Orijinalini görmek için tıklayınız : 75-85BİN aralığında hangi 4X4 ve neden?
arkadaşlar kullananlar tecrübeleriyle birlikte paylaşırsa sevinirim.Aklımızdaki araçlar
HONDA CRV(benzinli) TOYOTA RAV4(benzinli) KİA SORENTO(dizel)hyndai SPORTAGE (dizel)CHEVROLET CAPTİVA (dizel).yıllık ortalama 10.000-15.000km civarında kullanılacak ve bayan kullanacak.otomatik vites de dip not:icon_tup:
bence Freelander td4 alın.
VeNoM_35
19-02-2010, 15:27
bunların içinden en alınası sorento bence.
cengiz üngör
19-02-2010, 15:27
Bu saydıklarından kia sorento'yu alırdım hem güzel hem dizel...
Nissan X-Trail dCi, 0 km bile olabilir bu bütçeyle.
ben honda veya toyota alırdım..bende şimdi cherokke var benım eşime aldım 90 tl gaz 300 km abi yapacağı rakkamda 19 20 lira..
Eyup Duygun
19-02-2010, 15:29
ben subaru foresterları cok begenıyorum 2.0 xt si gayet performanslı ama yakıtı bırazcık problem yoltutusda iyi otomatik cesitli opsiyonlarıda var onların ıcınde soracak olursan yakıt problem deglse Honda yı alırdım son kasası gercekden güzel.
nakayama
19-02-2010, 15:36
x5 alırdım
dodge nitro alırdım kesınlıkle sıfır fıyatıda gayet uygundu en son
2.el dusuk km'li bi pathfinder alırdım :)
Yakıtı ve konforu cok güzel , her ne kadar traktor gibi calıssada motor ısındıgı zaman içeriye ses gelmiyo.
redbaron
19-02-2010, 15:54
crv den uzak dur bence çok yakıyor ,sorento en mantıklısı bence ve görünütüsü diğerlerine göre daha güzel ve daha büyük
Eyup Duygun
19-02-2010, 15:56
2.el dusuk km'li bi pathfinder alırdım :)
Yakıtı ve konforu cok güzel , her ne kadar traktor gibi calıssada motor ısındıgı zaman içeriye ses gelmiyo.
pathfinder da cok cezbedici sehırde sankı guvendesn gibi :D:D
ALPER-VNS
19-02-2010, 17:46
pathfinder navaranın aynısı. 30a 4 çeker navara var bu araba 80lira :S almazdım.. crv toyota sportage, tipini sevmediğim için almazdım.. sorento vardı bizde hayatımda gördüğüm en dengesiz araba ayrıca traktör gibi çalışıyo ve yeni kasası gelicek çok yakında kesinlikle almazdım.. ne alırdıma gelirsek :D
RANGE 3.0dizel alırdım 70 civarına var.. X5 3.0d alırdım tüp takılıcaksa cayenne 3.2 de olabilir.. sıfır prestijsiz arabaya binmektense ikinci el prestijli arabaya binerim.. nasılolsa plaka takılınca ikinci el olucak ve zarar edilicek.. başkası zarar etsin ben ikinci el alıyım aldığım fiyata da satıyım ;)
ben honda veya toyota alırdım..bende şimdi cherokke var benım eşime aldım 90 tl gaz 300 km abi yapacağı rakkamda 19 20 lira..
Yak onu sen sulhi bende 2004 crv var 50 milyona 225 - 250 km gidiyor şehir içinde :)
araç seçimine gelince sorunsuzluk açısından honda ve toyota derim ama 75 - 85 bin arası ben range rover alırdım ;)
bencede sorento cok kotu bı araba alperın dedı gıbı traktor gıbı.
Tuning055
19-02-2010, 17:58
honda CRV gorunus olsun konfor olsun bence cogundan ustun..
http://www.sahibinden.com/2004_model_mukemmel_bir_arac-62WQQaXQQ20539964WQQpXQQdisplayitem
Renault Koleos olabilir:D
Burak Kasim
19-02-2010, 19:25
Sorento cok kotu bi arac, sakin alma.
chevrolet captiva da olabilir.Ancak araç kesinlikle sıfır alınacak ve otomatik vites olması tercih sebebi.mevcutta kullanılan araç '03 CRV ve bayan kullanacak.kriterler bunlar arkadaşlar.RAV4 le ilgili de yorum alabilirim.teşekkürler.
Nissan X-Trail dCi, 0 km bile olabilir bu bütçeyle.
değerlendirelim.:icon_tup:
arkadaşlar yıllık vergi servis yedek parça tüm kriterler göz önüne alınmalı.
coolvtec
20-02-2010, 12:16
dizel 4x4 kaşkai alınabilir mi? hem ekonomik, hem çok büyük değil bayan için, hem japon.
Yeni çıkan sorento ve sportage olabilir...
Yeni Kasa Freelander
Nissan X-rail
BMW X3
bunlar olabilir...
Ludacris
20-02-2010, 13:30
Nissan kaşkai nin bayan kullanıcısı çok isterseniz o aracı inceleyin yakından
sorentoda sadece görüntü var cüsseli turşu o ya :)
Bmw X1 in tasarımı güzel.
ahmetbaha-drs
20-02-2010, 13:30
Bizde 2008 Rav4 Extra var donanımı oldukça iyi,konforuda şehiriçinde güzel fakat çok bozuk yollarda biraz tıkırtılar filan sinir ediyor insanı,Arazi ve Kar kabiliyeti doğru lastik seçimiyle iyi hatta bence CRV'den iyi..Bakımdan bakıma uğrar servise,aşırı sessiz değildir motoru ama hoş bir tonu vardır..Müzik sistemi yeterlidir v.s yalnız haliyle 2.0 VVT-I Benzinli olmasından dolayı biraz yakar..Eğer bayan kullanacaksa kesinlikle tavsiye ederim ama,yüksekliği,aracın boyutları,performansı v.s bayanlar için bence çok ideal Makyajlılarda ekstradan birkaç özellik daha var hem..Sıfır km. alırkende iyi pazarlık yaparsanız güzel fiyatlara bırakırlar..+2.0DCI X-Trail'i de tavsiye ederim onuda düşünmüştük fakat biraz hantal ve daha off-road tarzı bir duruşu olduğu için+2.eli düşünülerek vazgeçilmişti..:icon_tup:
bence de nissan qashqai ya da vw tiguan olabilir
Shadow_Dancer
20-02-2010, 13:36
Guzel temiz bir x3 alirdim...
Hem bayan kullanacaksa o kadar buyuk bi arabaya gerek yok
redbaron
20-02-2010, 21:52
nissan qashqai ye o kadar para verilmez ya üstelik 4 çeker değil,4 çeker olanda 2.0dci 80 küsürlerde bence gereksiz 45-50bine denk gelen bir donanımla uygun olabilir.
Konuyu okumadım ilk mesajdan sonra ama hiçbirini almam Santa Fe alırım. Öyle de oldu:)
Sıfır olmaz o fiyatlara ama 2. el 2009 model civarı temiz alınabilir.
Edit: Şöyle bi baktım 80 bin civarına değilde 65-75 arası düşük kmli bulunabiliyor. Sıfırı 110bin lira olması lazım(Makyajlandı yakın zamanda o yüzden fiyatı biraz arttı)
http://www.autonet.hr/userdocsimages/Test/Hyundai%20Santa%20Fe%202.7%20V6%20Priviledge/Hyundai%20Santa%20Fe%202.7%20V6%201280x1024.jpg
http://www.sahibinden.com/sahibinden_orjinal_servis_bakimli_az_kilometrede-26WQQaXQQ20703438WQQpXQQdisplayitem
Araç sıfır olacak arkadaşlar.teşekkürler
F.A.T.İ.H
20-02-2010, 23:07
Konuyu okumadım ilk mesajdan sonra ama hiçbirini almam Santa Fe alırım. Öyle de oldu:)
Sıfır olmaz o fiyatlara ama 2. el 2009 model civarı temiz alınabilir.
Edit: Şöyle bi baktım 80 bin civarına değilde 65-75 arası düşük kmli bulunabiliyor. Sıfırı 110bin lira olması lazım(Makyajlandı yakın zamanda o yüzden fiyatı biraz arttı)
http://www.autonet.hr/userdocsimages/Test/Hyundai%20Santa%20Fe%202.7%20V6%20Priviledge/Hyundai%20Santa%20Fe%202.7%20V6%201280x1024.jpg
Yakıtı biraz fazla ama santa fe düşünülebilir bencede.
İlk önce buraya konu açmanın kafanın daha çok karışmasına sebep oldugunu fark etmişsindir sanırım . :D
Benim tercihim dodge nitrodan yana olurdu . Gerçi seçenekler arasında sunmamışsın ama gayet iyiymiş piyasası şimdi dikkatimi çekti =)
Yakıtı biraz fazla ama santa fe düşünülebilir bencede.
Yakıtı nasıl fazla? 2tonluk araca 8.5 litre fazla ise evet yakıtı fazla. Eski kasasında 13litre yakıyordu bu arada. Fazla yakmıyor aksine az yakıyor.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen.
yavuz364
20-02-2010, 23:56
subaru forester ın dizel motoru nie listede yok ??
şuanda Suv sınıfında rakiplerinden çok daha iyi durumda, özellikle fiyat/motor oranında..
Kesinlikle benzinli önermem fiyat aralığı yüksek olsa da.
Hem tork bakımından eksik kalacak, hem de yakıt tüketimi astronomik değerlerde gezecektir.
Subaru Forester Dizel güzel tercih.
Gerçi alttaki kasadan sonra git gide çirkinleşmeye başladı ne yazık ki.
http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1886/Subaru_Forester_3.jpg
Onurkk06
21-02-2010, 00:26
http://www.sahibinden.com/2004_model_mukemmel_bir_arac-62WQQaXQQ20539964WQQpXQQdisplayitem
bencede süper kaçrılmıycak bi jip :icon_tup:
subaru forester ın dizel motoru nie listede yok ??
şuanda Suv sınıfında rakiplerinden çok daha iyi durumda, özellikle fiyat/motor oranında..
yetkili servis azlığı ve yedek parça pahalılığı sebebiyle düşünmedim
Renault Koleos var güzel bir suv.. Privilege bva 2.0 dci 150 beygir..Anahtar teslim 84.500..
http://www.otolojik.net/resim/141-1.jpg
http://www.otolojik.net/resim/141-3.jpg
turbo&quattro
21-02-2010, 08:47
Infiniti fx35 ?
Nıssan X-TRAİL kullanan tanıyan bilen yorumları makbul olacak:)
captivada çok özellik var. 11lt yakıyo sehir içinde.. Ama inanılmaz yol tutuyo.. diğerleriyle karsılastırılmaz bile. o paraya sıfır olarak en iyi secenek..
suzuki grand vitara sahibiyiz 3-4 senedir. Allaha şükür herhangi bir problem çıkarmadı. hantallık dışında çok memnunuz
Mikrop_Ali
22-02-2010, 12:17
honda crv kullanıcısıyım ama bunlar çok hoşuma gidiyor.
http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1/Range_Rover.jpg
BrakeHorsePower
22-02-2010, 14:08
Ben olsam tiguan'ı seçerdim...
Onurkk06
22-02-2010, 15:14
Renault Koleos var güzel bir suv.. Privilege bva 2.0 dci 150 beygir..Anahtar teslim 84.500..
http://www.otolojik.net/resim/141-1.jpg
http://www.otolojik.net/resim/141-3.jpg
bu jipi alan var mı ya reno için hayal kırıklığı oldu heralde
Onurkk06
22-02-2010, 15:20
http://www.sahibinden.com/sahibinden_hic_kazasi_olmayan_tam_dolu_arac_arayan lara-18WQQaXQQ20984899WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2007_model_freelander_hse_paket_navigasyon_65000_k m_de-60WQQaXQQ21670089WQQpXQQdisplayitem
captivada çok özellik var. 11lt yakıyo sehir içinde.. Ama inanılmaz yol tutuyo.. diğerleriyle karsılastırılmaz bile. o paraya sıfır olarak en iyi secenek..
digerleri?
Jam da Joker
22-02-2010, 15:52
Captiva gayet başarılı bir araç haftasonu Kartalkayaya gittik memnun kaldık navigasyonunuda test etme fırsatım oldu güzel çalışıyor.
Freelander 2 yada Forester'dan birini tercih ederdim...
Arkadaşlar söylediğim gibi ARAÇ SIFIR OLACAK.yardımlarınız için teşekkürler ama sahibinden linklerinin bir önemi yok.
Ikinci el makyajsiz Range Rover ya da daha yeni model Freelander
Bir kere her seyden once Dodge, Chevrolet, sorento ve Hyundai dortlusunun yanina dahi ugramayin. Dordunde de yolculuk ettim-kullandim kesinlikle sokaga para atmanin esittiri olur.
Bayan kullanacaksa eger pratiklik ve sorunsuzluk en onemli etken guvenlik ve konfordan sonra. Bu durumda da RAV4 diyorum. Ayrica arazi kabiliyeti de yorumlara gore iyi, ben bir cok kez sehir ici sehir disi kullandim oldukca memnun. Tek rahatsiz edici yani iceriye aldigi ses ve yoldaki bozukluklari cok hissettirmesi. Bunun disinda yakiti, vergisi, dayanikliligi ile kesinlike basarili bir arac.
Freelander ve x3 diesel secenekleri de pesi sira gelir. Dez avantajlari yurutme masraflari olur.
benim gönlüm de X-TRAIL ve ya RAV4 den yana.Bakalım
Alperen-B
26-02-2010, 08:51
captivayı tavsiye ederim. bizde var captiva gayet memnunum. yol tutuş vs. çok iyi.
özellik ve donanımdan söz etmeye gerek yok. yani bu paralara alınacak en iyi 4 çeker.
0 olarak diyorum. isterseniz bi gidin inceleyin test sürüşüne cıkın kararınızı ona göre
verin.
yetkili servis azlığı ve yedek parça pahalılığı sebebiyle düşünmedim
Hem Ankara'dasınız ( TR'de Subaru'nun kalbi sayılabilecek şehirde), hem de yetkiili servis endişesi taşıyorsunuz. :)
Bu rakamlara, eğer otomatik vitesi geldiyse bence tartışmasız tercih Subaru Forester Dizel'dir. Sınıfının en iyi dört çekeri.
Subaru sorunsuz bir arabadır, standart bir Subaru'yu sadece periyodik bakımdan periyodik bakıma servise götürürsünüz, sizi asla üzmez, hiçbir problem çıkartmaz. Amerika'da senelerdir müşteri memnuniyetinin en fazla olduğu marka Subaru seçilmektedir.
Bunun dışında son derece güvenli ve sağlam bir arabadır.
Memlekette adım başı Subaru yetkili servisi olmayışının sebebi, çok sorunsuz bir marka olmasından kaynaklanmaktadır.. Türkiye'deki mevcut yetkili ve özel servisler size fazlasıyla yetecektir..
Bence Forester'i yabana atmayın, gidip tekrar bir inceleyin... ;)
Şu an eşime bir SUV alacak olsam başka hiçbirşeye bakmadan direk gidip Forester alırım.
Ahmet_28
26-02-2010, 08:58
valla pek anlamam jip ten ama hyundai santa fe yapılı duruyor güzel görüntüsü var
Alperen-B
26-02-2010, 09:12
valla pek anlamam jip ten ama hyundai santa fe yapılı duruyor güzel görüntüsü var
sıfırı 110.000tl :)
deathofacar
26-02-2010, 11:58
ben hanıma aralık ayında crv aldım. çok ufak makyajlandı 2010 lar. tiguanından foresterından q5 inden bakmadığımız kalmadı. foresterınki kadar aptal bir otomatik şanz. görmedim. arabadan soğutur. tiguan fun and func. 1,4 tsi gerçekten çok atak ama sadece man. seçeneğivar mmaalesef ve içi , özellikle arkası küçük kalıyor. crv çok rafine bir araba. geride kaldığı bir konu yok. bir çoğunda da ileri bir araç. kesinlikle tavsiye ederim.
tiguan var amcamda güzel araba, kaliteli ve rahat iç mekan, motoru güzel zaten bildiginiz gibi fakat ufak kalabilir deathofacar'ın dedigi gibi, fiyatının sizin aralıklarınızda oldugunu düsündügüm icin yazayim dedim. Tam olarak fiyatini bilmiyorum.
ocean0636
26-02-2010, 14:33
Maddi olarak biraz daha çıkabilirsen Freelander td4..
Ama bu seçenekler içinden honda crv alırdım..
bnm tavsıyem crv olur.otomatık vıteste en iiisi honda cok memnn kalırsın.
erkin006
26-02-2010, 15:49
ikinci ele girme durumunda bu paraya range alınabilir...
bu seçenekler arasında sorento
bunlar haricinde yine sıfır olarak düşünürsek kesinlikle nitro...
devil_berk22
05-03-2010, 00:55
sorento alırdım sanırım :)
Almanci Tane-R
05-03-2010, 06:23
opel antara al derim. piyasada az var. farkın olur :)
subaru forester dizel yada benzinli
nissan xtrail dizel
suzuki dizel yada benzinli
ben olsam 3 ünden birini alırdım ama özellikle suzuki aklımı çok çelerdi diğerleri gibi kamyon-kamyonet tarzı bişey suzukinin öyle değil değil daha güzel bir görüntüsü var
hayvani tarzda suv pek sevmiyorum onlara amerikalılar binsin mümkünse :)
PROMINENT
13-03-2010, 15:12
2003 2004 dizel range rover 2005 2006 bile bulunabilir..iyi baktırman lazım..belirli yerlerden almaya bak
genç_058
13-03-2010, 21:50
nıssan øashgaı 1.5 60 bın cıvarı ama 1.5 ın otomatık sanzımanı yok
Hafta içi aracı teslim alıyoruz bakalım
ıx 35;) hyndaı
doğru seçim olmuş güle güle kullanın alınca yorumlarınızıda yazarsanız seviniriz
devil_berk22
07-04-2010, 15:37
ben x5 alırdım 3.0dizel gayet güzel ve sağlam bir araç
Hafta içi aracı teslim alıyoruz bakalım
Dıstan cok güzel bir görünüme sahip , umarım verdiginiz fiyatı karsılar :)
Ludacris
07-04-2010, 16:08
Bi araca yüksek mevlalar ödenirken marka tercihi iyi yapılmalı diye düşünüyorum.
umarım vediğin fiyatın karşılığını alırsın.
redbaron
07-04-2010, 18:01
bence tipi hyndaiden beklenmeyecek kadar güzel,yeni bir araç,fiyatıda bence uygun ix55 gibi uçuk değil o yüzden bence mantıklı karar hayırlı olsun.
Araç full paket siyah renk,bej deri döşeme aracı teslim aldık henüz kullanma şansım olmadı.izlenimlerimi paylaşıcam.konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim.