Orijinalini görmek için tıklayınız : Help... !!
R21TURBO 41
19-02-2010, 10:42
Yazdığım konulara daha sonra erişmem için kontrol panelinde abonesi olunan konular bölümüne bakıyorum ancak abonesi olduğum konu görünmüyor.. Bunun bir ayarı varmıdır , kontrol panelinde yazı yazdığım konuları göreceğim bir bölüm yokmu ?
Moderatör arkadaşlara özelden soracaktım ama , listede mavi renkli olan arkadaşlar ın moderatör olup olmadıkları konusunda emin olamadım..
B.Aktepe
19-02-2010, 10:43
silinmiş olabilir konun nereye ne konusu açtın ki.
adını tıkla-statistic yazan yeri tıkla- ..........ait bütün Konuları Göster. dersen açtıgın bütün konuları görebilirsin.
R21TURBO 41
19-02-2010, 10:46
Açtığım konular değil Örn ; Bu Clio RS'i (MK II - 182 lik) tanıyan var mı? ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa) bu konuya yorum yaptım , konunun benim aboneliklerimde görünmesi gerekmezmi , daha sonra ne gibi gelişmeler olduğuna bakmak için , hatırlamak ve sonrasında bulmak güç oluyor..
adını tıkla-statistic yazan yeri tıkla- ..........ait bütün Konuları Göster. dersen açtıgın bütün konuları görebilirsin.
Katılıyorum.
http://www.techturkey.com/forum/search.php?do=finduser&u=12732&starteronly=1
B.Aktepe
19-02-2010, 10:48
Açtığım konular değil Örn ; Bu Clio RS'i (MK II - 182 lik) tanıyan var mı? ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa) bu konuya yorum yaptım , konunun benim aboneliklerimde görünmesi gerekmezmi , daha sonra ne gibi gelişmeler olduğuna bakmak için , hatırlamak ve sonrasında bulmak güç oluyor..
bildiğim kadarı ile gözükmüyor öyle bir uygulama yok.
son yazdığın msg lardan takip edebilirsin konuları.
yada o konuya abone olman gerekir.
Abonelik olarak işaretledinmi ?
Mesela ben bu yorumu işaretleyeceğim
R21TURBO 41
19-02-2010, 10:50
Bu biraz yardımcı oluyor , teşekkürler..
Ben bu konuyu abone oldum ve kontrol panelimde görüyorum.
Sen aboneliği seçiyormusun ?
R21TURBO 41
19-02-2010, 10:53
Ben bu konuyu abone oldum ve kontrol panelimde görüyorum.
Sen aboneliği seçiyormusun ?
Sanırım yazdığım konulara kolay ulaşmak istiyor isem abone ol seçeneğini işaretleyip abone olmam gerekli... Yazdığım konulara otm.olarak abone olabileceğim bir ayar seçeneği yok sanırım...
Teşekkürler..
Sanırım yazdığım konulara kolay ulaşmak istiyor isem abone ol seçeneğini işaretleyip abone olmam gerekli... Yazdığım konulara otm.olarak abone olabileceğim bir ayar seçeneği yok sanırım...
Teşekkürler..
Yok herhalde de bencede olması çünkü çok yorum yapanlar ne yapsınlar.
Şimdi baktım böyle bir ayar var
Kontrol Paneli ne girdiğinizde soldaki menüde Ayarlar altında seçenekleri düzenle menüsü var.
Oradan açılan ayarlar içindevar Tanımlı abonelik modu olarak. Galiba işinizi görür
http://www.techturkey.com/forum/profile.php?do=editoptions
R21TURBO 41
19-02-2010, 11:34
Mail ile haber ver seçeneğini işaretledim , dolaylıda olsa işimi görür.. Haddimi aşmak istemem ama forum un kullanımı pek pratik gelmedi bana.. Profil seçeneği olsa ve bu topiği tıkladığınızda açtığınız yada yazdığınız tüm konuları görebilseniz çok daha pratik olacaktır , yada yazılan son 10-15 konu sayfanın el altında liste olarak gösterilse online arkadaşlar daha güncel konulara hakim olacaktır..
Fazla şansımı zorlamıyım :) dün bir bugün iki :)