PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vti vs 318is (adana)

tunch
21-02-2010, 11:59
Dun gece Tolga'nin ve Engin abinin beni kirmamasiyla eglenceli bi gece gecirdik...gecme-gecilme tarzinda muhabbetlerden cok keyfine denedik ve dostluk kazandi yorumlarinizdada buna dikkat ederseniz sevinirim.. :icon_tup:

araclarin specleri:

tt vti:custom filtre
K is: kn kutu ici+60lik duzboru(stock son susturucu)
fc vti: fidanza hafif volan stage 3 baskı balata pipercros Viper hava fıltresı real egzoz kat ıptali vaf-c short shift

Bana her zaman ictenligiyle ve yardimlariyla destek olan Huseyin Dedeoglu ve Adempark'a,videolari ceken ve bana ulastiran dogus ve dogu arkadaslarima tesekkur ederim...

tt vti 2 kisi bmw 1 kisi:-2mizde 1de basiyoruz-

http://www.streetfire.net/video/318is-vs-b16a2-civic_736292.htm

tt vti 1 kisi bmw 2 kisi:-vti bi vites alttan basiyor-

http://www.streetfire.net/video/b16a2-civic-1-vs-318is-2_736496.htm

1kisinin bu kadar cok farkettircegini hic sanmazdim :) fc ile olan teketek videolarida dou yukleyecek

devilboy
21-02-2010, 12:10
hazırlan haftaya vts tadına bak bakim :D:D:D:D:D maşallah araçlara 220de arkada kaybolma gibi olay olmamasına şaşırmadım;););) güzel denemeler olmuşş..

tyMu
21-02-2010, 12:11
Maşallah araçlara :)

tunch
21-02-2010, 12:13
hazırlan haftaya vts tadına bak bakim :D:D:D:D:D maşallah araçlara 220de arkada kalma gibi olay olmamasına şaşırmadım;););) güzel denemeler olmuşş..

205 gibi bi hizda oluyor dedigin bahri,sen aracini hayirlisiyla bi cikart, sorun yok deneriz :icon_tup: daha 2.video acilmadi onda unutuyorum 8k kusur cevirdigini alttan basiyorum tolga bi alt vitese cekiyor bende 2 kisiyim ve sonra stoplari gittikce uzaklasiyor :D

devilboy
21-02-2010, 12:16
:allahına kurban tunçç iman gücü yerleşmiş sana da :D:D:D yok fazla gelir bize saxo dediğin günleri hala anımsıyorum burda da söylüyorum vtı la karıştırma:icon_tup::icon_tup:

tunch
21-02-2010, 12:20
:allahına kurban tunçç iman gücü yerleşmiş sana da :D:D:D yok fazla gelir bize saxo dediğin günleri hala anımsıyorum burda da söylüyorum vtı la karıştırma:icon_tup::icon_tup:

tamam sana soz 3 araba cikariz yine ve dip gaz basariz senlede...ama tek sartim var,ortaligi karistirma konuda :) saxo bana hala cok fazla gelir ama 5.vitesini hic bilmiyorum deneyelim gorelim nolcak keyfine

Dookan
21-02-2010, 12:21
vlla hiç böyle yürüyen 3.18is görmemiştim :) gerçekten tebrik ediyorum seni

devilboy
21-02-2010, 12:24
tamam sana soz 3 araba cikariz yine ve dip gaz basariz senlede...ama tek sartim var,ortaligi karistirma konuda :)

:D:D:D:D:D:D:hahaha::hahaha::hahaha::heyoo: tmm tmm bişe demicem şaka yapıyorum zaten olum yine söylüyorum söksen içini ve egsozu taksan daha güzel gidecek

205-01
21-02-2010, 12:49
MAsallhh Tuncun arabası çok ii Allah kaza bela vermesin ;) kardasıma
Tunc dün herkes bir yana gitti senlede denicektim olmadı, önceki günkü videoyu çekemedik
çeken olsaydı koyardık neyse bakalım, haftaya toplu bir kıyım yaparız olmadı ortaya karışık ;)

Ludacris
21-02-2010, 12:51
IS iyi gidiyor maşallah.

Dayı2
21-02-2010, 12:55
maşallah güzel deneme olmuş..2 aracada tebrikler...

douu
21-02-2010, 13:48
3.18is hakkaten şaka gibi gidiyo maşallahı var aracımızın ;) 200e kadar her vti önünde olur ama stock tabir edilen (filtre egzoz headers) vtilara bile bu şakayı yapabilecegini düşünüyorum ;) cok cok ciddi bi 5. vitesi var arayı yıldırım gibi kapatıyo ;) diger videoyu ben akşam konuya ekleyecegim fc vti ile olanı ;) fc vti ın speclerini yazarım birazdan editlersin tunç ;) ayaklarınıza saglık ;)

douu
21-02-2010, 13:50
fc vti = fidanza hafif volan stage 3 baskı balata pipercros Viper hava fıltresı real egzoz kat ıptali vaf-c short shift

specler bunlar ;)

bu arada tunç dedeye ve ademe teşekkür etmişsin bizim teşekkür nerde ? :D ayıp sana kırıyosun beni :D

ygtkrmdnz
21-02-2010, 14:13
Maşallah is güzel yürüyormuş hacim fark ettirmiş galiba 5.vitesde arayı güzel kapatmış..

renault_f1
21-02-2010, 14:13
maşallah araçlara....

PPR engineering
21-02-2010, 15:50
ben anlamadım cidden 318 is cidden iii yürüyo yani sonuçta vti bunlar..

MuratB
21-02-2010, 16:18
3.18is hakkaten şaka gibi gidiyo maşallahı var aracımızın ;) 200e kadar her vti önünde olur ama stock tabir edilen (filtre egzoz headers) vtilara bile bu şakayı yapabilecegini düşünüyorum ;) cok cok ciddi bi 5. vitesi var arayı yıldırım gibi kapatıyo ;) diger videoyu ben akşam konuya ekleyecegim fc vti ile olanı ;) fc vti ın speclerini yazarım birazdan editlersin tunç ;) ayaklarınıza saglık ;)

göz kapakların bozulcak aç kapat;)

araçlara tebrikler

chevy_Boy
21-02-2010, 16:26
vti lara maşallah fakat tunchun araca dikkat, maşalla 5. vitesde çıldırıyor :D dou dan sonra bir başka şakacı da tunch :D

chare
21-02-2010, 16:41
araçlara maşallah. vti yi kullanan arkadaşımız vites aralarını çok kötü attığı için sonuç normal. 3.18 in vti ile yürümesi imkansız...

umut01
21-02-2010, 17:01
araçlara maşallah. güzel deneme olmuş. vti yada honda ağırlıkğı azaltınca çok fark ediyor .

TaGo
21-02-2010, 19:00
318is güzel yürümüş maşallah.

sadece vti sahipleri arkadaşlara söylüorum özellikle. Eskiden sadece honda modlanırdı, o yüzden atılan farklar çoktu. Şimdi başka markadaki araçlarda kendine bakmaya başladı, yada aracına yakışan parçayı takmaya başladı. Aradaki farkın hiç çok fazla olmadığı görülüyor.

doush
21-02-2010, 19:20
VTI da IS de 200.000 km nin üstünde yalnız ona dikkat çekmek isterim.. Özellikle VTI içinde olduğum için biliyorum sadece filtreyle( çok da marka olmayan sadece sünger filtre ) nasıl bu kadar iyi gidiyor şaşırdım.. IS zaten güzel gidiyordu ama ben çekerken VTI'ın böyle gitmesine baya şaşırdım.. Hem sedan hem orjinalden deri koltuklu falan arka koltukda eşyalar vardı muhtemelen bagaj da doludur :D Stock vti'ların ve hatta hafif işlemler görmüş vti ların bir çoğunu geçebileceğini tahmin ediyorum.. Güzel bir geceydi herkesin ayağına sağlık..

douu
21-02-2010, 19:27
douş tolganın vti kamerin vtia kafa tutuyodu haberin yokmu senin :D

doush
21-02-2010, 19:29
Yok ya nereden bileyim böyle gittiğini kimse söylemedi bana binmeden önce :D

tunch
21-02-2010, 19:56
araçlara maşallah. vti yi kullanan arkadaşımız vites aralarını çok kötü attığı için sonuç normal. 3.18 in vti ile yürümesi imkansız...

vti gitmiyor surememis vs. tarzinda laflarin edilcegini bildigim ve 2 aracin sahibinide yakindan taniyip sevdigim sonra polemiklerle ugrasmalarini istemedigim icin zaten 2 ayri vti ile denendi dun gece,kaldiki 2 aracida bilenler biliyor tutupta lutfen kotuleme mesajlari yazmayalim 2 vti'inda masallahi var sonuclar benim icinde supriz oldu..318i degil 318is biraz daha arastirirsan net konusmadan once guzel olur ;)

vtilarla denemekte cok keyifli oluyor sesleri ve 5e kadar gidislerini izlemek zevkli gercekten,ama 5.vites icinde bi recete uygulasalar o zaman cok guzel olur :)

tunch
21-02-2010, 19:58
fc vti = fidanza hafif volan stage 3 baskı balata pipercros Viper hava fıltresı real egzoz kat ıptali vaf-c short shift

specler bunlar ;)

bu arada tunç dedeye ve ademe teşekkür etmişsin bizim teşekkür nerde ? :D ayıp sana kırıyosun beni :D

sen fc ile videomu yolla ben o zaman bizzat tesekkur edicem sana :) senle denedikten sonra vti'larla deneme fikri geldi zaten kapildim ruzgarina dogu :D

tsu
21-02-2010, 20:01
maşallah maşallah allah kaza bela vermesin

Bülent76
21-02-2010, 20:15
Maşallah araçlara da, sahiplerine de.
318 is çok bilinmeyen fakat son hızına kadar kesilmeden, istisnasız hızlanan bir araçtır, tekrar maşallah.

Cimmeria
21-02-2010, 21:25
vti gitmiyor surememis vs. tarzinda laflarin edilcegini bildigim ve 2 aracin sahibinide yakindan taniyip sevdigim sonra polemiklerle ugrasmalarini istemedigim icin zaten 2 ayri vti ile denendi dun gece,kaldiki 2 aracida bilenler biliyor tutupta lutfen kotuleme mesajlari yazmayalim 2 vti'inda masallahi var sonuclar benim icinde supriz oldu..318i degil 318is biraz daha arastirirsan net konusmadan once guzel olur ;)

vtilarla denemekte cok keyifli oluyor sesleri ve 5e kadar gidislerini izlemek zevkli gercekten,ama 5.vites icinde bi recete uygulasalar o zaman cok guzel olur :)

maşallah aracınız çok iyi gidiyor bence eminim kilosuda yüksektir.

vtiların 5. vitesi düzgün bir headers takıp düzgün bir egsoz sistemi ve ayar sonra gayet iyi oluyor tıkır tıkır kadran devriliyor :)

videodaki araç 5. viteste biraz düşük devire düşmüş gibi sanırım headers vs olsa daha iyi olacaktır.

Eray Yümsel
21-02-2010, 21:27
m44 pawa çiplendikten sonradaha iyi gider tunç maşallah 1.8 1.9 bmw gidiyoda bilen yok :D

doush
21-02-2010, 22:07

VTI'ın sahibi yani Tolga abi öyle çok kasarak süren birisi değil zaten arabayı 2 haftada 1 çıkarır.. Buluşmalara ve yarışlara da çok nadir gelir.. Aracını seviyor öyle powershift yapıyım da arabam bilmem kaç milisaniye hızlansın düşüncesinde değil :D En azından benim izlenimlerim öyleydi..

maşallah aracınız çok iyi gidiyor bence eminim kilosuda yüksektir.

vtiların 5. vitesi düzgün bir headers takıp düzgün bir egsoz sistemi ve ayar sonra gayet iyi oluyor tıkır tıkır kadran devriliyor :)

videodaki araç 5. viteste biraz düşük devire düşmüş gibi sanırım headers vs olsa daha iyi olacaktır.

Araba da hala orjinal yaylar var desem :) Stock takılarak gayet mutlu ve gidişi çok sağlıklı zaten çok nadir yarıştığı için ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum :)

Viper_Si
21-02-2010, 22:52
maşşallah is güzel gidiyor

enginman01
22-02-2010, 00:02
saolasın tunc gercekten zevklı eglencelı bır okadarda adrenalın dolu bır geceydı sen anladın onu acmayalım o konuyu hala etkısındeyım :) 5. vtes bende sıkıntı ***** 1-2-3-4 eglencenın rakamlarıydı gecenın, fakat okadar boy ondeyken sonradan yıldırım gıbı gecılmek tanımadıgım bırısı olsa belkı sıkıntı yaratırdı benım ıcın ama bızım ortamımıza herzaman dostluk kazanır hırsla ısımız olmaz bızım ;) allah esırgesın cok guzel yuruyor makıne :) bu arada tunc o fren lambalarını yaptır :D

Alperen-B
22-02-2010, 01:18
araçlarımıza maşallah. hepsi birbirinde iyi. yine her zaman ki gibi dostluk kazandı. :)

slowmotion
22-02-2010, 01:32
bütün araçlarımıza maşallah :)

OKN35
22-02-2010, 01:45
kazasız belasız iyi yuruyus olmus ama 318 ın rollde vtı ya yakın gıtmesı bı anormal olmus sankı

Ludacris
22-02-2010, 01:49
kazasız belasız iyi yuruyus olmus ama 318 ın rollde vtı ya yakın gıtmesı bı anormal olmus sankı

318 değil o is IS gider is ler 320is denk gelse size asıl eğlence o zaman olurda yok memlekette:cool:

OKN35
22-02-2010, 01:53
318 değil o is IS gider is ler 320is denk gelse size asıl eğlence o zaman olurda yok memlekette:cool:

eylenceye varıs :D

Ludacris
22-02-2010, 02:35
elenceye varsında 20is yok:o
hava iyi olsun gel 6. sanayiye :D eğlenelim:cokgreen:
yer içer muhabbet ederiz

tunch
22-02-2010, 02:45
saolasın tunc gercekten zevklı eglencelı bır okadarda adrenalın dolu bır geceydı sen anladın onu acmayalım o konuyu hala etkısındeyım :) 5. vtes bende sıkıntı ***** 1-2-3-4 eglencenın rakamlarıydı gecenın, fakat okadar boy ondeyken sonradan yıldırım gıbı gecılmek tanımadıgım bırısı olsa belkı sıkıntı yaratırdı benım ıcın ama bızım ortamımıza herzaman dostluk kazanır hırsla ısımız olmaz bızım ;) allah esırgesın cok guzel yuruyor makıne :) bu arada tunc o fren lambalarını yaptır :D

Haklisin abi dogu bi video yollasa bende gorsem iyi olucak ondeydim bisey goremedim siz soyleyince farkettim ama bugunde cikarmadim arabayi muhtemelen her zamanki gibi fren musurunde sorun vardir yaptiricam yarin :) seninkini ilk 4 vites arkadan izlemekte keyifliydi gercekten masallah :)

VTI'ın sahibi yani Tolga abi öyle çok kasarak süren birisi değil zaten arabayı 2 haftada 1 çıkarır.. Buluşmalara ve yarışlara da çok nadir gelir.. Aracını seviyor öyle powershift yapıyım da arabam bilmem kaç milisaniye hızlansın düşüncesinde değil :D En azından benim izlenimlerim öyleydi..

Araba da hala orjinal yaylar var desem :) Stock takılarak gayet mutlu ve gidişi çok sağlıklı zaten çok nadir yarıştığı için ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum :)

"akusu bitmesin diye bi tur atayim dedim sizi gorunce ugradim" diyerekten geldi geceye ve beni kirmadi isin kisacasi :) dogus zaten yazmis gerekli olani..

speed
22-02-2010, 07:15
ilk videoyla ikinci video arasındaki tek fark yer değiştiren 70 kilo değil bence....eğer vti gibi bütün canı 5500 sonrası olan bir arabayı uygun devir bandında,uygun ağırlıkla,uygun yol şartlarında denemezseniz integra veyahut 3.18 is gibi daha hacimli arabalarla geçebilmeniz mümkün....ilk video buna güzel bir örnek olmuş.....tüm araçlara maşallah diyorum....muhabbetiniz bol olsun.....

Renç
22-02-2010, 10:38
aferin Tunç :):icon_tup:

tüm araçlara maşallah, allah tekerinize taş değdirmesin...

T.T
22-02-2010, 17:47
hazırlan haftaya vts tadına bak bakim :D:D:D:D:D maşallah araçlara 220de arkada kaybolma gibi olay olmamasına şaşırmadım;););) güzel denemeler olmuşş..

Devilboy cum benden nadir duyulan bir laf haftasonu deneyelim senle tamamen orijinal benim arabayı biliyorsun.Modifiyeli Vts ile

Gelelim denemeye gerçekten keyifli bir gece idi Tunç ve Doğuş a selamlarımı gönderiyorum..:D
Arkadaşın bir tanesi çok yavaş atmış demiş vitesleri doğrudur herkes aynı derecede iyi kullanamaz.

Benim araba sanırım filtreden dolayı 200 ü gecemedi o gece 1. viteste denedik önce ben Tunç u anca 4. viteste yakaladım anca ve gercekten sasırdım arabasının öyle gitmesine aslında ilk başta ciddi bir rakip olarak görmemiştim.

Açık konuşmak gerekirse IS vti ile yürüyecek kadar giden bir araba değil fakat denediğim bir çok arabadan yazsam baya bir liste cıkar iyi gitti Tunc a ve arabasına masallah demek duser.Ayrıca ikisine de (Dogus ve Tunc) güzel yazıları ve saygıları dolayısıyla teşekkürlerimi borc bilirim.Hafta sonu isterse yeniden de deneriz.

T.T
22-02-2010, 17:50
Bu arada arabanın sağlık durumundan şüphe edenler için söyleyeyim Kamerin arabasını bilen bilir.Araba 4. Vitesin sonlarına kadar Kamer İn arabası ile ya kafa kafaya gider yada biraz önünde olur.Daha sonra Kamer geçiyor şimdi askerden okur çıldırır felan :DYani 3.18 gitmeyen bir araba ile gitmedi öyle. Yay dahi orijinal bir vtec satacaktım ama yazdıkça vazgecesim geliyor.

douu
22-02-2010, 18:42
tolga arabanı bi kere sürebilirmiyim kardeş :D bahriye zaplicam :D:D şaka bi tarafa gerçekten senin arabanın maşallahı var tolga valla.. dandik ötesi bi filtre dışında 1 lira masrafı olmayan bi arabanın bu şekilde gitmesi valla helal olsun demekten başka bişey bulamıyo insan..kaza bela vermesin allah ;)

SONE-R
22-02-2010, 18:43
VTi ları yakında 3.16 lar da geçmeye başlar... :D :D ne de olsa o bir biemdabılyu...

chare
22-02-2010, 20:50

neyse konuyu büyütmeye gerek yok. bmw bu demi ölüsü yeter, vti nin eti ne butu ne :D 2. videodaki aradaki tır mesafesinde 5 vites e siz reçete bulsanız güzel olurdu kilo ile alakası yok bence :D keşke 1 hafta önceki 330 la denemeleri videoya alsaydımda şurda bi yayınlasaydım. gerçi o 330 gitmiyo yürümüyo ölü de denirdi.

tunch
22-02-2010, 21:09
VTi ları yakında 3.16 lar da geçmeye başlar... :D :D ne de olsa o bir biemdabılyu...

neyse konuyu büyütmeye gerek yok. bmw bu demi ölüsü yeter, vti nin eti ne butu ne :D 2. videodaki aradaki tır mesafesinde 5 vites e siz reçete bulsanız güzel olurdu kilo ile alakası yok bence :D keşke 1 hafta önceki 330 la denemeleri videoya alsaydımda şurda bi yayınlasaydım. gerçi o 330 gitmiyo yürümüyo ölü de denirdi.

vti'lara ne kotu bi laf ettim nede saplarim ederim vs. diyorum..ilk 4 viteste izlemesi gercekten keyifli ve farkli segmentteki araclar ve inanin bende begeniyorum sesleri olsun cevirdikleri devir olsun ;)
senin aracinla denesek belki boy boy acarsin bende tebrik ederim,330larda elektronik gaz kelebegi var ve biraz uzun sanzumanli bide otomatikse rahatca gecmissindir keske cekseydin bizde izleyip masallah iyi yurumussun deseydik :icon_tup:
2de 70de olan hb vti-318is denemesinin videosuda gelecek biraz sabir :)
iyi forumlar

chare
22-02-2010, 21:16
iste denedigim arkadaslarda sizin gibi olmadiklari icin denemistim,hirs ve fanatiklikten uzak rollinglerimiz oldu yani :)
vti'lara ne kotu bi laf ettim nede saplarim ederim vs. diyorum..ilk 4 viteste izlemesi gercekten keyifli ve farkli segmentteki araclar ve inanin bende begeniyorum sesleri olsun cevirdikleri devir olsun ;)

uzatmicam, iyi forumlar

fanatiklik yok neyse konu sapmasın. maşallah araçlarınıza allah kaza bela vermesin. daha güzel videolar bekleriz.

devilboy
23-02-2010, 00:03
Devilboy cum benden nadir duyulan bir laf haftasonu deneyelim senle tamamen orijinal benim arabayı biliyorsun.Modifiyeli Vts ile

denedik zaten bidaha deneyelim sorun değil benim için tolgaCIM.. modifiyeli dediğin aracımda chip egsoz var ayrıca senin arabana laf ettiğimiz yok sen neden hemen karşı atağa geçmişsin onuda anlamış değilim

Ludacris
23-02-2010, 00:58
adam vitiay ile 3otuz geçiyor ya :hehe:

3rk4n
23-02-2010, 08:20

Hep 106 larınmı başına gelsin bunlar puaheuahuaehuhuae birazda vti ya vti vs 3.16 karbüratörlü :D :D

SONE-R
23-02-2010, 08:29
bu 318iS in kg/hp değeri nedir? VTi a göre hem ağır hem güçsüz bir araba... ince conta mı var bunda da yoksa ;)

fsunnetci
23-02-2010, 08:36
Bmw'ye helal beaa iyi yürümüş valla..140 hp olan bmw 3.18is mi yoksa 130 hp olandanmı ? Maşallah bütün araçlara kazasız belasız sürüşler...

erhann
23-02-2010, 08:36
Bu arada arabanın sağlık durumundan şüphe edenler için söyleyeyim Kamerin arabasını bilen bilir.Araba 4. Vitesin sonlarına kadar Kamer İn arabası ile ya kafa kafaya gider yada biraz önünde olur.Daha sonra Kamer geçiyor şimdi askerden okur çıldırır felan :DYani 3.18 gitmeyen bir araba ile gitmedi öyle. Yay dahi orijinal bir vtec satacaktım ama yazdıkça vazgecesim geliyor.
masallah araclara tolga satma bence cok temiz vti sennki:icon_tup:

tunch
23-02-2010, 09:47
adam vitiay ile 3otuz geçiyor ya :hehe:

aracının speclerine gore sasılıcak bı olay degıl :)

konu honda vs. bmw değil

tunch
23-02-2010, 09:48
Bmw'ye helal beaa iyi yürümüş valla..140 hp olan bmw 3.18is mi yoksa 130 hp olandanmı ? Maşallah bütün araçlara kazasız belasız sürüşler...

m44 motorlu 97 modellerden yani 140hp.uzerindede kn kutu içi ve 60lık duzboru var sadece son susturucusu bıle stock..

ne yalan soyleyım ince contanın ne işe yaradığını ve aracım için olup olmadıgını bilmiyorum..üzerindede yok vti gibi bol parçası olan bi araç değil maalesef Tr'de..çift vanos ve 1900 kusur cc.sanzumanı kısa biraz 5te 220de kesicide

SONE-R
23-02-2010, 09:52
tunç kaç kg kardeşim senin araban?

tunch
23-02-2010, 09:55
tunç kaç kg kardeşim senin araban?

bilmiyorum kac kg oldugunu, ben 114 kg yim aracı bilmiyorum orjinalı kaçsa odur sadece stepnesi yok ustunde

SONE-R
23-02-2010, 09:57
hem sen ağırsın hem de araban.. fizik kurallarına karşı geliyorsun.. :) kg/hp oranı yüksek VTi a göre..

tunch
23-02-2010, 10:01
hem sen ağırsın hem de araban.. fizik kurallarına karşı geliyorsun.. :) kg/hp oranı yüksek VTi a göre..

bikaç video daha var fc vti ile olan dou antepten donsun onuda koyarız onda hem teke tek bastık hemde 2de 70 dahil 1den 2den 3ten denemeler yaptık onuda izleyince kafandaki soru işaretleri azalacaktır.

5e kadar tutunup 5te 200 civarndayken arkadan gelip geçiyorum 1er kişiyken.fc biraz daha yukluydu sanırım specleri yazıyor konunun ilk postunda.

:)

SONE-R
23-02-2010, 10:06
ankaraya yolun düşer mi? düşerse benim Vtec2 ile deneyelim ;)

tunch
23-02-2010, 10:17

altında bişeyler arıyosun sanırım ama denediğim kişiler samimi oldugum ve hep görüştüğüm kişiler herhangi birşey gizlemem,ben tolgaya rica ettim engin abide gecenin sonunda gelip rica etti kıramadım,istedikleri zaman tekrardanda denerim sorun yok ...

Ankaraya yolum pek düşmez düşersede uçakla düşer zaten şehirlerarası yol yapmıyorum arabayla...

douu
23-02-2010, 14:33

hocam inanmayacak bişey yok.. headers olmayan vti'ın 5. vitesinin kötü oldugunu herkes biliyodur sanırım.. 5. vitese kadar vti her türlü 2-3 boy kadar önde ama son hıza dogru devam edildigi zaman bmw arkadan şaka gibi geliyor.. cok güçlü bir 5. vitesi var aracın ;) yolun adanaya düşerse her zaman bekleriz tabi ;)

JDM VTİ
23-02-2010, 14:38
bu arada vti de 17'' jant var sanırım ben mi yanlış gördüm?

SONE-R
23-02-2010, 14:40
hocam inanmayacak bişey yok.. headers olmayan vti'ın 5. vitesinin kötü oldugunu herkes biliyodur sanırım.. 5. vitese kadar vti her türlü 2-3 boy kadar önde ama son hıza dogru devam edildigi zaman bmw arkadan şaka gibi geliyor.. cok güçlü bir 5. vitesi var aracın ;) yolun adanaya düşerse her zaman bekleriz tabi ;)

abicim 325 i geçen VTi'ı 318iS e denk getirdiniz.. buna kimse inanmaz.. yakında 316 ile de geçersiniz.. ;) ya araba çok hafif veya 160 hp nin üstünde gücü var veya VTi lar bitik... yoksa medyuma götürüp okuttunuz mu? doğa üstü güçlere mi başvurdunuz? :)

Greentiger01
23-02-2010, 14:42
Denemeler gayet güzel ve başarılı. BMW 3.18is.e şaşıracak bişe yok gayet normal.
Ayrıca soner abi sen,n yolun adanaya düşerse ae101.le deneyecez senin aracı :D

SONE-R
23-02-2010, 14:44
hem 318iS coupe, hem de sedan VTi kullanmış (sahibi yani) arkadaşımla konuştum.. rüya görmesinler diyor bu konu için.. ankarada varsa bir 318iS ben deneyip geçeceğime inanıyorum bırakın VTi'ı...

Eray Yümsel
23-02-2010, 14:48
abicim 325 i geçen VTi'ı 318iS e denk getirdiniz.. buna kimse inanmaz.. yakında 316 ile de geçersiniz.. ;) ya araba çok hafif veya 160 hp nin üstünde gücü var veya VTi lar bitik... yoksa medyuma götürüp okuttunuz mu? doğa üstü güçlere mi başvurdunuz? :)

bmw yi bilmeden konuşmayalım. sıkı yürüyen bir 318is e30 325 i geçer. eski m20 ler başarısız motorlar atmosferik olarak tek egzantrik 12 sibop hantal olur.

Eray Yümsel
23-02-2010, 14:49
ben kendim 318is le güzel yürüyen bi 106gti sıfırdan bile kalkıp geçiyodum slicklerimi takıp arabayı az bişey hafifletip

Eray Yümsel
23-02-2010, 14:51
m42 ve m44 motorlar bmw nin 4 silindirde m3 ten sonra ürettiği başarılı motorlardan. tunç un arabasında daha beyin yok beyin olsun idda ediyorum 5-10 boy arasında hızlanır :) bende beyin varken estriyodum körfezde draglarda baskı balatam sıyırmasına rağmen günün birincisi 106gti (pt52) zar zor geçmişti beni

TaGo
23-02-2010, 15:02
bmw 60 dan yürürse şansı daha düşük. eğer rolling 100den olacaksa şansı oldukça artar. geçer demiorum farkı çok çok daha az olur diorum.

Mevzu dışıda benim 320i cabrio ile izmirdeki bazı vti ların yürüyüşünü sahipleride bilir. 100-200 arası vti önde olur ama topspeede bmw daha önce ulaşır. Bu arada bmw kadranında 221 ile kesicide giderken, 235km gören vti da büyük ihtimalle geçemiyor olacaktır bmwyi.

sword
23-02-2010, 15:05
3.18 yada 20 varmı kadran videosu hemen kıyaslayalım mesela vtı ıcın 0-max yada 100-200 videosu bolca mevcut

TaGo
23-02-2010, 15:09
sword bence kadran videosu yerine güzel bir 320i ile deneyin. kadran nedir?? dynoya çıkıosunuz aradaki farkı görmüyormusun, kadranındakiyle.

bmw doğru gösteriri demiorum. Ben sadece kadranda rahatça 221 de kesiciye giren bir 320i nin yanından geçmenizi öneririrm.

Renç
23-02-2010, 15:10
m42'de m44'de oldukça iyi motorlardır.
birkaç sihirli dokunuşla baby M3 olur kendileri...

tunç'un arabasıda sıfır alındığı günden beri yetkili servis bakımı görmüş bir araç olarak olması gerektiği kadar yürüyor. stock olarak daha fazlası mümkün değil zaten.

SONE-R
23-02-2010, 15:13
bmw yi bilmeden konuşmayalım. sıkı yürüyen bir 318is e30 325 i geçer. eski m20 ler başarısız motorlar atmosferik olarak tek egzantrik 12 sibop hantal olur.

peki Eray sen bmw yi bilen bir kişi olarak söyle. Nedir bu 318iS in avantajı da daha hızlı gidiyor? vites oranları, hafiflik, belirtilen güçten daha yüksek güçte olması vs ...

sword
23-02-2010, 15:13
ben cok denedım zamanında stock 3-28 ıle stage 1 vtec 180-200 e kadar vtec onde oluyor sonra alıp basını gıdıyor bmw ama 20 ve 18 gereksız geldı bana denemek tabı deniyecek araclar sağlıklı ıse

Eray Yümsel
23-02-2010, 15:17
peki Eray sen bmw yi bilen bir kişi olarak söyle. Nedir bu 318iS in avantajı da daha hızlı gidiyor? vites oranları, hafiflik, belirtilen güçten daha yüksek güçte olması vs ...

ben e30cuyum e30da bu bold kısımla belirttiğin özelliklerden dolayı herzaman güzel giden bir aaraç. tunç lada msn den günlerce konuştuk nası egzos koyayım ne yapayım gibilerinden kendı aracıma yaptıklarımı ona tavsiye ettim oda yaptı tek eksiği beyin. ben vti ı geçebilceğine inanmıyodum ama geçti ancakkkkk sadece filtreli vti ı geçti oda zar zor ama geçti.

asıl konu m44 e36 lar yani 1.9küsür hacme sahip ve m42 yani e30 dan biraz daha güçlü ve torklu doğal olarak kg farkını birazda olsa kapatıyo. egzantrikleri falan herşeyiyle başarılı bir motor.

vti yada gti geçmemesi için bir neden yok bmw nin en büyük avantajı difransiyel seçeneğinin çok olması UZUN & KISA kafana göre oyna ;)

bu arada m42 44 de beyin çok önemli typer da kpro neyse is tede o şekilde güç alınıyo

TaGo
23-02-2010, 15:19
tekrar ediorum düzgün bir vti ile 320i 60 dan roll yapsın bmw nin nerdeyse top speede kadar hiç şansı olmaz. Ancak 100-den başlayacak bir roll de bmw 200ün hemen sonrası vteci yakalar. top speede daha erken varır. Tüm bunların yanında bence kesicide giden bir 320i yi pas pas gösteren bir vtec pek geçemez.

Buna birçok arkadaşım "hayıırr"-"şaşırmışsın sen"-"biri 235 diğeri 221" vsvsvs gibi yorumlarda bulunacaklar biliorum. Ancak zamanında denendi.

tabikide hatta kesinlikle 320i, vti dan hızlı yada atik değildir. Ancak top speede kadar çok istikrarlı hızlanır ve yokuş yukarı dahi kesicide gider. Eğerki 320i ye çip yaparsanız vede kesicisini 7200e çekerseniz, sanırım vtec top speed de modluda olsa geçemez. (bu arada m50 nin kesicisi 6450dd dir.)

SONE-R
23-02-2010, 15:20
yaw bu araba stok.. ne hafifletme ne yazılım ne egzoz... :D

Eray Yümsel
23-02-2010, 15:21
hayır ya ne stock u 318is te filtre 51mm düz boru egzost 4.10 difransiyel var.

Eray Yümsel
23-02-2010, 15:23
tarkanda inanmış 320 yle vtec geçicek auheuaheuaehuaehuaehaeuhaeuhae :D:D arada yazıp duruyo :D geçemezsin 320 ile vtec moruk hayal kurma :D

SONE-R
23-02-2010, 15:23
ha modifiye varsa olabilir.. ben stok sandım.. kısalı 4 kapı E36 320 si vardı arkadaşımın baya iyi gidiyodu ama 220 de kesiciye giriyodu...

TaGo
23-02-2010, 15:26
tarkanda inanmış 320 yle vtec geçicek auheuaheuaehuaehuaehaeuhaeuhae :D:D arada yazıp duruyo :D geçemezsin 320 ile vtec moruk hayal kurma :D

inanmışmı...

olum inanmak için tekrar çıkıp denemek lazım. Biz denedik gördük. Bugünde deneriz. aha kırmızı coupe kapıda, varsa vti top speedde gerçekten 15 km fark varmı yokmu görelim.

TaGo
23-02-2010, 15:27
ha modifiye varsa olabilir.. ben stok sandım.. kısalı 4 kapı E36 320 si vardı arkadaşımın baya iyi gidiyodu ama 220 de kesiciye giriyodu...

kısa yokmuş onda 320i 220de kesiciye girer.

ama dediğim gibi bu yolun yokuş yukarı dahi olması kesici için etken değildir.

Eray Yümsel
23-02-2010, 15:28
inanmışmı...

olum inanmak için tekrar çıkıp denemek lazım. Biz denedik gördük. Bugünde deneriz. aha kırmızı coupe kapıda, varsa vti top speedde gerçekten 15 km fark varmı yokmu görelim.

ya başkan bmw nin topspeed i zaten kanıtlanmış sen daha niye kasıyon kendini onu anlayamadım :D adamlar ztn kabul ediyolar uzunda gidemiyoruz diye :D sen 60-200 100-200 de hondayı geç ozaman konuş :) hondalar pasif yapcak bişey yok kısa mesafe arabası.

SONE-R
23-02-2010, 15:29
kısa yokmuş onda 320i 220de kesiciye girer.

ama dediğim gibi bu yolun yokuş yukarı dahi olması kesici için etken değildir.

valla ben onun yalancısıyım, kısasız olanlarının 240 gördüğünü söylüyordu..

TaGo
23-02-2010, 15:30
bende diorum ya eray

60-200 yada 100-200 de afedersin vti (stock ama düzgün) 320iyi (e36 stock ama düzgün) don lastiği gibi uzatır. Ancak 100-200 denemsinde 320i vti ın ensesinde olur vede bence belirli süre içindede geçecektir. yola bağlı. yokuş aşağıysa yolun devamı 320i yine geçemes. ancak düz veya hafif yokuş eğimi varsa işte bu videolardaki gibi "yanımdan ne geçti" die korkarsın

tunceR
23-02-2010, 15:32
ben daha geçen hafta 328 cabrio ile roll yaptım 4 un sonunda 5 boy ondeydım nasıl olcak şimdi :) bmw yı tanıyosunuz dur belki draglarda 1. olmuştu. :)

Eray Yümsel
23-02-2010, 15:34
ben daha geçen hafta 328 cabrio ile roll yaptım 4 un sonunda 5 boy ondeydım nasıl olcak şimdi :) bmw yı tanıyosunuz dur belki draglarda 1. olmuştu. :)

şimdi tarkana bunu yazıyodum :hehe: sıkı yürüyen vti stock 328 i geçiyo 320yle nası geçicen la aeuhuaehea

TaGo
23-02-2010, 15:34
Tuncer işin içine swaplar, modlar girerse zaten burada yorum yapamayız. cabrioyuda zaten ele. Adamla yürümüşsün araç 1600kg... 320i cabrio bile tavansız 1435kg + hardtop ile 1500 lere gelio.

TaGo
23-02-2010, 15:36
şimdi tarkana bunu yazıyodum :hehe: sıkı yürüyen vti stock 328 i geçiyo 320yle nası geçicen la aeuhuaehea

Ben inanmışım ve gerçek holiganım, seninki fanatizm seviyesinde daha :D

Bu arada hadi şakasına haftasonu kırmızıyla deneyeyim. varsa tamamen boş vti. ben zaten top speede oturduklarında geçer diom. yoksa 100-200 arasında geçer die bişi yok.

Eray Yümsel
23-02-2010, 15:37
valla dene artık bişeylerle video izleyelim paso teknik verileri çarpıştırıyon icraat yap bilaaaaaader :D:D

TaGo
23-02-2010, 15:41
teknik veri yok adamım. Bunlar tecrübe :D

bak tombi kırmızı coupede, ben calibrada roll yapıoz 200+ hala yanımda adam. Sen düşün??

tunceR
23-02-2010, 15:42
bmw kaçtan sonra gelıp geçer mesela.. boş vti yi... bu arada benım aracımda filtre egsoz var sadece ??

Eray Yümsel
23-02-2010, 15:42
ulan 2 bmwci roll yaparsa biri farklı arabaysa ztn ister istemez gazdan ayağını çekmişindir calibrayla puhaeuhaeuhaeheau he şöylede bir konu var ztn calibralar 320 kadar gidiyo :D:D:D

TaGo
23-02-2010, 15:49
Tuncer tahminim bmw kadranı için sölüorum 215 gördüğü yerlerde (bu vti da kaça denk gelir bilmiorum) geçmeye başlar.

Deneyekmi? bmw de filtre ile eksozda tamamen orjinal. Sen arabayı gördün zati.

tunceR
23-02-2010, 15:52
araba hangi araba abi senın aracın mı yoksa başka mı aklıma gelmedi şimdi ama fark etmez deneyelım. :)

TaGo
23-02-2010, 15:54
Kırmızı coupe varya bbs jantlı o. (yalnız orjinal 15 ince çeviririz denemeden)

Keyfine deneyek. Tanıdıkla daha kıyak oluyor denemek, kimseyle bu yaştan sonra bmw-honda kavgası çekemem :D

tunceR
23-02-2010, 15:56
tamam abı cuma gunu deneyelım ayarlayın sızde bmw yı.

Bülent76
23-02-2010, 16:06
İzmir'de zamanında draglara katılmış gri bir 320i vardı, epey yüklüydü sanırım ve M3'lerle yürüyordu, bileniniz var mı bu aracı?

ahmet3425
23-02-2010, 16:07
bmw yi gordunuz mu arkadan nasılda kopmus geliyordu guzelmis:D

2 aracada masallah...

TaGo
23-02-2010, 16:07
gri değil beyazdı.

ii bilirim aracı bu arada.

Bülent76
23-02-2010, 16:10
gri değil beyazdı.

ii bilirim aracı bu arada.

Doğrudur, yanlış hatırlıyor olabilirim, en son sanki 3-4 yıl önce görmüştüm draglarda.
Neler vardı hocam o Bmw'de? Maşallahı var felaket gidiyordu.

TaGo
23-02-2010, 16:13
Araç 2000cc den 2800cc ye aplike edildi, kısa diff takıldı, yazılım ona göre ayarlandı. Biraz hafifletme ile zaten yeterli oldu. (Bunlar benim bildiklerim)

Bülent76
23-02-2010, 16:17
Araç 2000cc den 2800cc ye aplike edildi, kısa diff takıldı, yazılım ona göre ayarlandı. Biraz hafifletme ile zaten yeterli oldu. (Bunlar benim bildiklerim)

Sağolasın bilgi için:icon_tup:

TaGo
23-02-2010, 16:23
320i modlamak malesef servet işi...

m50 ye m3 ün headersı vede komple eksozu uygulanabilior. Fiyatı 2000-2500 tl aralığında. Güzel dereceli egzantrikleri var, en ama en ucuzu 1000tl den başlıyor. m50 için belirli bir cai yok, çok pahalı markaların çözümleri var (dbilas gibi) onlarda 1000+ tl lerde. Hazır yazılım dediğini bile marka bmw oldumu 500tl den aşağı yapmıorlar. Şimdi tüm bunları yapsan 5000tl yı bulacak araç alsa alsa 30-35hp alacak. Millet bunun yerine gidip 325i alıo, oda olmadı 328i gene kesmedi m3. Hep bir üstü olduğu için malesef bmw markasında modlanmayı pek göremioruz.

_Burak_
23-02-2010, 16:25
çok eğlenceli bir karşılaştırma olmuş , izlemesi zevkli
tebrikler :)

douu
23-02-2010, 16:44
bir usta derkii : 320 ile ugraşana kadar 318is alır 320lerin içinden geçerim :D ylaan yok dolan yok arkadaşlar bmw 318is cok deişik bir araba enterasan bi gidişi var.. saglıklı olanını iyi bi inceleyin derim :D

Eray Yümsel
23-02-2010, 16:45
bir usta derkii : 320 ile ugraşana kadar 318is alır 320lerin içinden geçerim :D ylaan yok dolan yok arkadaşlar bmw 318is cok deişik bir araba enterasan bi gidişi var.. saglıklı olanını iyi bi inceleyin derim :D

valla benim lafıma çok benziyo :hehe:

douu
23-02-2010, 16:46
valla benim lafıma çok benziyo :hehe:

bilmeden etmeden senle bi sohbetimiz geçmiş olabilir :hahaha::hahaha: yok ya bilinmiyo araba bilmeden yorum yapmak sakat bi iş bence :heyoo::heyoo:

TaGo
23-02-2010, 16:47
ya 320i de öle bir blok varki 330i oluyor :D

paran varsa 320i en güzel uğraşılacak araçlardan biri.

vtecburac
23-02-2010, 16:48
yuh 1 kişi baya baya farketmiş.

doush
23-02-2010, 17:48
VTI'daki herşey orjinal birisi farklı jant takmış demişti de.. Jantlar sadece siyaha boyanmış o kadar :) O bir kişi de benim 70 kg falanım işte :P

T.T
23-02-2010, 18:19
denedik zaten bidaha deneyelim sorun değil benim için tolgaCIM.. modifiyeli dediğin aracımda chip egsoz var ayrıca senin arabana laf ettiğimiz yok sen neden hemen karşı atağa geçmişsin onuda anlamış değilim

Tamam Bahri çok farklı dilleri konusuyormusuz.Laf ettiğin var demedim zaten ben bir seye cevap olarakta yazmadım öyle takılayım dedim sadece ..dostça.

karşı atakmıs biseymis isim olmaz benim icin o kadar onemli konular degil acıkcası.

ethm
23-02-2010, 19:02
masallah araclara tunc iyi cidiyor aracin masallah:)

Eray Yümsel
23-02-2010, 19:05
ya 320i de öle bir blok varki 330i oluyor :D

paran varsa 320i en güzel uğraşılacak araçlardan biri.

20 blok u çok abartmışın moruk 25 blok gibi olamaz :) eğer benım blok 25 olsaydı ah diyorum sadece 20 blokta kalın kol değiyo falan fistan br sürü şey denedım ben olmadı tutturabilirsen + olarak ben 2 sene öncede m50b20 turbo yaptırdım hala biniliyo :) 300+hp lerde 20 böyle sağlıklı 25 ah diyorum :)

Ludacris
23-02-2010, 20:45
E30 318is ile AF 321(m3) arkasından yürüyordu arkadaş. hatta 325 sanıyorlardı IS'i :D LN 225 plaka m3 değilde IS te bi problem vardı.

tunch
23-02-2010, 22:59
hayır ya ne stock u 318is te filtre 51mm düz boru egzost 4.10 difransiyel var.

diferansiyeli sonradan degistirmedim eray orjinali 4.10sa bilemicem :)

Eray Yümsel
23-02-2010, 23:00
diferansiyeli sonradan degistirmedim eray orjinali 4.10sa bilemicem :)

orjinali 4.10 is lerde çıkan güzel bir dif ondan belirttim kardeşim

tunch
23-02-2010, 23:03
hep dogu yuzunden bu tartismalar fc vtec ile olan videoyuda eklese hem onda teketek denedik hemde baska aractan cekim var acik ve net ama adam bi turlu ekleyemedi :)

douu
24-02-2010, 03:13
vurun douya zaten :( hiç sormayın bu adam antepte sıkılıyomu canı gazlamak istiyomu diye :D yürüyün lan eklemiyom :D

onursoytam
24-02-2010, 10:17
318 is şaka makinası olmuş maşallah araçlara..

Demir
24-02-2010, 20:06
Maşallah Tunç....

enginman01
24-02-2010, 20:54
eklede dou su vıdeoları bende ızleyım valla merak ettım basta fc vtı nasıl acıyor arayı boy boy :D sonra nasıl gecılıyor boy boy :D kendı arabam dıe demıyorum cok guzel gecıldım :)

metin01
24-02-2010, 21:02
eklede dou su vıdeoları bende ızleyım valla merak ettım basta fc vtı nasıl acıyor arayı boy boy :D sonra nasıl gecılıyor boy boy :D kendı arabam dıe demıyorum cok guzel gecıldım :)

engin gel iki dakika gazlayalım sıkıldım pas tutmayalım :icon_tup:

enginman01
24-02-2010, 21:36
engin gel iki dakika gazlayalım sıkıldım pas tutmayalım :icon_tup:

olur valla olurda yagmur yagıyor ben sızın ordan gectım bugun kac tane araba bozulmustu suyun yukseklıgınden felaket su bırıkmıstı o otoyola baglanana kadar yolda kanalızasyon demırlerınden su fıskırıyordu yukarı dogru yavru dızel oldugundan bastım gectım benzınlıler yavas yavas gıdıyordu hepsının ustune fıskırttım :D suyu ahahah :D

slowmotion
25-02-2010, 00:57
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47908