Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerede yıkatalım? Nerede parlatalım?
8.000rpm
17-02-2010, 09:20
bu cumartesi / öncelikle güzel bir yıkama ,
daha sonra da yapılan işten alınacak memnuniyet sonrasında ilerleyen zamanlarda boya koruma parlatma gibi işlemleri yapabileceğim meguiars noktası tavsiyelerinizi alabilir miyim?
anadolu yakası öncelikli tercih...
kişisel tecrübesi olanlar lütfen..
:)
Tholl-ga
17-02-2010, 09:22
anadolu yakası ise kesinlikle kızıltoprak meguiar's
8.000rpm
17-02-2010, 09:52
yol tarifi alabilir miyim?
Tholl-ga
17-02-2010, 12:00
Fenerbahçe stadyumunun arkasında burger king ın oldugu sokakta
YavuzNaz
17-02-2010, 12:26
hazır başlık açılmışken avrupa yakasında neresi.?
Kızıltopark yada sahilde açılan meguars idealtepe köprüsünün altında
İdealtepedeki nasıl giden var mı oraya?
AHMET1907
17-02-2010, 14:10
bakirkoy meguiarsta iyidir
Cimmeria
17-02-2010, 14:13
Erhan kızıltoprağa cumartesi gidiceksen telefon açıp randevu al, çat kapı gidersen yer olmayacaktır :)
İdealtepedeki nasıl giden var mı oraya?
iidir ben hep oraya gidiyorum
8.000rpm
17-02-2010, 14:15
Erhan kızıltoprağa cumartesi gidiceksen telefon açıp randevu al, çat kapı gidersen yer olmayacaktır :)
öyle yapıcam zaten de iyice bi netleşsin takvim , daha haftasonuna var :)
Kiziltoprak'taki yikamadan memnun kalmaman mumkun degil. Tolga gibi dukkanin kapanmasina 15 dk once gitmezsen eger.. :D
Yikama icin randevu alman da iyi olur hava guzelse eger, cunku ayni anda max 2 araba yikanabiliyor ve 1-1.5 saat suruyor :)
Low-Rider
17-02-2010, 14:32
Kızıltoprak hep methediliyor , birgün sırf görmek için gidicem oraya yıkatmaya:)
zaten araba yıkatmak ıcın gıt gel 30km yapıyorum bı 30 daha yaparız:)
idealtepedeki yer eskı sahıplerımı ?
Tholl-ga
17-02-2010, 14:46
Kızıltoprak hep methediliyor , birgün sırf görmek için gidicem oraya yıkatmaya:)
giderük bi gün arif bey i ziyarete canımın içi :d
ben shsen cekım yerıne en yakın yer olan ve cok cok ıyı yıkayan autojoy u onerırım. ordan buraya 10 dakıkalık mesafede. daha mantıklı olur dusuncesındeyım
İdealtepe el değiştirdi, Sonax'tı zaten Meguiar's ı yeni aldılar.
Bende idealtepe de yıkatıyorum vaktim elverdikçe. Güzel yıkıyorlar boya koruma için de süper fiyat verdiler.
İdealtepe el değiştirdi, Sonax'tı zaten Meguiar's ı yeni aldılar.
Bende idealtepe de yıkatıyorum vaktim elverdikçe. Güzel yıkıyorlar boya koruma için de süper fiyat verdiler.
El değiştirsin zaten katiller zor tutunurlar..
Konu açılmışken sorayım.İzmirde varmı böle yer ?
hazır konusu acılmısken kızıltoprak meg de dış yıkama+nxt olarak fiyat ne istiyolar?
hazır konusu acılmısken kızıltoprak meg de dış yıkama+nxt olarak fiyat ne istiyolar?
ic-dis 20, nxt bilmiyorum
muratcantona
17-02-2010, 22:25
ic-dis 20, nxt bilmiyorum
50 falandı sanırım hepsı
karsiyakaliozi
18-02-2010, 13:49
Konu açılmışken sorayım.İzmirde varmı böle yer ?
dostum karsıyaka sonax her hafta orda yıkatır ardından parlatırım sahıplerı 2 kardeş 4-5 saat kaldıgım olur ellerinden geleni yaparlar standart sonax yıkama 15 ytl cıkarır meg malzemelerımı kendım ugrasırım abi burası sonax meg olmaz falanda demezler hıc sagolsunlar :)
bu cumartesi / öncelikle güzel bir yıkama ,
daha sonra da yapılan işten alınacak memnuniyet sonrasında ilerleyen zamanlarda boya koruma parlatma gibi işlemleri yapabileceğim meguiars noktası tavsiyelerinizi alabilir miyim?
anadolu yakası öncelikli tercih...
kişisel tecrübesi olanlar lütfen..
:)
Baba haber ver benim aracıda arkasına takarız 2 arac icin fiyat al istersen :icon_tup:
fiyat icin Emre-G ile bir konus istersen belki yardımı olur ..
omercanilica
18-02-2010, 14:44
50... ve her kurusu hak ederek yapıyorlar ben ayda 1 yaptırırım ozellıkle koyu renk aracta baya fark edıyor bırde ne kadar uzun sure kalırsa nxt ustunde daha ıyı sonuc verdıgını dusunuyorum ben o yuzden sabah bırakıp aksamustu alıyorum ve degıyor:icon_tup:
İzmirde de aranıyor böle ilgilenicek yer :D:D
nxt surdurmek icin 30 lira cok bence, degmez :) nxt'yi ayrica alin kendiniz uygulayin 1 sene gider.. meg'den bile alsaniz 77 liraya gelir ki 2.5 kez cila yaptirmak yerine 1 sene boyunca kullanmis olursunuz :)
nxt surdurmek icin 30 lira cok bence, degmez :) nxt'yi ayrica alin kendiniz uygulayin 1 sene gider.. meg'den bile alsaniz 77 liraya gelir ki 2.5 kez cila yaptirmak yerine 1 sene boyunca kullanmis olursunuz :)
onun icin vakit ve ugrasacak bir adam lazım :D
8.000rpm
18-02-2010, 19:33
bahara inşallah kendi el emeğimiz göz nurumuzu akıtırız :)
Dün bakırköyde yıkattım gerçekten çok iyiydi
Söylenecek söz kalmıyor işçilikleri güzel
PEşine yağmur yağmasaydı iyiydi :D
İzmirde de aranıyor böle ilgilenicek yer :D:D
normalde yıkama değil işim daha cok uygulama yapıorum ama eger detaylı şekilde ugraşmak istiorum dersen dükkanıma gelirsen yardımcı olmaya çalışırım ben..:) temizlik ürünlerinde meguiars ürünlerini kullanıorum zaten.
Aynısını bende dedim siz alın ben yardımcı olurum uygulamada dedim, yaşlılık demekki böle bişey:D:p
İyide üstü kapalı, insanların bakışlarından rahatsız olmayacağınız yer lazım. Olmadan açık otoparkta yada x bir yerde park halinde nxt nasıl yapabilinirki ? :icon_wack
İyide üstü kapalı, insanların bakışlarından rahatsız olmayacağınız yer lazım. Olmadan açık otoparkta yada x bir yerde park halinde nxt nasıl yapabilinirki ? :icon_wack
AVM'lerin kapali otoparklarinda ortalikta fotograf makinasi vs. bulundurmadikca cila yapmaya musaade ediyorlar.
Veya otomobilinizi yikattiginiz yerde rica edersiniz kapali kisimda 15dk izin verirler size cila yapmaniz icin.
Yıkamacılara haftasonu gidip yer isterseniz kovarlar sizi :)
Ben hafta içi gündüz vaktinde fırsat bulabilirsem rica ediyorum, "tabi abey nolcak yaww dükkan senin" tarzında cevaplar alıyorum :)
Yıkamacılara haftasonu gidip yer isterseniz kovarlar sizi :)
Ben hafta içi gündüz vaktinde fırsat bulabilirsem rica ediyorum, "tabi abey nolcak yaww dükkan senin" tarzında cevaplar alıyorum :)
olabilir :D surekli musteri olmak biraz muhabbet kurmak onemli her zaman ozel istekte bulunabilmek icin :)
bahara inşallah kendi el emeğimiz göz nurumuzu akıtırız :)
havalar ısınsın bende bir makine filanda vardı bir heves almıstım zamanında bir yerlerde duruyor olsa gerek bizim garajda yaparız senin aracı :)
8.000rpm
19-02-2010, 07:09
makine bende de var , aldığım gibi duruyor kutusunda :)
SekoLive
19-02-2010, 07:48
galerianın otoparkındaki yıkama cidden çok iyi birazdan bırakıcam aracımı fotolarını eklerim
SekoLive
20-02-2010, 08:55
http://img690.imageshack.us/img690/4496/dsc05312g.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/5304/dsc05314p.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/796/dsc05317d.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/1908/dsc05324ii.jpg
dünki yıkamadan sonraki fotolar shop v.s. hiçbişey olmadan ekledim tavsiye ediyorum galeriadaki yıkamayı.:icon_tup:
on camurluk icleri neden kirli gorunuyor? yoksa orijinal rengi mi oyle oralarin?
SekoLive
20-02-2010, 09:00
on camurluk icleri neden kirli gorunuyor? yoksa orijinal rengi mi oyle oralarin?
:) rengi öyle oraların
Sekolive ne kadar yıkama ?
SekoLive
20-02-2010, 09:15
Sekolive ne kadar yıkama ?
pm. attım:icon_tup:
dragstar
20-02-2010, 15:04
yıkamada florya veysel abi, uygulamada bahçelievler meguiars
ben aracımın uygulamalarının çoğunu minübüs yolunun yanında yapıyorum üstü kapalı değil yol kenarı veya sokak arasında:) 5-6 saat uğraştığım zamanlar oluyo;) ufff corvette bak dien gençler bile oluyo hahahahahaha:hehe:
Ben alışveriş merkezlerindeki yıkamaları pek tavsiye etmiyorum.
Sonuçta müşteri araç başında beklemiyor, mağazada geziyor mantalitesiyle araçların canına okuyabilme ihtimalleri artıyor.
AVM deyince tam alakali olmasa da aklima geldi..
Medical Park Goztepe'nin otoparkinin yikamasi harika :) Kendi arabami degil de Mercedes'i bi kac kere orada yikattik, orada yikandigi zaman belli oluyor arabanin her yeri piril piril oluyor, detayli temizliyorlar..