Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw 3.28 i manuel vs golf 3 gti 120km >
CeM öZeR
18-02-2010, 12:27
http://www.streetfire.net/video/328-i-manuel-vs-mk3-gti_735568.htm
3. vites 120-125 km hız ortalama her iki araçta 5200 devirde basılmıştır.3. vites sekromecim arızalı olduğu için yüksek hız denemesi yapılmıştır.2. vites denemeleri hep vites 6000 devirden sonra geçmediği için hüsranla sonuçlanmıştır.Her iki araçtada sürücü + birer kişi mevcuttur.5. vitese atarken vites kaçırdığımı sonrada bıraktığımızı farkedebilirsiniz.Değerlendirme size kalmış... :) İyi seyirler...
bmw 3.28 i manuel spec= ACSchnitzer 50mm Lowering Motorsport Springs, ACSchnitzer ShortShift,SuperSprint Replaces OEM Centre Exhaust,SuperSprint End Pipe Exhaust,K&N FIPK Generation II Air Filter,SuperChips ECU Program...
golf gti spec=all car racing chip,yed air filter,raceland 4-2-1 headers,supersprint end pipe exhaust
orjinal fabrika verileri=bmw 3.28 i 2800 cc 193 hp,golf gti 2000 cc 150 hp :icon_tup:
Eray Yümsel
18-02-2010, 12:29
e36 olsa sonuç farklı olurdu. 46 lar biraz daha ağır maşallah araçlara cem aracın çok güzel gidiyo
PPR engineering
18-02-2010, 12:37
MAŞALLAH cidden cok iii vti larla denedinmi, hiç
Sierra Rs
18-02-2010, 12:44
maşallah 2 aracada golf iyi yürümüş..
JumboAli
18-02-2010, 13:00
ooo golf ıyımıs yaa.
CooLeqenD
18-02-2010, 13:03
Golf Cidden İyimiş Kazasız Belasız ;)
golf cok cok iyi yurumuş..
golf çok çok çok ii gitmiş
Gokhan43
18-02-2010, 15:16
Maşallah Cem Golf iyi yürüyor :)
mertacar
18-02-2010, 15:19
maşallah güzel yürümüş golf..
Masallah hemserim,aracin guzel gidio gercekten :)
maşallah aracınıza.ben bişey sormak istiyorum şanzumanı çok eleştiriliyor mk3 gti lerin. uzunluğundan dolayı. bunun çözümünü tr de yapan sanırsam yok.sizde şanzumanınızın sorunundan bahsetmişsiniz, dayanıklılık yönünden nasıl şanzumanı mk3 lerin?
Ahmet Saraçoğlu
18-02-2010, 15:33
chipli ceratoyu ezişinden sonra soğumuştum crdi yle uğraşma hevesimden,,,, ama 328 le yürüyen bi aracın varsa seninki enteresanmış:D ,, maşallah aracına çokgüzel yürüyo.
CeM öZeR
18-02-2010, 16:29
cemyanındakı kım laa :D masalalh cok guzel yurumusn :D
İsmet kale :icon_tup: :D Mk3 GTI'ın şanzumanını kısaltmak isterseniz tam ayrıntısını bilmiyorum sadece ayna mahrutiyle olmuyodu sanırım ama 2.0 mk3 GTI 8v lerin şanzumanı birebir uyuyor.Hadda forumdan G60 Osman arkadaşımızın aracında mevcut.Sorunsuz bir şekilde biniyor kendisi. :) Benim şanzumanımdaki sıkıntı 2 den 3 e geçerken 6000 devir üzerinde sekromecin ayırma sıkıntısı var sorunu askerden gelince halledicem inşallah.O yüzden 3. vites denedik.Bu arada ceratoyla denediğimizde son susturucum orjinaldi gerçekten arabayı çok boğuyomuş birde 3 kişiye 3 kişi olmuştu.Güzel yorumlarınız için çok çok sağolun arkadaşlarım ve abilerim. :icon_tup:
sonuç olması gereken gibi normal hafif golf belli bir süre tutunuyor sonra 328 açıyor.
PPR engineering
18-02-2010, 17:22
sonuç olması gereken gibi normal hafif golf belli bir süre tutunuyor sonra 328 açıyor.
spec listesini bi oku istersen328 de neler var..
gti a masallh diyoruz ..
bmw nin ici ne guzel ole ..
Bülent76
18-02-2010, 17:57
Golf'e gerçekten maşallah, çok güzel yürüyor.
Daha da hızlandığını görürüz inşallah. Kazasız belasız kullanmalar dilerim.
spec listesini bi oku istersen328 de neler var..
Ben okuyarak yazdım ama sen okuduklarını anlamamışsın.
Senin demek istediğin 328 mod u ama bir benzeri gti da var o yüzden değişen birşey yok.
stock gti ve stcok 328 nasılsa
yüklü gti ve yüklü 328 aynı
ikiside yüklü olunca değişen yok
Yani sonuç olması gereken gibi.
burak özer
19-02-2010, 07:06
yanlışlık oldu...
CeM öZeR
19-02-2010, 07:07
Sorulduğu için koyuyorum videoki VTEC hb le değil başka bi vtecle denemem var ama önce aynı 3.28i'nin superchip'i yapılmadan önce specleri hiç küçümsenmeyecek bir vtec'le denemesi.Onların denemesi gibi bende alt hız denemesi yapmak isterdim ama malesef sekromec sıkıntım yüzünden mümkün olmadı.Buyrun vtecle denemeleri;
http://www.vimeo.com/6925721
bmw 3.28i manuel'in o zamanki specleri=
ACSchnitzer 50mm Lowering Motorsport Springs,
SuperSprint Front Pipes Kit.Replaces Kat.
SuperSprint End Pipe Exhaust,
K&N FIPK Air Intake Filter
honda civic hb vtec VTI spec=
SuperSprint LHD 4-2-1 Headers,
SuperSprint Front Pipes Kit.Replaces Kat. ,
SuperSprint MAGNUM End Pipe Exhaust,
K&N Ram Air Intake Filter,
Competition Clunch Carbon Levhar Lightweight (Stage 2) ,
Competition Clunch Performance Clutch (Stage 2) ,
Competition Clunch Forged Steel Flywheel (Stage 2),
maaşallah 328 i de böle gidiosa, gti a sölenecek bişi yok. Bu arada bmw valla helal olsun 18 ofsetli jant vede sunroof camı kalkık yürüo. Hastayım bu özgüvene.
Viper_Si
19-02-2010, 16:15
maşşallah iki aracada golf güzel gidiyor
Ikısıne de masallah ama Gti cok fena,hatta b ara ızlerken gecıcegıne bıle ınandırdım kendımı :)Arada kılo farkı flan da olsa 40 bg fark ve hacımı de unutmamak lazım nıtekım sonunda yıne bmw yurumus ama o ana kadar Gti moral bozar adamda:)
CeM öZeR
19-02-2010, 16:43
Ahhh daha 5. vitese o anki heyecanla erken atmasaydım olay daha farklı olacaktı.Başladığımızda bmw geriden geldiği için biraz daha ilk anda öne çıktı tabii.Benim isteğim roll'e 140 gibi başlamaktı o zaman görmek istiyodum 3.28i'yi GTI'ın öldürücü 4. vitesi karşısında. :) Güzel yorumlarınız için sağolun...
Masallah ;)
Golf güzel tutunmus 328e, 2de bassanız öne de cıkabilirsin muhtemelen :)
Ahhh daha 5. vitese o anki heyecanla erken atmasaydım olay daha farklı olacaktı.Başladığımızda bmw geriden geldiği için biraz daha ilk anda öne çıktı tabii.Benim isteğim roll'e 140 gibi başlamaktı o zaman görmek istiyodum 3.28i'yi GTI'ın öldürücü 4. vitesi karşısında. :) Güzel yorumlarınız için sağolun...
Ya Cem Gerçekten Şaka Gibisin Olm Sen :) Adam Seni Kırmayayım Die Askerden geldin Izinde Action Arıosun Die Seninle Yarışmayı Kabul Etti Denemeler Için Buraya Gelip Videolarımı Aldığın Gibi Kendine Yonnttuğun Video'yu Upload Etmende Beni Gerçekten Şaşırttı Bari Insanlara Video'nun Tamamını Ekleseydinde Forum Uyeleri Doğru Sonuçları Gorseydi, Ha Gerçekten Golf GTI Fan'ı Olabilirsin Ama Bu Bazı gerçekleri Değiştirmez, 328i'nin Sahibi Burhanında Dediği Gibi O Araba E46 328i'yi Geçemez Bunu Hala Anlayamadın Sen :) , 3. Vites 'de Senin Araban Için Senin Istediğin Dervirlerde E46 328i'yi Devirleri Dolu Olmayan Bi Deneme Olduğunuda Buyara Yazmadan Geçme Anladınmı Cem'cim.. Araçların Spec'leri Hakkında Herkes Yorum Yapmış Ben Modifiye Ettiğim Araçların Uzerine Eklediğimiz Herşeyi Zaten Modifiye Listesi Olarak Yazıorum,Cem'in GOLF GTI 'side Aynı Uygulamarı Gormuş Bi Araç Zaten Nedir?,, Egsoz, Fitre Kiti, Chip Gibi, (Ha Senin Golf'unde Headers'da Vardı Değilmi) Daha Doluymuş Bak Aracın Eğer Doluluk Mantığı Buysa, Ben Arkadaşlara Videonun Yani Denemelerin Tamamını Videosunu Ekliyorum.
Masallah ;)
Golf güzel tutunmus 328e, 2de bassanız öne de cıkabilirsin muhtemelen :)
1-2-3 Hemen Hemen Hepsi Burada Var Denemerin
http://www.streetfire.net/video/VW-Golf-MKIII-vs-BMW-E46_736725.htm
valla
hakkaten aradan video seçmek die bua denir ;)
vtc mania
22-02-2010, 16:32
yaa cem kardesım senı anlamıs degılım ben yaa kafana gore orda mıllete hem gıder yapıosun kendı aracına gore rol yaptırıosun sonrda vıdeoyu kesıp kendı kafanna gore gıydırme yapıosun sonrda burda yayımlıosun neyapmak ıstıosun anlamıs degılım.sen aracın hangı hızlarda dolu dolu yurudugunu bılıosun bundan oncekı vtecle denemlrınde bılmyen bıryle roll yapmısın kendı devrını doldurmus onun devrını tutunamayan bır roll yapmısın sonrada benım aracım sole yuruo bole yuruo dıe vıdeo koymusn.aynı olayı o denemende de yapmısn vıdeo yu kesıp kendı kendıne yurudun zamanı koymusun gel bugun senle bı deneme yapalım devırlerımız dolu dolu varmsın?ama sen sımdı videoyu kesıp bıcer yıne benım aracım sole yuruo dıe yayımda bulunursun..
maşallah aracınıza.ben bişey sormak istiyorum şanzumanı çok eleştiriliyor mk3 gti lerin. uzunluğundan dolayı. bunun çözümünü tr de yapan sanırsam yok.sizde şanzumanınızın sorunundan bahsetmişsiniz, dayanıklılık yönünden nasıl şanzumanı mk3 lerin?
Türkiye'de Sanzımanı kısaltan arkadaslar var
burak özer
22-02-2010, 22:28
yaa cem kardesım senı anlamıs degılım ben yaa kafana gore orda mıllete hem gıder yapıosun kendı aracına gore rol yaptırıosun sonrda vıdeoyu kesıp kendı kafanna gore gıydırme yapıosun sonrda burda yayımlıosun neyapmak ıstıosun anlamıs degılım.sen aracın hangı hızlarda dolu dolu yurudugunu bılıosun bundan oncekı vtecle denemlrınde bılmyen bıryle roll yapmısın kendı devrını doldurmus onun devrını tutunamayan bır roll yapmısın sonrada benım aracım sole yuruo bole yuruo dıe vıdeo koymusn.aynı olayı o denemende de yapmısn vıdeo yu kesıp kendı kendıne yurudun zamanı koymusun gel bugun senle bı deneme yapalım devırlerımız dolu dolu varmsın?ama sen sımdı videoyu kesıp bıcer yıne benım aracım sole yuruo dıe yayımda bulunursun..
Kendisi Askerde Dün Teslim oldu.Gelince Denersiniz bol bol.Bu arada önceden vtecle denemesinde arkadaşım vtec'in içindeydi hep vtec devri basılmış.
burhan38
23-02-2010, 11:14
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Selam Bu Foruma Yeni Üye Oldum.
BMW e46 328İ nİN Sahibiyim. Cem Özer Benim Gözümde Motorsporlarından Kendi Çapında Anladığını Zanneden Golf'ünü İse Egzost Ve Headers Ve Ecu Üzerine Yazılım Eklenerek Egzantrik Uygulaması İle Çok Sağlam Yürümesin Baglı Olarak Başkalarından Taktir Alması Gerekirken Bu Tip Davranışları Yüzünden Asla Bunu Başaramayacak Bir Çocuktur Gözümde..
MMpowerGarage'dan Videoları Almışın Madem Tamamını Koysana Be Güzel Kardeşim
Ve Vites Kaçırdım 4. Vitesimi Kaçırmasaydım O Zaman Ezici Güç Falan Demişin Senin Ezici Gücün Benim Aracım Karsısında Asla Başarı Elde Edemez Güzelim. Hatırlarsan Yarış Başlamadan Önce İddalıyım Demiştin Ve Bende Sana V-tecleri Bile Geçemeyeceğini Söylemiştim Ve Hala Söylüyorum Stock V-tech Senin İçinden Gecer Ben Senin Hevesin Kırılmasın Diye Kaldırdım Ve Geçtim Hemde Her Seferinde Ve Aracaımı Zorlamadan! Sana O Zamanda Söyledim Ve Şimdide Söylüyorum O Araba Benim Aracımı SEVSEN Geçemez Canım Git Askerliğini Yap Ve Orada Yenildiğin Zaman Yenilgiyi Kabullenmeyi Öğrenirsin
Cahilliği Bırak Millet Senin Arabanı Övsün Sen Konuşma Millete Bırak
Bide Sana Şey Diicem Üzülme BMW Nin Senın Golfunu Gecmesi Kadar Doğal Bi Durum Olamaz....
PPR engineering
23-02-2010, 12:01
Kesmiş biçmiş diyosunuz o zaman birde sıkmıyorum aracımı demişsiniz biraz sıksaydınız keşki ama video öle gösteriyo kafa kafaya gidiyosunuz keski azcık daha gaza bassaydınız....Stock V-tech Senin İçinden Gecer demişsiniz..ama adam ne kadar kesse bıcsede yınede yurumus bu sekılde yarısta sızde bılırsınızkı her kez aracını son sınırda kullanır kırmak ıstemedim lafına hıc mı hıc ınanmıyorum kımse gecılmek ıstemez...öle değilmi???Geçtim Hemde Her Seferinde Ve Aracaımı Zorlamadan video baya bı aksını gösteriyo galiba doktora bı gorunmem lazım...sızlerde ole dusuyosanız soleyın...saygılar tartışma yaratmak için yazmadım ama gercekler var...
burhan38
23-02-2010, 12:13
Kesmiş biçmiş diyosunuz o zaman birde sıkmıyorum aracımı demişsiniz biraz sıksaydınız keşki ama video öle gösteriyo kafa kafaya gidiyosunuz keski azcık daha gaza bassaydınız....Stock V-tech Senin İçinden Gecer demişsiniz..ama adam ne kadar kesse bıcsede yınede yurumus bu sekılde yarısta sızde bılırsınızkı her kez aracını son sınırda kullanır kırmak ıstemedim lafına hıc mı hıc ınanmıyorum kımse gecılmek ıstemez...öle değilmi???Geçtim Hemde Her Seferinde Ve Aracaımı Zorlamadan video baya bı aksını gösteriyo galiba doktora bı gorunmem lazım...sızlerde ole dusuyosanız soleyın...saygılar tartışma yaratmak için yazmadım ama gercekler var...
videonun Tamanını İzlemeni tavsiye ederim
http://www.streetfire.net/video/VW-Golf-MKIII-vs-BMW-E46_736725.htm
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Selam Bu Foruma Yeni Üye Oldum.
BMW e46 328İ nİN Sahibiyim. Cem Özer Benim Gözümde Motorsporlarından Kendi Çapında Anladığını Zanneden Golf'ünü İse Egzost Ve Headers Ve Ecu Üzerine Yazılım Eklenerek Egzantrik Uygulaması İle Çok Sağlam Yürümesin Baglı Olarak Başkalarından Taktir Alması Gerekirken Bu Tip Davranışları Yüzünden Asla Bunu Başaramayacak Bir Çocuktur Gözümde..
MMpowerGarage'dan Videoları Almışın Madem Tamamını Koysana Be Güzel Kardeşim
Ve Vites Kaçırdım 4. Vitesimi Kaçırmasaydım O Zaman Ezici Güç Falan Demişin Senin Ezici Gücün Benim Aracım Karsısında Asla Başarı Elde Edemez Güzelim. Hatırlarsan Yarış Başlamadan Önce İddalıyım Demiştin Ve Bende Sana V-tecleri Bile Geçemeyeceğini Söylemiştim Ve Hala Söylüyorum Stock V-tech Senin İçinden Gecer Ben Senin Hevesin Kırılmasın Diye Kaldırdım Ve Geçtim Hemde Her Seferinde Ve Aracaımı Zorlamadan! Sana O Zamanda Söyledim Ve Şimdide Söylüyorum O Araba Benim Aracımı SEVSEN Geçemez Canım Git Askerliğini Yap Ve Orada Yenildiğin Zaman Yenilgiyi Kabullenmeyi Öğrenirsin
Cahilliği Bırak Millet Senin Arabanı Övsün Sen Konuşma Millete Bırak
Bide Sana Şey Diicem Üzülme BMW Nin Senın Golfunu Gecmesi Kadar Doğal Bi Durum Olamaz....
Sonuç gayet normal,
Koyulan ilk video kıyaslamayı görme adına bence tam hızında basılmış, yani gücün belli olduğu, BMW'nin güzel gittiği, 120+ km/h lerde.
Videodaki 2 aractan da uzun süre kullanmış biri olarak tek kapı gti ın 328 den hızlı olduğunu biliyorum, ama yine de GTI ın 4. vitesinin bittiği yerde (198 - 200 km/h civarı) BMW durmaksızın arayı açmaya devam eder.
Onur typer
23-02-2010, 15:03
ikiside kayserıde bıldıgım araclar laf kalabalıgı yapmadan sunu belırteyım olay gecmek gecılmekse zevkıne yada hırsına vıdeoda golf bı kez kafa bıle gostermemıs ve agırlıkta olmak kaydıyla 328 hep gecmıs aracların uzerdekılermıs 3um bozuk lastıgım patlak camım acık cartmıs curtmus onları araya katarsak o zaman denenmesın hıc bı arac ama bu vıdeonun sonucu boyle denenmıs ve bmw gecmıs nokta bızler zevkıne bu ısı yapan ınsanlar olarak hırsa hıc gerek yok objektıflıge gerek var deneyen arkadaslara tsk ederız
28 ztn uzunda açıldıkça açılır... Biz sonucu ilk gördüğümüzde Utku ile şaşırdık zaten 28 de ne garip yürüomuş dedik.
Cem'in golfte bildiğim kadarıyla egzantrik yok, egzantrikli+yazılımlı ABF güzel gider...
Cem de Stock 220-228 ler var.
CeM öZeR
21-05-2010, 12:57
Vay be askerdeyiz diye millet yazmışta yazmış kafasına göre. Vteclede vtec'in devrinde denedim,3.28 lede 3.28 in tam doldurduğu devirlerde denedim. ;) 3. vites 125 km gibi değilde 140 gibi başlasaydık burhan abi koyup gitmesini emin ol iyi bilirdim ki benim koyduğum videoda ilk başlangıçtan sonra arabamın daha iyi kafa çıkarttığı belli oluyor.Çocukca şeylerde yazmam kayserideki gibi bi çok kişi gibi apaçi modifiyede yapmam iddiamda yok kim ne yaparsa yapsın. Bende bilirim arabaya milyarlarca lira döküp o 3.28 denen arabayı delip geçmesini.Ben sadece kıçıkırık headers,filtre,egzos,yazılım yapmışım. 2.3. vites dişlilerim ölmüş,sekromeçlerim hiç geçirmez olmuş.14 yaşındaki arabam için güzel yorumlar yapmışsınız. Aracım bakıma girdi komple şanzumandaki sıkıntılı herşey hallediliyor ve dereceli egzantrik getirtiyorum. aklına takılan gerçekci sonuçları konuşacak kişilerle zevkine deneriz... Videonun sonundada 5. vitese atarken deviri bitirmeden attım uzatmaya gerek yok zaten 3.28 in sınırlarına giriyorum diye yoksa yinede yol olsa azda olsa varlık gösterirdim.Sonuç ortada. :icon_tup:
Neyse laf uzamasın ben geçilmişim burhan abim basmış geçmiş benim 2.3. vitesim bitik sekromeçlerim bitmiş dişlilerim kaçırır olmuş. Takdir ederim. Ben Kayseride arabadan anlamayan biriyim.Sen anlıyomuşsun senelerdir bmw eskiten birisin sonuçta. İddiam var demiştim başlarken ben iddiamı vitesimde konuşturdum.Neyse ben golf gti sayfasını kapattım. Artık yeni aracımla piyasadan uzak kafam rahat olacağım size yarış hayatında başarılar dilerim.
mikrop 28
21-05-2010, 19:16
ben denemıstım golfle sonuc cok cok farklı ıdı gercı ıkımızın aracıda stock degıldı golfe masaallah
28 ztn uzunda açıldıkça açılır... Biz sonucu ilk gördüğümüzde Utku ile şaşırdık zaten 28 de ne garip yürüomuş dedik.
Cem'in golfte bildiğim kadarıyla egzantrik yok, egzantrikli+yazılımlı ABF güzel gider...
Cem de Stock 220-228 ler var.
aynen öyle.. o 3.28 ise diğerleri farklı bişey.. :)