Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikdüzü Fstvl Alnı Phto Dy 21 Şubat Saat:9.30-10.00-Belediyeden İzin Alındı
real otoparkı kaldırır kanka, ve araçları dizilimi çok güzel olur. biz geçende 6-7 araç foto çekimine gitmiştik, nasıl oldu anlamadık 40 araç oldu , otopark çok nizami, hava açık olursa lunaparkın orası kapalı olursa kapalı her türlü araç sayısını kaldırır. gerekirse araç basına 5 tl toplanıp yönetime para verilir öle kabul ederlerki yine bekleriz derler :D
Kanka benim tanıdığım yok orda foto çekenler veya tanıdığı olanlar bi konuşsunda
Aralık ayının 2.haftasonunu dolduralım.
yapılırsa çok güzel olur valla şöyle güzel bi havada :)
Yönetim kurulu onursal başkanı Yiğit-Y oranın müdavimi o halleder bence :)
Low-Rider
02-12-2010, 10:52
Real güzel olur ama geçen sefer ki kadar arabayı üst açık kat kaldırmaz , lunaparktı vs di doldu orası.
Kapalı kısı boş oluyor hep orası her türlü kaldırır.
geçen seferkine katılamamıştım üstelik evimin yanı :) yapılırsa bu sefer gelirim :icon_tup:
nitrO_Oxide
02-12-2010, 11:01
Soğuk olmasa olimpiyat stadının orasıda olabilirdi :)
selim bayrak
02-12-2010, 11:12
cok ıyı olur ya bı org ıyıgıder :)
fatihtemizer
02-12-2010, 11:26
arkadaşlar havalar soğuyacak kış kıyamet geliyor..meteolojıye göre hareket edilmeli bence..
C.tesi sağnak yağış, Pazar günü kar diyorlar.
Ona göre hareket edilmeli bence.
Ben imkanlar el verdikçe katılmaya çalışırım, sıkıntı yok.
tuner faruk
02-12-2010, 13:17
Cuma akşamı için meteroloji bişey diyomu :D
C.tesi sağnak yağış, Pazar günü kar diyorlar.
Ona göre hareket edilmeli bence.
Ben imkanlar el verdikçe katılmaya çalışırım, sıkıntı yok.
hadi ya kar kış hiç iyi olmadı :D
Yönetim kurulu onursal başkanı Yiğit-Y oranın müdavimi o halleder bence :)
realde sıkıntı yok 100 araca kadar sıkıntı yok hafta için 2. kat :D:D:D
en alt kat var bide yıkamanın altı orası 150 sıkıntısız alıyor REAL sıkıntısız saat 10'a kadar ışığı olan üşünmeyecek yağmurun etki etmediği bir mekan burger filanda var sıkıntısız yani :)
biraz boya ve eksik işim var bitirip eksiksiz gelmeyi cok isterim yamuduk yumuduk çizik glmiyelim :D
Ne mekan aramıştık be Kulenin altı falan :)
Güzel oldu sonunda ama :)
hemde ne güzel oldu bee :D ama sonrası daha güzeldi çatalca ihsaniye köyünde rakı tandır :)
olucaksa 2 hafta sonra olsun mumkunse...herkes eksıgını tamamlamaya calıssın en azından.
hasan çağri
03-12-2010, 13:03
Valla öbüründe haberim bile yoktu ama Anadolu yakasından gelenler olursa onlara tkılır gelirim bende... Makinamı çekim eşyalarımı kaparda gelirim fotoğraf çekmiş olurum :) Hemde tanışmış oluruz :)
Bu haftasonu hava bozuk çalacak diyorlar ama havanın güzel yolların emniyetli olacağı bir haftasonu var sonrakine.
biraz boya ve eksik işim var bitirip eksiksiz gelmeyi cok isterim yamuduk yumuduk çizik glmiyelim :D
mümkünse yıkayıp gel :hehe:
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2010, 20:42
Ben müsaitim herşekil..havalar bozulmadan çoğunluğun sağlandığı bi gün yapalım bişeyler.
Day Walker
03-12-2010, 21:01
hemde ne güzel oldu bee :D ama sonrası daha güzeldi çatalca ihsaniye köyünde rakı tandır :)
harbi heee dadı damağımda kaldı o etin :D
sulhi kulakların çınlasın kardeşim :D
mümkünse yıkayıp gel :hehe:
bu sefer değişiklik yapıp temiz gelicem :D
miami nerde ne zaman yenı konu yap bence kanka
abilerim 15 gün tatilde ist deyim bi aksilik olmassa Allah Nasip ederse ordayım
aynen son 100 tl mı ona göre harcayacagım :D :D
hasan çağri
04-12-2010, 22:15
İlgiyle takipteyim:)