmıyım?
Hocam cahil demek ağır olur şimdi :) Elbette cahil kısım da vardır her yerde olduğu gibi ama yeteri kadar bilgi sahibi arkadaşları göz ardı etmek de olmaz şimdi :)
İlla yapılı edili araç yok diye tüm şehri modifiye tuning vs. hakkında cahil ilan etmek ağır olur :icon_tup:
Gokhan43
15-02-2010, 20:06
allahtan benim aracım fazla dikkat çekmiyor :D
Sizin aracınız nasıl merak ettim :)
lamboyu biliyorum kanatlının aracı yanlız evolander cidden iyiyimş bilmiyordum o aracı... plaka kaç bilginiz varmı?
Evet bilgim var :) Sahibi önceden de Acura turbolamıştı zaten :)
Hocam cahil demek ağır olur şimdi :) Elbette cahil kısım da vardır her yerde olduğu gibi ama yeteri kadar bilgi sahibi arkadaşları göz ardı etmek de olmaz şimdi :)
İlla yapılı edili araç yok diye tüm şehri modifiye tuning vs. hakkında cahil ilan etmek ağır olur :icon_tup:
yok yanlış anlaşılmak istemem tabikide bilgili arkadaşlar mevcut ama 10 kişiden 2si bu işlerden anlayınca ortaya böyle bi genelleme çıkıyor malesef... keşke güzelim memleketimizde bu konularda en azından bi bursa yada konya gibi olsa
Gokhan43
15-02-2010, 20:13
yok yanlış anlaşılmak istemem tabikide bilgili arkadaşlar mevcut ama 10 kişiden 2si bu işlerden anlayınca ortaya böyle bi genelleme çıkıyor malesef... keşke güzelim memleketimizde bu konularda en azından bi bursa yada konya gibi olsa
Git gide artıyor bakalım bilgili kişiler sayısı :) Ha bilgi ve merakla beraber araçlara uygulamalar aynı hızda artmıyor olabilir ama ilk dediğim cümleyi tekrarlıyorum yine :)
Keşke ve inşallah diyelim :)
Git gide artıyor bakalım bilgili kişiler sayısı :) Ha bilgi ve merakla beraber araçlara uygulamalar aynı hızda artmıyor olabilir ama ilk dediğim cümleyi tekrarlıyorum yine :)
Keşke ve inşallah diyelim :)
inşallah ve keşke... aynen
eskişehirde sağlam araçlar wardı yaa. öğrenci olarak bulunduğum 4 yılda porsche den cooper s e her türlüsünü gördüm. çoğu stock belki ama iyi araçlar da var. siyah 206 gti vardı hallerin oralarda. gc8ler vardı. var oğlu vardı işte :D
Gokhan43
15-02-2010, 20:37
eskişehirde sağlam araçlar wardı yaa. öğrenci olarak bulunduğum 4 yılda porsche den cooper s e her türlüsünü gördüm. çoğu stock belki ama iyi araçlar da var. siyah 206 gti vardı hallerin oralarda. gc8ler vardı. var oğlu vardı işte :D
206 Gti var ya tek değil yani 3-5 tane vardır :) 106 gti sayılarında artış oldu :D S2000 geldi bi tane :D Scirocco , Golf GT'ler vs. :D
Zamanında dediğiniz gibi vardı sağlam araçlar yani biri gidiyo biri geliyo illaki :) 2 tane Vti vardı satıldı ikisi de.
Geçen Evo 10 dolanıyordu 34 HH plaka.Haller'in karşısında Shell'de durdu benzin alcak.4 arkadaş merak ettik ne kadar benzin alcak diye gittik pompanın başına izliyoruz 140 liralık mı almıştı benzin :D Öyle ilginç anılarımız da var :D
Cıhat YAVAS
15-02-2010, 20:48
genelleme yapmak biraz yanlış olur nice araçlar var garajdan çıkmayan usta konusuna gelince yetenekli ustalar mevcut fakat teknoloji fakiriler biraz esk deki tek sıkıntı bu şu anlık onuda yavaş yavaş aşmaya başlıyoruz zaten
18 şubatta (tarihi hatırlamıyoum) drag yarışlarına gelmiştik.oldukça sağlam ve çok araçlar vardı :) gti vts vti tsi her türden :)
gokhan07
15-02-2010, 21:18
acura turbo ankarada yapılmıştı
evo 6 ve impreza vardı arkadaşımın bakımları ankarada yaptırıyordu
golf gt, 207 gt, scirocco, evo, impreza, s2000 var ama hepsi standar arabalar
motor modifiyesi yapan bi yer yok ama ralli ile uğraşanlar var
Gokhan43
15-02-2010, 21:27
18 şubatta (tarihi hatırlamıyoum) drag yarışlarına gelmiştik.oldukça sağlam ve çok araçlar vardı :) gti vts vti tsi her türden :)
O gün çok sağlamdı be :D Ondan sonra öyle bi gün göremedik valla :D
Hatırlayalım o günü, FT106'yı :D
pbakT_cdiEw
kCqUMHC4jck
Hızlı_Fransız
15-02-2010, 21:50
güzel 106 :)
örneğin 206gti da komple bodykit yay jant eksoz vs. full modifiye mevcuttu subaruda blow vardı yanılmıyorsam öyle show car tarzı araçlar zaten belirli şehirler dışında bulmak imkansız ancak yinede o bölgedeki en iyi araçların e.şehirde olduğuna eminim
baya yüklüymüş araclar...:hahaha:
ya bu kapışmalardan niye hiç haberim yok!!!
yakınlarda böyle bir organizasyon varmı?
bu baya bi önceydi ya.seneler önce.kaçtı ama hatırlamıyorum.yanlış hatırlamıyorsam 2007 olması lazım...Benim esk. deki bir organizasyona ilk defa gidişimdi.ama daha sonra ve şu anda böyle bir organizasyon olacağını tahmin etmiyorum artık :) eski üyeler dağıldı.site bi ara kapandı yeniden açıldı vs.
e yakınlarda organize ederiz bişeyler ozaman
Cıhat YAVAS
15-02-2010, 22:14
zaman zaman hasan polatkan shell de toplanıyoruz olmadı haberleşip ufaktan bir organizasyon düzenleyebiliriz
zaman zaman hasan polatkan shell de toplanıyoruz olmadı haberleşip ufaktan bir organizasyon düzenleyebiliriz
bazen bende dolanıyorum o civarlarda... olabilir
devil_berk22
15-02-2010, 22:47
baya yüklüymüş araclar...:hahaha:
istanbulmu sandın sen e.şehri baya twinturbo skyline falanmı olmasını bekliyorsun:heyoo: :beuj::beuj:
modifiye işlerinden anlayan cem var eskişehirde ona ulaş:)
Cıhat YAVAS
15-02-2010, 22:53
hangi cem miş o?
bu cem arkadaş anlıyormu yoksa yapıyormu??
sonuçta bizde anlıyoruz baya
istanbulmu sandın sen e.şehri baya twinturbo skyline falanmı olmasını bekliyorsun:heyoo: :beuj::beuj:
yanlız body kit blow jant falanda pek modifiyeden sayılmaz
dragon07
16-02-2010, 00:10
cem çok yüklü araçlar çıkartıyor son zamanlarda...gırtlak derecesinde
onu bulun
bu cem arkadaş anlıyormu yoksa yapıyormu??
sonuçta bizde anlıyoruz baya
Hem yapıyor hem anlıyor eskişehir de bir numara diyolar
şuan aracımda
apexi afc neo
k&n kutu içi filtre
el yapımı son susturucu
d2 coilover
aem wideband
greddy blow off var
siparişini verdiklerime gelince
aem tru boost
aem egt
short shift... 3 5 bişe daha var aklıma gelmiyor
tuning denince insanın beklentisi bu tarz şeyler oluyor. body kit jant vs.. şeylere verilecek parayla bunların hepsi yapılır.... coilleri saymazsak
Hem yapıyor hem anlıyor eskişehir de bir numara diyolar
yani ben istanbulda öğrenci olduğum için genelde istanbulda işimi görüyorum ancak yazın 3 ay eskişehirde olduğum için kafama bişey estiği zaman ta istanbula gitmek yerine işimi eskişehirdede görebileceğim birilerini arıyorum... misal canım bi değişiklik yapmak istedi yani
ankra çok uzak değil ve yoluda ankaraya kadar düz :) tavsiye ederim :)
ankra çok uzak değil ve yoluda ankaraya kadar düz :) tavsiye ederim :)
düz yol beni sıkıyor yaa, biraz virajlı atraksyonlu olacak:D
fiberharikası baodykitli bi arabam olsa bırak modifiyeden bahsetmeyi utancımdan sokağa cıkamam :D
fiberharikası baodykitli bi arabam olsa bırak modifiyeden bahsetmeyi utancımdan sokağa cıkamam :D
duygularıma tercuman oldun... aracımda jant bile yok tamamen oem, ha komple mükemmel bi şekilde boyandı o ayrı, girdiğim her benzinlik vs yerde soruyorlar 0 mı bu yoksa boyandımı diye
duygularıma tercuman oldun... aracımda jant bile yok tamamen oem, ha komple mükemmel bi şekilde boyandı o ayrı, girdiğim her benzinlik vs yerde soruyorlar 0 mı bu yoksa boyandımı diye
aklın yolu bir.:icon_tup:
sıkılmadaN 4 SAYFAYIDA OKUDUM SONUNDA :D
yigittorun evet arkadasım esk ınsanı genellıkle dıs gorunume onem verıyor,oda rezıl derecede kotu,
ama su bı gercektır, senın haberın yok demekkı hasan polatkannın basında sonunda olan shell e kadar senı boy boy gecçicek araclar var;) dışlarında hıc bır sey olmayan ama motorları standart olmayan araclar var,
ornek vermek gerekırse 2007 stı var beyaz renk xxxgarajda gırtlaga kadar yuklu,gecen gun alt koruma plastıgnı erıtmıs arkadsaın dukkanında gözlrıme ınanamadım,haa sokata neden gormuyosun? cunkı eskısehır buyuk olmasına karsın ,bı okadar kucuk bı yer olmasından dolayı goze batmak ıstemıyorlar,
eskısehırde 98 yılından berı hıc kullanılmamıs 4 adet ferraının oldugunu,tr ye audinin ılk rs lerı getırmeye basladgı zamnalrda ılk esk. e satıldıgını, soylemek zorunda bıraktın. tabıkı ıst. ank. gıbı kadar cok yok ,ama kalkıpta hıc yok yapanda apaçı demen rahatsız edıcı geldı bana...
TR şamp.rallılere katılan okadar cok pılot varkı ınanamassın,hepsıde oto sanayıde dukkanları olan ınsanlar, araclarının hepsıde garjlarında yatıyor,
evet esk de bu ıslerden anlayan usta yok haklısın,bızde sehır dısına gıdıyoruz. ama sorun degıl , jantı olmus olmamıs ,onun zevkıdır , body kıtı fıber olmus olmamıs onun zevkıdır, ama dedıgım gıbı dısında standart zannedıp senı gecebılecek okadar okadar cok arac varkı esk de hayret edersın ;) saygılar...
sıkılmadaN 4 SAYFAYIDA OKUDUM SONUNDA :D
yigittorun evet arkadasım esk ınsanı genellıkle dıs gorunume onem verıyor,oda rezıl derecede kotu,
ama su bı gercektır, senın haberın yok demekkı hasan polatkannın basında sonunda olan shell e kadar senı boy boy gecçicek araclar var;) dışlarında hıc bır sey olmayan ama motorları standart olmayan araclar var,
ornek vermek gerekırse 2007 stı var beyaz renk xxxgarajda gırtlaga kadar yuklu,gecen gun alt koruma plastıgnı erıtmıs arkadsaın dukkanında gözlrıme ınanamadım,haa sokata neden gormuyosun? cunkı eskısehır buyuk olmasına karsın ,bı okadar kucuk bı yer olmasından dolayı goze batmak ıstemıyorlar,
eskısehırde 98 yılından berı hıc kullanılmamıs 4 adet ferraının oldugunu,tr ye audinin ılk rs lerı getırmeye basladgı zamnalrda ılk esk. e satıldıgını, soylemek zorunda bıraktın. tabıkı ıst. ank. gıbı kadar cok yok ,ama kalkıpta hıc yok yapanda apaçı demen rahatsız edıcı geldı bana...
TR şamp.rallılere katılan okadar cok pılot varkı ınanamassın,hepsıde oto sanayıde dukkanları olan ınsanlar, araclarının hepsıde garjlarında yatıyor,
evet esk de bu ıslerden anlayan usta yok haklısın,bızde sehır dısına gıdıyoruz. ama sorun degıl , jantı olmus olmamıs ,onun zevkıdır , body kıtı fıber olmus olmamıs onun zevkıdır, ama dedıgım gıbı dısında standart zannedıp senı gecebılecek okadar okadar cok arac varkı esk de hayret edersın ;) saygılar...
güvenç abim doğrudur bir sti olsun yada o ayarda bir araç bana boy atarda geçer, burada konumuz bu değil abi, eskişehir insanının modifiyeden anlayıp anlamamasıda değil gerçi ama konu az çok buraya kaydı ister istemez... demek istediğim şu, koca istanbulda bile bukadar çok apaçi fiber işi olan aracına saçma sapan ampuller takan insanı az görüyorum, ama eskişehirde her köşede bu tarz araçlardan var ve buda eskişehir halkının bu işte kötü olduğunu biraz gözler önüne seriyor, benim söyle bir düşüncem var insanlar o fiberlere verdiği parayla araçlarının motorlarında ne gibi değişiklikler yapılabileceğinin farkında olsalar eminim eskişehirde bu konuda bir bursa olurdu, yani tahminimce potansiyel var bilgi ve olanak yok. son olarak bilgisi olan insan yok demiyorum, tabikide vardır, araçta vardır ama eminim 10 kişiden 2 anca bu işlerden anlıyordur.
ayrıca evet benim aracım bir sti değil ama kesinlikle küçümsenecek bir araçta değil, stok hali, stok 106gti 320d gibi araçları rahatlıkla alıyor, geçen gün bursa yolunda arkadaşımın a63.0quattrosuyla kapıştım 3. vitesten sonra toz yuttu, yine arkadaşıma ait 207gt ile kapıştım durum yine aynı.
aracımda en sevdiğim olay ise dışarıdan bakıldığında hiçte anlattığım gibi bir potansiyele sahip gibi durmaması ve benle kapışmaya kalkanların yüzlerindeki ifade!:D
bu arada içinden, niye foresterla uğraşıyorsunda onun yerine aynı parayla bi gc8 alıp onla oynamıyorsun diyen arkadaşlar olabilir, nedenini açıklayayım.
aracın ilk sahibiyiz ve bana babamdan yadigar, manevi değeri olan bir araç. ve bu maneviyattan dolayı motorundan boyasına a dan z ye restore edilmiştir.
yeni bir araç alsamda kesinlikle satmayacağım bir araç, nasip olursada babadan oğula kalmaya devam edecek bir araç.
tamam senın dedıgın gıbı olsun ;)
bu arada yakınlarda bi organizasyon tertiplesek fena olmaz abi ne dersin?
ben hersabah saat 7.00 ıle 7.45 arası organıze yolunda yapıyorum :D saolasın ;) kızılcıklıda veya hasanpolatkanda deng gelırız bı gun ;) sana tavsıyem plakaları tc 400 ve pnp olan araclara dıkka et üzerler seni ;) kendıne ıyı bak ;)
ben hersabah saat 7.00 ıle 7.45 arası organıze yolunda yapıyorum :D saolasın ;) kızılcıklıda veya hasanpolatkanda deng gelırız bı gun ;) sana tavsıyem plakaları tc 400 ve pnp olan araclara dıkka et üzerler seni ;) kendıne ıyı bak ;)
bahsettiğin araçlar nelerdir abi? ayrıca senin plaka ne?
benim 11dl388 yeşil forester
supriz olsun ;) arkalarındayken zaten anlarsın modellerını :D (kızmıyorsun demı takılıyorum ;) ) ok selamlasırız ;)
yok abi ne kızması, tavsiyelerin bana lazım daha varsa bu tarz araçlar bilelimde ayağımızı yorganımıza göre uzatalım :D
saymayım şimdi plakalrını dava falan acarlar :D marka soylıyım :D 4 adet honda, 3 adet pug, 2 adet mıtsu evo serisi ,3 adet ımpo, 2 adet e serı amg , lambo yu zaten saymıyorum :D camoro kırmızı 70 kusur model eskı yani , 1 adet adudi tts ,suanda bunlar aklıma geldı,ufak ayrıntılardan far edebılırsın farklı olduklarını,
saymayım şimdi plakalrını dava falan acarlar :D marka soylıyım :D 4 adet honda, 3 adet pug, 2 adet mıtsu evo serisi ,3 adet ımpo, 2 adet e serı amg , lambo yu zaten saymıyorum :D camoro kırmızı 70 kusur model eskı yani , sunda bunlar aklıma geldı,uafak ayrıntılardan far edebılırsın farklı olduklarını,
abi hondalar vti değilse hiç bulaşmasın derim birtane peug 207rs var ona eyvallah :D
sagdece aşırı besleme var :D guclerı bırbırlerıne yakın, aynı neredeyse :D 207 ye dıkkat deırm pnp plakalı severım kardeşimi :D ;) düz gitsin soyle ona :D
sagdece aşırı besleme var :D guclerı bırbırlerıne yakın, aynı neredeyse :D 207 ye dıkkat deırm pnp plakalı severım kardeşimi :D ;) düz gitsin soyle ona :D
peug un sahibini tanımıyorum ama arkadaşlarım tanıyor bende aracı biliyorum haliyle peuglardan biride sakın doğuş başkanın kırmızı peug u olmasın?207gt, rs in sahibini tanıyor.
beyaz renk lı olan benım dedgım ;)
beyaz renk lı olan benım dedgım ;)
beyaz olan rs ti yanlış hatırlamıyorsam... aslında yarın bi buluşma tertiplerdik ama sabah istanbula gitmek zorundayım 3 5 güne dönerim herhalde.
Lemans ;)hayırlı yolculuklar sana ;) ayarlarız bı gun
turbo&quattro
16-02-2010, 03:02
26 plaka rs6 (la)nin olayi nedir acaba? :)
26 plaka rs6 (la)nin olayi nedir acaba? :)
ne gibi?:)
turbo&quattro
16-02-2010, 03:09
Iki tane rs6 var 26 plaka onlari diyorum..Eskisehirin arabalarimi yoksa sahibi ki ayni kisi galiba Eskisehirli oldugundanmi plakalari 26 ?
Iki tane rs6 var 26 plaka onlari diyorum..Eskisehirin arabalarimi yoksa sahibi ki ayni kisi galiba Eskisehirli oldugundanmi plakalari 26 ?
sahiplerini tanımıyorum.. bi fikrim yok
turbo&quattro
16-02-2010, 03:13
http://img10.imageshack.us/img10/9816/dsc00666jh.jpg (http://img10.imageshack.us/i/dsc00666jh.jpg/)
http://img62.imageshack.us/img62/3701/13022009234.jpg (http://img62.imageshack.us/i/13022009234.jpg/)
rs6 nın sahıbı eskısehırlı ve tr nın onde gelen sırketlerının sahıbı kendısı .eskısehırde yasamaktadır. aracıda ,aslana bakarsan aracları ona keza dır ;)
ben söyliyim kanatlıya ait bir araç :D firmada herkezin bildiği eti
ben söyliyim kanatlıya ait bir araç :D firmada herkezin bildiği eti
soyledın yanı en sonunda helal valla :D
ya aslında bu tarz araçlar ve sahipleri benim kast ettiğim kitlenin dışında kalıyor abi :D
ee elımızdekıler bunlar :D ıdare et :D
turbo&quattro
16-02-2010, 03:20
soyledın yanı en sonunda helal valla :D
Yaw gizlenecek birsey yok...Bu tarz ozel arabalari takip eden yada modifiyeye ilgi duyan insanlarin bildigi arabalar bunlar sahipleri ile birlikte :)
ee elımızdekıler bunlar :D ıdare et :D
benim kast ettiğim kitle palio tipo gibi araçlara modifiye diye filtre takıp içinde ferrari kullanıyomuşçasına kasılan kitle.:D
bu aradaa yanlış anlaşılmasın bir tipo bile benim elime geçtiği zaman bir şaheser olabilir...
Yaw gizlenecek birsey yok...Bu tarz ozel arabalari takip eden yada modifiyeye ilgi duyan insanlarin bildigi arabalar bunlar sahipleri ile birlikte :)
;) olsun ;)
birzda eskişehirin ufak olmasndan kaynaklanıyor tabi :D
turbo&quattro
16-02-2010, 03:24
Pekiiiii bahsettiginiz lamboda ayni kisinimi?
Pekiiiii bahsettiginiz lamboda ayni kisinimi?
evet :D ....
Gokhan43
16-02-2010, 09:40
PNP :) 207 RC :) Güvenç abi'nin dediği gibi , şaka yapabilecek bir çok araç da var :)
Bu arada FF nerlerde şimdi Güvenç abi ? :)
Ha bu arada , Lambo da aynı kişiye ait ama ne hikmetse bir kere göründükten sonra hiç görünmedi :D Yürüyemiyor herhalde yollarda :D
Gokhan43
16-02-2010, 09:43
yanlız body kit blow jant falanda pek modifiyeden sayılmaz
Modifiyenin de görsel , motor vs. olarak sınıflandırması var.Herkes illa ki motor modifiyesi yapmak zorunda değil ;) Diğer yönden herkes illaki de görsel modifiye yapmak zorunda değil ;) Tamamen zevk , imkan ve para konusu ;)
kansu_ilhan
16-02-2010, 10:10
Modifiyenin de görsel , motor vs. olarak sınıflandırması var.Herkes illa ki motor modifiyesi yapmak zorunda değil ;) Diğer yönden herkes illaki de görsel modifiye yapmak zorunda değil ;) Tamamen zevk , imkan ve para konusu ;)
dün kaçır mışım ben burayı :D
bu e30 lar kimin madem buraya açılmış soram bakalım bi 318is turbolanmış var bi tane o kimin bide nerde turbolandı bilgisi olan var mı :D
body denilem olay çoğu şeyde(abartıya kaçmazsak) motor işlerinden pahalı oluyor
::ZaFeR::
16-02-2010, 10:28
Bozüyüklü müsün ?
Gokhan43
16-02-2010, 10:28
body denilem olay çoğu şeyde(abartıya kaçmazsak) motor işlerinden pahalı oluyor
İşte işin içine zevk ve renk girdiği zaman kimse kimseye karışamaz öyle ya da böyle yap diye.İster pahalı olsun ister ucuz işin içinde kişisel zevkler yer aldığı sürece bu böyle devam edecektir.
Bozüyüklü müsün ?
liseyi eskişehirde okudum, eskişehirdede evim var bozüyüktede, işimiz bozüyükte, bozüyükte herkezi tanırım...
cipci cem mi mapır olan hanı :)
PNP :) 207 RC :) Güvenç abi'nin dediği gibi , şaka yapabilecek bir çok araç da var :)
Bu arada FF nerlerde şimdi Güvenç abi ? :)
Ha bu arada , Lambo da aynı kişiye ait ama ne hikmetse bir kere göründükten sonra hiç görünmedi :D Yürüyemiyor herhalde yollarda :D
FF satalı 3 yıl oluyor ;)
Cıhat YAVAS
16-02-2010, 13:19
cipci cem mi mapır olan hanı :)
şu cem kimmiş bir türlü çıkaramadım illaki muhabbetimiz olmuştur kendisi ile bu arada zır stock ekin ekmekte (esk de ünlü bir viraj) içinizden girip çıkabilecek arkadaşlarda mevcut güvenç abide bilir az çok aslındaki süpriz bir şehir eskişehir
bu arada zır stock ekin ekmekte (esk de ünlü bir viraj) içinizden girip çıkabilecek arkadaşlarda mevcut güvenç abide bilir az çok aslındaki süpriz bir şehir eskişehir:D ekin ekmek :D ben bılmem orda vıraj varmıydı ya :D:P
şu cem kimmiş bir türlü çıkaramadım illaki muhabbetimiz olmuştur kendisi ile bu arada zır stock ekin ekmekte (esk de ünlü bir viraj) içinizden girip çıkabilecek arkadaşlarda mevcut güvenç abide bilir az çok aslındaki süpriz bir şehir eskişehir
kesin tanırsınız kendisi çok iyi çipci kendisi zaman zaman ankaraya bizim arabalarımızı yapmaya da geliyor
::ZaFeR::
16-02-2010, 13:44
Yunus Emre Kampüsünde bir tane Subaru var.Geçen sınavlara geldiğimde de görmüştüm.
kansu_ilhan
16-02-2010, 13:44
kesin tanırsınız kendisi çok iyi çipci kendisi zaman zaman ankaraya bizim arabalarımızı yapmaya da geliyor
hiç duymadım 5 senedir ismini sizden duyuyorum:beuj:
kansu_ilhan
16-02-2010, 13:48
Yunus Emre Kampüsünde bir tane Subaru var.Geçen sınavlara geldiğimde de görmüştüm.
34 plaka sıyah akedemısyen bı arkadasın olması lazım boww lu falan ama çok sakin takılıyor ;)
kansu_ilhan
16-02-2010, 13:49
lastıkcı cem olmasın :D
aga sen ne işle meşgulsun ;)
kansu_ilhan
16-02-2010, 13:57
hayırdır?...
yok öle sordum yanlış anlaşılma olmasın aman ;):p
;);) yok olmaz merak etme
Cıhat YAVAS
16-02-2010, 14:41
pm ile telefon numarası adres vs bilgi verebilirmisiniz acaba
tc 400 buraya yazan güvenc nickli arkadaşın heralde,geçen gördüm stock civicti yanlış hatırlamıyorsam.fakat anlatılan yolda evet zır stock olupta virajda kendini konuşturan arkadaşlar var,ama forester çıkışta yakalayabilir onları.bu arada evet eskişehir o yönlerden ölü bir yer diyebilirim.ben ankarada okuyorum geldiğimde uğrarım shell'e filan fakat artık içimden pek gelmiyor arkadaşlar olmadıkça uğramıyorum yanlış anlaşılmasın şahini filan ezdiğim yok apaçi ,şahini alan arkadaşlar gelip cins cins tehlikeli hareketler yapar oldular her seferinde.
Cıhat YAVAS
16-02-2010, 17:54
tc 400 buraya yazan güvenc nickli arkadaşın heralde,geçen gördüm stock civicti yanlış hatırlamıyorsam.fakat anlatılan yolda evet zır stock olupta virajda kendini konuşturan arkadaşlar var,ama forester çıkışta yakalayabilir onları.bu arada evet eskişehir o yönlerden ölü bir yer diyebilirim.ben ankarada okuyorum geldiğimde uğrarım shell'e filan fakat artık içimden pek gelmiyor arkadaşlar olmadıkça uğramıyorum yanlış anlaşılmasın şahini filan ezdiğim yok apaçi ,şahini alan arkadaşlar gelip cins cins tehlikeli hareketler yapar oldular her seferinde.
onların yaptıkları hareketlerin ceremesini biz çekiyoruz malesef:ofk:
http://img62.imageshack.us/img62/3701/13022009234.jpg (http://img62.imageshack.us/i/13022009234.jpg/)
bu rs6 yı istinye parkta görmüştüm süper duruyordu.26 plaka görünce şok geçirmiştim:)
Boost Up
16-02-2010, 18:02
bu rs6 yı istinye parkta görmüştüm süper duruyordu.26 plaka görünce şok geçirmiştim:)
Eskişehirde çılgın bir mapper olması lazım.
Gokhan43
16-02-2010, 18:05
922 serisi plaka :D Ne anlamı olduğunu bilmiyorum ama bütün arabaları hep 26 xx 922 şeklinde , Lambo da dahil :D
eskte çılgın mapper allah allah,öyleyse ben şimdiye çoktan remap yaptırmıştım araçlara :D
Kütahya'ya gelin yapalım hemen :)
Onur typer
16-02-2010, 19:32
es es herseyıyle super de fakat mod olayı cok az
kütahyadan çıkanlardan da hep duman atıyor :D i30 vardı en son eskde dizellerdemi oluyor duman olayı?bastımı kara tren gibi gidiyordu.
Cıhat YAVAS
16-02-2010, 19:47
Kütahya'ya gelin yapalım hemen :)
az kaldı az:D
işte burada foresterın nasıl yanlış tanınan bir araç olduğunu anlıyoruz... millet zaten bu araç viraj alamaz diye gaza geliyor birazda, ama emin ol o viraja civic ten hızlı girerim... nereden biliyorsun dersen abimde civic hatchbac var 1.8 o arabaylada girdim benim arabamlada aşşa yukarı 10 20 km daha hızlı forester, biraz yatıyor araç ama kesinlikle brakmıyor...
boxer motor + düşük ağırlık merkezi = yol tutuş:icon_tup:
ne oldu burda yaw :D kım kımı gecıyo :D pes dogrusu :D
Cıhat YAVAS
17-02-2010, 08:18
işte burada foresterın nasıl yanlış tanınan bir araç olduğunu anlıyoruz... millet zaten bu araç viraj alamaz diye gaza geliyor birazda, ama emin ol o viraja civic ten hızlı girerim... nereden biliyorsun dersen abimde civic hatchbac var 1.8 o arabaylada girdim benim arabamlada aşşa yukarı 10 20 km daha hızlı forester, biraz yatıyor araç ama kesinlikle brakmıyor...
boxer motor + düşük ağırlık merkezi = yol tutuş:icon_tup:
kesinlikle bir iddam yok kendi aracımın limitlerini test etmek açısından viraj yapmak isterim forester ile
olabilir... eskişehire geliyim kapsamlı bi organizasyon hiç fena olmaz aslında
kütahyadan çıkanlardan da hep duman atıyor :D i30 vardı en son eskde dizellerdemi oluyor duman olayı?bastımı kara tren gibi gidiyordu.
Biz hiç i30'a yapmadık sanırım :) Kendisi stage 2 istemişse eğer olabilir tren spec :D
Cıhat YAVAS
17-02-2010, 13:07
olabilir... eskişehire geliyim kapsamlı bi organizasyon hiç fena olmaz aslında
buradan haberleşilir zaten
tech26 buluşsa fena olmaz aslında :)
Biz hiç i30'a yapmadık sanırım :) Kendisi stage 2 istemişse eğer olabilir tren spec :D
gri gördüm i30,bir tane de 307 görmüştüm sizin 307 olabilir o da gaza yüklenince atıyordu ama zaten sizin araç stge 2 dir heralde 330nm ise :) .
Easthill
18-02-2010, 01:58
bu nedir arkadas herkes gecen gecene:D Neredeyse her akşam shellde takılırım ; kimseyide küçük görmem ama hiç bir zaman o donut çizmeye çalışan adamlarla işim olmaz.Ve herkes şunu bilmelidir ki bu şehirde de bu işten anlayan adam sayısı bir hayli fazla.ciddi organizasyonlara girenlerde var(köydeş turbo).Herkesi sileceğine led takan adamlarla aynı kefeye koymayın.zaten şu ekin muhabbetine bilinçsiz şekilde gaza gelip patlayan gençlerin sayısı iyice arttı.bilen bilmeyen apex yapar viraj yapar oldu.o yuzden kosemize cekildik sadece patlayanları izlioruz.dedikodular zaten havada uçusuo.ekine 160 kmyle giren bile var anlatılanlara bakınca :D sinirliyim sadece! eskişehiri bölee küçük gören adamlara karşı ki anlatınlara bakınca insan zannediyor ki altında yüklü gtr 35 var!!
forester ın vırajı saglamdır ama surucu lazım korkarsa yalan olur korkmassa kral olur ....
eskısehırı bılmemde bıraz merak meselesı dıosunya ıstanbulda o mavı park lambası takan bıle az kısı var burdada eskıden her mahallede o ısıklı arabalardan vardı kurt egzos ıslık fln cokkkk tu 10 sene once off ne araba dıe baktıgımız araclara sımdı bakıorumda hepsı zamanında guzelmıs zamanla eskısehırde oturur heryer oturur fast and furıous u ızlerken adamlar neler yapıo be dıoduk bılım kurgu fılmlerınde bılgısayar basında dunyayı kurtaranlar fln
bı muahbbet olsun bak nasıl dokuluo mıllet tech tede tamamen kendını gelıstırme olayıı eskısehırde zamanı gelnce ıı olur...
yanlız bu eskişehir muhabbetininde bukadar uzayacağını sanmazdım... evet bilgili insanlarda görünüşe göre az değilmiş ama apaçilerin sayısı bi hayli fazla malesef... ekin virajına gelince, evet orayı 160la dönenler var, tabi rüyalarında:D
arabama gelince evet virajı kesinlikle iyi tabi dreksiyonda sürücüsü varsa, çünkü virajlarda aşırı olmasada diğer normal araçlara göre fazla yatıyor, yüksek hızlarda arkadan, düşük hızlarda önden kayma eğilimi var, ama arkadan kaymalarda kesinlikle kontrolu kaybetmiyorsunuz gazı bir saniye kadar brakıp tekrar basmanız yeter, ama forester ı bilmeyen adam virajlarda aracın okadar yattığını hissedince panik olabilir...
ayrıca bu bahsettiklerim orjinal süspansiyonlarıyla olan viraj tepkileriydi, haftaya aracıma coilover set montajı yapılacak :D
ekine en baba adam 130 la girer dahasında zaten patlar ama tek bir kişi biliyorum 165-170 civrı girip sağ sağlim cıkan tek bir kişi biliyorum oda suanda eskişehirde değil zaten...
ekine en baba adam 130 la girer dahasında zaten patlar ama tek bir kişi biliyorum 165-170 civrı girip sağ sağlim cıkan tek bir kişi biliyorum oda suanda eskişehirde değil zaten...
cennettemi?:D
yanlış anlama sakın dediğin doğrudur, espiri olsun diye dedim:D
peki bu arkadaşın arabası neydi bu arada?
ekin virajına gelince, evet orayı 160la dönenler var, tabi rüyalarında:D
ekin viraji neresi oluyor ?
Gokhan43
18-02-2010, 15:41
Hasan Polatkan bulvarında , tıp fakültesine giderken köprü var , o kısım :)
Hasan Polatkan bulvarında , tıp fakültesine giderken köprü var , o kısım :)
polatkandan devam edip , osmangazi universitesinin girisini gecince bi viraj daha var aslinda orasi daha guzel bence , adi varmi oranin bilmiyorum :)
Gokhan43
18-02-2010, 16:07
polatkandan devam edip , osmangazi universitesinin girisini gecince bi viraj daha var aslinda orasi daha guzel bence , adi varmi oranin bilmiyorum :)
Çevre yoluna bağlanan kısmı diyosunuz sanırım , Shell'i geçip devam ettikten sonraki ilk viraj =) Alt kapı diyoruz oraya kendi aramızda :D Hatta gözümüzün önünde bi tane 207 takla atmıştı orda.Çok sakat bir viraj , zaten nasıl bir mühendislikse virajın eğimi aracın yattığı yönle aynı o da tehlike arz ediyor baya baya..
kansu_ilhan
18-02-2010, 16:07
oranın bi adı varmı yok mu bende bılmıyorum ama ora cıdden cok guzel ;)
kansu_ilhan
18-02-2010, 16:09
Çevre yoluna bağlanan kısmı diyosunuz sanırım , Shell'i geçip devam ettikten sonraki ilk viraj =) Alt kapı diyoruz oraya kendi aramızda :D Hatta gözümüzün önünde bi tane 207 takla atmıştı orda.Çok sakat bir viraj , zaten nasıl bir mühendislikse virajın eğimi aracın yattığı yönle aynı o da tehlike arz ediyor baya baya..
karışıklık oldu sanırsam virajlarda :D
Gokhan43
18-02-2010, 16:11
karışıklık oldu sanırsam virajlarda :D
Siz hangi virajı kasettiniz :D Ben Osmangazi Üniversitesinin alt taraftaki girişinin ordaki virajdan bahsettim :D
kansu_ilhan
18-02-2010, 16:19
Siz hangi virajı kasettiniz :D Ben Osmangazi Üniversitesinin alt taraftaki girişinin ordaki virajdan bahsettim :D
bende dumlupınar kız yurdunun ilerini bahsettim :D
Gokhan43
18-02-2010, 16:22
bende dumlupınar kız yurdunun ilerini bahsettim :D
Orası Tıp Fakültesi tarafındaki girişin ilersinde kalan viraj mı :D Yukarı çıkarken yani ?
kansu_ilhan
18-02-2010, 16:23
Orası Tıp Fakültesi tarafındaki girişin ilersinde kalan viraj mı :D Yukarı çıkarken yani ?
aynen orası işte ora da güzel esk sevdiğim en güzel yollardan birisi:D:D
Gokhan43
18-02-2010, 16:24
aynen orası işte ora da güzel esk sevdiğim en güzel yollardan birisi:D:D
Doğrudur :) Ama ekin ekmek virajı ve o dediğim alt kapı virajı tehlikeli :D
ben sana gerekli konferansı vermiştim sanırım amaaaa :D
kansu_ilhan
18-02-2010, 16:46
Doğrudur :) Ama ekin ekmek virajı ve o dediğim alt kapı virajı tehlikeli :D
benim pek süratle işim olmadığından hevesimizi almışız gırgır spec benimki tıngır mıngır :D
Gokhan43
18-02-2010, 16:47
benim pek süratle işim olmadığından hevesimizi almışız gırgır spec benimki tıngır mıngır :D
Aynen :) Viraj miraj ters iş :D Tıngır mıngır ekonomi spec :D
kansu_ilhan
18-02-2010, 16:49
Aynen :) Viraj miraj ters iş :D Tıngır mıngır ekonomi spec :D
esk ye geldiğinde musait olduğun bi zaman tanışalım ;)
Gokhan43
18-02-2010, 16:55
esk ye geldiğinde musait olduğun bi zaman tanışalım ;)
Pekâla, memnun olurum :)
cennettemi?:D
yanlış anlama sakın dediğin doğrudur, espiri olsun diye dedim:D
kendisinin yesil bursa rallisinde filan birincilik kupaları var yani bu işin biraz piri diyebilirim :) bindiği arabayı yürütmez koşturur :)
Cıhat YAVAS
18-02-2010, 17:46
kendisinin yesil bursa rallisinde filan birincilik kupaları var yani bu işin biraz piri diyebilirim :) bindiği arabayı yürütmez koşturur :)
bu işi gerçekten namı ile yapan kişi sayısı zaten 10 parmağı geçmez piyasada bilinenler daha niceleri vardır belki ama biz tanımıyoruz yada bilmiyoruz
tekomc207gt
18-02-2010, 20:05
922 serisi plaka :D Ne anlamı olduğunu bilmiyorum ama bütün arabaları hep 26 xx 922 şeklinde , Lambo da dahil :D
sonunda merak ettiğin 922 nin sırrını açıkliiim sana bizzat şahsından öğrendim sadece ilkokula ait kişinin okul numarası...bu konuda ciddiyim bende bu cevabı aldığımda şaşırmıştım ama bu gerçek..:o
tekomc207gt
18-02-2010, 20:12
bu nedir arkadas herkes gecen gecene:D Neredeyse her akşam shellde takılırım ; kimseyide küçük görmem ama hiç bir zaman o donut çizmeye çalışan adamlarla işim olmaz.Ve herkes şunu bilmelidir ki bu şehirde de bu işten anlayan adam sayısı bir hayli fazla.ciddi organizasyonlara girenlerde var(köydeş turbo).Herkesi sileceğine led takan adamlarla aynı kefeye koymayın.zaten şu ekin muhabbetine bilinçsiz şekilde gaza gelip patlayan gençlerin sayısı iyice arttı.bilen bilmeyen apex yapar viraj yapar oldu.o yuzden kosemize cekildik sadece patlayanları izlioruz.dedikodular zaten havada uçusuo.ekine 160 kmyle giren bile var anlatılanlara bakınca :D sinirliyim sadece! eskişehiri bölee küçük gören adamlara karşı ki anlatınlara bakınca insan zannediyor ki altında yüklü gtr 35 var!!
işte halkın sesi bu...kardeşim sana sonuna kadar katılıorum..ekine arabam 500 km/s yapsın girerim ama iş çıkmada işte o patlayanlarda sadece kaçla girdiklerinden bahsedebiliolar çıkamadıklarınıda biz konuşuoruz çünkü onlar o anlarda cahilliklerine yas tutuolar...arkadaşlar kimse kimseyi yaptıklarından dolayı yargılayamaz ama diğer yandan kimsede yaptıklarıyla milletin huzurunu kaçıramaz(bahsi geçen shellin hırçın delikanlılarına hitaben) bırakın herkes makinasına istediğini yapsın ama çevresine zul değil zevk versin...:icon_tup:
ha öyleyse saygılar o abiye... rallici adamda girsin artık 160la oraya, yoksa hepimiz zaten o virajı 200lede döneriz,;) ralliye katılıp 1.falanda oluruz
dönen kişide stock astra gsi varmış.ne olursa olsun ben onu biliyorum profesyonel olduğunu fakat o virajı o hızlarda alamaz.geliş hızıdır o viraj içinde mutlaka düşmüştür.çünkü imkansız.140 dönenleri de gördüm ben 120 ye gelmeden arkamda kalıyorlardı.ekin ekmek dediğimiz viraj taksi durağının olduğu yerdir.osmangaziye daha gelmeden.benim tecrübem ne daha yaşım 19 fakat ekin ekmekte aile apartmanımız vardı ve meraktan dolayı herkesi izlerdim.daha orayı o hızla dönebilecek birisine rastlamadım.sesinden anlardım gelen adamın patlayacağını.o tırtıklardan belli olurdu :).165 dediğiniz osmangazi köprüsünün orası ise bende döndüm a3 le o hızla orayı ama ekin deyince o işler karışıyor biraz benim aklıma yatmıyor açıkcası.
focus gibi yol tutuşu mükemmelin ötesinde bi araca yay takıp deneme yapmak lazım, yada benim coiller gelince aracı yere tamamen basıp amortisörleri en serte ayarlayarakta bi deneme yapılabilir.
deneme yapılmasın kaza oluyor hiç gereği yok.aracını tanıyanlar hızını bilir zaten.kendini bilmeyip milletin lafına uyanlar orada hep kaza yaptı.
valla onurcum ben bizzat aracın icindeydim ve ben gibi bu tecrübeyi yasayanlar var dediğim kişiyi küçümsemeyin körfez time trialda corvette ferrari gibi aracları 206gti la geride bırakmıs birisidir ...
Gokhan43
18-02-2010, 21:13
sonunda merak ettiğin 922 nin sırrını açıkliiim sana bizzat şahsından öğrendim sadece ilkokula ait kişinin okul numarası...bu konuda ciddiyim bende bu cevabı aldığımda şaşırmıştım ama bu gerçek..:o
İlkokul numarası ; ilginç :)
mayham85
18-02-2010, 22:36
o viraj mühendislik açısından kusurlu. ters dever var o virajda. ters dever = cinayet
Gokhan43
18-02-2010, 22:40
o viraj mühendislik açısından kusurlu. ters dever var o virajda. ters dever = cinayet
Evet malesef..Allah korusun virajı kestiremeyen , hızının farkında olmadan viraja giren biri ne olduğunu anlayamadan tepe taklak oluverir. =\
mayham85
18-02-2010, 22:43
Evet malesef..Allah korusun virajı kestiremeyen , hızının farkında olmadan viraja giren biri ne olduğunu anlayamadan tepe taklak oluverir. =\
ben inşaat mühendisliğinde okuyorum. geçen sene kendi bölüm hocalarımdan birisi o yolda kaza yaptı aracı dönemediği için. ve daha niceleri. genelde dönemeyenler tam kapının çıkış tarafı kaldırıma çıkıyorlardı yanlışım yoksa halen o kaldırım taşları bozuktur.
konuyu okuyamadım ama genel sohbetten devam edin, son kısımların eskişehir modifiye ile alakası yok.
Ayrıca gruplaşma istemiyoruz