PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ep3aem cai ep3aem shortram

orcuns
18-02-2010, 15:39
kpro komple eksoz 60lık ara boru sonda 76 son susturucu bırınde cai var bırınde short ram bole bır setup deneyen varmı?varsa nasıl bır fark oluyo?

seko
18-02-2010, 17:44
ilk denemde yakın sonra short ram ısınır diyorum .
cai de ne dert be kardesim az once aracı yıkattım aklım cıktı :)
orcun sen sattınmı duruyormu ??

orcuns
18-02-2010, 18:51
benım arabanın ısı bıraz karısık onu cozmeye calısıyorum.

Oz`
24-02-2010, 22:21
Asılsız yere saldırmayın insanlara salak salak yazmayın buralara

short Ram iyidir yanlız cidddi bir flowun varsa kapağında yada emme manifoldunda iyidir

şöyle söleyeyim short Ram kısa olur ama çapı geniştir cold capı dardır uzundur Ben cidddi bir araba yapıyor olsam atmosferik Short ram alırım ama mümkünolduğu kadar soğuk aldırmaya çalışırım en iyisi bu olur

misal Grupppe M midir nedir o filitre sistemi güzel AMA intake capı küçük stock engine için o Gruppe M gibi bir kazana 76 lık yada 80 lik yada dah abüyük bir intake alıp yeterince soğuk havayı yeteri kadar hızla içeriye sokarsan hepsinden başarılı oulur Orcun senin yerınde olsam cold air + bypass valve ile dewam ederim

seko
24-02-2010, 22:44
http://passwordjdm.com/PasswordJDM-Dry-Carbon-Fiber-PowerChamber-Intake-DC5-02-06-RSX-EP3-02-05-Civic-Si-P1899C429.aspx
orcun gel akuye biryer bul bundan alalım olmadı cıkma kaput alır 3m karbon fiber gorunume kaplar deleriz??

orcuns
24-02-2010, 22:51
fantazıye gerek yok seko.

8.000rpm
25-02-2010, 08:29
Asılsız yere saldırmayın insanlara salak salak yazmayın buralara

short Ram iyidir yanlız cidddi bir flowun varsa kapağında yada emme manifoldunda iyidir

şöyle söleyeyim short Ram kısa olur ama çapı geniştir cold capı dardır uzundur Ben cidddi bir araba yapıyor olsam atmosferik Short ram alırım ama mümkünolduğu kadar soğuk aldırmaya çalışırım en iyisi bu olur

misal Grupppe M midir nedir o filitre sistemi güzel AMA intake capı küçük stock engine için o Gruppe M gibi bir kazana 76 lık yada 80 lik yada dah abüyük bir intake alıp yeterince soğuk havayı yeteri kadar hızla içeriye sokarsan hepsinden başarılı oulur Orcun senin yerınde olsam cold air + bypass valve ile dewam ederim

gruppeM 'in içinde cidden küçük bir filtre var
nasıl yapacaz? içine daha büyük filtre sığmaz ki o kazanın...

Tolga-R
25-02-2010, 09:29

bence customun kralı gns deki sistem . na olsaydım kesin onu yapardım çıkma bi kaput alarak

Oz`
26-02-2010, 07:21

işte custom derken büyük k azandan bahsediyordum o sadece bir örnekti :)

miniks
26-02-2010, 08:07
sol farı sok ordan cıkar 80 lık boru ıle en temızı. tbı kı shorttur. ben b20 de denedım. short ram yaptım farı deıldım asırı deıstı. ama sımdı ctr de kı aem v2 gıbı shgort ram olursa ısın rengı deısır. short ram ıyıdır ama onde hava alan yerde durursa ıyıdır

orcuns
26-02-2010, 08:09
careler tukenmıyor :)

seko
26-02-2010, 08:16
işte custom derken büyük k azandan bahsediyordum o sadece bir örnekti :)

Pass Word JDM in siparisini verdim hayvan gibi air box ı var ama filtresi kotu yerde kalıyor ya kaputu kesicem yada sol fara bye bye diyecem :D
he birde akuye biryer bulmak lazım :)

Oz`
26-02-2010, 08:20
işe yaramıyor o *** ben 2-3 kişiye takktım cold air daha ii

orcuns
26-02-2010, 08:21
seko yıne olmadı yaaa abıı sen nıye laf dınlemıyosun???

B.Aktepe
26-02-2010, 08:34
Pass Word JDM in siparisini verdim hayvan gibi air box ı var ama filtresi kotu yerde kalıyor ya kaputu kesicem yada sol fara bye bye diyecem :D
he birde akuye biryer bulmak lazım :)

velocity stack,büyük filtre ve custom hava girişi ile güzel sonuç alıcaksın, cai nin verdiğin peak hp ye bakma. güzel ürün ben çok beğeniyorum. doğru tercih yapmışsın.

Oz`
26-02-2010, 08:38
velocity stack,büyük filtre ve custom hava girişi ile güzel sonuç alıcaksın, cai nin verdiğin peak hp ye bakma. güzel ürün ben çok beğeniyorum. doğru tercih yapmışsın.

b16 da k20 d hiç bir değişiklik yapmadı 2 beygir için okadar para verilirmi ?

seko
26-02-2010, 08:41

peak 2 beygirmi yoksa daha alt devirlerde fark yaratırmı acaba ben onu merak ediyorum. bu arada cok bir para degil .

B.Aktepe
26-02-2010, 08:42

başındaki filtre değişikliği ile soğuk hava aldırırsan yapar canem.

deneriz işte bak gör. 2 hp den fazla verir. kazan uygulaması güzel.

Oz`
26-02-2010, 08:45
alt devir :) güzel bir mantık tunerıne söyle dayansın biraz vanosuna gelir o kendine alt devir istiyorsan

@bilal bence çok gereksiz gruppe M in Kazanının büyüğünü burdayapıp çok daha basarılı bir ksistem elde ebebilirsin bunndan BENCE

+ ben yaptım hemserim tork 10 beygir 2 geldi ALLA ALLA :D

B.Aktepe
26-02-2010, 08:46
http://passwordjdm.com/PasswordJDM-Dry-Carbon-Fiber-PowerChamber-Intake-DC5-02-06-RSX-EP3-02-05-Civic-Si-P1899C379.aspx

deniyelim güzel olacak kanaatindeyim:D

orcuns
26-02-2010, 08:47
para var huzur var ben sana solıyım shortram ıle aynı olucak sendekı aem v2 ıle arasında degısık bır sey olmıcak sen kendıne fantazi arıyosun seko cai diye aylarca aradın buldun sımdı tekrar shortram sıstemı bır fılıtreyee donuyosun usta bır tek fılıtreyle 12 hp ler 15 hp ler yalan dolan ısler ınanma bunlara..o dyno verılerı uygun hava sartlarında ve farklı setuplarda gecerlı dyn uzerınde cıkarıyorlar onları yolda degıl agırlık ıvır zıvır hıc bır sey yok

seko
26-02-2010, 08:48
alt devir :) güzel bir mantık tunerıne söyle dayansın biraz vanosuna gelir o kendine alt devir istiyorsan

@bilal bence çok gereksiz gruppe M in Kazanının büyüğünü burdayapıp çok daha basarılı bir ksistem elde ebebilirsin bunndan BENCE

+ ben yaptım hemserim tork 10 beygir 2 geldi ALLA ALLA :D

kpro alınca arac zaten sana gelicek bol bol incelersin hocam :D

Oz`
26-02-2010, 08:50
http://passwordjdm.com/PasswordJDM-Dry-Carbon-Fiber-PowerChamber-Intake-DC5-02-06-RSX-EP3-02-05-Civic-Si-P1899C379.aspx

deniyelim güzel olacak kanaatindeyim:D

inandın sen buna:) 250 +ship+ gümrük :D HAHAHAHAHA bendenemem isteyen alsın :)

kpro alınca arac zaten sana gelicek bol bol incelersin hocam :D

:D:D

seko
26-02-2010, 08:51
para var huzur var ben sana solıyım shortram ıle aynı olucak sendekı aem v2 ıle arasında degısık bır sey olmıcak sen kendıne fantazi arıyosun seko cai diye aylarca aradın buldun sımdı tekrar shortram sıstemı bır fılıtreyee donuyosun usta bır tek fılıtreyle 12 hp ler 15 hp ler yalan dolan ısler ınanma bunlara..o dyno verılerı uygun hava sartlarında ve farklı setuplarda gecerlı dyn uzerınde cıkarıyorlar onları yolda degıl agırlık ıvır zıvır hıc bır sey yok

fantazi kısmında haklısın orcun :)
bakalım deneyecez artık ne tutturursak :D

B.Aktepe
26-02-2010, 08:51
inandın sen buna:) 250 +ship+ gümrük :D HAHAHAHAHA bendenemem isteyen alsın :)

güzel olucak gör bak :)

8.000rpm
26-02-2010, 09:00
:D cidden merak ettim şimdi :D

Beyler , tamamen standart bir k20 için ince contanın bi esprisi var mı bu arada? bişeyler getiriyor mudur? durmasının bir zararı var mı?

Oz`
26-02-2010, 09:06
contan varsa ince kalsın avans vermişsssin gibi düşün :)

seko
26-02-2010, 09:16
:D cidden merak ettim şimdi :D

Beyler , tamamen standart bir k20 için ince contanın bi esprisi var mı bu arada? bişeyler getiriyor mudur? durmasının bir zararı var mı?

97 oktan alacaksan kalsın :)
cimrilik yapma :D

8.000rpm
26-02-2010, 09:45
contan varsa ince kalsın avans vermişsssin gibi düşün :)
o.k :) çok net oldu bu :)

97 oktan alacaksan kalsın :)
cimrilik yapma :D
artık 97 alıyorum zaten :)

seko şu dc headers üst parça olayını nereden bulcaz? 4-2 miydi o parça?

miniks
26-02-2010, 13:06
kardesım guc mu ıstıyorsunuz fıltreden cekın boruyu fara fıltre falan tıkamayın amma kastınız.
o gruppe m e de hala ınnamıyorum. aem caı lı bı arac bulun gruppe m lı ıle denesın sadece fıltre olsun katlar bıle uzeırnde dursun gorelım. bence aem lı baya bı gecer. bu gruppe m ıcın bi forumda modenalı bı abı ana avrat gıdıodu. paramı aldılar suakdr bu kadar dıe stock modena benı gectı dıodu. snra oem fıltreye donmus adam kutu ıcı k&n koymus gecıldgıı arabayı gecmıs. lınk ı arıorum bulamıorum

R-13239
26-02-2010, 14:32
Her gruppem her arabaya guc veriyor diye birsey yokki abi :) Mesela FN2 ye guc vermiyor o kadar ama EP3'te AEM CAI ve GruppeM ayni gucleri veriyorlar. AEM daha iyi degil ama GruppeM'de ondan iyi degil.

bilalMW
26-02-2010, 21:46
Tüm mesajları okudum ilginç bir parça.Filtresi olan bir yağ bidonuna benziyor pahalı bir bidon ayrıca. :) Bunun yerine üstadların önerdiği gibi daha basit ve ucuza daha iyi performans alınabilir.Tabi tercih meselesi.